Miljöpartiet levererar: Vägrar skydda svensk kultur eftersom ingen kultur är bättre än någon annan

Miljöpartiet levererar vad gäller sin blygsamma del, de styr ju gudbevars bara kulturdepartementet, i kulturrevolutionen som pågår i det nästan tysta i Sverige.

Immateriellt kulturarv är t ex traditioner, kunskap och uttryck. Det är problematiskt att hävda att ett kulturarv är viktigare än ett annat tycker Miljöpartiet. Man är rädd för ”värdehierarkier”.

Detta ligger i linje med vad Miljöpartiet kämpar för, radera det som är svenskt ut ur historien.

Eller förlåt, vi har ju ingen kultur. Vi har bara midsommar och såna där töntiga saker. Svenskt är ju bara barbariet. Och vem vill skydda sådant liksom…

**********

JIPPIEEEEE! Äntligen! Sverige ska få ännu en islamist! Som vi längtat!

Enligt rykten så är det närmast slagsmål bland Fisare, miljöpartister och någon centerpartist om att få ynnesten att hysa in den trevliga grabben och ge honom en fritidsgård, värme, kärlek och husrum!

Kampen sägs vara som hårdast mellan Victoria Kawesa, Fi, Maria Ferm, MP och Johanna Jönsson, C. De slåss så tussarna ryker över att få ta hand om den missförstådda glädjespridaren. Nu ska han, från gruppen ”Profetens Ummah” som rekryterade terrorister, omvändas med genus, kärlek och normkritik!

Man kan väl åtminstone`få hoppas att någon av de tre får honom granne…

Härligt, Sverige går verkligen åt rätt håll!

**********

Nya möjligheter att politisera dyker ju ständigt upp, mens t ex har man ju på senare år politiserat sönder och samman från vänsterextremt håll, parollen de har är ju att ”det privata är politiskt”.

Så det är ju klart att man fortsätter på det spåret. Genusfältet är ju per definition extremvänster då Fi är dess politiska gren.

Hur vet man att detta handlar om vänsterpolitik då?

Där. Det avslöjas jättetydligt…

Och jag gissar att det inte alls saknas kunskap om mens och dess påverkan på kvinnor i alla möjliga situationer i livet utan att det finns hundratals riktiga och vetenskapliga avhandlingar och rapporter om just det. Men de saknar väl ”norm”, ”patriarkat” och ”könsmaktsordning” i sina förklaringar…

MVH

MiT

Lämna en kommentar

64 kommentarer

 1. Jan

   /  04/11/2017

  Om kvinnor, enkannerligen feminister, ska vara hemma mest hela tiden – vad tillför de då till arbetskraften? Först åratal av föräldraledighet, sedan vabbande, höga sjuktal och sedan mensdagar. Och efter klimakteriet börjar de typiskt kvinnliga långtidssjukskrivningarna. När har de tänkt jobba? Och hur går det här ihop med kraven på lika lön? Är det inte bättre vi återgår till hemmafruar då? Då kan de ju vara hemma hela tiden.

  Svara
  • Dreadlock

    /  04/11/2017

   ”Är det inte bättre vi återgår till hemmafruar då? Då kan de ju vara hemma hela tiden.”

   Vad ska du göra under tiden ?

   Svara
 2. Dreadlock

   /  04/11/2017

  Man är rädd för ”värdehierarkier”.

  Tack Löfvén att du gav iväg kulturdepartementet till dina ”samarbetspartners” Mp. Det kommer du att få äta upp resten av den s.k. valrörelsen 2018. (s) under 20 procent i nästa val. Tack så mycket . Vi har förstått att kultur är inget du begriper dig på, fastän du själv prisar den svenska modellen stup i kvarten. Din jävla populistiska bondläpp till idiotpolitiker. Ta du ditt svetsaggregat och kör upp den i r….n

  ”Huk er i bänkera kärringar o gubber för nu ladder han öm”.

  Svara
  • Rikard

    /  04/12/2017

   Hej.

   Om man är rädd för värdehierarkier, hur gör man för att välja vilka värden man vill odla och vilka man vill gallra?

   Tänk att ingen journalist i detta land har den kognitiva nivån eller bildningen att ens tänka sådant.

   Inget under att de skräms av debatt i kommentarsfält.

   Muslimpartiet de Gröna är dock konsekventa i sin Maoistiska ådra.

   Mao är en av partiets grundares inspirationskällor; Kina under Mao sågs som den äkta och framgångsrika kommunismen när Sovjetförtrycket inte längre gick att ljuga om. Allt detta hör till miljörörelsens barndom i Sverige.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
 3. Ourgon

   /  04/11/2017

  3 dagar mensledighet i Sverige? Eftersom kön är en social koncept utan biologisk grund kommer det att leda till en våg av män med mensvärk och ingen som vågar säga emot utav rädsla att bli ‘racist’stämplat… 3 dagars extra ledighet, tack vara Gudrun…

  Svara
  • Ivar L

    /  04/12/2017

   Haha: utöver ”mancold” få vi alltså ”manmens”!
   Tja, varför inte?

   Svara
 4. MiT

   /  04/11/2017

  Svara
  • Dreadlock

    /  04/12/2017

   Den där tweeten av Anna Wallenstam är faktiskt blockat av någon sorts censur. Jag lyckades inte läsa brödtexten bara rubriken. Det tog stopp någonstans.

   Svara
   • G

     /  04/12/2017

    Det är en del av det här klippet….
    youtube.com/watch?v=pBDoofTxLYY

    Inlägget/texten som syns i tweeten av Wallstam syns vid 4:58 in i klippet ovan.
    Klippet ovan är gjort av samma konto som gjorde klippet som alla borde se och sprida till alla man känner om batikhäxorna i #vistårinteut. Ifall någon missat eller vill se igen så here you go:

    youtube.com/watch?v=3vTL28TqnK4

    P.S
    Det verkar (som väntat såklart) inte gå något vidare för polisanmälan som Elisabet bland kommentarerna skrev att hon skulle göra hahahaha.

    Svara
   • Grodan Boll

     /  04/12/2017

    ( tinfoil )

    Det är en del av Twitters opolitiskhet.

    Se även förra inlägget där EnArgBlatte retweetar en kommentar med en bild. I originalet syns bilden, i hans retweet är det bortplockat för att han och hans konto anses ”problematiskt” och ska beredas så lite trafik och så mycket trubbel för potentiella läsare som möjligt.

    ( /tinfoil )

    Youtube kör samma race. Facebook verkar avvakta så de kan skylla på EU-direktiv om hattext/alternativfakta som verkar vara i farten.

    Svara
    • Kristian

      /  04/12/2017

     Scott Adams har skrivit om detta (13de februari, men även tidigare):
     http://blog.dilbert.com/post/157201503761/freedom-of-speech-is-now-largely-an-illusion
     ”Here’s a fresh example (today) of how Twitter throttles back my free speech when it doesn’t fit their political views. This only happens for Trump-related content, as far as I can tell. I haven’t seen an exception yet. Notice the referenced tweet shows as “unavailable” but it actually is available when users click the link. Twitter does this trick so my followers will think the link is gone and they won’t bother to click. This Twitter censorship method is well-documented by others. ”

     Svara
  • Jan

    /  04/12/2017

   Fullständigt makalöst bisarrt! Har man skostorlek 46 är man tamefan inget barn!

   Svara
 5. G

   /  04/12/2017

  Hittade denna via MiT:s twitter feed. För alla deltagares skull hoppas jag att det blir fint väder och inte klassiskt aprilväder med +5 och blåst och regn, varmt lycka till! ❤

  "Manifestation med korta kjolar i Tensta"
  https://mitti.se/nyheter/manifestation-kjolar-tensta/?omrade=hela-stockholm

  Svara
  • Jan

    /  04/12/2017

   Det lär nog inte dyka upp så många muslimer på den där tillställningen. Däremot säkert svenska tjejer som vill visa benen. Min gissning är att det blir en vit uppvisning. Kulturappropiering?

   Svara
   • Kalle

     /  04/12/2017

    Ja åskådarna lär behöva solglasögon och då inte pga bländande sol.

    Svara
  • Pelle2

    /  04/12/2017

   Skulle vara kul att se hur många som skulle våga genomföra en sådan marsch utan personskydd. Dessutom lär dom väl bli anklagade för att vara rasister eftersom dom vill tvinga på andra människor vår kultur 😉

   Svara
  • Grodan Boll

    /  04/12/2017

   och berättar att man ser positivt till på att deltagare tar med sina hundar.

   Eller minigrisar får man anta.
   …inte för att det är relaterat till något.

   Svara
 6. Jan

   /  04/12/2017

  Så kommer de då. De unga yrkesfeministernas djupa insikter om terrordådet. Det kommer inte att sparas på patetiken. Uppenbarligen blev Olivia Svensson en riktig stockholmare först efter terrordådet i fredags. Då fylldes hon av kärlek till Stockholm. Spara på högtidstalen skrev Åsa Linderborg i Aftonbladet. Det hade hon faktiskt helt rätt i. Men de unga arga yrkesfeministerna har nog inte lyssnat på de tonerna.

  http://www.aftonbladet.se/a/zoREv/nar-gatorna-fylldes-av-karlek-blev-jag-stockholmare-pa-riktigt

  Svara
  • G

    /  04/12/2017

   Vad roligt att Olivia nu både är svensk och stockholmare på riktigt. Själv är jag inte svensk på riktigt, för jag har fortfarande inte åkt tunnelbana!

   Svara
  • Ivar L

    /  04/12/2017

   Är det inte bra konstigt att först efter att en islamist slaktat folk med lastbil så känner en del gemenskap med sina medmänniskor? En normal dag träffar jag mängder med vänliga och fredliga människor, jag behöver inte inte en enda islamist eller mordsugen utvisningshotad immigrant för att tycka att det känns bra.

   Svara
 7. G

   /  04/12/2017

  Hahahahaha!….

  ”Özz: Vämjeligt, Anna Kinberg Batra.”
  http://www.expressen.se/kronikorer/ozz-nujen/vamjeligt-anna-kinberg-batra/

  ”Anna Hellgren: Anna Kinberg Batra borde skämmas”
  http://www.expressen.se/kultur/anna-kinberg-batra-borde-skammas/

  Svara
  • Pelle2

    /  04/12/2017

   Läste Özz patetiska inlägg där han menade att det var populistiskt och i det närmaste rasistiskt av AKB att kräva att dom som fick avslag på sin asylansökan skall skickas hem och exemplifierade det med terroristen som hade varit hemskickad om vi hade avvisat honom som vi skulle.
   Han menar då att hon antyder att flyktingar i gemen är terrorister.
   Sedan börjar han svamla om homosexuella Gambier som blir avrättade om dom blir hemskickade. Vad har en homosexuell Gambier med en Uzbekisk terrorist och regler för vilka asylsökande som får stanna att göra ?

   Är inte Löfven en popuilistisk rasist när han pratar om att de som har fått avslag på sin asylansökan skall skickas hem och dessutom tar upp det i samband med terrordådet ?

   Vad är det för mening med asylansökan om vi ändå skall låta alla stanna kvar här om godhetsaposteln Özz får bestämma ?

   Svara
   • Ivar L

     /  04/12/2017

    Det var det jag visste. Özz jobbar för SD egentligen. Undrar hur många röstare han lockat till dem vid det här laget.

    Svara
  • Pelle2

    /  04/12/2017

   Även idioten Anders Lindberg på Aftonbladet anklagar AKB för att göra politiska poäng av terrorattentatet när hon vill avvisa de asylsökande som inte får asyl medan han direkt glömmer bort att Löfven säger samma sak.
   Tror han inte att Löfvens satsning på Polisen har något med attentatet att göra heller ?
   Tror han att vi är korkade bara för att han själv är det ?
   http://archive.is/ERIRB

   Svara
   • Ivar L

     /  04/12/2017

    Det är naturligtvis helt i sin ordning att veckan efter ett terrorattentat börja prata politik. I synnerhet som allt tyder på att nuvarande politik inte fungerar. Att sedan Batra och Löfven är eländiga hycklare är en annan sak, men naturligtvis skall de snacka politik nu. Eller skall de citera Land och Sjöväderraporten istället tycker Lindberg?

    Svara
   • Törnrosa

     /  04/12/2017

    ”Tror han att vi är korkade bara för att han själv är det ?”
    Svar: Ja

    Eftersom det är politiska beslut som lett Sverige fram till det som hände på Drottninggatan så är det naturligt om man gör politik av hur man ska undvika attacker mot oskyldiga svenskar i framtiden.

    Att käbbla om politiska poäng i sammanhanget tyder inte på någon störra begåvning. mvh

    Svara
 8. G

   /  04/12/2017

  ”GW: Åkesson borde bjudas in av Löfven
  ..[..]..
  Stefan Löfven sa på söndagen: ”Om man får avslag måste man åka hem – annars har vi ingen ordnad migration.” Vad händer om han konsekvent driver den linjen?

  – Det kan nog bli jävligt knepigt, för då kommer opinionen svänga rejält. Den vanliga icke-verkställda avvisningen är ju ganska harmlös av sig, det är hyggliga människor som det i stort sett är synd om. Små barn och deras familjer. Här engagerar sig ofta Svenne Banan i manifestationer – det är ungarna i skolan, det är föräldrarna, alla ställer upp för att en flicka eller pojke ska få stanna. Där blir folk upprörda av andra skäl.

  – Men någon sorteringskapacitet måste man ändå ha någonstans. Det är det jag efterlyser. Jämmer och elände har sin tid, sen måste det fan till lite verkstad också.

  Och ”verkstaden”, den ska Löfven & Co stå för?

  – Ja, det här är politiska beslut. Och ska man tro dem själva råder betydande politisk enighet kring det här. Men jag blir irriterad, att den politiska maskinen ska vara så dålig på att begripa såna här självklarheter.

  Löfven har bjudit in till terrorsamtal, men Jimmie Åkesson får inte komma. Rätt eller fel?

  – Fel. Jag tycker självklart att han borde vara inbjuden. För mig räcker det att han sitter i riksdagen. Man får tycka vad man vill om folks åsikter, men man kan inte lösa det på det viset att man tar ifrån folk deras talerätt. Vad är det för jävla demokrati?

  – Klart Åkesson är upprörd. Om man ska tro mätningarna så leder han numera landets näst största parti. Han är väl också den som i någon sorts saklig mening har drivit den här frågan, om man så vill. Att 80 procent än så länge inte vill förlika sig med hans budskap, det är en annan sak. Får motståndarna hålla på ett tag till kommer det bli lättare.

  Det är ingen vågad gissning att det här blir het politisk fråga, åtminstone fram till valet 2018?

  – Ja, nu säger alla ”hoppsan” och ”nu måste vi göra något”, men skulle det ha varit så svårt att göra något innan? Det fanns inga hinder mot det. Måste man ha den mycket sorgesamma bekräftelsen i näven för att besluta om de här självklarheterna? Det är där man i slutändan förlorar respektive vinner väljares förtroende. Och eftersom jag inte är så jäkla förtjust i Jimmie Åkessons allmänna budskap är det naturligtvis så att jag värjer mig mot det.

  – Jag kan tycka att, med tanke på alla skatter man betalar, att de kunde sköta sitt uppdrag enligt vanliga logiska principer. Det tycks vara en jävla feghet i den här processen.(Forts)”.
  http://www.expressen.se/nyheter/gw-akesson-borde-bjudas-in-av-lofven/

  Svara
  • Grodan Boll

    /  04/12/2017

   Någon som inte läste det där med stönande stockholmska? 🙂

   Svara
  • Kristian

    /  04/12/2017

   Samma GW som för inte länge sedan sade till SD-röstande bekanta att ”ni behöver inte komma hit mer.”

   Svara
   • Opie

     /  04/12/2017

    Javisst, GW är en lika stor syltryggad opportunist som alla andra ”kändisar” som brer ut sig i etablissemangsmedia. GW är framför allt intresserad av att vårda sitt varumärka och sin bokförsäljning. Obegripligt att han fått status som sanningssägare och expert på i princip ”allt”

    Svara
 9. Pelle2

   /  04/12/2017

  Mp är verkligen sjuka i huvudet. Att skicka ansökan om immateriellt kulturarv för några av våra svenska traditioner innebär inte på något sätt att vi hävdar att dom är bättre än några andra kulturarv utan enbart att vi tycker att dom är värda att bevara.
  Fast det var väl för svårt för dom imbecilla identitetspolitikerna att begripa.
  Dom hade väl helst velat skicka in någon muslimsk kulturyttring…

  Svara
 10. Pelle2

   /  04/12/2017

  Genusdårarna och radikalfeministerna är ju totalt inkonsekventa.
  Å ena sidan är kvinnor starka och förtjänar alla att bli styrelseledamöter i kraft av sitt kön men å andra sidan skall dom kvoteras in till mansdominerade yrken och få riktade utbildningar för att åstadkomma en utjämning av könsfördelningen i dessa yrken.
  Var försvann den kvinnliga styrkan då ?
  Sedan vill dom ha specialbehandling med mensledigheter,som utgår från biologiska skillnader, samtidigt som dom hävdar att kön är en social konstruktion och inte något biologiskt…

  Svara
 11. Pelle2

   /  04/12/2017

  Bloggaren Fnordspotting är med rätta skitförbannade på dom Socialdemokratiska hycklarna.
  Häromdagen ville KD öka antalet poliser och hånades av Ygeman för detta. Nu går dom själva ut med ett ännu högre bud på hur många poliser dom vill ordna fram..
  När Sossarna beslutar om något är det bra och om något annat parti vill göra detsamma så är dom populister…
  Är ju också kul att samma Sossar som menar att man inte skall göra politik av terrordådet är ett av dom partier som gör just det..
  http://fnordspotting.blogspot.se/

  Svara
 12. Pelle2

   /  04/12/2017

  OT:
  Bloggaren i otakt tar upp dåren Franchells imbecilla ledare i Aftonbladet där hon ville förbjuda bilar i innerstan pg. a att terroristen använde en bil som vapen.
  Som han skriver kan man ju undra varför hon då inte kräver förbud att sälja köksknivar med tanke på morden på Ikeavaruhuset i Västerås
  Är det inte bättre att hon erkänner att hon vill få bort bilar från innerstan istället för att skylla på något annat ?
  Antagligen bor hon väl själv i innerstan och har inget behov av bil och vill kunna bo som på landet fast mitt i stan…

  http://iotakt.se/bilen/

  Svara
 13. Svenne

   /  04/12/2017

  Ganman… #satir

  Svara
 14. Pelle2

   /  04/12/2017

  OT:
  Dagens Vimmerby tidning skriver om att kvinnorna inom kommunen i Vimmerby är på väg att gå förbi männen i löneligan. Det är dessutom glädjande menar Hr-konsulten Per Wimarsson.
  Var försvann kravet på jämställda löner ?
  Han skulle väl dessutom hellre ha begått harakiri än att säga att det vore glädjande om männen har högre lön än kvinnorna…
  http://archive.is/9YZ7E

  Svara
 15. Bamse

   /  04/12/2017

  Så för att man är kvinna i menstruerande ålder ska man ha rätt till drygt fem extra veckors betald semester varje år? Inte illa!

  Svara
  • Pelle2

    /  04/12/2017

   Nästan så att det är dags att byta kön .
   Om någon påstår att jag ändå inte får någon mens skall jag anklaga dom för kvinnohat 😉

   Svara
   • Bamse

     /  04/12/2017

    Jo 😉

    Bara som jämförelse kan man ju nämna det ”konkurrenskraftsavtal” som (efter långa och svåra förhandlingar) slogs fast i Finland år 2016. Det gäller för alla och stipulerar bland annat en årlig ökning av arbetstiden med 24 timmar, det vill säga ungefär 3 dagar, utan några lönejusteringar.

    Oavsett om detta faktisk kommer att ha någon effekt på konkurrenskraften vore det ju busenkelt att med råge kvittera med några mensledigheter.

    Svara
  • Ivar L

    /  04/12/2017

   Det finns kvinnor som mår dåligt när de har mens och naturligtvis skall de kunna sjukskriva sig och det förmodar jag att de gör också. Men alla som inte mår dåligt, varför skall de få ledigt för? Jag förstår att det kan vara besvärligt att kroniskt ha detta problem, men det gäller många andra åkommor också såsom t.ex. migrän som är vanligare.

   Svara
  • Svenne

    /  04/12/2017

   Då får väl män lobba för så kallade ”mansförkylningsledigheter” á tre dagar per månad, som kompensation…

   Svara
  • Conny

    /  04/12/2017

   7,05 veckor t.o.m.

   Svara
 16. Trolletplit

   /  04/12/2017

  alla fel som Mp och Bah kunke gör faller tillbaka i knäet på alliansen.
  De kan när som rikta ett misstroendevotum mot henne, men gör de inte. De tillåter henne att förstöra allt från muséer till mottagning av jihadister. De är lika ansvariga.
  Undrar varför?

  Svara
  • Pelle2

    /  04/12/2017

   Det faller väl minst lika mycket i knät på S som tycker att islamistpartiet är en bra regeringspartner.

   Svara
 17. Björn

   /  04/12/2017

  Artikeln om mensledigt är oläslig, som så ofta där budskapet är så viktigt för skribenten så all textuell kvalitet måste stiga åt sidan.

  Först hävdar man att det är bättre för individen och arbetsgivaren att vara hemma
  Sedan säger man att det finns för lite information om huruvida mensledigt förbättrar hälsa och arbetskapacitet.
  Vilket gäller? Är det kanske bara så att det känns spontant bättre att vara hemma men vi vet inte alls om det har nån effekt? Och hur kan det saknas information om detta redan genomförs i Italien, som det hävdas. Det är ju bara att kolla effekterna där.

  Sen kommer den här obegripliga svadan:

  ”Försök har också gjorts i Asien, men där har flera upplevt att lagen fungerat”
  Man har alltså gjort försök i ”Asien” (dvs någonstans på en tredjedel av jordklotet?)… MEN där har folk upplevt att det fungera… Vadå ”men”?
  Sedan detta:
  ” Där (i ”Asien” får man anta) har man istället upplevt att det är svårt att nyttja lagen på grund av diskriminering och sexuella trakasserier”
  På den utsagan låter det ju definitivt som det INTE fungerat!

  I korthet: en höggradigt populär åsikt (var ledig och slappa) kombinerat med lite manbashing (mannen är norm alltså är det bara rätt om kvinns får vara lediga) kan formges hur som helst utan att någon ifrågasätter någonting, allra minst skribenten eller redaktören.
  Kan inte detta kretinismens tidevarv ebba ut snart!

  Svara
 18. Ivar L

   /  04/12/2017

  Här kan ni njuta av psykologen Yassin Ekdahl hos julmust… jag menar Nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism när han gör allt för att INTE prata om islamistisk extremism utan om sociala och psykologiska förklaringsmodeller.
  Eftersom personen inte kommit in i det svenska samhället…
  ”ser [man] en bild av besvikelse och orättvist behandlad där man söker sig andra vägar…”
  Cirka 6.20 minuter in i inslaget:
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=6672615

  Oj vad konstigt att samordnare nummer ett och två inte åstadkommer någonting överhuvudtaget med den typen av expertis…? Inte bara hans relativisering utan intrycket av generell inkompetens är rätt skrämmande.

  Lyssnar man från början kan man även höra hur SR:s medarbetare förklarar att terroristen inte är ”religiöst skolad” vad det nu har med saken att göra. Skall man fås att tro att han inte är ”riktig muslim” bara för att han inte gått i koranskola? Ungefär som att säga om en kommunist som begått ett terrordåd att han inte är ”marxistiskt skolad” för att han inte läst Kapitalet.

  Svara
 19. Ivar L

   /  04/12/2017

  Här finns ett Flashbackinlägg som listar lite namn på Revamotståndare, indirekt ansvariga för att mördarterrorister som Akilov kunnat puttra runt i Sverige:
  https://www.flashback.org/sp60423045

  Svara
 20. Kristian

   /  04/12/2017

  Svara
 21. Kristian

   /  04/12/2017

  NI: ”SvD:s Fredric Karén får ta ett utvecklingssamtal med Teresa Küchler”
  https://nyheteridag.se/svds-fredric-karen-far-ta-ett-utvecklingssamtal-med-teresa-kuchler/
  ”Om Svenska Dagbladets chefredaktör Fredric Karén vill behålla förtroendet för den egna tidningen får han skyndsamt ta ett utvecklingssamtal med medarbetaren Teresa Küchler. Hon påstår – felaktigt – att det inte ägt rum någon stenkastning mot polisen samtidigt som terrordramat utspelades i Stockholm.”

  Svara
  • Ivar L

    /  04/12/2017

   Lokko bör väl få kvarsittning också? Helst relegering i och för sig.

   Svara
   • Pelle2

     /  04/12/2017

    Helt otroligt att en uttalad vänsteranhängare som Lokko får skriva i SVD.
    Han borde väl skriva för Aftonbladet eller Norrskensflamman..

    Svara
    • Kristian

      /  04/12/2017

     Undrar om ledningen känner att de måste ha ett visst antal platser fyllda inom diverse ämnesområde? Sedan ligger journalister en bra bit till vänster, och då får man antingen hålla till godo med vad som bjuds, eller låta stolen stå tom.

     Svara
 22. Pelle2

   /  04/12/2017

  Ledarsidornas Johan Westerholm pekar på att de så kallade papperslösa,dvs illegala invandrare,som håller sig kvar i landet bryter mot FN,s flyktingkonvention som uttryckligen säger att man som flykting skall lyda landets lagar.

  https://ledarsidorna.se/2017/04/brotten-mot-fns-flyktingkonvention-av-de-papperslosa/

  ”De bryter mot den andra artikeln i FN:s Flyktingkonvention.
  Det åligger flyktingen eller den asylsökande särskilt att följa värdlandets lagar och förordningar i syfte att upprätthålla ordningen. FN trycker i formuleringen på ordet särskilt genom att använda ”in particular”. I synnerhet. Författarna av FN:s flyktingkonvention var sannolikt smärtsamt medvetna om vikten av att flyktingar lever efter värdlandets lagar efter andra världskrigets flyktingströmmar.

  Konstigt nog pratar godhetsapostlarna tyst om den paragrafen i flyktingkonventionen…

  Svara
 23. Ivar L

   /  04/12/2017

  Någon mer som är trött på Sveriges rättsordning?
  https://nyheteridag.se/aklagaren-andrar-sig-de-som-livesande-valdtakten-i-uppsala-bor-inte-utvisas/
  ”Åklagaren ändrar sig: De som livesände våldtäkten i Uppsala bör inte utvisas”

  Tydligen för att våldtäktsmannen kom till Sverige för mer än fem år sedan och var under 15 då han kom. Undrar om åklagaren ens funderat på att göra ett ålderstest? Oavsett är det dags att göra upp med idén att behålla kriminella som vistats en kortare tid i landet och bevisligen aldrig borde släppts in.

  Svara
 24. Ivar L

   /  04/12/2017

  Jösses, detta hade jag missat angående Dror Feiler. Jag minns konstutställningen men hade fått för mig att kvinnan på seglet var ett dödsoffer för en Israelisk räd inte att hon var självmordsbombare med 21 liv på sitt (döda) samvete.

  ”Tre månader senare, i januari 2004, visades en konstinstallation på Historiska museet i Stockholm som gick under namnet ”Snövit och sanningens vansinne”, med konstnären och vänsterpartisten Dror Feiler och hans fru Gunilla Sköld Feiler som upphovsmän. En bild av Jaradat var uppsatt som ett segel på en liten leksaksbåt som flöt runt i en bassäng med blodfärgat vatten. Den dåvarande israeliske ambassadören Zvi Maz’el fick ett vredesutbrott när han såg konstverket och gick lös på installationen. Premiärminister Sharon kommenterade händelsen och gav Maz’el sitt fulla stöd. Hur Feilers verk skulle tolkas var väl inte entydigt, men en sak var säker: Tre månader efter att en kvinna hade mördat 21 restauranggäster och personal var det inte läge att avbilda henne i ett konstverk och kalla henne för Snövit, som väl närmast för tankarna till oskuld och sårbarhet.”
  https://nyheteridag.se/efter-terrordadet-sverige-bor-lara-av-israel/

  Svara
  • Pelle2

    /  04/12/2017

   För en extremistisk islamist som Feiler så är hon väl något slags helgon….

   Svara
 25. Ivar L

   /  04/12/2017

  Allt är tillåtet inom konst enligt mig men varför en sådan som Dan Parks sätts i fängelse medan Dror Feiler hyllas är däremot ganska deprimerande. Ingen skall sitta i fängelse men Drors provokation är helt klart mycket mer kränkande än Dan Parks humoristiska totalprovokationer som drabbar alla och inte enbart Israeler.

  Svara
 26. Risto Matinen

   /  04/14/2017

  De flesta kulturer är skräp! Men det tycker inte folkmordsmarxisterna…

  Svara
 1. Kulturarvet är en rättighet för alla, men inte för svenskarna? - Dissidenter.com
 2. Vad hände 2017? Del 2 | WTF?
 3. Påminnelse inför valet: Del 4 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: