Allt är lugnt, Sverige har koll på allt!

Inga problem synes i Sverige, allt är lugnt och fint. Vi har bra koll på allt!

Inga problem att en i ledningen för en moské jublar när terrorattacker sker. Vi har bra koll på alla sådana och det är alldeles säkert helt otroligt ovanligt att ledare i moskéer i Sverige gillar extremism och sympatiserar med terror och liknande. Han var säkert en vit medelålders heterosexuell svensk man! Undrar vad de vita medelålders heterosexuella svenska salafisterna i moskén i Karlstad kommer att ägna sig åt? Eller förlåt, det är ju ingen moské, enligt Folkp… ”Liberalerna” i Karlstad är det bara en ”lokal för sin verksamhet” och enligt Miljöpartiet i Karlstad så har de rätt att bygga sitt ”hus”… Cirkulera, här finns inget att se!

I Sverige har vi bra koll på sånt som t ex barnäktenskap. Sverige blir inte alls rövknu**at av alla som kommer hit bara för att blåsa oss på alla sätt som finns. Vi är inte alls naiva och godtrogna i det här landet eftersom ingen har anledning att ljuga om något eftersom de är så extremt utsatta av precis allt och allt är alltid sant! Om hustrun påstods vara 40 år så undrar jag hur gammal mannen är men det framgår inte. Han kanske var 16 och frun var en batiktant?

Den ökande anmälningsbenägenheten av sexualbrott har inte nått Sweden Rock än   :-/

Det patriarkala förtrycket på den festivalen måste vara massivt eftersom inte en enda anmälning om sexuellt ofredande har kommit in trots MASSOR av vita medelålders heterosexuella svenska män! Eller snarare tack vare de medelålders svenska heterosexuella männen eftersom de är ju de värsta vad gäller sådant förtryck, det har slagits fast jättemånga gånger av både regering, riksdag jornalister och krönikörer! Ingen vågar anmäla om det är brott av svenska medelålders heterosexuella svenska män! Men jag förstår ändå inte, är det verkligen ingen som vågar anmäla? Någon som inte är livrädd för de svenska männen måste ju finnas? Måste ju ha begåtts minst flera tusen sexuella övergrepp där med tanke på alla vita medelålders heterosexuella svenskar som besökte festivalen?

Undrar hur det såg ut förr på Sweden Rock? Ygeman hävdade ju att det t o m var VÄRRE på festivaler förr vad gäller sexuella övergrepp? Måste ha varit fruktansvärt där då! Tur att man kommit tillrätta med problemen på den festivalen i alla fall! Nu gäller det bara att nå de vita svenska medelålders heterosexuella männen på resten av landets festivaler också.

Och på t ex Liseberg.

Och på Gröna Lund.

Liseberg gör i alla fall vad de kan för att minska de sexuella överfallen på Liseberg genom att mixa lite mer så det inte bara är medelålders heterosexuella svenska män där som lurar bakom varje hörn och bara väntar på att i grupp kasta sig över småtjejerna och pilla på dem! Nu ska de sexuella övergreppen minsann minska!

Men som tur var så inträffade inget terrorattentat på Sweden Rock i alla fall eftersom man var väldigt noga med säkerheten, man kontrollerade alla vita medelålders heterosexuella svenskar väldigt noga innan de släpptes in. Det är väldigt befogat! För är det något vita medelålders heterosexuella svenska män är kända för så är det deras önskan om att utföra terrorbrott i islams namn! Självmordsbomber, köra in lastbilar i folksamlingar. Och skrika Allahu Akbar!

Tur vi har koll på vilka som kan utföra både sexualbrott och terror på festivalerna!

Vi har koll på könsstympning också såklart! Kommer ni ihåg när Nyamko Sabuni ville att tjejer på högstadiet/gymnasiet skulle gyntestas? Det var såklart helt onödigt att som hon då vilja rikta in sig från de som kommer från andra länder när alla förstår att problemet med könsstympning är värst bland svenska tjejer med svenska föräldrar! Svenska tjejer har ju gubevars troligtvis en svensk medelålders heterosexuell man till pappa och det vet man ju, de är värst i hela världen! Först hänger de på festivaler, smyger runt för att bara vänta på att överfalla någon ensam 12-årig tjej, tillsammans med sina 8 polare för att sen gå hem och bröla att det är dags att skära lite i dottern! Så hade Sabuni bara skött sig då och riktat in sig på de svenska tjejerna hade problemet inte ens existerat i Sverige idag!

Sverige har koll!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

52 kommentarer

 1. Ivar L

   /  06/13/2017

  Observera att åtgärden att utbilda skola och sjukvård inte på något sätt är ägnat att stoppa könsstympningarna utan enbart handlar om att hjälpa omsorgsverksamheten att hantera det och lära sig om det. Debatten som fördes för 15-20 år sedan handlade på ett helt annat sätt om att försöka stoppa detta. Det är nya tider nu, barnäktenskap och könsstympning är en del av vardagen i Sverige numera. Ingen orkar riktigt bry sig, de är ju ändå inte svenskar. Samhället håller på att delas upp, balkaniseras. Varje befolkningsgrupp sköter sitt men fortfarande är det en grupp – svenskarna – som finansierar i stort sett alltihop…

  Svara
 2. kristian3119

   /  06/13/2017

  (Just idag tänker jag inte ta upp pojkarna.)

  Svara
 3. Jans

   /  06/13/2017

  Jaha, där ser man. Lite terrorlikes i Eskilstuna.
  Undrar vad Voronov säger om detta?
  Kollar…
  Inget, han skriver om Sannfinländarna istället. Bättre att hacka på rasister i grannlandet än rasistiska extremister i den egna staden.

  Svara
 4. Jans

   /  06/13/2017

  Eskilstunakuriren skriver i vart fall om fallet, trots idioten Voronov:
  ”al-Rahmanmoskén i Eskilstuna har flera gånger dragit på sig kritik för sin hållning gentemot våldsbejakande islamism.

  Sommaren 2015 greps moskéns dåvarande imam, misstänkt för terroristbrott. Misstankarna mot honom avskrevs men enligt åklagaren fanns starka indikationer på att unga moskébesökare utsatts för rekryteringsförsök till terrorgrupper i krigets Syrien.

  Sommaren 2016 avslöjade Eskilstuna-Kuriren att fyra ungdomar från moskén begett sig till inbördet i Syrien. Källor i moskén uppgav att de rekryterats i anslutning till moskébesöken. De ska ha anslutit sig till al-Qaidas syriska gren som kallas Nusrafronten eller Jabhat Fateh al-Sham.”

  När man läser detta så tänker man ju bara… Varför i helvete tillåter vi detta? Varför stängs inte moskén med omedelbar verkan och för gott? Jag litar inte på moskéer generellt men när de så flagrant visar sina sympatier borde det inte råda någon tvekan.

  Svara
 5. Sandra

   /  06/13/2017

  alltså ursäkta, men att kalla en hand på rumpan för ett sexualbrott… det tycker jag är att förminska andra typer av grövre ofredande faktiskt. Synd att artikeln innehåller så lite information. Hade velat veta om tjejen i fråga först bett killen lägga av, men att han fortsatte eller om hon helt enkelt bara gjorde polisanmälan efter att ha känt en hand på rumpan lite kort? Oavsett borde det kallas något annat än sexualbrott tycker jag. Samma med våldtäkt som det också gott inflation i innebörden av. Hade iofs varit kul om män började polisanmäla närgånga kvinnor också istället för att bara säga ifrån 🙂

  Svara
  • Vad menar du att det är om inte sexualbrott då? Det är ju ett sexuellt ofredande och ofredanden är väl brottsligt?

   Svara
  • Är nog benägen att hålla med, straffskalan borde ha fler nivåer än nu.

   Svara
 6. MiT

   /  06/13/2017

  Svara
  • Ivar L

    /  06/13/2017

   Tack Maud.
   Gissningsvis hade hon Freddans fulla stöd.

   Svara
 7. Jan

   /  06/13/2017

  Nu rullar skiten över oss. Nu faller vinstlotterna ut! Och det finns ingenting vi kan göra. Grattis svenska väljarkåren! Sverige blir sig aldrig mera likt. Det vackra land jag växte upp i…

  Svara
 8. MiT

   /  06/13/2017

  *https://www.facebook.com/joakim.lamotte/photos/a.721663931261534.1073741829.713993068695287/1391072150987372/?type=3*

  Svara
 9. MiT

   /  06/13/2017

  Svara
  • Jan

    /  06/13/2017

   Det här är mitt lackmustest i debatter: Man måste förstå vad debattören säger. D måste vara begriplig. Alice T är begriplig. Det hon säger går att relatera till. Jan Helin är obegriplig. Ju mer han talar desto mindre förstår man.

   Att de här skojarna kallar sig själva seriösa och andra för populister säger allt. Jag skulle kunna sträcka mig till att kalla dem seriöst ansvarslösa. Eller populister efter den gamla barnramsan ”han som sa det han var det”!

   Svara
  • Ivar L

    /  06/13/2017

   Det är ju sådan Pravdanivå på detta att det faktiskt är riktigt roligt. Alt. facts rakt av. Trump är ju en amatör jämfört med detta gäng.

   Svara
 10. MiT

   /  06/13/2017

  Svara
  • brott mot värdegrunden kan bara begår av vita män

   Svara
  • ”När händelser inträffar där medarbetare agerar i strid med vår värdegrund så inleder vi med samtal med medarbetare, nästa steg är utredning och det tredje steget är av arbetsrättslig karaktär.”

   Det är i och för sig bra att det finns en plan och att man går formellt tillväga.
   Ser fram emot att höra facket försvara honom i steg tre.

   Svara
   • Olof

     /  06/13/2017

    Jag tror du missförstår uttalandet.

    Samtalet med medarbetaren är för att ta fram vad det är för fel på värdegrunden, utredningen hanterar sedan hur den bör uppdateras och vad det var för några rasister som skrev den gamla, och det tredje steget ser sedan över om dessa bör sparkas, och om skadestånd till den utsatte bör utdelas.

    Svara
   • Frida Gustavlin

     /  06/13/2017

    ”Hur ställer sig ledningen till handlingen?
    -Att uttrycka sympatier med terrorhandlingar är inte förenligt med vår värdegrund och naturligtvis inget som vi har godkänt.”

    Jaha, förväntar sig ledningen att de anställda ska be om ledningens godkännande för vad de gör på fritiden? Även hur mycket jag än föraktar dessa typer av undervärdiga islamister och hur lite jag önskar att de befann sig i landet, så har arbetsgivare inte har något som helst att göra med vad deras anställda gör när de inte är på jobbet.

    Det finns givetvis undantag, en bankrånare ska väl för all del kunna få sparken från sitt jobb som expedit på Nordea, och en barnskötare ska inte vara pedofil, har det ett samband, så ja visst. Men sist jag kollade så var det varken kriminellt att gilla eller ogilla äckliga islamister.

    Killen jobbar i vilket för er info som byggnadsingenjör på bygglovsavdelningen. Det vill säga bygglovshandläggare. Han gillar en hel del suspekta och konstiga sidor. En del bjuder dock på en del humor.

    Den här är en riktig favorit i kategorin: snyftofferjagärmestutsattpåplaneten…

    https://www.facebook.com/JA-Till-Niqab-i-Sverige-150864531694928/

    ”JA! Till Niqab i Sverige har uppdaterat sin status.
    den 9 maj ·

    På senare tid har jag alltid försökt sätta mig bredvid andra systrar i kollektivtrafiken. Många gånger är de okända för mig.

    Nu på morgonen satt det två systrar bredvid mig på tunnelbanan. Okända för varann men systrar i tron. Vi delar känslan av utsatthet och oro. Vi är alla i vår egna bubblor, systern bredvid mig nyser tyst och jag svarar ”yarhamukillah”. Hon tittar på mig och hennes ansikte lyser upp i ett leende.

    Efter det slås jag av tanken över hur vackert systerskapet kan vara. Blev överrumplad av mina egna känslor, jag som ogillar starkt att gråta offentligt låter tårarna rinna nedför kinden.
    Av tacksamhet och hopp. Förändringen till det bättre börjar med och av oss.”

    1. Hur fräscht är det att nysa i en Niqab egentligen, blir det inte mycket snor på insidan?
    2. Hur mycket ser man egentligen av ett upplyst ansikte bakom en Niqab?
    3. Kan man verkligen gråta offertårar offentligt i en Niqab?

    Svara
 11. MiT

   /  06/13/2017

  Svara
 12. Ivar L

   /  06/13/2017

  Om vi till att börja med såg till att immigranter som bryter mot lagarna lagförs eller utvisas så kommer Sverige att bli oerhört mycket mindre attraktivt för människor som inte gillar vår livsstil men gärna bygger parallellsamhällen och lever på bidrag:

  Svara
 13. MiT

   /  06/13/2017

  Svara
  • Jag kollade den kompetenta arbetskraften. Trodde det var någon vars arbetsgivare hade missat något. Det är ju då en kompetent person åker ut efter flera års arbete här.
   . Men det var de ensamkommande varav en del gick i gymnasiet som var den stora kompetensen.
   Varför tvivlar jag?.

   Svara
  • MiT

    /  06/13/2017

   Man kan nog misstänka att hon som skrev den i Dagens Samhälle på något sätt är engagerad i vissa organisationer,

   Står lite om de ensamkommande och deras utbildning i slutet av det här inlägget
   https://toklandet.wordpress.com/2017/05/30/skickamejistallet-ny-aktivisthashtag-pa-twitter/

   Svara
  • ”medmänniska, konsult, utvecklingschef”
   Tre titlar som betyder ingenting alls. Tre i rad på flumbingon. Det kan nog inte bli snömosigare, men läs till slutet – ni kan inte ana vad som hände sedan!

   Det är alltså positivt att helt enkelt vara över 18 och gå på gymnasiet. Brukar man inte vara klar med gymnasiet vid 19-20 år ålder?

   Då skall vi se.
   ”… lång erfarenhet av arbete med mångfald och inkludering …”
   Jo, det kunde bli värre.

   Svara
  • Ivar L

    /  06/13/2017

   Och frågan som inställer sig är naturligtvis hur många ensamkommande som Sandbacka Science park eller något av de anslutna företagen har anställt hittills.

   Malin Rogström är för övrigt f.d. journalist och chef på SVT.
   http://www.arbetarbladet.se/gastrikland/gavle/malin-fran-gavle-ar-ny-toppchef-pa-svt

   Svara
  • Olof

    /  06/13/2017

   Ah, Malin, du vet väl att sexköp är olagligt i Sverige? Och tyvärr är det rätt många års utbildning som behövs för att de flesta av dem skall ha en chans på något annat…

   Svara
 14. Trolletplit

   /  06/13/2017

  En kommunen utanför Göteborg har lyckats öka antalet kvinnor från 8% till 40% på två år.

  http://www.lerumstidning.se/2017/06/va-enheten-satsar-pa-kvinnor/

  Hon lyckas påstå att hon sett en möjlighet att öka jämställdheten när hon nyanställer men att hon ändå bara anställer efter komptens.

  Undrar om någon tror henne, det finns inte en möjlighet att göra en sådan ökning om man inte väljer efter kön.

  Hoppas någon anmäler henne.

  Svara
  • Det är väl som Södertörns brandkår? Där blev det väldigt jämställt på alla sätt, även med skadestånd för ratad utbildad man.

   Svara
  • Ivar L

    /  06/13/2017

   På mitt jobb, teknikintensivt, är över hälften av nyrekryteringarna kvinnor men endast en fjärdedel av de sökande vilket i princip innebär (om man gör det rimliga antagandet att kvinnor och män som söker har ungefär samma kompetens) att varannan man könsdiskrimineras. Förmodligen gör Lerum likadant.

   Svara
  • Klimathotet

    /  06/13/2017

   Det blir som när bilkonstruktörer på Volvo inte hade körkort.

   Svara
 15. MiT

   /  06/13/2017

  Svara
 16. Pether

   /  06/13/2017

  Tänka sig, muslimska aktivister stödjer terrorism. Hade man aldrig kunnat tro.

  Klicka för att komma åt muslimska-aktivister-av-jerlerup.pdf

  Svara
 17. MiT

   /  06/13/2017

  Svara
  • Ivar L

    /  06/13/2017

   ALLA, precis A L L A som har minsta invändning mot invandring är nazister. Så är det och så kommer det alltid att vara, nej vänta nu… Muslimer som hatar judar – de är INTE nazister. Deras ideologi har INGET gemensamt med nazism. Däremot alla som har minsta invändning mot kulturella och ekonomiska konsekvenser av invandring, DE är nazister.

   Svara
   • Klimathotet

     /  06/13/2017

    Jodå, de har mycket gemensamt. Haj Amin al Husseini, Jerusalems stormufti och ordförande av Muslimska högsta rådet var SS-Gruppenführer. 3 SS-divisioner var muslimska. Nazisterna hade imamskola i Dresden, och så vidare…
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Haj_Amin_al-Husseini

    Svara
    • Ivar L

      /  06/13/2017

     Framförallt, med tanke på allt tjat om att lära från historien, vad är det de inte förstår? Varför ser de inte likheterna med nazismens grundläggande idéer om folk som skall utrotas?

     Svara
     • Klimathotet

       /  06/13/2017

      De kanske säger att ”jamen det här var ju för 75 år sedan” De följer ordagrant en bok som skrevs för 1400 år sedan så 75 år är en piss i havet.

  • Grodan Boll

    /  06/13/2017

   Hahah! Troll eller en sann troende, bara Poe vet!
   Det första som dyker upp på hans twittersida är RTs från:
   Anders Lindberg
   Johannes Klenell
   C B Perlenberg
   Eric Rosén
   Martin Jönsson
   (DN)
   Nooshi Dadgostar (V)

   Svara
 18. Ivar L

   /  06/13/2017

  Det är synnerligen informativt och nyttigt att läsa vilka invändningar som forskarna vid Centrum för Mellanösternstudier hade mot Ranstorps rapport. Helt utan att vara insatt i detaljer inom den här typen av forskning kan man enkelt konstatera att Lundaforskarna hade fel och Ranstorp rätt 2009:

  ”– Om det räcker att ha skägg och åka till Syrien då och då, för att kallas farlig, då är många av mina kollegor här på universitetet också farliga”
  >>Detta var ju innan IS, men tanken om kalifatet var redan född. Vad skägg anbelangar vet jag inte men vad Syrienresor till stor del handlade om vet vi nu. Även om det naturligtvis finns undantag vilket Lundaforskarna försöker göra till en regel.

  ”– Den här rapporten kan inte kallas vetenskaplig! Sedan mer än ett decennium tillbaka har forskare och studenter vid Lunds universitet haft en kontinuerlig kontakt med de många olika muslimska föreningarna i Malmö. Det arbetet har gett oss en mycket bra bild av de muslimska miljöerna”
  >>Så sade en av Lundaforskarna, Leif Stenberg, 2009. Han låter påskina att han vet hur det ligger till och att Magnus inte vet det. Men vem av dem var det som varnade för den radikalisering som nu är ett mycket tydligt faktum? De muslimska föreningarna var redan då experter på att slå blå dunster i ögonen på postmoderna forskare, journalister och politiker. Och så har det fortsatt sedan dess.

  Lägga på minnet, forskare och institut man inte skall lyssna på:
  Centrum för Mellanösternstudier
  Leif Stenberg, docent i islamologi

  Svara
 19. Att inte agera mot könsstymptning eller hederskultur är det största sveket som det svenska samhället har gjort.

  Svara
 20. Ivar L

   /  06/13/2017

  Alltså, det där med Fredrik Reinfeldt som ledare för en ”Trygghetskommission”…

  Det är svårt att ta in och smälta.

  Hur går det ens till? Tänk er att det alltså suttit ett gäng i ett mötesrum, de har diskuterat kandidater och enats om Fredrik. ”Ja, han blir bra.” Bifallande nickar och nöjda miner.

  Jisses…

  Svensk Försäkring måste ju vara helt bortkopplade från verkligheten för att inte se hur extremt provocerande och hjärndött det är. Killen som smet ut bakvägen när inte valresultatet dög och till en bindgalen SMP-regering efterlämnade att hantera det migrationskaos som han själv var en av huvudingenjörerna (+ 100 000 år och extremt liberala och uppluckrade regler) bakom. Han är ju sinnebilden för den idioti som skapat mycket av den otrygghet och fallande tillitskänsla som vi ser idag.

  Kunde han inte hållit sig där i USA så vi i vart fall slapp se honom? Nu kommer han väl att ploppa upp i rutan och snacka trygghet med jämna mellanrum. Lika idiotiskt som när man tvangs se Mona Sahlin lägga huvudet på sne’ och prata goja om extremism.

  Svara
 21. Rikard

   /  06/13/2017

  Hej.

  Det där med Sweden Rock är intressant.

  Kanske det finns någon statistiker som kunde roa sig med att samköra anmälningar efter typ av brott, typ av offer, samt typ av festival för att se om det finns korrelerande mönster.

  Finns det det kan man sedan börja nysta i orsakssammanhang.

  Mina pengar (ursäkta; Socialdemokraternas pengar vilka jag tillåts behålla en del av) är satsade på att det är ganska stora skillnader mellan genrer samt mellan gratis- respektive betalfestivaler.

  Hand upp den som tror att Sveriges problem kan lösas av samma partier, myndigheter, personer och system som orsakat dem?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  06/13/2017

   Man kan istället samköra nyhetsrapporteringen. Hade det varit övergrepp i någon vidare omfattning så hade vi sett det. Alla vet vad problemet är, vissa vågar dock inte erkänna det.

   Ang Sweden Rock. Inte ett ord om övergrepp, då det bara var ett. En 35-årig man som blev ofredad/våldtagen i sömnen.

   http://www.expressen.se/kvallsposten/sweden-rock-festen-ar-over/

   Måste givetvis ha att göra med att nästan alla hårdrockare är nykterister.

   https://www.sydsvenskan.se/2017-01-18/ygeman-kopplar-overgrepp-till-alkohol

   ”I ett samtal inför svenska festivalbranschen efterfrågade inrikesminister Anders Ygeman under onsdagen ett tydligare ansvar för arrangörerna själva när det kommer till att stoppa sexuella övergrepp. Särskilt tog han upp frågan om festivalernas alkoholtillstånd och kontroll över den servering som sker.”

   Snacka om att försöka bygga upp hypoteser utan någon som helst verklighetsförankring.

   Svara
  • Senior

    /  06/13/2017

   De är inte intresserade av att bli av med problemet, det innebär ju att de själva blir överflödiga när målet är nått….. (som en dålig konsult med projektanställning)

   Svara
 1. Påminnelse inför valet: Del 6 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: