Guldspadevinnaren i Hamburg

Kom ju fram att det i Hamburg inte bara var en massa kravaller i samband med G20-mötet utan att journalister blev misshandlade av mobbar. Mobbarna, som aktivt sökte upp journalister för att misshandla dem, var uppenbart koordinerade av någon/några som skickade ut vilka som skulle jagas och inte.

En av dem som koordinerade attackerna visade sig vara en av svensk media och svenska journalister mycket beundrad guldspadevinnare, grundaren av AFA i Sverige, Mathias Wåg.

Killen i klippet ovan som attackeras av mobben snokar rätt på han som uppenbart var där och styrde och ställde om vilka som skulle jagas och ställde en fråga

Intressant, minst sagt!

Wåg är alltså den första journalist som han stött på som bett mobbar att misshandla honom…

Wåg svarade Dipaolo. Filmen visar Wåg som går omkring och visar bilder och jämför med de som de hade framför sig.

Vet inte vem Bachmann är alls men Wåg påstår att han är en nazist i alla fall. Och fascist. Som om det gör misshandel av journalister bättre…

Precis det man ser på filmen också! Alla antifa där visste mycket väl vem Wåg är, det var honom de pratade med när de undrade något, han kunde gå omkring helt obehindrat och ta bilder utan minsta lilla fråga…

Spelar det någon roll alls? Nu svarar DiPaolo att han aldrig mött Bachmann förut men OM han gjort det, vad har det med saken att göra? Detta är bara MER bevis för att Wåg smög omkring bland sina polare och dirigerade. Det som man TYDLIGT ser på filmerna…

Vad som också är tydligt är att Wåg inte är så bekymrad över att journalistkollegor blir misshandlade av hans polare utan att han är mycket mer intresserad av att ta bilder av offret och de som faktiskt dokumenterade överfallet.

Vilket tydligt bevisas av Wågs egna bild av offret som han väldigt kvickt var framme och tog och sen lika snabbt spred till Antifa New York.

Filmen ovan har efterfrågats med engelsk text också och här är den med lite extra material som inte fanns när den första sattes ihop.

Verkligen fina killar svensk media och svenska journalister beundrar och ger jättefina priser. Verkligen fin värdegrund hos svenska journalister, beundra de som ser till att deras helt oskyldiga kollegor misshandlas i andra länder. Kan man komma ihåg nästa gång de går loss om hur synd det är om dem som får några arga tweetar eller ett mail i inkorgen. Det är nämligen NI som gör sånt här möjligt, det är ERA pengar han åker till Hamburg för och ser till att journalister blir misshandlade. Ni VALDE att samarbeta med honom och beundra honom fast det är välkänt sen otroligt länge vad han är för någon. Ni valde att samarbeta istället för att granska.

Guldspaden sitter nog fint på väggen hemma hos honom gissar jag, som en påminnelse om svensk media och svenska journalisters stora svek.

Lite bakgrund

Bakgrunden till misshandeln i Hamburg

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

158 kommentarer

 1. hllviken

   /  07/11/2017

  Här är den juridiska aspekten mot M. Wåg:

  http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/1913.html

  Svara
  • #NoSocialNetwork, fd. Ulf Andersson

    /  07/12/2017

   Jag tycker att det räckte att signaturen/kommentatorn ”Sofia”
   länkade till White TV och att hon skrev nedsättande om judar –
   liksom du har gjort i åtminstone en kommentar.

   Obehagligt med nassar på denna bloggen.

   Svara
   • hllviken

     /  07/12/2017

    Svara
   • Dan

     /  07/12/2017

    Obehagligt med folk som inte gillar andras åsikter och kallar folk för nassar så fort dom kan. Men bra nu fick du berätta för alla hur god o pk du är.

    Svara
    • Dan

      /  07/12/2017

     Hur kunde NoSocialNetwork, fd. Ulf Andersson få så många tummar upp ca 30 Och dom som inte gillade honom så många tummar ner ca 30 på ca två timmar. Luktar troll tycker jag. Inga andra komentarer påverkades

     Svara
     • Obvious

       /  07/12/2017

      Funderat över hur ”hllviken” fick sina likes? Gör det.

     • Senior

       /  07/12/2017

      Personligen skiter jag i vilket, skrivs det något tar jag ingen hänsyn till avsändaren, jag läser innehållet. Jag överlåter åt vänsterpacket att censurera på grund av person istället för innehåll. ”Även en blind höna kan hitta ett korn ibland”. -Det vore för mig synd att gå miste om saker för att de råkar komma från fel håll….

    • Obvious

      /  07/12/2017

     Är man nazist så är man. Inte mycket att orda om i ”hllvikens” fall…

     Svara
   • hllviken

     /  07/12/2017

    Svara
  • G

    /  07/12/2017

   Ang Sveriges ambassadör i Berlin och dottern i AFA-tröja som du postade under förra blogginlägget, det är bara lite vanligt hederligt ”politiskt engagemang”, att det är i våldsbejakande extremiströrelse på den *goda* vänsterkanten spelar ingen roll…

   http://archive.is/64lw9
   http://archive.is/oXPZF …..
   Sparad från: facebook.com/politikfakta/photos/a.341532885938453.79792.274070532684689/1358235524268179/?type=3

   Svara
   • hllviken

     /  07/12/2017

    Intressant!
    Bra att spara för framtiden!

    Svara
   • x

     /  07/13/2017

    Mer rättvisande namn på ”petterssonsblogg” vore ”putinblogg”.

    Svara
  • hllviken

    /  07/12/2017
   Svara
  • hllviken

    /  07/12/2017

   Zionistiska Tumtrollet i farten igen ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

   Svara
  • Obvious

    /  07/12/2017

   Börjar bli segt att se hur nazister här ännu en gång försökt manipulerat liksen. Bra jobbat ”Hellviken”, ”Sofia”, ”Pålleanhang”. Samma taktik som Radikalfeminister och vänsterextremister använder…

   Svara
   • x

     /  07/13/2017

    ”hllviken” är troligtvis ett vänstertroll som vill förstöra denna blogg genom sina antisemitiska kommentarer.

    Svara
 2. G

   /  07/12/2017

  ”SSU fejkade sajt inför kyrkovalet – låtsades vara Svenska kyrkan

  Inför valet har SSU lanserat propagandasajt som ser ut att vara en informationssida skapad av Svenska kyrkan. Sajten, som har adressen kyrkovalet.info och som dyker upp när man googlar på ”kyrkovalet”, använde varken SSU:s eller Socialdemokraternas logotyper, däremot Svenska kyrkans logga.
  ..[..]..
  Men Svenska kyrkan är inte så roade över det bedrägliga tilltaget.

  – Oj, det ser verkligen ut som en informationssida. Detta måste jag titta närmare på, sade Anki Bondesson, kyrkovalsledare på Svenska kyrkans nationella kansli, till tidningen Dagen på måndagen.
  ..[..]..
  På tisdagen meddelar dock SSU att man backar och ändrar sajten.

  ”Kyrkovalet.info drivs av Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund med syfte att informera och påminna om det kommande kyrkovalet. Konservativa och rasistiska krafter utnyttjar det faktum att få människor känner till valet”, heter det på sajten, som nu även innehåller SSU:s logotyp.”
  http://www.friatider.se/ssu-fejkade-sajt-inf-r-kyrkovalet-l-tsades-vara-svenska-kyrkan
  http://www.dagen.se/ssu-star-bakom-informationssajt-om-kyrkovalet-1.994429
  http://www.dagen.se/ssu-backar-om-kyrkovalssajt-ska-andra-pa-den-snarast-1.994864

  Svara
 3. G

   /  07/12/2017

  ”Pihl: Vem som helst är inte våldtäktsman

  I debatten kring vålds- och sexualbrott finns ett antal myter som ständigt upprepas. En av dem är att det enbart är samhällets normer som orsakar våldtäkter. Men den främsta missuppfattningen, som av någon outgrundlig anledning sprids av en del feminister, är att hemmet skulle vara den farligaste platsen för kvinnor att vistas på. Att den typiske sexualbrottslingen inte är ”någon som lurar i mörka gränder”, utan en helt vanlig kille, är ett mantra som ofta återkommer.”
  http://www.expressen.se/ledare/karin-pihl/vem-som-helst-ar-inte-valdtaktsman-/
  http://archive.is/0gsgt

  Svara
  • Noger

    /  07/12/2017

   Väldigt bra sammanfattat av Karin Pihl.
   Den lilla minoritet män som ägnar sig åt sånt tillhör utgör ett UNDANTAG från mansnormen.

   Svara
 4. G

   /  07/12/2017

  (klicka på länken och läs hela!)
  ”Uvell: Feminismen som norm

  Oavsett om man är bekväm med etiketten feminist eller inte finns det idag få som inte ställer upp på dess grund – att kvinnor och män ska ha samma möjligheter i livet. Samma möjlighet att utbilda sig, jobba med det man vill, till en bra ekonomi och ett bra liv där inga dörrar är stängda bara för att man har fel kön. Ändå är det något som skaver, menar Rebecca Weidmo Uvell.
  ..[..]..
  Nyligen avslöjades det att det finns medelålders kvinnor som driver HVB-hem verkar ha satt i system att på olika sätt utnyttja de unga afghaner som bor hos dem.

  Det mest kända fallet är Arboga-kvinnan Johanna Möller, som med sin afghanska älskare som bodde på hennes HVB-hem, bland annat åtalas för att ha mördat sin egen pappa.
  Ann Heberlein har skrivit flera artiklar om det på Ledarsidorna.se. Hon hänvisar till ett flertal artiklar i media från 2016 och 2017 där kvinnor misstänks ha utnyttjat unga pojkar och män på HVB-hem.

  I nätverket ”Vi står inte ut” som drivs av personer engagerade för ensamkommande refererar kvinnor till pojkarna som ”min afghan”, ”min son” och beskriver hur de sover i deras sängar, sitter i deras knä, kramas och andra fysiska aktiviteter.

  Föreställ er ett enda fall där en manlig ägare av ett HVB-hem anklagas för att ha utnyttjat ensamkommande flickors utsatthet och beroendeställning och inlett sexuella relationer med dem. Ett fall.

  Det hade varit krigsrubriker, politiker hade genast uttalat sig och vi hade haft en debatt om utsatta flickors situation när män med makt över dem utnyttjar dem sexuellt. Men nu är de utsatta av manligt kön och förövarna kvinnor och då är det tyst.

  Men det som hänt i de här fallen är såväl brottsligt som långt över alla moraliska och etiska gränser. För det är sexuella övergrepp att personer som av kommuner och myndigheter fått ansvar utnyttjar sin maktposition på det sättet. Det är förkastligt och vedervärdigt och ska både straffas och fördömas.

  Den här relativiseringen, som grundar sig i att feminismen blivit norm i både offentligt samtal men också i våra värderingar, finns det fler uttryck för.(forts)”.
  http://www.svensktidskrift.se/feminismen-som-norm/
  http://archive.is/gyVKs

  Svara
 5. G

   /  07/12/2017

  ”Europadomstolen godkänner belgiskt slöjförbud

  Domstolen slår fast att det belgiska förbudet mot slöjor som helt eller delvis täcker ansiktet inte bryter mot de mänskliga rättigheterna.
  Enligt den europeiska domstolen för mänskliga rättigheter är förbudet inte diskriminerande. Domstolen anser också att det inte kränker religionsfriheten, åsiktsfriheten eller rätten till privatliv.

  I ett utlåtande skriver domstolen Belgien infört förbudet eftersom staten anser att användningen av slöja inte är förenlig med det belgiska samhället. Domstolen anser att förbudet försöker garantera att människor kan ”leva tillsammans” och att det är ”nödvändigt i ett demokratiskt samhälle”.

  Det var två stycken kvinnor bosatta i Belgien som bad domstolen ta ställning till förbudet. Samia Belcacemi uppgav att hon slutat använda niqab i rädsla för att bli bötfälld medan Yamina Oussar sade att hon valt att sluta vistas utomhus på grund av förbudet.(forts)”
  https://svenska.yle.fi/artikel/2017/07/11/europadomstolen-godkanner-belgiskt-slojforbud

  Svara
 6. G

   /  07/12/2017

  Hanif drack ett glas mjölk i Almedalen och vänstern har inte släppt det än, vad fan är det för fel vänstersidan! Vi tar det från början. 9 Juli….

  11 Juli and still going strong…

  Ska göra ok-tecknet: *mmm god kall svensk mjölk* varje gång jag dricker mjölk hädanefter för att göra vänstern glad!

  Svara
  • G

    /  07/12/2017

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  07/12/2017

    Det känns som jag missat något, vad är det för signal som Wåg yrar om?

    Svara
    • Frida Gustavlin

      /  07/12/2017

     Ha, nu fattar jag, att dricka mjölk och göra ett 👌-tecken är alltså nazistiskt, bra att veta. Gissar nog att Hanif Bali känner till detta, och tar för givet att det är ironiskt menat, eftersom det är så jävla korkat att tro något annat så att klockorna stannar.

     Wåg och hans polare är lättare att än en treåring.

     Svara
    • ja hjälp oss som är +40 från landet

     Svara
   • Olof

     /  07/12/2017

    Vilka som gillar den? Typ, alla som roas av att man driver med vänsterns fall in i en nästan psykosliknande paranoia?

    Lite intressant det här faktiskt. Hade inte funderat så mycket på hur det ter sig för ‘politiska kommissarier’ när folk slutar vara rädda för dem. Det måste vara skitjobbigt när hela världen helt plötsligt tycks förändras jättefort (till skillnad från de av oss som varit mer öppna och inser att det inte handlar om att människor och deras åsikter ändras speciellt mycket, utan bara att de inte längre är lika rädda).

    Svara
    • Senior

      /  07/12/2017

     Precis, och det roligaste av allt är att det är i stort sett omöjligt att avgöra om historien med mjölken ursprungligen från ”antirasisterna” eller om det kommer från fejkkonton.

     Jag är benägen att tro det förstnämnda, mha hur de håller på och gastar om allt ifrån ”kulturell appropriering” till att köttkonsumtion är miljöfarligt.

     Svara
  • Kristian

    /  07/12/2017

   ”Mjölk är en symbol som används av den rasistiska högern”!
   Det går inte att hitta på så dumt!

   Jag funderar ofta på vad jag hade kunnat förutse av dagens tokerier. Med en massa droger och Lovecraft hade jag kanske, kanske kunnat tänka mig selfie-pinnen. Men ”mjölk är rasistiskt”?

   Svara
 7. G

   /  07/12/2017

  ”Kvinna i Eskilstuna bad ungdomar sluta elda – blev mordhotad

  En kvinna i Eskilstuna var ute på hundpromenad när hon såg några ungdomar elda i en park. När kvinnan bad dem släcka blev hon hotad till livet.

  Kvinnan som är i 50-årsåldern var ute med sin hund i Rinmansparken under söndagskvällen när hon lade märke till ett gäng ungdomar som eldade vid skolgården. Hon bestämde sig då för att gå dit och be dem sluta.

  — Jag såg att ungdomarna höll på att elda och när jag gick fram till dem så började de hota mig, säger kvinnan.

  Enligt kvinnan så började hoten med att hon inte var deras mamma och att hon kunde dra åt helvete men ganska snart eskalerade det.

  — Det var allt ifrån hot om att jag skulle ”straffknullas”, att min hund skulle dödas, att jag var en fet hora och att jag skulle få stryk, säger kvinnan.

  — Jag hade bara sagt åt dem att det de gjorde var farligt och att risken var stor att branden skulle spridas.

  Efter ett tag kom två män till kvinnans undsättning.

  — När männen kom till mig och ställde sig på min sida blev det ännu värre. Då kom hot om att vi skulle dö och liknande.

  — En av männen ringde polisen men polisen sa att de var upptagna på annat håll och kunde inte komma, säger kvinnan.

  Vad gjorde ni då?

  — Efter ett tag så försvann ungdomarna, då hade de sagt att de skulle ringa efter några som skulle skada oss. Sedan började männen som ringt polisen att släcka elden som ungdomarna startat, berättar kvinnan.(forts)”
  https://www.ekuriren.se/eskilstuna/bad-ungdomar-sluta-elda-blev-mordhotad/
  http://archive.is/dgME7

  *dagens ungdomar* *pojkstreck* *taskig uppväxt* osv osv…

  Svara
 8. Gorby

   /  07/12/2017

  Feministinspektionen kontrollerar om SVT och SR känner till Wågs inblandning i kravallerna i Hamburg.

  Svara
 9. Gorby

   /  07/12/2017

  Granskning Sverige ringer till föreningen Grävande journalister’s ordförande Terje Carlsson för att få ett uttalande om Wågs inblandning i hotande av journalister.

  Svara
 10. G

   /  07/12/2017

  Svara
 11. G

   /  07/12/2017

  Svara
 12. G

   /  07/12/2017

  Svara
  • G

    /  07/12/2017

   Svara
   • Kristian

     /  07/12/2017

    Gür använder den mogna versionen av ”My country right or wrong.”:
    ”When right, to be kept that way. When wrong, to be put right.”

    Svara
 13. Pether

   /  07/12/2017

  https://www.svd.se/papperslos-skattade-for-400000-kronor-om-aret

  Såå…. de försöker få det till att problemet är…? Något helt annat än att en person + familj kan leva och arbeta illegalt i sverige i 14 år utan att bli funnen och utvisad för att sedan bli belönad med uppehållstillstånd….

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  07/12/2017

   Jag tycker att det hedrar denna kvinna att hon arbetar så hårt, men det är något med siffrorna som inte stämmer. Med anlending av rubriksättningen, som ger intrycket att hon tjänat 400000:- per år, varje år, och därför är en mönstermedborgare så blir jag nyfiken.

   Om man jobbar för 50:- per dag, kvinnan uppger en arbetstid på 12 timmar, och arbetar 365 dagar per år så blir det 219000:-. Det är alltså denna lön som hon uppgett att hon tjänat i flera år, hur många år framgår dock inte. Stämmer inte med andra ord.

   Flera år senare får hon enligt egen uppgift en normal lön, 400000 per år för att städa från 06-18, utan rast, det är 50% löngre arbetstid än normalt, en städare tjänar 21500:- i månaden (2017), 150% på den lönen betyder 32500:- i månaden en årslön på 387000:-. Så det stämmer väl hyfsat.

   Frågan är väl hur många år det handlar om.

   Jag bara undrar, om nu journalisten har hennes samordningsnummer så kan hon för all del bara begära ut uppgifterna från Skatteverket för att själv kontrollera riktigheten, det är som bekant offentlig handling. Tror dock inte hon har gjort det, det vore ju ett journalistiskt hantverk av den mer ”unkna” typen.

   ”Flera år senare sökte hon asyl på nytt och beviljades då arbetstillstånd och ett samordningsnummer. Det gav henne möjligheten att arbeta medan hennes asylansökan behandlades. Även denna gång fick Maria avslag och arbetstillståndet drogs in. Hon blev papperslös igen. Men hon fortsatte arbeta och betala skatt.”

   /Frida

   Svara
 14. G

   /  07/12/2017

  ”Misstänkt våldtäkt på bad

  Klockan tre under natten till tisdagen, skickades flera polispatruller till Hälleviksbadet i Sölvesborg.”
  http://24blekinge.se/2017/07/11/extra-misstankt-valdtakt-pa-bad/

  Svara
 15. G

   /  07/12/2017

  ”Janne Josefsson: Botkyrkas Bibliotek bränner Astrid Lindgrens böcker
  ..[..]..
  – När man bränner böcker av ideologiska skäl så finns det i mig något som säger ”vänta lite nu, ska vi verkligen låta dessa försvinna. Ska inte de få finnas så att jag kan berätta för mitt barn att så här sa man på den tiden”, säger Josefsson till Expressen.

  Botkyrka kommun gick ut med ett pressmeddelande under måndagen 10 juli där de förnekar Josefssons påståenden om bokbränning.

  I pressmeddelandet medger dock Botkyrka kommun att de gallrar ut äldre böcker där det förekommer rasistiskt språkbruk som kan upplevas kränkande.
  ..[..]..
  Roger Vintemar, verksamhetschef på kultur- och fritidsförvaltningen i Botkyrka kommun försvarar att ”Pippi i söderhavet” utgallras och påpekar att kommunen tar in nya versioner av boken med ett uppdaterat språk.
  ..[..]..
  Josefsson uttrycker stor upprördhet över kommunens beslut och jämför det med brännandet av marxistisk litteratur i Nazityskland under 30-talet.

  – Nassarna brände marxistisk litteratur för att de tyckte att det var obekvämt. Här bränner man det av andra skäl men jag tyckte att det var rätt att ta upp det. Jag anser att man måste tveka mer än en gång innan man bränner böcker, säger Josefsson till Expressen.”
  https://nyheteridag.se/janne-josefsson-botkyrkas-bibliotek-branner-astrid-lindgrens-bocker/

  Svara
 16. G

   /  07/12/2017

  Här kommer lite oviktig men intressant statistik från Almedalsveckan 2017.
  Första är X antal tv-tittare som såg på de direktsända talen.
  Andra är X antal personer som stod/satt och lyssnade på partiledarnas tal på plats i Almedalen.

  Tittarsiffror från Almedalen: Tal direktsändning.

  1 Jimmie Åkesson 317.000
  2 Magdalena Andersson 236.000
  3 Annie Lööf 222.000
  4 Jan Björklund 206.000
  5 Ebba Busch Thor 206.000
  6 Jonas Sjöstedt 179.000
  7 Gustav Fridolin 143.000
  8 Anna Kinberg Batra 89.000

  Besökssiffror i Almedalen vid partiledarnas tal.

  1 Annie Lööf 4000 – tisdag
  2 Jan Björklund 2500 – måndag
  3 Jonas Sjöstedt 1800 – söndag
  4 Magdalena Andersson 1600 – onsdag
  5 Ebba Busch Thor 1500 – torsdag
  6 Jimmie Åkesson 1400 – fredag
  7 Anna Kinberg Batra 700 – söndag
  8 Gustav Fridolin 700 – lördag

  Svara
 17. Jan

   /  07/12/2017

  Aftonbladets politiske chefredaktör Karin Pettersson säger att hon hade fel om Trump. Nå, det är väl inte det enda hon haft fel i. Det senaste året har hon CV-snickrat på Stanforduniversitetet. Egentligen handlar det väl inte så mycket om att ha fel eller rätt. Det är snarare så att den ideologi hon pushat för på AB:s ledarsida – identitetspolitiken – inte har skördat de politiska framgångar hon trott på.

  http://www.aftonbladet.se/ledare/a/8yvGQ/darfor-hade-jag-sa-fel-om-trump

  Svara
 18. Jan

   /  07/12/2017

  Eva Franchell tycker att män ska gå ner i vikt inför graviditet, inte kvinnor. Det är fel av sjukvården att uppmana kvinnor att gå ner i vikt anser hon. Även om det finns medicinska skäl för det.
  http://www.aftonbladet.se/ledare/a/EVql2/alltid-kvinnorna-som-ska-banta

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  07/12/2017

   Argumentationen ser ut som följande, mellan trotsig pubertal tolvåring och mamma eller pappa.

   -Du luktar lite svett, du borde duscha.
   -Men du rå!

   ”Forskare varnar feta kvinnor för risken att föda missbildade barn. Risken är mikroskopisk, menar andra forskare. Ändå hänger vikarierande sjukvårdsministern Annika Strandhäll på och menar att vardagsmotion och skatt på socker skulle kunna hjälpa de överviktiga kvinnorna. Som vanligt läggs skulden på kvinnorna och givetvis ska de banta. När uppmanade en sjukvårdsminister hjärtsjuka män att gå ner i vikt?”

   Ja, men om nu fetma betyder en risk, och det är väl knappast ett skuldbeläggande att påpeka saken.

   Franchell tycker att det viktigaste är att förlossningen får gå lugnt och långsamt, men dessvärre så pekar forskningen på att fetma motverkar även detta. Men det får man väl inte säga, eftersom det skuldbelägger den gravida kvinnan.

   ”Längre öppningsskede och risk för stor postpartumblödning. Kunskapen om feta kvinnors förlossningsförlopp har ökat betydligt under senare år. Studier har visat att öppningsskedet är förlängt med 1–2 timmar hos feta kvinnor jämfört med normalviktiga, medan utdrivningsfasen är snabbare. Vid aktiv krystning under utdrivningsfasen använder kvinnan sitt buktryck, och det finns mätningar på fullgångna gravida som visar att buktrycket är högre hos feta än hos smala personer.”

   Svara
  • Ingen vill ha missbildade eller sjuka barn, eller? Jag trodde faktiskt att kvinnor gjorde allt de kunde för att skydda sina foster men icke. Det var fel. Det är säkert förtryckande.
   Idiotin har inga gränser.

   Svara
   • Rikard

     /  07/12/2017

    Hej.

    Om du inte vill att ditt barn skall födas med funktionshinder (missbildning eller annat) så är du väl ‘funkofob’?

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
  • Noger

    /  07/13/2017

   Feministisk logik:
   Först ondgör sig Eva Franchell för att kvinnor är i centrum (när det gäller övervikt och dess risker), sedan avslutar hon med ”Att för första gången sätta kvinnorna i centrum skulle verkligen revolutionera sjukvården”.

   Dessutom: Vilken planet bor hon på? – Kvinnor är redan i centrum när det gäller sjukvården!
   Att kvinnor får feedback oftare/tidigare (vid lägre BMI) än män beror på att samhället bryr sig mer om kvinnor än om män. Så Eva har ett halvt rätt: Det skulle bli jämställdare om sjukvården fokuserade mer på gruppen män. Felet hon gör är att hon tror att kvinnor är den förfördelade gruppen.

   Svara
  • G

    /  07/12/2017

   Toppenbra av Alexandra. Man kanske redan nu kan säga: Lycka till Göteborg!

   Svara
   • Grodan Boll

     /  07/12/2017

    Vi har varit med förut. Här vet våra kompetenta poliser åtminstone vart man avlossar varningsskotten…

    Svara
  • G

    /  07/12/2017

   EU-mötet i Götet hon nämner är i november, så det är ett tag dit.
   Men innan dess har vi ju Prideparader och följande gäng kanske hittar på nåt då…

   ”Det okända hotet mot Sveriges Prideparader

   De är maskerade, arga, anarkist-feminister.
   Expressen har granskat vänsterextremisterna som gömmer sig bland det så kallade ”rosa-svarta blocket” i landets pridetåg. Deras mål är att stoppa poliser, moderater och – som de uttrycker det – ”andra nazister”.”
   http://archive.is/0EP7t

   Svara
 19. G

   /  07/12/2017

  ”Lifvendahl: I helvetet möts extrema från vänster och höger”
  https://www.svd.se/i-helvetet-mots-extrema-fran-vanster-och-hoger

  Svara
 20. MiT

   /  07/12/2017

  Pixlat och klart

  Svara
  • G

    /  07/12/2017

   ”Har du sett de misstänkta pixlarna eller vet var pixlarna kanske befinner sig, vänligen kontakta polisen på 114 14”

   Svara
   • Grodan Boll

     /  07/12/2017

    Kan bli knivigt. Biskopsgården är ganska stort. Det sträcker sig från xVädersgatan till Mogadishu.

    Svara
 21. MiT

   /  07/12/2017

  Svara
  • Kristian

    /  07/12/2017

   Hur kan man vara så stolt över ett pris som delas ut av klubben för inbördes beundran?

   Svara
 22. Jan

   /  07/12/2017

  Favorit i repris. Karin har naturligtvis rätt. Även om hon tar det säkra före det osäkra här och bara pekar ut berusade män.

  Jämställdhetsministern och feministbranschen verkar inte vara intresserade av att lösa problemet utan utnyttjar situationen för att sprida propaganda. Varje gång går en ny bidragscirkus igång. Miljoner hit och miljoner dit till föreningar som sysslar med propaganda snarare än att göra något åt brotten. På sätt och vis har festivalövergreppen blivit en kassako för flummiga feministiska bidragsföreningar.

  http://www.expressen.se/ledare/karin-pihl/vem-som-helst-ar-inte-valdtaktsman-/

  Svara
 23. G

   /  07/12/2017

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  07/12/2017

   Jo, det stämmer nog, den yttersta konsekvensen av nationalism i kombination med rasism och underliggande etniska konflikter, i ett land där åsikter och strömningar under årtionden hållts i schack medels represiv kommunism.

   Svara
 24. G

   /  07/12/2017

  Vänstern besviken på Hedenmo!….

  Hilmerson: ”Göteborgs-Posten. Sportredaktionen.”…

  Hjort: ”Miljö- och klimatpolitisk talesperson för F!.”…

  Publicist klubben (PK) är på väg att förlora det (vad?)…

  Svara
  • Jan

    /  07/12/2017

   Åsiktskorridorens arrogans. Jag har svårt att betrakta dessa människor som annat än demokratiföraktare och folkförrädare. Även om de själva säkert betraktar sig som godare än andra. Heja Anna! Låt dig inte nedslås.

   Svara
  • Kristian

    /  07/12/2017

   Har Jerräng slutat slå sin fru?

   Svara
 25. MiT

   /  07/12/2017

  Svara
  • Jan

    /  07/12/2017

   Aftonbladets Petter Larsson tillhör ”svarta blocket”. Han är vänsterterrorist.Något tydligen Åsa Linderborg sympatiserar med eftersom hon låter honom skriva på AB kultur.

   Svara
 26. MiT

   /  07/12/2017

  Undrar om han själv har slutat vara allt det där?

  Svara
  • Jan

    /  07/12/2017

   Vart kommer de ifrån? Alla dessa hjärntvättade och avkönade män i medelåldern som springer i feministernas ärenden? De verkar vara flitiga på twitter.

   Svara
   • Hulken

     /  07/12/2017

    Dessa she-män får inte komma till om de inte skriver minst ett masochistiskt inlägg, där de förnedrar sig själv per dag.
    Eftersom de inte kan få några andra kvinnor så har de inget val…

    Svara
   • Kristian

     /  07/12/2017

    Inte bara i medelåldern. Yngre versioner finns en masse på universiteten.

    Jordan Peterson har diskuterat Dominance Hierarchy, bland annat hos Joe Rogan. Lätt redigerat:
    ”Women Create Patriarchy? & Feminism Creates ”Sneaky” Beta-Males”

    Nämner feministiska män omkring 4 minuter in. Analysen är i princip som Hulken säger.

    Svara
    • Frida Gustavlin

      /  07/12/2017

     Det är felaktigt att tro att alla hang arounds i feministkretsar är beta-hanar. Det finns även god portion machokarlar, men de gör sitt bästa för att låtsas som att de inte är macho.

     Svara
     • The Perfect Man

       /  07/13/2017

      Inte at förglömma dom ”macho”-män som ursäktar sitt sviniga beteende med att det är patriarkatets fel och att dom i alla fall gör något i och med att dom är ”feminister”.

    • Gorby

      /  07/12/2017

     Roger Moore angående feminism 🙂

     Svara
  • Kalle

    /  07/12/2017

   Lustigt att man stannar vid kön och gör det till en minsta gemensamma nämnare när det gäller dessa skitstövlar som inte kan bete sig.
   Vad har de gemensamt?
   ”De är män” och då måste det vara ”männen” som det är fel på…
   Tänk om vi löste alla våra problem och frågeställningar på detta (mindre begåvade) sätt.

   Svara
   • Peter

     /  07/12/2017

    Skulle det ske 100 hundattacker i en stad och det visade sig att i 99 av fallen var en schäfer inblandad så skulle dessa människor vilja sätta munkorg på alla hundar.

    Svara
    • Lövet

      /  07/13/2017

     …nej – det skulle o c k s å bero på män!

     Svara
 27. MiT

   /  07/12/2017

  Det som alla kan se på filmklipp från Hamburg är tydligen förmedlat genom ett ideologiskt filter…

  Svara
 28. G

   /  07/12/2017

  Det finns säkert någon inom dagens feminismrörelse och LGBTQ-världen som är mitten till höger på skalan, men de verkar vara väldigt få, för man varken ser eller hör deras röster nånstans, alla verkar vara långt långt vänster…

  Svara
  • Grodan Boll

    /  07/13/2017

   1. Tredjevågsfeminismen är per definition kollektivistisk och med maktanalyser karbonkopierade från dn kommunistiska frankfurtskolan. Den kan inte förenas med klassisk liberal ”höger”-politik. (Birgitta Ohlsson, I’m looking at you!)

   2. De kvarvarande feministerna från våg två som var mer klassiskt liberal och individualistisk (t.ex. Helene Bergman, Camille Paglia) har blivit förskjutna och bespottade

   Svara
 29. MiT

   /  07/12/2017

  Mailkorgsjournalistiken fortsätter

  Svara
 30. G

   /  07/12/2017

  Kristina: ”Välbevarad gymnasiebibliotekarie”….

  Svara
  • MiT

    /  07/12/2017

   ”massa (vita) gubbar”… Där kröp det fram…

   Svara
  • Kristian

    /  07/12/2017

   Hur förnyas ”Stolthet och fördom”?
   Jag har sett versionen med zombier, men jag gissar att hon menar något annat.

   Svara
   • Embryo

     /  07/13/2017

    Det har gjorts en nyöversättning av den för att modernisera språket.
    Överlag skulle jag vilja påstå att det är av godo för det kan vara ganska tröttsamt att läsa böcker på ett ålderdomligt språk och första svenska översättningen av Stolthet och fördom kom för nästan 100 år sedan.

    Svara
  • Grodan Boll

    /  07/13/2017

   Kan vi inte översätta Mein Kampf på ett sätt som är mer tillgängligt och inte kränkt folk som vill låna den också?

   KB censurerar ingt, men de har hela arkiv av material som är förbjudna för allmänheten att ta del av. Av politiska skäl.

   Svara
 31. MiT

   /  07/12/2017

  Exakt! Så varför gör inte Klenell det…?:

  ”dokumenterat situationen” är visst samma sak som att ansiktsbild på misshandlad journalist och posta till Antifa New York men NOGA undvika att ta bilder på de som misshandlade…

  Svara
  • Grodan Boll

    /  07/13/2017

   Igen:
   Och om Mats Dagerlind hade stått helt orörd i en nazistklunga i Ungern som håller på att kravalla upp en hel stadsdel, verkat agera informationscenter för några av ligisterna som pucklat på neutrala och vänsterorienterade journalister, och som tagit bilder på spektaklet och gillandes skickat det till Stormfront,

   vad hade då reaktionen varit?

   Apropå exemplet Thailand och att resa utomlands och gå på kravaller utan nyhetsvärde: Om Yasri Khan…

   Svara
 32. MiT

   /  07/12/2017

  Jomen…

  Svara
  • Grodan Boll

    /  07/13/2017

   Se vad vinden har vänt på bara ett år. Länken till AB-krönikan från 2016 där 2001-kravallerna i Göteborg avhandlades så aningen annorlunda ut.

   Vidare, viss skillnad i nyhetsvärde på tusentals uniformerade som eldar upp Hamburg och tiotal fredliga som delar ut flygblad.

   Svara
 33. MiT

   /  07/12/2017

  Svara
 34. Kristian

   /  07/12/2017

  Väl förhoppningsfullt:

  Jag skulle säga ”generationer”. Detta med endast kvotflyktingar i hela Europa.

  Svara
 35. G

   /  07/12/2017

  ”Saudiska flickor får skolidrott

  Nästa läsår ska skolgymnastik för flickor börja införas i Saudiarabiens skolor. Beskedet från landets utbildningsdepartement är väntat, men ses likafullt som ett reformtecken.
  …..
  Fetma är ett av de välfärdsproblem som på senare år har ökat pressen på Saudiarabiens vårdapparat.

  För kvinnors del försvåras motion också av att de alltid förväntas ha en man i familjen, en förmyndare, med sig när de rör sig utanför hemmet.”
  http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/saudiska-flickor-f%C3%A5r-skolidrott-1.4434735

  Svara
 36. Senior

   /  07/12/2017

  Denna röta har spritt sig djupt och länge i Sverige.

  Politiker, media, rättsväsendet, alla instanser av vikt är nedlusade med denna röta.

  De flesta andra länder har rökt ut ohyran, i Sverige har man istället försökt sätta hemligstämpel på allt som kan avslöja vilka de är.

  Svara
 37. Kristian

   /  07/12/2017

  DN!
  Evelyn Schreiber: Nazister i Almedalen ställs mot vänsterextremister i Hamburg
  https://archive.is/4sxYj
  ”Återigen: En våldsam demonstration med högerextremister hade inte kallats för stökig. Och vi hade inte resonerat kring om det var polisen som provocerade fram våldet.”

  Svara
  • MiT

    /  07/12/2017

   Det var Schreiber som ryckte ut i relativiseringens och förminskandets tjänst när Springare skrev sitt första inlägg på facebook.

   Svara
 38. MiT

   /  07/12/2017

  Jag fattar inte ett jota tyska men handlar tydligen om den där Sören Kohlhuber som nu ska ha fått sparken
  ”Nach „Hetzjagd“-Vorwürfen beim G20: Zeit Online trennt sich von „Störungsmelder“-Autor Sören Kohlhuber”
  http://meedia.de/2017/07/10/nach-hetzjagd-vorwuerfen-beim-g20-zeit-online-trennt-sich-von-stoerungsmelder-autor-soeren-kohlhuber/

  Via google translate (knappt begripligt…)
  http://translate.google.com/translate?hl=&sl=auto&tl=sv&u=http%3A%2F%2Fmeedia.de%2F2017%2F07%2F10%2Fnach-hetzjagd-vorwuerfen-beim-g20-zeit-online-trennt-sich-von-stoerungsmelder-autor-soeren-kohlhuber%2F&sandbox=1

  Svara
 39. MiT

   /  07/12/2017

  Har inte en aning om vilka det här är men det är lite… annorlunda…

  Svara
  • Grodan Boll

    /  07/13/2017

   Tariq är en skogstokig black supremacymupp från BLM (och med skogstokig så menar jag skogstokig). DeFranco är en gammal och fortfarande populär youtubare som anses ha en av de mest balanserade och neutrala kanalerna någonsin.

   Svara
  • G

    /  07/13/2017

   Svara
 40. MiT

   /  07/12/2017

  Svara
 41. MiT

   /  07/12/2017

  ”Guldspadebelönad Mathias Wåg anklagas för att ha manat till våld mot journalist”
  https://nyheteridag.se/guldspadebelonad-mathias-wag-anklagas-for-att-ha-manat-till-vald-mot-journalist/

  Svara
 42. QED

   /  07/12/2017

  Mathias innan AFA-karriären …

  Svara
  • Hamon

    /  07/12/2017

   Bra. Hoppas att han åker dit. Han erkänner själv att han gjorde det så fort han förstod att de var ifrån ”avpixlat”, dvs av rent ideologiska skäl. Vi har nog med antidemokratiska små politiska kommissarier i vårt land, de måste stoppas.

   Svara
  • Stackars oskyldiga shejker som aldrig träffat på något så hemskt som Avpixlat. Det är bra att det finns svenskar som kan beskydda dem!

   Svara
 43. Journalisten: ”Håll huvudet högt”
  https://www.journalisten.se/ledare/hall-huvudet-hogt
  ”Hur ska man värna alla människors lika värde, hur ska man beskriva ett skeende utan att spela rasister i händerna? […] Samtidigt är det ännu viktigare att vi kommer ihåg att vårt uppdrag är att berätta som det är, så konsekvensneutralt vi kan.
  […]
  En annan SOM-undersökning som presenterades förra veckan visar att en majoritet av svenskarna är beredda att inskränka yttrandefriheten för att skydda barn och ungdomar och nationens säkerhet, men också för att hindra kränkningar av enskilda.
  […]
  Vi har uppenbart problem att förklara vad yttrandefriheten är bra för. Trots att det borde vara superenkelt att förstå varför yttranden ska vara så fria det bara går.”

  Yttranden skall vara fria, om det inte spelar rasister i händerna, men man skall berätta som det är.

  Hehe. Självbild.

  Svara
 44. Svara
 45. MiT

   /  07/12/2017

  ”Del 1/3. Duktiga pojkar och misslyckade män”
  http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/910708?programid=3381

  Svara
 46. MiT

   /  07/12/2017

  Svara
 47. MiT

   /  07/12/2017

  Svara
  • G

    /  07/13/2017

   Vad roligt att du ställer en sådan högst relevant fråga 😀

   Svara
 48. MiT

   /  07/13/2017

  Svara
  • G

    /  07/13/2017

   Svaret är att de inte _blev_ vänster, de har _alltid_ varit vänster/identitetsvänster.

   Lika dumt som att fråga: När blev Pascalidou vänster? Och hur? Vad har jag missat?

   Svara
 49. x

   /  07/13/2017

  Tänkvärda satirteckningar av Kalle Strokirk:

  Svara
 50. Jan

   /  07/13/2017

  Vilken floskeltirad! Om det är ett sådant helvete i Sverige: Varför åker ni inte tillbaka då? Eller söker asyl i något annat land? Tror du att Sverige har något egenintresse i att ge asyl och lägga ner hundratals miljarder på människor från främmande kulturer som inte ens är tacksamma för hjälpen?

  http://www.expressen.se/debatt/vi-sa-ingenting-nar-vi-vaxte-upp/

  Svara
  • G

    /  07/13/2017

   Herrejävlar. Ett typexempel på debattartikel som inte ens går kommentera utan att skriva en text som är minst lika lång som själva debattartikeln.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  07/13/2017

   ”Skribent och föreläsare kring klass, hbtq och rasism”.
   Hmm, ska bli intressant att läsa. Jag undrar vad hon har att säga.

   Svara
 51. Jan

   /  07/13/2017

  Nyliberalen Mattias Svensson på AB kultur (förvånansvärt hur mycket gemensamt nyliberaler och tokvänstern har. Två onda ideologier som förstör västerlandet.) Nej Mattias, det är vare sig Europas eller EU:s fel att att flyktingar dör i Medelhavet. Det är flyktingars hemländers och flyktingsmugglarnas fel. Och om vi hjälper dem med transporten över Medelhavet utgör det faktiskt en pull-faktor för att locka fler att göra samma resa.
  http://www.aftonbladet.se/kultur/a/4P0Me/doden-pa-havet

  Svara
  • Hulken

    /  07/13/2017

   Ha, ha!
   Menar du på fullt allvar att en som är nyliberal får skriva på AB kultur.
   Du blandar ihop nyliberaler och socialister.
   Jag kan garantera dig att han är en socialist precis som alla andra på AB.

   Svara
   • Jan

     /  07/13/2017

    Dina garantier ger jag inte mycket för. Mattias Svensson är nyliberal. Det finns många gemensamma drag hos nyliberalismen och den postmoderna vänstern. Synen på invandring till exempel. Det är en bärande anledning till att att massinvandringen röstades igenom i Sveriges riksdag.
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Mattias_Svensson

    Svara
   • Jan

     /  07/13/2017

    Det finns för övrigt bara ett socialistiskt parti i riksdagen – Vänsterpartiet. Det är förvånande hur många fortfarande lever kvar i någon sorts kalla kriget-retorik. Socialdemokratin var massgravar och Stalin. Det borgerliga alternativet fluffiga blåa drömmar om frihet och liberalism. Så ser inte världen ut längre.

    Svara
    • Senior

      /  07/13/2017

     Nej, det är ett kommunistiskt parti, Socialistiska i lite olika varianter är de allihopa, varav ett anklagas för att vara nationalsocialistiskt.

     -En socialistisk ideologi som av de andra partierna anses högerextrem.

     Detta torde säga ganska mycket om deras egna placering på skalan…

     Svara
  • Senior

    /  07/13/2017

   Aftonbladet kultur?
   Du får kalla dem vad du vill, men då är det tokvänster. 😉

   Svara
  • Motkraft

    /  07/13/2017

   De flesta PK-människorna förstår inte att det inte går att applicera ändliga lösningar på ett näst intill oändligt problem.

   Att desto enklare det blir att ta sig hit och desto bättre vi gör för de som kommer hit, desto fler kommer. Så det är ingen lösning att alla som har det svårt bereds en möjlighet att komma hit. Inte ens om alla Europeiska länder tog samma ansvar som Sverige. Det är inte ens en bra temporär lösning.

   I brist på ”slut på alla krig” och ”rättvisa åt alla i sina hemländer” så är att göra det bättre för dem i sitt närområde det bästa vi kan göra. Men eftersom vi kommer att köra Sveriges ekonomi i botten så kommer vi inte ha råd med att ge den hjälpen heller, vi kommer att ha fullt upp med att hantera våra interna självförvållade problem.

   Många av godhetsknarkarna kommer aldrig att vakna upp. Hur eländigt det än blir så kommer de ha hittepå-förklaringar till det. Men många kommer vakna upp, gnugga sig i ögonen, och undra ”vafan har jag gjort!”…

   Svara
   • Senior

     /  07/13/2017

    Precis så.

    För alla dessa pengar vi spenderat här i Sverige på vår inhemska ”flyktingindustri” bara de två senaste årtionden kunde vi ha byggt hela städer i deras närområde, med djupborrade brunnar, avloppsverk och asfalterade vägar.

    Svara
   • Jan

     /  07/13/2017

    Väl formulerat, ”ändliga lösningar på oändliga problem”. Jag brukar kalla det för hybris. Vi har inte nog med våra egna problem utan tar villigt på oss också andras. Löfvéns dimridå om att EU ska fördela ansvaret på andra länder är just det – en dimridå. Och även om det gjordes så skulle inte volymen på invandringen avta i alla fall.

    Problemet är att halva svenska folket inte förstår bättre. De tror sig vara godare än andra. I själva verket är de onda. De förstör det goda samhälle Sverige en gång var. Istället blir Sverige ett stort flyktingläger. Vägen till helvetet är kantad av goda föresatser.

    Svara
 52. G

   /  07/13/2017

  ”Mansfri festival kan bryta mot diskrimineringslagen”
  https://www.svt.se/kultur/musik/experten-mansfri-festival-ar-olagligt

  SVT frågar i slutet på artikeln…

  Vad tycker du om att utesluta män på festivaler?

  Jag tycker det är en bra idé. 37 %
  Jag tycker det är en dålig idé. 55 %
  Jag vet inte. 8%

  Hittills: 10054 röster

  Svara
  • Grodan Boll

    /  07/13/2017

   Ledande fråga: kommer festivalen också vara transfobisk?

   Det fina med identitetspolitik är att man alltid kan spinna det i sin favör. Nästan som om det var uttänkt så, fast inte menat att brukas av motståndarlaget 🙂

   Svara
  • Jag kan ärligt talat bry mig mindre om någon vill hålla i en kvinnofestival, men det kan bli intressant som sagt hur de ska hantera t. ex. transfrågan. Sedan så skulle jag gissa att det kan bli en stor succé första året, men redan vid andra så börjar folk tröttna…

   Svara
 53. G

   /  07/13/2017

  ”Därför vägrar regeringen utreda invandrarnas brottslighet

  Regeringen vägrar idag att låta Brottsförebyggande rådet, Brå, göra en ny studie av invandrarnas brottslighet. Men om man uppdaterar marknadsandelar för kriminella av olika kategorier från studien från 2005 visar det sig att personer med invandrarbakgrund av allt att döma numera begår de flesta brotten i Sverige. Det skriver ekonomen Jan Tullberg i denna artikel, som bland annat DN, SvD och GP valt att inte publicera.”
  http://www.friatider.se/d-rf-r-v-grar-regeringen-utreda-invandrarnas-brottslighet

  Svara
 54. G

   /  07/13/2017

  ”Umeå ställer sig bakom kampanj för förbud mot ”rasism”

  Umeå ställer sig bakom skattefinansierade lobbygruppen Make Equals ställningstagande för lagstiftning mot så kallade rasistiska organisationer.
  Satsningen går ut på att ställa upp skohögar på olika platser för att visa att grupper som inte tror på allas lika värde måste förbjudas.

  – Den pågående normaliseringen av rasism är förödande för vår demokrati, och vi har sett i historien vilka konsekvenser det kan få. Vi behöver göra mer innan det är för sent och vill uppmana alla politiker att ta tydlig ställning i lagfrågan, säger Ida Östensson, professionell statlig vänsteraktivist och grundare av stiftelsen Make Equal, i ett pressmeddelande.

  – Civilkurage – alltså mod att stå upp för sin åsikt, även när det innebär en personlig risk – finns i vår historia, men är något som ständigt måste återerövras. Vi är stolta att vi tillsammans i Umeå skapar en stark manifestation för #ochjagprotesterade, säger Anna Olofsson, marknadschef på Umeå kommun, i ett pressmeddelande.”
  http://www.friatider.se/ume-st-ller-sig-bakom-kampanj-f-r-f-rbud-mot-rasism

  Pfft, stå upp för sin åsikt, typ i sociala medier eller nåt, hmm visst visst, sen kommer kanske e.g en indoktrinerad genuschef på kommunen och säger att åsikten/sunt förnuft bryter mot deras s.k värdegrund och tanken om ”alla människors lika värde”.

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  07/13/2017

   Ja, manifistera mot rasism, helt okej, och självklart säger Frida JA till lag mot rasistiska organisationer. På det sättet kan vi för en gång skull bli av med all typ av identitetsvänsterrasism och på kuppen passa på att stänga ner landets alla antisemtiska moskéer. Bingo!

   Obs: *sarkasm*

   Ida Östensson är som sagt professionell vänsteraktivist, hon tjänar sitt levebröd på att hålla på med sådana där grejer. Hon har ett starkt egenintresse av att hela tiden driva den där typen av frågor. Nått ska väl finansiera bostadsrätten på söder.

   Svara
  • Jan

    /  07/13/2017

   Man bygger upp väderkvarnar som man sedan stormar mot. När projektpengarna är slut så bygger man fler väderkvarnar att storma mot. Det gäller att hålla igång bidragskranarna.

   Civilkurage? Knappast. Civilkurage idag är väl snarast att våga ifrågasätta den så kallade värdegrunden. Det är mer riskabelt än det motsatta.

   Svara
 55. Hulken

   /  07/13/2017

  Svara
 56. MiT

   /  07/13/2017

  Japp, klart han bara MÅSTE dyka upp för att försöka förminska…

  Svara
  • Jan

    /  07/13/2017

   Stödet för stenkastarvänstern är minimalt i Sverige sedan Göteborgskravallerna. Wåg får orimligt mycket publicitet med tanke på hur svagt stöd dessa grupper har. De är dock duktiga på att nästla sig in i media och politiska organisationer.

   Svara
 57. MiT

   /  07/13/2017

  Äntligen är det någon som kollat på MSB och deras ”genus och mångfald”!
  https://timbro.se/smedjan/%EF%BB%BFmyndigheten-samhallsskydd-beredskap-och-normkritik/

  Svara
  • Jan

    /  07/13/2017

   Jag tror att vi nått en nivå nu när genus”vetenskapen” inte bara kostar miljarder utan också visar sig vara direkt samhällsfarlig. Dels genom dess tveksamma teorier, dels genom att ta resurser från myndigheternas kärnverksamhet.

   Enda sättet att bli av med galenskapen och miljardcirkusen vore väl om det gjordes en svensk ”Hjernevask” som visades på SVT på bästa sändningstid.

   Svara
  • Gorby

    /  07/13/2017

   Kommer att tänka på reportaget ”En räddningstjänst i kris” som Samhällsmagasinet gjorde
   gällande att Södertörns Brandförsvarsförbund satsar på mångfald vid nyanställningar.

   Svara
  • Kristian

    /  07/13/2017

   Ett gediget arbete. (Även om vi sett en hel del av det just här för länge sedan!)

   Svara
 58. Motkraft

   /  07/13/2017

  OT, nya tiden, finns det verkligen på allvar ett telefonmärke ”Burner” som säljs för 59 eller 99 kronor på vanliga onlinebutiker? Priset tillsammans med namnet ger ju onekligen associationer att de vill locka köpare som just vill ha en ”burner”, en billig kontanttelefon som kan användas i brottslig verksamhet och kastas efter att ha använts en eller ett par gånger. Och för att ytterligare locka en viss typ av köpare så står det i specifikationerna ”Menyspråk på svenska, arabiska och engelska” 😮

  Svara
  • Kristian

    /  07/13/2017

   Min nuvarande telefon kostade £4 för ett par år sedan. Kontantkort.

   Svara
   • Kristian

     /  07/13/2017

    Tillägg: Hörde en polis som talade om telefoner några år tidigare. Om telefon 1 flera gånger har befunnit sig på platser A, B och C vid tidpunkter X, Y, och Z, och telefon 2 dyker upp på samma platser vid samma tider, så tror de flesta i juryn att de båda telefonerna ägs av samma person. Förstör telefonen ordentligt.

    Svara
 1. Vad hände 2017? Del 4 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: