Stackars Stockholm

Var ett uppmärksammat möte i Stockholms kommunfullmäktige i förrgår där det visade sig att Stockholm faktiskt verkar styras av bröderna Dalton från Lucky Luke. Ni vet de där bröderna som är så stenkorkade att när de rymmer från en cell så gräver de fyra gångar ut från cellen i stället för bara en?

Eller clowner, Stockholm, Sveriges huvudstad styrs av korkade clowner.

Det började med detta

Sverigedemokraternas vill att staden ska tillsätta en utredning för att ta reda på vad flyktingmottagande och illegal invandring kostar kommunen.

– Vi säger att det här är en stor utgift. Och så har vi andra partier som säger att det är lönsamt. Då tycket vi inte att det är mer än rätt att ta reda på hur det är, sa Martin Westmont (SD).

Låter väl inte orimligt på något sätt? Om man ska budgetera för kostnader så måste man ju veta vilka utgifter man har att vänta? Vet man inte den kostnaden så vet man inte heller kostnaden för skola, socialbidrag, sjukvård, äldrevård, polis osv och hur budgeterar man då? Löpande räkning? Det är ju jättemycket som påverkas direkt om man inte vet vad just det kostar kommunen.

Men de styrande politikerna i Stockholm vill inte alls veta vad det kostar! De vill verkligen inte veta vilka utgifter staden kommer att ha!

– När jag läser er motion blir det väldigt tydligt att ni har en fullständigt vidrig människosyn, sa Karin Gustafsson (S).

Socialdemokraternas Karin Gustafsson tycker det är vidrig människosyn att veta vad det kostar.

Haval Murad (MP) använde sig själv som ett exempel på en person som kommit till Sverige från en annan del av världen och som nu berikar samhället på ”många fler sätt än vad Sverigedemokraterna kan tänka sig” och drog trots KF:s svordomsförbud till med både ”jävla” och ”skitsnack”.

Vad maskrosens, Haval Murad, anekdot har med kostnaden för Stockholm att göra framgår inte. MP vill inte heller veta vad det kostar. LALALALALA säger han samtidigt som han sätter händerna för öronen.

– Ingen ska behöva stå här i talarstolen och försvara sin egen existens. Själv kommer jag snart att kosta samhället massor av pengar när jag föder ett barn. Vi är många som tar tydligt avstånd från den här horribla synen på människor, sa hon.

Anna Rantala Bonnier visar varför hon är med i Fi. Hon vet inte bättre helt enkelt och då passar man i Fi.

Den forne Sverigedemokraten och numera politiska vilden Rickard Wall (-) begärde ordet för att rabbla upp en rad forskare som tidigare räknat på vad invandring kostar.

– Numera innebär det finansiellt minus. Om man gör som i Sverige att man tar emot vuxna karlar och behandlar dem som barn och bara öser på med resurser så blir det såklart ännu dyrare, sa han.

– Ni borde skämmas, kontrade Ann-Margarethe Livh (V).

Om man säger att det kostar massor att låta vuxna leka barn, det kostar ca 1 miljon om året per styck, så borde man skämmas tycker Livh från Vänsterpartiet.

Roger Mogert undrade vad Sverigedemokraterna skulle använda alla nya siffror till.

– Jag vill ta upp det tragikomiska i allt det här. Jag har läst er budget och där står väldigt lite om kostnader överhuvudtaget. Där behöver stockholmarna tydligen inte veta mer än att ni vill sänka skatten genom att dra ner 200 miljoner kronor på verksamheter som ni säger är så viktiga. Om ni inte klarar av att göra en budget med siffror, vad ska ni då med mer information till? sa han.

Roger Mogert vill inte alls veta vad det kostar. Det verkar vara helt ointressant att veta vad något kostar. Socialdemokraterna vill absolut inte att stockholmarna ska veta vad det kostar mer än att det kostar.

Per Ossmer (SD) svarade.

– Politik är att tala om kostnader. Politik är att ställa grupper mot varandra. Kan en grupp få det bättre utan att den annan grupp får det sämre? Det är en av de bärande principerna inom nationalekonomin. Vi vill veta vad det kostar. Varför det? Jo vi vill kunna vidta de åtgärder som kan behövas för att hålla nere kostnaderna naturligtvis, sa han och beklagade att han behövt stå ut med att bli kallad både ”vidrig” och ”absurd” under debatten.

Låter fullt rimligt tycker jag. HUR ska man annars ens kunna sätta upp den enklaste budget om man inte vet vilka utgifter man har att vänta? För det vet man ju inte om man inte kollar upp det?

Då begärde Haval Murad (MP) ordet igen.

– Om man har en vidrig åsikt kommer man att få höra att man är vidrig, sa han.

Miljöpartisten upprepar att det är en vidrig åsikt att vilja veta vad något kostar i en kommun. Det är en vidrig åsikt att låta skattebetalarna veta vad deras skattepengar går till.

Man häpnar! Detta är alltså Stockholm, Sveriges huvudstad, som styrs av folk som inte vill veta vilka kostnader staden har.

Som sätter händerna för öronen och skriker LALALALA så fort det kommer på tal.

Som inte ens förstår att om man vill budgetera så måste man veta vad olika saker kostar.

Som anser att det är vidriga åsikter att vilja veta vad saker och ting kostar.

Som anser att om man vill veta vad något kostar i en kommun så borde man skämmas.

Som anser att om man vill veta vad något kostar i kommunen så har man en horribel syn på människor.

Som anser att man har en vidrig människosyn om man vill veta vilka kostnader något har.

Stockholm, Sveriges huvudstad, styrs alltså av en samling korkade clowner som inte ens begriper det mest grundläggande. De har inte en aning. De är på ett litet barns nivå hela bunten! Vet inte vad det säger om stockholmarna som har röstat in dem men det där snacket om att stockholmare är smartare än lantisar kanske man kan skippa i framtiden? Jag menar, kolla bara vilka jäkla clowner stockholmarna har röstat in. Det tyder inte på smarthet direkt…

Reagerar man med känslostormar och utbrott på något så torrt som en kostnadsberäkning inom ett område så säger det en hel del. Vanliga helt normala människor vid sina någorlunda sunda vätskor gör inte det.

GRATTIS STOCKHOLM!

Det ovan är ju ett kort sammandrag av mötet, vill man se hela så finns det här. Det som inlägget handlar om är det som heter 2016:139. Lyssna på det, det är jätteintressant att se känslostormarna och höra darret på rösterna… Men det finns nog annat intressant också, t ex kan jag tänka mig att 2016:58 är intressant.

Om stockholmarna röstar in clownerna även nästa val så förtjänar ni idioterna så hårt!

**********

Miljöpartiet vill ha en Fredsminister.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

64 kommentarer

 1. Hypocrita

   /  04/26/2017

  1/ F! är representerade i Stockholms Fullmäktige… Just sayin…..
  2/ Man ska inte ställa frågan om man inte är beredd på att höra svaret. Därför motståndet för frågeställningen…..

  Svara
  • Hypocrita

    /  04/26/2017

   Sorry, glömde MP. F! och MP i kombination, say no more…

   Svara
   • Tor

     /  04/26/2017

    Vad är det för fel på Stockholmarna?
    Både V och Mp är var och en större än SD. Dessutom att Fi är inne…
    Måste vara att skatteintäkterna är så stora att folk inte ser vansinnet jämfört med en liten ort.
    Så länge det finns pengar så kan man vara både ”god” och ha öppna hjärtan.
    Är nog många i S som dras med av tokfeministerna i andra partier och vill visa att de minsann också är goda feminister.

    Flytta ut alla statliga verk och myndigheter, domstolar och förvaltningar mm. Skattepengar som vi öser in i Stockholm och som kommunen får igen som kommunalskatt att leka med.

    Jämför med USA där stora städer som New York, Los Angeles och San Francisco alla är demokrater/vänster.

    Svara
 2. MiT

   /  04/26/2017

  Svara
  • Hypocrita

    /  04/26/2017

   Nästan exakt lika många som ett helt Norrköping är alltså försvunna…. Sug lite på det och fundera….

   Svara
   • Senior

     /  04/26/2017

    Sug på den totala ökningen av människor och fundera på hur vatten, avlopp, sjukvård, skolor, bostäder, etc. etc. skall hinna byggas ut och klara av denna snabba ökning.

    Svara
 3. Svenne

   /  04/26/2017

  Italien: Mycket liten andel flyktingar:

  Svara
 4. Svenne

   /  04/26/2017

  Tino Sanandaji om Stockholms kommunfullmäktige och representativ demokrati:

  Svara
 5. MiT

   /  04/26/2017

  ”Försvarsmakten: En postmodern politisk och relativistisk nickedocka?”
  https://ledarsidorna.se/2017/04/forsvarsmakten-en-postmodern-politisk-och-relativistisk-nickedocka/

  Svara
 6. Anna Rantala Bonnier:
  ”Själv kommer jag snart att kosta samhället massor av pengar när jag föder ett barn”
  Helt korrekt. Dock vet samhället exakt vad kostnaden blir. Och ändå tillåts du föda barn? För med din retorik är det ju exakt det du säger, man vet ju exakt vad en födsel kostar…

  Svara
  • Tor

    /  04/26/2017

   Tyvärr Anna R B,
   pengarna är slut till förlossningsvården. Du får åka till Helsingfors. Om du inte hinner fram får du fråga efter Pekka i maskinrummet. Det ryktas om att han bodde i Skellefteå och fick utbildning om hur man föder i bil.
   Eftersom vi inte har räknat på alla kostnader i kommunen så har pengarna tagit slut till föräldrapenning – sorry.
   Om du hade räknat med att få en dagisplats för din lilla hen – glöm det.
   Vi har lagt ner ditt dagis.
   Men var inte ledsen för det!
   Pengarna gick till andra barn – vuxna barn från Afghanistan.
   Lycka till Anna

   / S Mp Fi i Stochholm

   Svara
   • Peter

     /  04/26/2017

    Som norrlänning kan jag inte låta bli att påpeka att det var i Sollefteå det var aktuellt med kurs i bilförlossning. Mellan Sollefteå och Skellefteå är det ca 35 mil.

    Svara
    • Tor

      /  04/26/2017

     Norrland
     Jag var lat och checkade endast med internminnet – sorry

     Svara
     • Frida Gustavlin

       /  04/26/2017

      Sen bör väl påpekas att kostnaderna för att föda barn bekostas av lamdstinget, inte kommunen. Suck.

      /Frida

  • Senior

    /  04/26/2017

   Dessutom räknar de med att hennes barn kommer att arbeta och betala skatt till långt högre värde än vad vad de kostar i uppväxten.

   Svara
 7. MiT

   /  04/26/2017

  Först läser man det här
  ”Så kan flyktingnotan minskas med 80 procent”
  https://www.svd.se/sa-kan-vi-minska-flyktingnotan-med-80-procent/om/integrationen-i-sverige

  Sen läser man det här

  *https://www.facebook.com/tino.sanandaji/posts/10154574012603231*

  Sen funderar man på de två som skrivit debattartikeln och vad de sysslar med och om det är rimligt att dessa två gör just det. De har alltså inte ett enda rätt överhuvudtaget…

  De som skrivit den är
  Kjell Nilsson
  direktör för Nordiska Ministerrådets forskningsinstitut Nordregio

  Annika Rosing
  chef för Avdelningen för tillväxt och klimat, Nordiska Ministerrådet

  Svara
 8. frågan i stockholm var felformulerad
  sd skulle frågat var vinsterna tar vägen för invandringen
  sedan krävt insyn på var överskottet placeras
  kanske anklagat ansvariga för att gömma vinsterna för invandringen
  då hade det blivit svårare att dra fram känslokortet osv.

  Svara
 9. Fredde

   /  04/26/2017

  Jag gjorde det…jag tittade på debatten. Jag är nu helt övertygad om att detta kommer ta en ände med förskräckelse, exakt vad som kommer att ske och när är dock höjt i dunkel. I bästa fall kommer vi se dessa kvinnor och hen stå snyftandes och mumla något om ”naiva” inom en inte allt för fjärran framtid. Men att verkligheten förr eller senare kommer köra rakt över dem är ställt bortom allt tvivel.
  Vad som är klart är att politiker som med darrande röst och med gråten i halsen förklarar att det är helt ointressant vad kostar, det får kosta vad det vill, är de som ansvarar för ca 40 miljarder per år.
  Stackars stackars stackars arma Sverige

  Svara
 10. Det är ju lite som att försöka planera en budget utan att veta ett dugg om sina månadskostnader – tänk om t. ex. din hyresvärd, internet- och elleverantör etc bestämde sig att sluta redovisa eventuella räkningar. En dag i månaden så försvinner bara dina pengar, utan att veta hur mycket som går åt varje månad?

  Jag förstår faktiskt inte varför kostnader i migrationsfrågan är så himla känslig – vi pratar ju bland annat om hur mycket sjukskrivningar kostar samhället. Det betyder ju inte att man hatar sjuka människor, men det blir ju i princip omöjligt att planera något eller göra något så kostnadseffektivt som möjligt om man inte vet hur mycket det kostar till att börja med.

  Svara
 11. michael.

   /  04/26/2017

  Ja man kan se det framför sig när det smartaste politikergänget från Stockholm är med i Lyxfällan och man visar inkomster och utgifter,hur dessa blir upprörda och kallar det vidrigt och människofientligt med ett sådant upplägg -vadå pengar växer ju på träd det vet väl alla pust stön idiot.

  Svara
 12. MiT

   /  04/26/2017

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  04/26/2017

   50000 vad är det?

   Det motsvarar ju bara hela:

   Borlänge kommun eller
   Hässleholm kommun eller
   Skövde kommun eller
   Nyköpings kommun eller
   Uddevalla kommun eller
   Trollhättans kommun

   Svara
   • Skruven

     /  04/27/2017

    Din uppräkning av kommuner är fel. Det bor knappast 50 000 svenskar, varken i Borlänge eller annan kommun du räknat upp.

    Svara
 13. Tor

   /  04/26/2017

  Vi som regelbundet läser Tino S och Ledarsidorna.se får oss till livs att under 2018 kommer kostnaderna för invandringen att rulla över på kommunerna.
  Johan Westerholm beskriver hur han har större förtroende för S ute i kommunerna för de lever i verkligheten och se hur kostnaderna sväller.

  Det här gäller tydligen inte för Stockholm.

  Kan det bero på att skattebasen i Stockholm är så stor och stabil jämfört med en lite kommun i avfolkningsbyggd? Man får helt enkelt in ”för mycket” pengar i kommunalskatt och kan därför leka gud allsmäktig och inte tänka på kostnaderna.
  Om man nu har så mycket pengar att man inte ens behöver veta stora utgiftsposter så finns det bara ett val.

  Sänk skatten!

  Svara
 14. MiT

   /  04/26/2017

  Svara
  • Motkraft

    /  04/27/2017

   Hon sammanfattar väldigt väl var allt gått fel. En politikers uppgift är inte att agera utifrån en syn att alla människor på vår jord har samma rätt till det som skapats av det svenska samhället. Och en politikers uppgift är inte att agera utifrån anekdotiska situationer som den själv upplevt eller som den ”hört”.

   En politikers uppgift är att uppfylla samhällskontraktet mellan medborgare och de som styr. I det samhällskontraktet ingår att medborgarna vill att vi delar en del av vårt överflöd till andra, även utanför vårt lands gränser eller till de som kommer hit men som inte är födda här.

   En politikers uppgift är just att ta svåra beslut. Ibland tvärt emot vad politikerns egna känslor säger eller emot vad många i befolkningen känner. Om det inte går att upprätthålla samhällskontraktet om ger bort för mycket till icke-medborgare.

   Det är ingen ”rättighet” att alla människor får del av vad vi skapat. Det är något vi väljer hur mycket och på vilket sätt vi vill dela med oss av.

   Svara
 15. Rikard

   /  04/26/2017

  Hej.

  Partierna är samtliga invalda av röstberättigade stockholmare, vilka enligt Sveriges tredje största partis ledare är lite smartare än alla andra.

  Låt oss anta att invandringen faktiskt är så lönsam som det påstås. Var är då vinsterna (de monetära/ekonomiska, inte de humanitära som ju är ovärderliga och därmed värdelösa)?

  Låt oss anta att den ekonomisk vinsten av invandring är det som gör att Sveriges ekonomi ser ut som den gör (vilket är så förenklat att det är fel oavsett, men ändå); då är det en rimlig fråga, som är helt normal och vanlig i ekonomiska resonemang att undra hur det annars hade sett ut. Jämförande exempel kan vara frågan om hur det hade sett ut på arbetsmarknaden utan alla olika subventionerade arbetsformer, eller hur företagandet sett ut utan alla bidrag och subventioner, och att kostnaden för dessa kompenserats med sänkt skatt på arbete och konsumtion. Endast rödgardister av det svårare slaget finner frågan i sig anstötlig – precis som blåbärsmodekrater á la Reinfeldt blir upprörda när de skall förklara varför ROT & RUT var bättre än sänkta skatter.

  Med ovanstående antaganden kan man sedan jämföra Sverige med Danmark, Norge, och Finland – hur ser deras ekonomi ut, och är det tack var eller trots invandringspolitik (eller saknar denna relevans för deras statsfinanser rentutav)?

  ‘Om [valfritt] är lönsam måste man kunna presentera bevis för detta. Om [valfritt] har kostnader (netto eller brutto kvittar) måste dessa kunna redovisas.’

  Är ovanstående också upprörande?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
  • Senior

    /  04/26/2017

   Fan vad jag ogillar att det står f.d. lärare under dina inlägg…..

   Svara
   • Senior

     /  04/26/2017

    För att undvika fler nertummar:
    Det är just ”fd” jag ogillar, skolan behöver fler som du.

    Svara
    • Rikard

      /  04/26/2017

     Hej.

     Tack för de orden.

     Som det är nu är det tveksamt om jag skulle gå tillbaka ens för en statsministerlön –
     och det är helt arbetsmiljörelaterat.

     Om fler kollegor vågade kväsa den där inre rösten som säger att man sviker barnen om man inte biter ihop och knogar på och gör det bästa av en omöjlig situation, så skulle vi kanske kunna få till stånd verklig förändring, men så länge martyr-mentaliteten råder istället för strikt och stram professionalism och så länge lärarutbildningen är förlagd till de indoktrineringsanstalter som kallas lärarhögskolor istället för riktiga universitet (ni får ursäkta, men en hel del universitet och högskolor är ursprungligen arbetsmarknadsåtgärder och inrikes partipolitik)… och så vidare i all oändlighet.

     Det har gått så långt att jag gör som lapplisor vid bjudningar.

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, fd lärare

     Svara
 16. G

   /  04/26/2017

  Jag ska också kontakta media direkt och gråta ut när jag blir ”diskriminerad”(!) nästa gång. Bra SAS!

  ”Aye, 23, bär slöja – får inte jobb på SAS

  Kvinnor som vill bära slöja på jobbet kan glömma att jobba som incheckningspersonal för SAS. Det fick Aye Alhassani, 23, erfara igår.

  – Det jag utsattes för känns så diskriminerande och fel på många sätt. Det sätter stopp för både företag och personer att utvecklas. Jag tycker det är ignorant och helt fel, säger Aye Alhassani.”
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/sas-vagrar-anstalla-aye-for-att-hon-bar-sloja

  Svara
  • Kalle

    /  04/26/2017

   Varför kollade hon inte själv upp om SAS hade någon särskild dress code innan hon sökte?

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  04/26/2017

    Det är klart att hon kan få jobb på SAS, det är ju bara att ta av slöjan…

    Svara
    • Klimathotet

      /  04/26/2017

     Barnet frågar: Varför har tanten en handduk på huvudet? Svar: Hon har nog tvättat håret. Hemma igen säger barnet: Det var jättemånga tanter i affären som hade tvättat håret.

     Svara
     • Den gamla dementa damen frågade vårdbiträdet som hade slöja, lång svart kappa och handskar! om hon frös. När damen inte fick svar hämtade hon en tröja och gav det till vårdbiträdet så hon skulle bli varm.
      (En liten äkta tidsbild från ett äldreboende i Stockholms län, jag var på plats då.)

    • Motkraft

      /  04/27/2017

     Nu ligger SAS lite efter verkar det som. Även om vi känner att det är trist att religionsutövning av den medeltida typen får allt större plats i Sverige så kan detta fallet inte jämförbart med att vilja jobba inom vård eller annat där av hygieniska skäl viss religiös klädsel är olämplig. Hon kan utföra jobbet även i slöja.

     Men det illustrerar det löjliga i vänsterns försök att likställa slöjan med en ”sjal” som var vanligt förr i Sverige. För om vore så så skulle ju kvinnan lätt kunna ta av sin slöja när hon jobbar. För handlar bara om ett modeplagg.

     Men det kan hon inte. Antingen för att hon själv är övertygad om att hennes gud vill hon bär den eller att hennes omgivning inte tolererar att hon inte bär den. Alltså är det inte samma sak som ett modeplagg alls. Kvinnan upplever inte att hon har friheten att avgöra om hon ska bära den eller inte.

     Svara
 17. Svenne

   /  04/26/2017

  Kreativ ekonomichef…

  Svara
  • Motkraft

    /  04/27/2017

   Kanske finns en ledtråd i att kostnaderna ökat kraftigt? Större bonusar till chefer och högre tjänstemän inom ATG? Det kanske är den positiva utvecklingen hon pratar om? 😉

   Svara
 18. G

   /  04/26/2017

  Svara
 19. G

   /  04/26/2017

  Svara
 20. G

   /  04/26/2017

  Svara
 21. Svenne

   /  04/26/2017

  SR: Dansk polis: Dansk oro för att svensk kriminalitet sprider sig

  Svara
  • Klimathotet

    /  04/26/2017

   Sweden have nothing to offer Denmark but blood, toil, tears, and sweat.

   Svara
 22. Jan

   /  04/26/2017

  Stockholmarna får väl helt enkelt acceptera att en tredjedel av budgeten går direkt till kostnader för massinvandringen. Annars är de rasister!

  Svara
  • Senior

    /  04/26/2017

   En tredjedel?
   Hälften?
   90%?

   Ingen vet, eller verkar intresserad av att veta, utom SD verkar det som.

   Svara
  • Min kommun ligger back 25% och har ingen aning vart pengarna skall komma utan nu osthyvlar man allt. Kan orsaken vara… nej, nej nu höll jag skriva något olämpligt.

   Svara
 23. Jan

   /  04/26/2017

  Ni vet den där korte komikern som inte är rolig – Özz Nujen. Nu slår han ett slag för tiggeriet som han anser är ett tufft och hedervärt yrke. Så tufft att veka svenskar inte klarar av det och därför är avundsjuka på de överlägsna romerna menar han.

  Min privata åsikt? Özz – åk tillbaka till Kurdistan och dra dåliga vitsar där. Och ta gärna tiggarromerna med dig. De blir nog ännu mer uppskattade där…

  http://www.expressen.se/kronikorer/ozz-nujen/erkann-att-du-innerst-inne-ar-avundsjuk-pa-tiggarna/

  Svara
  • Tor

    /  04/26/2017

   Miljöpartiet – Dramaten
   1-0

   Svara
   • Dreadlock

     /  04/26/2017

    Hon gjorde nog 3-0 hattrick mot dramaten om man räknar bort summan för entre´biljetten och taxi hem efter föreställningen.

    Nej, alltså det var pinsamt att se. Med den här typen av gränslösa politiker som hävdar allas ansvar till att pynta för ett experiment – Som ingen idag vet vad det kostar. Så kommer ganska många att plötsligt nyktra till och fråga sig varför personliga känslor (Helt frikopplade från MP senaste kast) plötsligt är relevanta i en avgörande fråga som kommer att få långtgående konsekvenser för alla skattebetalare i regionen.

    I första klass skickade jag en ostsmörgås med posten till ” Barnen i Afrika” därför att jag tyckte synd om dem, när fröken i första klass berättade om svälten.
    Idag har vi MP politiker som gråtfärdigt berättar samma sak, fast nu handlar det om skattemiljarder för alla ”barnen i mellanöstern och bortom” samt deras föräldrar, som vi inte ens har bostäder eller jobb till.

    Jag tänker inte bli lurat för andra gången. Nog är nog.

    Svara
  • Jan

    /  04/26/2017

   Vilka stockholmare har röstat in Fru Slösa i kommunfullmäktige? De borde få en särskild straffskatt. Här är också vådan av feminismen. Unga kvinnor når politiska positioner de egentligen inte är kvalificerade för. Vi ser det i rikspolitiken och vi ser det på kommunal nivå.

   Svara
 24. Magnus

   /  04/26/2017

  Det har skett ett folkutbyte i huvudstaden. Alla svenskar som känt sig annorlunda och utanför i sin hembygd eller helt enkelt bara ville bli kändis har flyttat till Sthlm just för att stockholmarna var så toleranta och accepterande. Nu har sthlm:arna blivit utbytta, skrämda till tystnad (paret Adelsohn) eller konverterat till religionen pk-ismen. Så nu är Sthlm inte öppet eller tolerant längre utan alla är nu likadana….

  Svara
 25. Janne

   /  04/26/2017

  Jag gjorde också misstaget att lyssna på debatten. Det kommer att gå rakt åt h-e med de som styr där. Tänk att en enkel självklar fråga kan missförstås så otroligt. Fastna i hur nam uttalas och att det är ointressant vad det kostar….om det inte var så allvarligt skulle jag skratta. Förresten…jag gör det ändå. Muuaaaaah. Suck.

  Svara
 26. Svenne

   /  04/26/2017

  #satir…

  Svara
  • Jan

    /  04/26/2017

   På pricken. Vänstern har blivit globalister och etablissemangsvänner. Slavar under det internationella kapitalet. Precis som högern.

   Svara
  • Dreadlock

    /  04/26/2017

   Precis som Jan beskriver så har vänstern sakta marinerats tillbaka till en good old fashioned selected vintage braindamage. Väldigt få verkar ha läst Marx men desto fler vet om påhittad diskriminering , ras , rasifiering, vithet och feminismen. Så ser vänsterns klasskamp ut idag.
   Förvånande nog i samma länder där yttrandefriheten och möjligheter att bygga en karriär aldrig varit större i mänskligheten historia – Som nu !

   Vi lever i en tidsålder av extrem frihet , långtgående rättigheter, och t.o.m. fri utbildning. Vad händer med den fria utbildningen idag ? Angripen av vänsterintellektuella kackerlackor som vill avlägsna valfriheten? Kapat av fullständig bortskämda studenter , berövade en bred utbildning för att kunna besätta viktiga poster i framtiden och göra det med grundval av utbildningens innehåll, som helt enkelt måste innehålla motsägande fakta – Så studenter kan lita på sitt eget omdöme – Och inte bli underkända för att läraren anser att de avviker från lärarens (Skolans) nålöga i kunskapsbedömning.

   Kanske tiden kommer tillbaka, men inte just nu. Vi kommer att dras med en kader av före detta studenter på våra samhällsposter som imiterar kunskap i sina beslut, och kommer att göra processen kort med avvikande åsikter och insikter. En klass av auktoritära idioter.

   Svara
 27. MiT

   /  04/26/2017

  Svara
 28. MiT

   /  04/26/2017

  Ännu en guldklimp…
  ”Bilvåldtäkten misslyckades – då stalkade han 14-årigen och kallade henne ”hora”
  http://www.friatider.se/bilv-ldt-kten-misslyckades-d-stalkade-han-14-rigen-och-kallade-henne-hora

  Svara
 29. MiT

   /  04/26/2017

  En plusartikel men den är säkert intressant

  Svara
 30. Jan

   /  04/26/2017

  A-C Marteus på Expressen, ni vet hon som kappvände under offentlig bikt, går från klarhet till klarhet. Här klär hon av nyliberalen och hela folkets lilla lantlolla Annie Lööf. Tydlig? Annie Lööf? Nog ska man vara bra pantad för att tycka det. Som exempelvis statsvetaren Jenny Madestam – det där paranta fruntimmret som pratar och pratar men sällan säger något…

  http://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/annie-loof-ar-inte-lika-tydlig-som-sitt-rykte/

  Svara
  • Dreadlock

    /  04/27/2017

   Lööf är definitiv en Talking Head utan egentlig riktning.

   Hon skulle kunna köpa varor med en 30-kronors sedel och hävda att det är ett giltigt betalningsmedel.

   Svara
 31. Jenny

   /  04/27/2017

  Fråga som SD ställde och när får allmänheten veta hur och var pengarna går.. Inte på älderomsorg el barn och skola
  Vill ha ett vettigt svar utan politikersnack!!!!

  Svara
 1. Best of Stockholms kommunfullmäktige 24 april 2017 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: