Fattar man inte att Sverige är riktigt illa ute?

Att Sverige håller på att sprängas inifrån är väl inget kontroversiellt att tycka, åtminstone inte numera. Det beror på många saker som samverkat till en ”perfekt storm” men en tydlig sak är att man kört över majoriteten i landet vad gäller invandringsfrågor under väldigt många år. Man har blåst på både från politiskt håll och från media, man har skitit i alla varningssignaler. Asylfrågan skär genom alla andra politiska områden och påverkar dem stenhårt! Inget annat område påverkar andra så hårt som just den.

SD kom in i riksdagen 2010 och dubblade sig till nästan 13% 2014. Då började sinnesslött folk att hojta ”vi är 87% som vill annat”. Ja, sa man så är man sinnesslö och borde skyddas från sig själv. Majoriteten i Sverige har aldrig velat ha den massiva asylinvandring som varit de senaste 15 åren och som orsakat så enorma problem att det förmodligen kommer att sänka landet.

Politiken har allvarliga problem. Hur ska man fixa allt som skett de senaste åren? Går det ens eller är det kört egentligen?

Alla dessa politiker som var med och MEDVETET körde Sverige rakt på isberget sitter fortfarande i riksdagen och lyfter feta löner. Tror folk verkligen att samma människor som orsakade haveriet ska kunna/vilja lösa det? Haveriet pågår idag också, det fylls på med ännu mer.

Moderaterna, de betalar priset för Reinfeldts medvetna förstörelse av Sverige nu. De galningar som tyckte det var bra att köra på isberget drar till Centern nu i stället. De vill fortsätta rivandet av Sverige som Reinfeldt tillsammans med Miljöpartiet accelererade. Man skäller på Kinberg Batra nu och det är inte så konstigt, hon var Reinfeldts kronprinsessa. Det GÅR inte att lita på henne och moderaterna och deras kappvändande så länge samma politiker sitter kvar som orsakade det vi ser nu. Undantaget är de som ändå på något sätt kan visa att de faktiskt försökte få in lite sans och vett men blev nedgjorda. Då har man åtminstone försökt. Gäller f ö inte bara moderaterna utan samtliga riksdagspartier.

Alla dessa ”paket” med åsikter som politiker lanserar och som man får med på köpet i en fråga måste fan bort! ”Nu ska vi ta tag i fråga X” säger de och lägger samtidigt in fråga A. B, C, D, E, F osv OCKSÅ så om fråga X är viktig så ska man samtidigt baxa igenom en massa annat som kanske INTE är så bra. Man får en massa skit på köpet helt enkelt. Då säger folk nej eftersom man inte vill ha den andra skiten samtidigt utan man vill bara lösa fråga X. Då jublar politikerna som lade in en massa andra saker och säger ”Titta, ni röstade ju nej innan och nu klagar ni”! Detta gäller alla partier i riksdagen! Det är ett jävla otyg!

Man kan inte lita på någon i riksdagen, nu senast var det uppe om kulturarvet i Sverige där framför allt Miljöpartiet vill sudda bort det svenska ur historien. Vad händer då? Jo det går igenom riksdagen. Moderater och andra allianspartier ylar om att Miljöpartiet vill sudda bort svenskt kulturarv och använda t ex museerna som propagandacentraler. Men de släppte igenom allt likförbannat! Vad jag förstår så fanns det alternativa förslag som INTE ville tillåta detta men det ville man inte rösta på av någon anledning utan man tyckte då det var bättre att låta Miljöpartiet sudda bort det svenska kulturarvet och använda museerna som propagandacentraler. Kanske det berodde på att det andra förslaget innehöll en massa annat som man inte ville införa? Har inte en aning men man släppte igenom att man ska sudda bort det svenska kulturarvet i alla fall.

Samma sak med den sk ”jämställdhetsmyndigheten”. Varför har den inte stoppats i riksdagen på något sätt? Alla vet att den enbart kommer att jobba med ideologiproduktion som INGEN normal människa vill ha? Varför har man inte stoppat idiotin? Tydligen så vill en majoritet i riksdagen ha en myndighet vars enda uppgift är att producera ideologi så långt till vänster att Jonas Sjöstedt är ett högerspöke i jämförelse! En majoritet i riksdagen tyckte alltså det var bra?

Sverige behöver ett Sakfrågeparti. Eller att politikerna släpper sitt jävla tjafs och positionerande och tar tag i sakfrågor! Bryt ner alla frågor (eller problem snarare) i så små beståndsdelar som det bara går och lös varje liten del. Då blir det stora också löst till slut.

Om Miljöpartiet vill politisera museerna, sudda ut det svenska kulturarvet och förneka svenskarna sin historia så ska det kort och gott räcka med att rösta NEJ till det. Man måste väl inte ha ett motförslag att rösta för? Räcker det inte med att rösta nej helt enkelt? Sverige är så illa ute att vi behöver nej-sägare så att idioti inte kan gå igenom!

Det för mig in på nästa sak, att lägga ner sina röster. Eller avstå. Det är ett otyg! Ta bort möjligheten att lägga ner sina röster! Politiker är politiker och har BRA betalt just för att ta ställning och rösta ja eller nej till förslag! Tvinga dem att ta ställning till varje fråga man röstar om! Antingen är ett förslag tillräckligt bra för att röstas igenom och då röstar man ja. Eller så är det inte tillräckligt bra och då röstar man nej. Borde gällt även hösten 2014, om ens egna förslag på regering/statsminister inte går igenom i första rundan så ska man tvingas rösta för det man tycker är näst bäst i nästa runda. Dvs man ska INTE tillåtas lägga ner sina röster. Alternativt så kan ett alternativ att rösta på i nästa runda vara nyval. Politiker måste fan tvingas ta ställning i varje fråga! Och det ska vara transparent! Vad är syftet med att kunna lägga ner sina röster? Någon som kan ge några exempel på när det är det bästa och varför? Om politiker inte vill ta ställning, vad ska vi då ha dem till? Sparka ut dem från riksdagen i så fall!

Tvinga politikerna att svara på de frågor som ställs i debatter! Varningssystem för svamlande eller om man svävar iväg eller om man drar in en massa som inte har i debatten att göra. Tillräckligt många varningar och det blir löneavdrag (eller nåt annat lämpligt). Raka korta debatter om sakfrågor!

Inför stämpelklocka i riksdagen! Får fan vara slut på myglande a la Linda Snecker som exakt på dagen när riksdagen tog sommarlov gick i tjänst efter barnledighet för att exakt samma dag som sommarlovet var slut åter gå på barnledighet. Syftet var att blåsa systemet och spara in på betalda dagar med barnet. Hur många tror att hon jobbade en enda minut under de dagarna? Hon tycker att de som kämpar för att få vardagen att gå ihop och som vill bestämma själva hur de ska göra med föräldraledighet bara är ”kränkelikränkta”… Jo, hon uttrycker det så. Hon som medvetet vill blåsa systemet och mjölka det så mycket det går eftersom hennes 61 000 i månaden tydligen inte räcker.

De som är ute på uppdrag eller på annat sätt jobbar från annan ort vid olika tillfällen går att lösa om man vill med redovisningskrav på vad man gjort. Men det viktiga är att man har en riktig stämpelklocka, fysiskt i riksdagen, där man måste vara på plats för att stämpla in. Vid tillräckligt många timmar borta så blir det löneavdrag. Jag lovar, riksdagsledamöterna kommer att hänga vid stämpelklockan 07:59 (eller vid vilken tid som gäller) som alkisar hänger på bolagets lås 09:59. Då blir det inga tomma salar vid debatter och liknande, man kommer att se en sällan skådad närvaro i riksdagen! Vilka andra har jobb där de kan komma och gå som de vill utan minsta lilla krav?

Media, vad ska man göra med media? De har genom att totalt släppa sitt uppdrag att granska makten i stället sjungit asylhaveriets lov på samma fester som makten. Man har granskat folket som protesterat i stället för sina polare med makt. Media har ljugit, undanhållit, hittat på, förfalskat, förskönat, anklagat och en massa annat om asylinvandringen. Man har gjort det medvetet dessutom. Vad man INTE har granskat trots att varningslampan har lyst ilsket rött i massor av år säger väldigt mycket! Samma journalister sitter fortfarande på samma jävla stolar och låtsas nu som om de hela tiden lyft alla problem när ALLA vet att de ljuger! Det finns ett antal som ändå försökt lyfta problemen och några som faktiskt bett om ursäkt. Dem har jag inga problem med. Men resten? Inte ens nu med facit kan de erkänna att de var medskyldiga till det!

Sverige kommer inte att slippa undan en ordentlig revision om ALLT som orsakat det som sker nu. Politikerna som orsakat det MÅSTE ställas till svars på något sätt. Inte några rättegångar eller så kanske men på något sätt så måste ansvar utkrävas! Vi slipper inte, detta kommer att växa och växa och växa.

Folk måste få svar på t ex VEM/VILKA som orsakade att det går i många fall fullvuxna män som man inte vet något om från totalt främmande länder och kulturer tillsammans med våra barn på högstadiet och gymnasiet och fritt kan sextrakassera dem på skolorna runt om i landet. Folk kommer att KRÄVA att ansvariga svarar på varför det kunde ske, hur det kunde ske och varför man inte gjorde något åt det. Folk VET att detta varit känt sen många år men att man ÄNDÅ inte gjort något utan att det enda man gjort är förvärrat saken ännu mer. Medvetet dessutom!

Det man också gjort är att man konstant försökt skylla allt på de svenskar vars barn är de som drabbas i skolorna, man har sagt att de minsann är likadana. Man har dukat upp ett smörgåsbord med småtjejer åt vuxna män från andra länder samtidigt som man anklagat de svenskar, vars barn drabbas, för att orsaka alla problem. Och att de också är rasister. Varenda politiker, varenda journalist, varenda aktivist, varenda kändis osv som varit delaktiga i att detta kunnat ske KOMMER att tvingas stå till svars för sin del i det så småningom! Garanterat! Det har havererat för mycket. Man har orsakat lite för mycket runt om i landet. Alla namnen finns ju på t ex bloggar eller i en del fall i tidningars artiklar, där står t ex att Migrationsverket har ljugit när de sa att man gör kontinuerliga åldersbedömningar när man bevisligen inte alls har gjort det. Det står också vem som sa så…

Vill man inte att hela landet ska explodera till slut så får man nog fan vara rätt snabb med att ordna fram en ordentlig och transparent revision/kommission som är total och går igenom allt och allas ansvar i det här! Allt måste gås igenom! Är det genomförbart att ha en sådan? Det måste det vara för alternativet är inget vidare…

Så, om drygt ett år är det val. Ska man rösta på samma politiker som orsakat allt eller ska man leta efter annat…? Ska man rösta på kappvändare som nu låtsas som om de alltid tyckt det ska vara ordning och reda men som man VET inte alls var intresserade att göra något när man hade makten själv? Det KRYLLAR av sådana politiker. Kan någon av dem svara på varför man ska rösta på dem eller deras parti när de själva medvetet varit med om att skapa det vi nu ser i Sverige?

Fattar ni inte att Sverige är riktigt jävla illa ute? Under tiden så håller politikerna på och leker med partitaktik där allt handlar om ett enda parti och hur man ska undvika att de får något att säga till om. Really? Sverige brinner men partitaktik är viktigare? Man skiter i sakfrågorna som håller på att få Sverige att explodera för att i stället käbbla om vad som gynnat/gynnar Sverigedemokraterna?

Valet 2018 kommer nog att bli en riktig rysare för väldigt många politiker. Tiden går, vill man att det ska bli en lite mindre rysare så får man nog sätta fart!

MVH

MiT

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

89 kommentarer

 1. Du är söt när du är arg

  Svara
 2. Daniel Hammarberg

   /  06/02/2017

  John Bouvin hade en utmärkt insikt när han 1997 skrev sin lilla bok ”Riksdagen kan dra åt helvete”. Han berättade där bl.a. om hur han hade försökt ersätta svensk parlamentarism med en kriskommission som bättre kunde hållas ansvarig för det den gör. Han körde också en grävskopa mot riksdagen med avsikt att riva huset, åtminstone symboliskt. Dessvärre misslyckades han med båda sakerna, dock, och resultatet ser vi i dag – en riksdag som medvetet förstör vårt land.

  Svara
  • Ivar L

    /  06/02/2017

   Som humor är det ju kul men bevare mig för typer som John Bouvin. Om en så’n som han skulle få makten så skulle det inte vara kul. Att ersätta parlamentarism med kriskommision låter ungefär lika smart som proletariatets diktatur eller något annat odemokratiskt maktövertagande som förklaras med ”krisläge”. Parlamentarism är inte fulländat men allt annat är värre. Det visar väl historien med all önskvärd tydlighet?

   Svara
 3. otillstaendig

   /  06/02/2017

  Ändå har det svängt rätt mycket senaste åren. Jag gissar att S, M och KD kommer att svänga lite till; M med en ny partiledare. L kommer att välja Birgitta Ohlsson till partiledare och åka ur tillsammans med MP. SD kommer att få 30-35% nästa val och bli största parti.

  Svara
  • Ivar L

    /  06/02/2017

   Jag tror SD får 20-25%.

   Svara
   • Anna2

     /  06/04/2017

    Måste hålla med Otillstaendig! Håller dock på minst 35%! Beror på hur många fler, på MP-språk, olyckor som händer och vad fegisarna 7K (existerar helt klart fortfarande men är väl nere på ca 5,5) gör åt det.
    Fortsätter de sjunga ”We shall overcome”, och låtsas som att de hade inte en aaaaning om nånting, och inte göra ett dugg blir det nog ännu mer.
    Mycket kan hända på 15,5 månader!

    Svara
 4. Pistolekors

   /  06/02/2017

  Sunt förnuft. Du efterfrågar sunt förnuft? Det faller på sin egen orimlighet i landet Sverige.

  Svara
  • Tor

    /  06/02/2017

   Fin låt den där; Lov hörts.
   Får mig att tänka på klassfest i mellanstadiet.
   Sanning eller kånke, och jag råkade ut för tjejen som vi kallade bläckfisken, say no more.
   Träffade henne tjugo år senare och det visade sig att hon valt en karriär som ”sprutluder”.
   Ja skojar inte!
   Lov hörts!

   Svara
  • Dreadlock

    /  06/02/2017

   Ojdå. En del pedofili med i leken.

   Svara
  • G

    /  06/02/2017

   Hahahaha, åh herrejösses! Skratt är bästa motmedlet för jag vet ärligt talat inte vad jag ska säga, det är bara för mycket och för sjukt det här. Men oerhört uppskattat att folk uppmärksammar detta i bloggar och videos, det borde om inte annat få några fler att tänka till.

   Svara
 5. MiT

   /  06/02/2017

  Svara
 6. MiT

   /  06/02/2017

  Sk ”välfärdsräddare” och ”pensionsräddare”…

  Svara
  • michael.

    /  06/03/2017

   Måste vara välintegrerade invandrare som tagit del av svensk media där att kalla andra för råttor är helt okej.

   Svara
 7. Senior

   /  06/02/2017

  Sverigedemokraterna har så j*vla rätt i benämningen ”7-klövern”!

  Det är därför du ser det ena vansinniga förslaget efter det andra passera riksdagen på sin oförtrytliga väg mot en totalitär stat.

  Svara
 8. MiT

   /  06/02/2017

  Svara
 9. Ivar L

   /  06/02/2017

  Apropå C-Mores hbtq-certifiering:
  https://www.svt.se/kultur/medier/l-2
  Det kan ju faktiskt vara så att det finns en del tråkiga attityder, men det hjälper ju inte att reportrarna hbtq-cerifieras om det är idrottsmännen som är problemet.

  Sedan kan jag ju tycka att om man nu går in i ett omklädningsrum och gör intervjuer så får det väl bli som det blir. Man får väl avstå eller vänta till de kommer ut annars. Det måste ju vara rätt tjatigt med reportrar i omklädningsrummen faktiskt.

  Svara
 10. Vad jag förstår så fanns det alternativa förslag som INTE ville tillåta detta men det ville man inte rösta på av någon anledning utan man tyckte då det var bättre att låta Miljöpartiet sudda bort det svenska kulturarvet och använda museerna som propagandacentraler. Kanske det berodde på att det andra förslaget innehöll en massa annat som man inte ville införa? Har inte en aning men man släppte igenom att man ska sudda bort det svenska kulturarvet i alla fall.

  Första voteringen där röstade de för eller mot utskottets förslag, här anta propositionen.
  Så alternativen i den voteringen betyder:
  Ja, vi antar denna.
  Nej, vi antar inte denna.

  Hade majoriteten röstat nej där hade regeringen behövt återgå till ritbordet göra om, göra rätt tills de hade en majoritet bakom sin proposition.

  Jag fattar verkligen inte varför Alliansen, i synnerhet M o KD, INTE gjorde så.

  Nu gjorde man istället sex tillkännagivanden, vilket är bättre än inget, men det blir bör inte måste åtgärdas.

  Här är Aron Emilsson, SDs kulturpolitiske talesperson: https://www.youtube.com/watch?v=Owo7HrY0NCQ

  Svara
 11. Pelle2

   /  06/02/2017

  OT:
  Kan inte låta bli att med skadeglädje länka till en artikel om att Fi,s nya partiledare,Victoria
  Kawesa, är delgiven misstanke för plagiat eftersom hon höll ett föredrag med andras material utan att ange källa. Skulle vara så jäkla kul om hon blev fälld..

  Naturligtvis har Fi fortsatt förtroende för henne enligt partisekreteraren.
  Dom är ju vana vid brottsliga partiledare som skattesmitaren Schyman….
  Det är ju som bekant häftigt att betala skatt i vänsterkretsar så länge det är någon annan som gör det…
  http://archive.is/D0h4c

  Svara
  • Kalle

    /  06/02/2017

   Fast det vore mycket tråkigt om hon fick avgå.

   Svara
   • Pelle2

     /  06/03/2017

    Ja,ur perspektivet att hon har potentialen att bli ett riktigt sänke för Fi så vore det tråkigt om hon fick avgå.

    Svara
    • Kalle

      /  06/03/2017

     Exakt, hon ÄR i princip allt som är fel med det partiet.

     Svara
 12. G

   /  06/02/2017

  Svara
  • G

    /  06/02/2017

   Hahaha, va fan!

   Svara
  • Pelle2

    /  06/03/2017

   Precis som Lindquist tyckte att det var ok att Arpi ifrågasatte hennes hat mot Sveriges nationaldag.
   Hon ville naturligtvis att han skulle sluta kritisera henne genom att antyda att han är en uppviglare som är ute efter att skapa drev.
   Hon vågade dock inte säga det rakt ut när Arpi kritiserade henne.
   Det är som vanligt med feminister och andra vänstermänniskor att dom anser sig kunna säga vad dom vill och starta drev mot sina åsiktsmotståndare men om någon ger tillbaka med samma mynt så är det oacceptabelt hat.
   Hyckleri och dubbelmoral som vanligt alltså.

   Svara
   • Sven

     /  06/06/2017

    Angående Kristina Lindkvists bedrövliga uttalande så beror ju kritiken mot hennes budskap just mot hennes kritik mot Sverige och svensk politik. Det är inte hat hon utsätts för utan kritik mot illa genomtänkta åsikter och att hon skamlöst utnyttjar sin maktplattform för att skjuta på svenskar från sin ”von oben” position. Hennes chef borde se till att hon gör något annat än sår obalans i Sverige. Många missförhållanden i Sverige har fått existera pga att deras utövare dragit rasistkortet och inte blivit synade.

    Svara
 13. G

   /  06/02/2017

  Hmmm. Såvida inte måndagens tablån i SVT Forums sändning ändras så kommer en viss Viktor Banke intervjuas live i ”Politik i bokhyllan” kl 15:45, om sin bok Andrum.
  *Kan knappt vänta!*

  Svara
 14. G

   /  06/02/2017

  ”Major music festival in Europe EVACUATED over TERROR threat

  Around 800,000 spectators have been ordered to leave the area at Rock am Ring in Nuremburg, Germany.

  Festival organisers released a statement saying police had ordered them to shut down the festival amid a ”terrorist threat”.”
  http://www.express.co.uk/news/world/812475/Rock-am-ring-festival-evacuated-terror-threat-Nuremberg-Germany

  Svara
 15. G

   /  06/02/2017

  Svara
 16. G

   /  06/02/2017

  Svara
  • otillstaendig

    /  06/03/2017

   Men ”klippa kuken” från Kvinnolobbyn var ett kul och normbrytande skämt.

   (Med det sagt är kopplingen mellan skämt och övergrepp ett hjärnspöke hos feministerna).

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  06/03/2017

    Gillar ändå att reportern ställer knivskarpa frågor, och problematiserar det inträffade på ett föredömligt vis.

    ”Men du säger att ni arbetar med värdegrunden hos eleverna? Uppenbarligen har ju det inte fungerat i just det här fallet med tanke på att de här eleverna nu gått på er skola under flera år och ändå så sker det här? – Ja, nej så kan man ju se det. Men jag vill understryka att vi ser allvarligt på detta.”

    ”DRA FITTAN I GRUS VI DRAR EL I HORHUS”

    Överklassmarkör? Nej
    Medelklassmarkör? Nej
    Smakfullt? Nej
    Roligt eller fyndigt? Nej
    Behov av ett omfattande värdegrundsarbete? Nej
    Orskar fler sexuella övergrepp? Knappast
    Pinsamt för de som stod på flaket? Ja

    Svara
    • michael.

      /  06/03/2017

     Vem vet texten kanske är en protest mot den feministiska propaganda dom utsätts för.

     Svara
  • Dreadlock

    /  06/03/2017

   ” Dags att klippa kuken ” (Kampanj för ett antal år sedan)

   Svara
 17. G

   /  06/02/2017

  Svara
 18. G

   /  06/02/2017

  Svara
 19. G

   /  06/02/2017

  Svara
 20. Ja den så kallade alliansen får det alltmer desperat nu, och fattar inte att vad de behöver göra är att helt enkelt skippa sin allians.
  https://bergersjo.wordpress.com/2017/06/02/stormar-i-fralliansen/

  Svara
 21. G

   /  06/02/2017

  Svara
 22. G

   /  06/02/2017

  Återigen koko-prat Fredrik…

  Svara
  • Pelle2

    /  06/03/2017

   Fredrik Olsson måste vara osedvanligt korkad.
   Det är ingen som röstar på en kommunikationsstrateg utan på ett parti och dess politik.
   Som någon skrev i flödet kan man ju i så fall undra vad som fick Sossarna att rasa i opinionen och valresultat ?
   Carin Jämtin ?

   Svara
 23. Svenne

   /  06/02/2017

  Åldersbestämning, riksdagsledamöter… #satir

  Svara
 24. Svenne

   /  06/03/2017

  Det går vilt till i Götet… #satir

  Svara
 25. G

   /  06/03/2017

  Svara
 26. G

   /  06/03/2017

  Svara
 27. G

   /  06/03/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  06/03/2017

   Det är extremt skrattretande när radikalfeminister som Kauppi säger att vita män är lättkränkta.
   Om du ens andas kritik mot en feminist så skriker dom nazist och kvinnohat medan dom själva excellerar i svepande manshat i allmänhet och hat mot vita män i synnerhet.

   Förstår att det är Kauppis våta dröm att internet skulle försvinna eller åtminstone förbjudas för män så att hon ostört kan vräka ur sig sitt manshat.

   Svara
   • Pelle2

     /  06/03/2017

    Ser nu att Kauppi vände sig mot anonymiteten på internet och inte mäns användande av internet i allmänhet.
    Det är ju lätt för henne, som har en medial plattform att stå på att tycka det.
    Dessutom är hon omringad av kulturmarxister som applåderar hennes manshat medan de ställer till med en skitstorm mot alla som ifrågasätter kulturmarxismen och radikalfeminismen och drar sig inte ens för att försöka få deras kritiker sparkade från deras arbete pg.a deras åsikter.
    Det vore ju oerhört effektivt för extremister som Kauppi att få igenom ett krav på öppet redovisande av sin identitet på internet. Det skulle leda till att många kritiker av t.ex feminismen skulle tystna i räddsla för hot och hat från Kauppis extremistpolare inom kulturvänstern.

    Svara
  • Var det inte Lo Kauppi som satte upp en pjäs vars enda syfte var att personmobba Pär Ström?

   Inte rätt person att uttala sig om ”näthat”…

   Svara
 28. Verkar som Kawesa plagierat tidigare:

  ”Men efter föreläsningen lämnades en projektansökan in till Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor från CinemAfrica. En ansökan om ett projekt som byggde på samma metod och med målet att bli en bok som Gärdings projekt byggde på. Skillnaden var att den var avgränsad till enbart afrofobi. Sedan fanns Gärdings namn med i arbetsgruppen på ansökan från CinemAfrica.

  – Det är helt omöjligt att jag var med för jag var på Cypern när hon skrev ansökan. Dessutom sätter hon mitt namn på ansökan som om jag har sett, godkänt och läst den, säger Cecilia Gärding.

  /…/
  Eftersom ansökan avslogs så ledde polisanmälan aldrig till någon process mot Kawesa. Men nu när hon ånyo polisanmälts för plagiat känner Cecilia Gärding att hon behöver berätta sin historia både för att stötta Therese Svensson och eftersom Victoria Kawesa är partiledare för ett riksdagsaktuellt parti.

  – Hon är fel person på fel plats. Hon har skott sig på andra kvinnor för att ta sig fram. Jag anser att när det gäller att vara partiledare för ett feminististiskt parti så är hennes trovärdighet låg, säger Cecilia Gärding.”

  http://www.folkbladet.nu/1835083/lansprofil-anklagar-fis-partiledare-for-brott

  Fel fel fel Cecilia! Kawesa är PRECIS rätt person på rätt plats! Må hon för evigt vara partiledare för F!.

  Svara
 29. G

   /  06/03/2017

  Svara
  • Senior

    /  06/03/2017

   Det ÄR korruption, inte ”sorts” korruption, vänsterns paradgren:

   ”Politisk korruption är att manipulera politiken, samhällsinstitutioner och förfaranden för att kvarbli vid makten, tillförskaffa sig rikedomar eller förmåner och behålla eller öka sin status,[4] vare sig genom handling eller underlåtelse av handling, i det offentliga eller privata, och vare sig av individer eller organisationer”

   -Wikipedia

   Svara
 30. G

   /  06/03/2017

  Ja, verkligen! Men jag hoppas du har backup, och backup på backupen, för säkerhets skull. Inte riskera att något av Toklandets ”kulturarv” går förlorat, det får inte hända! 😉 ❤

  Svara
 31. MiT

   /  06/03/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  06/03/2017

   Klockrent av Sanandaji som vanligt. Det visar vilken typ av ”experter” som stödjer Lööf och hans meddebattör.

   Svara
  • Sven

    /  06/06/2017

   Ursäkta en ej insatt: Vem är Lööf i denna fråga??

   Svara
 32. Skeptisk

   /  06/03/2017

  Vill att fler män ska engagera sig i jämställdhet. Vad göra? Jo, sitta på torget med plakat som kollektivt skuldbelägger män. Erkänner att han själv varit ett svin. Numera ett reformerat svin i tagelskjorta som blivit frälst. Nu ska han frälsa alla andra från sin syndfulla väg om inlärd toxisk maskulinitet. Gör bot! Vänd om och följ ljuset. Skönt att spä ut son svinaktighet på flera, då är ansvaret lättare att bära.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/godanyheter/a/0RmoA/har-protesterar-de–for-sina-dottrars-rattigheter

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  06/03/2017

   Härligt att se att Aftonbladet har sorterat in artikeln under ”godanyheter”. Inte goda som att de är glada nyheter, utan att reportaget handlar om EN som är lite så där extra GOD.

   Två timmar i veckan. Starkt att sitta och sola i två timmar per vecka, mycket betungande.

   ”Rashid Musa och några av hans peppiga hatpredikanter tröttnade på hur kvinnor behandlas i samhället och vill att män drar sitt strå i stacken. Därför sitter de i två timmar varje vecka och protesterar – för jämställdhet.”

   Svara
  • Pelle2

    /  06/03/2017

   Skulle vilja se dom sitta i valfri förort med hedersproblematik med dessa skyltar.
   För övrigt är det extremt tröttsamt med reformerade svin som skall missionera
   för andra män som aldrig har gjort sviniga saker mot kvinnor.

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  06/03/2017

    Lite som alkoholister som med hjälp av guds frälsning tillnyktrat och ska berätta för alla om rätt och fel.

    Svara
    • michael.

      /  06/03/2017

     Rabiata nyktra alkoholister som agiterar för att alkohol ska förbjudas eftersom dom själva tillhör en liten minoritet som inte klarar av att handskas med den,där dessa kommit fram till att allt dom ställt till med inte är deras eget fel utan alkoholens.
     Så visst finns det stora likheter med feministiska mäns retorik.

     Svara
 33. Jan

   /  06/03/2017

  Halmgubbe-retorik och relativisering nummer 1267…
  http://www.aftonbladet.se/a/K50JM/en-paminnelse-till-alla-man-i-sommarsverige

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  06/03/2017

   ”Så fort du upplever något som är fel är det en miljard procent befogat att säga i från eller anmäla.”

   Sist jag kollade så fanns det bara hundra procent på skalan. Visst, i idrottssammanhang kan det förekomma 110%. Men en miljard? Det är alltså 1000000000000%. Igår fick jag fel på en av mina hushållsmaskiner. Jag upplevde i alla fall så, därför ska gå och säga till den, en miljon gånger. Vi ses nästa år.

   /Frida

   Svara
   • Hypocrita

     /  06/03/2017

    Det blir som att säga till någon: -Nu har jag sagt till dig ett hundra miljoner gånger – ”sluta överdriva”…..

    Svara
  • Pelle2

    /  06/03/2017

   Kan förstå skribenten att hon blir förbannad när någon oönskat och väldigt klumpigt försöker ragga upp en kvinna han tycker är snygg genom att skrika efter henne.
   Men hennes reaktion att man skall anmäla sådant är en överreaktion.
   Skrik åt honom att han skall hålla käften eller något sådant
   Undrar också hur vanligt det är med män som skriker vackra flicka och annat efter kvinnor i det offentliga ?
   Jag rör mig hyfsat mycket ute i samhället på olika tider på dagen men har aldrig hört något sådant.

   Svara
 34. Frida Gustavlin

   /  06/03/2017

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/E16x2/birgitta-ohlsson–hack-i-hal-pa-jan-bjorklund

  Birgitta Ohlsson utmanar Björklund. Ser ljust ut. Håller tummarna för att hon tar över, kan inte bli annat än succé, som valresultat får vi då med all säkerhet ett starkt samarbetsdugligt regeringsunderlag med Liberalerna, Centern, Miljöpartiet och F!. Det bästa som kan hända vore verkligen en rödblågrönrosa regering, skulle göra stordåd med vårt avlånga unkna land.

  Svara
  • Jan

    /  06/03/2017

   Politik numera påminner mest om reklambyråer. Det handlar om att maximera marknadsandelar hela tiden. Gärna med valfläsk och inställsamma löften. För att locka olika segment på väljarmarknaden. Unga kvinnor är tydligen en sådan attraktiv, lätt påverkbar grupp som Birgitta tror sig locka.

   Svara
  • Klimathotet

    /  06/03/2017

   Stor, slapp åsnetask som Cartman sa i South Park 😛

   Svara
 35. Jan

   /  06/03/2017

  Visst, jag håller med Jenny Strömstedt i sak. Internet har många fördelar men också en förmåga att locka fram det sämsta hos folk. Folk tror sig komma undan med vilka elakheter och förolämpningar som helst i skydd av, förmodad, anonymitet. Å andra sidan borde inte det vara någon överraskning vid det här laget. Det är så den relativa anonymiteten på internet fungerar. Det blir som ett slags allmänheten klotterplank.

  http://www.expressen.se/kronikorer/jenny-stromstedt/kvinnor-som-inte-hatar-alla-muslimer-ska-valdtas-enligt-nattrollens-logik/

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  06/03/2017

   ”Jag skriver om dessa troll, igen, för att det är ett demokratiproblem att kvinnor som Annie Lööf är en av de mest hotade politikerna”

   För så är det. Annie Lööf har fått så många tårtor i ansiktet, ägg kastade på sitt hus, fått sin familj skrämd med bangers.

   Appropå det här med tillnyktring och guds förlåtelse.

   http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/O5vBl/sebastian-stakset-jag-alskar-jimmie-akesson

   ”– Jag har inget som helst hat mot Jimmie Åkesson i dag. Jag vill träffa honom och säga förlåt för att jag hotade honom. Jag vill presentera Jesus för honom”

   Svara
  • Pelle2

    /  06/03/2017

   Det är ju dock konstigt att Strömstedt, precis som alla andra feminister, bara ser det som ett problem när kvinnor blir trakasserade på nätet men aldrig om män blir det.
   Dom brukar heller aldrig ha något problem med kvinnliga och ofta feministiska näthatare som Lady Dahmer,Kakan Hermansson med många flera.
   Dessa hyllar dom istället som starka,kvinnliga förebilder och ger dom mediala plattformar.

   Svara
 36. Herpderp

   /  06/03/2017

  Personligen skulle jag vilja se att blankröster räknas i riksdagen tillsammans med alla röster som inte tillfaller ett parti. Så att om 20% blankröstar, är 20% av stolarna tomma. men man måste fortfarande få den majoritet som krävs för motioner med dessa stolar inräknade,

  Då skulle missnöje kunna visas, och ha effekt, på ett helt annat sätt än som det är nu och finner man inget parti som faller en i smaken behöver man inte rösta på det ”minst onda” alternativet.

  Svara
  • Jag har också tänkt så eller så bildar vi ett ”tomt” parti och fasar ut sakta hälften av Riksdagen.
   Drömma får man.

   Svara
  • MiT

    /  06/03/2017

   Tycker jag också!

   Svara
  • Hypocrita

    /  06/03/2017

   Intressant tanke! En ”politikens sjunde AP-fond”…… Och vi vet ju alla att det var den som hade bästa avkastningen…..

   Svara
 37. Men herregud:

  ”Den namnlösa skribenten berättar, målande och känslomättat, hur hon hämtar en pojke, ett ”ensamkommande flyktingbarn” vid tåget. Han är traumatiserad, ångestfylld och knappt talbar. När de kommer hem till henne ger hon honom en smörgås, och låter honom sova på hennes soffa. Berättelsen fortsätter:

  ”Det blir fler besök, han är placerad på migrationsverkets boende, men får en natt då och då hemma hos mig. Nu funkar inte soffan längre, han får följa med till min säng. Jag textar en vän, hjälp – jag måste ha honom i min säng! Får svar: Det gör vi allihopa, ta det lugnt. Det är så, ge honom närhet, det är det du kan göra. Jag ger honom närhet, han håller mig i ett skruvstäd, så hårt att det gör ont.”

  Vad är det egentligen som beskrivs i texten? Det är inget annat än en beskrivning av hur en vuxen person – sannolikt en kvinna – tar en sårbar, traumatiserad pojke alternativt ung man till sin säng för att ”ge honom närhet”. Det är en isande beskrivning av hur en vuxen kvinna utnyttjar en ung man, en pojke, som befinner sig i stark beroendeställning till henne. Enligt textens beskrivning är den utnyttjade pojken ett ensamt barn i ett främmande land, skadad av svåra upplevelser från sitt hemland och flykten hit. Det är ett skolboksexempel på hur förövare som föredrar unga offer arbetar: Hon söker upp sårbara, ensamma barn, knyter dem till sig och närmar sig dem långsamt, bryter ner barnets motstånd och fysiska integritet, visar omsorg, gör sig viktig i barnets liv – så viktig att barnet inte vågar protestera eller göra motstånd, skaffar sig en position i hans liv som gör att han måste tillfredsställa hennes krav.”

  https://ledarsidorna.se/2017/06/vilka-overgrepp-sker-pa-de-ensamkommande-har-vi-lart-nagot/

  !!!!!!

  Svara
  • Måste läsas, är precis vad som har skrivits här flera gånger. Så obehagligt. Skulle lägga ut länken men du hann före.

   Svara
   • Läs även kommentarsfältet är allt jag kan säga. Ingen nämnd, ingen glömd…

    Svara
    • Klimathotet

      /  06/03/2017

     Bra att det läggs till några nya namn till jobbsökarnas ”oturshög” 😉

     Svara
  • Pether

    /  06/03/2017

   Finns även rapporten om samma sak från Danmark, men även ifrån Jungeln i Calais, kvinnor som jobbar som voluntärer bara för att få ligga.

   Svara
  • Klimathotet

    /  06/03/2017

   Johanna Möller wannabe går det 13 på dussinet.

   Svara
 38. Mike E

   /  06/03/2017

  Sett från utlandet är det rätt klart att Sverige färdig som nation. Rena dårhuset, styrt av dårarna och deras muslimska bundsförvanter.

  Svara
 1. Hur kan man med att ljuga om sådana här saker? | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: