Miljöpartiet och islamismen del 1

Har samlat ihop lite om Miljöpartiet, främst från förra året och det som vällde fram efter att media började med en lite försiktig granskning av sitt favvoparti. Man skrapade lite på ytan och det illaluktande varet bara välde ut från Miljöpartikroppen.

Det finns dock MASSOR med mer och värre saker än det jag har med utan jag har bara samlat ihop det jag har pallat med att spara till ett två klipp.

Så här är del 1 i den lilla sammanfattningen

För den som vill läsa och bli påmind om Miljöpartiet förra året i lugn och ro så kommer samtliga bilder som är med i klippet nedan.

Det ovan var väl den utlösande faktorn lite. Även om SVT hade granskat Kaplan och hans skumma umgänge ett par månader innan detta men tack vare Kaplans raskamrater som vill utrota armenier och låta deras blod flyta i ett tal i Stockholm så kom det lite fortare än vad SVT räknat med.

Jämställdhet på riktigt! Nåt annat kan man väl inte vänta av en jämställdhetskämpe som Kaplan…

Hoppas Kaplan tyckte middagen var god och sällskapet trevligt…

#DetNyaLandet…

Kaplan framför gigantisk projektion av Milli Görüs fana. Men han visste knappt var det var för något sa han.

Taskin var Grön Ungdoms språkrör men hoppade av när kritik kom efter att hon propagerat lite för mycket för islamism. Eller ja, bara islamism faktiskt.

Milli Görüs ska alltså jämföras med KD eller frälsningsarmén… Khan var på väg in i partistyrelsen.

Och detta var INNAN Erdogan gick loss på allvar efter förra sommaren…

Khan och SUM på aktivistbesök hos AKP i Istanbul.

Rättviseförmedlingen, som hyllas med dikt av Stefan Löfven och också hyllats av Kinberg Batra och anlitats av Bah Kuhnke, gillar islamister. Förstås.

Taskin igen.

Och igen.

Ja visst ser han väldigt svart ut där? Han är ju för fan vitare än Fritiof…

Självklart berodde det på islamofobi. Det kan ju absolut inte vara hans nära och täta kontakter med extremistgrupper hos främmande makt? En främmande makt som han var extremt mycket mer intresserad av än uppdraget han hade av Sveriges befolkning. Han var nog mer i Turkiet än i Sverige under sin tid som minister. Men det kan ju absolut inte vara därför, det måste vara islamofobi…

Islamisterna i SUM beklagar sig såklart. Och de anser självklart också att det var islamofobi som låg bakom. Islamofobi är deras livsluft.

I Almedalen dök miljöpartister upp med sina fyra fingrar i luften.

Killen med fingrarna är språkrör för Grön Ungdom i Malmö.

Och gratuleras av de ovan såklart. Googla deras namn…

Ännu en miljöpartist.

Som lovar att Miljöpartiet minsann ska arbeta för att ett folkmord på en kristen minoritet inte ska erkännas.

Samma miljöpartist på ett möte med AKP-representanter. Gissar att det inte var återvinning eller sälar de pratade om…

Och man hittar (hittade?) henne på Miljöpartiets riksdagskansli som politisk sekreterare…

Nähä, hur kan de tro nåt sånt…

Ännu en miljöpartist.

Och ännu en…

Erdogan var inte så glad över att förlora sin tentakel i Sveriges regering…

De där fyra fingrarna i luften som nästan alla miljöpartister verka köra med måste vara ett hemligt genustecken eller nåt.

Men tji fick de för inte lämnade han…

En miljöpartist tycker det är självklart att vi i Sverige ska hjälpa jihadister. Och han är inte ensam om att tycka så…

Det var allt i del 1. Nästa kommer om någon dag eller så.

MVH

MiT

Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

60 kommentarer

 1. Jan

   /  04/30/2017

  Ja, det är ju lite svårt för gemene man att förstå hur massinvandringen och utbredningen av islam i Europa ska rädda miljön. Hur har Miljöpartiet tänkt där? Inte alls?

  Svara
  • Senior

    /  05/01/2017

   Hur har samarbetspartierna S och V tänkt som gett dem detta inflytande?

   Hur tänkte alliansen som gav dem detta inflytande?

   Svara
   • Senior

     /  05/01/2017

    Det verkar som om de svenska kommunisterna mött sin överman gällande infiltration…

    Svara
 2. Miljöpartiet hade egentligen en bra slogan till nästa val – ”Hållbarhet”. Det relaterar till miljön och allt annat. Nu sjunker de för att de är inte lika trendiga hos Södermalmsjournalisten längre. Det är F! och C som gäller nu! De ska rädda dom från undergång och deras dyra bostadskostnader! Jippi, typ.

  Svara
 3. MiT

   /  04/30/2017

  Svara
 4. Har ni märkt att valet 2018 har börjat? Det är kanske framflyttad? Stora annonser med allas vår Annie med lite bister min och ordet ledarskap.
  Vi kommer att drunkna i värdelös valpropaganda.

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  04/30/2017

   Noterade den. Centern har lyckats väl med sin positionering inför valet 2018, uppenbart att de har en tydlig strategi för att hålla fast vid att vara det alliansledande partiet. Återstår att se hur Moderaterna svarar, och hur det påverkar dem i opinionen.

   Centern är det nya hippa för den pretentiösa kvasiintellektuella delen av storstadsmedelklassen. Det kommer gissningsvis vara många tidigare miljöpartisitiska väljare som kommer gå i den riktningen. Tror dock, tack och lov, inte att F! kommer locka speciellt många. Det handlar, för att vara elak, om samma ytlig väljarbas som röstade upp folkpartiet till 13,4% valet 2002.

   /Frida

   Svara
  • Kalle

    /  04/30/2017

   Vi kommer att drunka i ”värdegrund” och ”allas lika värde”

   Svara
 5. MiT

   /  04/30/2017

  Svara
  • Det roliga är att jag fick en lapp från en muslimsk intresseorganisation härom dagen och den var skriven på helt vanlig engelska. Inget konstigt där!

   Får intrycket av att analfabeter faktiskt inte kan läsa på något språk alls, medan resten kan läsa åtminstone engelska. Då blir dessa banderoller helt fantastiskt värdelösa (och smått rasistiska)!

   Svara
 6. MiT

   /  04/30/2017

  Handlar om en av läkarna som slog larm om Macchiarini
  http://www.vi-tidningen.se/utfrusen/

  Svara
 7. MiT

   /  04/30/2017

  Såklart, alla förstod väl väldigt snabbt att detta bara en aktivistgrej? Och om man inte förstod det direkt så fort man såg artikeln av någon anledning så borde man ha förstått det när organisationer började försöka slå mynt av det omgående…
  ”Anmäler SAS till DO – 2009 gick det bra UTAN slöja”
  http://dissidenter.com/2017/04/anmaler-sas-till-do-2009-gick-det-bra-utan-sloja/

  Svara
  • Det sorgliga är att de inte ens fattar vad de kämpar för. Kan de ens formulera det för övrigt?

   Svara
  • G

    /  04/30/2017

   Mycket bra grävt. Hoppas bara SAS står på sig(!), det är inte lätt stå emot skitstormen alla gånger när de ”goda” kraftsamlar i gemensam attack mot nåt. Men hon behövde inte ens anmäla av egen kraft, DO inleder på eget initiativ…

   ”Aye Alhassani, som nekades arbete på SAS på grund av att hon bär slöja, har sagt att hon ska anmäla händelsen till Diskrimineringsombudsmannen, DO. Men DO:s presssekreterare, Clas Lundstedt, skriver i ett mail att man inte tagit emot någon anmälan – men att man ska inleda tillsyn i ärendet på eget initiativ.

   ”Vad jag kan se har vi inte fått in någon anmälan om detta ännu (det kan ju självklart fortfarande komma in en sådan)” skriver han, och fortsätter:

   ”DO har dock för avsikt att på eget initiativ inleda tillsyn i detta ärende. Därmed är det också lite tidigt att säga om EU-domen täcker detta, eftersom tillsynen ska syfta till att bland annat se hur policyn tillämpas (till exempel om den tillämpas konsekvent etc.)””.
   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/manga-svenska-foretag-tillater-religiosa-symboler

   Svara
 8. Klimathotet

   /  04/30/2017

  4 fingrar betyder väl 4 identiteter.

  Svara
 9. MiT

   /  04/30/2017

  Svara
 10. Som grädde på moset kan ni läsa om MPs nya förslag. Förstärker tanken att någonting är fel…
  http://uvell.se/2017/04/29/forbudspartiet-mp-strikes/#comment-12785

  Svara
 11. Jag funderar allvarligt på att gå på Kommunisternas partitåg för LOLZ. Plus att det finns nog söta killar där – med jobb! Jag röstade på dom i förra valet på grund av att killen som gav lappen till mig var söt och elektriker. Så irrationell är jag.

  Svara
  • Jan

    /  04/30/2017

   Nå, KP står i alla fall för någonting. En anledning god som någon annan att rösta på ett parti. En bortkastad röst dessvärre. Och jag håller med Baude i hans kritik om att KP blivit alldeles för liberalt och kälkborgerligt. Den gode Baude tog konsekvenserna av det och hoppade av partiet. Utan tillstymmelse till miljonpensioner eller andra för politiker obligatoriska fallskärmar!

   Svara
   • Pelle2

     /  05/01/2017

    Jan, jag försvarar inte kommunismen, slår till igen.
    Nu ett direkt citat från Jan
    ”Nå, KP står i alla fall för någonting. En anledning god som någon annan att rösta på ett parti. En bortkastad röst dessvärre. Och jag håller med Baude i hans kritik om att KP blivit alldeles för liberalt och kälkborgerligt.”
    Från Wikipedia om KP:
    ”Partiet anser sig vara ett revolutionärt kommunistiskt arbetarparti. Dess mål är en total omvandling av samhället, att avskaffa kapitalismen och i dess ställe upprätta ett arbetarstyrt socialistiskt samhälle med planekonomi som ekonomiskt system. Enligt partiet är denna proletära revolution, där de revolutionära krafterna inte bör backa inför väpnad kamp, det enda sättet för arbetarna att tillskansa sig den avgörande makten. Partiet har marxism-leninismen som ideologisk bas”
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Kommunistiska_Partiet

    Att inte backa för väpnad revolution visar att partiet är liberalt och kälkborgerligt enligt Jan.
    Kanske rent av lite socialliberalt ?

    Vad vill du ha mera Jan ? Massmord på och förföljelse av oliktänkande ??

    Här kommer lite godbitar ur de fina,liberala och kälkborgerliga kommunisternas partiprogram:
    http://www.kommunisterna.org/politik/partiprogram

    ”Den socialistiska revolutionen vänder upp och ned på samhällspyramiden. Arbetarklassen och närstående grupper erövrar samhällsmakten och använder den i folkflertalets intresse. Borgarklassen fråntas sitt kapital och sin privilegierade ställning. ”

    ”Motsättningen mellan produktionens kollektiva, samhälleliga karaktär och det privata ägandet, som ger kapitalet rätt att tillägna sig produktionsresultatet, är den grundläggande motsättningen under kapitalismen. Den kan bara lösas genom att också ägandet blir samhälleligt. ”
    Här kommer faktiskt lite feministisk och identitetspolitiskt nytänkande som kanske var något som fick Baude att reagera:
    ”En av dessa är patriarkatet, att män som grupp är överordnade kvinnor. Denna konflikt är lika gammal som klassamhället. Patriarkatet har sin grund i materiella villkor. Med hjälp av en ideologisk överbyggnad upprätthålls strukturer och normer som underordnar kvinnor och gynnar män.”
    ”Arbetarklassens kvinnor är dubbelt förtryckta, både som arbetare och som kvinnor.”

    Lite intersektionalitet och identitetspolitik:
    ”Trots lagar som förbjuder diskriminering finns en strukturell rasism i Sverige. Människor med ursprung i undertryckta och tidigare koloniserade länder hänvisas till lågavlönade och otrygga jobb, om de alls får några, och har sämre chans till bostad och utbildning. Rasistiska strukturer leder till segregation i arbetslivet och i boendet och utgör en källa till kränkande behandling. ”

    Socialismen,identitetspolitiken och radikalfeminismen förenas alltså även här. Eller så är det egentligen samma sak..

    Även Islamofobin tas upp av KP:
    ”Islamofobin är ett av den imperialistiska politikens ideologiska uttryck. När imperialismen söker andra marknader kommer nya fiender att skapas.”

    Naturligtvis är det de onda kapitalisterna som står bakom.

    ”Den socialistiska demokratin spränger den borgerliga demokratins begränsningar. Den utvidgar demokratin till att omfatta också ekonomin och gör ingen skillnad mellan beslutande och verkställande makt. Genom att upphäva rikedomens och ägandets makt gör socialismen formella rättigheter likvärdiga och reella. ”

    Det var några punkter ur KP,s partiprogram. Är övertygad om att det finns flera kommunistiska godsaker att hitta där.

    Detta är ett parti som Jan anser är bra eftersom de i alla fall står för någonting och det är synd att en röst på dom är bortkastad.
    Varför inte satsa på SD då Jan ? Dom står för någonting och en röst på dom är inte bortkastad eftersom de sitter i riksdagen.Du verkar ju gilla ytterlighetspartier så då skulle väl det funka ?

    Svara
   • Senior

     /  05/01/2017

    Ja du Jan, nu förstår jag varför du försvarade de kommunistiska agitatorena och deras försök till revolution i Ådalen….

    Svara
 12. Risto Matinen

   /  04/30/2017

  MP (MassinvasionsPartiet) åker förmodligen ur riksdagen vid nästa val, om det ens blir av. Hur de kunde bli ett tillhåll för islamister är en gåta. Islam är en totalitär hat- och våldsideologi som är betydligt värre än folkmordsmarxisternas hatlära nummer ett: Nationalsocialismen.

  De har dessutom kort minne. SD anklagas för nazirötter, men vilka frotterade sig med dem, när det begav sig? Just det: Asocialdemokrater och centern, som på 30-talet i det närmaste var nationalsocialister. Snacka om att kasta sten i glashus, men det fattar inte de historielösa korkskallarna…

  Återinvällande jihadister expedieras effektivast med bly mellan ögonen. Alternativt skickas tillbaka till Syrien och Assad.

  Svara
 13. MiT

   /  04/30/2017

  Svara
 14. G

   /  04/30/2017

  Johnnie: ”muslim, father, turcophile, elder care manager, fountain pen enthusiast, student at the Islamic Online University – svenska, English, Türkçe”
  Lina: ”Mamma till 4, gift m irakier #mosul , kem.ingenjör, muslim, lever antirasism o integration. Intresserad av mänskl beteende, barnuppfostran o matlagning”

  Svara
  • PATRICK

    /  05/01/2017

   Kan inte annat än känna spya på intågande så fort man hör/läser om konvertiter till islam, mer korkade människor får man nog leta efter..

   Svara
  • Hur bisarrt är det att föräldrarna anklagas för att de vill att deras barn ska växa upp utan kvinnoförtryck? För det är det som slöjan är – kvinnoförtryck. Tryck det dessa människors ansikten och sedan kan vi börja ha diskussionen…

   Svara
 15. Svenne

   /  04/30/2017

  #socialdemokrati #pasokifiering…

  Svara
  • Klimathotet

    /  04/30/2017

   Strået som knäckte kamelens rygg

   Svara
  • Jan

    /  04/30/2017

   Nå, i så fall borde invandringen knäckt borgerliga regeringar också. Skälen är mer mångfacetterade än så. Även om invandringen är en viktig pusselbit.

   Svara
   • Senior

     /  05/01/2017

    Det finns inga borgerliga partier.

    Erfarenheten av två mandatperioder ”borgerligt” styre blev att de fortsatte driva den socialistiska agendan, endast med smärre justeringar.

    De var till och med tvugna att skriva ett avtal där de lämnade över makten till S när folket envisades med att fortsätta rösta på dem.

    För att förnedra de borgerliga väljarna ytterligare satte de dessutom en klausul i avtalet där kravet var att kommunisterna inom V skulle få inflytande i budgetarbetet….

    Svara
  • G

    /  04/30/2017

   I Islands fall kan man inte skylla det på någon ogenomtänkt massinvandringspolitik direkt, dock kan exempelvis turerna kring Panamadokumenten påverkat S nedgång på senare tid. Samtidigt som S går dåligt så har istället ”gröna vänstern” som fick 15,9% i valet i Oktober 2016 nu ökat till 23-27%.

   S fick 5,7% i valet, nu ligger S kring 8-9%.

   Svara
 16. G

   /  04/30/2017

  Ӂklagaren: Flicka skulle bomba judisk skola

  Två bomber. Två platser. Sprängdåd mot två skolor i Danmark var en 15-årig flickas plan enligt åtalet. En olycklig flicka som aldrig skulle förverkliga planen, hävdar advokaten.

  Manualer för bombtillverkning och lappar med ord som ”jihad” hittades när den i dag 17-åriga flickan greps i Kundby på Västsjälland i januari förra året.
  ..[..]..
  Vid rättegångsstarten förra veckan lyfte åklagaren Kristian Kirk bland annat flickans meddelanden till Twitterkonton med möjlig anknytning till terrorrörelsen IS. I oktober 2015 skrev hon att hon gärna vill kämpa för Allah tillsammans med dem, enligt åklagaren.

  Han berättar även om hennes meddelande på Twitter i december 2015: ”Jag behöver råd från en jihadist. Mitt första attentat är snart”.

  Strax före nyår 2015–2016 skrev den misstänkta flickan till en annan elev på skolan: ”Nedräkningen är i gång. Tio dagar. Det kommer att visas över hela Danmark, kanske i andra länder också”. ”Men ni kommer inte att uppleva det. Ni kommer att ligga i graven och vänta på det slutliga straffet”.

  När flickan hösten 2015 konverterade till islam var det för att söka gemenskap, eftersom hon kände sig ensam, enligt hennes egen utsago vid rättegången.

  Åklagaren har även läst upp flera passager från en form av dagbok som den 17-åriga flickan skrivit i häktet. Den hade namnet ”Vägen till Jihad”. Men det mesta är fiktion, förklarade hon under rättegången.

  I tingsrätten har hon även berättat om kontakten med IS:s kommunikationsavdelning.

  – Jag tyckte att det var spännande. Det (IS) var något alla snackade om. Om jag kontaktade dem så fick jag en spänning i vardagen tyckte jag, sade hon enligt Berlingske.

  Hon sade också att hon inte skulle kunna tänka sig att bli en del av IS.

  Under pläderingarna i byretten, motsvarande svensk tingsrätt, sade försvarsadvokaten Mette Grith Stage att klienten aldrig någonsin skulle göra verklighet av sina fantasier.
  ..[..]..
  Men Kristian Kirk betonar att flickan till en början faktiskt erkände. Bland bevisen framhäver han några särskilda inköp, en bombmanual på mobiltelefonen samt anteckningar som pekade mot ett bombdåd.

  Först under huvudförhandlingen hävdade flickan att hon var ute efter uppmärksamhet och sade att hon förnekar brott, rapporterar Ritzau.

  – Det är det enda försvarsstrategiska verktyg som är kvar i den juridiska verktygslådan, om man vill bli frikänd i det här målet, säger Kirk.”
  http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/%C3%A5klagaren-flicka-skulle-bomba-judisk-skola-1.4256386

  Svara
 17. Svenne

   /  04/30/2017

  F!:s partiledare Victoria Kawesa plagierar och stjäl idéer… #dejavu

  ”2013 polisanmälde Cecilia Gärding Victoria Kawesa för plagiat, bedrägeri och brott mot namn och bild i reklam. Folkbladet har tagit del av både polisanmälan och mejlkonversationer mellan Gärding och Kawesa.

  Polisanmälan gäller plagiat av en projektidé. För fyra år sedan var Gärding projektledare för Kulturarvsagenterna. Ett kulturprojekt där hon gjorde in unik research på hur etniska minoriteter både har representerats utifrån rasstereotypiska framställningar och bidragit till utvecklingen av den svenska kulturen. Något som aldrig gjorts förut i Sverige. Slutligen var planen att researchen skulle bli en bok.”

  Svara
  • Cecilia Gärding

    /  07/21/2018

   Hej! ja det stämmer bra- jag önskar bara att jag hade gjort en överklagan- de påstod de inte hade några bevis – men jag hade ju en hel ansökan-där hon skrivit att jag satt i en arbetsgrupp för att ta fram ansökan och använt mitt namn- i ansökan, som är bedrägeri. Utöver att idén byggde på mitt arbete- så ja det var en kallsup. Polisen la ner fallet också då de inte fick pengarna för projektet- pga att jag visade det var för likt mitt arbete.

   Svara
 18. G

   /  04/30/2017

  SVT kämpar hårt för henne och ställer fler frågor så de kan skriva ännu en artikel!

  ”Publicerad:30 april 2017 20.11

  Aye slåss för sin rätt att bära slöja – polisanmäler trakasserier
  ……….
  De senaste dagarna har hon fått ta emot mycket stöd och hyllningar för sitt agerande men också hot, hat och trakasserier. Det har varit näthat, sms och telefonsamtal.

  – Jag har fått starka reaktioner från båda hållen. Många tycker att det jag gör är rätt och hyllar mig för att jag står upp för diskriminering. Stödet kommer inte bara från beslöjade kvinnor utan från alla som förstår att jag gör det här för alla, berättar hon för SVT Nyheter.
  …………..
  Dessutom sprids nu gamla bilder på internet på Aye där hon inte bär slöja. Hon har nu valt att polisanmäla att bilderna sprids och polisen utreder nu detta.

  – Bilderna som sprids är från 2009 och 2013. Den ena bilden är från en blogg och den andra från Pinterest, berättar hon för SVT Nyheter.

  Aye Alhassani började bära slöja för tre år sedan och försökte då radera alla gamla bilder från internet och sociala medier.

  – Att bära slöja var ett val som jag ville göra. Det är något som jag mår bra av. Jag är mer religiös nu men också mer öppen för andra människor, berättar hon.
  Vad säger du till dem som tycker det är konstigt att du bär slöja nu men inte för några år sedan?

  – Ingen person står fast på samma plats hela livet. Ingen ska kunna ta mitt val ifrån mig. När man väl valt att börja bära slöja så är det inte okej för andra att gå tillbaka i någons förflutna och gräva fram gamla bilder.
  …………….
  Har du någon förståelse för SAS agerande?

  – Jag har en vän som jobbar på SAS med slöja och hon har exakt samma tjänst som den jag sökte. Policyn är alltså ny men den påverkar inte de tidigare anställda. Det betyder alltså att SAS har anställda med slöja trots denna policy.
  ………………
  Vad hoppas du att detta kommer att leda till?

  – En förändring. Jag vill att alla tar ställning emot det här. Alla ska få vara som de är och ingen ska behöva diskrimineras för hur de väljer att se ut.

  Hur går det med jobbsökandet nu?

  – Jag har inte sökt fler jobb, men jag har fått en massa erbjudanden. Men jag har inte tackat ja till något. Nu vill jag fokusera på det här fallet istället, det är det viktigaste just nu.”
  https://www.svt.se/nyheter/aye-slass-for-sin-ratt-att-bara-sloja-polisanmaler-trakasserier
  http://archive.is/8IVjk

  Försökte radera alla bilder för 3 år sedan _bara_ för att hon började bära slöja ? Låter trovärdigt och inte alls…. drastiskt! Det är tråkigt att du blivit mer och inte mindre religiös! Om det ang en ”vän” med slöja har samma tjänst som den hon sökte är sant så sitter SAS nu i en tightare sits. Jävligt rörigt neka anställning pga slöja, om de samtidigt har anställd (en eller fler) på samma tjänst med slöja. De med slöja (eller annat religiöst trams) borde få alternativen att 1. ta av sig slöjan, 2. omplaceras till annan tjänst inom SAS med slöjan på. 3. söka efter nytt arbete. Om SAS nu har en policy ska den imo gälla alla oavsett när man blivit anställd, varför göra det krångligare än det behöver vara och samtidigt öppna upp för såna här ”diskriminerings”historier, idiotiskt.

  Svara
  • Skruven

    /  05/01/2017

   ”…för att jag står upp för diskriminering”
   Och sedan känner sig diskriminerad. Jag säger då det.

   Svara
 19. Svenne

   /  04/30/2017

  TS om @ChangFrick:

  Svara
  • G

    /  05/01/2017

   Det är fina siffror, skulle nog inte ha gissat att det rörde sig om så många besökare per månad om någon frågade. Och ändå lyser alla ”vanliga” annonsörer med sin frånvaro på sajten, rädda för något ? Godhet och rätt värdegrund saknas ? Att för många ska se deras reklam ? Man kan ju tro det.

   Svara
  • Haha! Snacka om att någon aldrig varit utanför tullarna! Det stinker ett visst klassförakt där – mjukisbyxor? Ewww.

   Svara
  • OMFG – jag har inte lyssnat innan nu, men KLASSFÖRAKTET. Jag mår lite illa av att höra detta – det låter som en jävla förortssafari!

   Svara
 20. Alex Nyström

   /  04/30/2017

  Den stora frågan är väl: Vem fan har bett dem att komma hit, och vem fan har bett dem att ta sina konflikter med sig? Var jag naiv som ung, då jag trodde att jag skulle få leva i ett relativt lugnt och konfliktfritt land? Ska jag skämmas, som förvisso haft turen att födas i ett land som Sverige? Men jag gör vad jag kan, jag vill inte skapa konflikt eller kaos för någon. Jag är inte dummare än att jag förstår att det inte bara är att ”lägga bort” gammalt groll vid gränsen. Men någonstans måste gränsen ändå vara nådd.

  Vem frågade någonsin svensken om detta? ”Hej Nisse i Hökarängen, vad säger du om bilbränder, upplopp, hedersmord, stenkastning mot blåljuspersonal, separata badtider, människor som mer eller mindre öppet väljer att åka och strida för världens genom tiderna värsta terrorsekt och människor som ännu mer öppet stödjer dem, vad säger du om att ta hit fullvuxna karlar som påstår sig vara barn och som slår sönder allt och alla om de inte får allt de pekar på? Vad säger du om white flight, vad säger du om att tvingas säga en sak på din arbetsplats för att vara säker på att inte bli utfryst fast du egentligen tycker något helt annat? Vad säger du om högt uppsatta politiker, ja rentav ministrar, som inte drar sig för att jämföra alla som ifrågasätter dem med nazismen och därmed inte förstår att de därmed förringar riktig ondska och dess offer, vad säger du om att som vit man ta på dig all världens ondska trots att just DU knappast haft något som helst med det att göra? Vad säger du? Det vore väl crazy och härligt progressivt?”

  Jag minns en annan tid. Jag är inte särskilt gammal. Men jag minns en tid när det exempelvis gick att skämta om minoriteter utan att det skulle skrivas doktorsavhandlingar om strukturell diskriminering och den vita kroppens dominans över den svarta. Jag minns en tid när någon som påstod att förskolebarn skulle vara rasistiska hade blivit utskälld. Det var tio-femton år sedan, men känns som en evighet.

  Jag anser inte att jag är särskilt konservativ. Men i jämförelse med människor som växer upp med en mobiltelefon i näven där diverse halvbakade kändisprofiler via diverse sociala medier intalar unga människor att rasism är FEL samtidigt som viss rasism inte är det, där unga pojkar från början itutas att de är värdelösa … vem kan vara annat?

  Svara
  • Tack för inlägget. Jag är en assimilerad finsk invandrare och ingen frågade mig heller. Svaret hade varit nej.

   Svara
 21. Svenne

   /  05/01/2017

  Borås Tidning: Mopedgäng skrämde häst – ryttare skadad https://archive.is/0Jb8C

  ”Ryttaren, som är i högstadieåldern, hade ridit på grusvägar i skogen. Då träffade hon på ett gäng ungdomar på mopeder, som började kasta pinnar och stenar.

  – Min häst blev rädd och stack hemåt. Och då är hon ändå en cool häst, det ska mycket till för att skrämma henne, säger Emelie De Boussard.

  På vägen snubblade hästen så illa att ryttaren föll av och skadades.”

  Svara
 22. G

   /  05/01/2017

  ”Kriminella som ska utvisas släpps på grund av platsbrist

  Regeringen vill att fler utvisade ska lämna Sverige.
  Men Kvällsposten kan nu avslöja att polisen tvingats släppa personer som blivit omhändertagna, på grund av platsbrist på Migrationsverkets förvar.

  Flera av dem hade spärrats av andra länder för allvarliga brott.
  – Det är frustrerande att vi arbetar i onödan, säger gränspolischefen i Malmö Leif Fransson.
  ..[..]..
  Du kan säga att 10 000 fler poliser ska göra detta arbete, men det spelar ingen roll hur många vi är om personerna vi griper genast släpps. säger Leif Fransson.”
  http://www.expressen.se/kvallsposten/kriminella-som-ska-utvisas-slapps-pa-grund-av-platsbrist/

  Jävla tokland! 😦

  Svara
 23. Men snälla Sofia Olsson Olsen (varför ha två namn som betyder samma?) – DU bedriver faktiskt en tidning med en ”agenda”. Kan vi sluta låtsas som att Aftonbladet inte har extremt starka band till LO/Socialdemokraterna?

  Svara
 24. http://www.gp.se/nyheter/sverige/polisen-tror-att-storbrand-i-mosk%C3%A9-var-anlagd-1.4258320

  Moskén är uppenbarligen shia – tror vi att det är rasistiska nazister eller sunni som anlagt branden?

  Svara
 1. Miljöpartiet och islamismen del 2 | WTF?
 2. Intersektionalitet på riktigt | WTF?
 3. Miljöpartiet igen, i Karlstad den här gången | WTF?
 4. Korrupt miljöpartist går rakt in i styrelsen hos Fi. Såklart… | WTF?
 5. Apropå | WTF?
 6. Revolutionerande från #mpkongress | WTF?
 7. Miljöpartiet igen | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: