Postmoderna läkare

Kommer ni ihåg de läkarstuderande som krävde safe spaces och trigger warnings på läkarutbildningen i Lund?

De levde i en tvärtomvärld där de kallar fakta och kunskap, VÄL verifierad sådan, för propaganda medan det som verkligen är propaganda, det som de lärt sig på genuskursen, inte alls var propaganda i deras värld. Läkarstuderande alltså.

Nu har de dykt upp i Expressen/Kvällsposten. Jag tycker det är underligt att sådana här ALLTID tycks ha en direktkanal in till pressen, man passerar inte ens GÅ. Rakt in till artiklar i rikstäckande press blir det.

Postmoderna läkare alltså, det ska vi ha i landet tycker Lunds universitet. Läkare som tycker ideologi låååångt ut till vänster är det viktiga.

– Läkare är traditionellt vita, medelålders män från medel- eller överklassen. Så ser utbildningen till stor del fortfarande ut. Det har sina problem i mötet med patienter med annan bakgrund, från andra samhällsgrupper och sexuella läggningar. Särskilt när man inte är skolad i normkritik och socialmedicin, säger Miriam Lukasiak.

Så, läkare är vita medelålders män. Säger två unga kvinnor… Det är sånt här som avslöjar de som vill bedriva ideologi långt ut på vänsterkanten gång på gång på gång på… De kan bara inte låta bli att på något sätt attackera män om de är vita. Det är som en sorts tourettes hos dem. De kan bara inte låta bli.

Men hur är det men verkligheten i deras ideologiska tourettes? Kan de backa upp det med fakta?

Nepp. Det kan de såklart inte. Bilden ovan kommer från SCB och deras sammanställning av ”Könsstruktur per utbildning och yrke”. Kanske det är ordet ”per” som skrämmer bort dem? De kanske tror att det är en vit man och därför är det inte värt att läsa? Men verkligheten är alltså helt tvärtom mot vad de påstår…

Är inte risken att det blir en politisk diskussion?

– Det är inte politiskt, inte vänster att säga att det finns samhällsfaktorer som socioekonomi som påverkar hälsa. Det är vetenskap, säger Miriam Lukasiak.

Reportern frågar i alla fall om det inte riskerar att bara bli en politisk diskussion men Miriam tycker inte det är vänster alls. Trots att reportern frågade om politisk diskussion, inte vänster…

Att det inte är vänster alls bevisas av att man hittar den sk ”rapporten” på sidan ”Socialistiska läkare”.

Man kan läsa om den i Läkartidningen också, där kan man även se att Lund backar för de postmoderna läkarstudenternas krav och ska ändra i sitt material.

Framtiden för Lunds universitet är alltså postmodern läkarutbildning.

Och genuscertifierad naturvetenskap…

 

Bilden ovan kommer från en kurs i Maskinteknik på KTH… I inlägget kan man hitta en massa mer om genus som ska in i utbildningar, främst på KTH där de t o m var tvungna att ljuga stenhårt om det, men även Feministisk teknovetenskap som är själva spjutspetsen i Sveriges framtid. Om man frågar genusfolk…

Kanske det finns hela Genusuniversitet i Sverige inom en nära framtid?

För Sveriges framtid måste väl ligga i ett fält där man inte kan skilja på om avhandlingar och rapporter är fejk eller riktiga arbeten? Som t ex The conceptual penis as a social construct”” som till stor del är framtagen via Postmodern Generator, en automatiserad tjänst som tar fram postmoderna rapporter med rätt buzz-ord för att passera.

Läkarutbildningen på Lunds universitet ska alltså anpassa sig för att göra Postmodern Generator nöjd…

Förresten, hur vet jag att det är samma personer som ville ha safe spaces och trigger warnings på läkarutbildningen och de som är med i Expressen/Kvällsposten? Svaret är att det VET jag ju inte men att allt tyder på det, deras tourettes mot vita män t ex.

“Maria och Johan är 26 år och gifta med varandra. Sedan de skaffat hus tyckte de att de var dags att ha barn.” PBL-fall på termin 3

Först på sidan 5 i deras ”rapport”. De anser att det är problematiskt att en kvinna och en man som gift sig, är 26 år och köpt hus ville ha barn…

Och om inte det räcker kan man läsa det ovan sist på sidan 5.

Om det inte är samma personer som ville ha safe spaces och trigger warnings på läkarutbildningen i Lund som också är med i artikeln i Expressen/Kvällsposten så ska jag äta upp min särskilt skitiga fiskekeps till lunch…

Men Postmodern Generator blir säkert jättenöjd över att Läkarutbildningen på Lunds universitet anpassar sig till den!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

55 kommentarer

 1. Pelle2

   /  05/29/2017

  Det kan ju bli spännande att se vilken behandling man får när läkarna på ett postmodernt sätt känner sig fram till vilken sjukdom man har och sätter in en medicinsk behandling utifrån deras bild av verkligheten 😉 Lite som en slumpgenerator.

  För vem vill år 2017 bli behandlad av fascistiska normer som fakta och beprövad vetenskap ?
  Nej, postmodern normkritik och identitetspolitik är de enda rätta verktygen inom medicinen 😉

  Svara
 2. MiT

   /  05/29/2017

  ”Barn vid ”genusneutrala” förskolor har mindre stereotypa attityder”
  https://www.uu.se/press/nyheter/artikel/?id=8840&area=2,6,10,16&typ=artikel&lang=sv

  Svara
  • Pelle2

    /  05/29/2017

   Ja, det är ju verkligen nyttig kunskap att promille av befolkningen inte identifierar sig som sitt fysiska kön, att lära sig säga hen och en och så vidare.
   Det kommer säkert leda till stora framgångar i livet…

   Svara
   • Senior

     /  05/30/2017

    Precis, och under tiden folk diskuterar dessa viktiga frågor om hen eller inte, tas andra mindre viktiga beslut i skymundan, bagateller som att EU medlemskap skrivs in i grundlagen (euron kommer också att bli obligatorisk), fra-lagen, etc. etc.

    Svara
  • De pratade med 30 +50 barn och sedan drog man ”vetenskapliga” slutsatser.
   Hm.

   Svara
 3. MiT

   /  05/29/2017

  Svara
 4. MiT

   /  05/29/2017

  Svara
 5. #NoSocialNetwork, fd. Ulf Andersson

   /  05/29/2017

  Jag hoppas att jag inte kommer att
  vara i behov av att uppsöka läkarvård i framtiden.

  Feminism kan de behålla hemma,
  den ska inte finnas på arbetsplatsen!

  Svara
 6. Anonymouse

   /  05/29/2017

  Förmodligen samma studenter, ja. Det verkar råda en mossig genuskultur inom utbildningen.
  Lite roligt är det ändå att flera exempel i rapporten är tagna av en annan genusaktivist redan 2013. Kopplar man sedan ihop det med att två av författarna till rapporten påstår sig läsa termin 5, så blir min slutsats att dessa inte ens var med när det begav sig så att säga.
  Man kan därför fråga sig hur många egenupplevda exempel som egentligen blir kvar…

  http://zettermark.blogg.se/2013/april/en-verklighet-bland-modomshinnor-och-heterosexism.html

  Svara
 7. MiT

   /  05/29/2017

  Svara
  • Ivar L

    /  05/30/2017

   En vacker dag kanske det kommer ett Uppdrag Granskning eller liknande reportage som berättar historien om varför den här historien utspelades som den gjorde. Den har varit oerhört märklig från början till slut. Marianne Ny kan väl mycket väl bli en ny Rolf Sandberg.

   Svara
   • Klimathotet

     /  05/30/2017

    ”Jag lydda bara order” En historiskt beprövad ursäkt.

    Svara
 8. Jag tror att läkarkåren går samma väg som andra yrken där genustomtar får stor betydelse och pysslet med de egna kränkta genuskänslor tar över vetenskapen. Vissa daghem, skolor, brandkår, bibliotek, polisen, Regeringen att inte förglömma.

  Det är ett smärre helvete att ha läkare i utbildning på ett sjukhus idag, säger specialisten jag känner väl. Praktikanter och AT läkare – en viss del av dem inte alla – vill pyssla med sitt. Att gå rond, skriva remiss, undersöka en patient, skriva journal, ta prover som kräver läkare, arbeta jour eller bara vara kvar tills arbetstiden är slut är nu mera omodernt och de flesta vill syssla med någon typ av forskning, inte patienter. De sjuka är så besvärliga.
  Till sist kraschar väl allt och vi får börja om från blankt papper.

  Håll er friska speciellt nu på sommaren.

  Svara
  • G

    /  05/29/2017

   Herregud. Batiktanterna får hitta en ny billigare hobby att hålla på med, som de också betalar för helt själva, utan skattepengar.

   Svara
 9. Pelle2

   /  05/29/2017

  OT:
  Daniel Swedin på Aftonbladet kommer ut som en grovt rasistisk dödsknarkarnazist
  när han tar upp hedersproblematiken i vissa kulturer.
  Han skriver följande:
  ”I den offentliga debatten om hedersproblematik har det varit vanligt att helt enkelt se detta våld som ett av många uttryck för könsmaktsordning, men det som särskiljer hedersförtryck ifrån annat patriarkalt våld är att det sanktioneras och upprätthålls av familj och släkt, och att det riktas mot en enskild individ.

  Så,det är helt plötsligt inte alla män som sysslar med hederskulturellt våld och även kvinnor är medskyldiga ?

  Sedan börjar dock relativiserandet:
  ”Hedersnormer är inte knutna till någon viss religion eller etnisk grupp, men växer sig naturligt nog starka i samhällen där patriarkala familjesystem trumfar andra ordningar. Hedersnormerna har på så sätt en egen struktur som vi måste förstå för att kunna slå sönder dem.”

  Skulle inte tro att han hittar någon svensk familj som praktiserar hedersvåld och jag skulle tro att muslimer är överrepresenterade i statistiken om det nu finns någon sådan.
  Men det hade varit för magstarkt för Swedin att skriva,

  Han exemplifierar några typer av hedersbrott på följande sätt:
  ”En 14-årig flicka som dödshotas av sin religiösa pappa för att hon ska sluta röka och ha på sig byxor. En 24-årig kvinna som kastas ut från en balkong av sin man när hon vill skiljas. En 15-årig flicka som på initiativ av sin pappa och bror ska föras till Turkiet för att giftas bort. En 12-årig flicka som misshandlas av sin pappa när hon visar huden mellan strumpan och byxan i skolan. ”
  Låter något av detta som en del av svensk kultur ?
  http://archive.is/XGzgE#selection-355.0-355.388

  Svara
  • #NoSocialNetwork, fd. Ulf Andersson

    /  05/29/2017

   Daniel Swedins ”resonemang”,
   grundar sig på rysk demokrati (ryssarna brukar väcka döda
   för att få bättre valresultat):

   1. Ja, jag röstar på Putin
   2. Nej, jag kan inte tänka mig att rösta på någon annan än Putin

   På något sätt lyckas alltid feministerna att knyta ihop säcken
   med att allt grundar sig i, för oss flesta – ickefeminister,
   ett osynligt patriarkat som feministerna ger skulden för allt.

   Svara
 10. Pelle2

   /  05/29/2017

  OT:
  Förre generaldirektören för invandrarverket,Thord Palmlund, skriver om det som dom flesta förnuftiga inser. Hjälp till flyktingar i närområdet ger bäst effekt.
  För något år sedan hade han blivit uthängd som Sd:are,rasist eller nazist. Skall bli intressant vad som sägs nu…
  ”Hjälp till flyktingar i närområdet ger bäst effekt”
  Flyktingpolitiken bör baseras på ett gott hjärta och sunt förnuft. På så sätt kan vi leva upp till vårt inter¬nationella ¬ansvar och hedra vår humanitära tradition, skriver Thord Palmlund, tidigare generaldirektör för Invandrarverket.

  Det är kris I den svenska flyktingpolitiken. Vi har fler arbetslösa flyktingar än som är rimligt och ser än så länge ringa tecken på en förbättring. Antalet asylsökande som väntar på beslut är stort och vänte¬tiderna orimligt långa. Antalet avvisade som stannar i Sverige ökar. Alltför många flyktingar och deras barn spär på en minoritet som förblir utanför samhället. Kostnaderna är höga. Den nuvarande lagen är ett provisorium som rimligen bör revideras.
  På avstånd verkar debatten om vad som bör göras som en steril dialog mellan positionerna ”hårda tag” och ”tillbaka till den tidigare generösa politiken”, en situation som spelar Sverigedemokraterna totalt i händerna med dess struptag på den poli¬tiska situationen. Det är exceptionella in¬satser som krävs i detta läge.

  Vi har ändå anledning att också se framåt och tänka igenom hur vi för framtiden skall utforma vår politik.

  Ett värdefullt bidrag till tänkandet får vi från Refuge: Transforming a broken refugee system” av Oxford-professorerna Alexander Betts och Paul Collier som erbjuder banbrytande tankar om internationell flyktingpolitik. Den svenska flykting¬debatten kunde berikas av dessa insikter.

  Betts är professor i flyktingpolitik, Collier, välkänd för The Bottom Billion, i ekonomi och offentlig politik. De har tidigare tillsammans publicerat flera böcker i flyktingfrågor. Utgångspunkten för ”Refuge” är att nu¬varande åtgärder i en värld med mer än 20 miljoner flyktingar är helt otillräckliga. Det krävs kraftigt ökade internationella insatser. Betts har i en fin TED-föreläsning presenterat huvudtankarna i boken.

  Vilka alternativ står till buds för de fyra miljonerna flyktingar som flytt från Syrien? De kan stanna, utan arbetstillstånd, i ett av Syriens grannländer, antingen i ett läger, normalt etablerat med hjälp av FN, eller på egen hand, försörjd av besparingar som de lyckats rädda eller med svartjobb. De kan också, med hjälp av smugglare, om de kan betala, försöka ta sig till Europa, med risk för livet över Medel¬havet, för att troligen fastna i något flykting¬läger i Södra Europa med oviss framtid eller i förläggning för asylsökande i länder som Tyskland eller Sverige. I det senare fallet har de en lång och ibland svår integrations¬process framför sej.

  Regeringarna i Jordanien och Storbritannien har startat samarbete kring ett alternativ till mera konventionell flyktinghjälp. Författarna till boken hjälpte till att förhandla fram ”the Jordan Compact”, som 2016 fick 2 miljarder dollar från EU i utbyte mot att Jorda¬nien beviljade 200 000 arbetstillstånd till syriska flyktingar, för att arbeta tillsammans med landets invånare i exportinriktade ekonomiska zoner.

  Flera multinationella före¬tag, bland andra Ikea, spelar en roll i experi¬mentet. Förhoppningen är att fler före¬tag skall medverka och därmed inordna projekt av detta slag i sina internationella produktionskedjor av varor som har fördelaktig tillgång till västerländska marknader.

  Världens mest sårbara skulle på detta sätt få en chans i en globaliserad värld och samtidigt stanna nära sitt krigshärjade hemland, som de kanske en dag har möjlighet och vilja att återvända till för att medverka i återuppbyggnaden. Det finns mindre projekt i FN-regi som också omfattar flyktingar såväl som lokal¬befolkning.

  Experimentet i Jordanien är fortfarande i ett tidigt skede och man vet inte hur väl det lyckas. Ändå är det värt att ta fasta på dess uppläggning.
  Varför?
  1. Den ger flyktingar, i stort antal, arbete snabbt och en möjlighet till ett normalt liv.

  2. Kostnaden per person är mycket lägre än för flyktinginvandring till Sverige.

  3. Den reducerar många flyktingars behov och önskan att söka sig till utvecklade länder,
  där de inte är välkomna i stort antal.

  4. Den eliminerar risken att asyl för flykting döljer framtida terrorist.

  5. Den kombinerar åtgärder för flyktingar med utvecklingsbistånd för den lokala
  befolkningen. Därmed motverkar den misstänksamhet mot utlänningar och bidrar samtidigt till ett fattigt lands ekonomiska tillväxt.

  6. Det skapar tillfällen för multinationella före¬tag att med sina stora resurser medverka till en utveckling som omfattar eftersatta grupper i fattiga länder.

  7. På ett välgörande sätt tar det sin utgångspunkt i flyktingarnas situation och hur den bäst skall kunna förbättras.

  Är detta något för Sverige? Vi medverkar redan genom det stora EU-bidraget till verksamheten. Uppläggningen kan ge tankeställare för utformningen av vår flyktingpolitik och understryka dess nära samband med inter¬nationell katastrofhjälp, som vi har rikliga biståndsresurser för.
  Det kan ge oss ett rimligt perspektiv i en värld med mer än 20 miljoner flyktingar och hjälpa oss till en sådan användning av våra resurser att de ger bästa resultat.

  I dagens situation borde ökade resurser för FN:s program i Mellanöstern och Uganda ha hög prioritet. Det kan naturligtvis inte vara fråga om att sådana insatser ersätter eller utesluter flyktinginvandringen till Sverige. Snarast gäller det att finna möjligheter att ¬begränsa asylinvandringen till vad vi klarar och samtidigt hålla i minnet de omfattande insatser som krävs internationellt.
  Vi kan inte utesluta att invandringstrycket mot Europa hade varit lägre om Sverige och andra rika länder hade gjort mer i de aktuella katastrofområdena med större resurser. Allt talar för att denna valsituation kommer att bestå. Hjälp till flyktingar i deras närområden är med all sannolikhet det bästa sättet att ¬använda våra resurser effektivt.
  I sammanhanget bör vi ge även diplomatiskt stöd till FN:s och EU:s ansträngningar att få resurser.
  Flyktinginvandring till Sverige är inte svaret på världens flyktingproblem, men den kan hjälpa ett antal utsatta individer och deras familjer. Insatser som The Jordan Compact, FN- och EU-program och kanske svenska utvecklings¬insatser, direkta eller genom frivilliga organisationer, som omfattar både flyktingar och lokal befolkning, har bättre möjlighet att nå många utsatta människor.
  Flyktingpolitiken bör inte vara baserad på ett öppet hjärta utan på ett gott hjärta och sunt förnuft, så att vi kan leva upp till vårt inter¬nationella ansvar och hedra vår humanitära tradition.
  Thord Palmlund
  verksam inom Sida, UD, Invandrarverket och UNDP

  Svara
 11. Olof

   /  05/29/2017

  Har skrapat lite mer på Allmänna Arvsfonden och kan konstatera att risken för politisering påpekats ett bra tag nu, och som vi kan se idag så är politiseringen nu rätt långt gången. Det fonden lämnar bidrag till tycks ha väldigt lite att göra med fondens ursprungliga uppdrag.

  Frågan är om det går att åtgärda problemet politiskt, eller om det krävs aktivt arbete för att informera om och förbättra möjligheterna att undvika arvsfonden som mottagare av medel. Om inte annat kunde det vara lämpligt att skapa upp några enkla mallar för testamenten, se om det går att få görbart elektroniskt med t.ex bankid, och kanske någon kunde starta en stiftelse med arvsfondens orginaluppdrag som uppgift.

  Svara
 12. MiT

   /  05/29/2017

  Svara
  • Dreadlock

    /  05/29/2017

   Principfrågan som ligger på bordet borde alltså klar och tydligt bli : Hur skattebetalare blir av med särintressen som lyckades att lotsa igenom vuxna asylsökande med status som barn, och hur vi förhindrar att detta fortsätter, samt visar detta till nästa val, genom att rösta bort undervegetationen av de som placerade en kostsam trojansk häst rakt in i våra samhällen.

   Förutom att kicka ut en försvarlig mängd asylsökare som bluffat sig igenom hela ordningen av systemet. Samt att ge åtskilla blomsterhatttanter omdelbart sparken med förtidspension. Det finns eventuell efterfrågan av batikkunniga äldre damer i bortre indien. Då kan de passa på att få sig ett ordentligt S…t av ett lokalt barn som de lyckades adoptera av ren och pur kärlek.

   Svara
  • Ivar L

    /  05/29/2017

   Och den naturliga följdfrågan blir då om det är något särskilt med just marockanska asylsökare eller om fenomenet är mer utbrett. Med tanke på att postmoderna människor mer eller mindre förnekar såväl kultur som nationalitet så bör ju fenomenet inte vara unikt för Marocko.

   Även vi som inte är postmoderna har nog ett sunt förnuft som säger att marockaner inte särskiljer sig nämnvärt från andra som är lite för gamla men gjort en besvärlig (rentav livsfarlig) resa till Sverige och vill stanna.

   Har det kommit några brotförklaringar och förnekanden ännu?

   Svara
 13. Dreadlock

   /  05/29/2017

  ” … förekomsten av rasism och sexism inom läkarutbildningen ”
  ” Kvinnor har sämre möjligheter än män att få vård och svenskar får bättre hjälp än lågutbildade med invandrarbakgrund.”

  Gemensam nämnare kvinnor och invandrare.
  Är det någon som på allvar tror att kvinnor har sämre ”möjligheter” att få vård än män ???
  Vadå, möjligheter. Vad betyder det ? Blir kvinnor diskriminerade redan i entrén till VC ? Kvinnor är de som söker mest vård av alla. Män uppsöker vård strax innan de trillar av pinn, inte före. Det säger de flesta undersökningar och uppmanar MÄN att söka vård tidigare än de tänkt i alla möjliga sjukdomsförlopp.

  Lågutbildade invandrare har rätt att medföra tolk till läkarundersökningen, just för att utesluta missförstånd.

  Vad är problemet ? Lösningarna ligger redan på plats och behöver utnyttjas. Det har vi som välfärdssamhälle planerat för. Frågan om vem som får bättre hjälp än någon annan är rent tyckande. Förekomst av rasism och sexism . Ja, herregud. Det är något för HR-Chefen att ta tag i i så fall. Knappast något ändamål för att införa nya kurser i läkarutbildningen.

  Svara
  • Ivar L

    /  05/29/2017

   Två tecken på att kvinnor inte får dålig vård.
   1. De lever längre (slår väl i princip alla andra argument).
   2. Det går idag att förutsäga bröstcancer (kvinnors vanligaste cancerform) bättre än prostatacancer (mäns vanligaste cancerform). Nog för att det kan bero på slumpen men vi vet ju hur det låtit om det varit tvärt om.

   Svara
 14. G

   /  05/29/2017

  Svara
 15. G

   /  05/29/2017

  Svara
  • G

    /  05/29/2017

   Svara
 16. G

   /  05/29/2017

  Svara
 17. G

   /  05/29/2017

  Svara
 18. G

   /  05/29/2017

  ”Tyst demonstration vid förvaret i Åstorp

  I kväll vakar en grupp från hela Sverige utanför förvaret i Åstorp i protest mot utvisningar av afghanska ensamkommande ungdomar.”
  https://www.hd.se/2017-05-29/tyst-demonstration-vid-forvaret-i-astorp

  Svara
 19. G

   /  05/29/2017

  Svara
 20. G

   /  05/29/2017

  Sunni Vs.Shia.
  Stoppa laddning så går det att läsa hela av Orrenius….

  ”Hade vi varit i Daraa hade jag skurit halsen av dig”

  När Ahmed Abbas undervisade nyanlända syriska flyktingar mötte han hat. Flera elever stödde terrorgrupper.

  Hatet mot shiamuslimer är en central del av ideologin bakom sunnimuslimska terrorgrupper som IS. I höstas tog IS på sig en brandattack mot en shialokal i Malmö.

  DN kan berätta om hur svallvågor från de blodiga konflikterna i Mellanöstern når även till svenska orter.

  När 24-årige Ahmed Abbas jobbade som svensklärare för nyanlända i en mellanstor svensk stad gjorde han en upptäckt: många av hans elever var anhängare av terroristgrupper.

  – Nästan alla elever var syrier. Jag märkte hur majoriteten sympatiserade med Nusra-fronten, som är en del i al-Qaida.

  Eleverna delade upp sig på rasterna. Bland de unga männen handlade mycket av snacket om Syrienkriget. Några var IS-anhängare, ännu fler stödde den al-Qaidatrogna Nusra-fronten. Ahmed Abbas minns särskilt en lektion. Eleverna fick läsa en svensk tidningsartikel om Syrienkriget. Där stod att Nusra-fronten är en terrororganisation.

  – Då reste sig en man i 50-årsåldern och skrek: ”Jag är Nusra, mina farbröder är Nusra, mina bröder är Nusra!”. Han var arg för att Nusra beskrevs som en terrorgrupp.

  Vad tänkte du då?

  – Att den här terrorn kommer att komma till Sverige. Vi kommer att få se terroristbrott. Och då kommer även shiamuslimer som jag få skulden.

  Under uppväxten i en vanlig svensk stad stötte Ahmed Abbas på IS-anhängare och andra extremister. De var ofta halvkriminella drogmissbrukare som plötsligt blev religiösa på ett extremt vis.

  – De terrorsympatisörer jag träffade som cirkelledare var en annan sort. Nästan alla var akademiker. De var smarta, inga utslagna typer. Och därför är de farligare. En del kom dessutom direkt från fronten i Syrien och Irak, med allt vad det innebär.(forts)”
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/hade-vi-varit-i-daraa-hade-jag-skurit-halsen-av-dig/

  *Tack för att ni valde Sverige* #detnyalandet

  Svara
  • Ivar L

    /  05/30/2017

   Gissningsvis är väl denna brand sunni mot shia också men det har inte vad jag vet framkommit något mer om mannen som anhölls av polsen.
   https://www.flashback.org/t2835681

   Ja i våra förorter är det nu dags även för shiamuslimer att akta sig, först var det judarna. Gissningsvis kommer även kristna att få det hett om öronen utom i områden där de fortfarande är dominerande som på vissa håll i t.ex. Södertälje.

   De syrier som kom förr i tiden var väl i huvudsak kristna medan det nu är sunnimuslimer som är emot Assad och sympatiserar med allt som är emot honom inklusive i värsta fall IS. Det blir nog finfint det här med mångkulturella Sverige. Lysande framtidsutsikter när man importerar en cocktail av utländska konflikter.

   Svara
 21. Frida Gustavlin

   /  05/29/2017

  Såg att jag i förra inlägget refererat till felaktiga siffror, de var lite väl positiva med avseende på målet med 100% jämställdhet, alltså 100% kvinnor på en av våra mest attraktiva utbildningar. De jag pekade på gällde dock endast underklasskvinnoyrket jurist.

  Fel av Frida, ber om ursäkt. Bra att MIT kollade på rätt sida.

  Ser dock dystert ut för läkarna. En majoritet av kvinnliga läkare är bra, men en så loten marginal är mycket skrämmande, den visar än en gång att vi är eoner ifrån målet om en hundraprocentigt jämställd läkarkår.

  Svara
 22. Gorby (inte samma Gorby som gjorde inlägg 26/5)

   /  05/29/2017

  Samtal till den Nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism.
  Nu talar inte uppringaren med Anna Carlstedt utan med en Bahar som verkar vara biträdande kommittésekreterare. Men man kan ju inte precis säga att svaren inger trygghet och att de har koll och kommer att göra någon större nytta mot kommande extremister…

  Svara
  • frk Bahar är ju genuint dum i huvudet inkvoterad till ett hittepåjobb
   undrar verkligen vad hon pysslar med på jobbet

   Svara
 23. MiT

   /  05/30/2017

  Svara
 24. MiT

   /  05/30/2017

  Svara
  • #NoSocialNetwork, fd. Ulf Andersson

    /  05/30/2017

   ”Ser ni några barn i denna bild?”

   Ja, var är barnen?
   Lika jävla groteskt som den vuxne afghanske mannen
   som sitter i en svensk mans knä.

   Ensamkommande barn? Var då?

   Svara
  • G

    /  05/30/2017


   Svara
  • Ivar L

    /  05/30/2017

   Gång på gång upprepas detta märkliga med att visa bilder på vuxna och skriva barn. Det måste ju vara med flit eller är vissa journalister så dumma i huvudet?

   Svara
 25. Pelle2

   /  05/30/2017

  OT:
  Vänsterextremisten Ali Esbati kallar Alice Teodorescu för högerextrem på Twitter.
  Precis som Jonna Sima verkar han inte tycka att han har gjort något fel.
  Hoppas att Teodorescu stämmer idioten Esbati för förtal också.
  Skulle vara riktigt kul om han fick böter..
  Precis som Teodorescu säger i en kommentar
  ”Om detta är nivån från en folkvald, vad ska vi då förvänta oss från anonyma nättroll,”

  Folk med vänsteråsikter brukar skrika om troll och näthat för minsta avvikande åsikt från deras ideologi men dom har inga krav på sitt eget beteende utan anser att dom kan säga vad dom vill till sina politiska motståndare och det skall bara accepteras.
  Dubbelmoralen och hyckleriet bland folk med vänsteråsikter är monumental…

  http://archive.is/hRPfH

  Svara
  • Ivar L

    /  05/30/2017

   Nej, jag tycker inte Teodorescu skall stämma för förtal. Sånt trams håller SJW-typer på med så fort det hettar till. Jag vill ha närmast total yttrandefrihet och det inkluderar även alla som har extrema åsikter på vänsterkanten.

   Jag tycker vi skall ha högt till tak i debatten och Teodorescu och kompani har allt att vinna på att vara lugna och istället sakligt argumentera emot, det vinner de helt klart på i längden. Som offentlig debattör så tror jag hon förlorar på att spela kränkt. Det gälla tonläget som Esbati, Sima och kompani har blir så mycket mer pinsamt för dem om de står där och bölar för sig själva medan motståndarsidan tar det piano och inte låter sig dras med i Twitterbrölandet.

   Svara
 26. OT men nog hänger det ihop med nya Sverige. 52 kommuner använder skattepengar för att köpa bostadsrätter och villor till de ”nyanlända”.
  Varför blir jag förbannad? Det är ju bara nyadel som ska ha förmåner. Helt naturligt. varför skulle vi inte köpa bostadsrätter till dem? Bostadslösa svenskar kan dra en papplåda över sig. Det duger bra.

  Svara
 1. Lunds universitet | WTF?
 2. Påminnelse inför valet: Del 5 | WTF?
 3. Läkarstudenter i Lund vägrar acceptera att det finns biologiska skillnader mellan kvinnor och män | WTF?
 4. Extreme stupidity hos studenter; politiskt ideologi viktigare än fakta? – The winds are changing

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: