Det kommer alltid lukta trafikdödad grävling om de här frågorna i svensk media

Den berömda skylten i SR:s bil på Järva drog igång en massa spekulationer om SR och media i stort. Man misstror SR vars reporter säger att någon satte skylten på bilen och att hon tog ner den och ”slängde” in den i bilen.

Aftonbladet hade en artikel som heter ”Sanningen om Sveriges Radios SD-skylt”. Så fort media brassar på med något som heter ”sanningen om …” så ska man nog dra öronen åt sig generellt eftersom man normalt sett då inte får någon sanning alls. Men den här gången så är det nog som SR-reportern sa, hon tog ner den och ”slängde” in den i bilen. Hon skulle sagt ”ställde” in den eftersom den inte ser inslängd ut alls. Då blir det rimligt ändå. Tror nog att många t ex säger ”Jag slängde in den i garderoben” om något fast de inte alls slängde in något i garderoben utan ställde in det.

Problemet med hela den här grejen är att det inte skulle blivit en grej alls om inte Public Service och media i allmänhet och SR i synnerhet har blivit veritabla NÄSTEN för extremistiska aktivister långt ut på vänsterkanten som man kan förvänta sig exakt sånt här av. Och det är inget som bara råkat hända, det har varit en strategi. Villkoren har varit att man är en extremist för att överhuvudtaget få jobb där. Man vet helt enkelt inte om man läser en artikel i Public Service eller etc om man inte ser loggan samtidigt.

SR är totalt djupmarinerat i postmodernism, det är radikalfeminism som är ledordet. Dvs extremister långt ut på vänsterkanten. Detta har pågått under massor av år och postmodernismen är den som gjort de senaste årens totala kaos möjligt och SR har varit en del i mörkningsindustrin när det gäller de enorma problem som det svenska asylhaveriet har orsakat då man inte varit så sugen på att granska utan tvärtom, man var tidigt ute på banan för att mörka.

2012 så visste man på SR att de ensamkommande kommer att bli fler, tydligen så blev de yngre också som vi kan se av bilden. Visst är det en representativ bild för ensamkommande…?

Är det ovan en rättvis bild för att illustrera ensamkommande?

Detta var bara två exempel som är jättetydliga när det gäller SR, det finns otaliga mängder av rena vilseledande artiklar och bildsättningar. Man hittar däremot inte samma mängd granskande artiklar där man verkligen visar upp det groteska problem som Sverige skulle drabbas av fast alla visste om att det skulle ske. Kanske det finns några från kanske sent 2015 och framåt. Kanske alltså… Och sen ska det inte behövas samma mängd seriösa och granskande artiklar för att ”väga upp” eftersom de ska vara i absolut och förkrossande majoritet eftersom vilseledande inte ska förekomma alls. Men det är tvärtom, de vilseledande har varit i förkrossande majoritet!

SVT har inte varit bättre, de har också MATAT ut ren desinformation i åratal om detta gigantiska problem

SVT illustrerar ett ensamkommande flyktingbarn, en liten tjej i söt klänning som går på en äng med en nalle i handen…

I juni 2015 drog SVT på med att det föll ett kompetensregn över hela Sverige och att det där regnet t o m HÖJDE utbildningsnivån i landet. Man menade alltså att svenskarna är så dåligt utbildade att analfabeter eller med några år i kanske en koranskola HÖJER utbildningsnivån i landet.

Studieår, doktorsavhandlingar och tunga examina REGNADE över Sverige.

Desinformationen från SVT spred sig över landet

Jo det stämmer. Det visste ALLA då, arbetsförmedlingen liksom Helsingborgs Dagblad. Men man VALDE att i stället sprida desinformation om det.

För hur såg det ut?

1000 välutbildade skulle det finnas i Helsingborg/Höganäs enligt AF. Så man satte ihop en portfolio för att synliggöra den kompetensen. Och i portfolion så hittade man… 15 stycken. Varför de andra 985 välutbildade inte fick vara med vet bara AF antar jag eftersom HD inte var så intresserade av att fråga om det.

Kommer ni ihåg reportaget i Göteborgs Posten om den ensamkommande 16-åringen som UPPENBART var vuxen och ljög så mycket han kunde (det längst ner på sidan)? Där reportern och fotografen, när de besökte boendet, inte alls tyckte att han stack ut vad gäller ålder? Det fanns alltså ett helt boende för barn som i stället var fyllt med ljugande vuxna män men inte ett enda reflekterande av vare sig GP eller reportern. Fruktansvärt URKASS journalistik och sen lika URKASST när nyhetschefen på GP försvarade skräpet istället för att omedelbart börja granska det gigantiska bedrägeriet som pågick. Man VALDE att inte granska det som man visste kommer att knäcka Sveriges kommuner. Rena bedrägerier alltså. Men man VALDE att blunda för det.

GP hade också ett rent snyftreportage för bara ett litet tag sedan om att Sverige utvisar sådana som inte har asylskäl. Det handlade om afghaner som skulle utvisas. Det är så speciellt med dem att de har en hängiven fanclub av sexsvultna medelålders och äldre svenska damer hängande i klasar runt sig, det liknar alltså mer en statlig bordell för dessa damer än något annat. Inte en enda kritisk fråga från reportern trots detta, bara snyft från dessa damer om hur de längtande och trånande tittade på sina toyboys genom fönstret på förvaret. Det handlar alltså om predatorer! Men inte en enda kritisk fråga från GP…

#rörinteminthailändska för #vistårinteut om ni gör det!

I SvD kunde man läsa om att de ensamkommande blir allt yngre (näst längst ner) och illustrerade det med en bild på en UPPENBART vuxen man, en man som på sociala nätverk själv uppgav att han var 34 år! SvD var helt obekymrade om det eftersom de ensamkommande påstods bli allt yngre… Bara ett exempel från SvD, finns massor från de senaste åren!

Dagens Nyheter har haft den berömda Sandviken-rapporten där man påstod att lilla Sandviken tjänade en halv MILJARD på asylsökarna. Man har haft en artikel om den rasistiska brandmannen i Boden som från början var helt meningen att man skulle se som en objektiv sanning baserat på ett riktigt och äkta samtal. det visade sig vara rent båg och ljug från både DN och författarinnan. DN mörkade de sexuella övergreppen på We Are Stockholm. Man har krönikörer som Hanna Fahl som fullkomligen ÖSER ut ren postmodern propaganda om just det problemet. Rent ljug och hittepå tillåter DN att hon sprider i en sådan viktig fråga. Det finns massor med mörkande och ren desinformation från Dagens Nyheter de senaste 5 åren. MÄNGDER!

Det finns alltså nästan bara sånt här från de senaste åren från media över hela linjen. Finns knappt något som kan tänkas vara granskande av de problem som följer utan tvärtom, man försöker med alla medel få det till att det inte alls är problem genom att försöka få de till att det är svenskar som orsakar problemen. T ex när somalier och irakier gruppvåldtog en kvinna på en Finlandsfärja, man påstod blixtsnabbt att det var svenskar som hade gjort detta när de inte ens hade svenskt medborgarskap! Det är alltid svenskar som orsakar skit överallt i världen enligt svensk media oavsett. Trots att det i allra bästa fall bara är papperssvenskar.

Ja varför finns inga pengar till vård? Tips, 70 miljarder till Migrationsverket ger en liten vink om vart pengarna går…

Ständigt matande av propaganda samtidigt som man underlåtit att granska de problem som följer med. Hela tiden har det varit så. Samtidigt har man konsekvent anställt rena aktivister som krönikörer osv och de låtsas alla som om det inte finns några problem alls och när det ändå finns problem så är det svenskarnas fel. Några fler exempel finns här, bl a en som efter den livesända gruppvåldtäkten på facebook utförd av afghaner och en iranier (irakier?) frågade sig hur VI har misslyckats i det här landet…

Så fort det är nåt jävla trams om någon butik som har en tjej- och en killavdelning och någon galning blir kränkt så POFF! En rejäl ideologisk aktivistartikel i tidningen! Ibland så vet man var det kommer ifrån då man vet att reportern är polare med aktivisten ifråga. Det finns ständigt en direktkanal in i media för samhällsskadlig ideologi, mycket tack vare att man anställt rena aktivister i första hand.

Debaclet med SR ska ställas i ljuset av allt sammantaget vad gäller media och asylfrågan men även t ex radikalfeminismen. Nej, det finns inte många som tror att SR skulle ligga bakom och santionera en aktion mot SD. Men man har massor med aktivister anställda som ”reportrar” och annat utan att tveka en enda sekund skulle kunna göra det ändå. Och om några ska iväg på jobb och de alla ”råkar” vara just sådana som anställts enbart på grund av deras vänsterextrema åsikter (vilket är MÅNGA på SR…) så är det inte alls otroligt att de skulle kunna vara del i just en sådan aktion som vi såg i Järva. De skulle inte tveka en sekund att tillverka protestskyltar och dela ut.

Nu råkade det vara så att hon som blev drabbad just den här gången alldeles säkert är helt oskyldig, det är en trolig förklaring till hur skylten hamnade i bilen om man inte tolkar varje ord stenhårt. Men SR ÄR ett näste för vänsteraktivister. Så är det bara. Då drabbas även oskyldiga och orsaken till det är SR. De har inte skött sitt uppdrag tidigare, att granska, utan man har valt att inte göra det till förmån för ren aktivism. Och att inte granska allvarliga problem pga ideologi är också aktivism! Svårare att peka på men ändå aktivism. Och den aktivismen, att inte granska, kommer alldeles säkert uppifrån! DEN är sanktionerad!

Det är också aktivism att alltid plocka in andra aktivister som sk ”experter”, nu senast Jesper Strömbäck som skulle berätta att media minsann visst har belyst alla problem och varit jättesakliga under alla dessa år. Han är professor på pappret men flyktingaktivist i verkligheten. Vilken forskning ska man ta hänsyn till? Strömbäcks egna aktivist”forskning”? Vad gör man när forskningen inte är pålitlig? I DN häromveckan så tyckte han att man ska inte ta hänsyn till åsikter utan till fakta, detta efter att i flera år själv ha strösslat egna åsikter och attacker på sina egna halmgubbar i frågan, allt för att försöka förvirra och dra bort uppmärksamheten från problemet. Ja, jag har såklart exempel på när han strör myter omkring sig som ”expert”, allt i syfte att få bort fokuset från själva problemet…

Så här sitter vi nu, med en media som vägrar erkänna sina grova misstag och aktivism och tror att folk ska glömma vad de gjort och åstadkommit. Och så undrar man varför folk inte tror på media i sådana här frågor och skyller på Trump och ”högerpopulister”?

Kan man lita på media i asylfrågor?

Sådär såg det ut när SvD skulle svänga ihop en artikel om vad svenskarna tyckte om tidernas värsta asylhaveri i Sverige hösten 2015… Någon som tror det var en slump att man jagade just dessa personer? Ville man ha en nyanserad bild av vad som faktiskt höll på att ske? Eller ville man ha en ideologisk aktivistartikel…?

Vad blev resultatet?

Det där. Svenskarna tyckte tydligen att man skulle öppna gränserna…

Det kommer alltid att lukta trafikdödad grävling om de här frågorna i media framöver. Alltid alltså. Och media får skylla sig själv! Hade t ex SR inte varit så tydligt aktivistiska i allt de gjort de senaste decenniet i de här frågorna hade man nog inte brytt sig om skylten i bilen utan direkt godtagit förklaringen som gavs eftersom den då hade varit trovärdig och trolig baserat på tidigare erfarenheter av SR. Nu blir man direkt misstänksam i stället pga tidigare erfarenheter av SR och övrig medias hantering av frågan tidigare. Man förväntar sig just sådana grejer från aktivister helt enkelt.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

105 kommentarer

 1. MiT

   /  06/20/2017

  Svara
  • Jan

    /  06/20/2017

   Islamofobi? Vad tror man händer om muslimska terrorister gång efter gång mejar ner oskyldiga civila i våra städer? Såklart att någon tar saken i egna händer förr eller senare. Samhället kan ju inte göra någonting annat än att se på.

   Svara
   • Ivar L

     /  06/20/2017

    Dessutom är fobi överdriven rädsla för företeelser som eventuellt kan vara farliga. Men ordet islamofobi används snarare om förmodat hat mot muslimer ett hat som i det fall det finns inte nödvändigtvis har med rädsla att göra.

    Svara
  • Grodan Boll

    /  06/21/2017

   Klassisk piss”retorik” från folk utan argument, beröva meningsmotståndaren från att komma till tals genom att överrösta denne med ovidkommande dravel tills tiden tagit slut. Se även Katie Hopkins (som är bedrövlig) och varje vänstermupp eller muslim.

   Så.

   Djävla.

   Irriterande.

   Prata till punkt, låt därefter motståndaren göra detsamma.

   Svara
 2. MiT

   /  06/20/2017

  Svara
  • Hypocrita

    /  06/20/2017

   Förstår inte…. Om man läser hela artikeln, framkommer anledningar till den påstådda löneskillnaden. ÄNDÅ väljer AB att rubriksätta som dom gör. Djupt ohederligt kan jag tycka….

   Svara
   • Ivar L

     /  06/20/2017

    Hrmm…

    ”Med en lön på 165.000 kronor toppar Trafikverkets generaldirektör Lena Erixon listan över Sveriges bäst betalda myndighetschefer”

    http://www.di.se/nyheter/myndighetscheferna-som-tjanar-bast/

    Svara
    • Shit, det där är väl ungefär samma lön som statsministerns? 🙂

     Svara
     • Inte så konstigt som det verkar, för om man får tro Aftonbladet och det handlar om penistillägg så måste det ju betyda att Lena och Stefan har ungefär lika stora…

    • Det beror på vad som menas med penis, Lena Erixon kanske har en rejäl clitoris?
     Det kanske är därför som hon har bra betalt.
     Sedan kan man ju undra på vilket sätt lönerna sätts, kan det vara så att de tar fram tumstocken för att avgöra vad en person ska ha i lön…

     Svara
   • Banbrytande

     /  06/21/2017

    Sanningen: Kvinnor jobbar mindre, bidrar mindre till statskassan (knappt alls) och företagande, entreprenörskap, dvs bryta ny mark, skapa arbetstillfällen, kort sagt frånvarolistan kan göras hur lång som helst – Kvinnor är helt enkelt inte intresserade av vad som skapar inflödet i statskassan – eftersom de är enklare att leva på männen.

    snällare sagt – omfördela männens

    Svara
  • Pelle2

    /  06/21/2017

   Undrar om dom skulle kunna skriva att kvinnor gynnas av slidkvotering när det skrivs om kvotering av kvinnor i olika sammanhang ?

   Svara
 3. Jan

   /  06/20/2017

  Dhimmin Jonna Sima yrar om islamofobi igen. Anti-muslimska hatbrott är samhällets största hot menar hon. Verkligen? Hon borde skämmas. För övrigt är skepsis mot islam en högst rationell känsla.

  http://www.aftonbladet.se/ledare/a/7r6Lw/terror-uppstar-inte-i-vakuum

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  06/20/2017

   Avslutningen ”ord kan i värsta fall förvandlas till dödliga vapen”.

   Quran (3:56) – ”As to those who reject faith, I will punish them with terrible agony in this world and in the Hereafter, nor will they have anyone to help.”

   Svara
  • Ivar L

    /  06/20/2017

   Klart att terrorbrott mot muslimer är lika vidriga och dessutom riskerar trappa upp konfliktnivån ytterligare men medan högerextrem terrorism liksom kommunsim är skräp västerlandet själv skapat så är islamism något vi importerat helt i onödan. Det kunde vi gott och väl låtit bli att göra med bättre immigrationslagar och mindre lockande klimat för muslimsk kulturinfiltration betalad av wahabbister och annat obehagligt.

   Svara
  • Rikard

    /  06/20/2017

   Hej.

   Vill man läsa om terrorism i siffror kan man göra så här:

   [https://www.europol.europa.eu/activities-services/main-reports/eu-terrorism-situation-and-trend-report-te-sat-2017]

   Ett citat om terrorism som inte är islamsk, och som förefaller intressant givet Simas och större delen av journalistkårens politiska hemvist:

   ”In 2016, left-wing and anarchist extremist groups and individuals remained a public order threat in a number of EU Member States. Their activities included riots, arson attacks, criminal damage and spreading propaganda. Left-wing and anarchist extremists continued to take advantage of lawful demonstrations to launch violent attacks against governmental property and law enforcement. Anarchist groups and individuals tended to be more violent than those belonging to left-wing extremist movements.

   Anarchist and left-wing extremist activities largely take place in urban milieu. In several cities in the EU, anarchists and left-wing extremists prefer to reside in specific areas. In these zones, they have established squats and “community centres”, where they plan and organise actions. Extremists are also very active in and around universities, where they can find opportunities for recruitment.”

   Rapporten diskuterar tre bakgrunder till terrorism: etno-nationalistisk (ETA, PKK och liknande), vänsterextrem/anarkistisk (attentat främst i Italien och Grekland: stark ökning), samt muslimsk, vilket står för majoriteten dödsfall och attacker i antal.

   Jag finner det allt märkligare att medialt utbildade eller erfarna människor inte verkar kunna leta information. Europol måste väl räknas som så säker källa man kan hitta utan att arbeta inom säkerhet & spionage, och det tog under minuten att hitta årets rapport (den ovan) via Google.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
  • Olof

    /  06/21/2017

   Jag kan nog ställa upp på att anti-muslimska hatbrott är ett av de största hoten i samhället.

   Problemet är ju bara att den största delen av dem utförs av muslimer.

   Svara
 4. MiT

   /  06/20/2017

  *https://www.facebook.com/joakim.lamotte/videos/1400628586698395/*

  Svara
  • Orkar inte med Lamotte, även om han har nåt viktigt att säga, på grund av hur han gör det. Han sitter och skriker och skäller och gormar genom en lodrät kamerabild… Nä fy fan, han ska ju vara reporter, han behöver lära sig göra detta professionellt. Exempelvis Angry Foreigner gör det här tusen gånger bättre än honom.

   Svara
 5. Statsministern var just i TV i nyheter och försökte gå lös på Polen som vägrar ta mot asylsökande. Ansvar, ansvar, ansvar… och sen hotade han med indragna pengar från EU. Han var mäkta upprörd.
  Polackerna är nog inte så naivt folk som vi.

  Svara
  • Kristian

    /  06/20/2017

   (Avskyr verkligen ”this comment could not be posted”. Grr. Får skriva om.)

   Vill de inte ha kompetensregnet?

   I ett tidigare liv satt jag i telefonsupport för diverse programvara.
   Främst talade jag med skandinaver (det var språket jag blev anställd på), men det blev en del andra om de inte hade något emot att tala engelska.

   Skandinaver var blandad kompott – skämt om ”Mugghållare” är absolut inte överdrivna, om någon nu minns CD-läsaren på gamla bordsdatorer – och britter var antingen väldigt trevliga eller tvärtom. Fransmän och Tyskar vägrade i allmänhet tala engelska, så de kom aldrig fram i den ”allmänna” potten.

   De som ringde från Polen var en sort för sig: kunniga, pålästa, hade prövat olika saker, visste vilken hårdvara de hade, ställde relevanta frågor. Ett rent nöje.

   Svara
   • Klimathotet

     /  06/20/2017

    Jag har samma erfarenhet av polacker. Lite snack och mycket verkstad s.a.s.

    Svara
  • Ivar L

    /  06/20/2017

   Så Polen ändrade sig inte trots att vi tog emot ytterligare 3000 bara för att de skulle skämmas? Snacka om att hela grejen med att EU skall avlasta Sveriges flyktingbörda är verkligen en enda stor praktbluff. 250 Syrier i veckan flygs f.n. till Norrland medan Löfven gormar åt Polen och Ungern och låtsas att det spelar roll.

   Svara
  • Rikard

    /  06/20/2017

   Hej.

   Polen har tagit emot flyktingar från ett krig i sitt närområde: ukrainare på flykt undan den ryska invasionen.

   Sverige har tagit emot lyx-sökare från områden långt bort, där de passerat flera andra säkra länder på vägen.

   Vad polacker har att säga om svenska politikers försök att skuldbelägga och mästra ett folk som överlevt både Hitler och Stalins mordiska invasioner, och kommunistiskt förtryck lämpar sig inte för trycka, men harangerna torde inledas med en synonym till svenskans ord för där vägen kröker.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • Hmm … ”far åt pipsvängen”?

    Svara
   • Senior

     /  06/21/2017

    Vad polackerna har att säga om svensk flyktingmottagning?

    Vad sägs om ”vi bör förstärka vår gränskontroll mot Sverige.”

    Svara
   • Sälungsjobbaren

     /  06/21/2017

    Där vägen kröker, det är ju en kurva. Du vet vad ”kurwa” betyder på polska, va?

    Svara
 6. Okej, ursäkta, men min begåvade grannes son har gjort en sång:

  Jag sitter just nu och gör pinsamma papparörelser med händerna.

  Svara
 7. Senior

   /  06/20/2017

  ”Varför finns inte pengar till vård?
  Går det dåligt för Sverige?
  Nej vi konsumerar som aldrig förr.”

  Genom att jämföra äpplen och päron implicerar hon att skatterna borde höjas…..

  Svara
  • Pelle2

    /  06/21/2017

   Det är ju så vänstern brukar resonera. Det går alltid att höja skatterna och vi skall vara tacksamma för om vi får behålla några av de pengar vi drar in..

   Svara
   • Senior

     /  06/21/2017

    Ja, jag fattar inte hur de lyckas dupera folk att de skulle vara någon form av Robin Hood som tar från de rika och ger åt de fattiga när de i själva verket eftersträvar att vara Prins John som finansierar sitt ansvarslösa styre med höjda skatter för folket hela tiden…..

    Svara
 8. Och att en trafikdödad grävling luktar DJÄVLIGT illa har jag erfarenhet av. Stannade för några år sedan vid vägkanten för att det låg en grävling och blödde på vägen, ville kolla upp om den verkligen var död. Som den blödde måste den ha blivit påkörd alldeles nyss. Jag tryckte till den med foten och HELVETE då började den lukta som om den legat där och ruttnat i flera dagar!
  Och sedan luktade det lika illa i bilen på grund av min sko som vidrört grävlingen…

  Svara
 9. Härligt motvalls:
  ”Vi behöver porren för att orka vara jämställda”
  https://www.dagenssamhalle.se/kronika/vi-behover-porren-att-orka-vara-jamstallda-17650

  (Extrauppgift för den som orkar är att räkna osakligheter och halmgubbar i ROKS replik.)

  Svara
  • G

    /  06/21/2017

   Bra bra, fler behöver skriva. 🙂 I ett seminarium som sändes i SVT Forum (moderator var ingen mindre än Täppas) för kanske 6 månader sedan var representant från just Unizon med, de kom fram till ämnet prostitution på gatan, kvinnan från Unizon sa att forskning visar att nästan alla män som köper sex på gatan först börjat med att ”konsumera” porr, deras slutsats var att förbjuds porren så kommer män inte längre köpa sex av kvinnor på gatan.

   Svara
   • Vän av ordning

     /  06/21/2017

    Någon borde upplysa Unizon att de flesta som tittar på porr faktiskt började med onani. Så nog bäst att förbjuda det med.

    Svara
  • Grodan Boll

    /  06/21/2017

   FFS! Att referera till Gail Dines ”Pornland” är som att referera till Eva Lundgrens ”Slagen dam”. Vissa döda hästar piskas tillbaka för att spöka vad man än gör, verkar det som.

   Svara
 10. ”Leif GW Persson antyder politisk korrekthet förstörde Kevin-utredningen och pekade ut oskyldiga svenska pojkar”
  http://www.friatider.se/leif-gw-persson-antyder-politisk-korrekthet-f-rst-rde-kevin-utredningen-och-pekade-ut-oskyldiga

  Svara
 11. MiT

   /  06/21/2017

  Svara
 12. MiT

   /  06/21/2017

  Svara
 13. MiT

   /  06/21/2017

  Svara
 14. MiT

   /  06/21/2017

  Svara
  • Jonas

    /  06/21/2017

   Bara för att vrida till det ett varv till…

   Vilken rätt har Hanif, som kolonisatör, att appropriera de koloniserades kultur och dessutom ha den fräckheten att ge vem som helst rätten att också göra det?

   Svara
 15. MiT

   /  06/21/2017

  Svara
 16. MiT

   /  06/21/2017

  Svara
 17. MiT

   /  06/21/2017

  Svara
 18. G

   /  06/21/2017

  ”Teodorescu: De nya svenskarna betalar priset för de gamlas oförmåga”
  http://www.gp.se/ledare/teodorescu-de-nya-svenskarna-betalar-priset-f%C3%B6r-de-gamlas-of%C3%B6rm%C3%A5ga-1.4375028

  Svara
 19. G

   /  06/21/2017

  Svara
 20. G

   /  06/21/2017

  Svara
  • Jag vill inte uppmana tjänstemän att slarva med utbetalning av lön till vissa riksdagsledamöter.

   Svara
 21. G

   /  06/21/2017

  Svara
 22. G

   /  06/21/2017

  ”Stormade ut från fullmäktige

  Det hettade till på fullmäktigemötet i måndags kväll. V och Fi! lämnade mötet under protest när en av SD:s interpellationer diskuterades.

  Det handlade om interpellation nummer 18 som tog upp vad kommunen gör gentemot återvändande jihadister, som SD hade formulerat. Aktionen, att lämna mötet ifall just denna interpellation skulle debatteras, hade Vänsterpartiet beslutat om redan innan mötet.

  – Den var värst av alla deras interpellationer, med lögner och spekulationer. Vi insåg att det aldrig går att debattera det här med dem, säger oppositionsråd Mona Olsson (V) dagen efter mötet.

  De har satt i system att lämna in fler och fler interpellationer och motioner med tydligt främlingsfientligt tema, säger hon.”
  http://folkbladet.se/nyheter/norrkoping/stormade-ut-fran-fullmaktige-om4709367.aspx

  Svara
 23. G

   /  06/21/2017

  ”Journalister driver närmast en hatkampanj mot Peter Jezewski sedan han spelade för Sverigedemokraterna förra året. Nu berättar han i en lång intervju hur medier aktivt försöker stoppa hans bokningar. – Så fort vi anlänt till vissa teatrar så är det några som har sagt att ”de ringde från tidningen och frågade om vi inte skulle ställa in”, berättar han.”
  https://nyheteridag.se/peter-jezewski-talar-ut-om-hatet-fran-journalisterna-har-forsokt-paverka-for-att-stalla-in-shower/

  Undrar om ”journalisterna” ringer runt med liknande samtal när e.g Schyffert kommer till stan med sin show ”var inte rädda”.

  Svara
 24. G

   /  06/21/2017

  ”Ny IS-film visar bilder på Rosenbad och riksdagen”
  https://www.svd.se/ny-is-film-visar-bilder-pa-rosenbad-och-riksdagen

  Svara
 25. G

   /  06/21/2017

  Svara
 26. G

   /  06/21/2017

  Svara
 27. G

   /  06/21/2017

  Cwejman: Förnekarna av hedersvåld

  Arbetet mot hedersvåld hade underlättats betydligt om de som uppmärksammade fenomenet slapp anklagelser om att gå de högerextremas ärenden.”
  http://www.gp.se/ledare/f%C3%B6rnekarna-av-hedersv%C3%A5ld-1.4375211

  Braaaa Cwejman!
  Kamali, Manga och Schyman är jävla skojare och ”anti”rasister som alldeles för många lyssnat och dessvärre fortsätter lyssna på än idag.

  Svara
 28. G

   /  06/21/2017

  ”Dan Eliasson: ”Hjälp oss, hjälp oss”
  http://www.gp.se/nyheter/sverige/dan-eliasson-hj%C3%A4lp-oss-hj%C3%A4lp-oss-1.4379068

  Oss? Snarare: ”Hjälp mig, hjälp mig!”
  Finns nån som kan hjälpa dig, och det genom att ge dig sparken asap!

  Svara
  • G

    /  06/21/2017

   ”Nu har det hänt – en kollega har dött

   Till Dan Eliasson och Anders Ygeman.
   Jag skriver detta till er för jag anser att det är följden av beslut som ni tagit, som lett fram till att det som hände natten mot tisdag kunde hända.
   ..[..]..
   Öppna ögonen för verkligheten och ställ inte in skärpan på statistik som man valt att vinkla på passande sätt för en ickefungerande verksamhet.”
   http://www.expressen.se/debatt/nu-har-det-hant-en-kollega-har-dott/

   Svara
 29. G

   /  06/21/2017

  Svara
 30. G

   /  06/21/2017

  Svara
 31. G

   /  06/21/2017

  Svara
 32. G

   /  06/21/2017

  En diskussion över flera trådar, typ som diskussionen om invandring, antingen är man för fri invandring eller vill ha stängd gräns, verkar inte finnas ett mellanläge, som om man kanske kan ha 70% förtroende men inte skriva ut det i klartext så Perlenberg och c/o blir nöjda, utan snacka om att någon blir hög på da clickz från samhällets undervegetation.

  Och det ska komma från han som gillade Lindbergs ledare om Hitler, dra mig baklänges…

  Nej nej. Inget är fel. Nu håller du bara på med konspirationsteorier…

  Svara
 33. G

   /  06/21/2017

  Har någon anhörig till mannen som utförde attacken mot muslimerna i England sagt att de är stolta över honom ? Nej.

  Svara
 34. G

   /  06/21/2017

  ”Nima Dervish: Vår oro för terrorn får inte tystas ner
  ..[..]..
  De som gärna jämför absoluta tal kan även titta på antalet jihadister i Europa visavi judiska, buddhistiska, bahai- eller new age-terrorister i samma region och tidsperiod. Eller ökningen av radikala islamister i landet, från 200 till tusentals, enligt Säpo. Antalet inhemska fiender till vårt samhälle har alltså ökat från motsvarande ett starkt kompani till en stark bataljon, men glöm inte badkaren!

  Vi som varnade för islamismen kritiserades 2008 för inget dåd hade begåtts i Sverige. När det väl begicks 2010 fick vi höra att ingen hade dött. Nu när folk har dött 2017 kritiseras vi för att de döda inte är tillräckligt många. Ska vi tiga tills siffrorna ökat? När tycker Norberg att det är okej att vara bekymrad? När terroroffren är fler än badoffren, strokeoffren eller canceroffren?”
  http://www.expressen.se/debatt/var-oro-for-terrorn-far-inte-tystas-ner/

  Mycket bra, läs hela. All relevant kritik mot Norberg och c/o är välkommet!

  Svara
  • Jan

    /  06/21/2017

   Helt rätt. Jag känner Nima. Han har varnat för detta under lång tid. Ingen politiker har lyssnat.

   Norbergs relativiserande förstärker min åsikt om nyliberalismen och identitetspolitikens negativa inflytande på det svenska samhället. Dessvärre är de de två ideologier som styrt våra politiker de senaste decennierna. Resultatet av detta ser vi nu.

   Svara
 35. G

   /  06/21/2017

  ”Osmakligt, Heberlein

  Torsten Kälvemark om en alarmistisk bokattack mot svensk integrationspolitik”
  http://www.aftonbladet.se/a/7r6LW

  No comment.

  Svara
 36. G

   /  06/21/2017

  ”Polisens mopedbeslag väcker hat i sociala medier

  Enligt uppgifter till SVT Västmanland kan måndagens bilbränder vara en hämndaktion på polisens riktade insatser mot mopeder under förra veckan. I sociala medier sprids ett klipp där polisen kör ikapp en mopedist och kommentarsfälten sjuder av hat.

  Polisen beslagtog under förra veckan 14 motorfordon på Bäckby, Råby och Hammarby i Västerås. Framför allt handlar det om mopeder som misstänks vara stulna.

  I sociala medier sprids ett klipp från ett av mopedbeslagen. I klippet, som har visats tusentals gånger, syns hur mopedisten jagas av både civila och uniformerade poliser för att till slut fällas omkull.

  Klippet har fått flera kommentarer. Många är hatiska mot polisen och ingripandet ifrågasätts. Yttre befäl Fredrik Degerman menar däremot att ingripandet skett enligt rutin.

  – I min värld så är det här ett korrekt ingripande, ett skolboksexempel. Man har iakttagit försiktighet här, det är i princip hastighet noll och inga personskador.

  – Vad gäller kommentarerna i det här fallet har jag inget att säga. Alla har rätt att ha en åsikt om polisen. Det är väldigt många som har det, säger Fredrik Degerman.(forts)”
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/polisens-mopedbeslag-vacker-hat-i-sociala-medier

  Svara
 37. Maria K

   /  06/21/2017

  Skrämmande! Sverige har tagit på sig ansvar för individer med helt annan bakgrund och helt annan syn på lagar! Varför inte underlätta migration i närområdet?

  Svara
 38. G

   /  06/21/2017

  ”Libanesiskt scenario i Sverige – på väg in i ett civilkrig?”
  https://putilov.org/2017/06/21/libanesiskt-scenario-i-sverige-pa-vag-in-i-ett-civilkrig/

  Svara
 39. Ja, under en procent befolkningsökning (netto) fungerade ju bra för Sverige 2015

  Svara
 40. G

   /  06/21/2017

  ”Funktionsnedsatt kvinna våldtogs – man utvisas

  En funktionsnedsatt kvinna våldtogs i april månad på en krogtoalett i Örebro.
  Nu döms en 28-årig man till 2,5 års fängelse och utvisning från Sverige.
  Mannen förnekar samtidigt anklagelserna och kommer överklaga domen.”
  http://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/funktionsnedsatt-kvinna-valdtogs-man-utvisas/

  Svara
 41. Jan

   /  06/21/2017

  Invandringsaktivisten Anders Lindberg om de afghanska män som på falska grunder söker asyl i Sverige:

  ”Och det hela är faktiskt hjärtlöst i överkant. Det handlar om unga människor som kom under 2014 och 2015 och som ofta fått sin ålder uppskriven med tveksamma metoder.”

  Tveksamma metoder? Visst är situationen i Afghanistan (och dussintals andra länder i Asien och Afrika) hopplös. Fast det har Sverige i grunden inget ansvar för. De asiatiska länderna får ta hand om sina egna enorma befolkningar. Vi kan hjälpa till via bistånd och hjälp på plats. Att gå längre än så är att ge fel signaler.

  http://www.aftonbladet.se/ledare/a/XVb4m/sluta-utvisa-folk-till-afghanistan

  Svara
 42. G

   /  06/21/2017

  ”Svenska kyrkan och Rädda Barnen: Stoppa utvisningarna till Afghanistan”
  https://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=1633494

  Svara
  • Vi gör ett byte tycker jag. Ut med alla falska barn. Mot varje utvisad man som påstod sig att vara barn tar vi in en ung flicka som riskerar bli tvångsgift.
   Vi får se då hur många snälla damer tar de till sin barm.

   Svara
  • G

    /  06/21/2017

   ”Mot bakgrund av detta stoppade flera delstater i Tyskland tvångsutvisningar redan i början av året och Tyskland som helhet har, efter attacken den 31 maj, stoppat tvångsutvisningar i avvaktan på att det görs en ny analys av säkerhetsläget och därmed av afghaners skyddsskäl.” Är er tunga svart pga lögner ?…..

   Svara
 43. Har inte följt tråden på flashback, men som jag förstår kan bilden bara ha tagits på morgonen. Mycket intressant. Slingerutrymmet krymper.

  Svara
  • G

    /  06/21/2017

   Granskningen fortsätter :P…

   Svara
   • Ja, får se mig besegrad av uppdateringstakten på Flashback! Blir till att vinna på lotto eller ta ledigt om man skall kunna hänga med. *hötter med käppen*

    Svara
 44. G

   /  06/21/2017

  ”Det är oroväckande att Lady Dahmers lögner når ut till så många

  Nohan Zainudini​: ”Det bekymrar mig att en person med 90 000 följare på sociala medier sprider lögner, hat och ilska”.
  https://nyheter24.se/debatt/887232-det-ar-orovackande-att-lady-dahmers-logner-nar-ut-till-sa-manga

  Applåder. Det känns extra kul när klokt folk med ”utländskt klingande namn” går hårt åt idiotiska svenskar, för jag får känsla av att det blir lite *syntax error* och de måste tänka både 2 och 3 varv på hur repliken ska formuleras, om det blir någon. Svårt att bara skrika ut det gamla vanliga om vita heterosexuella män, patriarkatet och alla andra fina ord.

  Svara
 45. Luffarna har talat:

  Svara
  • Jan

    /  06/21/2017

   Så Liberalerna sätter andra länders väl och ve före Sveriges? Det går väl knappast att tolka på något annat sätt.

   – Vill du avveckla den svenska välfärdsstaten till förmån för gränslös invandring: Rösta på L!
   – Vill du att Sverige inom ett par decennier ska ha en huvudsakligen asiatisk befolkning – rösta på L!
   – Vill du att Sverige ska vara hela världens socialbyrå – rösta på L!

   Svara
  • Olof

    /  06/21/2017

   Hade de, C och Reinfeldt varit uppriktiga med att högerns omfamnande av fri rörlighet har som fundamental del att avveckling av den svenska välfärden ingår så hade jag inte haft så mycket emot argumenten.

   Det jag föraktar är att de talar jävligt tyst om just den biten, vilket kommer leda till våldsamma konflikter inom Sverige när det så småningom brister. Och ställer de svenska väljarna inför valet att acceptera att det är slut med välfärden eller så får vi sparka ut mängder av människor som fått uppehållstillstånd. Vilket har en hög risk att leda till en framtid med tågtransporter utan någon färdplan efter påstigning om konflikterna blir hårda nog.

   Svara
 46. G

   /  06/21/2017

  ”Vänsterextrem terror 27 gånger vanligare än högerextrem

  Trots den totala minskningen av antalet attacker, ökade antalet attacker utförda av anarkistiska och vänsterextrema grupper med över 100 procent jämfört med året innan. Vänsterextrema grupper utförde även 27 gånger fler attacker än högerextrema som endast stod för en attack som inrapporterades av Nederländerna.”
  https://nyheteridag.se/vansterextrem-terror-27-ganger-vanligare-an-hogerextrem/

  Svara
 47. O’Neill: ”The mainstreaming of the terror prejudice”
  http://www.spiked-online.com/newsite/article/the-mainstreaming-of-the-terror-prejudice/19983
  ”This time […] they’ve changed their tune. […] This act of violence does have a communal base, they claim. It speaks to an ‘increase in Islamophobia all over the country’ […] This violence does have an intellectual origin we should all worry about […] This violence does raise questions about certain communities in Britain[…] We know who they mean: the white working class.”

  Svara
 48. G

   /  06/21/2017

  Nu har jag inte mycket förtroende kvar för Ygemannen….

  ”Forskare: Utvecklingen tar tid att vända

  Kriminaliteten i landets utsatta områden är grov och samhällshotande. Rikspolischefen vädjar till hela samhället för att få bukt med problemen. Men att vända utvecklingen kan enligt forskare ta mellan tio och femton år.

  – Problematiken är av en sådan karaktär att det tar tid att få till en övergripande förändring, säger Daniel Vesterhav, enhetschef på Brottsförebyggande rådet som forskat om gängkriminalitet.
  ..[..]..
  Polisen beskriver läget i de särskilt utsatta områdena som akut. Men inrikesminister Anders Ygeman (S) tycker inte att vi fått så kallade ”no go-zoner” i Sverige.

  Det är precis tvärtom. Det här är ”go go”- zoner, säger Anders Ygeman till TT.

  – Vi ökar den polisiära närvaron, vi har fler poliser som går dit, vi sätter upp kameror, vi förbättrar övervakningen och lagföringen, fortsätter han.”
  http://www.gp.se/nyheter/sverige/forskare-utvecklingen-tar-tid-att-v%C3%A4nda-1.4379462

  Svara
  • G

    /  06/21/2017

   Vill du ha lite ”go go” i vardagen, flytta till ”go go”-zonerna…

   ”Nioåringar jobbar för kriminella

   Våldet har blivit grövre och polisen beskriver läget i särskilt utsatta områden som akut. Där används barn för att transportera narkotika och vapen åt kriminella.
   ..[..]..
   – Tidigare sköt man i benet för att skrämmas, nu skjuter man i huvudet för att döda, säger Staaf.
   ..[..]..
   – När vi bedömer ett område som särskilt utsatt anser vi att läget är akut, säger Linda Staaf.

   I särskilt utsatta områden har det, enligt polisens definition, byggts upp parallella samhällsstrukturer med alternativ rättskipning.
   ..[..]..
   Gångbroar används frekvent idag av kriminella ungdomar för att kasta sten på förbipasserande bilar, står det i rapporten.

   De särskilt utsatta områdena brottas även med extremism.

   ”Närvaron av återvändare, sympatisörer till terrorgrupper som Islamiska Staten, IS och al-Shabaab och representanter för salafistiskt inriktade moskéer bidrar till spänningar mellan dessa grupper och andra boende i utsatta områden”, står det i rapporten.
   ..[..]..
   Hon uppger att den alternativa samhällsordningen har byggts upp under decennier och att de nu utmanar det demokratiska systemet och rättsskipningen.

   – Det här har inte skett över en natt, säger hon.”
   http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/nio%C3%A5ringar-jobbar-f%C3%B6r-kriminella-1.4379750

   Representanter för salafistiskt inriktade moskéer bidrar till spänningar, och jag som tycke att jag läst att det ska byggas en sån moske, måste nog läst fel, för politikerna är väl inte helt dumma i huvudet…

   Svara
 49. G

   /  06/21/2017

  Svara
 50. G

   /  06/21/2017

  Svara
 51. G

   /  06/21/2017

  Hemsk människosyn? Herregud mamma, vi kan inte leva i samma verklighet! Skärp dig.

  Svara
 52. G

   /  06/21/2017

  Svara
 1. Vad hände 2017? Del 3. Gott nytt år! | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: