Under tiden inne i bubblan

Man har ju funderat lite på när saker ska börja bli lite mer normala i Sverige. Svaret verkar bli : Aldrig.

Varje dag vaknar man upp till nya häpnadsväckande tankar, idéer, åsikter, inskränkthet, dumhet osv. Det tar aldrig slut. Och av någon märklig anledning verkar de flesta av dessa ha en plats där de kan basunera ut sina häpnadsväckande insikter till en stor publik.

Börjar med en Arnstad

Han lanserar ”islamistisk liberalism”. Ni vet, det funkar lika bra ihop som som ”köttätande veganism”. Eller ”frihetlig diktatur”. Eller ”livsbejakande avrättningar”. De två sista kommer härifrån. Makalöst ändå, han får alltså möjlighet att sprida sin sjuka smörja i våra olika tidningar runt om i landet. Den här gången var det Jönköpings Posten där någon fattade beslutet att publicera skiten från Arnstad. Den personen kan inte ha alla hästar i stallet…

**********

När man höjer skatten på skatten på skatten och sen höjer andra skatter osv i oändlighet så blir det ju dyrt till slut. Bor man på sådana ställen där man drabbas extra hårt så blir det extra dyrt till slut. Varje enskild höjning på t ex bensinskatten är ju liten men slår man ihop allt över tid så blir det väldigt mycket. Sen kommer t ex flygskatt osv. Massa skatter som tillsammans blir massor av kronor!

Vad ska man göra då? Tja, om man befinner sig i en regnbågsbubbla i Stockholm så är svaret lika givet som enkelt. Flytta.

Ni vet väl att när man kollar mediefolks partisympatier så blir alltid Miljöpartiets stapel skyhög? Jag har hittat två av dem i den stapeln, ev kan den ena vara Fi också, det baserar jag på tidigare skriverier från henne.

Det handlar ju bara om 80 kr per resa med inrikesflyget. 80 spänn. Som ska läggas ovanpå alla andra höjningar. Man ska skämmas!

Olika saker drabbas på lite olika sätt. Men alla drabbas på något sätt!

Bara att flytta då om det blir för dyrt!

Eller så är det ju bara att ta tunnelbanan till jobbet? Eller cykeln? Det kan väl alla göra liksom?

Det handlar ju inte om de 80 kr utan om en massa pålagor som till slut blir för mycket. Hur kan man tänka så här? Som om man bär in ved (för Hellgren: Ved är sånt man kan elda med för att få värme och varmvatten t ex, förmodligen okänt begrepp att värme kommer från sådant i regnbågsbubblan) och tänker ”Kan jag bära så här många vedträn så orkar jag ett till. Och kan jag bära så många plus ett så orkar jag bära ännu ett” osv. Någon gång tar det stopp helt enkelt. Om man inte kan ta tunnelbanan eller cykeln till jobbet såklart…

**********

I Angered har två bröder undervisat på en skola men de fick inte fortsätta då polisen helt plötsligt kom och hämtade den yngre brodern, rektorn misstänkte att religiös extremism låg bakom och ville inte låta den äldre undervisa mer heller. Den yngre hämtades pga av misstanke om sexuellt ofredande och utnyttjande av barn för sexuell posering.

Men utredningen mot den yngre brodern lades ner

eftersom man inte kommer vidare pga att mannen inte vill ge sina lösenord till dator och telefon…

Jag hoppas verkligen att reportern missuppfattat eller missförstått det där.

-Vi behöver kolla din dator och telefon, ge oss lösenorden! -NEJ! Jo vi måste ha dem för att kunna kolla om du har skumma grejer! -Skit ner dig! -Ok, då får vi väl lägga ner utredningen då!”.

Som sagt, jag hoppas verkligen det inte ligger till på det viset…

Den äldre brodern då? Jag har faktiskt nämnt honom en gång på bloggen, då maskade jag hans namn, varför kommer jag inte ihåg. Men han finns med här, ”I Sverige…”.

Samma bilder som i det inlägget fast omaskade

Jag kommer inte ihåg vad det handlar men har för mig att det är någon/några som åkt till Syrien och IS och dött där. Är dock som sagt inte säker, kommer inte ihåg, är ju två år sedan.

Men att han tycker IS är bra skit går knappast att undvika att se… På den näst understa ovan kan man se det som DN citerar.

Då, för två år sedan, så hade även Fagersta Posten en artikel om Omar och hans missionerande om islam. Sen helt plötsligt när artikeln började uppmärksammas lite så bara försvann den från nätet. Poff bara så var den borta. Men som tur är så finns den sparad här! Om jag inte har helt fel så var även den yngre brodern med och missionerade i Fagersta, är en med samma efternamn i alla fall. Kommunalrådet i Fagersta, Marino Wallsten, tyckte det var ett jättebra initiativ att muslimska extremister är ute och missionerar islam i Fagersta.

Och apropå att skolan i Angered inte ville anlita dem mer

– Vet du vad grejen är, det här är andra klassens medborgare. Det är exakt det här som pågår just nu i samhället. Att såna som ni stämplar oss utifrån vår hudfärg och vår religiositet. Jag har inte gjort någonting alls som påvisar vad jag tror på i den här skolan. Jag har inte ens nämnt islam eller muslimer för eleverna, säger den äldre brodern.

Mötet pågår i drygt en kvart innan bröderna ger sig av. Enligt rektorn har de därefter samlat ett 50-tal elever och skanderat att rektorn är rasist och att skolan är dålig. Bröderna har anmält skolan till Diskrimineringsombudsmannen, som har inlett en utredning.

De frågade rektorn varför och hon svarade. Han säger att han aldrig gjort något som påvisar hans tro på skolan. Grejen är att ger man sken av att stödja IS så behöver man inte säga eller göra nåt mer, det hänger med ändå. Och att det var rätt att inte anlita dem mer visar ju att de samlade ett 50-tal som skanderade att rektorn är rasist. Kanske läge att kolla upp de där 50-talet skränarna också…?

**********

Det är tydligen en politikervecka i Järva och det lilla extremistpartiet Fi får såklart massor av uppmärksamhet från vår media, Fi är ju mediefolkets parti efter Miljöpartiet.

Som @Sharps_Wagner på twitter noterade så såg åskådarna inte riktigt representativa ut för området så de var förmodligen bussade dit från Södermalm…

**********

Det har ju varit lite surr om media och att de har extremt lågt förtroende i framför allt frågor som är asyl- och invandrarrelaterade. Media låtsas såklart inte alls förstå var sådant kan komma ifrån.

Det nedan är från Svenska Dagbladet i sept 2015, i början på det gigantiska asylhaveriet hösten 2015. Som ni kan se så kämpade SvD verkligen stenhårt för att få fram sakkunniga blandat med helt vanliga svenskar som kunde ge en objektiv och samlad bild av haveriet som väntade och som alla normala med stängda ögon kunde se komma…

Som ni ser, bara sådana som är kända för sin objektivitet i de här frågorna…

Och det gav resultat

Det ovan är bilden som man använde som front på artikeln.

Undrar varför folk inte har förtroende för media i de frågorna…? I det länkade inlägget finns massor av fler exempel på helt vanliga svenskar och vad de tyckte i den frågan då!

**********

#rörinteminthailändska för #vistårinteut om ni gör det!

Några bilder från förra inlägget.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

40 kommentarer

 1. MiT

   /  06/11/2017

  Svara
 2. Benny

   /  06/11/2017

  Men det måste väl vara ett skämt att polisen lägger ner utredningen för att skurken vägrar lämna sitt lösenord? Om nu polisen inte har kompetens att ta sig in i hans dator kan jag erbjuda den tjänsten gratis åt polisen, bara fanstyget hamnar bakom lås och bom.

  Svara
  • Jans

    /  06/11/2017

   Nej, jag är inte så säker på att du kan det faktiskt. Det beror ju på vad det är för system, men vissa system är numera extremt svåra att knäcka och polisen måste använda andra metoder än att ”knäcka” lösenorden för att ta sig in. T.ex. beslagta när systemet är öppet, tjuvlyssna sig till lösenord med sniffers och liknande. Svårt att göra efter ett gripande. Rätt intressant fråga juridiskt hur man skulle kunna ge den som vägrar lösenord ett straff om de förväntade bevisen enbart finns i datorn.

   Svara
   • Det finns två möjligheter för de som vill att IT skall fungera överhuvudtaget: antingen fängelsestraff tills lösenordet uppges, eller allmän acceptans för kryptering för alla – inklusive terrorister och pedofiler.

    Bakdörrar bara för de goda fungerar inte. HAX har länkat till en längre artikel för de som tror att det går att ha ”lite” bakdörrar, och ”lite” svagare kryptering.
    https://hax.5july.org/2017/06/05/paging-theresa-may/

    Jag är extremist: kryptering för alla. Nog fanns det polis innan mobildata och DNA?
    Vill man inte att terrorister och pedofiler skall ha kryptering, så vill man inte heller att de som lever i totalitära stater skall ha de. Bara att välja.

    Svara
   • Olof

     /  06/11/2017

    Lagar för att tvinga fram lösenord är även de i förlängningen meningslösa, de leder bara till ytterligare anammande av kryptering med ‘rubber hose protection’. Det vill säga, kryptosystem som har mer än ett lösenord där det inte går att avgöra vilket/vilka man fått och huruvida det finns fler. Då hjälper det inte att piska den gripne med gummislang (eller hota med strängare straff), han kommer att tyckas samarbeta, men det finns inget sätt att veta om han gjort det.

    Svara
 3. Klimathotet

   /  06/11/2017

  Inofficiellt så lägger de ner alla brottundersökningar idag som går under benämningen vardagsbrottslighet och som ger mindre än 2 års fängelse.

  Svara
 4. MiT

   /  06/11/2017

  Svara
  • Senior

    /  06/11/2017

   Du och jag betalar.
   Fy fan!

   Svara
  • Jans

    /  06/11/2017

   Det luktar assistansnäring om detta. Ännu en bransch som till stor del består av fiffel och båg.

   Svara
  • Ett anspråkslöst förslag: ombilda samtliga skolor, sjukhus och äldrevårdshem till studieförbund. Om något av dessa har pengar kvar vid årets slut lär de få lägre budget nästa år. Nu kan de i stället ”upparbeta” kapital.

   Fy bubblan.

   Men visst skall vi rösta för något av de åtta bidragspartierna?

   Svara
  • Olof

    /  06/11/2017

   Som sagt. Vi behöver göra en helhetsöversyn vad gäller budgetar. Det är helt klart så att ett flertal myndigheter och delar av statsapparaten behöver läggas ner för att styra om medel till viktigare områden. Folkbildningsrådet skulle jag föreslå läggs i malpåse tills dess grundskola och gymnasie fungerar på en god nivå.

   Svara
 5. MiT

   /  06/11/2017

  Svara
 6. Dan

   /  06/11/2017

  Bara i Sverige Feminist pastorn som ger fingret till dom som inte tycker som hon. Ännu en god anledning att lämmna kyrkan (om man inte redan gjort det) http://www.expressen.se/gt/feministpastorn-esther-ger-fingret-till-homofobi/

  Svara
  • Jag fick faktiskt en tidning från Svenska kyrkan häromdagen trots att jag inte varit medlem i över 15 år… sopan fick den.

   Svara
 7. G

   /  06/11/2017

  *It’s ok when we do it*

  Svara
 8. G

   /  06/11/2017

  Svara
 9. G

   /  06/11/2017

  Svara
 10. G

   /  06/11/2017

  Svara
 11. G

   /  06/11/2017

  Svara
 12. Frida Gustavlin

   /  06/11/2017

  Prima exempel på kvoterad nyhet inom spektrat: kvoterad sportjournalistik, dvs damfotboll.

  Ett damlag fick spela på en annan plan, en bättre plan enligt deras lagkapten, herrarnas plan, eftersom deras plan var uppbokad för ett annat event, en kubbturnering som herrlaget anordnat. Tjejlaget slog publikrekord på sin lånade plan.

  Damlaget spelar alltså i den så kallade elitettan, den näst högsta divisionen. Medan herrlaget spelar i en lägre div. rent relativt sett.

  ”Men de fick inte spela på sin hemmaplan. Klubbens herrlag skulle nämligen ha en kubbturnering där. (Fick och fick, de hade ju för fan inte bokat planen. Fridas anm.)
  – Vi bytte upp oss planmässigt, men det är klart att jag förstår att det här uppfattas som konstigt, säger lagkapten Ronia Gustafsson.”

  Okej. End of story. Icke sa nicke.

  Expressen lyfter det som en het storry med tuff rubrik.

  ”Jag får kräksmak i munnen av det här”

  Vem säger det då? Jo. En anonym insändare i Alingsås tidning. Gäsp.

  Publiksnitt för Holmalunds Dam IF – 206 personer

  Både DN och Expressen gör ett nummer av denna ickenyhet, givetvis med samma citat.

  https://web.archive.org/web/20170611202932/http://www.dn.se/sport/fotboll/damlag-tvingades-flytta-match-pa-grund-av-herrarnas-kubb/

  https://web.archive.org/web/20170611203118/http://www.expressen.se/sport/fotboll/jag-far-kraksmak-i-munnen-av-det-har/

  Här är det viktiga debattinlägget.

  https://web.archive.org/web/20170611203409/http://www.alingsastidning.se/2017/06/vilken-sjukdom-har-ni-holmalunds-if/

  ”Detta tills sjukdomstillståndet gått över. För något är väldigt sjukt när ett elitlag inte får spela på sin hemmaarena för att – Herrarna hade bokat Brogårdsvallen för en kubbturnering.”

  Ja, men bara för att en serie kallas för elitettan blir den tyvärr inte ELIT.

  ”Men mest förvånad är jag ändå över att inte media tagit tag i denna bollen ordentligt. Det är i mina ögon en praktskandal.”

  Hon behöver inte oroa sig, media älskar att lyfta sådana här triviala händelser helt utan nyhetsvärde till viktig riksnyhet. Ironiskt att hon själv inte ens var på matchen, men det hindrar så klart inte en duktig feministaktivist från att rycka in.

  Så här ser damlagets fotbollsplan ut sett från ovan. Ingen läktare. Risig plan.
  https://www.google.se/maps/place/Brogårdsvallen,+Mångatan,+441+36+Alingsås/@57.9313692,12.5497846,18z/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x46455282d37eeab1:0x782e65384be9f881?hl=sv-se

  Och så här ser herrlagets fotbollsplan ut, läktare, fin och prydlig plan:
  https://www.google.se/maps/place/Mjörnvallen,+Mjörnstrandsvägen,+441+44+Alingsås/@57.929673,12.5045351,18z/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x4645527186cfdea3:0xf5a621886c3abefd?hl=sv-se

  Svara
  • G

    /  06/11/2017

   Kan bra hålla med detektiv Frida om denna ”nyhet”. Det är många ”nyheter” som egentligen är icke-nyheter.

   Svara
 13. G

   /  06/11/2017

  Ibrahim: ”Studerar journalistik”…

  Det finns våld och så finns det våld, olika grader i helvetet osv osv.

  Svara
 14. G

   /  06/11/2017

  ”Czech Republic Joins Poland, Hungary and Slovakia in Refusing EU-Imposed Migrants
  ..[..]..
  The decision was supported by a majority of parties across the political spectrum, with even left-wing parties, including the Communist Party, welcoming the announcement.”
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/06/czech-republic-joins-poland-hungary-slovakia-refusing-eu-imposed-migrants/

  Svara
  • Den som inte vet vad Visegradgruppen är bör läsa på. Det är de språken vi behöver kunna om 10 år.

   Svara
 15. G

   /  06/11/2017

  ”Neuding: Behövs etniska grindvakter?

  Grindvakter från andra kulturer är ett fenomen på tillväxt runt om i Sverige. Ingen tycks dock reflektera över vad det vill säga att hotfulla ungdomar uppfattar en tillsägelse som mer legitim om den kommer från en ”kulturlots” ur samma etniska grupp, snarare än en svensk bibliotekarie eller badvakt.

  ”Nu kommer en del gäster fram till mig och frågar saker och då kan jag förklara på deras språk. Förut kanske de blev arga när de inte förstod varför de måste göra vissa saker.”

  Det berättar en kvinna som arbetar som ”språkresurs” på badhuset i Avesta för Avesta Tidning 2015. Bara två månader senare meddelar kommunen att man måste anställa ytterligare en språkresurs för att komma tillrätta med ”stök och kulturkrockar” på badet.”
  http://www.gp.se/nyheter/debatt/beh%C3%B6vs-etniska-grindvakter-1.4355390

  Svara
 16. G

   /  06/11/2017

  ”Abdul från Syrien våldtog en flicka i en bil medan allt filmades med en mobiltelefon. Att flickan skrek ”sluta, jag vill inte!” på filmen påstod Abdul berodde på att hon ”var så mycket kåt att hon inte visste vad hon sade”. Nu kommer han undan med ungdomsvård eftersom han påstår sig vara 16 år – och slipper utvisning.
  ..[..]..
  Kalmar tingsrätt dömer Abdul till 85 timmars ungdomsvård. Han ska även betala 115.000 kronor i skadestånd till flickan.

  Åklagaren hade inte yrkat att Abdul skulle utvisas hem till arabvärlden.

  Allmänna handlingar visar att flyktingbarnet är medborgare i Syrien och i behov av tolk på arabiska. Han förekommer under ett avsnitt i belastningsregistret för snatteri. Det gav honom endast en straffvarning den 2 februari 2017.”
  http://www.friatider.se/abduls-f-rklaring-till-att-flickan-skrek-nej-hon-var-s-k-t-att-hon-inte-visste-vad-hon-sa

  Svara
 17. Svenne

   /  06/12/2017

  Thomas Gür om ‘No-Go-Zoner’:

  Svara
 18. G

   /  06/12/2017

  ”Tonårsflickor våldtogs på fest – tre ynglingar döms

  De minderåriga flickorna hetsades att dricka mer alkohol än de tålde på en fest. Därefter utsattes de för flera våldtäkter.

  Sex killar och tre tjejer, ensamkommande flyktingbarn sedan något år, samlades i vintras på en fest i en lägenhet i Brandbergen söder om Stockholm.
  Flickorna ville lämna festen då tre flickvänner till killarna som också skulle ha varit med aldrig dök upp.
  ..[..]..
  Flickorna flydde upprivna från festen och en av deras gode män kontaktade polisen.
  De har mått psykiskt dåligt efteråt med självskadebeteenden.
  ..[..]..
  Nu döms 17- och 18-åringen i Södertörns tingsrätt för grov våldtäkt till sluten ungdomsvård i tio månader respektive ett år och tio månaders fängelse. De ska tillsammans betala 178 800 kronor i skadestånd och utvisas i tio år. 17-åringen döms för misshandel av en tredje flicka på festen och 5 000 kronor i skadestånd.
  Tingsrätten anser att våldtäkten ska anses som grov då två gärningsmän varit inblandade, de gjorde upp innan hur övergreppen skulle genomföras och om de skulle använda kondom. Ytterligare en 17-årig pojke döms till fem månaders sluten ungdomsvård för våldtäkten och att betala 153 800 kronor i skadestånd.”
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/nE3px/tonarsflickor-valdtogs-pa-fest–tre-ynglingar-doms

  Alla inblandade var alltså ensamkommande, tom flickorna då de hade ”gode män” som kontaktade polisen. Flickorna fick ingen trevlig start i #detnyalandet, och vem vet, om tio år kanske ni ses igen då ”pojkarna” får komma tillbaka. Utvisningar pga brott ska vara permanent ”med förbjud att återvända” och inget annat!

  Svara
 19. Svenne

   /  06/12/2017

  Feministisk logik…

  Svara
 20. G

   /  06/12/2017

  ”Kommunens recept mot våldet – korvgrillning”
  http://www.skd.se/2017/06/10/kommunens-recept-mot-valdet-korvgrillning/

  Går inte ens kommentera det här! Och givetvis är en viss Susanne Meijer inblandad. Problemet är att de skiter blanka fan i varför detta våld öht uppstått och vilka våldet beror på.

  I Hörby kan vi se maktens arrogans – en arrogans som har ett pris
  https://ledarsidorna.se/2016/11/i-horby-kan-vi-se-maktens-arrogans-en-arrogans-som-har-ett-pris/

  Polisanmäler elva personer för näthat och kränkningar
  http://www.skd.se/2017/03/25/polisanmaler-elva-personer-for-nathat-och-krankningar/

  Ann Heberlein: Håll tand för tunga
  https://ledarsidorna.se/2017/03/ann-heberlein-hall-tand-for-tunga/

  Svara
 21. G

   /  06/12/2017

  #detnyalandet…

  ”50–60 personer i slagsmål om flickvän

  Ett larm inkom till polis 20.09 om ett bråk vid Brunkebergs torg i centrala Stockholm.
  – 50 eller 60 personer rök ihop och ska ha kastat stenar med mera, säger polisen.

  Det var väktare som först såg bråket och tillkallade polis till platsen.

  – Vi har kontrollerat ett antal och avlägsnat ett par stycken som har betett sig illa, säger Nicklas Mattsson.

  Mer än en handfull personer födda mellan 92 och 95 har kontrollerats av polis som nu försöker reda ut händelseförloppet för att kunna upprätta anmälningar om misshandel.

  – Bråket ska handla om en flickvän, säger Nicklas Mattsson till Aftonbladet.”
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/JaWqJ/5060-personer-i-slagsmal-om-flickvan

  Flickvännen: Hallå allihopa, kan ni 50-60 stenkastare stå still och lyssna på vad jag har att säga. Jag har ändrat mig, jag vill inte längre ha någon av er. Jag gör slut med er alla nu direkt, ni behöver bråka mer om mig nu. Gå hem och grilla korv eller nåt, det provas mot våldsamma ungdomar i Hörby, det funkar kanske på er också om vi har tur.

  Svara
  • G

    /  06/12/2017

   *ni behöver inte bråka mer om mig nu.

   Suck, ändå läste jag två gånger!

   Svara
 22. G

   /  06/12/2017

  ”450 män topsade – ingen misstänkt hittad efter överfallsvåldtäkter mot barn i Malmö

  Efter att två barn blivit offer för överfallsvåldtäkter i Malmö bildade polisen en särskild grupp som skulle utreda brotten.
  Nära 450 män har DNA-testats, men ingen gärningsman har hittats. Nu upplöses teamet som skulle lösa fallen och ingen polis kommer längre att jobba aktivt med utredningen.”
  https://www.sydsvenskan.se/2017-06-11/450-man-topsade-ingen-misstankt-hittad-efter-overfallsvaldtakter-mot-barn-i-malmo

  Svara
  • Min ständigt återkommande fråga: Vad gjorde polisen innan det fanns DNA-analys? Kunde man bara fånga bovar om de gick omkring med en stor säck pengar, kofot i handen, och mask över ögonen?

   Svara
 23. G

   /  06/12/2017

  ”Familjen har tackat nej till Spenshult”

  Migrationsverkets enhetschef Carl Hedberg beklagar att flytten blev omständlig för den afghanska familjen, men påpekar att den tackat nej till boende på Spenshult. – Hade de gått med på att flytta hit kunde vi ha hjälpt till.

  Carl Hedberg känner till fallet med den asylsökande familjen från Afghanistan, som i går fick flytta från Arena Hotell – som varit tillfälligt asylboende sedan hösten 2013, men som nu tömts eftersom Migrationsverket sagt upp hyresavtalet.

  – Vi erbjöd den här familjen att flytta till Spenshult, men efter att de varit här och tittat tackade de nej. De tyckte att det var för långt från rummen till köket, förklarar Hedberg.”
  http://www.hallandsposten.se/nyheter/halmstad/familjen-har-tackat-nej-till-spenshult-1.4356310

  Svara
 24. G

   /  06/12/2017

  Några dagar sen men ändå värd posta här….

  ”Teodorescu: Utan självrannsakan ingen utveckling”
  http://www.gp.se/ledare/teodorescu-utan-självrannsakan-ingen-utveckling-1.4355331

  Tycker dock inte det är bra eller rättvist att hon drar alla s.k ”alternativa nyhetssajter” över en kam. Det är helt enkelt inte sant, finns iaf en ”alternativ” sajt som dragit fram kalla fakta flera gånger när ”traditionella nyhetssajter” inte gjort sitt förbannade jobb av olika anledningar. Så just nu tackar jag utan tvekan för framväxten än klagar på den.

  Svara
 25. M.M.

   /  06/12/2017

  Islamistkvinna i burka löper amok. Inte så lite högfärdig, självrättfärdigande heller bara vräker ur sig oförskämdheter. (kvinnan arresterades lyckligtvis, finns längre vers.) Varför flyttar man hit när allt är så dåligt och fel i väst?

  Svara
 1. Vad hände 2017? Del 3. Gott nytt år! | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: