Mer genus och kvotering inom polisen är vad som behövs!

Såg en film som cirkulerade idag, det var några poliser som var på ett asylboende. Vad de hade för ärende där vet jag inte men det slutade inte så bra i alla fall.

Kolla själva

Alla kan ju se att det som behövs inom polisen är mer genus, mångfald och kvotering! När man de senaste dryga 20 åren har tagit in mer än en miljon människor från områden där man mer respekterar vad en get säger mer än vad en kvinna säger så fattar ju alla att vi måste kvotera in fler kvinnor inom polisen, att det är rätt medicin…

Jodå, det finns kvinnliga poliser som är skitbra, jag vet det, ni behöver inte säga nåt om det. Men situationer som visas i filmen, och liknande, hade mått bra av mer muskelstyrka, storlek och tyngd.

Man ska nog inte underskatta vikten av fysisk respekt, speciellt mot de som kommer från vissa kulturer. Det ÄR en högre tröskel att ge sig på stora och starka karlar där man vet att man är i underläge från början. Speciellt från de kulturer där en gets bräkande är värt mer än en kvinnas prat…

Men vad gör man i Sverige trots att man vet om sånt här? Jo, man satsar på genus och mångfald…

Det kommer att gå lysande för Sverige det här.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

78 kommentarer

 1. G

   /  04/02/2017

  Kan det vara följande som ärendet gällde, det ser iaf ganska så likt ut på bilden i artikeln om man jämför med det man ser i videon :/ …..

  ”Misstänkt mordbrand på asylboende – polis skadad”
  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/misstankt-mordbrand-pa-asylboende-polis-skadad

  Svara
 2. Hypocrita

   /  04/02/2017

  Förslag till polisen:
  -Utrusta varje patrull som kommer till asylboende med hund.
  -Batong och OC (pepparspray) är saker som kan användas. Fyller ingen funktion hängandes i bältet.
  -(verkanseld) eller i alla fall varningsskott. Med den defensiva attityd som visades på filmen, lär ingen hursomhelst bli långvarig inom kåren….

  Svara
  • Hypocrita

    /  04/02/2017

   Ingen av de inblandade, ska det vara…..

   Svara
  • Jan

    /  04/02/2017

   Med två yngre män som visar handlingskraft behöver inte scenariot i videon utspelas. Genom att man använder kvinnliga poliser så uppstår behovet av onödigt våld. Kvinnliga poliser fungerar bättre på etniska svenskar eftersom det anses skamligt att använda våld mot kvinnor i vår kultur. Det fungerar dock inte mot muslimer och förhärdade Balkanbrottslingar. Där gäller djungelns lag.

   Svara
  • Svenne

    /  04/02/2017

   Agent 291 med rätt att mörklägga… #satir

   Svara
 3. Jan

   /  04/02/2017

  En vanlig svensk kriminell som ska gripas vet att våld mot polis plus skadegörelse drygar ut straffet ansenligt. En asylsökande har inget att förlora på beteendet.

  Fyra kvinnliga poliser. Hur har de tänkt där? I ett sådant här ärende bör de inte skicka ut någon kvinnlig polis överhuvudtaget. Jag har inget emot en viss mängd kvinnliga poliser. Felet är att de är för många. Max 30 procent borde kvoten vara. Annars blir det farligt som vi ser i videon ovan.

  Svara
 4. ”Vad de hade för ärende där vet jag inte men det slutade inte så bra i alla fall.”
  Rent ärligt så syns det ju faktiskt inte på filmen hur det slutade, eller hur? 🙂 Vad som syns är hur det PÅGICK ett bra tag.

  Svara
  • MiT

    /  04/02/2017

   Ja, hur det slutade på filmen alltså, det vet vi ju.

   Svara
   • Jo, men hur det slutade i verkligheten var ju att han slutligen åkte fast, efter att först ha puttat omkull ytterligare två poliser. 🙂

    Svara
 5. Motkraft

   /  04/02/2017

  Vafan… har poliserna ingen som helst utbildning?! Fyra stycken klarar inte en adrenalinpumpad kille? Varför satte de inte på handfängsel när de hade honom på marken? De backar och bestämmer sig för att försöka ta honom när han gått in och då utsätta andra för fara? När hade ett perfekt läge utomhus att frihetsberöva honom?

  Har själv jobbat inom psykvården och varit med om att ta ned patienter som haft psykos där adrenalinet sprutat ut genom öronen. Två personal tog tag i varsin arm och la kroppstyngden på. Det kanske finns bättre sätt men det fungerade alltid.

  Det mest sorgliga är naturligtvis att killen troligen inte kommer att få något straff. Om påstår sig vara minderårig så kommer han troligen inte att ålderstestas. Han kommer troligen att få PUT och troligen med tiden få svenskt medborgarskap. Han kommer troligen bli en ekonomisk belastning för Sverige. Han kommer troligen att slå både sin fru och sina barn.

  Godhetsknarkande har ett högt pris.

  Tänk om PK-maffian och ”vi vill slänga ut alla” i alla fall i en fråga kunde mötas på mitten. Att de som kommer hit och missköter sig åker ut direkt. Det får kosta hot om indraget bistånd och lite mutor att få deras hemländer att ta emot dem. Det är det värt och kommer att löna sig i längden ekonomiskt och besparar många här det lidande de annars kommer att orsaka.

  Svara
 6. Jan

   /  04/02/2017

  Jag tror också att vi kan få en radikalisering av poliser med tanke på den arbetsmiljö de tvingas utstå. Jag tror heller inte att det i längden fungerar att sätta munkavle på de poliser som berättar om sin verklighet i alternativmedia. Även om kraven på repressivt våld mot poliser och andra medborgare är stora hos etablissemanget och deras adjutanter i medierna.

  Svara
 7. MiT

   /  04/02/2017

  Svara
 8. Dan

   /  04/02/2017

  Här kan ni läsa mer om vad som hände i filmen när tre poliser o en väktare skulle försöka gripa en o beväpnad man.
  http://www.friatider.se/h-r-sp-ar-pyromanen-tre-poliser-och-en-v-ktare-g-r-sedan-lugnt-fr-n-platsen

  Svara
 9. Känna tro:

  Svara
 10. Tor

   /  04/02/2017

  Jobbade extra på rättspsyket under studietiden. Var många fantastiskt duktiga kvinnor som jobbade där, MEN när det smällde så skickade de fram mig och de fyra kvinnorna stod i bakgrunden.
  Klart kvinnor kan jobba inom våldsyrken men då måste de läras att använda våld.
  Är för mig helt obegripligt att polisen inte har elpistoler än. Några 10000 volt på 10 meters avstånd och sen ligger killen och sprattlar.
  Men då måste man använda sina verktyg. Ett skott i benet fungerar bra det också men blir lite högre risker.
  Om killen visste att svensk polis skjuter då skulle han vara lugn.

  Det pratas mycket om att vi har för få poliser men i det här fallet var de på plats och var 3 mot 1. Hur mycket övertag behöver polisen?
  Sen blir risken för upplopp mycket större när de släpper iväg killen mot husen. Vad gör de när 20 av bästa killgänget dyker upp?

  Svara
  • Vänta – du jobbat i psyket?

   Där måste man kunna använda sig av våld. Det låter inte snällt, men tjae…

   Svara
   • Tor

     /  04/02/2017

    Rättspsyket där man avgör om grova brottslingar ska i fängelse eller till ”Sinnessjukhus”.
    Ett riktigt fjantställe där de psykologer och läkare som jobbade där var vänsterliberaler innan begreppet var riktigt uppfunnet.
    Träffade många av dåtidens farligaste brottslingar som Svartenbrant med flera.

    Bästa minnet från alla år där var när vi firade jul.
    Vi hade alla tillbehör – utom sprit…
    När middagen var över kom det fram en alkis med finskt påbrå och sa med sprucken röst:
    ”Det här var den bästa julen jag har haft.”
    Då kan man tänka sig vilket liv han haft….

    Svara
  • Har jobbat extra på psyket och när larmet ringde skickade de alltid mig. Är kort och inte stark men jädrans, jag blir förbannad om någon hotade mina arbetskamrater. Men oftast räckte det med ord. Räcker inte ord blir det annat och snabbt.

   Jag undrar vad sjutton gjorde polisen i videon?

   Svara
  • Herpderp

    /  04/03/2017

   Skott i benet är extremt riskigt. Inte bara för måltavlan, utan för folk omkring. Litet, långsmalt mål som rör sig. Risken för miss och träff av annan är stor. Näe, ska man avlossa eld, så är det varningsskott alt.när det är fara för andras liv (och då är det center of mass som gäller, inget annat).

   Även tasers medför risk naturligtvis, men i sammanhanget betydligt mindre. Så länge man inte säljer in det som ”ofarligt” och det går inflation i att tasra folk vill säga.

   Svara
 11. MiT

   /  04/02/2017

  ”Utvisas för våldtäkt trots tolv år i Sverige”
  http://www.friatider.se/utvisas-f-r-v-ldt-kt-trots-tolv-r-i-sverige

  Svara
  • Grodan Boll

    /  04/02/2017

   Det perfekta skräckexemplet för de som är emot migration från dessa delarna av världen:

   Han kom hit för 12 år sedan med fru och ett barn och har sedan dess fått ytterligare tre barn, våldtagit en kvinna, inte skaffat något jobb och inte lärt sig språket.

   Svara
 12. MiT

   /  04/02/2017

  *https://www.facebook.com/tino.sanandaji/posts/10154499826143231*

  Svara
  • Jan

    /  04/02/2017

   Jag tror att den här videon kan få internationell uppmärksamhet. Det vore bra. För kulturmarxisterna vågar inte brunstämpla och hänga ut (eller låtsas som det inte hänt) utländska medier och ministrar. Regeringen har inte råd med att Sveriges rykte ytterligare försämras utomlands. Ygeman (som är regeringens ende företrädare, den ständige brandvakten som alltid kallas fram) börjar nog känna svetslågan under rumpan nu. Vad blir det för bortförklaringar den här gången?

   Svara
  • Idioti, men polisen kan inte agera.

   Svara
 13. MiT

   /  04/02/2017

  Svara
  • Jan

    /  04/02/2017

   Där här insåg vem som helst redan innan identitetspolitiken ens var uppfunnen. Redan på åttiotalet varnade jag och många andra om inkonsekvensen med modern frigörelseliberalism och islam. Fast här träder pk-låset in. Feminister och hbtq:are väljer att titta bort helt enkelt. De låtsas inte om motsättningarna. Se på Miljöpartiet. Vilka skojare…

   Svara
  • Om självmord vore åtalbart…

   Svara
 14. Jan

   /  04/02/2017

  Är det Dawkins riktiga twitter? Har han återhämtat sig efter stroken? Hoppas det. Dawkins vågar nämligen inte identitetsliberalerna brunmåla och kränka. Och ingen av dem har en chans i en debatt mot honom. Modigt av Dawkins att ta strid. Till skillnad mot våra svenska akademiker som inte vågar ta strid mot någonting överhuvudtaget. Som sitter på sina institutioner och bevakar sina tjänster, titlar och anslag.

  Svara
 15. Vic

   /  04/02/2017

  Både män och kvinnor inom polisen verkar ju helt uppgivna. Jag baxnade när jag läste Putilovs dokumentation från sin tur med polisen till Husby. Tydligen ska de ha stått utanför ett garage där det förvarades stöldgods och såldes narkotika och det enda de gjorde var att hälsa på de påtända männen och fråga ”hur är läget?” ungefär. Putilov frågar om de inte ska ta in dem för eget bruk eller för stöld eller för att de kastat sten på polisbussen och polisen bara svarar ungefär ”äsch, det är ju så låga straff. Vi måste skriva rapport i fyra timmar och de får dagsböter som hamnar direkt hos kronofogden”. I ärlighetens namn så hoppas jag innerligt att hela historien är en lögn.

  Min slutsats av detta är: Låt ”fältpoliserna” få mindre administration (det räcker om de dikterar på en ZOOM eller nåt, så får någon annan skriva ner det i rapporten). Vidare, höj straffen (kanske inte just för ”eget bruk” men för våldsbrott) men fortsätt fokusera på rehabilitering. Grova brott måste ge proportionerliga straff.

  Och sen mina väl valda ord till själva polisen: Vi som inte har stålar nog att bo i ett gated-community med privat säkerhet är beroende av ert beskydd. Att blunda för brott kommer att skada OSS och i förlängningen även er.

  Svara
 16. lol!

   /  04/02/2017

  Har alltid undrat hur den nya jämställda svenska poliskåren med inkvoterade kvinnor fungerar.

  Har sett fröken Hästsvans & Co på stadens gator nämligen och haft mina tvivel.

  Det ser ut som tre polisfröknar och ett flyende hen på filmen, men det kanske är fyra fröknar ser inte riktigt.

  Kul att det andra ensamkommande flyktingbarnet gör en bättre insats än de fyra – i brist på ett bättre ord låt oss kalla dem ”poliserna” – tillsammans. Till och med han med hundarna i bakgrunden hade hanterat situationen bättre än de fyra fröknarna.

  Fast vad hade de förväntat sig. Damerna har ju inga armband på sig!

  Feminismen levererar och gör åter Sverige till åtlöje internationellt och sätter landet på kartan som ett avskräckande exempel.

  Bra jobbat!

  Svara
  • Jan

    /  04/02/2017

   Har funderat på varför nästan varenda kvinnlig polis man ser på stan är 1,65 meter lång, blond med hästsvans, snygga och i 30-årsåldern med bylsig uniform.

   Svara
 17. Svenne

   /  04/02/2017

  ATL: Krönika: Skogen behöver fler feminister
  Tyvärr bakom betalvägg, men…
  http://www.atl.nu/kronika/skogen-behover-fler-feminister/
  MW verkar vara ännu en inkvoterad (C)-bimbo:
  Enligt http://www.atl.nu/arbetsliv/ny-chef-pa-mellanskog/ (20150922)
  ”Marie Wickberg har tidigare arbetat som stabschef på näringsdepartementet, som pressekreterare och även ledarskribent.
  Marie Wickberg kommer att ingå i Mellanskogs ledningsgrupp, uppger skogsägarföreningen.”

  Svara
 18. MiT

   /  04/02/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  04/02/2017

   Tar det lugnt och sansat ?
   Dom var ju skiträdda och misslyckades totalt med sitt ingripande.
   Om inget annat hjälpte borde dom ha skjutit honom i benet..
   Tror inte att många här anser att det var de kvinnliga polisernas fel att dom skickades till
   en situation dom inte klarade av.
   Tror också att de flesta av oss inte har något emot kvinnliga poliser men man bör ju välja tjänster som dom klarar av rent fysiskt.
   Dom kan säkert bli utmärkta utredare och spanare med mera men att skicka ut dom
   på ett potentiellt farligt uppdrag som kräver fysisk styrka var väl inte så smart ?
   Men det viktiga för identitetspolitikerna och radikalfeministerna är ju att det finns lika många kvinnor som män inom Polisen och inte att rätt person sätts på rätt plats.

   Detsamma gäller ju för brandförsvaret. Det är ju helt sjukt att man drar ned på de fysiska kraven på brandmännen för att kvinnor skall kunna komma in och man skiter i konsekvenserna.
   Om L’enfant terrible:
   ”Vänsterpartist, ledamot i Kommunfullmäktige, ersättare i Kommunstyrelse, konstnär, lärare.”
   Är det någon som är förvånad ?

   Svara
   • Grodan Boll

     /  04/03/2017

    Hens blogg anger feminist, marxist och kommunist. Lika stor överraskning där.

    Svara
   • David8

     /  04/03/2017

    Givetvis kan de inte skjuta en obeväpnad person i benet. Poliser får aldrig kompensera för sin sin bristande fysik med att börja skjuta. Är de för klena för fysiska ingripanden så måste de ges andra sysslor eller så får man avveckla kvoteringen. En polis som är för liten, för klen eller för rädd ska absolut inte ges en pistol och uppmanas ”skjuta i benet”.

    Svara
    • Nilsson

      /  04/03/2017

     Snicksnack, om någon hade kastat en stor sten i framrutan på min bil hade det blivit varningseld och sen verkanseld i benet om personen inte backar, kanske tur att jag inte är polis 😉

     Svara
     • Rp

       /  04/03/2017

      Militär kanske är något för dig?

     • David8

       /  04/03/2017

      Varningseld och verkanseld, verkar så onödigt. Behövs bara ett effektivt ingripande av kompententa poliser och därefter rask färd mot rättegång. Varningseld skickar dessutom dubbla budskap, vill man att personen springa iväg…eller sätta sig bak i polisbilen?

  • Olof

    /  04/03/2017

   ”Alla kvinnor har rätt att ställa krav på en regering. Att man gör allt som står i regeringens makt för att förhindra våldtäkter begås, att ge kvinnor trygghet och skydd och att beivra brott om dom ändå begås. Det gör den här regeringen.”

   Jag skrattade faktiskt högt där.

   Är teorin att om någon blir utsatt för våldtäkt så skickar polisen en genuscertifierad patrull som kan distrahera våldtäktsmannen med fler offer för locka bort denne…?

   Men visst, på den positiva sidan kan man ju säga att vi hittat en bra sysselsättning för arbetslösa flyktingar – de kan agera eskort för poliser som inte klarar av en 3 mot 1 fight.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  04/03/2017

   Richard: ”Kommer du göra det här, det här, och det här?”
   Ylva: *arrangerar sina papper* ”Våldtäkt är ett fruktansvärt brott som kvinnor…”

   Det är inte ”smått komiskt” det är gravt tragiskt.

   Jag erbjuder mig personligen att närvara med en stållinjal vid sådana här politiska ”debatter” och var enda djävla gång dessa gummiryggade kräk till människor inte kan hålla sig till saken så kommer snärten.

   Svara
 19. MiT

   /  04/03/2017

  Svara
 20. Johan A

   /  04/03/2017

  En gång i tiden hade vi skinnjackorna på PO1 och ABAB. De hade knutit ihop den här killen på mitten på 30 sekunder. Sen hade vi en mer än 20 år lång feminisering av poliskåren (och samhället i allmänhet) där mjuka, kvinnliga värden skulle premieras, och detta är resultatet. Fast det är klart, kvinnliga sökande till polisutbildningen behöver ju bara klara hälften så mycket som manliga på styrkeprovet så det är inte så konstigt.
  Det är inte bara poliskåren utan även bevakningsbranschen som har drabbats av detta. Jag var i Nordstan i Göteborg i helgen och råkade notera ett par ordningsvakter, en kille och en tjej. Killens kroppsspråk visade att han hade koll. Rak i ryggen, blicken sökande och självsäkra steg. Tjejen däremot… Framskjutna axlar med blicken ned i golvet och händerna lekte med håret. Jag betraktade dem, tänkte på tiden när jag själv var ute och buntade bus och kunde inte låta bli att skaka på huvudet.

  Svara
 21. Svenne

   /  04/03/2017

  DS: Systemlojal journalistik granskar medborgarna

  Svara
 22. MiT

   /  04/03/2017

  Svara
 23. Bamse

   /  04/03/2017

  Vilket fiasko! Undrar just hur det gick till i rond två? På något sätt fick väl polisen honom gripen till slut?

  Twittraren (och säkert andra) som tar poliserna i försvar missar poängen. Visst, det här ”gick vägen” till slut. Men ingripandet såg INTE speciellt förtroendeingivande ut. Hur hade det slutat om förövaren varit ute efter att skada poliserna på riktigt och/eller hade varit beväpnad?

  Svara
 24. Kristian

   /  04/03/2017

  Ja, du. Tre eller fyra mot en. De skulle behöva lyssna på Yoda: ”Do. Or do not. There is no ‘try’.”

  OT: Satt just och såg En Himla Många Program från 1989, avsnitt 7 (med lakrits i skålen.)
  Pang! Farbror Frej gör en liten bit lakrits till en Hitlermustasch.
  Pang! Programledaren gör skålen med lakritsflätor till ”rastafrisyr.”
  Funderar på hur dagens SVT skulle ha gjort …

  Svara
 25. Kristian

   /  04/03/2017

  Till ämnet: Som Fnordspotting sade häromsistens om rektorn som fick gå, så var hans handlande det enda möjliga så sent som för ett år sedan. ”Bikinipolisen” fick en del kritik för hur hon placerade sina knän, till exempel.

  Så det är teoretiskt möjligt att dessa poliser är slagskämpar av rang, som bara inte fått senaste memot. Inte troligt, men möjligt.

  Svara
 26. Kristian

   /  04/03/2017

  Det är mer än lite kung-fu film över klippet:
  ”Bara en i taget, hör ni!”

  Svara
 27. MiT

   /  04/03/2017

  *https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154577147608251&set=a.454058298250.239724.644748250&type=3*

  Svara
 28. MiT

   /  04/03/2017

  Svara
 29. Gorby

   /  04/03/2017

  Avpixlat har nu även börjat med radioprogram.
  http://avpixlat.info/2017/04/03/radio-avpixlat-fake-news-och-rasism-i-dagens-nyheter/

  I det första programmer så granskar de Dagens Nyheter en artikel där man gjorde gällande att Skatteverket inlett en specialgranskning av alternativmediesajter som drivs som ideella föreningar.

  Svara
 30. Kristian

   /  04/03/2017

  Personligen tror jag att Tyskland förr eller senare kommer att överleva, men jämförelsen mellan de två ”lägren” låter väldigt bekanta.

  ”Is Germany becoming the new sick man of Europe?”
  https://blogs.spectator.co.uk/2016/10/germany-new-sick-man-europe/

  ”When asked about the state of their own country, my German colleagues’ responses usually fall into two distinct camps: academics, who enjoy a particularly secure, privileged position in German society, can see no problems. They often support Frau Merkel’s approach and see Germany as leading Europe by example. And they’re at a loss as to why the rest of the continent doesn’t take a leaf out of Germany’s book.

  But ask those working in companies and the response can be very different. People there have witnessed firsthand a small but discernible decline in the economy and are acutely aware of the drop in standards in a variety of public services. A spate of botched, over-budget public projects – most notably Berlin’s Brandenburg airport, mention of which will make Germans squirm with embarrassment – haven’t helped with this sense of disquiet.”

  (Fröjdpunkt har skrivit om BER:
  http://www.frojdh.se/2017/03/06/om-berlins-stora-flygplatsfiasko-och-varfor-politiska-skrytprojekt-ofta-havererar/)

  Svara
  • Jan

    /  04/03/2017

   Nå, Sverige är än mer drabbat men vi har inte Tysklands status som Europas ekonomiska motor. De som drabbas, i första hand, är inte medelklassakademiker eller näringslivet. Tvärtom, näringslivet gynnas av rean på arbetskraft. De som drabbas är de som redan innan hade en svag position på arbetsmarknaden eller de som tillträder arbetsmarknaden med en svag position. Den ekonomiska underklassen så att säga. Andra grupper som drabbas är de som i sin yrkesroll är i direkt kontakt med konsekvenserna av invandringen: Vårdpersonal, poliser, väktare, socialarbetare, ambulansförare, lärare med flera.

   Vissa grupper gynnas dock av invandringen. Vilket man inte får glömma bort. Jag tänker på sådant som asylbaroner, fastighetsägare, gode män, tjänstemän i kommuner och på migrationsverket, småföretagare på landsorten, personliga assistenter med flera. De gynnas åtminstone kortsiktigt.

   Svara
   • Tor

     /  04/03/2017

    De flesta som jobbar inom stat och kommun gynnas väl. Det kommer att behövs mängder med lärare, poliser, väktare socialarbetare m m. Att det sen inte är så trevliga jobb är en annan femma.
    Tror att polis kommer att bli ett mans jobb igen. Vartefter polisen måste, och får, ta till mer våld för att hålla buset i schack, kommer kvinnor att fly och män som tycker om aktion att söka sig till polisen. Ska det gå att leva i Sverige i framtiden måste polistätheten vara högre än USA.

    Den stora förloraren kommer att bli medelklassen som sitter i dyra hus och lägenheter med lån. De som har det dåligt idag kommer att fortsätta med det så det blir ingen större skillnad.
    Medelklassen, som är de som fortfarande röstar 7-klöver, och har ett rosa filter på tillvaron (om än väldigt repigt för tillfället), kommer att förlora stort när ekonomin kraschar och lånen ska betalas. Alla utom de som genom jobbet fått tjänstepension kommer att ha det knapert.

    Sen kommer företagare att missgynnas i framtiden då ekonomin blir sämre. Den privata konsumtionen kommer att gå ner. De statliga utgifterna MÅSTE sänkas så guldregnet över företagare inom asylindustrin kommer att upphöra.
    Migranter kommer att se minskade bidrag. Försörjningen bland invandrare kommer mer och mer att bli en sluten svart ekonomi.

    Svara
 31. MiT

   /  04/03/2017

  Svara
 32. MiT

   /  04/03/2017

  ”Drogade, förde bort, ströp och gruppvåldtog svenska – men båda slipper utvisning”
  http://www.friatider.se/drogade-f-rde-bort-str-p-och-gruppv-ldtog-svenska-men-b-da-slipper-utvisning

  Svara
  • Jan

    /  04/03/2017

   Nu börjar gräddfilerna öppna sig. För rätt grupper vill säga. De här tjänsterna borde ha varit tillsatta för länge sedan. Det finns gott om arbetslösa svenskar fortfarande. Afghanerna kommer att få gräddfiler som etniska arbetslösa aldrig fått. De har varit hänvisade till CV-kurser in absurdum. Eller skamjobb på skyddade verkstäder.

   Svara
 33. Svenne

   /  04/03/2017

  RFSL kan man lita på… 😛

  Svara
 34. Svenne

   /  04/03/2017

  Det är något med dessa uppmärksamhetssökande knäppgökar… #feminism

  Svara
 35. Kristian

   /  04/03/2017

  ”Detta är vad segregationen gör med oss”
  https://www.dagenssamhalle.se/kronika/detta-aer-vad-segregationen-goer-med-oss-32761

  Fast jag skulle vilja säga tvärt om. Detta är påtvingad ”integration”. Hade vi fungerande segregation vore problemen mindre.

  Svara
 1. Svenska politiker, vill ni verkligen ha det så här? | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: