irm vs Lamotte

Inte rasist men och Lamotte verkar ha en gammal biff som ligger och surar ner sig hela tiden, hur långt tillbaka det går eller vad det grundar sig på vet jag inte men jag kan gissa att det finns ett litet mått av avundsjuka i botten och eldar på lite. Lamotte är ju ändå lite framgångsrik med det han gör på t ex skolor och det kan icke accepteras från vänsterkanten eftersom han inte skriker att vita svenska män är värst i hela världen och skyldiga till allt dåligt som hänt sen krita-perioden. Det måste man ha i minnet, Lamotte lyckas när han inte gör som anbefallts och så kan man ju inte ha det!

Lamotte var tydligen i Falun under 1 maj, han brukar ju dyka upp på ställen där det händer lite och det var ju en massa nassar som demonstrerade där. Irm i form av Henrik Johansson var också där och de råkade stöta på varandra och ett litet revirpinkeri började direkt.

Här kan ni själva se vad som hände.

Det är så här att Lamotte driver sitt arbete på donationer och är beroende av att folk donerar och han brukar informera under varje inlägg på facebook hur man går tillväga. Han har ingen lön från arbetsgivare för att göra det han gör. Tydligen så glömde han skriva dit det under en status vid terrordådet i Stockholm och ändrade sin status så att det stod där också. Inget konstigt med det. Om man inte tycker illa om honom och vill se en liten chans att fultolka och börja spinna om det så mycket det går förstås. Och det vill ju irm verkar det som.

Jag fattar inte hur Lamotte kunde hålla sig så lugn trots de enormt fula och osakliga påhoppen. Jag fattar inte det. Är sällan jag förstår varför någon kan nita en annan men här hade jag faktiskt förstått om Lamotte gett honom en rak höger rätt över snoken. Det hade varit så välförtjänt. Har sällan sett så osakliga och fula påhopp. Det var inte ens insinuerande utan rakt på med skiten bara som om det inte finns en morgondag. Lamotte måste ha en självbehärskning som är enorm.

Men kul ändå att irm själva lägger ut en film där de gör ner sig själva så till den milda grad att det t o m är några fans i kommentarsfältet som undrar vad de håller på med. Och då har det gått långt. Fast jag gissar att de inte ens inser att de blev totalägda av Lamotte bara pga sitt eget extremt fula beteende. Lamottes ”du e rätt dum i huvudet va?” till Henrik framstår som alldeles för milt fast det i vanliga fall hade varit lite anmärkningsvärt. Här framstår det som jättesnällt…

Vad är syftet med filmen? Är ju ganska glasklart att man vill att fansen på fb ska börja ge uttryck för diverse hat, mot Lamotte den här gången. Som alltid när irm postar något där så är ju syftet att hetsa upp mobben.

Här är kommentarsfältet under irm:s klipp för er som inte pallar med fb, det är uppdelat på 4 delar och är taget för ca 2 timmar sedan

Del 1

Del 2

Del 3

Del 4

En som kommenterade kallade irm:s kommentarsfält för ”det röda Avpixlat” och det ligger nog rätt mycket i det.

Förra gången jag pallade med att kolla när irm hetsade mot andra de inte gillar var när Birro var i deras sikte

Inte hatisk men…

Efter det så gamade de lite när en guldspadevinnare startade tidernas hatdrev på twitter mot Birro. Detta alltså efter månader av hets och hat mot Birro på twitter!

Äckliga mobbare på twitter

Det var ett så våldsamt drev att man till slut befarade att Birro skulle ta sitt eget liv. Det var Henrik som upptäckte en status på Birros fb som kanske skulle kunna tolkas som att han funderade på självmord. Nu var det som tur var inte så. Hur upptäckte Henrik statusen på Birros fb? Förmodligen satt han som en gam och tryckte på ”uppdatera” var 5:e sek för att leta efter smaskigheter att posta för sina drevande vänner och så dök den upp. Då fick alla drevare kalla fötter blixtsnabbt, inte av omsorg av Birro utan för att OM det skulle vara något allvarligt så skulle deras sorgliga medverkan också lyftas upp till ytan på riktigt. Det ser ju inte så bra ut i CV:t att ha hetsat folk till självmord…

Här är Lamottes film från 1 maj i Falun

Har inte sett att han postat något speciellt om mötet med Henrik, gissar att han är helnöjd med att Henrik postade filmklippet där han och irm gör bort sig själva.

MVH

MiT

Annons
Föregående inlägg
Lämna en kommentar

105 kommentarer

 1. MiT

   /  05/06/2017

  Svara
 2. MartinA

   /  05/06/2017

  ”och det var ju en massa nassar ”
  Sista jag läste av ovanstående. De kräk som försöker höja sin egen renome genom att håna andra är ingenting jag slösar tid på.

  Svara
  • MiT

    /  05/06/2017

   Det var ju en massa nassar där? De blir ju inte nåt annat bara för de klär ut sig till servitörer?

   Svara
   • MartinA

     /  05/06/2017

    Tack för att du berättar vad du är.

    Svara
    • MiT

      /  05/06/2017

     Jaha, vad är jag då?

     Svara
     • MartinA

       /  05/06/2017

      Du är en svenskhatare. Oavsett vad NMR är,. så står de på svenskarnas sida. Och vill att det skall finnas svenskar i framtiden. Du finner det för gott att angripa dem. Och du står inte för någon svenskvänlig agenda själv. Du angriper dem, antingen för att du hatar oss svenskar och inte tycker att vi har rätt att finnas till. Eller för att vår existens är oviktig för oss. Och det är jättebra att du visar det här. Så att andra svenskar kan se vad du är för någonting. Sanningen är aldrig fel. Återigen, tack för din ärlighet.

     • MiT

       /  05/06/2017

      Ja jag står verkligen inte för nazism, det hoppas jag är väldigt tydligt! Om det innebär att jag är en ”svenskhatare” i vissa läger så får det vara så.
      Jag har dock blivit anklagad för att vara SvP (när det fanns), Åkesson, SD, Franco och Hitler, allt det i en enda twittertråd.

     • Jans

       /  05/07/2017

      Roligt att nazister tycker alla som inte är nazister är svenskhatare. Tyskälskaren Hitler gjorde ju verkligen tyskarna en riktigt stor tjänst genom att leda landet in världshistoriens värsta krig och se till att miljontals tyskar (inklusive judar naturligtvis) dog. Motsvarande ”Sverigevänlighet” är jag glad om jag får slippa vilket jag får eftersom nazister aldrig får mer än någon procent av rösterna i de demokratiska val de skulle avskaffa om de fick möjlighet. Nazism som lösning på dålig immigrationspolitik är ungefär lika lämpligt som självmord som lösning på influensa.

     • G

       /  05/07/2017

      @MiT Haha 😛 Du och många (om inte alla) här är SvP, gillar och följer du Uvells viktiga arbete och granskningar så är du är SvP!….

      ”Din kommentar stämmer, ingen muslim får bedriva opinionsarbete enligt svenska ”nationalistiska” rörelser.
      Svenskarnas parti och idyll…

      Det är där Uvells mest aktiva följare kommer.
      Svarta korta slipsar, vita skjortor… f.d nationalsocialistisk front.

      Jag hittar flera av dessa som aktivt återkommer i hennes kommentarsfält.”

      facebook.com/RWUvell/posts/1831672057082836
      ————–

      Häpp, då ska vi se om jag hittar min vita skjorta, men en _kort_ svart slips har jag fan ingen, går det bra om jag tar något annat istället, har du något förslag Jafar ? Går det bra med en svart fluga ? 😀

  • Jans

    /  05/06/2017

   Konstig kommentar. NMR säger ju själva att det är nationalsocialister vilket brukar förkortas ”nazister”. Att sedan en blogg som Toklandet, som ogillar nazism, väljer det något nedsättande ordet ”nassar” som pluralform för nazister är väl helt oproblematiskt även ur nazisters synvinkel? Jag menar, om man kämpar för t.ex. rätten att få säga ”neger” om svarta borde man väl ge andra rätten att använda ordet ”nasse” om nationalsocialister. Vad är problemet MartinA?

   Tydligen vill inte nazister beteckna sig som högerextrema däremot men att NMR:are är nationalsocialister (nazister) säger de ju helt tydligt själva. Det är bara att gå in på Nordfronts sida och klicka på ”Världsåskådning” om man tvivlar.

   Även jag undrar vad Toklandet enligt MartinA är. Gammal sosse som tröttnat är vad jag trott men han kanske är något helt annat.

   Svara
   • MiT

     /  05/06/2017

    Gammal sosse som tröttnat är nog en rätt bra beskrivning 😛

    Svara
   • Senior

     /  05/06/2017

    Förstår om de inte vill kalla sig högerextrema, de är socialister, därav epitetet NationalSocialister aka Nazister.

    Samma smörja som övriga vänstern, enda skillnaden är målgruppen för retoriken.

    Svara
  • Jenny

    /  05/06/2017

   NMR är de enda som kåmpar för svenskarna, även andra folk då de vill att varje folkgrupp skall i,största,utsträckning, leva i sina egna länder. Tror inte att denna blogg medvetet är köpt av globalisterna för att det är mycket bra motstånd mot feminismen, som annars är en tydlig agenda för globalisterna tillsammans med counter jihadism. Även Ingrid carlqvist, som också började som en counter jihadist, har börjat se vilka som håller i trådarna. Ledarsidorna är en typisk counter jihadist blogg, frågan är hur mycket de får i bidrag av globalisterna.

   Nazister kallar sig inte NMR, utan det är ett epitet för att skrämma.

   Svara
   • Kalle

     /  05/06/2017

    Piss off!

    Svara
   • Jans

     /  05/07/2017

    Alltså, jag fattar det inte. Vad är det nazister och kommunister inte förstår? De har fått prova sina finfina ideologier i mycket stor skala och det har slutat med så fruktansvärda katastrofer att varje tänkande varelse inser att ”nej det där skall vi inte prova igen”.

    Dessutom kallar sig NMR för nationalsocialister vilket för alla utom nazister är synonymt med just nazister. Enda anledningen till att sådana som NMR inte vill använda ordet nazism är för att det är så tydligt. De har helt enkelt en agenda som de vill dölja precis som de flesta andra extremistorganisationer. Fast personligen är jag inte särskilt rädd för nazismen i Sverige idag, den får inga bidrag, den hotar inte demokratin, den är ganska liten och den har få vägar in i statsmakten. Men det finns heller ingen anledning att låtsas som att dagens nazism i grund och botten skulle vara något annat än gårdagens.

    Svara
  • Kalle

    /  05/06/2017

   Vik hädan ditt äckel!

   Svara
 3. Det värsta med interasistmen är att de inte ens vågar stå för att de hetsar – de är för fega helt enkelt, eller möjligtvis för korkade för att se sitt eget beteende. Man borde tycka att Birro-drevet borde gett någon slags självinsikt, men icke!

  Det roliga är att Henrik själv har uppenbarligen anmält ditten och datten för hot och beklagar sig över att det nästan aldrig gått vidare – kanske dags att tvätta din egna smutsiga byk först?

  Svara
  • Jan

    /  05/06/2017

   Antirasisterna är inte överdrivet begåvade. Den egentliga frågan är inte rasismen (den är på sätt och vis en halmgubbe) utan invandringen. Genom att sätta likhetstecken mellan en övervägd invandringspolitik och rasism så förvränger de debatten. Själva är de för fri invandring men tar inte ansvar för konsekvenserna av en sådan politik. Vilket är är symptomatiskt för populistvänstern.

   Svara
 4. Betaltartikel förvisso, men ingressen säger i princip allt:

  http://www.sydsvenskan.se/2017-05-05/skanska-kommuner-gar-pa-knana-till-foljd-av-flyktingkrisen

  ”Flera skånska kommuner går på knäna till följd av ett stort antal nyanlända flyktingar. På så sätt har flyktingkrisen också blivit en kris för socialtjänst, grundskola, gymnasier och bostadsförsörjning. I Region Skåne upplever barn- och ungdomspsykiatrin samt folktandvården liknande problem.”

  När inträffar ”på sikt” nu igen?

  Svara
  • Jans

    /  05/06/2017

   När de besvärliga rasistiska svenskarna som stoppar integrationen genom att existera lämnat landet för gott. Då har på sikt inträffat, då vänder det.

   Svara
  • Rikard

    /  05/06/2017

   Hej.

   På sikt kommer man fram till horisonten.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • Kristian

     /  05/06/2017

    Regnbågens fot …
    (Trodde det var Ereb Altor-boxen som hade regler för hur man kunde söka efter regnbågen – och riskera att bli galen – men det verkar ha varit ”Monster och Män”.)

    ”In the long run we are all dead.”

    Svara
    • Rikard

      /  05/06/2017

     Hej.

     Men vem var det som hade taket från ett utedass som huvudbonad?

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, fd lärare

     Svara
     • Kristian

       /  05/06/2017

      … till arkivet!

      Minns tydligt den frågan från tävlingen i nummer 16. Det var tider det, när man inte bara kunde söka på internet. ”Råbald Niding, isjätten.” Men det hade jag aldrig klarat utan att läsa svaren i nummer 18, eftersom jag inte spelledde Svavelviner. Minns dock bilden.

      Så bjuder vi frid bland gode männer och djuriske halvfolk tillika.

     • Rikard

       /  05/07/2017

      Hej.

      Svar till Kristian:

      Underbart! Man lyfter på hatten 🙂

      Mmmm, Sinkadus 16! Julnumret med Boris Vallejo på omslaget, och ‘Slaget om Blodsgläntan’ samt Olle Sahlins Äventyrsgenerator inuti; den senare använder jag faktiskt ibland, när det är svårt att komma igång – sedan tar spelarna över…

      Kamratliga hälsningar,
      Rikard, fd lärare

    • Herpderp

      /  05/07/2017

     Kul att se folk som minns klassikerna, och fortfarande håller dem vid liv. Värmer en gammal rollspels-nörds hjärta. 🙂

     Svara
 5. Frida Gustavlin

   /  05/06/2017

  Läste just MiT:s inlägg om dödlig arbetsmiljö, machokultur och genusutredarnas geniala lösning – mer pengar till genusvetarna för att i framtiden hindra att män dör på jobbet. Sveriges radio hänger givetvis på.

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6690080

  ”Huvudslutsatsen är att ”arbetarklassmaskulinitet” spelar stor roll, genom att gärna betona fysisk styrka och förmåga att utstå smärta och skador utan att klaga.”

  Pepp! Givetvis är det männens fel. Men. För att fräscha till det kommer också mer utredning om hur synd det är om oss kvinnor.

  Klicka för att komma åt en-vitbok-om-kvinnors-arbetsmiljo-rapport2017-6.pdf

  ”Från 2011 och till och med 2016 har projektet arbetat på olika sätt för att skapa förutsättningar för att förebygga ohälsa och förtida utträde från arbetsmarknaden i kvinnodominerat arbete.”

  ”Men när projektet avslutas har ohälsan eller det förtida utträdet från arbetsmarknaden inte minskat för kvinnor. Tvärtom ökar den fortfarande. Vad beror det på?”

  Vore intressant att veta hur det ser ut för män i kvinnodominerade yrken. Blir männen sjuka och utslitna i samma omfattning som sina kvinnliga kollegor? Om inte så måste det bero på att män i denna sektor saknar just osund ”machokultur”.

  ”Arbetsmiljön är ojämställd; inom kvinnokodade sektorer är förutsättningarna för arbetet och arbetsmiljön sämre. Riskerna för ohälsa är större liksom risken att lämna anställningen till följd av ohälsa eller missnöje med förutsättningarna i arbetet.”

  ”De värderingar och normer som ligger bakom att arbetsvillkor och arbetsmiljö är ojämställda måste ifrågasättas. Ansvaret för att förändra arbetsvillkoren och arbetsmiljön ligger hos de parter som verkar på arbetsplatserna. Förutsättningarna för förändringsarbetet måste ges från organisatorisk nivå, i kommunerna den politiska nivån.”

  Härligt med en statlig utredning som kräver genuspolitik.

  Svara
  • Jans

    /  05/06/2017

   Det är ju även ganska intressant med maktordningen här. Medelklasskvinnor som sitter bakom skrivbord på lörosäten och kanslier och talar om för arbetarklassens män att de har sig själva att skylla för att de dör. Jag är inte arbetarklass själv men tycker ändå det är ett gravt motbjudande form av förtryck.

   Svara
   • Jan

     /  05/06/2017

    Visst, det är stötande. Fast de begriper de nog inte själva. De påstår sig se andras underordning men ser inte sin egen överordning.

    Svara
    • Frida Gustavlin

      /  05/06/2017

     Genusvetenskapen avslöjar sig gång på gång som djupt politiserad. Ingen som har något att säga till om på riktigt verkar bry sig.

     Vänstern brukar tjata om att ”ord är makt” och att det därför är så extra viktigt att inte delta i det rassistiska narrativet, man ska rulla de som gör det i tjära och fjädrar, och det inkluderar givetvis de som av en slump råkar befinna sig i den absolutaste ytterkanten av vad som med det starkaste elektronmikroskopet skulle kunna förnimmas ha något att göra med det ”bruna”.

     I det sammanhanget kan man verkligen fråga sig vilket ansvar man bör rikta mot dessa unkna rapportförfattare, om nu ord är så väldans maktigt så är det väl rimligt att fråga sig om dessa genusvetare ska ställas som ansvariga när deras rapport aktivt bidrar till att inget görs för att motverka att människor omkommer på jobbet.

     Svara
  • Jan

    /  05/06/2017

   Det är naturligtvis rena snurren att låta yrkesfeminister utreda någonting överhuvudtaget. Slutsatserna blir alltid desamma. Förvånansvärt att inte journalisterna eller åtminstone övriga forskarsamhället reagerar. Reagerar ingen så tillåts kvacksalveriet sprida sig.

   Svara
 6. MJ

   /  05/06/2017

  Tjänade inte också dagstidningarna pengar på terrordådet? Eller delades de kanske ut gratis till alla som ville läsa mer om det dagen efter?

  Svara
 7. MiT

   /  05/06/2017

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  05/06/2017

   Feminism i ett nötskal. Två prolem.

   1.
   I kvinnodominerade yrken, där kvinnor är chefer, bränner en del kvinnor ut sig. Det är bristande jämställdhet som är problemet, tro nu inte att det är någon specifik offerkultur bland kvinnor som spökar, individen bär inget ansvar, nä, här finns lösningen bara på ett strukturplan – på en samhällelig nivå. Logiken radierar från feministerna, inte som unken alfastrålning, utan som en peppig typ av genusomegastrålning.

   Lösning: Fler kvinnliga chefer på ledande positioner i mansdominerade yrken, mer lön till kvinnor i alla yrken.

   2.
   I farliga mansdominerade yrken där män omkommer eller blir invalidiserade är det den specifika machokulturen som är boven i dramat. Det är den enskilda individen som gör fel på grund av sin manlighet. Glasklart.

   Lösning: Många fler kvinnliga chefer på ledande positioner i mansdominerade yrken, mycket mer lön till kvinnor.

   Tips. Byt namn på jämställdhetsminister till kvinnominister – det vore en gnutta ärligare.

   Svara
   • MiT

     /  05/06/2017

    Hahaha, det var en kortfattad och väldigt träffande sammanfattning 😛

    Svara
 8. Svenne

   /  05/06/2017

  OT: Artikelförfattaren Jan Arild Snoen skriver fast för Aftenposten.

  Svara
  • Jan

    /  05/06/2017

   Visst, en importerad röstboskap. Arbetarklassen lämnar, muslimerna träder in. Men vad händer med S när när muslimerna startar eget?

   Svara
   • Kristian

     /  05/06/2017

    Multikulti-partiet behöver säkert också funktionärer. Som Westerholm skrev härom dagen så finns det inga ”förtroendevalda” kvar inom politiken – det är ett yrke som all andra.

    Så sossar får byta färg på slipsen. Miljömuppar kan nog behålla samma.

    Svara
   • Senior

     /  05/06/2017

    Samma som hände i Iran.

    Svara
 9. Skämsfaktorn på IRM-stolpskottet var ju värre än jag trodde. Och så lägger han ut det på sin facebook!!!

  Svara
  • MiT

    /  05/06/2017

   Haha, ja! Han tyckte nog själv att han plattade till Lamotte ordentligt, han antyder ju det med sitt nöjda ”ni kan inte ana va som hände sen” 😀

   Svara
  • Jag skulle gissa det beror på en total brist på självinsikt + hans lilla fanklubb som eggar på sådant beteende…

   Svara
  • G

    /  05/06/2017

   Ja, hahaha, helt fantastiskt! 😀

   @MiT, du borde ladda ner klippet och ladda upp det på din WTF youtube-kanal så att det finns kvar i framtiden, det kan ju kanske också användas som en sorts referens när e.g Henko och andra snackar om att hålla en s.k god, respektfull och saklig ton när man pratar och diskuterar med varandra. 😛 Men han måste ju själv gilla det han säger och sättet han argumenterar på, annars hade han ju knappast lagt upp videon för att nästan stoltsera med sin ”insats” såhär 😀 Stor humor på ett sätt, men mest är det nog tragikomiskt lol!

   Svara
   • G

     /  05/06/2017

    Glömde säga tack för skärmdumparna på kommentarsfältet också, det är alltid roande (och lite oroande) att läsa igenom!

    Svara
   • Finns en risk att HJ skulle åberopa upphovsrätt (även om jag förstår att Facebook ”äger” rätten till att du laddar upp där).

    Svara
 10. Tor

   /  05/06/2017

  Finns väl inte någon som inte tycker nazister är vidriga, utom nazister själva. Punkt
  Det jag saknar är att så få kallar kommunister för ”ditt äckliga kommunist svin”.

  Höger – vänsterskalan är ju inte relevant längre.
  Alla kalla Le Pen för högerextremist, när hennes politik har väldigt starka socialistiska drag.
  Nationalist – globalist skalan är mer relevant.

  Svara
  • Senior

    /  05/06/2017

   Håller med dig gällande kommunister.

   Höger/Vänsterskalan torde dock vara mer relevant än någonsin och vänsterns ”tolkningsföreträde” gällande denna bör ifrågasättas.

   När en klar och tydlig kollektivistisk, socialistisk vänsterideologi såsom Nazism (och SD) kallas ”högerextrem” borde folk reagera på vad som då räknas som ”normalt” idag.

   Det är hög tid att återerövra skalan gällande höger/vänster, individen/kollektivet.

   Globalism/nationalism är egentligen en icke-fråga, det borde, och handlar fortfarande i grund och botten om individens rätt före kollektivets även i EU, FN och andra överstatliga organ, kontra nationalismen. Där nationalismen idag står för individens rätt.

   Västvärlden har tippat över ganska långt åt vänster på senare år, Trump, Brexit etc. är den naturliga motreaktionen som försöker dra högerut igen.

   Svara
   • Tor

     /  05/06/2017

    Ja men nej.

    Titta på Ryssland till exempel. De är ju milt sagt nationalister – och någon sorts kommunister – eller inte. Fan vet jag. Hur som helst är man väldigt konservativ – som vi i vanlig fall betraktar som höger.
    De tyska nazisterna var som du skriver ett mittenparti till vänster, och VÄLDIGT nationalistiska.
    Islamister är också väldigt konservativa. Frågan är om de är höger?
    De kanske är globalister? När Kalifatet till slut råder över hela planeten kan människor och varor röra sig fritt.

    Republikaner i USA är ju höger. Men vänta nu, många motsatte sig Trump för han är nationalist och de är globalister.

    Globalism och ultraliberala idéer är det som befriar jordens befolkning. Alla kan åka dit de vill och göra som de vill. (spår av ironi).

    Tror jag får gå med i någon kyrka i södra USA för att hitta riktig konservativ höger.

    Nu är det så snurrigt att jag måste korka upp min öl från Cambridge brewery.
    Kanske går det att vända snurr åt andra hållet.
    Trevlig helg/ Tor

    Svara
   • Tor

     /  05/06/2017

    På tal om kommunist äckel.
    Granskning Sverige hade förut alltid med knorren om de uppringda tog avstånd från kommunism. Det var väldigt lätt att ta avstånd från nazism, men när journalister och politiker tillfrågades om kommunism så var det plötsligt en privat fråga. ”Jag tänker inte berätta om min politiska tillhörighet för dig”.

    Så Senior,
    Vi har ett tufft jobb framför oss.

    Svara
    • Senior

      /  05/07/2017

     Onekligen.
     Skönt ändå att vi åtminstone är några fler som skönjer något bakom kulisserna.
     Trevlig helg!

     Svara
   • Jan

     /  05/07/2017

    Du lever kvar i en föråldrad världsbild. Sverigedemokraterna är inte ett socialistiskt parti. Varför tror ni att deras ledningsgrupp (inklusive Jimmie Åkesson) sjöng nidvisor om mordet på Olof Palme på Finlandsbåtarna? Kompisgänget runt Jimmie Åkesson och Jimmie själv var ungmoderater till en början. SD kan sägas vara ett nyliberalt parti i samma stil som Moderaterna fast med en klarare nationell identitet. Det är ju ingen slump att de inlett samarbete med just Moderaterna.

    NSDAP kom till makten med hjälp av de borgerliga partierna. De var de som gjorde Hitlers diktatur möjlig. Socialdemokrater sattes i koncentrationsläger eller mördades rakt av. Samma öde gick kommunisterna till mötes. Så mycket för deras socialism…

    Svara
    • Tor

      /  05/07/2017

     @Jan
     Föråldrad världsbild….. Hitler…. hmm

     Kan du berätta lite om hur det verkligen står till här i världen då?
     Vad jag minns av många av dina inlägg är att du menar att alla partier i stort sett är nyliberaler, och att inte ens kommunisterna är kommunister längre.

     Kom igen Jan
     Nu har du chansen att blända oss alla.

     Svara
     • Klimathotet

       /  05/07/2017

      1 Maj blev nationell helgdag 1933 i Tyskland och 1939 i Sverige.

    • Senior

      /  05/07/2017

     Nej Jan.
     Vi har bara inte låtit oss bli vilseförda av vänsterns nyspråk, retorik, och åratal av politisk indoktrinering via skolor och media.
     (Till och med reklam för pensionsförsäkringar innehåller politisk propaganda, den med lärarinnan och barnen)

     Om det ser ut som en socialist, om det beter sig som en socialist, om det pratar som en socialist, då ÄR det en socialist, även om den själv benämner sig liberal.

     Precis som DDR var en diktatur trots namnet ”Tyska Demokratiska Republiken”.

     Det är inte vår världsbild som är föråldrad Jan, det är din som är förvriden.

     Svara
    • Senior

      /  05/07/2017

     ”Socialdemokrater sattes i koncentrationsläger eller mördades rakt av. Samma öde gick kommunisterna till mötes. Så mycket för deras socialism…”

     Precis som i alla andra Socialistiska diktaturer…

     Hur många oliktänkande dödade i Gulag under Sovjettiden?

     Hur många döda i Kina?

     Hur många döda i Kambodja under kommuniststyret?

     Nordkorea?

     Detta är alltid resultatet av socialism, oavsett vilken gren av läran som styr.

     Är det något vi lärt oss av historien så är det just detta.

     Kanske framförallt att dess utövare i slutänden kannibaliserar på sig själva med inre utrensningar i dess iver att alla skall bli likriktade i den sociala ingenjörskonsten.

     ”Vad som är utmärkande för socialism är utrensningarna på den egna sidan.”
     – Citat Okänd

     Svara
 11. G

   /  05/06/2017

  Mer om kvinnan med den helt rätta värdegrunden….

  Skulle just be någon med FB kolla kommentarsfältet och ta skärmdumpar asap, men det borde alltid göras innan nån väljer uppmärksamma och visa skiten för flera och spridningen är igång, senare kan det vara försent, och nu är det nog tyvärr försent då endast vänner kan se….

  Svara
  • G

    /  05/06/2017

   Ifall någon vill läsa texten av Davids tidigare kollega så finns den här:
   http://www.jp.se/article/hernandez-aven-kvinnor-i-sloja-maste-ta-konsekvenserna/

   ”Hernández: Även kvinnor i slöja måste ta konsekvenserna

   ..[..]..Vad som alltid är lika förvånande är det dubbla budskapet om frihet: Många av de kvinnor som bär slöja hävdar att de gör det för sin egen skull. Att det är ett eget och fritt beslut. Något som jag i och för sig inte betvivlar.

   Men med frihet kommer också ansvar.

   Man kan inte i ena stunden betrakta sig själv som en vuxen och självständig kvinna som tar egna beslut för att i nästa stund, när konsekvenserna av det beslutet resulterar i något ofördelaktigt, bete sig som en tonåring som har blivit felbehandlad.
   Som den vuxna person man är måste man acceptera att man inte kan tvinga resten av världen att anpassa sig till de beslut man själv har tagit.”

   Svara
  • G

    /  05/06/2017

   Ja, hon ser ju verkligen icke-vit ut, Rashid Musa är typ kritvit i jämförelse.

   ”Kära vita feminister,

   Det är dags att ni ger plats och utrymme åt andra kamper än er egen. Jag pratar om den vita, västerländska kvinnans feministiska kamp, den feminism som skapar utanförskap för alla oss som inte passar in i er ram. Utvecklingen av det jämställda samhället har ändå framskridit: allt fler kvinnor ses i dag ta mer plats på olika plattformar och i dag har vi till och med Fru Gårman-skyltar runtom i landet. Men det är dags att ta nästa steg nu. Det finns nämligen andra perspektiv att ta hänsyn till som jag, som en icke-vit kvinna i Sverige, påverkas av och som inte riktigt verkar bekanta för er.

   I morgon, på den internationella kvinnodagen, vill jag därför prata med er om ett koncept, ett riktigt bra sådant. Något som gynnar oss alla, inte bara majoriteten – nämligen intersektionell feminism. Ja, kära vita feminister, en feminism som är till för alla, en feminism som inkluderar. En feminism där du som inte är en normativt vit, smal, heterosexuell, icke-funktionsnedsatt och könsnormativ kvinna också kan få plats.”

   Svara
   • G

     /  05/07/2017

    Slutet var för bra för att lämna, hudfärgsfixeringen står verkligen högt i kurs, jävla obehaglig ”kvinna” detta är :/ ….

    ””Vit feminism” som uttryck handlar om individer som inte kan se sina privilegier. Det handlar om de som inte kan skilja på sexism och exotifiering och de som tycker att jag skapar splittring om jag tar upp rasism när vi pratar om feminism med varandra (och inte kan se att de två hör ihop).

    Tre saker du som vit feminist kan tänka på för att bli en bättre allierad:

    Du avgör inte vad som är rasistiskt!

    – Det finns ett nyckelord som alla bör känna till och det är tolkningsföreträde. Om du inte tillhör den drabbade gruppen som utstår rasism har du inga som helst belägg för att avgöra vad som är rasistiskt eller inte.

    ”Inte alla…”

    – Visst är det tröttsamt att som kvinna höra ”Inte alla män” från män? Samma gäller vita feminister som inte vill se problematiken inom sin egen grupp. Nej, inte alla vita feminister – men tillräckligt många vita feminister för att det ska vara ett strukturellt problem.

    ”Kvinnor är…”
    – Tänk på att inte generalisera när du pratar om de orättvisor som drabbar kvinnor. Exempelvis möter en etnisk svensk kvinna och en kvinna med invandrarbakgrund olika sorters diskriminering.”
    http://archive.is/huhzl

    Svara
   • Kampen mellan ”vita” och ”icke-vita” feminister blir alltmer intressant – inbördeskrig i leden?

    Svara
 12. Kristian

   /  05/06/2017

  Lite kul:

  (De har flera andra kurser. Beklagar om det länkats förr.)

  Svara
 13. Galenpannan som sökte jobb på SAS har skrivit något som ska liknas till ett debattinlägg på Trollning24:

  http://nyheter24.se/debatt/883788-aye-23-det-ar-islamofobi-att-kalla-det-for-en-kupp-weidmo-uvell

  ”Det Weidmo Uvell har gjort är nu anmält hos polisen.”

  Plzzzzz.

  Svara
  • den vill vi se 🙂

   Svara
  • G

    /  05/06/2017

   Haha, funkar inte längre så bra att skrika islamofobi när de inte får sin vilja fram.

   Sparad: http://archive.is/8UXuQ

   Svara
  • G

    /  05/06/2017

   ”Som alltid när man gräver runt lite bland landets muslimska aktivister haglar beskyllningarna om islamofobi, rasism och brunhöger omedelbart. Det är deras strategi och det har fungerat ganska länge för dem.

   Detta beteende har gett dem den stora maktbas och stora intäkter av skattemedel som de har idag. Att politiker av rädsla för att bli stämplade har accepteras deras problemformulering som sanning.

   Jag blev kallad rasist av Mehmet Kaplans medarbetare när jag granskade honom när han var minister så detta är vardag för mig och inget som påverkar mig eller framtida beslut om granskningar heller.

   Men det kan ändå vara bra att förtydliga mina bevekelsegrunder.

   Just för att det finns folk som medvetet vill missförstå. Och att det byggs en massa halmgubbar.(forts)”…..
   http://uvell.se/2017/05/05/anklagelserna-haglar/

   Svara
  • G

    /  05/07/2017

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  05/07/2017

    ”Varje år planeras demonstrationer 1:a Maj eftersom att det är arbetarnas dag. Rätten till våra kroppar var inplanerad som protest mot EU-dommen som kom ut 14:e Mars eftersom att dommen berör beslöjade arbetare!”

    Det där med första maj och demonstrerande arbetare är jag med på. Men jag är rätt säker på att slöjan inte är en anatomisk del av kroppen, utan en typ av religös mössa, givetvis avtagbar, så vad det har med rätten till kropp att göra är oklart.

    ”Jag är hötorgskonstnär samt läser IT, Medier & Design med inrikting Grafisk Design. Kursen Medieaktivism ÄR INTE ENS inkluderad i min utbildning.”

    Ett tips. Varför inte försöka söka jobb inom något som passar någon av dessa peppiga yrkeskategorier?

    ”Jag har inte tackat Nej till några jobb utan har bara inte tackat Ja, ser ni skillnaden? Jag har valt att återkomma senare eftersom att jag är helt uppslukad av allting som har hänt och behöver tid för att normalt kunna återgå till mina vardagsrutiner.”

    Vänta nu, hon har inte tackat nej, utan bara inte tackat ja. Dra den för FATTA! är du snäll, fråga sedan om de fattar skillnaden…

    ”MEN problemet kvarstår och vi fortsätter kämpa för våra rättigheter. Det Weidmo Uvell har gjort är nu anmält hos polisen.”

    Weidmo Uvell måste vara helt paralyserad av skräck.

    Svara
  • Pelle2

    /  05/07/2017

   Hon måste vara helt dum i huvudet som polisanmäler Weidmo Uvell till polisen. Vilket skulle brottet vara ?
   Muslim är ingen folkgrupp utan en religiös tillhörighet om hon tänkte köra med
   hets mot folkgrupp.
   Förtal lär hon inte heller kunna köra med för om Weidmo Uvell skulle fällas för det med anledning av det hon skrev så kommer ingen kunna skriva om något framöver.

   Rasism funkar inte heller för Weidmo Uvell skrev inget om ras.

   Är ju som sagt var typiskt att hon försöker smeta islamofob på Weidmo Uvell.

   Har man inga argument så kör man med personangrepp som vanligt.

   Det här uttalandet kommer nog bli klassiskt:
   ”Jag har inte tackat Nej till några jobb utan har bara inte tackat Ja, ser ni skillnaden? ”

   Vilken idiot !

   Svara
   • Brukar inte du söka jobb du inte kommer tacka Ja till?

    Svara
    • Pelle2

      /  05/07/2017

     Självklart söker jag bara jobb som jag inte tänker ta. Gör inte alla det 😉

     Svara
     • Rikard

       /  05/07/2017

      Hej.

      När Af kräver ”tillräckligt många sökta jobb” utan att avgränsa vad ”tillräckligt” innebär, så ja, då söker man jobb man varken kan eller vill få.

      Kamratliga hälsningar,
      Rikard, fd lärare

     • Pelle2

       /  05/07/2017

      Tänkte faktiskt på det också.
      Det är ju absurt när AF kräver att man skall söka jobb trots att man inte är kvalificerad för det.
      Det är ett hån både mot arbetsgivaren och arbetstagaren och säkert en starkt bidragande orsak till att företagen väljer att rekrytera folk via andra kanaler.
      Om jag som arbetsgivare vet att en annons hos AF genererar en strid ström av okvalificerade sökande som jag måste läsa igenom och sålla bort så skulle inte jag använda mig av AF för rekryteringar.

 14. Leif

   /  05/06/2017

  Eftersom H Johansson nu även är krönikör på Dalarnas Tidningar [DT] dvs inom Mittmediakoncernen, så kan han nu sitta där obehindrat och sprida sina tankegångar, och ryggdunkningarna haglar inom tidningens väggar.

  Svara
 15. Ledarsidorna om politiseringen inom universitetsvärlden:

  https://ledarsidorna.se/2017/05/den-politiske-professorn-cirkeln-sluts/

  Hade själv missat att Ulf Bjereld, även känd ordförande för Socialdemokraternas Tro och Solidaritet, ska föreslå ett nytt regelverk för vad ”demokratiska värderingar” betyder för att få bidrag som trossamfund. Detta kan inte sluta i annat än en total jävla katastrof.

  Svara
  • Kristian

    /  05/06/2017

   Det var illa nog när samma personer satt i nämnder för och mottog kulturbidrag. Då var det bara trams som macramépenisar (The Onion) och dikter ingen läser.

   Bjereld och Tro och Solidaritet kan bli de första att hoppa av till ett tänkt multikultiparti. Då återstår splittringen mellan det statsbärande (alltså de som förlorats till SD och M) och bindgalna globalister-intersektionalister. Kan man göra sig av med de senare, skulle vi kunna ha ett riktigt pålitligt parti på 15% som verkar stabiliserande på mitten-vänsterkanten.

   Men det blir värre innan det blir bättre, som Dalton sade.

   Svara
  • G

    /  05/07/2017

   Ja, ännu en dåre. Bjereld och Jerlerup skulle kunna vara tvillingar, lika dåraktiga sossar. Men Bjereld är just nu giftigare då han har vissa uppdrag och har det inflytande som han har, det är inte roligt, men en bra anledning att inte rösta på S med deras stora spindelnät av dåraktiga typer.

   Svara
  • Jans

    /  05/07/2017

   Bjereld är väl en av dem som vill gifta ihop socialdemokratin med sunniislam för att skapa en ny väljarbas bland våra nya immigranter. Jag tror personligen inte att han på något sätt är en dåre utan att det handlar om en rationell strategi för att få partiet att bli relevant för en väljargrupp som inom några årtionden förmodligen fördubblats i storlek.

   Svara
 16. Kristian

   /  05/06/2017

  Jag brukar säga att kristendomen går att stå ut med i Europa eftersom vi har haft fem hundra år på oss att säga åt den att hålla käften tills den kan bete sig som folk. Ett undantag är uppenbarligen Irland. (Har ni sett något av Stephen Fry och frågor om ateism har ni nästan garanterat sett det klippet.) Det finns många – Kanada och andra länder samt, skulle jag gissa, Socialdemokrater för tro och solidaritet – vill återinföra liknande lagar.

  ”Irish police investigate Stephen Fry for BLASPHEMY after he called God ‘capricious, mean-minded and stupid’ on TV”
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4480192/Irish-police-investigate-Stephen-Fry-BLASPHEMY.html

  ”It is the common fate of the indolent to see their rights become a prey to the active. The condition upon which God hath given liberty to man is eternal vigilance; which condition if he break, servitude is at once the consequence of his crime and the punishment of his guilt.” – John Philpot Curran

  Svara
  • Irländare är väl katoliker i stort?

   Förklarar väldigt mycket.

   Svara
   • Kristian

     /  05/07/2017

    Jo. När Dermot Morgan dog dagen efter att de avslutat inspelningen av sista Father Ted var det en del som sade: ”Så går det när man gör narr av kyrkan.”

    Svara
  • G

    /  05/07/2017

   Hm wow, skulle nog gissat att de kommit längre än e.g Indonesien på det här området, men I guess not.

   Svara
  • G

    /  05/07/2017

   Svara
 17. G

   /  05/06/2017

  ”Nima: Hijabaktivisterna utmärkta pr-strateger – för SD

  De kompromisslösa hijabaktivisterna kan söka jobb som SD:s pr-strateger. De utför ju redan uppgiften med bravur.

  Ni kan rutinen: Muslim sökte jobb, denna gång Aye Alhassani hos SAS, nekades anställning då hon inte tillmötesgick en logisk, lättbegriplig policy, och vips debatteras slöjan igen.
  ..[..]..
  ”Rätten till våra kroppar” ropar de, som om SAS krökt ett (täckt) hårstrå på någon.

  ”Rätt till slöja” skanderar de, samtidigt som de alla redan bär hijab fritt.

  ”Rätten att välja” gapar de och förtränger det faktum att även företag har den rätten.

  Företag har ingen skyldighet att ge jobb till alla som söker, allra minst de som vägrar följa företagspolicyer.(forts)”
  https://www.dagenssamhalle.se/kronika/hijabaktivisterna-utmarkta-pr-strateger-sd-17036

  Svara
  • Pelle2

    /  05/07/2017

   Bra skrivet av Nima Derwish !
   Den här delen gillade jag extra mycket:

   ”Tror någon att svenska företag nu tänker ”åh vilka härligt arga tjejer, de borde vi ha hos oss”? Eller väcker de senaste demonstrationerna snarare ilska hos alla svenskar som ej tillhör “rasgenusvänstern”?
   När personer, vars föräldrar flytt från sina hemländer till ett av världens mest homogent vita länder, oförskämt avbryter statsministerns tal och säger saker som ”vita människor kommer till oss och talar om hur vi ska agera, men vi för vår kamp [som] vi vill”, då lovar jag er att även invandrade svenskar får lust att sponsra enkelbiljett från Arlanda, SAS eller ej.”

   Rasgenusvänstern är en målande beskrivning av vad det handlar om.

   Svara
 18. MiT

   /  05/07/2017

  Svara
  • G

    /  05/07/2017

   Nu blev jag förvånad 😦 Jag har inte läst något av Betlehem öht, men baserat på det jag sett och hört av henne i TV så skulle jag inte gissat att hon var på ”den där” sidan, hon verkade för klok för det, vilken besvikelse.

   Svara
 19. MiT

   /  05/07/2017

  Svara
 20. MiT

   /  05/07/2017

  Svara
  • G

    /  05/07/2017

   ”kämpar emot orten för att glädja vita”.
   Är det det som sån som hon tror att det handlar om. De är i så fall mer dumma än jag trott. Typ som om alla i den s.k orten gillar den nuvarande situationen med våld, kriminalitet, moralpoliser osv osv osv, makthavare försöker bekämpa det dåliga för att ”glädja vita”, toppen logik.

   Svara
  • Pelle2

    /  05/07/2017

   Undrar om Sarah hade tyckt det var ok om Robert hade kallat henne för blatte ?
   Läste hennes profil på Facebook och där står det om Svenska Hijabis som är en aktivistgrupp som jobbar för rätten att bära slöja.
   Är någon förvånad ?

   Svara
 21. Jan

   /  05/07/2017

  Överklassbimbon Jenny Strömstedt tycker synd om sig själv i ytterligare en egokrönika i Expressen. Hon döljer det under rubriken ”könsgapet utjämnat då jag fyller 214”. Hon har fri tillgång till Expressen via sin make vars far var chefredaktör där. Hon har också fri tillgång till övriga tidskrifter kopplade till Bonnierkoncernen.

  Hon har gjort kometkarriär och lever ett utpräglat överklassliv i Stockholms innekretsar. Miljoner på banken om det skulle krisa. Henne fattas inget. Ändå vill hon ge sken av att vara ett ständigt utsatt offer i krönika efter krönika. Hur trovärdigt är det?

  http://www.expressen.se/kronikorer/jenny-stromstedt/konsgapet-utjamnat–aret-da-jag-fyller-214/

  Svara
 22. MiT

   /  05/07/2017

  Svara
 23. Jan

   /  05/07/2017

  Bimbogossen Andrev Walden yrar vidare i sina svårt tendentiösa partsinlagor till krönikor. Att invandringskritiken vuxit beror enligt honom på invandringskritikerna enbart (han väljer att kalla legitim invandringskritik för högerpopulism). Vänstern eller liberalerna har inget ansvar alls. De har gjort allt rätt menar denne svagsinte bimbogosse till kulturmedarbetare. Visst, gubben….
  http://www.aftonbladet.se/a/4pX4R/tank-om-hogerpopulismen-ar-hogerpopulisternas-fel

  Svara
 24. G

   /  05/07/2017

  Usch då. Gabriel, vila och ladda batterierna, kom tillbaka stark…

  Kom igen Özz och Virre, säg nåt normalt nu, ni vet hur man gör sen tidigare…

  ”Filmregissören Ulf Malmros, som ofta är noga med att uttrycka sin empati för människor, har inget till övers för Jimmie Åkesson:…

  Jag fäller inga tårar för dig Jimmie Åkesson. Utbränd av motståndet? Nej det handlar nog om att ditt samvete har vaknat till. Det kan kännas”
  https://nyheteridag.se/jimmie-akesson-sjukskriven-for-utbrandhet-hanas-av-aftonbladets-fredrik-virtanen/

  Svara
  • G

    /  05/07/2017

   Svara
  • G

    /  05/07/2017

   ”Jimmie Åkesson sjukskrivs för utbrändhet. Fattar. Fett jobbigt att misstro främlingar på heltid”, twittrar Anders Kilander på MTG TV:s pressavdelning.

   Arbetets kulturredaktör Jonna Sima twittrar:

   ”Kan Jimmie Åkesson lida av kognetiva dissonanser? Utmattande att påstå att man inte är rasister”.

   Anders Löf var tidigare medarbetare på Aftonbladet:

   ”Den stora risken som jag ser det är att han kommer tillbaka, starkare än någonsin, som Jimdalf den ännu vitare”, twittrar han, tillsammans med ett montage där Jimmie Åkessons ansikte klippts in på trollkarlen Gandalf från Sagan om Ringen-filmerna.

   Även Aftonbladetprofilen Fredrik Virtanen skriver på ett sätt som flera personer tolkat som hånfullt.

   ”Jag skulle också bli helt knäckt av att leda ett föraktparti. Krya på dig”, twittrar han.

   I en senare tweet förklarar Fredrik Virtanen sig dock:

   ”Alltså på riktigt. Jag ironiserar inte. Att leva med att man aktivt arbetar för att flyktingar ska dö eller sitta i tältläger måste påverka”.

   Martin Soneby är komiker och tidigare medarbetare på Sveriges Radio:

   ”Tja sitter och fnular på ett skämt om typ myten om de apatiska partiledarna som blåser systemet hör av dig med input”, twittrar han till Jimmie Åkesson.

   ”SD har en överrepresentation av väljare som är sjukskrivna eller har sjukersättning, enligt SVT/Valu. Var ska Åkesson börja arbetsträna sen? Kom igen twitter nu hjälps vi åt!”, skriver komikern Karin Adelsköld på Twitter.

   Sverigedemokraternas presschef Martin Kinnunen är upprörd över hånen.

   – Det är tråkigt att man inte kan ha mer respekt för människan Jimmie Åkesson. Men det är inte oväntat, många journalister präglas av ett hat mot vårt parti och våra företrädare.(forts)”
   http://www.dagensmedia.se/medier/dagspress/sa-hanas-jimmie-akessons-sjukdom-sd-s-presschef-upprord-6097211

   Svara
 25. G

   /  05/07/2017

  Svara
 26. G

   /  05/07/2017

  ”Skulle gått till Specsavers”….

  Svara
 27. G

   /  05/07/2017

  ”Sakine Madon: Inte kvinnorna som ska backa

  ..[..]..Ändå har det funnits debattörer, inte minst från Västerpartiets ledning, som velat förminska dessa problem. Kvinnor i förorter som berättat har anklagats för ”ryktesspridning” och för att ”svartmåla förorten”.

  Men nu tycks moralpoliserna själva vilja visa hur de jobbar. På Facebooksidan ”Islam Sverige”, gillad av över tiotusen personer, har man stolt har lagt upp ett filmklipp på en ung man som läxar upp kvinnor som har smink. Intill klippet står det att det är en påminnelse ”till systrar” samt att det är från en spårvagn i Göteborg. Mannen i klippet säger att om man oväntat skulle dö och ”han” skulle se en med smink blir det ”smack” och inget paradis. Enligt en inbjudan från ”Islam Sverige” har han föreläst tillsammans med Anas Khalifa som gjort sig känd för att bland annat predika om jihad.

  Medan politiker och tyckare tittar åt ett annat håll, lever kvinnor som Pekgul och många med henne med fundamentalisterna i sina bostadsområden. ”I perioder känns det som att jag sitter i husarrest”, säger Pekgul. Det är inte svårt att förstå.
  http://www.vlt.se/opinion/ledare/sakine-madon-inte-kvinnorna-som-ska-backa

  Det finns länkar till Facebook i artikeln!

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  05/07/2017

   Slöjaktivisterna hakar på ”rätten till våra kroppar”, vänstern tycker det är toppen, men låter bli att se att ”våra” inte betyder ”min” utan snarare ”era” för deras nya islamistkompisar.

   /Frida

   Svara
 28. NK

   /  05/07/2017

  Kvinnlig tv-reporter med kamerateam attackeras och misshandlas av migrantgäng under live tv-sändning vid tågstationen i Rom. Tv-kvinnans skrik går rätt ut i sändning. Sjukt vidrigt…

  https://www.flashback.org/t2837271

  Svara
 29. Sossefobiker

   /  05/07/2017

  Socialism är skräp och elände.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: