Apropå

Apropå terroristen i Manchester

Han var vad jag har förstått född i Manchester och uppvuxen där. Han var alltså en som ska räknas som integrerad.

Och gör ÄNDÅ detta i religionens namn.

The Sun can reveal Abedi had secret jihadi training during family trips to Syria and spooks fear he was not acting alone when he carried out the atrocity that ISIS has claimed responsibility for.

”Family trips to Syria”…

Det ovan säger i alla fall mig en hel del. Ser ungefär likadant ut i Sverige också, vi har också MASSOR av religiösa galningar, både sådana som vuxit upp här och som kommit hit som asylsökare. Jaja man kan komma och snacka en massa yada yada om att vi minsann har inhemska religiösa galningar även här och så är det. Men det är VÅRA inhemska religiösa galningar som vi alla både vet hur vi ska hantera och som vi kan hantera, vi är inte lika naiva när det gäller dem som när det gäller islam. Vi vet dessutom vad som predikas eftersom vi alla förstår språket våra inhemska religiösa galningar använder. Vad predikas i en moské…? Det vet inte vem som helst… Vi har nog med egna problem med sådana utan att man behöver dras med andras också.

Det vi ser är bara början. Man kan hålla på att babbla sitt jävla nonsens om att man ska leva som förut och att om man börjar ändra sig så är det precis vad terroristerna vill. De vill att vi ska dö, inget annat eftersom otrogna, dvs vi, ska dö enligt dem. Helst utan att göra något motstånd. Och då är nog leva som förut, dvs inte göra ett skit för att motverka, en bra metod för då får terroristerna fritt fram att göra precis som de gjort vid alla terrorattentat innan, döda så många som möjligt.

The Home Secretary confirmed that the army would be on the streets today: “Today we have 984 members of the military coming forward as requested by the police.

I England kallar man in militären enligt Home Secretary. Ja de kan ju göra sånt eftersom de har sådana. Vi har dialogpoliser som bjuder på fika.

Men Svenska Institutet vill inte veta vad som sker för man blockade ju @ukhomeoffice på inrådan av den självutnämnda nätsäkerhetsexperten. Tror ni jag skojar?

Det ovan kommer från blocklistan som Svenska Institutet prenumererade på. I mitten av bilden ovan hittar man Home Office. Och den lades till bland de allra första 500 när hon skapade listan, de hamnade alltså väldigt tidigt på den. Och sen blev den Svenska Institutets lista också. @ukhomeoffice var alltså officiellt kvalitetssäkrade av Svenska Institutet som nynazister, homohatare, hetsar till våld och är hatare och hotare.

Jättebra för Sverigebilden™…

**********

 Apropå att låta religiösa galningar få gör som de vill utan motstånd

That will teach them! Nu ska de religiösa extremisterna få så de tiger!

Till exempel kunde lärare i religion bli lokala experter på islam

Javisst, sätt Lisa Postmodernistsson, religionslärare, som expert på islam. Bara gör det, kommer säkert att bli skitbra…

Detta kommer från nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism och en konferens som journalister inte var välkomna på. Läs gärna rapporten…

För säkerhets skull så var Alice Bah Kuhnke där också och invigningstalade om extremismen. Jag gissar att hon inte med ett enda ord nämnde sitt egna parti som svämmar över av islamister. Och hon nämnde nog inte heller att hon ska utbilda svenskarna i islam med hjälp av islamister…

Miljöpartiet och islamismen del 1

Miljöpartiet och islamismen del 2

**********

Apropå att Lisa Postmodernistsson, religionslärare, ska vara expert på islam

En av oss är läraren som lägger upp en bild på sociala medier: tröstkakan hon fått av sina kollegor – den morgon hon inte ens hunnit sätta sig vid sitt skrivbord innan tårarna kom.
Några av oss arbetar i skolan där det inrättats ett speciellt gråtrum dit lärarna kan gå för att för att deras sorg inte ska synas.

Vissa av oss försöker undervisa om mänskliga rättigheter och allas lika värde – trots att det är så uppenbart att det bara gäller för vissa elever.

Är det tänkt att experten på islam ska komma direkt från gråtrummet i skolan med tröstkakan i handen eller får hon äta upp den först?

**********

Apropå extremister

Vad gör genusfolk på en vetenskapsfestival?

Jag har en idé, dra in alla bidrag som finns till hela genusfältet och ge pengarna till Migrationsverket, då jävlar ska nu få höra på ylande om systemkollaps!

Mer om Sekretariatet

Sent uppvaknande om den nya jämställdhetsmyndigheten

Notiser från Genus

**********

Apropå importerade enorma problem

Hur många 14-åriga 21-åringar med kniv går det på högstadieskolorna runt om i landet? Som lagen tvingar våra egna barn att vara med i skolan? Hoppas Reinfeldt, Alliansen och Miljöpartiet är nöjda med hur det ser ut och funkar. Och Migrationsverket också förstås, de säger ju att de gjort åldersbedömningar hela tiden. Alla de borde vara helnöjda!

Hoppas också att Elisabeth Dahlin är nöjd med detta då hon och Rädda barnen under flera år verkligen kämpat för att vuxna män ska vara barn och gå i skolor med riktiga barn och bo tillsammans med riktiga barn.

Barnläkarföreningen tycker det är toppen att våra barn tvingas gå i skola tillsammans med 21-åriga 14-åringar med kniv i våra skolor! De har om möjligt kämpat ännu hårdare än Dahlin och Rädda barnen för just detta!

**********

Apropå religiösa extremister

Man ÖSER bidrag över dem…

Jag tror man får både snabbt och noga fundera över om man ska tillåta muslimska skolor i Sverige överhuvudtaget…

**********

Klart att salafisterna i Karlstad ska ha en lokaaaal. Det tycker Folkp… ”Liberalerna” i alla fall.

I Karlstad anser många politiker tydligen att en moské är samma sak som ”en lokal för verksamhet”…

Jag har nämnt moskén i Karlstad förut

Den typiska moskébesökaren? Kolla på bilden ovan, är det typiska moskébesökare? Unga lättklädda svenska tjejer som hänger runt en moské som om det vore en affär i ett köpcentrum? Varför illustrerar man en moské på det viset?

Och när…surprise… Miljöpartiet tyckte att salafisterna skulle få bygga sitt hus. Bygga sitt hus alltså…

**********

Erik har tagit upp terrorattentatet i Manchester

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

39 kommentarer

 1. MiT

   /  05/24/2017

  Svara
 2. MiT

   /  05/24/2017

  Svara
 3. Jag läste en intressant kommentar på engelsk media angående terroristattacken i Manchester. Är det ingen som funderat på varför de islamiska terroristerna bara attackerar så kallade mjuka mål? Varför attackerar de inte politiker, journalister och höga företagsledare? Vad tror ni skulle hända om de attackerade Rosenbad? Riksdagshuset? Politikernas hem? Det skulle sättas in alla resurser för att ta itu med det. Se bara på när Mona Sahlin hade någon som tog i hennes dörrhandtag. Massor med poliser, hundar, helikoptrar, vägspärrar. Inser ni nu att politiker, journalister och annat pack skiter högaktningsfullt i er? Varför legitimerar ni dessa politikern, dessa as och landsförrädare med era röster? Glöm att politikerfrälset bryr sig om er! Ni är bara intressanta inför valet sedan skiter de helt i er! Så länge ni betalar skatt och inte reagerar på de verkliga orättvisorna så är de helt tillfreds med sin tillvaro… Fet lön! Fri läkarvård! Fri medicin! Förmånliga pensionsavtal! Den riktiga slavklassen betalar! Det vill säga du, och jag!

  Svara
 4. Tröstkakan… Handlar det om att trösta Kakan? ACAB! Pepp pepp! 😀

  Svara
 5. Klimathotet

   /  05/24/2017

  Moskén i Karlstad ska enligt uppgift bli en träbyggnad. Vem vågar erbjuda en försäkring om det blir ett indianöverfall? (Värmlänningar från Ekshärad kallas indianer)

  Svara
 6. MiT

   /  05/24/2017

  Svara
 7. MiT

   /  05/24/2017

  ”Jomshof sprider rasistiska myter”
  https://archive.is/39OUU

  Svara
 8. MiT

   /  05/24/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  05/24/2017

   Hur skulle det vara om de mera normala muslimerna istället beslutade sig för att hänga ut islamisterna och aktivt bekämpade dom ?
   Då skulle islamofobin inte ha en grund längre.

   Svara
  • Om det är så att någon anmälde men polisen inte gjorde något, så har vi fått ett slags repris på Rotherham.

   Svara
 9. Va, ”hospitality och ”hostility” har gemensamma rötter? Hos vem?

  Svara
  • Ser inte sambandet. Kanske någon har en OED?

   hospitality … latin hospes ”guest; host”
   hostility … latin hostis ”enemy”

   Men den här kategorin människor brukar ju bevisa att det är engelsktalande som förtrycker kvinnor ”för, haha, woman, woMAN, ser ni vad fiffigt.”
   (”‘woman’ does come from the Old English ‘wifman’, as ‘man’ was used to refer to humans of all genders; men were referred to as ‘wermen'”)

   Svara
 10. Pelle2

   /  05/24/2017

  Bloggaren fnordspotting skriver om terrordådet i Manchester och funderar på politikernas skuld för det inträffade.
  http://fnordspotting.blogspot.se/

  Svara
 11. Pelle2

   /  05/24/2017

  Även bloggaren i otakt skriver om terrordådet men tar då avstamp i den så kallade värdegrunden och dess förkämpar.
  Vår vän Anders Lindberg t.ex som tyckte att det var värre med ”rasistiska nättroll” som är förbannade på islamisterna än islamisterna som faktiskt utförde dådet.
  http://iotakt.se/vardeavgrunden/

  Svara
 12. Pelle2

   /  05/24/2017

  Även bloggaren Fristad tar upp terrordådet men skriver nu att han har tröttnat på allt tal om hur vi står tillsammans och sprider kärlek och vill istället slå tillbaka mot de Islamistiska svinen.
  http://www.fristad.eu/2017/05/dags-for-vrede/

  Svara
 13. trojan remover

   /  05/24/2017

  – Initialization started – reverse islam

  Cleaning …

  Infected area recovered. All traces gone.

  Svara
 14. Murray: ”Islamists are very clear about what they want – we just aren’t listening”
  https://blogs.spectator.co.uk/2017/05/islamists-clear-want-just-arent-listening/

  Svara
 15. Nu ska de som förekom i ”romregistret” få 35 000:- var:

  https://ledarsidorna.se/notis/notis-svenska-institutet-mot-myndighetskonkurs/

  Men vad betyder det för SIs åsiktsregistrering?

  Svara
 16. Som sagt – offentliga handlingar…

  Svara
  • Vian Tahir förväntar sig alltså att blocka nya människor varje vecka. På sig själv känner man andra.

   Svara
 17. SI del 543:

  Svara
 18. ”Nätsäkerhetsexperten” Vian förstår inte hur det där med öppna listor funkar:

  Känns tryggt.

  Svara
 19. Sverige sover, Sverige sover, i sitt lugna bo:

  Svara
 1. Extremism eller mainstream? | WTF?
 2. Motverka | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: