Tänk om …

En bild på Gudrun Schyman när hon klappar en vuxen demonstrant på kinden cirkulerar. Nu är hon inte den enda politikern som varit där, Fridolin från Miljöpartiet och Fritzon, den nya migrationsministern från S, har också varit där och gett sina sympatier till de som demonstrerar mot Fridolins och Fritzons egna partiers politik. Regeringen demonstrerar mot regeringen utan konsekvens. Kan nog bara ske i Sverige.

Men Schyman var det

Jag tycker bilden är obehaglig på flera sätt men det mest obehagliga är att det knappt är någon som ifrågasätter, har inte sett en enda journalist ställa frågor om det till henne. I bakgrunden ser man ännu en Fisare, Stina Svensson.

Säg att det varit vuxna unga söta ukrainskor eller thailändskor som låtsades vara 16-17 år gamla som demonstrerade och en man, 69 år gammal, från t ex KD, dyker upp med skjortan uppknäppt ner till naveln för att visa sitt håriga bröst och med ett förtjust leende smeker de unga kvinnorna på kinden?  Inga frågor hade ställts till den politikern? Journalisterna hade hejat på? Eller om det kanske var en manlig politiker från SD, hade verkligen inte journalisterna ställt en enda fråga om detta till honom då?

Samma sak med Dinamarca som var där och fotades i väldigt korta och tajta shorts, ett skämt om det har resulterat i en polisanmälan från Dinamarca och media har varit upptagna med tramset i flera dagar. Inte upptagna med att konstatera att det är trams utan media är väldigt upprörda. Samma sak här, om det varit vuxna unga söta thailändskor eller ukrainskor som låtsades vara barn som demonstrerade och en manlig SD-politiker, 43 år gammal, från riksdagen satt sig mitt bland dem med väldigt korta, tajta och avslöjande shorts och en debattör skrivit en kommentar om det, hade media gått bananas över kommentaren då? Om mannen från SD polisanmält kommentaren, hade media och andra debattörer tyckt det varit jättebra och uppmuntrat?

Om det vore unga thailändskor som påstods vara 14-18 år gamla?

#rörinteminthailändska för #vistårinteut om ni gör det!

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

84 kommentarer

 1. Det är en stor skillnad på Schyman och Fridolin & Fritzon. De senare två är ju ministrar och har själva varit med och bestämt, att de är där är helt absurt. Att Schyman är där är en annan sak, F! har väl ALLTID stått på de där unga männens sida?

  Svara
  • Ivar L

    /  08/15/2017

   Fast lite mer kritisk mediebevakning av Fi är ju lämpligt i vilket fall som helst. T.ex. kan de ju svara på hur de tänker sig finansiera fortsatt mottagande av hazarer efter en amnesti.

   Vill man haka på medias egen tramsmentalitet så kan man ju i Hanna Fahls anda också kritisera att Rosanna Dinamarca sitter och mansspreadar och ockuperar det offentliga rummet med sin kropp och därmed begränsar det för andra individer. Inte för att JAG tycker det är en rimlig ansats men SVT tycker ju det i andra sammanhang. Varför inte nu?

   Svara
  • Senior

    /  08/15/2017

   ”De senare två är ju ministrar och har själva varit med och bestämt, att de är där är helt absurt”

   Ungefär som när sossarna och facken går ut första maj varje år och demonstrerar mot den politik de själva fört och beslutat om i snart 100 år. -Jag ser inte att någon reagerar på det heller.

   Svara
   • Lövet

     /  08/15/2017

    😂

    Svara
   • Rikard

     /  08/15/2017

    Hej.

    Stiligt formulerat!

    Hädanefter skall jag tillämpa samma logik med kaffebrödet:

    ”Jag vill med emfas protestera mot att jag äter hela tre wienerbröd med mormorshosta till kaffet, det vill jag vara tydlig med!”

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
  • hllviken

    /  08/15/2017

   Svara
 2. Dan

   /  08/15/2017

  Fi gör verkligen allt för att framstå som riktiga vänster stollar. Till o med V(pk) framstår som vettiga. Det enda positiva med Fi är att dom tar röster från Mp så att Inga av partierna sitter i Riksdagen efter valet 2018. Förhoppningsvis förlorar den röd Rosa sörjan i Stockholm stad också makten 2018.

  Svara
  • Ivar L

    /  08/15/2017

   Såvida inte F! kniper tillräckligt från MP för att komma in! Det kan hända, jag lovar!

   Svara
   • Nu verkar dock en stor del av MP-vurmarna delat sig mellan F! och främst C. Förhoppningsvis så hamnar båda under spärren.

    Svara
    • Ivar L

      /  08/15/2017

     Det skulle vara så underbart, men jag undrar jag…

     Svara
 3. MiT

   /  08/15/2017

  Svara
  • michael.

    /  08/15/2017

   Vilka fruktansvärda kommentarer Jenny blir utsatt för man blir ju mörkrädd,att försvara Katerinas skämt med att det är ett skämt då är man självklart pro stening av kvinnor.
   Kulturskribenten Jenny är så klok som insett att ett samhälle som tillåter skämt leder obönhörligt till talibanstyre och som vi alla vet så är talibanstyrda områden fulla av skämt,ironi och satir.

   Svara
   • Ivar L

     /  08/15/2017

    Roligast är nästan när de låtsas inte förstå kopplingen mellan Dinamarcas tidigare egna sexanspelningstweet som Sveriges sexigaste politiker och Janouchs harmlösa sexanspelningsskämt. Jag menar, att stå i bikinitrosor och t-shirt, puta ut med tuttarna under texten ”Sveriges sexigaste politiker” på en badstrand visar ju att Dinamarca inte har några som helst problem med att bli sexualiserad offentligt och ändå polisanmäler hon ett skämt som inte är en tiondel så sexualiserande som hennes egen bikinibrudbild.

    Eller… fasan…. de kanske inte ser kopplingen? Vad ser de då när de ser Dinamarcas egen bild i relation till Janouch tweet?

    Svara
    • Klimathotet

      /  08/15/2017

     Sveriges sexigaste politiker, var det inte där Ulla Andersson kom på fjärde plats?

     Svara
 4. Jeppe

   /  08/15/2017

  Vänstertomtar river ner och sparkar på en 100 år gammal bronsttaty i Charlottesville.

  Mentaliteten känns igen från flaggbrännare och tempelsprängare i Mellanöstern e.t.c. Statyn i detta fallet föreställer en anonym sydstatssoldat och även om man inte sympatiserar med sydstaternas värderingar under amerikanska inbördeskriget så är det ju smaklöst och pöbelaktigt i vilket fall som helst. Soldaten representerar ju en massa unga män som dog i ett historiskt krig, djävla pack som gör sånt.

  Svara
  • Rikard

    /  08/15/2017

   Hej.

   Ikonoklasm kalls det, och har förekommit under långliga tider.

   Med få undantag är det auktoritära fascistoida läror som utför dylika aktiviteter. EXPO, AFA och Antifa har inte bara valet av svart-vitt-rött gemensamt med nationalsocialisterna.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
 5. MiT

   /  08/15/2017

  Svara
  • Motkraft

    /  08/15/2017

   Högerextremister skulle kunna skicka ett liknande brev, ha samma attityd och vara lika hotfulla som brevskrivaren.

   Men det obehagliga är att vänsterextremisterna har etablissemanget på sin sida. Tidningar köper läckta namn av dem, ingen protesterar mot att någon hänger ut människor på grund av deras (misstänkta) åsikt. Det är ok med våld, dataintrång, hot, trakasserier osv om det är ”de med fel åsikt” som drabbas.

   Framtida forskare kommer att se tillbaka på denna tiden som ”då Svenskarna glömde bort vad demokrati, åsiktsfrihet, respekt och tolerans är”.

   Svara
   • Senior

     /  08/15/2017

    Ja, det är intressant att läsa i kommentarerna hur ljummet region skåne konstaterar att deras kuvert använts privat av anställda för att skicka hotelser till folk.

    Hade någon skickat valsedlar till SD hem till folk i deras kuvert hade nog region Skåne reagerat helt annorlunda…. -Och dagspressen hade slagit upp det stort.

    Svara
   • Precis så.

    Hade det varit ett gäng högerextremister som skickat ut liknande brev – speciellt i officiella kuvert såsom Region Skåne, så hade skiten slagit i fläkten om man säger så. Utredningar hade tillsats, ledarskribenter hade blivit upprörda, politiker hade gjort avståndstaganden, polisanmälningar hade upprättats, handhjärtan hade skett och en Twitter-tagg uppstått.

    Nu tittar alla lite nervöst bort från det hela.

    Svara
   • Ivar L

     /  08/15/2017

    Hur klarar sig AFA:s register från PUL och likanande? J.m.f. det synnerligen adekvata romregistret som ändå renderade varje registrerad ett antal tio tusen i skadestånd.

    Svara
  • lensof

    /  08/15/2017

   Det roliga är att ibland kan man undra om de s.k. antifascisterna är medvetna om att de gör reklam för just vad de säger vilja motarbeta. Jag visste inte ens vad Midgård var för något vilket jag alltså numera vet.
   Likadant med protesterna mot att förhatliga grupper får ställa ut på Bokmässan. Jag gick där en hel dag förra året, var på väg att gå hem när jag insåg att jag helt missat Nya Tiders monter. Fick leta upp dom i bladet för jag var ju lite nyfiken. Gick sen dit och fann något som jag inte var så uppseendeväckande skrämmande, det finns en hel del andra på mässan som är minst lika speciella och som man kan undra över. Men det är ju det som är vitsen med en bokmässa, den ska ju stå för åsiktsfrihet och vi har ju lagstiftning.
   De tycks aldrig ha lärt sig att ibland är likgiltig okunskap det bästa vapnet. Det man inte känner till kan man ju inte följa. Istället beter de sig på sätt som gör dem själva direkt motbjudande.

   Svara
   • Ivar L

     /  08/15/2017

    Ja, jag tror de högerextrema vinner sympatier på detta. Polisstatsmetoder går helt klart emot den svenska mentaliteten. Även om nu nazister själva kanske skulle vilja ha en polisstat så är det ändå de vänsterextrema som, tack vare sitt stöd från etablissemanget, framstår som mest auktoritära diktaturvurmare. Rätt märkligt att man kallar människor som sympatiserar med högern för auktoritetsbundna samtidigt som de vänsterextrema uppvisar alla tecken på att använda auktoritära metoder och vilja kontrollera människors tänkande och görande. De som kallar sig frihetliga…

    OBS! Jag sympatiserar inte med högerextrema på något sätt, särskilt inte de som använder våld, men de vänsterextrema är på sätt och vis läskigare när de visar upp detta klassiskt Stalin-kommunistiska tryne. Jag menar nazismen var ju så våldsam att den kraschade sig själv men kommunismen lyckades hålla ett jätteland i sitt grepp i nästan 100 år.

    Svara
    • Också känt som omvänd psykologi – ”Ni får ABSOLUT inte titta på det där. Det är farligt för er. Vad ni än gör TITTA FÖR FAN INTE!”

     Svara
 6. Maria K

   /  08/15/2017

  Vi är aldrig anonyma! AFA ser oss!

  Svara
 7. MiT

   /  08/15/2017

  Svara
  • Senior

    /  08/15/2017

   Hon har just varit och visat att Centern också är socialister.
   SD får överväldigande belägg för begreppet ”sjuklövern”…

   Svara
   • Jan

     /  08/15/2017

    Centern är nyliberaler. Som du. Håll dig till sanningen.

    Svara
    • Ivar L

      /  08/15/2017

     Håller med dig fullständigt Jan. Man skall kalla saker vid dess rätta namn. Centern är inte några socialister på något sätt. Deras avsikt är förmodligen att fortsätta Reinfeldtismen, byggandet av nattväktarstaten.

     Svara
     • Senior

       /  08/15/2017

      Kalla saker vid dess rätta namn, ja det är det jag gör.
      Själv ser jag roat hur Jan av alla som jag och andra fått rättat otaliga gånger med hur han kastar ur sig egna tolkningar av uttryck.

      Att Centern själva hävdar sig vara en sak är något helt annat från att verkligen vara det. Deras agerande är allt annat än vare sig liberalt eller nyliberalt.

      Att något parti överhuvud taget definierar sig som feministiskt fråntar dem direkt trovärdigheten i att vara vare sig klassiskt liberala eller nyliberala.

      Ordet ”Nyliberal” i sig är bara en rökridå för att säga att man inte längre är liberal.

     • Senior

       /  08/15/2017

      Nåja, jag skall nog ta och sänka mig till Jans nivå hädanefter och även jag kalla saker vid sina rätta namn: Du kommer nu av mig att tituleras som kommunistvurmaren Jan.

     • Jan

       /  08/15/2017

      Centern är både nyliberaler, feminister och massinvandringsvurmare i ett. Något helt annat än gamla Bondeförbundet. Det är därför de är så farliga.

    • nej dom är Åsa-Nisse Marxister

     Svara
    • x

      /  08/15/2017

     Samtliga partier i riksdagen inklusive SD har mer eller mindre socialistisk politik.
     Den socialistiska indoktrineringen har gett resultat, i andra sammanhang kallas det för hjärntvätt.
     Det är skrämmande att vuxna människor inte inser det.

     Svara
     • Klimathotet

       /  08/15/2017

      Det är inte liberalism att beskatta medelinkomsttagare med över 50% marginalskatt. Det finns inga högerpartier i riksdagen.

     • Senior

       /  08/15/2017

      Precis så.

      Bara en sådan sak som att ett förment nationalSOCIALISTISKT parti som SD anses ”högerextremt”…..

     • Senior

       /  08/15/2017

      …..det är som att påstå att Finland ligger västerut, extremväster.

     • Senior

       /  08/15/2017

      -Och folk köper det!
      Helt ofattbart…..

    • x

      /  08/15/2017

     @Jan
     Du nästan grät för några dagar sedan och anklagade mig för politisk propaganda som fördummade forumet.
     Inser inte du att det du skriver är i ännu större grad politisk propaganda och därmed fördummar forumet?
     Att försvara socialismen så som du gör är enbart patetiskt då det misslyckats i samtliga länder som provat det.

     Svara
     • Jan

       /  08/16/2017

      Trams. Jag har aldrig försvarat misslyckad socialism eller kommunism i lydstater eller fallerade länder. Däremot har jag stått upp för klassisk socialdemokrati. Däremot inte den socialdemokrati vi ser idag. Försök måla med den fina penseln någon gång. Som omväxling om inte annat.

  • Ivar L

    /  08/15/2017

   Fattar de inte att de håller på att bygga upp momentum för nya asylvågor på detta vis? Skall C gå på samma mina som MP, hamna i regeringsställning och sedan gråtande snyfta att de tyvärr är tvungna att stänga gränserna efter asylvåg nummer 2? Hur kan man vara så blind för sin egen närhistoria?

   Svara
 8. Peter

   /  08/15/2017

  Äh kom igen MIT. Förstår vad du menar och kan i viss mån hålla med om dubbelmoralen i det hela. Men för sjutton, nu ska vi inte sjunka till samma fjantiga nivå där man övertolkar allt man är med om. Schyman klappar honom på kinden. Big deal. Tycker du bilden är obehaglig så blir det snöflingevarning på dig…

  Svara
  • Jan

    /  08/15/2017

   Troll?

   Svara
  • Ivar L

    /  08/15/2017

   Fast Peter, det är ju mediekritiken som är det centrala i Toklandets resonemang. Schyman som sådan är ju inte det centrala.

   Svara
  • MiT

    /  08/15/2017

   Vad hon säger är ”Här lille invandrare, nu ska tant Gudrun ta hand om dig”. Den är obehaglig för att hon är politiker med riksdagsambitioner och inte en jävel undrar vad hon håller på med.

   Svara
   • Holtzkampf

     /  08/15/2017

    Paraden av politiker handlar om positionering för få så många röster som möjligt av väljare som har sympatier för nyanlända av olika kategorier. Fi o Mp i första hand vill ta varje chans att få några röster för att komma in/stanna kvar i riksdagen. S o C vill naturligtvis oxå framstå som alla nyanländas bäste vän för att kassera in så många röster som möjligt.

    De skiter fullständigt i dessa s k ”barn” om inte det funnes något att vinna röstmässigt. De vet mycket väl att de flesta av dessa aldrig kommer att bidra positivt till vårt samhälle eller ens vilja göra det.

    De s k ”barnen” kör sitt race för de vill inte förlora det de har uppnått hittintills. De vet att åker de ut då blir det betydligt hårdare tag. De flesta av dem kommer leva med kriminalitet o taskiga jobb.

    Så varje aktiv gruppering har sin agenda medans vi som åskådare får betala.

    Svara
  • x

    /  08/15/2017

   Jag kom att tänka på hästhandel direkt jag såg bilden.
   Om du inte förstår vad jag menar så är det upp till dig att ta reda på hur hästhandel gick till på den ”gamla goda tiden”..
   Når det gäller (fi) och att plocka politiska poäng m.h.a. ”ensamkommande barn ” så är det frågan om hästhandel.
   Det är äckligt!

   Svara
  • x

    /  08/15/2017

   @Peter
   Jag kom att tänka på hästhandel direkt jag såg bilden.
   Om du inte förstår vad jag menar så är det upp till dig att ta reda på hur hästhandel gick till på den ”gamla goda tiden”..
   Når det gäller (fi) och att plocka politiska poäng m.h.a. ”ensamkommande barn ” så är det frågan om hästhandel.
   Det är äckligt!

   Svara
 9. Ivar L

   /  08/15/2017

  Han blir överbevisad med en gång men tror ni han svarar?

  Svara
  • x

    /  08/15/2017

   He, he, Jans kompis klarade inte av debatten.

   Svara
   • Senior

     /  08/15/2017

    Ungefär som Jan själv, det blir märkvärdigt tyst här ibland från Jans sida när han tappar argument. Då brukar han istället rikta om uppmärksamheten till skitsaker och poängtera ”bimbons x urringning” och klistra epitet på folk.

    Svara
    • Jan

      /  08/16/2017

     Det är knappast någon idé att att argumentera med vare sig dig eller x. Det leder ingen vart. Ni är väldigt lika varandra dock.

     Svara
     • Senior

       /  08/16/2017

      Dito.
      Du är ju närmast religiöst övertygad om socialismens förträfflighet, trots att land efter land, efter land dukar under tack vare socialistiskt styre.

     • Jan

       /  08/16/2017

      Det är inte sant. Det är bara din tolkning av verkligheten. Du har socialistdille.

 10. Mjölner

   /  08/15/2017

  Lars Ohly visar än en gång talangen som han gjorde för några år sedan i Expressen.

  Svara
 11. MiT

   /  08/15/2017

  Svara
  • Pether

    /  08/15/2017

   Att det ens finns som porr visar ju att det är en stor grej ute i verkliga livet.

   Svara
   • Klimathotet

     /  08/15/2017

    Tja det finns de som kan blåsa såpbubblor ur tvåan så varför inte. Vi har alla våra böjelser.

    Svara
  • x

    /  08/15/2017

   På samma sätt som att alla bilder som pressen har inte visar upp just den aktuella nyheten så visar bilden hur det går till. Typ.

   Svara
 12. MiT

   /  08/15/2017

  Svara
  • x

    /  08/15/2017

   Skulle inte vara förvånad om den är inspelad hemma hos Ohly (hen med bröstpumpen).

   Svara
 13. Johanna

   /  08/15/2017

  Att kommentera hur de är klädda gör mig upprörd, vad är det för fel på uppknäppt skjorta eller urringat??
  Jag gillar att ha urringat och bara för att jag har det betyder det inte att jag vill ha sex med alla.

  Svara
  • Pether

    /  08/15/2017

   Det brukar dock betyda att du vill ha uppmärksamhet, inte nödvändigtvis att du vill ligga. Kvinnors makt även män är rätt stor.

   Svara
   • x

     /  08/15/2017

    Makt?
    Män precis som kvinnor väljer vilka de vill bli ”lurade” av eller inte.
    Kom inte och klaga om du valt fel och det går åt helvete.
    Är vi vuxna eller inte?
    Har vi inget eget ansvar?

    Svara
  • Senior

    /  08/15/2017

   Precis så.

   Enda gången det möjligen kan vara legitim argumentation är om personen ifråga uppvisar dubbelmoral och inte lever som den lär, om man tex hävdar att man inte vill bli ”objektifierad” samtidigt som man själv med hjälp av klädsel och sminkval gör allt i sin makt för att bli just objektifierad.

   Svara
  • x

    /  08/15/2017

   @Johanna
   Varför blir du då så upprörd när någon av dina systrar har ”uppknäppt skjorta eller urringat” på en reklampelare?
   Varför tror du att de vill ligga med alla?

   Svara
  • Rikard

    /  08/16/2017

   Hej.

   Det är dubbelmoralen i hur berättelsen kring bilden tolkas och reproduceras som åsyftas.

   Om en man i Schymans ålder klappat en förment minderårig thailändska på kinden, med samma mimik och med samma uppknäppta plagg (komplett med ryamatta och raggarsträng…) hade svenska media och svenska feminister inte skrivit om det på samma sätt.

   Varpå man kan fråga sig om det är samma sak eller ej, och varför samt hur man själv kommer till den slutsatsen.

   Att du kan, och kan anse att du skall kunna, klä dig efter eget gottfinnande (på din fritid) är tack vare att du lever i just Sverige och att svenska män (även om de kan kommentera eller bliga) inte ser dig som en hederslös slampa – vilket du hade blivit sedd som i stora delar världen, särskilt MENA och Afrika, och även blivit behandlad därefter. Sverige och svenskarnas frihet kring vissa ting och företeelser är en avvikelse i världen; det är vi som är extremen. (Vill du läsa mer om hur män och kvinnor ser på könsroller i MENA kan jag länka till en gedigen rapport som kom tidigare i år.)

   Vidare vill jag påpeka att din och min frihet att klä oss som vi vill inte fråntar någon annan rätten att hysa synpunkter på klädernas lämplighet eller passform – poängen är däremot hur denna åsikt yttras. Att gå fram till någon, eller väsa i mungipan när denne passerar, och utstöta något opassande eller osmakligt är helt enkelt ouppfostrat och brist på hyfs – som mången elev fått höra fordom är dåligt uppfostran att spotta ens föräldrars heder.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
 14. Svara
 15. MiT

   /  08/16/2017

  Svara
 16. MiT

   /  08/16/2017

  Svara
 17. Motkraft

   /  08/16/2017

  Eftersom jag har kvinnliga bekanta som uppför sig som Gudrun på bilden så måste jag lite ändå ”mildra” vad det handlar om.

  Vi lever i ett samhälle där lite äldre kvinnor inte står högt i kurs som var gäller mäns intresse. Så givetvis finns det för många batikhäxor en tillfredsställelse av att få uppmärksamhet från unga män. Oftast gör det ju ingen skada men ibland så upplever männen säkerligen ett underläge, de upplever att om de inte ger den uppmärksamheten så kanske de får det svårare att få de fördelar de vill ha. Eller själva spelar på det för att få fördelar.

  Det är sant att om vore flyktingkvinnor 20-25 år och svenska män 50+ så skulle det bli ett ramaskri i media och bland politiker. Och visst finns det batikhäxor som utnyttjar situationen sexuellt, hur många vet vi inte.

  Men i de flesta fallen så handlar det om översvallande ”moderskärlek”. Deras egna barn har flugit ut och ringer aldrig, nu har de fått massor av ”unga män” som behöver dem. Så hennes klapp på kinden är till 99,99% säkerhet denna typen av översvall av moderlig omsorg.

  Trots att många vill se könen som lika så har vi inte motsvarande ”översvall av faderlig kärlek” i samma utsträckning. Så kvinnor beter sig ofta på ett annat sätt än män i situationer som denna. Och det har, trots känns orättvist, blivit ok att en kvinna tar på en ”ung man” av den typen av kärlek men inte ok att en man tar på en ”ung kvinna” av samma skäl. Eller det ses inte som samma skäl.

  Nu är det naturligtvis både olämpligt och patetiskt att dyka upp bland unga flyktingmän med en sådan urringning och tyvärr har jag sett detta innan bland batikhäxor. Och det är lite (o)lustigt hur äldre kvinnor får ett fånigt konstlat leende och klappar på ”barnen”. Men det är inte så konstigt att det sker. Det kanske till och med är biologiskt betingat, översvallet av moderlig kärlek.

  Svara
 18. jajo

   /  08/16/2017

  Svara
 19. jajo

   /  08/16/2017

  Svara
 20. jajo

   /  08/16/2017

  Svara
 21. jajo

   /  08/16/2017

  Svara
 22. Jan

   /  08/16/2017

  Lättviktaren Frida Boisen tar upp ett samhällsproblem utan att beröra dess verkliga orsaker. Istället matar hon på med moralism och floskler. I vanlig ordning. Ska man vara lite cynisk så vill jag dessutom påstå att hon själv bidragit till problemet. Precis som många kvinnor har hon varit helt okritisk till den stora invandring som ligger bakom problemet. Fast den tanken har säkert aldrig slagit henne.

  http://www.expressen.se/kronikorer/frida-boisen-1/vi-viker-oss-for-kvinnohatet/

  Svara
 1. Påminnelse inför valet: Del 8 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: