Gökboet

Sverige har förvandlats till ett mentalsjukhus där patienterna styr och bestämmer. Jag har ingen annan förklaring.

Man döper ständigt om de vuxna männen, nu är de ”ensamkommande över 18 år”.

Nä DN i januari 2016 ertappades med att ha mörkat de sexuella övergreppen på We Are Stockholm 2015 så började kallade DN dem ”unga utländska män som kommit till Sverige utan sina föräldrar”.

Rädda barnen har kämpat med näbbar och klor för att vuxna män ska få leka (med…) barn så mycket de vill.

Vuxna män går på högstadiet.

Alla redaktioner har sina egna märken på de magiska glasögonen men det är samma magi som ligger bakom verkar det som då alla lider av samma sjuka att maniskt se barn där folk med normal syn ser vuxna män.

Vad kallar man dem härnäst? Ensamkommande vuxna mitt i livet? Ensamkommande familjer? Ensamkommande pensionärer? Ensamkommande folkgrupper?

Det är fan en fars av groteska proportioner!

Här  ett Best Of Stockholms kommunfullmäktige från april i år där frågan var vad asylinvandringen kostar Stockholm. Jag tror inte stockholmarna vet det än…

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

68 kommentarer

 1. MiT

   /  08/11/2017

  Svara
 2. Jocke

   /  08/11/2017

  Klockrent om ”Ensamkommande Barn” ackompanjerat av glättig Benny Hill -musik. Måste ses!!

  Svara
  • Herpderp

    /  08/13/2017

   Måste bara påpeka att musiken är Yakety Sax, av Boots Randolph (och James Q. Rich, men Randolph gjorde den populär i genren, medans Benny Hill gjorde den mainstream).

   Svara
 3. MiT

   /  08/11/2017

  Svara
 4. MiT

   /  08/11/2017

  Svara
 5. Ivar L

   /  08/11/2017

  Best of videon är beklämmande att se. Vi har ett gäng omogna barnrumpor som styrande. Hela spektaklet är ju egentligen bara en uppvisning inför varandra, ett slags gemensamhetsskapande. Men de är de som i slutändan ändå skall prioritera våra budgetar, de nämner inte de problem som finns ens en gång. Som skattebetalande stockholmare är det bara att konstatera att de antingen inte har en aning om vad de gör eller har ansvar för eller att de vet det men skiter i det.

  Svara
 6. G

   /  08/11/2017

  ”Stödmanifestation för utvisningshotade

  — Vi vill stoppa utvisningarna till döden i Afghanistan, säger Mohammad Naim Hossaini, som är ansvarig för demonstrationen.

  18-årige Mohammad Naim Hossaini går på Per Brahe-gymnasiet och väntar själv på ett nytt beslut från Migrationsverket efter att ha fått avslag fyra gånger.
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/stodmanifestation-for-utvisningshotade
  http://archive.is/tSTJd

  Och andra har fått avslag 3 gånger….

  Måste finnas någon som fått avslag 5 gånger nånstans i landet!
  Varför tjatar idioterna om att ”värna asylrätten” när avslag inte accepteras av de asylsökande öht, varför ens göra en prövning när det enda som accepteras är ett Ja.

  Svara
  • Rikard

    /  08/11/2017

   Hej.

   Annars är de flesta överens om att nej betyder nej.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • Olof

     /  08/12/2017

    Verkar finnas en röd tråd där…

    … kanske dags att börja titta på Saudi Arabien, de tycks ju inte ha några problem att få migranter att lämna landet frivilligt. Kanske är lite mer allvar där när de går ut med ‘nu har ni amnesti till 1 augusti, sedan kommer polisen…’.

    Fast det är klart, de har kanske faktiskt en polis…

    Svara
 7. G

   /  08/11/2017

  Har efterfrågat länk till Hanifs FB-inlägg som han säger sig ha skrivit tidigare då jag själv inte har FB och aldrig tänker skaffa det, det är bättre länka till ett (1) FB inlägg än posta en hel lång tråd varje gång den är aktuell, men ingen här verkar villig att leta upp och posta länk till FB-inlägget, kanske även svårt hitta inlägget nu efter så lång tid, så därför postar jag tråden igen, då den minst sagt(!) är högaktuell med tanke på vad som just nu pågår på bl.a. Medborgarplatsen som han nämner i sista tweeten…

  Som MiT postade under förra blogginlägget, ett s.k ensamkommande om varför många kom hit.

  Godhetspopulisterna i tråden verkar dock jävligt trögtänkta, eller så har de helt slutat bry sig om tanken att hjälpa flyktingar, riktiga flyktingar.

  Svara
   • G

     /  08/11/2017

    Tack! Jo den funkar väl som en variant. 😛 Men det är svårt kopiera text och/eller citat för att postas på annat ställe ur en video, om man skulle vilja det. Det är bl.a. därför jag föredrar text och sparar intressanta fb-inlägg/tweets/blogginlägg/artiklar för framtiden. Men den funkar väl, förutsatt att människan verkligen orkar kollar på videon, det är inte säkert dessa dagar 😛

    P.S
    MiT. Du har ibland när du postat långa intressanta kommentarsfält från e.g facebook gjort det som en enda jpg, är det möjligt göra samma med Hanifs tråd, att få alla tweets i en skärmdump/jpg som man sen kan zooma in för att läsa alla ? Själv vet jag inte hur man gör, är det svårt/tidskrävande ?

    Exempelvis som du gjorde här: https://toklandet.files.wordpress.com/2017/07/diskutabelt-om-valfusk1.jpg

    Går ej kopiera citat ur en jpg givetvis, men då skulle iaf hela tråden med alla tweets finnas läsa på ett ställe och räcka med att posta 1 länk till jpg:en istället för 9 enskilda länkar. Är det möjligt göra detta på twitter eller funkar det bara med kommentarsfältet på facebook ? :/

    Svara
    • MiT

      /  08/11/2017

     Jag använder Fireshot för att ta sådana dumpar och när jag postar här så blir det en zoomfunktion automatiskt. Tror man kan tacka WP för den.

     Och apropå Hanifs tweetar eller fb-inlägg, klippet var mest för att man då vet datumet, så man vet vad man ska söka efter i tid så att säga.

     Svara
     • G

       /  08/12/2017

      I see. Det verkar vara ett webbläsartillägg för olika webbläsare.

      Nja 😛 inte bara WP tror jag. Kommer inte ihåg vad kommentarsfältet handlade om exakt. Men det var en jpg (som du eller jag postade här) med ännu längre kommentarsfält än exemplet ovan som var uppladdad till Imgur.com, och där blev det också en zoomfunktion så man kunde läsa hela, mycket bra.

      Ah förstår, men att söka specifika inlägg på e.g Facebook är stort sätt omöjligt såvida man inte är inloggad på ett konto, eller finns det nåt knep för FB-vägrare ? 😉 Kanske menade du något annat med söka ?

      Jag vet att om man e.g googlar någons namn så kan man komma åt dennes profilsida på FB, men det är allt man kommer åt som icke-medlem/inloggad.

 8. G

   /  08/11/2017

  Svara
 9. G

   /  08/11/2017

  Åk tunnelbana så blir du svensk.
  Lär dig cykla i hijab så blir du integrerad.

  ”Nyanlända kvinnor lär sig cykla i Ljusnarsberg

  Syftet är att integrera kvinnorna i det svenska samhället.”
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/nyanlanda-kvinnor-lar-sig-cykla-i-ljusnarsberg

  Svara
  • Skeptisk

    /  08/12/2017

   Fast det är bra. Det är ofta kvinnor som inte får lära sig simma, cykla, ta körkort. De blir fysiskt isolerade på gångavstånd från hemmet. Ett sätt att hålla på hederskulturen och det riktiga patriarkatet många feminister blundar för. Med en cykel ökar rörligheten. Den frigör kvinnor i Afrika och även i Sverige. Man kan börja ta timjobb på olika platser i staden utan att behöva vänta på eller betala buss. Man kan ta barnen till förskolan och komma på jobb i rimlig tid.
   I princip alla svenska (inkl europeiska) barn, utom gravt handikappade, lär sig cykla innan de går i skolan. Vi tar det så självklart att få av oss kan föreställa oss den isolering att inte kunna cykla innebär.
   Jag jobbar där. Många flyktingar bor i Kopparberg/Ljusnarsberg, men de blir inte kvar där. Förr eller senare kommer de till en större ort, t ex Örebro, där man inte klarar sig utan cykel eller bil.

   Svara
 10. MiT

   /  08/11/2017

  Svara
  • G

    /  08/12/2017

   Hur diskutera med såna här människor…

   Svara
  • Olof

    /  08/12/2017

   Ännu ett exempel på de värsta asen i hela den här sorgliga historian. ‘Vi behöver slavar! Det lönar sig ekonomiskt!’

   http://edition.cnn.com/2017/08/11/world/modern-slavery-risk-index/index.html

   (CNN, så tag med vanlig säck salt…)

   Men, klarar vi inte integrationen så är resultatet generationer av ny underklass som kommer hamna i slaveriliknande situationer, samtidigt som den befintliga välfärden avvecklas, då det inte går att upprätthålla legitimitet för en solidarisk välfärdsstat när den allt mer tar sig uttryck som transferreringar mellan grupper snarare än solidaritet inom gruppen.

   Svara
 11. MiT

   /  08/11/2017

  Svara
  • G

    /  08/12/2017

   ”De drabbade beskrivs som ”sexuellt frustrerade barn och tonåringar”…

   Ja men då så. Fullt normalt ta ut det på en oskyldig stackars åsna.

   Svara
  • Skeptisk

    /  08/12/2017

   Får man lära sig att en handtralla är ett brott mot gud kan det nog bli lite småjobbigt…

   Svara
   • Klimathotet

     /  08/12/2017

    Vad har en fattigt och omskuret gossebarn råd med? En rabiessmittad åsna eller en burk vaselin?

    Svara
 12. MiT

   /  08/11/2017

  Svara
  • G

    /  08/12/2017

   Pappor som lämnat barnen hemma för en strejkkväll på stan ?

   (Detta är ytterligare en bild som laddar perfekt här i Toklandets kommentarsfält, men på Twitter (om man klickar på tidsstämpeln) syns endast: ”Det här mediet kan ha stötande innehåll. Läs mer”

   Samtidigt syns bilden här under på Linneas s.k ”avklädda kropp” som den ska på twitter. Undrar vad twitters definition av stötande innehåll är egentligen, en bild på unga vuxna män kan upplevas stötande, men inte en bild på en lättklädd kvinna. Hmmm, måste vara att det kan uppfattas stötande då männen kallas för barn.)

   Svara
  • x

    /  08/12/2017

   Svara
 13. MiT

   /  08/12/2017

  Svara
  • G

    /  08/12/2017

   Kan man läsa något öht på Politism med öppet perspektiv ? Nä, kritiskt perspektiv är det som gäller.

   Svara
  • Pelle2

    /  08/12/2017

   Tog upp det där idiotinlägget från politism i ett annat inlägg här på Toklandet.
   Dom menar,precis som alla andra radikalfeminister,att vi män skall köpa rakt av att bli kollektivt skuldbelagda utifrån de brott som begås av ett fåtal män.
   Annars är vi kränkta..
   Om någon annan kollektivt skulle skuldbelägga alla islamister för is-terrorismen och Romer för att var tjuvar så skulle dom skrika högt och inte kalla de muslimer och romer som protesterar för kränktisar.
   Idioter säger jag !
   Ser också att vi män skall se det som”ett stående skämt” när de talar om inte alla män.
   Då är det ett stående skämt när en rasist säger att han hatar utlänningar också antar jag…

   Svara
   • Olof

     /  08/12/2017

    Ärligt talat, jag bryr mig inte speciellt mycket om när de trollar med ‘alla mäns ansvar’. Är det en tjej som säger det så är hon förmodligen bara lite dum i huvudet och/eller försöker bli poppis i sin high-school-mobbar-grupp.

    Är det en en kille så är han förmodligen själv en av den där procenten som tycks känna en lust att våldta men vill skylla ifrån sig. Skulle dock rekommendera för feministerna han vill umgås med att inte supa till med honom… de flesta män våldtar inte, men just de där ‘det är inte mitt fel det är mansrollen’ kan misstänkas vara ett undantag.

    Svara
 14. MiT

   /  08/12/2017

  Kära nån…

  Svara
  • Alla mediefeminister visar sig nakna förr eller senare, för de inbillar sig att det gynnar dem på nåt sätt. Åsa Moberg, Linda Skugge, Zara Larsson, Linnea Claeson… Kanske för att den som är naken är mer sårbar och därmed uppnår den hett eftertraktade offerstatusen?

   Svara
   • G

     /  08/12/2017

    Hon är ju inte naken 😛 men det kanske kommer. Ser fram emot dagen då jag ser henne i hennes naturliga hårfärg och mindre smink/makeup, med tanke på ”duger som hon är”.

    Svara
   • Johan A

     /  08/12/2017

    Annars kan det ju vara så att de två mest effektiva sätten för en kvinna att få uppmärksamhet är att 1: Göra allt för att spela på sitt utseende och sexualisera sig själv, och 2: Söka sympati för att hon har fått den sexuella uppmärksamheten hon gjort allt för att få. Genom detta har dessa feminister ”bevisat” det de ville bevisa, dvs att de är offer för det ”översexualiserade” samhället.

    Svara
  • G

    /  08/12/2017

   Kära nån x2…

   Alexandra ovan: ”Motto: Tänk själv!”
   Men hennes dotter får ej tänka själv utan tvingas att lyssna och indoktrineras av det mamma gillar!
   Ja precis…

   Svara
  • Pelle2

    /  08/12/2017

   Vem har sagt att hennes kropp inte duger ?
   Det man ser verkar ju inte vara något att klaga på.
   På vilket sätt får hon inte bestämma över sin kropp ?
   Hon får väl göra vad fan hon vill med den precis som vi andra.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  08/14/2017

   Självlysande hår.
   Full krigsmålning.
   Nästan obefintlig klädsel.
   Selfie #24857 (för att få rätt ansiktsuttryck)
   Fläker ut sig i alla mediasammanhang hon får

   Kanske, kanske, har vi att göra med en narcissist.

   Svara
 15. G

   /  08/12/2017

  Ang tweet med FB-inlägget jag postade igår om skadade hästar….

  ”Syrisk man kom oinbjuden till stallet och släppte ut hästarna: ”Han tyckte det var Guds vilja”
  ..[..]..
  Hästägarna försöker förklara för den flinande mannen att det han gjort är fel. Han försäkrar då hästägarna om att de inte behöver vara oroliga eftersom Gud kommer att fixa de eventuella problem som kan ha uppstått av hans agerande.

  – När man försökte få honom att förstå att det han gjort, det är absurt, man kan inte göra så, då flinade han bara åt en. Han tyckte att Gud fixar och det var guds vilja, säger Sara.

  Förutom att det var guds vilja att släppa ut hästarna fick hästägarna också veta att den flinande mannen kom från Syrien till Sverige för tre år sedan. Han pratar dålig svenska och lite engelska.

  När polisen anländer till platsen berättar han att han åkt bil från Nyköping och Oxelösund men att han saknar körkort. Någon bil syntes inte till. Hästägarna har dessutom varit och letat på skogsvägarna i närheten men har inte kunnat hitta något fordon.(forts)”
  https://nyheteridag.se/syrisk-man-kom-oinbjuden-till-stallet-och-slappte-ut-hastarna-han-tyckte-det-var-guds-vilja/

  ”Sara, 22, varnade för man som släppte lös hästar i hennes stall – nu har anmälan gjorts om hets mot folkgrupp
  ..[..]..
  Men medan Sara var i stallet och plåstrade om hästarna växte antalet kommentarer lavinartat. Många hade en hätsk och aggressiv ton.

  ”Vilken idiot faan skicka tillbaka honom till Syrien igen”, skrev exempelvis en kvinna. En annan kvinna ville gå ett steg längre: ”Men va fan ! Ta lagen i egna händer. Är där inga poliser så vad har man för val”, tyckte hon. En tredje person, en man, skrev kort och gott: ”Skjut och gräv….”

  Och det var inte minst kommentarer av det slaget som fick den slutna aktivistgruppen #jagärhär att vakna till liv och mobilisera en motkampanj.

  ”Det här var ett av de mest obehagliga kommentarsfält jag sett”, skrev exempelvis gruppens administratör Magnus Dennert i kommentarsfältet. Magnus jobbar på Sveriges Television i Göteborg och står bakom #jagärhär tillsammans med sin fru Mina Dennert.

  Andra aktivister valde att istället ge sig på Sara Hansén för att hon överhuvudtaget understått sig att skriva inlägget på Facebook. En man anklagade henne för att ”sprida hat, aggression och intolerans” genom att försöka varna andra hästägare för den syriske mannen. En annan man skrev såhär: ”Varför skriver du att han är flykting, har det med saken att göra? Ni andra med utvisning och andra hot – så lågt, skäms på er!”

  Det var först när Sara flera timmar senare loggade in på Facebook som hon såg vilket ståhej det blivit bland kommentarerna till hennes Facebookinlägg. Till en början försökte hon plocka bort de värsta kommentarerna, men när det inte gick gav hon upp.

  – Jag tog bort inlägget för jag kände att det här är inte relevant längre. Det har spårat ur och fokuset har hamnat fel, förklarar hon.

  – Det blev mer fokus på att det skulle vara religiöst eller rasistiskt när det egentligen bara handlade om att värna om djuren som råkar så otroligt illa ut.

  Flera av de aktivister som kommenterade inlägget innan det togs bort hävdade i sina inlägg att de skulle anmäla hela tråden. En kvinna skrev att hon ringt polisen och gjort en anmälan om hets mot folkgrupp. Det är oklart vem, om någon, den anmälan riktats mot. När Nyheter Idag pratar med Eva Nilsson på Stockholmspolisen kan hon inte hjälpa oss bekräfta att det finns någon anmälan.(forts)”.
  https://nyheteridag.se/varnade-for-man-som-slappte-los-hastar-i-stall-anmalan-gjord-om-hets-mot-folkgrupp/

  Svara
 16. MiT

   /  08/12/2017

  Kolla vad han har på huvudet…

  Svara
 17. G

   /  08/12/2017

  Svara
 18. G

   /  08/12/2017

  Svara
 19. G

   /  08/12/2017

  Svara
  • G

    /  08/12/2017

   ”Polisen har upprättat en anmälan om misshandel och olaga hot sedan en åttaårig flicka hittats på en lekplats i Sollefteå, rädd och med blodigt ansikte. Enligt flickan har hon blivit slagen och hotad av en grupp äldre pojkar.

   – Hon har varit ensam på lekparken nära där hon bor. Mamman blir orolig och påträffar dottern som gömmer sig bakom ett hus. Hon är livrädd för att hon blivit nedknuffad från en lekställning samt fått ett slag i ansiktet. Hon börjar storgråta när mamma kommer, säger Henrik Vernerlund, befäl på regionledningscentralen för polisen i Västernorrland.

   Flickan beskriver pojkarna som ”moppekillar” och säger att de var fyra eller fem till antalet. Hon uppger att en av dem hotat henne: ”Vi ska döda dig”.

   Flickan befann sig på fredagskvällen på sjukhus för undersökning. Polisen, som sökt i området, efterlyser observationer från allmänheten och uppmanar pojkarna att ge sig till känna.”
   http://www.gp.se/nyheter/sverige/pojkg%C3%A4ng-misst%C3%A4nks-ha-misshandlat-barn-1.4525582

   Svara
 20. G

   /  08/12/2017

  ”Guillou går över alla gränser i angrepp på Josefsson

  Vår historia är fylld av den moral och etik som genomsyrar varje samhälle och varje tid. Att inte se komplikationen med att ”tvätta” vår historia är att göra det lätt för sig. När Jan Guillou angriper Janne Josefsson undviker han hans fråga: ”Vet vi att vi gör rätt?”. Det skriver Kjell Åke Hansson, producent för Sommar i P1 med Janne Josefsson.”
  https://www.svd.se/guillou-gar-over-alla-granser-i-angrepp-pa-josefsson

  ”Janne-bråket har i dag fått nytt bränsle.

  Debatten som startade med Janne Josefssons sommarprogram och tog fart med en krönika av Jan Guillou fortsätter nu med ett rungande debattinlägg av Kjell-Åke Hansson, producent för Josefssons ”Sommar i P1″.
  – Jag tycker att Guillou går till ett personangrepp mot Josefsson som känns snuskigt, säger han.
  ..[..]..
  Janne Josefsson själv säger:
  – Jag är glad att mitt sommarprogram uppmärksammats och hade så många lyssnare, men debatten som förts av vissa efteråt känns ju minst sagt märklig. Inte minst Jan Guillous inlägg där han går fullständigt bananas.

  Josefsson har legat lågt i debatten hittills.
  – Men efter den krönikan ville jag ha in en rättelse och bemöta påhoppet, men den ville Aftonbladet inte ta in, säger han.”
  http://www.expressen.se/gt/profilernas-ordbrak-snuskigt-angrepp/

  Svara
  • Pelle2

    /  08/12/2017

   Skitbra skrivet av Åke Hansson!
   Guillou sysslar med klockren guilt by association och lägger energi
   på skitsaken om på vilket sätt böckerna förstörs och inte att dom förstör dom.

   Sedan påstår han att Josefssons syfte med sitt program var att få behålla ordet neger
   i litteraturen och inte att se till att vi inte gallrar ut böcker för att de inte anses rumsrena några decennier efter att de skrevs.

   I artikeln i GT/Expressen som G länkar till säger Guillou att han tycker att Josefsson är feg som inte själv bemötte Guillous inlägg och tycker att det var fel att Hansson skrev sitt motinlägg i SVD eftersom han påstår att han aldrig får publicera något i den tidningen.

   Då säger reportern att Josefsson ville publicera ett svar i Aftonbladet men inte fick det.
   Då säger Guillou följande:
   ”Ha, ha där ser man. Liten hämnd i det i så fall”

   För det första visar det vilka fega och omoraliska idioter de ansvariga på skittidningen Aftonbladet är som först låter Guillou skriva grova anklagelser gentemot Josefsson och sedan inte låter Josefsson besvara det.

   För det andra visar det vilken hycklare pösmunken Guilou är som gråter över att han inte får något publicerat i SVD och sedan skrattar när skittidningen Aftonbladet inte låter Josefsson besvara hans sjuka frontalangrepp mot honom.

   Jag känner enbart förakt för kommunisten,gåsleverproletären och palestinakramaren
   Guillou och de ansvariga för skittidningen Aftonbladet.

   Svara
 21. G

   /  08/12/2017

  Så… varför är inte alla vita farliga män på bilderna? Men en vit ung kvinna, det finns det allt! Se fler bilder i DM-artikeln som även tar upp tidigare liknande fall. Helt sjuk jävla historia detta.

  ”Brittisk våldtäktsliga – 18 personer döms

  17 män och en kvinna har dömts för olika sexuella övergrepp och andra brott mot ett hundratal unga flickor i brittiska Newcastle.”
  http://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/brittisk-valdtaktsliga-18-personer-doms/

  ”Carolann Gallon stood out as a member of the gang for being white and female.

  Aged 17 when she joined the gang and now 20, she was responsible for luring other girls into its clutches, and became central to the police investigation.

  Gallon has admitted three offences of trafficking children for the purposes of exploitation and will be sentenced next month.”
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4777086/The-community-shame-predators.html

  Nej jag kopplar givetvis inte till hudfärg, men det finns det ju andra som gör när det gäller vita män Vs. andra som vi sett i tweets och annat. Ska någon skriva debattartikel/krönika nu: vi måste prata om det här med ”inte alla kvinnor”/”inte alla vita kvinnor”.

  Svara
 22. G

   /  08/12/2017

  Polisen: Ingen ”politisk vilja” att kontrollera de sittande afghanerna”
  http://www.friatider.se/polisen-ingen-politisk-vilja-att-kontrollera-de-sittande-afghanerna
  ”Polisens förklaring till att afghanerna inte kontrolleras: De är barn”
  http://www.friatider.se/polisens-f-rklaring-till-att-afghanerna-inte-kontrolleras-de-r-barn
  https://polisen.se/Aktuellt/Nyheter/Stockholm/juli-sept/Polisens-arbete-med-inre-utlanningskontroller/

  Svara
  • Pelle2

    /  08/12/2017

   Det är ju inte YB,s fel att polisledningen är så flat att dom inte vågar stöta sig med de politiker som är där och demonsterar och som befäl måste han väl försvara spektaklet.

   Men visst fan handlar det om en feghet när dom inte undersöker om det finns illegala flyktingar i gruppen av demonstranter.

   Svara
 23. G

   /  08/12/2017

  ”Kriminalvården och utvisad anmäler varandra

  Ett misslyckat utvisningsförsök till Jordanien i tisdags kostade Kriminalvården 650 000 kronor. Nu anmäler 37-åringen som skulle utvisas och Kriminalvården varandra, rapporterar SVT Nyheter Uppsala.

  Det specialchartrade planet tvingades återvända tillbaka till Sverige med mannen efter att ha landat i Jordanien. 37-åringen hävdar att han blev slagen med batong av väktarna, när han sade att han inte frivilligt vill lämna planet. Den jordanska polisen ska ha vägrat ta emot mannen när de såg hans blåmärken, säger mannen till SVT. Kriminalvården har i sin tur anmält mannen för hot mot tjänsteman.”
  http://www.gp.se/nyheter/sverige/kriminalv%C3%A5rden-och-utvisad-anm%C3%A4ler-varandra-1.4525381
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/kriminalvarden-och-utvisad-37-aring-anmaler-varandra

  Svara
 24. G

   /  08/12/2017

  ”Hakelius: Skumt med en offentlighet där så många sätter nazisterna i centrum

  Och så har man matat twittermobben igen.”
  http://www.expressen.se/kronikorer/johan-hakelius/skumt-med-en-offentlighet-dar-sa-manga-satter-nazisterna-i-centrum/

  Svara
 25. G

   /  08/12/2017

  ”Livsfarlig blåsning drabbar fotgängare i Malmö och Lund – män släpas efter bilar

  Först stoppar de fotgängare och frågar om vägen – sen greppar man tag i personens arm, och släpar honom längs marken i 100 meter medan bilen gasar iväg. Tre identiska fall har anmälts i Malmö och Lund på kort tid.

  28-årige Conny Andersen var på väg hem med sin sambo vid 05.30-tiden i onsdags när två män i en mörk bil stannade och ropade efter honom på Carl Gustavs väg.

  – Godtrogen som jag är gick jag fram. De ville veta vägen till Mobilia, men sade att de hittade dåligt eftersom de var från Oxie.

  När Conny pekat ut riktningen ville mannen i passagerarsätet tacka med en handskakning. Men istället tog han ett fast grepp om Connys arm. Sen trampade föraren på gasen.(forts)”
  https://www.sydsvenskan.se/2017-08-10/livsfarlig-blasning-drabbar-fotgangare-i-malmo-och-lund-man-slapas-efter-bilar

  Svara
 26. G

   /  08/12/2017

  ”Fler migranter anländer till Spanien

  Enligt siffror från Internationella organisationen för migration (IOM) har 8 385 migranter hittills i år anlänt till Europa via den västra Medelhavsrutten, från Marocko till Spanien. Det är mer än dubbelt så många som vid samma tidpunkt i fjol.”
  http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/fler-migranter-anl%C3%A4nder-till-spanien-1.4524824

  Svara
 27. Pelle2

   /  08/12/2017

  OT:
  Anne Heberlein på Ledarsidorna skriver bra om svenska kyrkans politisering.
  https://ledarsidorna.se/2017/08/svenska-kyrkan-bloder/

  Svara
 28. x

   /  08/12/2017

  ”Polisbefäl förvånas av politiker som demonstrerar för illegala invandrare: ”Krockar med vad de själva bestämt””:
  https://nyheteridag.se/polisbefal-forvanas-av-politiker-som-demonstrerar-for-illegala-invandrare-krockar-med-vad-de-sjalva-bestamt/

  Svara
 29. x

   /  08/12/2017

  ”Sara, 22, varnade för man som släppte lös hästar i hennes stall – nu har anmälan gjorts om hets mot folkgrupp”:
  https://nyheteridag.se/varnade-for-man-som-slappte-los-hastar-i-stall-anmalan-gjord-om-hets-mot-folkgrupp/

  Svara
 30. x

   /  08/12/2017

  Svara
 31. x

   /  08/12/2017

  Svara
 32. x

   /  08/12/2017

  Svara
 1. Vad hände 2017? Del 4 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: