Otroligt stötande!

Man läser om fall efter fall efter fall där grova brottslingar inte utvisas ur landet trots att de inte ens är svenska medborgare! För det mesta får man gå in på sk ”alternativ media” för att få reda på att de inte utvisas eller för att få reda på att det handlar om andra länders medborgare eftersom vanlig media helst inte vill skriva ut att det (återigen…) är invandringsrelaterat. För det är det nästan alltid när det handlar om grova brott. Man kan läsa om något eller några fall varje dag i alternativ media där man väljer att inte utvisa trots mycket grova brott.

Man verkar vilja behålla guldklimparna i Sverige av någon anledning eftersom det aldrig ifrågasatts från media eller från officiellt håll varför man inte utvisar.

Men plötsligt så händer det

Om man bortser från den löjliga pixelsjukan där någon med enorm frenesi gått loss så till den grad att bilderna blir meningslösa så skriver vanlig media helt plötsligt vad det handlar om. De är inte svenskar som man alltid annars ska förledas att tro. Sånt som man annars bara kan läsa i alternativ media. Antar att det blev alltför uppenbart även för Expressen antar jag…

Det finns MASSOR av sådana här fall där man väljer att inte utvisa för grova brott

Ett exempel från förra året. Den killen ville man knappt ge straff och ännu mindre utvisa för han hade blivit så väletablerad i Sverige. Jo, vi ser det, våldta småtjejer är ju verkligen det yttersta beviset på att man är väletablerad…

I den ovan från 2015 gör SVT ALLT för att det ska verka som om det är en svensk kille som ligger bakom. Inte ett enda ord som kan avslöja hur det ligger till. Man fick gå till sk alternativ media för att få läsa i klartext att det är en somalier. Han slapp inte bara utvisning utan i princip straff också.

Det fallet fick en uppföljning senare då somalierns kompisar och familj trakasserade tjejen och hennes familj så hårt att de fick flytta (har jag för mig att jag läste någonstans). Utvisning? Såklart inte, Sverige vill ju verkligen behålla sådana här guldklimpar i landet! Jag fattar inte, bara kasta ut hela familjen, de kommer ALDRIG att bidra med något annat än skit till Sverige!

Bara några fall där det är enormt stötande att de inte utvisas omedelbart.

Utvisning borde såklart vara obligatoriskt om man är medborgare i annat land vid åtminstone lite grövre brott. Men även om man fått svenskt medborgarskap som inte var för 25 år sedan utan kanske de senaste 10 åren. Bara ryck det direkt! Finns INGEN anledning att behålla avskum i landet! Vi är i vår fulla rätt att bestämma vilka regler som gäller i vårt eget land. Tackar man för medborgarskap och skydd med grova brott så ska det omedelbart betalas med att man rycker medborgarskapet och kastas ut!

Man ska utvisa oavsett till vilket land eller vad den personen riskerar att drabbas av. Det är INTE vårt ansvar utan personens egna ansvar till 100%. Är man rädd för att drabbas av något i sitt gamla hemland så får man helt enkelt ge fan i att begå grova brott i Sverige. Så länge man ger fan i det så får man ju stanna? Men väljer man att begå grova brott så ska man utvisas alldeles oavsett vad man kan drabbas av eftersom det är personen själv som då VALT att bli utvisad genom att begå grova brott. Om det enda motkravet man har är att inte begå grova brott och man inte ens fixar det enkla, då har man valt det själv!

Men nu har jag sett div politiker och fd politiker och andra som varit anställda som politiska och sakkunniga osv som reagerar på att det så sällan blir utvisning. Då kan man undra, vad har t ex de politiker och deras partier gjort för att åstadkomma ändring på det här området? Man kan förvänta sig att de kämpat hårt i riksdagen för att försöka åtgärda det här problemet?

För saken är att det finns en motion från 2012 som tar upp exakt det här problemet och det som hör till. Då kan man förvänta sig att alla från t ex Alliansen som nu tycker det är förjävligt då verkligen kämpade för att se till att man så ofta som möjligt utvisar grova brottslingar?

Som man kan se så tycker ALLA Socialdemokrater att vi i Sverige ska behålla sådana guldklimpar som våldtar småtjejer och andra grova brottslingar. ALLA moderater tycker också att det är toppen med med våldtäktsmän som är medborgare i andra länder och som här våldtar 12-åringar. Det tycker ALLA miljöpartister också såklart! Liksom ALLA folkpartister och ALLA centerpartister, ALLA vänsterpartister och ALLA kristdemokrater.

ALLA de ovan uppräknade tycker det är utmärkt att t ex killen som våldtog en 12-åring med inslag av misshandel samtidigt som han sa att ”svart snopp är dyrt” är en fantastisk kille som vi gärna vill ha i Sverige. Hans familj som sen trakasserar både offret och hennes familj tycker de partierna också är mönstermänniskor som vi måste behålla.

ALLA ovan tycker det är alldeles perfekt med gruppvåldtäktsmän som är medborgare i andra länder på våra gator. Såna vill vi ha i Sverige jublar S, M, MP, FP (L), C, V och KD i kör! Såna guldklimpar vill vi absolut inte utvisa säger de.

ALLA de ovan tycker det är skitbra med mördare som är medborgare i andra länder som traskar omkring på gatorna i Sverige. Perfekt skriker de i kör.

Jublar de verkligen? Skriker de verkligen detta i kör? Ja, det gör de faktiskt eftersom de röstade mot? För om de INTE tycker det är skitbra utan tvärtom skitdåligt så hade ju inte röstat mot utan röstat för? Inte en enda från de partierna röstade för. Inte en enda alltså. Då måste man ju vara skitnöjda med hur det är? Hade det varit åtminstone några från de andra partierna så hade det varit en annan sak. Nu var det INGEN alls. Ett dånande jubel där alla är jättenöjda måste ha hörts över hela riksdagen. Då måste de verkligen tycka att det är skitbra att grova brottslingar som är medborgare i andra länder inte utvisas utan kan fortsätta som om inget har hänt här i Sverige.

Ingen moderat, ingen socialdemokrat, ingen miljöpartist, ingen centerpartist, ingen folkp… ”liberal”, ingen kristdemokrat och ingen vänsterpartist vill alltså att man lättare ska kunna utvisa grova våldsbrottslingar som är medborgare i andra länder.

ALLA de ovan uppräknade tycker alltså att det är skitbra med grova brottslingar som är medborgare i andra länder på Sveriges gator, som vi andra ska möta. De tycker att det är rimligt att min dotter riskerar att möta han den väletablerade från Mariestad eller han från Sundsvall som våldtar småtjejer och tycker att de ska vara nöjda eftersom svart snopp är dyrt. Eller kan någon snoka upp en motion från de någon i de partierna där man velat åtgärda detta allvarliga problem?

Kan någon hitta en motion från de partierna där de velat åtgärda det här allvarliga problemet så är det såklart en helt annan sak! Om det inte finns någon sådan och det dessutom finns en historia av att rösta ner ALLT som kunnat fixa det, då måste man ju kunna ta för givet att de faktiskt är helnöjda som det är? Att de faktiskt VILL att grova brottslingar som är medborgare i andra länder ska få vandra omkring på våra gator hur som helst? Det är ju den enda rimliga tolkningen?

MVH

MiT

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

110 kommentarer

 1. x

   /  07/29/2017

  I princip borde samtliga brottslingar som inte är svenska medborgare utvisas på livstid.
  Möjligtvis kan man göra undantag för snatteri upp till 3 gånger.
  Även de som inte haft svenskt medborgarskap mindre än 10 år borde utvisas efter att de blivit av med medborgarskapet.
  Det borde ingå som villkor när de söker om medborgarskap, de har fritt val att avstå om de tycker att villkoren är för hårda…

  Svara
  • Alex Nyström

    /  07/29/2017

   Vid brott mot liv och hälsa (där det finns fängelse på straffskalan) ska det vara obligatorisk utvisning efter avtjänat straff för ickemedborgare. Gäller även dem som har PUT. Och då handlar det om LÅNGA utvisningar. (Grov) misshandel/våldtäkt = 25 år. Mord/dråp = livstid. Vederbörande informeras om detta vid ankomst till Sverige och får lämna fingeravtryck, retinascan, DNA-prov till databas. Vägras detta avisas personen per omgående!

   Svara
 2. RP

   /  07/29/2017

  Vad mig anbelangar kan vi gärna landsförvisa samtliga grova brottslingar oavsett härkomst och medborgarskap.

  Svara
  • MiT

    /  07/29/2017

   Det hade varit nåt det. Men man kan väl åtminstone börja med de som inte ens är medborgare? Jag tycker att man gott kan ställa rätt ordentliga krav på de som blir medborgare och som kommer från annat land, finsn ingen anledning att importera grov brottslighet och andra problem, vi har egna att ta hand om.

   Svara
  • MiT

    /  07/29/2017

   Skillnaden är ju också att svenskar som begår brott är VÅRA problem, de som kommit utifrån och begår brott SKA inte vara vårt problem alls.

   Svara
  • Senior

    /  07/29/2017

   Problemet med Svenska brottslingar är att de inte kan landsförvisas, det är det våra fängelser är till för.

   En form av landsförvisning torde kunna vara att även outsourca denna verksamhet till billigare länder när nu det är så populärt.

   Svara
  • Senior

    /  07/29/2017

   Nordkorea kanske?
   Vi skickar ju ändå bistånd dit.

   Det är väl bara att skriva ett avsteg från de lagar vi har gällande mänskliga rättigheter?
   Det gick ju bra gällande säkskyddslagen.

   Svara
   • Rikard

     /  07/30/2017

    Hej.

    Varför inte hyra några kvadratmil av det Grönländska självstyret och anlägga en rehabiliteringsanläggning i det inre av landet?

    Den kan troligen göras självförsörjande vad gäller enklare födoämnen, bara de som möter den spännande utmaningen att bryta ny mark som ett led i sin rehabilitering till samhällsmedborgare och solidarisk medmänniska upplever glädjen i att själv skapa förutsättningar för sitt eget välstånd.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
 3. Jag har åkt tunnelbanan!

  Svara
 4. Senior

   /  07/29/2017

  Normaliseringsprocess kallas det för.
  Nu är vi så vana vid det att de kan gå ut med ursprung, om ett par år kommer vi heller inte att reagera på att de slipper utvisning. Om ytterligare en tid är det helt normalt att våldtas om man inte bär slöja.

  Iran var lika sekulärt som Sverige på 60-talet, och har gått igenom denna process.
  Liksom andra länder i mellanöstern.
  Sverige verkar stå på tur.

  https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Normaliseringsprocess

  Svara
  • I Afghanistan 70 talet såg kvinnor ut som här och de gick i skolan.

   Svara
 5. Senior

   /  07/29/2017

  Frågan är om jag inte just blev Sverigedemokrat efter att ha sett siffrorna, åtminstone tillfälligt, tills problemet gällande detta är löst.

  Svara
 6. G

   /  07/29/2017

  ”En 55-årig man rånades strax efter klockan 01.00 på Claesgatan i natt. En grupp på uppemot tio yngre män tog stryptag på mannen medan de muddrade honom.

  Rånoffret kom gående på Claesgatan när ett större gäng yngre män plötsligt dök upp och attackerade honom.”
  https://www.sydsvenskan.se/2017-07-29/man-ranar-av-flera-personer-i-malmo-inatt

  Svara
 7. G

   /  07/29/2017

  Svara
  • Ivar L

    /  07/30/2017

   Flera?

   Alla!
   …som inte är svenska medborgare och begår brott bör naturligtvis utvisas. Jag fattar inte riktigt hur man i grunden kommit fram till att de inte skall utvisas. Låt gå för ”verkställighetshinder”, att det kan leda till att några enstaka inte åker ut med en gång men de bör naturligtvis formellt utvisas omedelbart i alla fall, d.v.s. det skall inte råda något tvivel om att de aldrig kommer att få uppehållstillstånd. Ibland struntar ju åklagarna i att yrka på utvisning för att de TROR att det kommer att bli verkställighetshinder. Jag förstår inte varför åklagaren skall brys sig om det alls.

   Svara
 8. G

   /  07/29/2017

  Svara
 9. G

   /  07/29/2017

  Men för helvete, vad ÄR problemet hos vissa ”journalister”….

  facebook.com/Humlannitton/posts/10212358501791204 ….
  —————-.
  ”Några valda citat från den av Sanningsministeriet godkända texten:

  ”Men jag. Jag känner ingenting.

  Ingenting mer än en svag bismak av de hundratals ditresta, svenska, vita medelklassnävarna i luften. Instängda från verkligheten i en svettig anrik lokal. De slår och slår med de knutna nävarna i luften. Skrålar sig hesa.

  Jag undrar, för vad?”

  ”Vill bara spy.”

  ”Kräkas över att det är hundratals vita nävar i luften, fulla av engagemang – i Håkan.”

  Nu ser vi fram emot nya texter av Annah Björk om bruna nävar i luften som får henne att kräkas, om invandrade underklassnävar som får henne att spy. Kanske på en Silvana Iman-konsert?”
  ————-.

  Sparade artikeln så den inte går upp i rök….

  http://archive.is/y0wZZ
  ”Sällan har popmusiken varit så politisk som nu. Men Håkan Hellström, vad säger han? Annah Björk väntar på svar i en värld som brister.”

  Svara
  • Pelle2

    /  07/29/2017

   Jag kräks på sådana som Annah Björk.
   Om hon vill höra musik med politiska texter så får hon väl söka upp sådana evenemang. Det är inte någon plikt för en artist att vara politisk utan ett personligt val.
   Undrar som sagt var vad hon hade sagt om någon skrev att dom spyr på Silvana Imams politiska musik och de svarta nävarna som viftar i luften ?
   En sådan artikel kan inte skrivas och det är ett skämt när en helvit,förmodligen medelklass-person låtsas vara svart och bedriver en kampanj i identitetspolitikens namn…

   Svara
  • MiT

    /  07/29/2017

   Har tagit upp den där Annah några gånger, senast här
   https://toklandet.wordpress.com/2017/03/23/forbannade-apspel/

   Svara
  • Ivar L

    /  07/30/2017

   Konstigt, på hennes blogg är det mest bilder på vita kvinnliga artister. Men de kanske har färgglada handskar på sina nävar när de spelar?

   Svara
 10. G

   /  07/29/2017

  Bra kommentar i kommentarsfältet hos Humlannitton 😛 …

  ”Fredrik:
  Stående gästartister på denna turné med Håkan Hellström är
  – Erik Lundin – svart
  – Silvana Imam – lesbisk – arab
  Igår på Ullevi tillkom dessutom följande gästartister:
  – First Aid Kit – 100% kvinnor
  – Ola Salo – queer –
  – Eva Dahlgren – lesbisk

  Håkan ÄR på sätt och vis politisk, men han gör ingen stor grej av det. Han inkluderar på riktigt. Han är t o m så extrem att han låter vita heteromän spela i hans band, UTAN att han beklagar sig för det.”

  Svara
  • G

    /  07/29/2017

   Ska det vara så jävla svårt att få till det. Tydligen har jag inte lärt mig var svarsknapparna till kommentarer sitter än, ovan skulle givetvis inte vara en ny separat kommentar utan som ett svar till mig själv längre upp, fan vad bra det går asså. Skyller på att det är varmt i rummet och hjärnan överhettad av alla tokigheter!

   Svara
  • Pelle2

    /  07/29/2017

   Skitbra av Westerholm att han lyfter fram politiseringen av den svenska kyrkan.
   Religion har inget med politiken att göra.Alla gånger en sådan sammanblandning sker har det gått dåligt.
   Gå ur svenska kyrkan så kanske dom till slut fattar budskapet !

   Svara
   • Olof

     /  07/30/2017

    Ja, jag tvivlar allt mindre på att det finns en medveten taktik bakom kyrkans gullande med islamism. Jag tror tanken är att återerövra tappad mark, förstärka religionens makt inom politiken för att sedan kunna rulla tillbaka reformer och återgå till en mer patriarkal och framförallt auktoritär position.

    Svara
 11. G

   /  07/29/2017

  Inte sett själv än men ska senare, kan vara intressant 😛 …

  ”Chang Frick, Nyheter Idag, i samtal med Ann Heberlein om högt och lågt. Frick är närmast känd för att ha tillgängliggjort Säpos utredning om Transportstyrelsen och att ha byggt ett nyhetsmagasin, Nyheter Idag, som fått finansmän på knä.”

  Svara
 12. Dreadlock

   /  07/29/2017

  FOT (Far off Topic)

  komediserien Black_ish är så full av smart kritik via humor mot den jätteängsliga PC kulturen att den knappast kommer att sändas i svensk tv.

  Svara
 13. G

   /  07/29/2017

  Svara
 14. G

   /  07/29/2017

  Svara
 15. G

   /  07/29/2017

  Svara
  • Ivar L

    /  07/30/2017

   Det är väl kul att Stockholm har fått ett Nordsta’n också?

   Svara
 16. G

   /  07/29/2017

  Svara
 17. G

   /  07/29/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  07/29/2017

   Klockrent skrivet av Magnus !
   De allra flesta av oss har inget problem med att identifiera oss som det fysiska kön vi har blivit tilldelade.
   Det är helt orimligt att hålla på och dalta med en väldigt liten minoritet som eventuellt blir kränkt för att man kallar dom för något som relaterar till deras fysiska kön och kräva att majoriteten skall fråga alla de möter om dom vill bli kallad för han,hon eller det..

   Svara
   • Dessa ”fritt val av kön eller inget” personer har inte en susning om hur det känns att i verkligheten få ett barn vars kön går inte att bestämma. Händer 1 – 2 gånger per år för att könsdelarna är outvecklade/missbildade. Panik. Sorg. Oro. Sedan får man vänta länge, kanske år, tills man kan bestämma könet och avhjälpa skadorna. Man lämnar inte barn könlösa i sjukvården.
    Frågan : vad blev det, pojke eller flicka är då bara en katastrof för föräldrarna. Inga hen där inte.

    Skriver under som f.d. kurator terapeut för svåra riskgraviditeter/småbarnsföräldrar.

    Svara
 18. G

   /  07/29/2017

  Svara
 19. Pelle2

   /  07/29/2017

  JA, det är verkligen stötande att icke svenskar som begår grova brott inte direkt blir utvisade. Det är som sagt var deras problem om de får problem i sitt hemland om de blir hemskickade.
  Har man inte mera vett än att låta bli att begå brott i landet man söker asyl i så får man ta mig tusan skylla sig själv.
  Vi behöver inte importera brottslingar utan har nog av våra egna…

  Svara
  • Senior

    /  07/29/2017

   Ja, man kan ju ganska omgående undra just varför de ”är förföljda” i sitt hemland…..

   Det är ju faktiskt ganska unikt för sverige att myndigheterna inte ”förföljer” brottslingar….

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  07/29/2017

    Ska man skratta eller gråta, vi har alltså fortfarande en lagstiftning, trots att det här problemet pågått i fem år, som gör att nordafrikanska barn och ungdomar utan vårdnadshavare tillåts springa omkring på våra gator och knarka, råna, misshandla och stjäla utan att vi kan göra något nämnvärt åt saken. Det är så patetiskt att man skämms. De är ju helt uppenbart en fara för både sig själva och sin omgivning.

    Söders galna tårtkvinna är i vilket fall i farten, hon verkar taggad på att ta itu med problemet.

    Svara
    • Kalle

      /  07/30/2017

     Var inte hon dömd för att dealat knark till småkids.

     Svara
 20. G

   /  07/29/2017

  Mmm, bra skrivet Alice ❤

  "Teodorescu: Hellre tråkig pessimist nu än naiv optimist sen

  Den som först är optimistisk om sakernas tillstånd kan senare, när det gått åt helvete, alltid hävda att den varit naiv. I Sverige är det nämligen lite fint att vara just naiv."
  http://www.gp.se/ledare/teodorescu-hellre-tr%C3%A5kig-pessimist-nu-%C3%A4n-naiv-optimist-sen-1.4475813

  Svara
 21. G

   /  07/29/2017

  Svara
  • Dreadlock

    /  07/29/2017

   Såklart KT ösar på. Det är ju boksläpp på G.

   Oldest trick in the industry.

   Svara
 22. G

   /  07/29/2017

  Den 18-åriga tösen som var utomlands skriver igen. Vad betyder ordet ”kränkt” i dagens samhälle egentligen ?…

  ”Alla ni kränkta killar kan aldrig stoppa mig”
  http://www.aftonbladet.se/debatt/a/oqGKK/alla-ni-krankta-killar-kan-aldrig-stoppa-mig

  Svara
  • Pelle2

    /  07/29/2017

   ”Jag skrev artikeln för att väcka debatt. För att du som förälder till en pojke ska uppfostra honom så att han varken våldtar eller tycker att sexköp är okej – oavsett om det sker i utbyte mot sedlar eller en flaska vin. ”
   Så om en kille/man känner attraktion till en kvinna och bjuder henne på alkohol så är det detsamma som sexköp eller våldtäkt ?
   Ingen tvingar dig att ta emot drycken. Om du inte är intresserad så är det bara att säga nej.
   Dessutom vet de flesta av oss män att även om du tar emot drycken innebär det inte att
   det är detsamma som att vi kan kräva sex..

   Svara
   • Bamse

     /  07/30/2017

    Ännu en feminist som vill ”spela” – med absoluta garantier för att hon inte ska löpa någon risk att ”förlora”. Åtrår vargar och skäller sedan ut fåren. Ja,ja… have a nice life honey.

    Svara
  • Olof

    /  07/30/2017

   ”Fast fan! Jag glömde att det bara gäller när kvinnor ger Fast fan! Jag glömde att det bara gäller när kvinnor ger saker till män och inte vice versa. När män ger saker till kvinnor så förväntas vi ju självklart ge våra kroppar i gengäld.”

   Nejdå, du hade ju kunnat bjuda tillbaka. Eller vänta nu, det var ju inte en sån klubb där människor kunde bjuda varandra, utan en sån klubb där män betalar och kvinnor tar emot?

   ”Jag kan varken gå med på att jag var omogen, oansvarig eller girig. Däremot måste jag erkänna en stor svaghet jag hade. Jag var nämligen naiv.”

   Jag förstår att det är förvirrande med våra politiker som säger sig vara ‘naiva’ till höger och vänster, men umm… det där är synonymer. Med undantag för girig. Men giriga och naiva (omogna, oansvariga) människor leder till precis det du råkat ut för. Och det resten av Sverige råkar ut för.

   ”För godtrogen och naiv som jag var så trodde jag faktiskt att männen som bjöd på alkohol inte enbart såg på mig som en kropp att ha sex med.”

   På en klubb med mer balans, kanske, ibland. Använd hjärnan, empatin, sätt dig själv i männens skor och tänk efter – om det står redan i dörren att männen betalar för allt, inträde, sprit, etc… om du själv hade varit man, hade du gått in där?

   Själv hade jag aldrig gjort det, men det beror på att jag tycker inställningen är vidrig och könsdiskriminerande. Jag är inte intresserad av att umgås med den typen av kvinnor som skulle gå in där… men visst det finns andra män än jag som skulle. Så fråga dig vad de männen tror att de skall få ut av det hela…

   Svara
 23. MiT

   /  07/29/2017

  Svara
  • MiT

    /  07/29/2017

   ”Socialdemokrat erkänner: ”Mamma och jag gömde SD:s valsedlar””
   https://nyheteridag.se/socialdemokrat-erkanner-mamma-och-jag-gomde-sds-valsedlar/

   Svara
  • Senior

    /  07/29/2017

   Detta borde väl ändå vara brottsligt!?
   Preskriptionstid?

   Hur som helst borde hon åka ut med huvudet före från alla sina politiska uppdrag.

   Svara
  • G

    /  07/29/2017

   Haha wow. Bra bra bra! VAD skulle vi göra utan alt-media?!?!

   Jag klagar inte för en sekund på att hon helt ogenerat skriver ut det där öppet. Men hur är man funtad om man 1. tycker det är okej gömma undan valsedlar, oavsett parti, och 2. sedan väljer att skriva om det öppet på nätet som om det är helt normalt att man gömmer undan valsedlar? Och det som sosse politiker, vilket gör det hela ännu mer svårbegripligt. Mållös… igen!

   Svara
  • G

    /  07/29/2017

   Tråden med tweetsen sparad här http://archive.is/Ldov6

   Svara
  • Motkraft

    /  07/29/2017

   Ännu en som praktiserar värdegrundsdemokrati. De förstår inte att den typen av ”demokrati” inte är demokrati alls. De tror själva att de är upplysta och demokratiska men har helt tappat bort det där med demokrati och det fria ordet

   http://www.marikaformgren.se/#post78

   Svara
  • Pelle2

    /  07/29/2017

   Man måste vara mer än lovligt korkad om man i offentliga media erkänner att man saboterar ett val.Hon är ju dessutom tillräckligt korkad för att vara stolt över det…

   Svara
  • MiT

    /  07/30/2017

   Svara
   • Motkraft

     /  07/30/2017

    Taffligt försök att förklara bort det hon och hennes mor faktiskt gjort enligt hennes egen utsago. Ingen går på den ”räddningen”.

    Olof Palme måste vända sig i sin grav nu när ”diktaturens kreatur” är de aktiva i hans eget parti. Där ”oliktänkande” ska hittas och oskadliggöras (om än bara mista jobbet eller socialt utfrysas), där motståndarnas torgmöten ska saboteras, där makten ska ljuga för medborgarna ”för deras eget bästa”…. ;(

    Svara
    • Rikard

      /  07/30/2017

     Hej.

     Med tanke på vilka diktaturens kreatur St. Olof gärna kindpussades med, och spenderade frukten av svenskars arbete på, så tror jag inte han höjt på ögonbrynen.

     Möjligen hade han upprörts av hur taffligt och valhänt det sköts.

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, fd lärare

     Svara
 24. G

   /  07/29/2017

  Hehe. Ja, den här debattartikeln var ju också intressant, hoppas idioterna som styr också läser den…

  Lärare: Föräldrar och deras barn blir lurade – och skolan förstörs
  ..[..]..
  Betyg är helt enkelt inte något bra kriterium på skolframgång. Vi borde i stället fråga oss varför elever får godkänt trots att de har minimala kunskaper. Följande exempel är hämtat från en gymnasieelev som var godkänd i svenska i årskurs nio:

  Han jick rakt mot huset han stana till en liten stund. sen smög han sig i mot huset och sen jick han runt huset och hitade ett fönster i shelan där smög han sig in genom fönstret när han kom in och stod där på golvet såg han inget men han tog några små steg men då small det till då velte han några saker men han gick frammot men han hittade ingen där men efter en stund hittade han en trapa där småg han sig upp när han var vid dören öppnade han den för siktigt sen jick han in i lagren han jick in i vardags rumet där stod Nickas med en kniv i handen

  Jag godkände honom inte, men andra lärare godkände honom inte bara i den grundläggande kursen svenska A utan också i den mer avancerade kursen svenska B. Eftersom han läste som en lågstadieelev klarade han inte att läsa läroböckerna.(forts)”.
  http://www.aftonbladet.se/debatt/a/3ndp0/skolan-curlar-eleverna-med-rena-gladjebetyg

  Svara
  • Pelle2

    /  07/29/2017

   Helt sjukt att eleven blev godkänd i svenska.
   Personen kan varken stava eller avsluta en mening på korrekt svenska..

   Svara
 25. MiT

   /  07/29/2017

  Svara
 26. G

   /  07/29/2017

  SSU Marwa skriver igen. Marwa: ”Det här är långt ifrån okej. Jag hatar män av hela mitt hjärta. Män är svin.”
  https://nyheter24.se/debatt/890204-marwa-karim-anledningen-att-hata-man

  Jag vet inte vad jag ska säga, herregud! Hon måste på ren svenska vara mer blåst än jag trott, hon ser nog inget samband mellan nånting verkar det som, trotts att hon alltså läser nyheterna då hon valt ut rubriker. Finns viss koppling till detta och andra inlägg av MiT om man ser till ämnet. Jag är mållös!

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  07/29/2017

   ”När jag läser dessa rubriker på bilden ovanför så blir jag nästan mörkrädd över att skaffa döttrar i framtiden. Det här är långt ifrån okej. Jag hatar män av hela mitt hjärta. Män är svin.”

   Skaffa döttrar? Sist jag kollade så får man inte välja om det blir en son eller dotter, och om tjejen i fråga nu hatar män så jävla mycket så blir det nog varken söner eller döttrar, det behövs som bekant män för att producera döttrar.

   Svara
   • Ivar L

     /  07/30/2017

    Fast de där hatar-män-feministerna, många av dem är snarare besatta av män. Pratar inte om annat än män, tänker inte på annat än män och de tänker framförallt på statusfyllda, bredbenta kanske till och med våldsamma män. Intet nytt under solen. Coola killen som strular lite och är snygg, stark och manlig lockar kvinnornas intresse, har alltid gjort det.

    Sedan finns naturligtvis en liten klick, främst lesbiska, som faktiskt hatar män på riktigt och de får mycket riktigt och lyckligtvis inte mycket avkomma.

    Svara
  • Pelle2

    /  07/29/2017

   Idioten Marwa har tydligen skrivit att hon hatar män tidigare.
   Då sa hon följande vilket är vad radikalfeminister brukar säga:
   ” ”manshat går inte ut på att jag hatar MÄN generellt, det handlar om manskollektivet som våldtar, förtrycker och minskar kvinnor””
   Det en väldigt liten procent av oss män som våldtar .Är det då rimligt att säga att jag hatar män ? Skulle hon tycka att det var ok om jag skrev att jag hatar utlänningar men inte utlänningar generellt ? Det jag hatar är att utlänningar dominerar brottsligheten ?

   Svara
 27. MiT

   /  07/29/2017

  Svara
 28. MiT

   /  07/29/2017

  Svara
 29. Lasse S.

   /  07/30/2017

  ”Grillade på tomten i Tyresö när hon hörde sirenerna”
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/grillade-pa-tomten-nar-hon-horde-sirenerna

  Vad säger jultomtarnas fackförening om att deras medlemmar blir grillade?

  Svara
 30. MiT

   /  07/30/2017

  Svara
 31. Vad som är ”Otroligt stötande!” är den fördumning och övertydliga vinkling, som du förmedlar via din blogg!

  Du är VÄLDIGT ivrig att tala om utvisningar, förlängda straff, etc MEN bara för vissa personer!

  Vad hände t.ex. med fallet i Trollhättan? Skolattacken, hösten 2015 (https://goo.gl/jAxWpH)?
  När en svensk pojke, som kanske t.o.m. var nazist, mördade inte mindre än TRE oskyldiga.
  Nej, sådant skriver du inte en rad om men om du, mot förmodan, skulle göra det, så är etnicitet inte viktig alls! Nej, då relativiserar du hej vilt. Precis så, som du anklagar andra för att göra, i sammanhang, som du ogillar..

  Sedan kan man nämna ”gruppvåldtäkten på Gotland”, där offret var en handikappad kvinna. Vad hände med den rapporteringen, eftersom den ju initialt var SÅ oerhört intressant för dig, eftersom du ju bryr dig om svenska kvinnor, etc? Har våldtagna kvinnor därmed alltid rätt och ljuger aldrig? Eller ljuger de ibland men bara om gärningsmännen är av ”fel” ursprung? Varför inte följa upp den nyheten?

  Däremot går det bra att kritisera ”IKEA-morden”.(https://goo.gl/95FxY1) samma år (2015), fast innan ”skolattacken”, eftersom de ligger helt i linje med din agenda.

  Tror du på riktigt att någon inte ser din övertydliga agenda, d.v.s. att bara vara JÄTTEKRITISK, om brotten begås av VISSA personer?

  Tills härnäst föreslås att du läser på om ”Oskuldspresumtion” (https://goo.gl/n3w1wD), som i korthet innebär att domstolar hellre ska fria än fälla. Och den principen är tänkt att gälla för alla åtalade. Därav följer även att man kanske inte alltid beslutar om utvisning, trots att SD, som enda parti (till sin egen motion) tyckte att det är finemang.

  I övrigt föreslår jag:
  * avskaffande av fängelser, då ingen bevisligen blir ”en bättre människa” av fängelsestraff
  * fler friade än fällda, eftersom det är ett faktum att det finns oskyldigt dömda och att en oskyldigt dömd är långt mycket värre än 10 skyldiga och dömda
  * större anslag till forskning om kriminalitet, vad den beror på, etc.
  * forskning om principerna bakom ”vi och de”-tänkande, de principer som gör att någon tänker att: ”den DÄR är absolut inte som jag! Den DÄR ska ha sämre behandling!”.

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  07/30/2017

   Nu blir det lite knepigt med straff för nazisten i Trollhättan, gossen är nämligen död, ihjälskjuten av polisen. Vad gäller Gotland så tyder det åklagaren säger på att det aldrig var någon våldtäkt, att rullstolskvinnan helt enkelt hittat på.

   Dina förslag är dock felriktade. Om vi har utlänningar som bör utvisas på grund av brott till Syrien, Irak, Afghanistan, Iran eller något annat land så borde du använda din energi på ett mer konstruktivt sätt och rikta dina humanistiska förslag till opinionen i dessa länder.

   Oskuldspresumtion har inte något med saken att göra i dessa fall, undantaget kvinnan på Gotland, det handlar om lagvunna dommar som saknar den där sista avgörande detaljen, nämligen ett utvisningsbeslut.

   Svara
   • Ja, jag är medveten om att ”nazisten”/”gossen”/”terroristen” i Trollhättan är död, ihjälskjuten av polisen, som du själv skrev. Se där, ett effektivt sätt att tysta gärningsmän, från att kunna ge sin version, lämna bevismaterial, etc. Inte helt olikt hur polisen skjuter ihjäl ”terrorister” i de flesta sammanhang, om det har slagit dig. Kanske inte en korrekt, polisiär, eller rättssäker metod att hantera konflikter men bevisligen en effektiv metod, för att undanröja spår, hävda ”nödvärn”, ”våldsmonopol!”, etc. Därför att polisen alltid har rätt, liksom.

    Intressant det du skrev om Gotland:
    ”Vad gäller Gotland så tyder det åklagaren säger på att det aldrig var någon våldtäkt, att rullstolskvinnan helt enkelt hittat på.”.
    Vem kunde ha anat det? Kan rullstols burna kvinnor hitta på saker, t.ex. något såpass hemskt som en våldtäkt? Ironi. Klart att de kan!

    Men varför det fallet aldrig följdes upp här är väl det intressantaste i sammanhanget?
    Jag har mina teorier, liksom tidigare antytt.

    Vidare skrev du:
    ”Dina förslag är dock felriktade. Om vi har utlänningar som bör utvisas på grund av brott till Syrien, Irak, Afghanistan, Iran eller något annat land så borde du använda din energi på ett mer konstruktivt sätt och rikta dina humanistiska förslag till opinionen i dessa länder.”.

    På vilket sätt är förslagen felriktade? Det handlade ju om Sverige och en SD-motion, eller hur? Där SD som enda riksdagsparti röstade för.

    Vad kan ”hemländerna” ifråga göra åt saken? De kan väl inte rimligen utgå ifrån att någon av deras medborgare, som utvandrar, i ett senare skede ska komma att bli kriminell, eller hur? Menar du att de länder, som du tog upp, eller kanske alla länder, ska införa preventiva metoder mot kriminalitet? Hur tänker du dig i såfall att de ska utformas?

    Vad jag efterlyste var däremot: forskning på området.
    Tills vi vet mer.

    Vartåt riktar du själv din opinionsbildning?

    Du skrev avslutningsvis:
    ”Oskuldspresumtion har inte något med saken att göra i dessa fall, undantaget kvinnan på Gotland, det handlar om lagvunna dommar som saknar den där sista avgörande detaljen, nämligen ett utvisningsbeslut.”

    Jo, det handlar i allra högsta grad om oskuldspresumtion, eftersom de brott, som presenteras här, ALLTID handlar om gärningsmän från VISSA länder, med VISS etnicitet. Aldrig om brott begångna av ”den hederlige svensken”. En slump? Vad tror du?

    Om ”den där sista avgörande detaljen” är ett utvisningsbeslut, hur bör då rättsväsendet agera gentemot medborgare, som begår liknande brott men vilka per definition inte kan utvisas? På vilket sätt tänks det vara tryggare att en svensk medborgare blir dömd, men inte utvisad, än att en utländsk person, utan medborgarskap, blir dömd, men inte utvisad?

    Glömmer du inte bekvämt bort det faktum att personerna, som nämns i blogginlägget, trots allt dömdes till relativt långa fängelsestraff och att de därigenom förmodas bli bättre människor, och därefter, likt alla andra brottslingar, bör rehabiliteras och återförlivas in i samhället, som de fria människor de föddes till?

    Om nu brottslighet/kriminalitet och brottslingar/kriminella är ett huvudfokus på bloggen, så varför då relativisera kriminella till att börja med?

    Svara
    • Pelle2

      /  07/30/2017

     De brottslingar som är födda här får vi leva med och ta hand om efter bästa förmåga precis som MIT skriver,
     De personer som inte ens lyckas avhålla sig från att begå grova brott innan de ens har fått asyl i Sverige finns det ingen som helst anledning att de skall få stanna kvar.
     Rör det sig om människor med utländsk bakgrund som är svenska medborgare som begår brott anser jag att de får tas om hand av det svenska samhället precis som vi övriga svenskar.

     Vad gäller Svenska brottslingar, som nazisten i Trollhättan, så kan jag inte se att någon här har tonat ner hans brott och heller har ingen förnekat att det finns svenska brottslingar. Vidare har jag och många andra här uttryckt vårt förakt för t.ex sexualbrottslingar oavsett nationalitet.

     Du vill väl förmodligen utmåla oss som läser denna blogg och bloggägaren som rasist i akt och mening att tysta ner oss och att tona ner de problem som de senaste årens invandring har fört med sig precis som många andra debattörer brukar vilja.

     Sedan är du ju helt verklighetsfrånvänd som vill lägga ner alla fängelser,
     Vilket straff skulle brottslingarna annars få ? Inget alls eller några timmars samhällstjänst och några kronor i böter ?
     Det är helt orimligt att brott inte skall leda till en bestraffning.

     Jag skulle varken våga eller vilja bo i ett samhälle där inga straff utdöms för brottslighet. Då skulle enbart de starkaste och kanske mest våldsbenägna överleva.

     Avslutningsvis undrar jag också varför du hänger på en blogg vars innehåll du inte gillar ?
     Det finns miljoner andra bloggar som passar din ideologi och ditt synsätt mycket bättre.

     Svara
    • Frida Gustavlin

      /  07/30/2017

     Killen i Trollhättan blev skjuten för att han utgjorde ett hot, polisen hade gärna tagit honom levande, sluta tramsa.

     Det handlar noll procent om oskuldspresumtion, det är ett begrepp som man använder innan någon blivit dömd, har inget att göra med dömda brottslingar – och relationen mellan principen att man är oskyldig till motsatsen bevisat har inget att göra med om bloggförfattaren favoriserar att skriva om utländsk eller inhemsk brottslighet, det är inte ens som att blanda päron med äpplen, inte ens att blanda ihop flugfiske i fjällen med dansk svinköttsproduktion duger som jämförelse. Du för helt enkelt ett obegripligt resonemang som inte går att begripa.

     Långa fängelsestraff förknippas med grova brott, och grova brott ska föranleda utvisning om det handlar om utlänningar. Att de som dömts som bonus får smaka på den förträffligt ”dugliga” svenska kriminalvården, och i den mån den nu gör att dessa brottslingar sluta begå brott får väl ses som en present från svenska staten i deras fortsatta utlandsleverne.

     Sen så tycker jag givetvis, som du gissar, att länder i mellanöstern och Nordafrika borde satsa på brottsprevention, särskillt när det handlar om sexualbrott. Du kan säkert fråga SIDA om de kan ge dig en påse projektpengar för att resa ned och bedriva den forskning som du så starkt efterlyser.

     Sen förstår du säkert att om fem svenskar och fem utlänningar begår brott som föranleder utvisning för utlänningarna så blir det tryggare i Sverige, ett tips, det kan du använda dina tio fingrar för att räkna ut.

     /Frida

     Svara
  • Av: ”en oskyldigt dömd är långt mycket värre än 10 skyldiga och dömda” följer:
   och tio skyldiga och dömda är långt mycket bättre än en oskyldigt dömd, eftersom en oskyldigt dömd väger så mycket tyngre för ett rättsväsendes fungerande och inre väsen, än tio skyldiga och dömda.

   Svara
   • Kalle

     /  07/30/2017

    Dög det inte att kallas sig för Muhammeds brorsa?
    När kan vi förvänta oss ett besök av ”Bläck Shädow” eller någon annan fantasifigur från klanen gurkaburqa?

    Svara
    • Du låter ignorant och spydig och vilket svar förtjänar en sådan person, om något alls? Vad tycker du själv?

     Varför hänvisar du till en annan person? Känner du den personen? Är du ens psykiskt frisk?

     Är du alltså Kalle Anka, brorson till den rikaste ankan i Ankeborg och kusin till den mest tursamme ankan?

     Hur förtjänade Anka-släkten, din alltså, allt sitt guld? Förtjänade i betydelsen ”började tjäna”, snanare än att släkten var automatiskt förtjänt av guldet.

     Berätta gärna det, tack, du spydiga människa.

     Svara
    • Kan man inte lika gärna kalla ”Kalle” för ”fantasifigur”? Förklara gärna skillnaden mellan vad du anser vara ”fantasifigur” och vad jag anser vara detsamma. Och ett tips: ge upp din urdåliga, ultradåliga och spydiga attityd, tack! Om du vill föra en ömsesidig dialog, alltså. Men det vill du inte?

     Svara
  • Grejen är att ingen försöker relativisera eller berättiga skoldådet i Trollhättan. Alla (förutom obskyra nazistsajter) fördömer det. Ingen vettig försöker försvara det. Men när det gäller brott som är invandringsrelaterade så finns det en hel hord som försöker relativisera det – denna artikel av Lisa Magnusson i Metro är ett bra exempel:

   https://www.metro.se/artikel/till-svar-kallas-jag-lilla-lisa-xr

   Då blir man irriterad. Jag är ledsen, men oavsett någons bakgrund så gör det inte rätt att begå brott. Visst jag håller med om att i förebyggande arbete så måste man veta om vilka som är mest brottsbenägna och människors bakgrund är en orsak till det, men i efterhand så spelar det ingen roll.

   Sedan så kan vi helt enkelt inte landsförvisa och göra folk statslösa – där är faktiskt en sak där det FINNS konventioner – vi kan inte landsförvisa människor som är födda i Sverige med invandrade föräldrar. Däremot anser jag – och många andra – att vi kan utnyttja de lagar som finns till max – begår du ett grovt våldsbrott (dvs inte att smälla någon på käften när du är lite på tutan) så säger vi tack och adjö.

   Dina förslag… suck. Fängelse har mer syfte än att göra någon till en bättre människa; det har en skyddande funktion för samhälllet av farliga individer.

   Svara
   • Du skrev:
    ”Grejen är att ingen försöker relativisera eller berättiga skoldådet i Trollhättan. Alla (förutom
    obskyra nazistsajter) fördömer det. Ingen vettig försöker försvara det.”.

    Nähä, så grejen är så? Varför varken skrivs det då eller problematiseras om skolattacken i Trollhättan, på samma sätt som det görs om liknande brott MEN begångna av utländska personer?

    Ja, det finns säkert några, som vill relativisera invandrares brott, och det är såklart precis lika fel som det omvända. Inte tu tal om den saken.

    Håller med dig här:
    ”Jag är ledsen, men oavsett någons bakgrund så gör det inte rätt att begå brott. Visst jag håller med om att i förebyggande arbete så måste man veta om vilka som är mest brottsbenägna och människors bakgrund är en orsak till det, men i efterhand så spelar det ingen roll.”
    och tror inte att jag skrev något, som stred mot den åsikten.

    Du skrev sedan:
    ”Sedan så kan vi helt enkelt inte landsförvisa och göra folk statslösa – där är faktiskt en sak där det FINNS konventioner – vi kan inte landsförvisa människor som är födda i Sverige med invandrade föräldrar. Däremot anser jag – och många andra – att vi kan utnyttja de lagar som finns till max – begår du ett grovt våldsbrott (dvs inte att smälla någon på käften när du är lite på tutan) så säger vi tack och adjö.”.

    Samma konventioner (t.ex. FN-konventioner) gäller väl även utlandsfödda, med inrikes eller utrikes födda föräldrar (finns det utlandsfödda med inrikesfödda föräldrar och vad gäller för dem?), och är en anledning till att inte fler sådana utvisas?

    Varför inte säga ”tack och adjö” till kriminalitet, punkt? Nolltolerans mot kriminalitet, oavsett varifrån? Ett sådant budskap vore åtminstone trovärdigt!

    Sist skrev du:
    ”Dina förslag… suck. Fängelse har mer syfte än att göra någon till en bättre människa; det har en skyddande funktion för samhälllet av farliga individer.”

    Varsågod att tycka vad du vill om dem, t.ex. sucka på, om du känner att det hjälper.
    Fängelser och repressiva metoder tillhör det förgångna. I framtiden kommer vi, på gott och ont, att få ser mer av inplanterade mikrochip, etc.

    Ett annat förslag, som kontrast till fängelse, är att kriminella förflyttas till en alternativ miljö. Ett ”parallell-samhälle”, i vilket de får tillbringa tiden med likasinnade och ev. förgöra varandra, eller sig själva. Till skydd för övriga samhället. Vad tror du om det, utökade förslaget?

    Svara
    • Problemet är att du verkar inte förstått vad Toklandet gör – reagerar på knäppa artiklar och annat påfund. Såklart ska man problematisera och analysera Trollhättan-nazisten men så har gjorts i massmedia och andra. Ingen försöker ge honom ursäkter för hans brutala dåd. Bra så.

     Problemet blir – vad mer finns det att säga? Jag skulle tro att det blir ett rätt tråkigt blogginlägg.

     Svara
     • Berätta gärna för mig vad ”Toklandet” gör, tack. Vilka nya insikter som ges, m.m. Problemet för mig är att du låter som en 100% troende sektmedlem, som aldrig riktar någon som helst kritik, oavsett vad som skrivs av bloggägaren, som f.ö. är…anonym, liksom de flesta som kommenterar. Men det är inget som helst problem för dig?

    • Icke-svensk

      /  07/30/2017

     Ett annat förslag, som kontrast till fängelse, är att kriminella förflyttas till en alternativ miljö. Ett ”parallell-samhälle”, i vilket de får tillbringa tiden med likasinnade och ev. förgöra varandra, eller sig själva. Till skydd för övriga samhället. Vad tror du om det, utökade förslaget?

     I’m pretty sure you’d put walls around these samhälle you speak of because those people won’t stay there just because you told them to do so. So,a prison without guards on the inside it is. Not much of a change now, is it?

     Vad som är ”Otroligt stötande!” är den fördumning och övertydliga vinkling, som du förmedlar via din blogg!

     You’re a stupid racist! Classic response of a progressive, also not very original either.

     You know what I find laughable? People are totally convinced that the people coming to the West are just as bad or good as an European. But when someone is proposing research to see if there is a link between for example ethnicity and crime the usual response is: No, that’s not relevant. Isn’t it? Don’t you want your statement to be proven by such a research? What are you afraid for? You’re totally on the money with regard to this subject, aren’t you?

     Svara
  • Motkraft

    /  07/30/2017

   Det finns en enkel skillnad mellan inhemska förövare och importerade sådana. Vi skulle gladeligen utvisa svenska våldtäktsmän men de blir då naturligtvis utvisade till just Sverige. För det är där de kommer ifrån.

   Men en förövare som inte är svensk medborgare kan vi utvisa. Och därmed undvika att samma förövare inte skapar flera offer i Sverige. Om Sverige stängde gränsen och konsekvent utvisade alla som begår grova brott eller upprepade småbrott så skulle det bli bättre för alla, även skötsamma invandrare som nu förknippas med de dåliga.

   Så tokhumanismen och godhetsknarkandet med utgångspunkten att ”alla är lika värda” ställer till det för alla, även de som verkligen är flyktingar och som försöker skapa sig en framtid här.

   Många människor från totalitära och patriarkatiska samhällen kan inte hantera ett samhälle som det svenska där de kan begå handlingar som i deras hemland vore oacceptabla och bestraffades. Du kan inte milt tala någon till rätta som inte har de underliggande moralbegreppen. Därför måste tvärtom straffen höjas och även ungdomar som begår vuxna brott få riktiga straff. För det förstår de, det är så det fungerar i hemlandet.

   Svara
   • Rikard

     /  07/30/2017

    Hej.

    Invändning:

    ”Men en förövare som inte är svensk medborgare kan vi utvisa.”

    Vi kan snabbt och enkelt ändra lag och praxis så att invandrad förbrytare berövas medborgarskapet och utvisas på livstid.

    Eventuell negativ konsekvens av detta i hemlandet är egal, då all form av kriminalitet omedelbart berövar en flykting eller asylsökande, eller den som fått TUT, PUT och/eller medborgarskap på sådan grund rätten att åberopa just skydd och ly som asylsökande eller flykting; rätten att söka skydd och leva säkert i Sverige är avhängig personens uppförande.

    Den som rånar, våldtar, misshandlar och så vidare kan utan vidare spisning utvisas. För de fall där hemlandet av förståeliga skäl inte vill ha tillbaka en sådan person kan interneringsläger upprättas på annan plats än Sverige. Det finns flera länder som tar emot svenska skattemedel, och så gör även den djupt korrupta organisationen FN. Dessa medel kan istället användas för finansiering av ovanstående.

    Utan att bryta mot flyktingkonventioner o.d.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
 32. Frida Gustavlin

   /  07/30/2017

  http://www.expressen.se/nyheter/polisen-gatubarnen-blir-utsatta-for-brott-/

  ”Unga gatubarn ligger bakom flera rån på Södermalm den senaste tiden, enligt polisen.
  Men de blir också själva utsatta för brott. Det menar Christian Frödén som jobbar med dem inom polisen.”

  Men inte ett pip i artikeln som berättar vilka som utsätter dem för brott. Kan det kanske vara deras trevliga kompisar, eller är det Kalle och Nicklas som är taskiga med dem. Expressen följer inte ens upp påståendet trots att de rubriksatt artikeln med följande klämmande textrad.

  ”Polisen: Gatubarnen blir utsatta för brott.”

  Ja, och Frida håller med, barnen blir utsatta för brott, nämligen det kriminella beteendet som socialtjänsten pysslar med, nämligen att inte låsa in dem i avvaktan på utvisning.

  ”– Men ibland är samarbetet inte med kirurgisk precision. Det kan finnas förbättringsmöjligheter. Det är sommartider och det påverkar alla myndigheter. Sedan får de inte spärra in barnen på de här öppna LVU-hemmen. Det finns även stängda, men det är en fråga för socialtjänsten var man placerar barnen, säger han.”

  Svara
 33. MiT

   /  07/30/2017

  Svara
 34. MiT

   /  07/30/2017

  Svara
  • Johan A

    /  07/30/2017

   Hm. En kvinnlig åklagare som väljer att se på en kvinnas brott med blida ögon… Är det bara jag som inte är förvånad över att inga feminister gapar ”det är bara för att hon är kvinna”, som de brukar göra när kvinnor på höga positioner måste ta ”ansvar” för sina handlingar?

   Svara
 35. Mjölner

   /  07/30/2017

  Bland alla systemfel som drabbat landet finns ett som heter Ruben&Hilda med Anne Ramberg och advokatsamfundet som primus motor. Dessa aktörer håller cirkusen vid liv så länge lönsamheten är god. Domarkåren är utan tvekan korrumperad genom sekten Ruben&Hilda. Så länge dessa mullvadar får hållas kvarstår utvisningsproblemet.

  Svara
 36. x

   /  07/30/2017

  Svara
 1. Det ruttna Sverige | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: