Inte ”vi” utan DU lever i en kollektiv masspsykos

Frändén skriver en kolumn i Aftonbladet om att ”Vi lever i en total masspsykos”. Det handlar om sexövergrepp osv på bl a festivaler. Hon skriver ”vi” men menar ”jag” för det finns rätt många som inte lever i hennes skrås kollektiva masspsykos. För det är bara där den finns.

Hon ger sig på Neuding som drar den korrekta slutsatsen baserad på den fakta och statistik som vi har på det här området om gärningsmän

”Det inträffade” var nu ett antal anmälningar om våldtäkter och sexuellt ofredande där inget var känt om de misstänktas etnicitet. Slutsatsen att det omöjligt kunde röra sig om svenska pojkar drog Neuding – journalist, jurist och uppenbar haverist – så att säga på magkänsla.

Det är inte OMÖJLIGT att det är svenska killar/män, den slutsatsen drog hon nog inte. Men det är sanslöst mycket troligare att det inte är det. Av de fall där man tidigare identifierat de som begått sexövergrepp i någon form på t ex festivaler har visat en förkrossande majoritet av utländsk bakgrund. På t ex WAS 2016 var det väl 100%…

Så vem är haveristen här? Den som baserar sina åsikter på fakta och statistik eller den som förnekar fakta och statistik?

Om detta att hoppa över ett par steg i beviskedjan är vanligt bland Sveriges jurister vet jag inte, men ett halvhjärtat försök att rädda upp resonemanget – hennes årsgamla artikel har den i sammanhanget fantastiska rubriken ”Låt inte känslorna skymma fakta om sexualbrott” – ändrar inte det faktum att en ny gräns just passerats. Enligt gängse pressetik förstås, men kanske framför allt enligt juridisk praxis.

Att hoppa över steget som säger att all känd fakta och statistik pekar på vilka det nästan alltid handlar om är inget speciellt anmärkningsvärt, det är allmän kunskap hon tar för givet att folk i allmänhet har, i alla fall de som läser henne. Då är det värre med journalister/krönikörer/kolumnister som hoppar över att just kunskap och fakta faktiskt finns för att istället bedriva ideologi. Det vet man dessvärre är väldigt vanligt i det skrået. De har inga gränser överhuvudtaget verkar det som.

Tankefiguren okända övergrepp-invandrare-migrationspolitik–ansvarsutkrävande (–SD 2018!) brukar dyka upp i min mejlinkorg med Göran, Bengt och Åke som avsändare, skrivet med versaler och ackompanjerat av utropstecken och en och annan svordom. Det är ovanligare att företrädare för rättsväsendet ogenerat ägnar sig åt den typen av antiintellektuell folkdomstol.

Mailkorgsargumentet är ganska utslitet vid det här laget men det hindrar inte henne att dra det också såklart. Ibland kanske man dessutom borde lyssna på de där förhatliga svenska männen? Då kanske man slipper framstå som en riktig idiot om nåt år eller två? Och är det inte MER antiintellektuellt att bortse från vad all känd och tillgänglig fakta och statistik säger?

Rapporterna om misstänkta övergrepp i grupp av asylsökande pojkar har försett svenska män med en helt ny projektionsyta för sina egna tillkortakommanden. När Den Andre finns att samla alla misogyna maskulinitetsmanér hos behöver man ju inte reflektera över sitt eget beteende.

Svårt med kvinnor som kommenterar sport i tv? Äcklad av nyord som ”hen”?

Jo jo, men vi stenar i alla fall inte våra kvinnor till döds för att de varit otrogna.

En årlig tur till Asien för att köpa sex och kanske hitta en flicka att ta med sig hem?

Möjligt, men vi tvingar dem inte att dra på sig ett huckle över håret och leka medeltid när de kommit till Sverige, eller hur?

Så vad all tillgänglig fakta och statistik säger är bara en projektionsyta för svenska mäns tillkortakommanden… När vi reagerar på alla övergrepp som drabbar våra döttrar var de än befinner sig, när de spottas på när de går på stan, när de knuffas ut i trafiken, när de omringas av 10-12 vuxna män som skriker och river i dem, när de sätter sig nära dem på bussen eller tåget och slickar sig om munnen och tar sig i skrevet osv osv osv i oändlighet. Och det till 100% sker med utländska förövare. Det är bara en ”projektionsyta” för de svenska männens egna tillkortakommanden enligt Frändén. Satan så antiintellektuellt!

Den där årliga turen till Asien har sin motsvarighet för kvinnor på hemmaplan i form av sk ”ensamkommande barn” som de ”frivilliga” gärna tar till sina sängar. Men det låtsas Frändén inte om såklart. Lättare att ha de svenska männen som projektionsyta kanske…

Lite projektionsytestatistik till Fränden. Det finns länkar till var jag hittat statistiken i det här inlägget ”Talismaner och besvärjelser, verklighetsflykt och förnekelse” och i det här inlägget ”Stort eller litet problem?”.

Antal anmälda sexualbrott mellan 1980 (då invandringen från de värsta kulturerna i världen för kvinnor började ta fart) och 2016. Det handlar om en nätt 473%:ig ökning av antalet anmälningar per 100 000 invånare, det kan inte förklaras med förändrad lagstiftning eller ökad anmälningsbenägenhet…

Anmälningsbenägenheten som man säger ökar vid den här typen brott har mer än halverats sen 2010 enligt BRÅ. Tror man att mer än halverad anmälningsbenägenhet är ökad anmälningsbenägenhet så är man synnerligen dum i huvudet.

Folkmängd i Sverige efter födelseland, i princip alla från Afrika och kulturer där kvinnor är värda mindre än en get har kommit sen 1980.

Samma med Asien, i stort sett samtliga kommer från kulturer där kvinnor är värda mindre än en get och en stor majoritet har kommit efter 1980. En enorm majoritet.

Utländsk bakgrund år 2000 (vad som menas med utländsk bakgrund står i mina länkade inlägg).

Utländsk bakgrund 2016.

En ökning med ca 80% av de med utländsk bakgrund och ökningen kommer nästan uteslutande från just sådana kulturer där en kvinna är värd mindre än en get. Detta även om de är födda i Sverige eftersom föräldrarna kommer från just de kulturerna.

Tror man inte att sådant ovan på ett mycket påtagligt sätt påverkar antalet sexuella övergrepp så är man dum i huvudet. Låtsas man att det ovan inte påverkar så är man också dum i huvudet. Och förbannat obehaglig som människa också eftersom man då är beredd att offra människor för ideologins skull! Om man tittar på hur det ser ut i de länderna vad gäller just sådan problematik och ändå inte kan göra kopplingen till mängden här så är man också dum i huvudet.

Från BRÅ 1996. Visar överrepresentationen för de som kommer från vissa länder.

Allt ovan är alltså ”projektionsyta” för svenska mäns tillkortakommanden…

Gå till de länkade inläggen så hittar ni källhänvisningar till statistiken, det är alltså officiell statistik från SCB och BRÅ.

Så vad ska man göra för att ens börja försöka komma tillrätta med de här problemen? Göra som Frändén och låtsas att de inte finns eller att låtsas som att det beror på de svenska männen i första hand som bara vill ha en ”projektionsyta” för egna tillkortakommanden? Är det en bra idé? Funkat bra hittills? Funkat bra att förneka? Att hitta på? Att förneka statistik och fakta?

Eller är det en bättre idé att faktiskt erkänna att det här till en mycket stor del faktiskt är importerade problem och sen ta det därifrån utifrån fakta, statistik och kunskap?

Jag vet vad jag tror funkar bäst i alla fall…

Några betraktelser om vad som sker.

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

42 kommentarer

 1. Flowers

   /  07/07/2017

  The goal of feminism is to remove all constraints on female sexuality while maximally restricting male. Asian resor för män för att öka sina möjlighet till reproduktion är förkastligt, massinvandring av män från maskulina kulturer bra. Check.

  Svara
  • Klimathotet

    /  07/07/2017

   Frändén kan väl besöka några trevliga områden i sitt kära Paris på egen hand, klädd som hon brukar vara och utan några stadiga livvakter. Jag föreslår Porte Saint Denis, Porte de Clignancourt, Porte de Clichy, södra Belleville, La Courneuve, Mantes-la-Jolie och La Goutte d’Or. Hela kåseriet verkar vara skrivet med samma dryckesintag som Virtanen, plus ett par brioche.

   Svara
 2. Johan

   /  07/07/2017

  Fränden och hennes gelikar ägnar sig åt sandlådekrig. Man vet mycket väl hur det ligger till, men avundsjukan mot den västerländske vite mannen känner inga gränser.

  Svara
 3. Man måste undra varför dessa inte helt enkelt lobbar för uppdaterad statistik över detta eftersom det, enligt deras logik, skulle totalt göra bort deras belackare..

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  07/07/2017

   Det är en mycket bra fråga.

   Om de nu är så tvärsäkert övertygade om att sexualbrottstatistiken, om den nu uppdaterats sedan BRÅ 1996:2, fördelad på etnicitet/ursprung, skulle visa på en total jämvikt mellan etniska svenskar och utlänningar, så är det väl ett öppet mål, väl värt att lägga en straffspark mot.

   Nu råkar det, som ni alla vet, tyvärr vara så att kriminologer har övertygat ansvarig politiker att det inte behövs några nya rapporter. Eftersom den ändå inte skulle visa något nytt. Det vill säga, BRÅ 1996:2 gäller fortfarande. Den är 100% sann.

   Det som är förunderligt, hur kan Fränden tro som hon tror när sanningen är, enligt kriminologerna och vår justiteminister, baserat på BRÅ 1996:2, att nordafrikanerna är extremt överrepresenterade, medan pakistanier ligger på samma brottsrisk för våldtäkt som svenskar.

   Kunskapsluckan är ju så jävla uppenbar. Överrisken ligger inte still över tid, den förändras av många olika skäl. Afghanistan var inte ens med i rapporten, av förklarliga skäl, det fanns i princip inga Afghaner i landet. Iranier är med, men dessa avser givetvis inte iranska hazarer.

   Hur ska man kunna råda bot på problemet om man inte kollar hur verkligheten ser ut. Att göra en liknande rapport som BRÅ 1996:2 skulle t.ex. kunna visa hur överrisken förändrats för de mest utsättande grupperna. Sen behöver man inte vara Einsteins lillebror för att lista ut att det är en värdefull pekpinne för fördjupad forskning.

   T.ex.
   -Ojdå, Iranier i sverige är inte längre överrepresenterade, vad kan det bero på, medan Algerier, och låt säga Finnar, är det än mer än tidigare, vad kan det beror på?

   /Frida

   Svara
   • Precis Frida, det många glömmer är att det handlar inte bara om att säga att si och så är överrepresenterade utan även att se på långsiktiga trender – t. ex. hur ser den långsiktiga trenden ut för andra generationens invandrare? Har tendensen minskat, ökat eller bara hållt sig stadigt? Om det är det två sistnämnda alternativen så måste man konstatera att de metoder man har kört med inte direkt funkat och då får man lägga om kursen.

    Men å andra sidan så pratar vi om faktaresistenta människor som på allvar tror att ”tafsa inte”-armband och killmiddagar ska lösa problemen med övergrepp på festivaler…

    Svara
    • Frida Gustavlin

      /  07/08/2017

     Du glömde att #tafsaintearmbanden fungerar endast om man har en på varje handled och gör handhjärtan samtidigt. Trist att det ska krävas så mycket kärlek för att råda bot på problemet med män.

     /Frida

     Svara
 4. Kalle

   /  07/07/2017

  Jag råkade snubbla över denna idag, kolla in den när ni har lite tid över.
  Den belyser en mycket ful retorik/taktik som våra kära vänsterhen mediefeminister använder sig av.
  http://slatestarcodex.com/2014/11/03/all-in-all-another-brick-in-the-motte/

  Svara
 5. MiT

   /  07/07/2017

  Svara
 6. MiT

   /  07/07/2017

  Svara
 7. OT: Finansministern vill ha en av landets största manshatare som ny partiledare:
  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen/a/nqMpa/finansministern-zara-larsson-borde-bli-partiledare

  Svara
 8. MiT

   /  07/08/2017

  Svara
 9. G

   /  07/08/2017

  Sjukt…

  ”Döms till 30 års fängelse – efter dödfödsel

  En tonårig kvinna som blivit gravid efter att ha våldtagits har dömts till 30 års fängelse för mord efter en dödfödsel. Domen är den senaste i raden av uppmärksammade fall i El Salvador, ett av få länder där abort är totalförbjudet.”
  http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/d%C3%B6ms-till-30-%C3%A5rs-f%C3%A4ngelse-efter-d%C3%B6df%C3%B6dsel-1.4425308

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  07/08/2017

   För svenska mått, helt bisarrt. Till saken hör dock att våldtäkt är vanligt i El Salvador, och de som blir gravida försöker i viss utsträckning göra abort själva, och det resulterar i vissa fall i dödfödda foster. Sedan ser deras öagstiftning ut som den gör, bisarr.

   Svara
   • Tar man bort ”laglig abort” blir resultatet inte ”ingen abort” utan ”olaglig, livsfarlig abort.”

    Vi kan diskutera tidsgräns och vem som skall betala. ”Ingen abort” är inte ett alternativ.

    Svara
 10. G

   /  07/08/2017

  Hmm, undrar om SK och Antje håller med….

  ”Kyrkan: Maduro styr mot diktatur

  Den inflytelserika katolska kyrkan i Venezuela varnar för att regeringen styr landet mot att bli en ”militärdiktatur”.

  Förändringarna i konstitutionen kommer att ”drivas genom med våld” av en ”militär, socialistisk, marxistisk och kommunistisk diktatur”, säger biskopen Diego Padrón.
  https://www.sydsvenskan.se/2017-07-08/kyrkan-maduro-styr-mot-diktatur

  Svara
 11. G

   /  07/08/2017

  ”JO: Kommuner kan inte vägra lån av främlingsfientliga böcker
  ..[..]..
  De senaste åren har det stormat kring bibliotek som valt att inte låna ut kontroversiella böcker med hänvisning till att de sprider hat och fördomar, eller på andra sätt strider mot principen om alla människors lika värde.

  Hösten 2012 valde flera bibliotek att försvåra utlåningen av seriealbumet ”Tintin i Kongo” för att boken ansågs sprida fördomar om svarta personer.

  En liknande debatt fördes i våras när några bibliotek valde att inte köpa in nationalekonomen Tino Sanandajis bok ”Massutmaning”.

  JO:s beslut grundar sig på anmälningar mot Falköpings kommun och Botkyrka kommun. Där hade biblioteken vägrat både inköp och fjärrlån av böcker och bland annat hänvisat till att böckerna kunde uppfattas som främlingsfientliga.

  Men det resonemanget strider mot bibliotekens krav på fri åsiktsbildning och grundlagens så kallade objektivitetsprincip, menar JO.

  Det innebär inte att biblioteken måste köpa in kontroversiella böcker bara för att de efterfrågas, konstaterar myndigheten.

  Biblioteken kan fortfarande välja bort böcker på grund av exempelvis bristande vetenskaplighet eller att formuleringar i dem strider mot lagen. Men enbart åsikterna som framförs i böckerna kan alltså in vara skäl till att vägra utlån.
  ..[..]..
  Pernilla Hellman, chef för kultur och fritidsförvaltningen i Botkyrka kommun, säger att man nu kommer att skriva om sitt regelverk.

  – Det vi kommer att göra nu framöver det är att vi kommer att behöva se över våra riktlinjer och förtydliga dem. Och förankra det här så att vår personal vet vad det är som gäller, säger hon.”
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6734516

  Hm, bristande vetenskaplighet, så böcker om genusvetenskap ligger risigt till då eller ? Det tror jag inte på för fem öre.

  Svara
 12. G

   /  07/08/2017

  Svara
 13. MiT

   /  07/08/2017

  Svara
 14. G

   /  07/08/2017

  Avsnitt 334 av: Vad är det för fel på ”folk”.

  Svara
 15. G

   /  07/08/2017

  Svara
 16. G

   /  07/08/2017

  Svara
 17. Frida Gustavlin

   /  07/08/2017

  ”Under sista spelningen på Peace and Love konserten i Borlänge anmäldes sju sexuella ofredanden på kort tid.
  – Vi ska sammanställa och se om det finns något mönster, säger vakthavande befäl Jan Marten.”

  http://www.expressen.se/nyheter/sju-misstankta-sexuella-ofredanden-under-peace-and-love/

  Ser med tillförsikt fram emot mönstret. Polisen – ta den tid ni behöver, och glöm nu inte den hemliga brottskod 291 om så behövs.

  Svara
  • G

    /  07/08/2017

   Det blir så när anmälningsbenägenheten ökar…

   Svara
 18. Bamse

   /  07/08/2017

  ”Svårt med kvinnor som kommenterar sport i tv?”

  Inte nödvändigtvis. Om de mest är där för att snacka skvaller på kvällstidningsnivå tycker jag personligen dock inte det tillför något.

  Äcklad av nyord som ”hen?”

  Nej men jag tycker inte det behövs och använder det inte i mitt eget språk. Ju mer du försöker tvinga mig desto hårdare kommer jag att vägra.

  ”En årlig tur till Asien för att köpa sex och kanske hitta en flicka att ta med sig hem?”

  Har aldrig varit i Asien. Inte köpt sex heller. Men fortsätt för all del att göra självmål med dina osakliga anklagelser och försök att reducera tänkande människor till något sorts träskmonster.

  Vad det gäller sexövergrepp vill jag att förövarna identifieras och straffas hårt – oavsett vilken härkomst de har.

  Svara
 19. Frida Gustavlin

   /  07/08/2017

  Gränspolisen klarar inte sitt uppdrag under sommaren. Vissa dödsknarkarnazister skulle säga att detta är en del i en fiktiv systemkolaps.

  https://www.svd.se/granspolisen-slar-larm-infor-sommaren-det-ar-allvarligt/om/svenskt-flyktingmottagande

  Då får vi helt enkelt sätta vårt hopp till att danskarnas gränsskydd faktiskt fungerar.

  Svara
 20. G

   /  07/08/2017

  ”Fler svenskar vill ta emot färre asylsökare”
  http://www.friatider.se/fler-svenskar-vill-ta-emot-f-rre-asyls-kare

  Herregud, Toivo. Var det den vettigaste analysen du kunde komma på, du brukar vara bättre än såhär. Älskar att FT tar med nyhetsrapportering från ingen mindre än SVT på annat exempel som skulle kunnat påverka lol.

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  07/08/2017

   ”Färre svenskar vill ta emot fler asylsökare”

   Svara
  • Hmm. ”Folk ser verkligheten” mot ”folk är dumma får som påverkas av media.”
   Det är spännande att vänsterfolk aldrig väljer det förra.

   Svara
 21. Frida Gustavlin

   /  07/08/2017

  Vilka glädjande nyheter! Kanada, bäst i klassen – barnet är enligt myndigheterna könlöst för att föräldrarna är tokiga i bollen. Kan se läkarna sucka och säga något i stil med.

  -Skit samma, sätt ett U för ”unidentified gender”, det spelar ändå ingen roll, föräldrarna kommer hjärntvätta honom/henne ändå, och myndigheterna och media bryr sig inte om sådan mental misshandel i dagens Kanada. Må han/hon förlåta oss i framtiden och istället rikta sin besvikelse mot föräldrarna.

  http://www.expressen.se/omtalat/nyheter/det-har-barnet-kan-vara-varldens-forsta-konlosa-bebis/

  Den korrekta rubriken skulle givetvis ha varit: Det här barnet kan vara världens första bebis som myndigheterna väljer att registrera som könlös.

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  07/08/2017

   Tragikomiskt när de besöker läkaren och försöker reda ut varför flickan/pojken är sjuk, kommer nog bli lite knepigt för dem att acceptera diagnoser som Hunters eller Turners syndrom eller någon annan könsspecifik åkomma.

   Svara
  • G

    /  07/08/2017

   Snälla….hjäääääälp!

   Svara
  • Kristian

    /  07/08/2017

   Glöm inte. Glöm aldrig.
   https://en.wikipedia.org/wiki/David_Reimer

   (De är inte ”goda.” De är så långt från ”goda” man kan komma.)

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: