Jag hjälper Frida Boisen och Expressen att sprida budskapet!

Frida Boisen på Expressen/GT har ett budskap att sprida idag! Om de som begår sexuella övergrepp på festivalerna!

Hon kallar dem grisar. Med rätta!

En ovälkommen hand, som trycker in sin smutsiga näve, in och upp under en flickkjol, i publikhavet, en hand som kränker. Förstör. Stjäl.

På riktigt. Jag förstår inte hur ni män, som begår dessa brott, tänker.

Hon förstår inte hur de tänker. Och det gör inte jag heller faktiskt. Men det är något som skaver med Fridas krönika. Den är ju riktad till de som kan läsa svenska! Och med tanke på hur det sett ut på festivalerna de senaste åren, och inget tyder på att det ska bli annorlunda det här året, så är det världens största slag i luften av Frida eftersom ingen (eller var det en?) som man identifierade på festivalerna 2015 eller 2016 på kan svenska!

Och så kan vi ju inte ha det! Slag i luften är ju så onödiga. Så jag tänkte jag hjälper Frida att sprida det viktiga budskapet fast på ett sånt sätt att det åtminstone har en chans att göra nytta!

Först tänkte jag hjälpa henne att sprida budskapet bara på arabiska! Hur översättningen är? Inte en aning, det är från Google Translate. Men det är nog bättre än på svenska i alla fall. Om man verkligen vill göra någon skillnad alltså…

Sen tänkte jag att det kanske är en bra idé med några fler aktuella språk. Persiska kanske? Många säger ju att de bott i Iran hela sitt liv?

Det ovan kommer också från Google Translate. Är det ens persiska? Inte en aning, google säger det i alla fall.

Tog med en översättning till pashto också, ett av de officiella språken i Afghanistan. Dari fanns inte som alternativ i Google Translate men nu har jag det ena från Afghanistan i alla fall.

Alla översättningarna är antagligen rätt dåliga. Men även en dålig översättning är 100% bättre än bara en på svenska eftersom den på svenska är rätt meningslös. Och en strid i full galopp mot väderkvarnarna.

I Marocko pratar de arabiska och likaså i Somalia, en variant av det i alla fall. Och en del andra länder som kan vara aktuella.

Så, nu har jag gjort det som Frida och Expressen/GT inte vågade göra, nämligen sprida budskapet dit där det hör hemma! Nu har det åtminstone en chans att nå de som kan vara aktuella.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

44 kommentarer

 1. #NoSocialNetwork, fd. Ulf Andersson

   /  06/12/2017

  Ella var du ju tvungen att avslöja att du använde dig av
  Google Translate, MiT?

  Jag blev grymt impad och trodde att du kunde de språken
  som du har skrivit budskapet på…………

  Fortsätt att jobba på, MiT.
  Du gör ett förbannat bra jobb!

  Mvh Uffe

  Svara
 2. Sorry Boi Boi – detta är allt jag tänker på när jag tänker på ”Frida Boisen”:

  Svara
  • Klimathotet

    /  06/12/2017

   Boys boys boys (Summertime Love) med Sabrina 🙂

   Svara
   • Första nip-slippen! Absolut så blev denna video inte populär för att Sabrina hade stora bröst och var våt utan för att hennes två stora talanger! Detta är inte en runkfantasi på 80-talet.

    Svara
    • Steerpike

      /  06/12/2017

     Åh, alla som spenderat en sommar eller två vid den kommunala poolen i Italien på 80talet kan lätt relatera till Sabrina.
     Inte utan att man saknar Europa lite ibland….

     Svara
    • Ström och Dunsö ler i sin himmel.
     ”Det här behövs i våra barnprogram!”

     Svara
     • #NoSocialNetwork, fd. Ulf Andersson

       /  06/12/2017

      ”Ström och Dunsö ler i sin himmel.”

      Öh, öh……..

      Både Ola Ström och Per Dunsö lever – vad jag vet.
      De har åtminstone inte blivit dödförklarade
      av Wikipedia – ännu…..

  • Det där var ju en riktigt skön låt! Glad och medryckande. Och Frida var ju riktigt söt! Men märkliga tics hon gör.
   Och feminister borde såklart bli upprörda över att hon utnyttjas så oerhört som OBJEKT!

   Svara
 3. Klimathotet

   /  06/12/2017

  Ett bra initiativ men samtidigt undrar jag och säkert några fler. Kan analfabeter läsa?

  Svara
  • #NoSocialNetwork, fd. Ulf Andersson

    /  06/12/2017

   ”Kan analfabeter läsa?”

   Tyvärr måste jag medge att du har en poäng…

   Svara
   • Klimathotet

     /  06/12/2017

    Frida Boysen har bara en sak i tankarna. Att skuldbelägga oskyldiga.

    Svara
 4. MiT

   /  06/12/2017

  Svara
  • Twitter och youtube jobbar på. (Ta en titt på vilka som blir demonitized. Det är Saad, Rubin och andra när de diskuterar till exempel religion.)

   Svara
  • Jans

    /  06/13/2017

   Egentligen har vi ju alla oss själva att skylla som inte använder öppna protokoll utan företagsdrivna sajter när vi kommunicerar på internet. Twitter och Facebook gör ju som de vill och användarna är ju bara en produkt som säljer reklamplats åt de egentliga kunderna: reklamköparna.

   Svara
 5. De skribenten riktar sig till är varken vita heterosexuella medelålders cis-män eller ensamkommande ynglingar- det är feminister i hennes egen bubbla som ska applådera åt hennes texter och hålla med henne och hata män ännu mer.

  Förresten tror jag inte det är Iran utan Irak de där ensamkommande afghanerna brukar komma från… 😉

  Svara
  • Iran.

   Svara
  • Olof

    /  06/12/2017

   Många av dem är Hazarer, en rätt stor folkgrupp i Afghanistan som talar persiska och till stor del är Shia. Vilket naturligtvis gör att Iran passar rätt bra för dem, vilket är anledningen att de/deras föräldrar flytt dit.

   Ja, tills svenska vänsterkvinnor behövde sex då, så de lockade hit dem för att bli patetiskt dåligt betalda traffickingoffer på ‘HazarVänsterBordell’ hemmen.

   Svara
   • Jans

     /  06/13/2017

    Ja, det är ju bra ironiskt i alla fall. Hazarer kommer till Sverige, en del blir upplockade av medelålders vänsterkvinnor som vill ”vårda” dem. En del går på festival och passar på att tafsa och kladda på unga tjejer varpå andra medelålders vänsterkvinnor går bananas och skyller allt på svenska män. Kanske till och med samma kvinnor ibland, som har en egen hazar och låtsas som festivalövergreppen begås av Adam och Erik.

    You can’t make this shit up!

    Svara
 6. G

   /  06/12/2017

  Aha, ett nytt blogginlägg har gjorts utan att jag lade märke till det, det var ouppmärksamt av mig att inte se det tidigare. Ska ni läsa om korvgrillning som motmedel till ungdomars våld i Hörby och 50-60 stenkastare som slåss om sin flickvän (typ) så finns länkarna bland kommentarerna på förra blogginlägget. Måste bli bättre att hålla koll på när nya inlägg görs, MiT kan gör det när man minst anar 😛

  Svara
 7. MiT

   /  06/12/2017

  Svara
 8. Frida Gustavlin

   /  06/12/2017

  För polischefens del, vad är mer en skandal än detta?

  http://www.expressen.se/nyheter/hemliga-listan-23-omraden-ar-nu-sarskilt-utsatta/

  ”Enligt tidningens källor planerade den högsta polisledningen att offentliggöra den nya listan redan för en månad sedan. Men rikspolischef Dan Eliasson ska ha sagt nej.”

  ”Polisens underrättelseavdelning klassar nu 23 områden i Sverige som ”särskilt utsatta” – mot 15 för knappt två år sedan.”

  Har verkligen Dan Eliasson rätt att hålla sådan information hemlig? Finns det några polistekniska skäl? Kan det riskera att skada en pågående utredning? Svaret är givetvis nej.

  Den enda anledningen att hålla en sådan lista hemlig lär vara för att skydda polisorganisationen och den nuvarande polischefens anseende medan de försöker hitta på någon slingrig manöver för att klara livhanken,

  Har inte politiker med beslutsmandat, det vill säga riksdagen, rätt att få kännedom om detta?
  Har inte politiker och opinionsbildare i allmänhet rätt att få kännedom om detta?
  Har inte allmänheten i stort rätt att få kännedom om detta?
  Och inte minst, har inte alla de som bor och verkar i dessa områden en självklar rätt att få veta?

  Hur länge har Ygeman vetat? Han borde givetvis få kännedom om detta omedelbart. Om han vetat, varför har han inte berättat? Om han inte vetat, kan han då behålla Eliasson som polischef? Är det inte Ygemans rätt att få sådan information från sin myndighetschef direkt, så att han har någon möjlighet att agera politiskt.

  Det luktar skandal om Fridas nyhetsnäsa får bestämma. Att vi har 53% fler no-go zoner trots att polisreformen skulle skapa det motsatta och att polischefen och ansvarig minister lovat och bedyrat att saker går i rätt riktning.

  /Frida

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  06/12/2017

   Här är länken till DN, som är ursprungskällan.

   https://web.archive.org/web/20170612035913/http://www.dn.se/nyheter/sverige/sverige-har-fatt-fler-problemomraden-krisstamning-inom-polisledningen/

   ”– Det är krisstämning. Ledningen inser att den måste presentera en trovärdig handlingsplan, problemet är bara att det inte finns särskilt mycket att göra, uppger en person med god insyn.”

   Svara
   • Svara
    • Jans

      /  06/13/2017

     Bra med Tinos humor. Den biter hårdare än bittra kommentarer. Speciellt med en bok som hans i ryggen. Sådana som Tino, Norell, Ranstorp, Pekgul m.fl. kommer garanterat att framställas som sanningssägare och whistleblowers i framtida historieskrivning. Förutsatt att det finns något fungerande Sverige kvar. Gör det inte det kommer historien att skrivas av sådana som Matthias Gardell och Tobias Hübinette och då vet vi att det redan är kört i vilket fall.

     Svara
 9. Heraldikern

   /  06/12/2017

  Jaha, det är väl gott och väl! Återstår ju bara att försöka få en uppfattning om hur många som inte kan Svenska men som regelbundet läser eller bara av en slump kommer in på din sida?

  Svara
  • MiT

    /  06/12/2017

   Ungefär lika många av dem som skulle läst hennes krönika i Expressen/GT om de kunde svenska…?

   Svara
 10. G

   /  06/12/2017

  ”Demonstrators chanting with megaphones have been joined by Lily Allen this evening as they refuse to accept the Conservative win”
  https://www.thesun.co.uk/news/3766324/general-election-2017-downing-street-protest-theresa-may-lily-allen/

  Svara
  • Att så många vill ha vissa ”utfall” snarare än ”samma möjlighet” bådar inte gott för demokratin om de blir fler.

   Svara
 11. Det var toppen. Du är otroligt flitig!
  Nu tror jag inte på Google Translate men kanske går andemeningen in.

  Svara
 12. MiT

   /  06/12/2017

  *https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154780694458251&set=a.454058298250.239724.644748250&type=3*

  ””DET HÄR KOMMER ATT SPELA SD RAKT I HÄNDERNA…” – rapport från den humanitära stormakten”
  https://jensganman.wordpress.com/2017/06/12/det-har-kommer-att-spela-sd-rakt-i-handerna-rapport-fran-den-humanitara-stormakten/

  Svara
 13. Svenne

   /  06/12/2017

  OT: DS: Brutala attacker med grön laser

  Svara
 14. Svenne

   /  06/12/2017

  SVD: Vad ligger bakom kvinnors nya otrygghet?

  Svara
  • BRÅ behöver inte utreda. Svaret är ”Vita män.”
   Kan jag få tio miljoner nu?

   Svara
   • Jans

     /  06/13/2017

    Om du är professor på Södertörn får du det garanterat efter en sådan analys. Lite cirkelreferenser till postmodernistiska kompisar och miljonerna är biff.

    Svara
 15. Svenne

   /  06/12/2017

  GP: Jenny Sonesson om hedersvåld

  Svara
  • Jans

    /  06/13/2017

   Egentligen kanske det inte handlar så mycket om vilket Sverige vi vill ha längre utan vilket Sverige vi kan få. Det Sverige som svenskarna egentligen vill ha kan vi inte längre få.

   Svara
 16. MiT

   /  06/12/2017

  Svara
 17. MiT

   /  06/12/2017

  Vilket jävla hån…

  Svara
 18. otillstaendig

   /  06/12/2017

  Har ni sett hennes Wiki-sida? Den verkar lika självskriven, men inte riktigt lika pompös, som Behrang Kianzads. https://sv.wikipedia.org/wiki/Frida_Boisen

  Svara
 19. Jans

   /  06/13/2017

  Precis på pricken Toklandet!

  Det finns en del journalister som kan persiska och arabiska så det vore fullt möjligt att skriva en sådan där krönika på riktigt. Men den är ju å andra sidan inte gjort för att ha effekt, inte ens på armbandsnivå, utan den handlar om att posera och positionera sig i det journalistiska akvariet. Kanske få napp till en morgonsoffa o.s.v.

  Svara
 1. Jag hjälper självklart Folkp… ”Liberalerna” att sprida det viktiga budskapet om att föräldrarna har ansvaret! | WTF?
 2. Påminnelse inför valet: Del 6 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: