Kvalitetssäkringsmöte på Svenska Institutet

SI höll ett kvalitetssäkringsmöte på Svenska Institutet häromdagen. De var lite bekymrade över Sverigebilden™ som spreds utomlands tack var SI:s egna kvalitetssäkrade nasselista.

Finns några fler som borde kvalitetssäkra vad de gör, inte bara myndigheter utan media. Man har försökt mata ut att även sådana till vänster om Miljöpartiet minsann var med på blocklistan, till exempel ”Inte rasist men” och Jonas Gardell. Så är det såklart inte, de finns inte alls med på listan trots att bl a Dagens Media försökt påskina det

Där kan man se att de säger att organisationen Inte rasist men finns med på listan. Den finns inte med alls.

Däremot finns ett taffligt försök att plagiera kontot med på listan

Ett skräpkonto som inte varit aktivt på 3 år. Som heter @interasismen. Det fattas alltså ett ”t” i namnet…

Vad gäller Jonas Gardell då? Han finns inte heller med

Så ser Jonas Gardells konto ut. Över en halv miljon följare. Man kan knappast av misstag tro att något annat konto är hans.

Kontot som är med i listan heter @garedlljonas. Som ni ser är det STOR skillnad på kontona…

Det var alltså två av fem i artikeln i Dagens Media som inte stämde alls. 40%. Bra jobbat ändå… De är inte med på listan helt enkelt. Varken den som Svenska Institutet använde, och som de i DN sa att Vian plockat bort ca 800 namn i, eller på hennes egna personliga. Vilket ju i princip är samma sak…

Men i DN så får man i alla fall var lata Dagens Media fått att Inte rasist men var med på listan, Henrik Johansson är nämligen med och det tar dagens Media som att kontot Inte rasist men är med på listan. Han lades GARANTERAT till på listan när han för nåt år sedan eller två påpekade uppenbar rasism i de intersektkretsar som Vian och de andra aktivisterna rör sig i. Vian var även inblandad i deras oändliga tolkningsföreträdesdiskussioner och ”ord som är lämpliga”-diskussioner då.

Sen har aktivisten helt plötsligt i Dagens Media blivit förvandlad till nätexpert också. Nej, hon är aktivist som kan skapa twitterlistor för att blocka politiska motståndare, dvs alla som står till höger om MP. Den där listan var ingen lista med hatare, rasister och nazister. För om hatare var ett kriterium så borde det finnas massor av hennes egna kompisar med. Men de saknas. Jag GISSAR att det inte heller finns några jihadistkonton med eller liknande. Så hennes lista var ENBART en lista med hennes egna politiska motståndare. Som också blev myndighetens politiska motståndare. Så nej, hon är värken nätsäkerhetsexpert eller nätexpert. Hon är en aktivist som via bidrag från t ex Arvsfonden bjudits in till skolor för att sprida sitt postmodernistiska gift. Inget annat.

Man kan ganska lätt ana att Sverige har ett gigantiskt arbete framför sig för att städa ut alla aktivister på våra myndigheter. Det på SI är bara toppen av isberget. Och man behöver inte vara raketforskare för att mellan raderna läsa ut att det finns fler på SI med bultande röda aktivisthjärtan. Räcker med att kolla hur de försvarat det här. Och att de inte ens nu, trots att de hårt fått bevisat att skit till veckans twittrare på @sweden beror på att man så ofta sätter kontot i händerna på extremister långt ut på vänsterkanten, så vill man inse det. Går nog en normal twittrare på tio extremister på @swedenkontot. Gör ett litet test, ge fan i extremisterna/aktivisterna i 5 veckor och se om skiten minskar?

Det här med SI är samma problem som orsakade t ex Quick-skandalen och nu fallet med Kevin från slutet av 90-talet. Det är samma gift och samma sorts humbug som orsakar alla sådana här problem. Man MÅSTE rensa ut extremisterna från alla positioner de sitter på! Det går inte annars. Kolla bara på Brå? Infekterat av Sarnecki-typer som matar ut att allt bara är ökad anmälningsbenägenhet. Överallt är det infekterat! På alla myndigheter!

Och snart får de som sprider skiten som mest i Sverige en alldeles egen myndighet att leka med, Genusmyndigheten. Som om inte Sveriges myndigheter har tillräckligt med problem som det är med giftet. Och inget parti kommer att stoppa idiotin…

Det ser rätt illa ut för Sverige..

Sverige äntligen på världskartan! Man pratar beundrande om oss!

Endast åsikter kvalitetssäkrade av känd vänsterextremist tillåtna på svensk myndighet

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

92 kommentarer

 1. MiT

   /  05/18/2017

  Svara
 2. MiT

   /  05/18/2017

  Svara
  • Tor

    /  05/18/2017

   Lite kul att läsa deras brevhuvud:
   ”Svenska institutet är en statlig myndighet som verkar för att öka omvärldens intresse och förtroende för Sverige. Genom strategisk kommunikation och utbyte inom kultur, utbildning, vetenskap och näringsliv främjar vi samarbete och långsiktiga relationer med andra länder.”

   Ett stort mål har de i alla fall uppnått: öka omvärldens intresse.
   Strategisk kommunikation, Check
   Bra jobbat.

   Sen är det väl med de långsiktiga relationerna som med ”invandringens vinst på lång sikt”.

   Svara
  • Senior

    /  05/18/2017

   ”Tillfällig eller ringa betydelse” var det ja….

   Så ett olagligt åsiktsregister på en myndighet anser de som ringa betydelse….

   Svara
  • Inte ”förintad” i alla fall …

   Svara
 3. MiT

   /  05/18/2017

  Svara
  • Vilka ”lösa grunder” tas deras barn från dom?

   Kan det vara så att somalier har en helt annan uppfattning av vad ”lösa grunder” är? Om något så agerar socialtjänsten inte tillräckligt…

   Svara
   • ”Lösa grunder” måste vara dessa banala och löjliga förbud mot könsstympning och liknande…

    Svara
   • Klimathotet

     /  05/18/2017

    Det var nån som testade simkunskaper på sina småbarn i Sollentuna för ett par år sedan.

    Svara
  • Pelle2

    /  05/19/2017

   Om hon nu älskar att vara hemma i Tensta kan man ju undra varför hon väljer att bo på Södermalm ?
   Är nog många från ”orten” som kan tänka sig att byta lägenhet med henne…
   Fast det handlar naturligtvis enbart om att Kawesa vill skaffa sig cred genom att hänvisa till Tensta som ”hemma”

   Svara
 4. Svara
  • Tor

    /  05/18/2017

   Behövs fler bevis för att feminister inte har någon humor?
   Tydligen
   Dessutom var det en kvinna som tröttnat på ingen startade diskmaskinen. På någon sätt hade patriarkatet tagit sig in i hennes hjärna och fjärrstyrt.

   Svara
  • Senior

    /  05/18/2017

   Jag har sett en lapp med exakt samma meddelande cirkulera på nätet i flera år, den var dessutom signerad ”/städerskan”.

   Svara
  • Pistolekors

    /  05/18/2017

   Jag är uppriktigt ledsen Christina, men nej, inte ens då.

   Svara
  • Pelle2

    /  05/19/2017

   Man kan ju också fundera på om det är hon som har en snuskig fantasi.
   Den som satte upp lappen kanske bara menade att folk skall starta maskinen när den är full
   med smutsig disk.
   Alldeles oavsett så är det minst sagt överkänsligt att reagera på lappen och man måste vara minst sagt paranoid om man tror att denna lapp skulle leda till sexuella övergrepp.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  05/19/2017

   Hahah! Jag tycker det är fint att alla är genusmedvetna och direkt noterar hur hon könar sit uttalande trotts att anslaget är könsneutralt och lika gångbart för alla.

   Det här ser jag som solklar sexism och dessutom en homofob mikroaggression.
   Hon borde typ gå en kurs eller nått…

   Svara
 5. MiT

   /  05/18/2017

  Svara
  • ”Det finns väldigt mycket vetenskaplig teori som säger att av olika sociala och psykologiska skäl är det inte alltid meritokratisk rekrytering. Om vi inte har det kan kvotering vara ett sätt att förbättra meritokratin.”

   Hör de vad de säger?

   Svara
   • Grodan Boll

     /  05/19/2017

    Påminner om resonemanget att många åsikter skulle belysas, genom att så få som möjligt fick höras.
    ( SVT? Kommer inte ihåg vilka det var. )

    Svara
   • Grodan Boll

     /  05/19/2017

    F.F.S.

    Forskarteamet tror att resultatet också är viktigt inom andra områden än politiken.

    Gummiord och klart en undersökning i genusmarinerad politisk vänstermiljö fylld av broillers är direkt överförbar på den meritokratiska privata marknaden.

    Det finns väldigt mycket vetenskaplig teori som säger att

    ”That word, you keep using it….”

    Svara
  • michael.

    /  05/18/2017

   Rubriken är fel.
   Diskriminering av män ger fler kvinnliga ledare.

   Svara
  • Pelle2

    /  05/19/2017

   Det är ju minst sagt självklart att könskvotering till ledande poster leder till flera kvinnliga chefer. Sedan kan man ju fundera om det är önskvärt att kvinnor skall få chefsposter utifrån sitt kön och inte enbart sin kompetens,

   Svara
   • A: Nej, det är inte önskvärt. B: Ja det är önskvärt.
    Välj det som passar i din agenda. Jag valde det första. Skrikfeminister och alla som inte vågar ha egna åsikter väljer alltid det andra.

    Svara
  • Rikard

    /  05/19/2017

   Hej.

   Varför frågar ingen journalist någonsin vilka andra urvalskriterier man skall kvotera utifrån?

   Om att vara kvinna är en sådan speciell och unik egenskap att vilken kvinna som helst via sitt unika perspektiv tillför mer än vilken man som helst, om än aldrig så välmeriterad, borde det väl innebära att någon som har en annan medfödd egenskap (transpersoner får ursäkta men jag håller mig enkom till den medfödda kromosomkonstitutionen) vilken vanligtvis inte är representerad på styrelse-/chefsnivå i vilken organisation som helst i kraft just sitt unika perspektiv utifrån sin unika egenskap är mer lämpad än en aldrig så välmeriterad kvinna?

   Dessutom undrar jag om man måste ha XX-kromosom, eller om det räcker med att identifiera sig som kvinna rent socialt? Eftersom kvinnor rent definitionsmässigt sägs ha mindre makt än män (XY), måste den eller de män som har minst makt i en grupp män vara kvinnor?

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • Officiellt är den frågan nog misogyn.
    Inofficiellt inser cis-kvinnor att om de öppnar dörren för trans förlorar de ett viktigt trumfkort.
    Lösningen blir nog att tillsätta en utredning och säga att det är en viktig fråga.

    Svara
 6. MiT

   /  05/18/2017

  Svara
 7. MiT

   /  05/18/2017

  Mångfaldsexperten som tidigare? var på Sveriges Byggindustrier (tror jag det var). Undrar hur många spikar hon slagit i i sitt liv…

  Svara
  • Nätverk … menar de gratis wifi på jobbet?

   Svara
  • Pelle2

    /  05/18/2017

   Och vilka åtgärder skall förskolor och landstinget vidta för att locka män ?
   Inga alls förmodligen för det får vi fixa själva…

   Svara
  • Grodan Boll

    /  05/19/2017

   Så när som på Nina Alexandersson (som onekligen köpt hela feministpaketet rakt av), så verkar resten av åsikterna vara:
   1. Meh, det är ok och
   2. männen har lite grov jargong ibland

   Det där med passande kläder är märkligt, då alla större fackbutiker för arbetskläder verkar ha åtgärdat det sedan massor med år tillbaka. Min kroppstyp är den sista de beaktar, men till och med jag har inga problem att hitta kläder som passar.

   Svara
 8. G

   /  05/18/2017

  Opinion Live SVT1 22:00….

  Är svensk arbetsmarknad rasistisk? Med FI:s partiledare Victoria Kawesa och Elisabeth Svantesson (M). Och har debattklimatet gått överstyr? Direktsändning från en krog i Göteborg.
  Programledare: Belinda Olsson, Petter Ljunggren.”

  ”Kvällens andra ämne är det svenska debattklimatet, bland annat med utgångspunkt från Jonas Gardells text om sin nyvunna vänskap med Marcus Birro.

  Gäster är Marcus Birro, författare, Rossana Dinamarca (V), riksdagsledamot, Carolin Dahlman, politisk redaktör för Kristianstadbladet (liberal), med flera.”
  https://www.svt.se/opinion/opinion-live-18-maj

  Svar Nej: http://www.lag-avtal.se/asikter/meningslost-prat-om-strukturell-rasism-6551177
  http://www.aftonbladet.se/kultur/article22491190.ab

  Svara
  • G

    /  05/18/2017

   ”Utrikes födda missgynnas på arbetsmarknaden”

   ”Vi har en tudelad arbetsmarknad. Det gäller inte bara sysselsättning och arbetslöshet utan också anställningsform”, skriver Victoria Kawesa (FI), Annelie Nordström (FI) och Lotten Sunna (FI).

   Allvarlig diskriminering av utomeuropiska personer på arbetsmarknaden finns redan belagd i ett stort antal studier och är ett stort samhällsproblem.”
   https://www.svt.se/opinion/kawesa-nordstrom-sunna-fi-om-jobb

   Svara
  • G

    /  05/18/2017

   Postar under denna kommentaren då ämnet ska diskuteras i Opinion Live med utgångspunkt i Jonas text. En krönikör som älskar kasta epitet på twitter skriver lite….

   ”Marcus Birro har använt sin plats och röst i media för att hoppa på feminister, för att angripa islam, för att gulla med SD, för att angripa aborträtten. Nu rycker Jonas Gardell ut som nybliven vän för att be oss andra att sluta vara taskig. Inte ett ord skriver Gardell om den politik som Marcus Birro bedriver”, skriver Ida Ali Lindqvist.

   Själv anser jag at det är färdiggullat med Marcus Birro.

   Detta av flera anledningar:

   I dag är vi i ett extremt farligt läge i världen, där fascister och nazister växer överallt. Här har vi inte råd att vara snälla. Vi ska förstås inte förfalla i taskiga påhopp, men vi ska vara extremt tydliga med var vi står – vilket innebär att Birros åsikter måste angripas.”
   https://www.svt.se/opinion/ida-ali-lindqvist

   Svara
   • Pelle2

     /  05/19/2017

    Det är ju personangreppen som Gardell kritiserar och inte att man kritiserar varandras åsikter. Den distinktionen verkar Ida Ali-Lindqvist ha svårt att ta in.
    Man ser ju direkt att hon brunsmetar Birro genom att prata om fascism och nazism i detta sammanhang.Med andra ord är hon säkert en hatare själv men anser att hennes feministiska vänsterhat är ok.

    Svara
   • G

     /  05/19/2017

    ”AFA skyller borgerliga debattörer för vansinnesdådet i Trollhättan

    En av de utpekade, Rebecca Uvell, publicerar en skärmdump som visar hur tidningen Dalademokratens krönikör Ida Ali Abdulla Lindqvist förefaller instämma med budskapet.”
    https://nyheteridag.se/afa-skyller-borgerliga-debattorer-for-vansinnesdadet-i-trollhattan/
    http://uvell.se/2015/10/24/mordare/

    ”Årets Almedalsvecka har varit jackpot för den nyvänster som vill manifestera sin antirasism genom att med stor iver dela in människor efter hudfärg. Få gick lika långt som Ida Ali-Lindqvist, ledarskribent på Dala-Demokraten.

    Hon debatterade med den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali och lyckades inte övertyga honom med sina argument. Det fick henne att dra följande slutsats på ledarsidan: ”Han som rasifierad verkar inte vilja, eller så inser han inte, att han faktiskt är ett offer för vitheten”.

    Med andra ord: Bali är oförmögen att fatta att han är ”offer” för en politik som inte definieras efter sakinnehåll utan färg – och som kallas ”vitheten”.”
    http://www.dn.se/arkiv/ledare/angrip-asikten-inte-fargen/

    ”Statistik som visar att Sverige är ett förhållandevis antinazistiskt och tolerant land avfärdade Ali-Lindkvist snabbt. Det är ovanligt och osvenskt att ha rasistiska uppfattningar, menade Markus Uvell. Jag håller inte med, sade Ali-Lindkvist och förklarade att de flesta som är rasister inte ”upplever sig” vara det. Hennes därpå följande exempel på detta fenomen skulle kunna bli tv-historia:

    ”Hitler tyckte väl inte att han var värsta rasisten, som bedrev det han gjorde.”
    http://blog.svd.se/ledarbloggen/2014/07/03/dold-folksjukdom-du-kan-vara-hitler/

    Tycker man att Birro fått för mycket saklig kritik av fint folk som Ida genom åren, så finns det som tur är ett ovärderligt arkiv på Toklandet.
    https://toklandet.wordpress.com/om-marcus-birro/

    Denna är ju toppen att kasta fram när Virre eller andra ohederliga journos snackar om hat/hot/svansar hit och dit, kanske inte borde ta allt på allvar eller vad säger du Virre…

    Svara
    • Spejs Gröning

      /  05/19/2017

     De flyr inte kriget, de är kriget. Vladimir Putin

     Svara
 9. MiT

   /  05/18/2017

  Svara
 10. Tor

   /  05/18/2017

  OT;
  Pandan är inte längre utrotningshotad.
  Kineserna har avsatt stora områden där det växer massa bambu och då sköter Pandan resten själv.
  Har ni sett några stora glädjande rubriker från WWF?
  Deras kommentar var att vi inte allt kan ropa hej än.
  Klimatförändringen kommer att minska bambun och Pandorna kommer ändå att DÖÖÖ.

  Låter lite som WWF håller på att mista moment i att tigga pengar.
  Sist jag tittade ut så blir miljön bara bättre och bättre jämfört med 70-talet.
  Valen är tillbaka i havet.
  Torsken simmar glatt in i näten igen.
  Pandan mumsar på sin bambu. (Tur att man inte gör så mycket fiskespön av bambu längre. Det vore ju att rycka maten ur munnen på Pandan.)
  Rovfåglarna är tillbaka.

  Så vad ska WWF tigga pengar på i framtiden?
  Jag skulle vilja se en kampanj med hur mycket bättre allt har blivit.

  Svara
  • Nej, nej. Skall du ta död på alarmorganisationer? Men Östersjön håller ju på att dö. Ös mera pengar.
   Det är ett av de första nyheter jag har läst. Då var jag fem och fick fråga min mor hur hav kunde dö = försvinna. Trots massor av pengar dör det än.

   Svara
  • Rikard

    /  05/19/2017

   Hej.

   Hade du inte lärare som under sjuttiotalet allvarligt förkunnade att år 1990 är all regnskog borta, att all is har smält, att det är/har blivit kärnvapenkrig, att allt dricksvatten har tagit slut, att det är ny istid, samt att oljan garanterat vetenskapligt bevisat är slut?

   Eller så hade jag otur och det var ovanligt många stolpskott på de skolor jag gick.

   Tiggare är tiggare om de så pryder sig i helgongloria.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
 11. MiT

   /  05/18/2017

  Svara
 12. Minst lika effektivt som duvorna vi klippte ut och färglade på ”temadag fred” på lågstadiet:

  Svara
 13. MiT

   /  05/18/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  05/18/2017

   Ja, det är ett typiskt beteende från dårar som FI.
   Men har man ingen förmåga att argumentera så är det väl den enda utvägen dom har…

   Svara
 14. MiT

   /  05/18/2017

  Svara
  • Kristian

    /  05/18/2017

   ”Uppvuxen i utanförskapsområde”
   47 av 100

   ”Cannabis säljs hela veckan i de egna kvarteren och står för de stora inkomsterna.”
   Dags att avkriminalisera och ta bort det som inkomstmöjlighet för kriminella?

   Svara
   • Ivar L

     /  05/18/2017

    Mer än lovligt trött på uttrycket ”utsatt område”. Utsatt för vaddå? Hög andel brottsbenägna möjligen. Typiskt PK-uttryck som syftar till att göra de som bor i dessa områden och är brottslingar till offer under omständigheterna snarare än ansvariga för det de gör. Som om hotet i dessa områden inte i förta hand kom från brottslingar som själva bor där utan utifrån.

    Svara
    • Grodan Boll

      /  05/19/2017

     De mest lovligt trötta över detta är de som bor här. De som av någon outgrundlig anledning inte blev kriminella. Dvs den absoluta majoriteten.

     Det är inte heller vem som helst som hamnar i de här gängen. Man kan fråga valfri mellanstadielärare och denne kan med god precision peka ut vem som kommer sälja knark på hörnet om 5-10 år.

     Svara
 15. MiT

   /  05/18/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  05/18/2017

   Det visar vilka verklighetsfrämmande dårar Fi är.
   Jag tycker att vi skall tvångsinkalla alla Fi medlemmar och låta dom ställa sig vid gränsen
   utan vapen och försvara landet…

   Svara
   • Kristian

     /  05/18/2017

    ”nedrustning” OMEDELBART följt av ”säkerhet för människor”!

    Nej, vi kan inte ha det så här att man måste återställa hjärnan från säkerhetskopia stup i kvarten.
    Nu får det bli Sharknado istället. Sov gott.

    Svara
 16. MiT

   /  05/18/2017

  Svara
 17. Svenne

   /  05/18/2017

  Inte ens DN gillar Svelands uppföljare:

  Svara
  • Lövet

    /  05/19/2017

   Vilken kvinnohatande könsförrädare till recensent!

   Svara
  • Pelle2

    /  05/19/2017

   En kvinnlig recensent i Svd sågade också boken, Kanske är så att kulturmarxisterna har tröttnat på Svelands lyxgnällande…

   Svara
 18. MiT

   /  05/18/2017

  Svara
 19. #NoSocialNetwork, fd. Ulf Andersson

   /  05/19/2017

  Kommun hanterade barnäktenskap fel
  http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article24866539.ab

  Varför tillåts barnäktenskap i Sverige?
  Är det på grund av den så kallade ”religionsfriheten”?

  Å andra sidan har barnäktenskap förekommit i Sverige
  i alla tider – enligt de politiskt korrekta dårarna inom politik,
  B-kändisar och media.

  Svara
  • Pelle2

    /  05/19/2017

   Som sagt var, varför skall vi förflytta vår kultur 100-tals år tillbaka för att blidka religiösa fanatiker ? Om det inte passar att leva efter våra lagar kan dom flytta härifrån.

   Svara
   • Jans

     /  05/19/2017

    ”Bland annat borde kommunen ha gjort en omedelbar skyddsbedömning och övervägt polisanmälan.”

    Varför skulle kommunen enbart ”överväga” polisanmälan? Naturligtvis skall de göra en polisanmälan eftersom det handlar om ett solklart brott mot svensk lag att göra en 13-14 åring gravid. Om de hade varit någorlunda jämnåriga är det ett litet annat läge kan jag tycka men det var de inte här.

    Men det är som tiggarna i tunnelbanesystemet (de är många) – reglerna gäller inte dem.

    Svara
 20. Århundradets hattittning: Fire Island. Seriöst. Det är en dokusåpa om ett gäng utseendefixerade bögar som festar. Jag. Hatar. Varje. Person.

  Allting i denna serie är hemskt! Och varför läspar alla? Jag fick gå till en talpedagog för att fixa till detta… Allvarligt. Jag vill mörda alla i denna serie. De är gräsliga människor.

  Svara
  • Svenne

    /  05/19/2017

   KBT – du får lära dig älska serien… 😛

   Svara
   • Läspningarna håller på att driva mig till vansinne! Det finns ett par snygga killar där, men herrejävlar vilka stereotyper! Vill någon rättfärdiga att vara homofob – så på Fire Island! Det är den bäst-värsta serien någonsin.

    Svara
    • ”Gay-Pride Parade Sets Mainstream Acceptance Of Gays Back 50 Years” (The Onion)

     Svara
  • MiT

    /  05/19/2017

   Hahahaha! Det finns alltså verkligen såna program? 😀

   Svara
   • Tyvärr. I Amerikatt finns till och med en tv-kanal (LOGO) specialiserat på homofilprogram. De producerade förvisso Drag Race, men gav oss även juvelen Prince Charming.

    Svara
 21. Pelle2

   /  05/19/2017

  Ledarsidornas Johan Westerholm tar upp tv4-journalisten som hånade Jimmie Åkesson när hans hem blev angripet. Enligt Westerholm säger tv4 att detta skall hanteras internt..

  Han undrar då hur Bonniers, som äger bl.a tv 4, skall agera med tanke på hur Expressen hänger ut så kallade nättroll i syfte att socialt stigmatisera dom. Då duger det inte att företag säger att detta skall hanteras internt om dessa konfronteras med nättrollets åsikter
  Enligt Bonniersägda Expressen. Varför skall man i så fall hantera en tv4-journalist annorlunda än andra nättroll ?
  https://ledarsidorna.se/2017/05/bonnierkoncernen-vid-ett-vagval/

  Svara
 22. Jans

   /  05/19/2017

  En sak att klura på för alla oss som sett Kevindokumentärerna (se dem!):
  Allt är inte skit som SVT gör eller hur?

  Faktum är att detta är andra rättsskandalen med samme vittnespsykolog Christiansson inblandad och likartade låsningar hos polisen kring skuldfrågor. SVT:s bidrag till att förbättra rättssystemet kan knappast överskattas. Otroligt värdefulla dokumentärer vars motsvarighet i någon annan medial kanal är svår att föreställa sig.

  SVT har många problem men en del ljusa fyrar också. Tänk på det.

  Svara
  • Ivar L

    /  05/19/2017

   Sven Å Christiansson har förmodligen ställt till en rejäl massa skit i många polisutredningar. Här kan vi läsa om hur han närapå fick en barnamördare frikänd genom sina idiotiska idéer om ”förträngda minnen”:
   http://www.expressen.se/nyheter/experten-anklagade-jangestig-for-att-hitta-pa/

   Svara
  • michael.

    /  05/19/2017

   Sven Å Christiansson ingick i Margit Norell sekten,tyvärr har dessa ofta varit poliser och åklagare behjälpliga när deras utredningar spårat ur och gått helt fel med att säga att dessa ändå är helt rätt.Vilket gjort dom populära hos inkompetenta åklagare och poliser och därför anlitats frekvent av dessa.
   Det tragiska är att dom kompetenta åklagarna och poliserna vilka är en majoritet inte vågat kritisera detta,eftersom dom inkompetenta ofta fått höga befattningar inom rättsväsendet genom politiska beslut.

   Svara
 23. Pelle2

   /  05/19/2017

  Westerholm tar även upp utnämningen av Carin Jämtin till Generaldirektör för Sida,
  Han pekar på hennes band till Socialdemokrater för Tro och Solidaritet med extremisten Bjereld som ordförande,hennes nära band till Afrikanska ledare med tvivelaktigt rykte och hennes faiblesse för identitetspolitik. Det kommer förmodligen innebära att hon kommer gödsla med bidrag till helt sjuka saker..
  https://ledarsidorna.se/notis/notis-med-jamtin-pa-sida-ar-inriktingen-beslutad/

  Svara
 24. G

   /  05/19/2017

  Svara
  • michael.

    /  05/19/2017

   Erik Helmerson brukar vara en av få förnuftiga på DN,om inte ens han förstår hur absurd hans liknelse är,så säger det en hel del om DN.

   Svara
 25. Lite frågelek kan inte låta bli att förgylla er dag.
  Vilken stad: ”På många sätt är detta kulturella centrum unikt men samtidigt är det en av många mötesplatser som har bidragit till den mångfald som har gjort XX till den stad den är idag. Vi XXbor vet vad denna mångfald innebär och vi känner till alla dess styrkor – det är den som har gjort XX till den stad den är idag.”

  Svar: Malmö förstås och talaren är statsråd Frida Trollmyr vid invigning av Skandinaviens största moské, förlåt kulturcentrum, betald av Qatar.
  Kan Malmö, eller delar av den, inte bli fristad betald av Qatar i stället oss andra? Vi har nog med utgifter vi med.
  https://sv.gatestoneinstitute.org/10384/sverige-qatar

  Svara
  • Jag kommer aldrig förstå hur man får extrem islamism och HBT-frågor att gå ihop… men lycka till med den motsägelsen F!.

   Svara
  • G

    /  05/19/2017

   ”Vi XXbor vet vad denna mångfald innebär och vi känner till alla dess styrkor”…

   …”och?”
   ”vad och?”
   ”Ooooooch?!?!?”
   ”vaaaaaad?!”
   ”Och svagheter, för fan människa, gör dig inte dummare än vad du ser ut, det finns svagheter också, kan du försöka få in det i din skalle, ärthjärna!”

   Svara
 26. G

   /  05/19/2017

  ”Drev som pågår mot Metro”

  Christen Ager-Hanssen ger sin syn på att Västtrafik inte vill förnya avtalet med Metro i Göteborg. ”Man kan bara ställa sig den retoriska frågan vems agenda är det?”.”
  http://www.dagensmedia.se/medier/drev-som-pagar-mot-metro-6849656

  Drev mot Metro ? lol, i så fall bara rättvist, med tanke på journalisters/medias konstanta behandling av Nyheter Idag.

  Svara
 27. Diverse diskussion tills någon säger det jag tänker:

  Ja, skall vi vara goda EU-medborgare är det väl EUs lägsta krav som gäller?

  Fnordspotting får sätta spiken i kistan:

  Svara
 28. Leif

   /  05/20/2017

  Vian Tahir – nätsäkerhetsexpert?
  Flyger en gris?
  Klättrar en ko?

  Svara
 1. Notiser från Genus | WTF?
 2. ”The conceptual penis as a social construct” | WTF?
 3. Svenska Institutet och blocklistan. Igen. | WTF?
 4. Aktivismen på Svenska Institutet, en sammanfattning | WTF?
 5. Vad hände 2017? Del 3. Gott nytt år! | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: