Winter is coming. På riktigt alltså…

Om ni inte sett den här från DGS-TV så titta på den nu!

Allt är mycket värre än man tror. MYCKET VÄRRE alltså…

Jag lärde mig en hel del bara av det här klippet som jag inte kände till innan. ALLA borde se det här och inse att Sverige är rätt kört. Mest beroende på att det inte finns några politiker som ens vill försöka göra något åt det utan man vill fortsätta köra det i botten. Stenhårt.

Nu ska jag börja fundera på att flytta till något annat land, dags att börja kolla på andra alternativ helt enkelt. För som det ser ut så finns ingen framtid för Sverige alls. Det är så otroligt mycket värre än vad någon kan föreställa sig!

**********

Jag börjar tro att det bara finns två alternativ vad gäller Cecilia Wikström, Folkp… ”Liberalerna”. Antingen är så otroligt stenkorkad i huvudet att en hög med grus är smartare. Eller så driver hon en enormt ond och dold agenda.

Vad hon inte samtidigt nämner att vad vi ser på bilden bara är något färre än samtliga asylsökande som hela Spanien tagit emot de senaste 7 åren…

Tror hon folk är dummare än vad hon själv är? Klart man kollar upp hur det ser ut

Mellan 2012 och 2014 gav Spanien asyl till så få asylsökande per 100 000 invånare att den blå stapeln knappt syns, det handlar alltså om knappt tvåsiffrigt antal!

Här kan man också läsa lite om hur det är i Spanien. Vet dock inget om källan men om något så är det nog en sida som är väldigt positiv till asylsökande och vill att Spanien ska ta emot mycket mer.

Men ändå kan man läsa det här

Är ju inte så dåligt ändå kan man tycka? De får allt man behöver plus lite till, de erbjuds spanskalektioner, de får juridisk rådgivning, socialhjälp, psykologer, och mat och husrum. De får socialhjälp i upp till ett år. De får hjälp att söka jobb. ÄNDÅ så drar majoriteten vidare innan perioden i Spanien är över. Det är alltså ren asylshopping vi ser exempel på där man har utnyttjat t ex Sveriges sinnessjukt frikostiga modell där man de senaste 10 åren i princip haft helt öppna gränser och extremt frikostiga bidrag där allt åt alla gäller oavsett, och ett Migrationsverk som är befolkat av aktivister från generaldirektören ner till minsta handläggare och då inte är/har varit intresserade av att kolla upp ordentligt. Eller så har man inte hunnit. Men då är det i sig ett TYDLIGT tecken på att man tappat greppet.

Här kan man se ovanstående. Inga hisnande siffror för Spanien vad gäller asylansökningar direkt…

Och för att sätta ovanstående siffror i perspektiv

Samma spanska staplar, nu bredvid staplarna för Sverige som är gröna… Trots att Sverige finns nästan på nordpolen och Spanien har ett skönt och varmt klimat…

Så anser Wikström verkligen att Spanien är en förebild i de här sammanhangen? Fakta och siffror säger emot allt vad asylaktivisten Wikström anser om det här.

Jag tror inte hon skulle hyllat Spanien om det inte gynnade hennes egen agenda eftersom asylaktivisten Wikström förmodligen anser Spanien vara rena fasciststaten när det gäller asylpolitik. Men så fanns det ett litet korn även i Spanien som gynnade hennes egen agenda och då var hon tvungen att mata på med det. Och så trodde hon inte att folk skulle kolla upp det…

Hon gillar att sippa på champagne också efter en vecka i Biarritz. Medan man i Sverige måste dra ner på t ex äldreomsorgen så mycket framöver att den blir närmast oanständig och sparkar ut de gamla från sina boenden för att ge plats åt ensamkommande flyktingmän utan vårdnadshavare.

Sådär tyckte hon om de som röstade för Brexit.

Vem av Björklund och Wikström ljuger näsan av sig…? För en av dem måste ljuga.

Hennes kollega i Folkp… ”Liberalerna” skrev ju en debattartikel igår där han anser att vi alla har ett ansvar för alla groteska problem HAN varit med att skapa i Sverige. Den handlade om de sexuella övergreppen på bl a festivalerna och han skrev att det är föräldrarna som har ansvaret. Och så är det ju. Men jag fattar inte varför han skriver den i Aftonbladet i Sverige då? Han ska ju skriva den i tidningar i Iran, Afghanistan, Somalia, Marocko osv då i stort sett 100% av alla som identifierats för sådana brott på festivaler kommer just från de länderna. Hur ska deras föräldrar annars få reda på att de har ett ansvar för vad deras telningar håller på med i Sverige? Men jag hjälpte den fega folkpartisten, som själv vägrar ta ansvar för vad han åstadkommit, med översättningar till lämpliga språk.

**********

Var ju UPPENBART fakenews häromdagen om att en man som Sverige utvisat till Afghanistan skulle ha dödats i en terrorattack. Uppgiften spreds från en tveksam sajt bestående av aktivister långt ut på vänsterkanten, t ex Schibbye.

Det anser vissa vara sanning av stål. Inga problem med att sprida trots att det var uppenbart att det var en aktivistsaktion för att mannens bror i Sverige ska få stanna i Sverige trots lögner om ålder. Även Sveriges Radio tycker att den sidan är pålitlig och alltid presenterar fakta av stål så de spred samma nyhet mer än gärna.

Men visst är det intressant ändå? Uppenbara aktivister med en tydlig asylagenda som man vet är beredda att göra vad som helst för agendan anser man alltid talar sanning och deras aktivism ska spridas utan minsta reflektion eller källkritik.

Kommer ni ihåg när 60 Minutes Australia var i Sverige? Minns ni den enorma upprördheten över att det var Sjunnesson som de vänt sig till? Minns ni vem som twittrade till australisk media så fingrarna glödde av uppbragthet om hur olämpligt det var?

Hon twittrade massor på engelska om hur fel allt var och att man inte gjort sin research.

I samma veva stod hon i stram givakt och var beredd att läxa upp alla som länkade misshaglig media. Daily Mail skulle man ha källkritik mot innan man delar!

Daily mail ska man alltså inte dela medan en sida, som drivs av rena RÅKOMMUNISTER som Schibbye, och som uppenbart är asylaktivistiskt agendadriven där äldre kvinnor/predatorer kan skicka in berättelser om hur de bedriver ren groomingverksamhet efter unga män (fast man säger att det är barn, vilket gör det ännu värre…) som de kan ta till sängen och ”trösta”. En sådan sida har Hamrud inga problem att länka till. Ingen källkritik där inte innan man delar. Allt som de säger är sant och pålitligt såklart…

Som sagt, Sverige är nog kört på riktigt.

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

44 kommentarer

 1. MiT

   /  06/15/2017

  Svara
 2. utlandssvensk

   /  06/15/2017

  ”Nu ska jag börja fundera på att flytta till något annat land, dags att börja kolla på andra alternativ helt enkelt. ”

  Mycket vettigt! Det är bara fria fantasier att det ska kunna fixa sig för Sverige. I praktiken är det nästan omöjligt. Det kommer att bli ett MENA land och snabbt lär det gå!

  Själv lämnade jag redan efter Westerbergs härjningar. Att svenska folket inte röstade bort både FP och M efter valet 94 har jag fortfarande inte riktigt hämtat mig från, men likväl var det en mycket tydlig varning om vad som komma skulle. En figur som Reinfeldt hade helt enkelt inte kunnat få makten i ett friskt land, än mindre bli återvald.

  Hur som helst, jag har själv bott i flera olika länder i Västeuropa, känner många i samma sits och har även hjälpt många svenskar att flytta. Så jag är hyggligt insatt och om du har konkreta frågor kan jag försöka att svara efter förmåga.

  Vidare kan jag rekommendera:

  http://mensanen.blogspot.ch/2015/06/emigrera.html

  Det är en serie om att emigrera med många kommentarer. Jag deltog en del. Han som driver den bloggen håller nu på att lämna Sverige och det blev just Spanien (Marbella) för honom.

  Svara
  • Vi behöver en wiki och ett forum eller vice versa. Finns säkert landsspecifika redan.

   Svara
   • utlandssvensk

     /  06/15/2017

    ”Vi behöver en wiki och ett forum eller vice versa.”

    Bra ide’! Jag är dessvärre tekniskt oduglig, men skriver gärna kommentarer.

    Väldigt många svenskar verkar gå och grubbla på att flytta nu. Endast de som tar sig samman först lär komma ut under värdiga omständigheter….

    Svara
   • Ivar L

     /  06/15/2017

    Visserligen turistinriktad men antagligen en rimlig startpunkt:
    http://wikitravel.org/sv/Huvudsida

    Annars så är det väl som så att huruvida man lyckas i ett nytt land och finner sig tillrätta handlar om individuella saker som yrkeskarriär, familjebildning, sociala kontakter o.s.v. Det går ju inte att generellt sammanställa någon slags lista över vilka länder som är si eller så att bo och arbeta i.

    Svara
   • http://nuevaestocolmo.shoutwiki.com/wiki/Huvudsida

    Har inte för avsikt att bli ansvarig! Vi får se om det dyker upp några som har energi att redigera. En wiki är väl som ett företag, de flesta går omkull ganska snabbt.

    Kan svara på enklare frågor om Storbritannien och kanske Nederländerna, om jag kommer ihåg det.

    Svara
  • Jans

    /  06/15/2017

   Apropå den länkade Mensa-medlemmen med flyttplaner:

   Fniss… med i Mensa men kan vare sig stava till ”hyfsat” eller ”et al.”. Dessutom en oerhört skrytig inledning. Den där tönten går fetbort och får gärna emigrera. Uppblåsta människor med grandios självuppfattning är inte tillnärmelsevis såpass nyttiga som de själva tror. Det där är inte mentaliteten som byggde Sverige. Hej då mensanen och ha det så bra!

   Svara
   • [Slår upp ”besserwisser” … ”jante” … 🙂 ]

    Svara
    • Jans

      /  06/15/2017

     Jantelagen handlar inte om att det är konformism att kritisera uppblåsta mallgrodor. Att du inte känner igen en så uppenbar mallgroda tycker jag är lite sorgligt.

     Svara
     • Maria

       /  06/16/2017

      Äsch, läs hela bloggen innan du kommer med sådana värdeomdömen. Finns mycket grävande och värdefull information där. Lite synd bara att skrivfel inte rättas till, för helhetsintrycket, men jag förstår ändå, så det är lugnt:-).

 3. MiT

   /  06/15/2017

  Svara
  • Jans

    /  06/15/2017

   Undrar vad de där feministerna själva bor i för byggnader? För de kan ju inte rimligen bo i rasistiska byggnader ritade av vita ARKITEKTER? Gissningsvis bor de i jordkulor på Södertörn eller möjligen i ekologiska tält sydda av fittaktivister på Södermalm.

   Svara
 4. MiT

   /  06/15/2017

  ”Svar på Ibn Rushds replik – de har fel”
  http://uvell.se/2017/06/15/svar-pa-ibn-rushds-replik-de-har-fel/

  Svara
  • Jans

    /  06/15/2017

   Jisses, detta är ju förmodligen ett stort bedrägeri. Föreställ er nu att t.ex. SD hade ett studieförbund där de låtsades ha mängder med studiecirklar och där de köpte fastigheter som de sedan avyttrade på detta vis.

   Svara
  • Fantastiskt gräv av Uvell!
   Minns ni när det fanns tjänstemän och journalister som gjorde sådant?

   Svara
 5. Gorby

   /  06/15/2017

  SVT mörkar inte, bara undviker att rapportera vissa nyheter mm…

  Svara
  • Jans

    /  06/15/2017

   Är det någon som tror att detta inte kommer att locka nya att söka lyckan via Medelhavet? Snart har Grekland och Italien 3000 nya migranter från Syrien som ersätter dessa och så börjar cirkusen återigen.

   Lägger för övrigt märke till att majoriteten av kvinnorna på bilderna bär slöja, d.v.s. det handlar om traditionella sunnimuslimer som med stor sannoliket är emot Assad och har sympatier som antagligen vetter åt IS, Nusrafronten och andra s.k. ”rebellrörelser”.

   Sverige skickar hem ett tiotal hazarer och gammelmedia får spasmer, samtidigt som över hundra gånger fler asylsökande skickas hit från Syrien och Migverket lovar att över 90% skall få stanna, knappt ett knyst.

   Svara
 6. Ivar L

   /  06/15/2017

  Det kan ju vara bra att vara aningen kritisk lyssnare till Engelau när han sitter och intervjuar sin polare. Inte för att det behöver vara lögn och förbannad dikt men det handlar ju tveklöst om opinionsbildning och inget annat. Till skillnad från Tino Sanandaji är väl denne Hans Jensevik dessutom knappast någon internationellt erkänd forskare? Vem är han ens? Han kallar sig universitetslektor.

  Svara
  • Dreadlock

    /  06/15/2017

   Hans är chef för Svensk KommunRating, och har skrivit mycket positivt om Tino Sanandaji

   Google ÄR en bra vän att ha ibland

   http://www.kommunrating.se/blog/

   Svara
   • Har skrivit på DGS en gång tidigare:
    https://detgodasamhallet.com/2016/11/04/gastskribent-hans-jensevik-skatteutjamningen-gor-oss-fattigare/

    Inte forskare, i varje fall inget på Google Scholar.

    Det verkar bara vara bloggen som fungerar här:
    http://www.kommunrating.se/blog/

    Har varit intresserad av kommunen i tjugo-tretti år, någonting:
    http://nationalekonomi.se/taxonomy/term/1413

    Svara
   • Ivar L

     /  06/16/2017

    Ja, jag googlade naturligtvis och hittade den där bloggen också. Men vad ÄR det för något? Det finns två Svensk Kommunrating AB, det första grundades uppenbarligen av Hans själv i slutet av 80-talet och verkade vara ett litet bolag med någon miljon i omsättning. Det är nedlagt och ersatt med ett nytt i Gamla Stan som jag inte hittar mycket info om. På samma adress finns mängder med småföretag. Nya Svensk Kommunrating är något slags konsultbolag bildad 2015. Jag vet inte om det är Timbrofinasierad PR eller något i den stilen. Det luktar så. På en blogg som är såpass mediekritisk som Toklandet hoppas jag på att läsarna är kritiska och skeptiska till alla opinionsbildare. Jag säger: ta det som sägs i videon för vad det är. En ekonomilärares spekulationer. Säkert inte sämre än vad en massa andra experter med akademisk grundutbildning får utala sig om i medierna men inte heller bättre.

    Svara
    • För all del.
     Men historielektionen och information om hur systemet är uppbyggt – dvs nästan fullständigt centraliserat där staten tar pengarna och kommunerna får ta hand om problemen – torde väl vara fakta?

     Svara
 7. Frida Gustavlin

   /  06/15/2017

  Även om intervjun med Hans Jensvik i all mening säkert är korrekt så tror jag tyvärr inte att hans förhoppning om att tillväxten på någorlunda lång sikt, säg tio år, kommer gå att styra upp genom att balansera bidrag och skatteintäkter. Av den enkla anledningen att klyftorna är för stora, och att de klyftorna samverkar till det sämre i det fall bidragskranen stängs av och kraven från samhället blir ett faktum

  Vi har som han påpekar enormt stora klyftor i kulturell/religös tillhörighet. Klansamhällen kontra solidariska välfärdsmedlemmar, kombinerat med helt otroliga skillnader i utbildningsnivå och ekonomisk status.

  Vad händer om vi kortsiktigt gör det svårare för klansamhällenas invånare att leva? Vänder de ryggen än mer mot de gemensamma projekten eller svarar de med att kavla upp ärmarna för att hjälpa till?

  Det går så klart att lösa, men det kräver rätt hårda nypor, och vad är priset vi får betala på vägen? Kriminalitet, religös extremism och korruption?

  Men vad finns det för alternativ? Ingen munter intervju att lyssna på. Tröttsamt att sådana som han så sällan syns i media.

  Själv tror jag att man behöver börja med att göra upp med klankulturen, på riktigt.

  Svara
 8. Dan

   /  06/15/2017

  Vinnaren i junior sm i judo 2017. Utvisas säger sig vara 16 år. Var egentligen en vuxen man. Läs DN bissara snyft artikel.
  http://www.dn.se/sthlm/blev-svensk-juniormastare-i-helgen-nu-ska-han-utvisas/

  Svara
  • Dan

    /  06/15/2017

   Lägger upp denna länk oxså ifall DN lägger artikeln bakom betalväg http://www.friatider.se/svensk-juniorm-stare-i-judo-utvisas-var-inte-junior

   Svara
   • Ivar L

     /  06/16/2017

    Lite DDR-vibb över att låta vuxna män tävla och vinna mot juniorer av ideologiska skäl. Alla juniorsporter som lockar ensamkommande kommer i framtiden att behöva obligatoriska ålderstester. Snacka om demoraliserande för hårt tränande ungdomar när deras land släpper in vuxna män som låtsas vara barn att tävla och vinna mot dem.

    Svara
 9. Dreadlock

   /  06/15/2017

  Hejdå, glöm inte att lämna in din junior-SM medalj innan du åker hem.

  Sedan måste väl SM i Judo för pojkar 16 tas om , nu när det fuskats …

  Svara
 10. Dreadlock

   /  06/16/2017

  En liknande snyfthistoria (SvD) som Judokillen idag. De verkar öka i frekvens av någon anledning.

  IS sympatisörer i Göteborg utvandrar till Raqqa för att ansluta sig till Allahs vilja att skära halsen av otrogna samt slakta all världens muslimer som tillhör oppositionen. Morsan tar med sig sina småbarn. Ett barn leker med en granat och sliter barnet i småstycken. Pappan blev under tiden filmat när han skar halsen av 2 människor som begått tankebrott, därav rättegången med livstidsstraff i Göteborgs tingsrätt.

  Mamman bor i Göteborg , tar efter ett tag livet av sig själv efter att ha knaprat antidepressiva tabletter. Pappan sitter i rullstol med hjärnskador.

  Ursäkta om det låter cyniskt och kallt. Men LÅT DETTA VARA ETT TYDLIGT EXEMPEL PÅ HUR JÄKLA SNETT DET KAN GÅ …. Detta exempel borde tas upp i skolor i våra förorter samt översättas i Google-Translate ( Vilket är en ren snilleblixt av dig MiT)

  Gissa vad det står i artikeln i övrigt ? Jo, att kommunen har misslyckats med att ta hand om dessa mordiska resenärer, och att man ska se över sina rutiner för att det aldrig ska ske något självmord igen. Fan trott. Nu börjar jag bli riktigt cynisk igen. I just dont care. Alla fick vad de förtjänade ( Förutom barnet som slets i stycken)

  https://www.svd.se/yasmin-reste-till-is-jag-och-min-dotter-skulle-do-tillsammans

  Svara
  • Ivar L

    /  06/16/2017

   I ett sånt här fall är det ju bara löjligt av en kommun att prata om ”rutiner”. Att ta livet av sig själv när man handlat på det viset är faktiskt inte särskilt konstigt och har inte ett djävla dugg med kommunala rutiner att göra. Det som kommunen misslyckats med är att de överhuvudtaget låtit den där typen av människor beträda kommunens mark och utsätta de andra medborgarna för livsfara.

   Svara
 11. Svenne

   /  06/16/2017

  Winter is coming… för Alliansen… #satir

  Svara
  • Johan

    /  06/16/2017

   ”Högern” blir uppäten av vänstern, här i form av pac-man, som glufsar i sig och förgör allt som kommer i dess väg.

   Svara
 12. MiT

   /  06/16/2017

  Svara
 13. MiT

   /  06/16/2017

  Svara
 14. MiT

   /  06/16/2017

  Svara
 15. Tystnaden

   /  06/16/2017

  ”According to UN: Sweden to become a Third World Country by 2030”: Har snubblat på detta ett par gånger. Ska från början tydligen komma från en FN-studie med ekonomiska modeller. Hur pass trovärdigt är det är frågan? som med klimatmodeller?

  Btw. Hennes familj flydde från Sydafrika och hon har en hel del kunskaper i de ämnet, saker som jag bara känt till delvis innan. Uppenbart att Mandela-kommunismen (who could tell..) och Zuma varit helt förödande. Vita förföljs, trakasseras, bortkvoteras och får inte arbeta i avancerade yrken, allt detta ska istället utföras av det obefintliga kompetensregnet hos rasifierade… och landet nu är på väg att kollapsa bortom all räddning. Låter det inte bekant på nåt sätt?

  Svara
 16. MiT

   /  06/16/2017

  Svara
 17. MiT

   /  06/16/2017

  Svara
 18. MiT

   /  06/16/2017

  Svara
 19. MiT

   /  06/16/2017

  Svara
 20. MiT

   /  06/16/2017

  Svara
 21. MiT

   /  06/16/2017

  Svara
 22. MiT

   /  06/16/2017

  Svara
 23. MiT

   /  06/16/2017

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: