Man har identifierat problemet som gör att barnmorskor måste bära överfallslarm i Malmö!

Man har äntligen lyckats identifiera vad som orsakar hot och otrygghet för t ex barnmorskor och som gör att de måste bära överfallslarm! Det är något helt nytt som aldrig tidigare upptäckts i Malmö och Lund som man nu har lyckats identifiera ner till minsta gemensamma nämnare

Nämligen män! Man har 2017 upptäckt att det sen 10-15 år tillbaka har börjat nästla sig in män i städerna! Som hotar barnmorskor!

Marie Jensen är sjuksköterska och säkerhetshandläggare på Universitetsjukhuset i Malmö och Lund:

– Vi har sett en utveckling de senaste två åren där detta blir allt vanligare med incidenter mot personal på förlossningen, kvinnoklinikens akutmottagning och neonatal-avdelningen. Det är inte kvinnor och barn som uppträder på detta sätt – det handlar oftast om anhöriga män, säger Marie Jensen till SVT Nyheter Skåne.

Där satt den! För som alla vet så har det aldrig funnits anhöriga män tidigare utan det är ett fenomen som började uppträda för 10-15 år sedan! Vilket scoop egentligen, man har i Malmö upptäckt att befolkningen har slutat med jungfrufödsel!

SKÖNT att man kan lita på SVT och Värdegrunden på våra sjukhus! Och att man kan identifiera orsaken till problemen så knivskarpt!

**********

Är ni på Södermalm kan ni alltid ta en socialt rättvis aktivistöl om ni vill

Givetvis är en av ägarna också genusprofessor inom områdena filosofi, vetenskap och teknologi. Undrar om Feministisk teknovetenskap ingår där?

– Efter senaste USA-valet var jag helt förkrossad. Så jag försökte komma på ett sätt att ge tillbaka till samhället och erbjuda ett forum för motståndet, så att säga. Jag började tänka på platser som Paris, Amsterdam, London och New York där de har många elitistiska medlemsklubbar som domineras av vita män.

Hon blev förkrossad efter valet i USA och såg att det fanns elitistiska klubbar för mestadels vita män och tänkte ”Hey! Jag startar en elitistisk klubb för mestadels vita kvinnor!”. Antar jag? För vilka tror de finns på Södermalm…?

Jag önskar dem lycka till, bara för att pengar regnar över genusfältet betyder inte det att folk i gemen anser det är viktigt eller ens önskvärt. Kommer nog inte att bli samma pengaregn över aktivistbaren gissar jag.

MVH

MiT

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

140 kommentarer

 1. Lasse

   /  09/01/2017

  ”Hey! Jag startar en elitistisk klubb för mestadels vita kvinnor!”
  Jami Weinstein (((host host))) tror jag inte tillhör gruppen som identifierar sig med vita kvinnor…

  Svara
  • Hypocrita

    /  09/01/2017

   ”You are not white, you are Jewish”……
   Vad har jag missat? Att aprikos kan vara en färg och mandarin även är ett språk, så långt är jag med. Men det där???

   Svara
   • Lasse

     /  09/01/2017

    Poängen är att judar, i allmänhet, inte betraktar sig som vita. Däremot så gör de sig ofta till språkrör för vita när de det går emot vita människors nackdel:
    -As a white person I think we owe it to people of color to step aside and take responibility for our history of white supremacy and racism. No borders!! More immigration!!
    I nästa sekund så slåss samma person med näbbar och klor för sina judiska särintressen och Israels rätt att existera som en judisk etnostat. Då tillhör de plötsligt inte alls gruppen vita människor utan då är de en stackars förföljd minoritet som hotas av ”white supremists”

    Den farsot vi kallar kulturmarxism är i grunden en etniskt grundad psykologisk krigföring som kokades ihop av judiska akademiker, sponsrades av judiska finanshus och har lyfts fram av judiskägd massmedia.

    Trippelparanteserna ((())), skapades av Mike Enoch för att få folk att lägga märke till denna subversiva taktik . Han tog fram en plugin som satte judiska namn inom tre paranteser. Plötsligt blev det väldigt tydligt att personer, som folk i allmänhet tidigare bara sett som blåsta självhatande västerlänningar, var judar och att de drev en politisk agenda. Det var inte självhatande Tyskar, Fransoser, Svenskar och britter som satt och jobbade emot sina egna etniska gruppintressen.

    Svara
    • Dreadlock

      /  09/01/2017

     ” Den farsot vi kallar kulturmarxism är i grunden en etniskt grundad psykologisk krigföring som kokades ihop av judiska akademiker, sponsrades av judiska finanshus och har lyfts fram av judiskägd massmedia.”

     Helt korrekt där.
     Frankfurtskolan ( Födelsen av en nihilistisk postmodernism) Hittepåendet av en skuldekonomi och ett pådrivande av ett massmedialt konsensus för att påföra skuld och skam på efterkrigstidens unga anglosaxer i västvärlden (framförallt i utbildningen) har lyckats med råge.
     Nu är det dags att punktera bubblan, än en gång. Som vi har gjort så ofta förr.

     Svara
    • michael.

      /  09/02/2017

     För varje judisk akademiker som du kan plocka fram med detta tänk så kan man med lätthet plocka fram tio icke judiska med samma tänk.

     Svara
     • Dreadlock

       /  09/02/2017

      Michael , du har helt rätt.

      Om det inte framgick tydligt nog – Är ingen konspirationsteoretiker. Är helt medveten om det du säger.

      Fakta ligger på bordet. Det beror väldigt mycket på hur man monterar ihop kedjan. Antisemitism blir till slut en av produkterna, och det vänder jag mig helt emot. Som de flesta här på bloggen…

     • Lasse

       /  09/02/2017

      @Michael,
      Jag håller inte riktigt med Dig.
      Först och främst så är det en ickeföreteelse att ickejudar försöker att positionera sig som judar för att ifrån det läget jobba emot judiska intressen:
      ”Ja, jag som jude tycker att vi måste prata om judiska privilegier och ta ansvar för vår historia av folkmord och vår överrepresentation i massmedia och bankväsende! Det är dags för oss judar att kliva åt sidan och öppna gränserna för Israel! No more jewish supremacy! No borders!”
      Förekommer inte.

      Sen är det såklart så att vi har gott om nyttiga idioter bland vårt eget folk, samt i andra folk, som har svalt retoriken och ser att den är lönsam. De flesta av våra journalister är trots allt svenskar. Men vilka krafter är det som lyfter fram dessa till deras positioner? Varför anställer mångmiljardmediebolag svagbegåvade feminister och marxister? För att de är så fantastiska tänkare och skribenter?

      Jag förstår att vad jag skriver är obehagligt för många att läsa:
      ”Ja, jag är ju kritisk mot invandringen men jag är minnsann ingen rasist! Och definitivt ingen antisemit eller konspirationsteoretiker! ”

      För ett antal år sedan så resonerade jag precis på det viset.

      Jag vill inte totalt spamma ned kommentarsfältet på toklandets blogg för denna fråga så jag drar mig ur diskussionen.
      Jag lämnar läsarna med en uppmaning:
      -Undersök själva hur mycket av medialansskapet i västvärlden som står under judiskt ägande.
      Undersök vilka grupper som varit absolut drivande i att lobba för den invandringspolitik som vi har.

     • Dreadlock

       /  09/02/2017

      ”-Undersök själva hur mycket av medialansskapet i västvärlden som står under judiskt ägande.
      Undersök vilka grupper som varit absolut drivande i att lobba för den invandringspolitik som vi har. ”

      Det sistnämnda går inte att klassificera , det är en bred front av helt skilda ideologier och politiska krafter som ” lobbat”

  • Dreadlock

    /  09/01/2017

   Har inte förstått helt. Men rubriken till ovanstående flick heter :
   Crazy Anti-Trump Protests *GONE JEWISH* (comedy)

   Hänger inte med riktigt här, väldigt amerikansk injoke i rörelse ?. Tillräckligt för att vi på andra sidan pölen inte fattar poängen. Eller har någon gjort det här på kommentatorsfältet ? Plinga till i så fall

   Svara
 2. hllviken

   /  09/01/2017

  Scanning av ”Gutmenschen´s” hjärnor visar att:

  Svara
  • Dreadlock

    /  09/01/2017

   Tur man kan tyska…:-)
   Fyndigt 😀

   Svara
  • Rikard

    /  09/01/2017

   Hej.

   Tyska är vackert.

   Ord som ”nachplappern” och ”Eigenverantwortlichkeits-Knoten”!

   Tror minsann att den bilden skall bli min nya skrivbordsbakgrund, för så barnslig kan man kosta på sig att vara så här på fredagskvällen.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • Dreadlock

     /  09/01/2017

    Funderar på samma sak ( Skrivbordsunderlägg)

    Man säger att tyskar är grundliga. Och det är ingen överdrift.

    Hela hjärnan är angripen av tumörer efter en grundlig hjärntvätt av en av Adornos lärjungar på ett europeisk universitet. Man skäms , ta me fan

    Svara
    • Lite större version
     *http://commons.wikimannia.org/images/Aufbau_und_Funktionsweise_eines_Gutmenschen-Hirns.jpg*

     Svara
     • Dreadlock

       /  09/01/2017

      Tack Kristian !

      ” Spara bild som ” Hehe … Skrivbordsunderlägg.

     • Dreadlock

       /  09/01/2017

      ”Idag är detta det nya normala. Vem fasen orkar arbeta? Kommer sjukvården totalkollapsa på grund av brist på personal eftersom livet är en kärare än att tampas med våldsverkare?”

      You tell me.

      Du är en socialsekreterare som hoppat av ? Sjukvårdspersonal i hela kedjan är nästa kategori. Sedan har vi lärare som flyr, vi har polisen, vi har brandpersonal, ambulans, och enligt senaste rapporteringarna så har vi t.o.m. brist på kompetent politisk styrning 😀

      Dags att bulla med vapen och lära sig självförsvar ? Det är vad jag känner djupt inne i mitt manshjärta…

  • hllviken

    /  09/02/2017

   Svara
  • hllviken

    /  09/02/2017

   Svara
 3. Roger K

   /  09/01/2017

  Säger som Magnus Uggla
  ”jag mår illa”

  När fan skall dessa fanatiker bli försatt i historien?
  Norge hade dessa problem på 90-talet, men de finns inte mera i offentligheten

  Svara
 4. Dreadlock

   /  09/01/2017

  – ” Så bra att vi ska få larm. Det har personalen krävt länge. Vi har redan låsta dörrar och har tvingats flytta inskrivningsrummen så att personalen som tar emot patienterna snabbt kan slå larm om någon skulle ge sig på oss, säger en av sjuksköterskorna på Skånes universitetssjukhus gynekologiska akutmottagning i Malmö. ”

  I den lilla stadsdel jag bor i har i tur och ordning Hemköp, systemet och konsum fått varsin securitasväktare som alltid bruka stå tätt intill kassorna (och kassörskorna) och kastar ett getöga över vem som går in i butiken mellan 16-22

  Det borde inte vara så svårt att ställa en stadig biff med batong i varje incheckningsbås till sjukhusens akutmottagningar. Det måste hända, Vi har bara inte råd att fördjupa krisen i sjukvården med personal som dagligen måste ta itu med hot. Till slut pallar inte våra hjältar på våra sjukhusen längre. De byter jobb eller , de mest känsliga blir sjuka av utsattheten.

  Svara
  • Ja. Man kan ställa ”har vi råd” frågan på motsatt sätt:
   Har vi råd att inte sätta ordentligt med vakter runt folk med mångårig utbildning och decennier av erfarenhet?
   Riskkalkylen borde vara enkel.
   (Sedan kan man utvidga detta till hela landet och konstatera att ett halvårs utbildning räcker till lokal ordningspolis. Tre år genusindoktrinering är inte nödvändigt.)

   Svara
  • Pelle2

    /  09/01/2017

   Vi borde väl snarast ha poliser kring sjukhusen som kan plocka in våldsverkarna och sedan gäller det att rättens ledamöter inte viker ner sig utan slänger dom i fängelse oavsett ursprung och hudfärg.,.

   Svara
 5. Jag som levt i villfarelsen att det är de födande kvinnorna som utdelar snytingar till höger och vänster, när de blir desperata av smärtorna?

  Svara
  • Dreadlock

    /  09/01/2017

   OK då. En securitasvakt i varsitt rum för födande kvinnor. Blir du nöjd då ?

   Svara
  • Dra in epiduralen och kör omkring kvinnan som ett slags murbräcka i korridoren eller vid ingången om det blir stökigt?

   Men berätta inte för någon kvinna att jag föreslog det.

   Svara
 6. Pelle2

   /  09/01/2017

  Är som sagt var sjukt att dom pratar om anhöriga män som problemet och inte vissa män förmodligen dessutom från vissa kulturer.

  Svara
 7. En enda gång hamnade jag i trängt läge som kurator i det stora sjukhuset, när jag hoppade in extra på en avdelning. 50 personer ville komma in till den sjuke. Personalen skickade ”valde” ut mig. Låst avdelning. De 50 fick välja ut en som fick komma in, maktkamp med skrikig grupp och tysta mig pågick ett tag. En valdes, jag hänvisade resten till ett tomt konferens rum. Han fick tio minuter hos patienten som var illa däran och prata med doktorn några minuter. (Fall med polis inblandad)

  Alla var spaka och väldigt tysta när vi kom tillbaka. Sedan tackade de och gick.
  (Nej, jag är inte kraftig jävel, snarare kort och tunn.) Jag måste medge att jag behövde sätta mig med doktorn och ta en kaffe efteråt.

  Idag är detta det nya normala. Vem fasen orkar arbeta? Kommer sjukvården totalkollapsa på grund av brist på personal eftersom livet är en kärare än att tampas med våldsverkare?

  Svara
 8. x

   /  09/02/2017

  Det är skillnad på karriär å karriär:

  Svara
  • Jan

    /  09/02/2017

   Skillnaden är måhända att den om Ulf Kristersson var sann emedan denna är baserad på lögner.

   Svara
  • Klimathotet

    /  09/02/2017

   2008, Ulla Andersson blev 4:a. 😉

   Svara
 9. x

   /  09/02/2017

  Därför är det så viktigt att inte förstöra dessa fina no-go-zoner:

  Svara
  • x

    /  09/02/2017

   Svara
   • WJ

     /  09/02/2017

    Ja, S och Co. har skapat sitt egna valboskap. S håller t.o.m. i röstningsstuga för de som inte vet hur det svenska valet går till.
    1. Gå till vallokal
    2. Ta lappen med rosen på och kryssa i första rutan (väldigt viktigt annars no money)
    3. ???
    4. Profit!

    Svara
    • Påminner mycket om Demokraternas metoder i USA.
     Svarta och Latinos är socialt konservativa och egentligen närmare Republikanerna. Men D har lyckats övertyga många om att det främst är strukturell rasism som hindrar dem.

     Svara
    • Senior

      /  09/02/2017

     Ja, här har vi nog ”de andra frågorna” som socialdemokratin handlar om nu istället, när den inhemska utpekade underklassen inte längre köper frågan om ”överklass” och ”underklass”.

     Det går ett tag, tills pengarna är slut, sedan kommer detta att explodera i ansiktet på oss allihop.

     Svara
   • Jag kollade hur det låg till i min kommun. Stämmer. ”No-go-zonen” nästan uteslutande S+V. Miljonprogram som bebos nästan bara av nya svenskar och där socialbidragskostnaderna är högst röstar också S+ V. Villaområdena M i stora drag. De andra partierna har röster lite här och där. En del SD röster på de röda områdena.
    Kollade detta efter förra val. Av pur intresse hur mitt område röstade.

    Svara
   • Jan

     /  09/02/2017

    Politikfakta är inte direkt politiskt obundet men jag antar att teorin stämmer. Invandrare röstar vänster i större utsträckning. Frågan man ställer sig då är varför M, både under Bildt och Reinfeldt öppnade upp Sverige för massinvandring? Om det dessutom var en uttänkt strategi, som den här högersidan antyder, så var det en misslyckad sådan eftersom S har tappat en fjärdedel av sina väljare under den här tiden.

    Svara
    • Kristian

      /  09/02/2017

     Teorin var väl att högern ville förstöra välfärdssamhället genom överbelastning, och vänstern ville ha röstboskap som var beroende av bidrag.
     På kort sikt får vänstern som den vill, enligt detta scenario.

     På lång sikt vete sjutton. Hur kan man lova bidrag från en statsapparat som inte existerar? Kanske kan man behålla dem när man monterat ned nattväktarstaten, bara för att köpa röster?

     Svara
    • Senior

      /  09/02/2017

     Frågan om varför m gjort det tog du själv upp i förra tråden Jan.
     Du kanske har en teori varför vänstern gör exakt samma sak?
     Sist var du svarslös.

     https://toklandet.wordpress.com/2017/08/31/braklarm-pa-sjukhuspersonalen/#comment-124283

     Svara
    • Senior

      /  09/02/2017

     Själv anser jag likt SD att vi har en ”sjuklöver” med samma agenda, skillnaden är endast retoriken mot väljarna. Skulle väljarna dessutom envisas med att rösta fel, eller för förändring kan man ju alltid ”DÖ”.

     Svara
   • Problemet är att analysen inte tar till hur många som faktiskt röstar i dessa områden – andelen brukar oftast vara låg. Detta är förvisso inte konstigt – vi pratar om människor som kommer från delar av världen där tilliten till staten är låg (i motsats till Sverige där vi har stuckit som stor tillit till pappa Staten) och där omröstningar brukar betyda nada…

    Svara
 10. MiT

   /  09/02/2017

  Svara
  • G

    /  09/02/2017

   Trevligt. Och hon är alltså frilans journalist/opinionsbildare, kära nån.
   Tweet + läs tråden, tar med några tweets då bl.a. Sve. nämns…

   ”Cuba has done well” lol…

   Vill nån läsa mer så gå in på hennes twitter där hon kör på för fullt.

   Svara
   • Pelle2

     /  09/02/2017

    Wilkinson är en historielös idiot.
    Hur hon kan hylla länder som Cuba och mena att komunism är något bra är helt sjukt.
    Men det är väl den vanliga idén hos kommunister att det är bättre att bli förtryckt och kanske till och med dödad av en kommunist än av en högerextremist eller nazist.

    Att hon dessutom är så korkad att hon tror att de nordiska länderna är kommunistiska visar ju vilken idiot hon är..

    Svara
    • Jan

      /  09/02/2017

     Hon har en del poäng och är förmodligen mer insatt i historien än vad du är. Det finns nyanser i tillvaron. Den är inte så svart-vit som du tycks tro. Att klumpa ihop kommunismen med nazismen är en sådan onyanserad teori. Dock populär bland neoliberaler.

     Svara
     • Rikard

       /  09/02/2017

      Hej.

      Nu igen.

      Det är samma ideologi i grunden. Skillnaden ligger i mängden rasbiologi och vilka grupper man använder som syndabockar (med undantag för judarna som dög gott åt både nationella socialister såväl som internationella sådana).

      Det är samma ideologi, Jan. Det svenska kommunistpartiet stödde utan problem det tyska nationalsocialistiska arbetarpartiet tills man fick kontraorder från Moskva; detta då det rörde sig om ett socialistiskt broderparti. Anledningen var det tyska angreppet på Sovjetunionen. Därmed började man kalla det tyska nationalsocialistiska arbetarpartiet för fascistiskt (vilket det i och för sig var), detta för att kunna markera skillnad mellan sig själva och sina tyska kamrater.

      Sveriges nationella socialistiska demokratiska arbetarparti valde en mjukare linje i frågan om hur man skulle socialisera (läs:stjäla) ekonomiska tillgångar och naturresurser samt hur man skulle stärka den svenska rasen – steriliseringar istället för utrotning exempelvis. Dessutom valde man senare en korporativ allians mellan parti, stat och kapitalets främsta ägarfamiljer – snarlikt hur de tyska partikamraterna agerat tidigare.

      Hennes enda poäng är att de som vill tro på socialismen alltid måste ägna sig åt att förneka att det är samma ideologi som gav oss Förintelsen, Dödens Fält, svält, förtryck, förföljelser och misär. Det vore som att en katolik skulle hävda att den spanska inkvisitionen inte var kristendom på riktigt, eller att en muslim skulle hävda att Islamska Staten inte följer Koranen, eller att en kapitalist hävdar att kapitalism förhindrar monopol.

      Det är samma ideologi i grunden, på samma sätt som judendomen är grunden för kristendomen och islam.

      Kamratliga hälsningar,
      Rikard, fd lärare

     • Jan

       /  09/02/2017

      Trams.

     • Senior

       /  09/02/2017

      Nämn ETT kommunistland som fungerat Jan.

     • Pelle2

       /  09/02/2017

      @Jan
      Jag klumpr inte ihop nazister och kommunister rent ideologiskt utan ser på vilket utfallet av bägge ideologierna har blivit.
      D v.s massmord på den egna befolkningen och åsiktsförtryck.

      Skulle vara intressant att höra från dig vad du anser vara bra med kommunismen sådan den har utövats i t,ex de gamla öststaterna ?
      För jag är inte intresserad av att höra om hur bra den kommunistiska ideologin egentligen är och att den har vantolkats av de kommunistiska regimerna som en del kommunister brukar hävda.

      Är väl också dags att igen ta fram den gamla godingen från Jans sida där han menar att Kommunistiska partiet är kälkborgerligt precis som Frank Baude sa.

      Det visar väl varför Jan inte är så sugen på att kritisera kommunismen för den massmördarideologi den är..

      Jan på toklandet försvarar kommunismen:
      https://toklandet.wordpress.com/2017/04/30/miljopartiet-och-islamismen-del-1/#comments
      ” Nå, KP står i alla fall för någonting. En anledning god som någon annan att rösta på ett parti. En bortkastad röst dessvärre. Och jag håller med Baude i hans kritik om att KP blivit alldeles för liberalt och kälkborgerligt. Den gode Baude tog konsekvenserna av det och hoppade av partiet. Utan tillstymmelse till miljonpensioner eller andra för politiker obligatoriska fallskärmar!”

     • Pelle2

       /  09/02/2017

      Starkt argument Jan att kalla Rikards inlägg för trams.

     • Senior

       /  09/02/2017

      Skillnaden mellan nationalsocialister och andra socialister torde vara ”internationalen”.

   • Rikard

     /  09/02/2017

    Hej.

    ”Anyone who genuinely can’t see a moral difference between communism and fascism as conceptual ideas is terrifying to me btw” Wilkinson,

    Moral difference, my dear, is measured in (and only in) actual outcome of actions taken while adhering to said moral. Moral difference is not measured only in statements or stated principles, or utopian goals or theoretical ideals.

    If the result of your actions, taken according to your moral, is disastrous or horrific or atrocious – can your moral be said to be different from what it caised when turned from creed to deed?

    Something to think about, perhaps, for anyone who sees their moral as true and pure and intirinsically good.

    Comradely greetings,
    Rikard, teacher, ret.

    Svara
 11. x

   /  09/02/2017

  Svara
  • Klimathotet

    /  09/02/2017

   Politics is the art of looking for trouble, finding it everywhere, diagnosing it incorrectly, and applying the wrong remedies.

   Svara
 12. G

   /  09/02/2017

  Svara
 13. G

   /  09/02/2017

  Svara
  • Jag skulle just gnälla över att det är svårt att vara förälder …
   men det är svårare att vara barn.
   😦

   Svara
 14. Gorby

   /  09/02/2017

  I otakt – Elefanten ni väntrummet

  http://iotakt.se/elefanten-i-vantrummet/

  Svara
  • Pelle2

    /  09/02/2017

   Bra skrivet av Antonsson.
   Han har helt rätt.
   Om vi inte vågar prata om att det är till i stort sett 100% utländska män som hotar vårdpersonalen kommer vi heller inte kunna göra något åt det.
   Det hjälper inte att tysta ner det i ett missriktat försök att inte vara rasistisk och det är ju direkt idiotiskt att prata om män generellt.

   Svara
  • G

    /  09/02/2017

   Bra skrivet.

   Svara
 15. MiT

   /  09/02/2017

  Svara
 16. Pelle2

   /  09/02/2017

  OT:
  Anne Heberlein på ledarsidorna skriver bra om att skolan måste stänga av killar som har våldtagit någon i skolan och se till att dom inte får komma tillbaka till samma skola.
  Det är ju helt sjukt att offret skall möta brottslingen varje dag i skolan efter våldtäkten.

  Dom borde inte få gå i skolan överhuvudtaget om det inte är en skola på en ungdomsvårdsanstalt tycker jag…
  https://ledarsidorna.se/2017/09/riktig-information-ar-alltid-battre-an-rykten-och-gissningar-vid-sexuella-overgrepp/

  Svara
 17. MiT

   /  09/02/2017

  Men de sa ju att problemet var män…?
  ”ELEFANTEN I VÄNTRUMMET”
  http://iotakt.se/elefanten-i-vantrummet/

  Svara
 18. x

   /  09/02/2017

  Fridolin: ”Jag äter kött fyra till fem dagar i veckan”:

  Svara
 19. x

   /  09/02/2017

  Svara
 20. x

   /  09/02/2017

  Svara
  • Jan

    /  09/02/2017

   Moderat x gör allt vad han kan för att få Ulf Kristersson att framstå som ett bra val. Kämpa på x, kämpa på!

   Svara
   • x

     /  09/02/2017

    Sorry, jag är inte moderat.
    Du satsade på att Mikael Odenberg skulle bli den nya partiledaren, jag trodde mer på att Ulf Kristersson skulle väljas.
    Det har ingenting göra med vem jag vill ska bli ledare för moderaterna – bara vem jag tror att det blir.
    Hajar du?
    Vi får väl se vem som får rätt.

    Svara
    • Jan

      /  09/02/2017

     Kristersson är väl mer eller mindre redan utsedd. Så det är en ”no-brainer”. För övrigt så har jag aldrig satsat på Odenberg. Det jag har antytt är att Odenberg faktiskt skulle stå för någonting nytt (eller för någonting överhuvudtaget…). Till skillnad mot klättraren Kristersson.

     Svara
   • x

     /  09/02/2017

    @jan
    Känner du att du är på väg att förlora?

    Svara
    • Jan

      /  09/02/2017

     Förlora vadå?

     Svara
     • x

       /  09/02/2017

      @jan
      Har du dåligt minne?

      Så här kommenterade vi den 25 augusti:
      —————————————————————————————————–
      Jonas / 08/25/2017
      ”AKB’ar avgår så nu öppnar vadslagningen om vem som blir den nya partiledaren.
      Jag sätter mina pengar på Anna König Jerlmyr”.

      Både du och jag svarade på ovanstående kommentar från Jonas:

      Jan / 08/25/2017
      ”Knappast. Jag tror inte på en kvinna den här gången. Den enda kandidat jag tror skulle locka tillbaka väljare är i så fall Mikael Odenberg. Fast han är pensionsmässig nu.”

      x / 08/25/2017
      ”@Jan
      Mikael Odenberg är inget alternativ sedan han helt öppet ställde sig bakom Peter Hultqvist trots alla misstag.
      Dessutom har Odenberg gjort en del märkliga uttalande de senaste åren vilket får många tro att han blivit en sosse.
      Jag förstår att ni på vänsterkanten gärna vill ha honom som partiledare så att Moderaterna förlorar ännu fler väljare.
      Du tror att dessa väljare går till vänstern, men där har du fel för de går till direkt SD eller KD.”

      Jan / 08/25/2017
      ”Ingen idé att resonera med dig. Jag avstår.”

      x / 08/25/2017
      ”Jag satsar mina pengar på Ulf Kristersson”

      Jan / 08/25/2017
      ”Vill de ha ett sänke till – så varför inte?”

      x / 08/25/2017
      @jan
      ”Jag svarade på vem jag trodde de skulle välja till ny partiledare i moderaterna och inget annat.”
      —————————————————————————————————–

      Så kom inte och säg att du inte ”satsade” på Odenberg!
      Nu när du håller på att förlora så minns du plötsligt ingenting.
      Varför ”drabbas” alla sossar av selektiva minnesluckor?

     • Jan

       /  09/02/2017

      Vilket svammel. Jag har inte ”satsat” på någon partiledare i Moderaterna. Det enda jag sa var att Odenberg nog skulle ha större chanser att locka tillbaka flydda M-väljare än Svantesson och Kristersson. Men varsågod – tolka verkligheten som du vill. Du verkar ju trivas med det.

     • Olof

       /  09/02/2017

      @Jan Kanske på kort sikt, men jag är tveksam. Odenbergs uttalanden kring SD indikerar att han i princip kan tänka sig att fortsätta med en informell DÖ. Det innebär att de enda väljare han skulle kunna få tillbaka är de som gått över till C, och jag har svårt att se vad ett M med Odenberg skulle erbjuda över Lööf.

      SD väljarna kommer inte tillbaka på många valcykler oavsett – isoleringen garanterar i princip att de väljarna som tar steget blir kvar. En gång SD, alltid SD.

      Men Kristersson är tydligare med att DÖ är borta. Det kommer inte locka tillbaka några SD väljare heller, men det kan minska risken för rena proteströster på SD från alliansväljare som helt enkelt antar att alliansen kommer fortsätta vägra driva sin politik och sålunda inte är någon poäng att rösta på.

      Oavsett så finns det ingen snabb väg tillbaka för några konstellationer i svensk politik, de har lyckats sabotera för sig så fullständigt genom att bete sig som dagisbarn. Varken vänstern eller högern har något större handlingsutrymme för att driva politiken de skulle vilja eftersom de inte har några lösningar på problemen de skapat. Det lämnar dem i en situation där de inte kan återfå något förtroende för de kan helt enkelt inte vare sig förklara varför de inte kan göra vad de säger sig vilja för då legitimerar de SD’s verklighetsbeskrivning. Samtidigt kan de inte lämna över till SD på walkover genom att ignorera problemen. Istället kommer de få se SD fortsätta växa medans de försöker sticka huvudet i sanden och förklara för väljarna hur skönt det är med sand i öronen.

     • x

       /  09/02/2017

      @jan
      Eftersom du skrev ditt inlägg under Jonas kommentar
      ”AKB’ar avgår så nu öppnar vadslagningen om vem som blir den nya partiledaren. Jag sätter mina pengar på Anna König Jerlmyr”
      så går det inte tolka på annat sätt än att du ”satsade” på sosse-moderaten Odenberg.
      Nu när din kandidat inte har en chans så drabbas du plötsligt av minnesförlust.
      OK, vi struntar i det hela och går vidare.

     • Jan

       /  09/03/2017

      x: Du ljuger.

    • Jonas

      /  09/03/2017

     Jag för min del börjar inse att jag kommer att förlora 😥

     Svara
     • Senior

       /  09/03/2017

      Samma här, Sverige kommer att bli den stora förloraren.

     • Senior

       /  09/03/2017

      Skulle inte bli förvånad om den nya moderatledaren ”öppnar för ett samarbete s+m”. (Eller någon form av 7-klöver koalition som spel för gallerian.)

      -Och så fortsätter samma katastrofala politik i minst ytterligare fyra år fram till 2022.

 21. Gorby

   /  09/02/2017

  Man kan inte bygga en framtid i vårt land genom att börja med en lögn

  ”I Stockholm, Malmö och Göteborg demonstrerar afghaner för att få stanna i Sverige. Många av dem har fått avslag i en eller flera instanser på Migrationsmyndigheterna, andra har inte fått svar på sin asylansökan än. Jag kan förstå, både intellektuellt och emotionellt, att de vill stanna i Sverige.

  Demonstrationen är dock illegal. De fick till exempel inte vara kvar på Medborgarplatsen i Stockholm efter klockan 22.00. Det brydde de sig inte om.

  Detta beteende skrämmer mig, att man bryter mot lagen. Hur ska de kunna respektera polis och andra myndigheter i framtiden när bland det första de gör är att bryta mot svensk lag? Återigen kan jag förstå desperationen, att de vägrar att återvända, många av dem är ju egentligen från Iran och inte från Afghanistan.”

  https://www.hd.se/2017-09-02/man-kan-inte-bygga-en-framtid-i-vart-land-genom-att-borja-med-en-logn?utm_source=fb&utm_term=b91cba30-4b7d-52f5-8575-0a45610395fe&utm_medium=list-bottom&utm_campaign=ushares

  Svara
  • Olof

    /  09/02/2017

   … och hur skall respekten för lagen behållas när det är tydligt att den appliceras synnerligen selektivt?

   Svara
  • Kristian

    /  09/02/2017

   ”Hur ska de kunna respektera polis och andra myndigheter i framtiden när bland det första de gör är att bryta mot svensk lag?”

   Enkelt! De tänker inte bo i Sverige.

   Citerar Johan Gustafsson som kommenterade här:
   http://iotakt.se/bristande-sjukdomsinsikt/

   ”Jag flyttade för 12 år sedan in i ett av de ”Särskilt utsatta områdena” på polisens lista. […] Många omkring mig har bott i Sverige (bortsett från 2-3 månaders semester varje år i hemlandet) utan att lära sig svenska. Alla affärer här numera är arabiska eller somaliska och du kan leva här hela livet utan att tala svenska. Hatet mot Sverige, svenskar och svenska seder är mycket större än någon tror. […]”

   Frågor:
   Vems fel är det att detta är möjligt? Politiker, partier, … väljare?
   Hur ändrar vi på systemet genom att rösta på något av de åtta socialdemokratiska partierna?

   Svara
 22. MiT

   /  09/02/2017

  Samhällsnytt är tydligen Avpixlat i ny skrud och med nytt namn
  https://samnytt.se/17-aring-haktad-pa-sannolika-skal-for-oprovocerad-knivattack-mot-polis/

  Svara
 23. MiT

   /  09/02/2017

  Svara
 24. MiT

   /  09/02/2017

  ”Mannen bakom knivdådet: Hussaini Mohammad, 17, från Afghanistan”
  http://www.friatider.se/mannen-bakom-knivd-det-hussaini-mohammad-17-fr-n-afghanistan-0

  Svara
 25. x

   /  09/02/2017

  Svara
   • Olof

     /  09/02/2017

    Ytterligare en prestation av de intellektuella giganterna på DN. Inte nog att det är slöseri med tid att läsa deras alster, det är ju så man förlorar hjärnceller av dem.

    Men visst, DN, nazisterna finns överallt (precis som judarna, samanträffande!?!? De kanske konspirerar, har ni kollat så inte davidsstjärnan är alt-right nu? Ben Shapiro kanske är Hitler?), har massvis med grodor här och ett nytt paket mjölk i kylen. Ok? Eller var det WP?

    Retards…

    Svara
  • Kristian

    /  09/02/2017

   En länk till:http://archive.is/XkcgU

   ”So, unbelieavably, we are going to have to talk about an internet meme of a cartoon frog called Pepe, who’s become an important political symbol. Yes, these are the times we live in.”

   Det viktiga med hemliga symboler (som John Rentoul säger om ”Dog Whistle” i ”The Banned List”) är att de är hemliga. Om ni (dvs vänsterjournalister) har listat ut vad det betyder, är det inte hemligt längre!

   Svara
 26. G

   /  09/02/2017

  ”16-åring åtalas för grov våldtäkt

  En 16-åring åtalas i dag som misstänkt för en rå och brutal våldtäkt mot en kvinna i Malmö. Tillsammans med en annan man trängde han i kvinnans lägenhet när hon sov.

  Tio dagar senare inträffade ytterligare en grov våldtäkt som han misstänks ha begått tillsammans med en släkting. I samband med att 16-åringen greps sköts hans släkting av polis.”
  http://www.expressen.se/kvallsposten/16-aring-atalas-for-grov-valdtakt/

  ”Våldtäktsåtalad tonåring kan vara äldre än 18 år

  Den påstått 16-årige pojke som misstänks för grov våldtäkt kan vara vuxen, enligt Rättsmedicinalverket.

  ”Resultaten av de genomförda undersökningarna talar för att den undersökte är 18 år eller äldre.”, skriver Rättsmedicinalverket.”
  http://www.expressen.se/kvallsposten/valdtaktsatalad-tonaring-kan-vara-aldre-an-18-ar/

  Svara
 27. G

   /  09/02/2017

  Tonåringar häktade för knivrån i Malmö

  Två tonåringar, 17 och 18 år gamla, häktades i dag som misstänkta för flera knivrån mot yngre offer i centrala Malmö.
  Båda är kända av polisen sedan tidigare.

  17-åringen är själv bosatt i centrala Malmö. Han häktades som misstänks för två knivrån. Ett inträffade på tisdagseftermiddagen på Repslagargatan vid Gamla Väster i centrala Malmö. En 15-årg gymnasielev rånades då på sin dator och en mobiltelefon.

  Det andra knivrånet inträffade på Storgatan i Malmö samma dag vid 23-tiden på kvällen. Då utsattes en man i 20-årsålder för ett försök till grovt rån.
  …..
  Skånska Dagbladet uppgav tidigare i veckan att det i lokalpolisområde Norr i Malmö, som omfattar centrum, varit ett 15-tal rån på kort tid.
  De två tonåringarna som häktats misstänks enligt tidningen för inblandning i fem av rånen.”
  http://www.expressen.se/kvallsposten/tonaringar-haktade-for-knivran-i-malmo/
  http://www.skd.se/2017/08/30/tonaringar-kan-ligga-bakom-flera-knivran/

  Svara
 28. Kristian

   /  09/02/2017

  OT: uppdaterad lista över VPN 25 Augusti.
  https://thatoneprivacysite.net/vpn-comparison-chart/

  Efter en första snabbgallring har jag följande kvar:
  AzireVPN
  BlackVPN
  BolehVPN
  IVPN
  Mullvad
  OVPN.com

  Svara
 29. MiT

   /  09/02/2017

  Svara
  • G

    /  09/02/2017

   Jodå, C är på G också…

   Sparade bild från Rebeccas tweet häromdagen…

   Svara
   • Pelle2

     /  09/02/2017

    Vilken idiot Barakat är som jämför att ha på sig bikini eller baddräkt med att gå täckt med slöja eller i värsta fall Burqa hela dagarna.
    Att täcka de mest intima delarna offentligt tror jag nog de flesta är överens om men att täcka hår eller i vårsta fall hela kroppen i vardagslivet är det väl bara muslimer som köper.

    För övrigt finns det ju dom som vill låta kvinnor bada topless i badhus men det finns knappast någon imam som föreslår att kvinnor inte skall täcka sig med sjal eller burqa.

    Svara
 30. MiT

   /  09/02/2017

  Svara
  • ”Av den närmare en miljon älgar som fällts i Sverige de senaste tio åren har sammanlagt 53 procent varit tjurar och 47 procent kor. En inte allt för skev fördelning kan tyckas. Men Daniel Ligne på Jägareförbundet tror och hoppas det kan bli ännu jämnare.”

   Nu är jag amatör på statistik, men det där verkar mycket jämnt!

   Svara
 31. Dreadlock

   /  09/02/2017

  ” Daniel Ligne, riksjaktvårdskonsulent vid svenska Jägareförbundet ”

  Vid ?

  In the quiet words of the Virgin Mary… come again. ( Brick top filmen Snatch)

  Svara
  • Dialektalt. Precis som ”en” faktiskt används i vissa dialekter naturligt och inte av bajsnödiga genusvetare som försöker kontrollera sitt tal…

   Svara
  • Ja?
   Låter full normal. ”Vid” en förening eller ”på” ett departement.

   Svara
   • Dreadlock

     /  09/03/2017

    Ahaa…Jag tänkte på adj. Vid. Det beskriver mest storlek.

    Svara
 32. MiT

   /  09/02/2017

  Svara
 33. Pelle2

   /  09/02/2017

  OT:
  Anna Dahlberg på Expressen skriver en bra ledare om att vi måste sluta oroa oss för Sverigebilden och göra något åt kriminaliteten i No Go-zonerna
  http://archive.is/ZmmDM

  Svara
  • Dessutom så måste man inse att det kommer bli värre innan det blir bättre – visst, putsa på ”Sverigebilden” ett tag till, men då kommer det bara gå mer åt helvete. Detta fattar alla – det är som att låna en miljon på SMS-lån och låtsas vara miljonär, men när taket faller in…

   Egentligen så är det vi ser inom svensk politik en slags bisarr lek av ”heta potatisen”. INGEN vill ha den i händerna så de hoppas bara att efter att ha passerat den till grannen så är den tillräckligt nedkyld när den kommer tillbaka. Alliansen har nu förpassat den heta potatisen till Socialdemokraterna, som försöker hävda att Alliansen krossade Sverige. Alliansen i sin tur försöker få det till att de RödGröna krossat Sverige. Kanske kommer Alliansen till makten igen vid 2022 och då kommer försöka ändra narrativet igen.

   Vi bor i ett dagis. Ingen vill ta ansvar. Det var bordgrannens fel.

   Svara
   • x

     /  09/03/2017

    Ha, ha, ”låna en miljon på SMS-lån och låtsas vara miljonär”.
    Det var en bra liknelse!

    Svara
 34. Pelle2

   /  09/03/2017

  OT:
  Clara Lidström står för dagens feministkrönika modell 1A.

  Hon menar att föräldrar som får en pojke måste ta sitt ansvar för att hon är rädd
  för att råka ut för våld från män.
  Vidare klipper hon in lite information om kvinnor som har blivit utsatta för övergrepp eller mord. Allt detta under rubriken patriarkatet 1,2,3 och så vidare.

  Visst, det finns män som begår brott och män är överrepresenterade inom brottslighet men
  det är ändå en förhållandevis liten grupp av männen som begår brott och övergrepp.

  Detta förmodligen bl.a för att föräldrar som uppfostrar pojkar just tar sitt ansvar att fostra oss till goda medborgare som inte sysslar med brottslighet. Att tro att det går att uppfostra alla pojkar till att avstå från brottslighet är mer än lovligt naivt.

  Tror egentligen att hon inser det men att hon bara är ute efter att befästa den radikalfeministiska bilden av oss män som brottsliga svin som skall skämmas för vårt kön..

  http://archive.is/QqIwJ

  Svara
  • Pelle2

    /  09/03/2017

   Såg nu att det inte var mamman och pappan till pojkar som skulle ta sitt ansvar utan enbart pappan naturligtvis.
   Papporna skulle känna att det är dom som bär ansvar och skuld om barnet skulle bli en brottsling. Mammorna har naturligtvis varken skuld eller ansvar…

   Svara
 35. MiT

   /  09/03/2017

  Svara
  • Patrik S

    /  09/03/2017

   ”Njä, men det kan väl inte stämma… Det står ju ett personnummer i vårt ärende… Här finns det ett nummer. Visst, de första 6 siffrorna slutar på 67 istället för födelsedagen men så är det väl med alla personer med utländskt påbrå… Vi får många sådana ärenden.”

   Herregud…
   Återinför ämbetsmannaansvaret!

   Svara
   • Hade inte sett detta tidigare.
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Personnummer#Sverige
    ”Tillfälliga besökare från utlandet som har myndighetsärenden kan i vissa fall få ett tillfälligt personnummer, ett så kallat samordningsnummer. Samordningsnumret ser likadant ut som ett vanligt personnummer förutom att talet 60 läggs till datumet. Det vill säga en person som är född 3 oktober 1970 får ett samordningsnummer som börjar på 701063.”

    Svara
 36. MiT

   /  09/03/2017

  Kvinnohat? Är väl väldigt specifikt mot just henne?

  Svara
  • Pelle2

    /  09/03/2017

   Jag försvarar inte dom som skriver hot mot Karabuda men men hennes ursäkt är ju skrattretande.”Jag skulle aldrig medvetet hänga ut en 16-åring”
   Det är ju precis det hon gjorde och hoppades på det sedvanliga peppandet från radikalfeminister som tycker att all form av förnedring av pojkar och män är bra.

   När hon sedan fick rejält med kritik så var det inte lika roligt längre..

   Svara
   • Behåll bara andra meningen och ta bort skällsorden. Då är vi många som kunde hålla med.
    Som vanligt förstör invektiv den verkliga debatten.

    Svara
   • Patrik S

     /  09/03/2017

    Om det nu är någon som har skrivit så till henne. Att skriva hotelser till sig själv i syfte att väcka sympatier är ett välkänt MO hos genusfascistiska inflytelseagenter, särskilt bland #Gamerhate-sekten som Effie Karbunkel tillhör.

    Svara
 37. Hundöl, förresten?

  (Är öl dagens version av groddar och vänskapsbrödet Herman?)

  Svara
 38. Svara
  • Hmm.

   Alternativ 1:
   ”Ingen blir snäll av att sitta i fängelse” –> ”Man blir dum av att sitta i fängelse” –> ”Man blir snäll av att inte sitta i fängelse”

   Alternativ 2:
   ”Den som har gjort något dumt skall sitta i fängelse” –> ”Den som har gjort något dumt är dum enbart för att andra varit dumma mot honom” –> ”Om vi är snälla och låter honom slippa straff ser han att andra är snälla och blir själv snäll.” –> ”Man blir snäll av kortare straff.”

   Så de flesta goda tror nog på en version av det.

   Svara
 39. (Tipstack till Engnell)
  Helmerson blir vansinnig igen. Han byter lite fram och åter, tycker jag. Är det väder eller veckodag som styr?
  http://archive.is/7M0Cg
  ”… Åkesson ska inte få sätta prägel på politiken.”

  Hurra, min tidsmaskin fungerar! Det är 2002 igen och SD skall ignoreras!

  Svara
  • x

    /  09/03/2017

   ”Efter valet har Moderaterna förött arvet av det ekonomiska förtroende som Anders Borg lämnade”.

   1. Hur kan moderaterna föröda ett arv som inte finns? Anders Borg miste all förtroende sedan han slaktade försvaret.
   2. Hur kan man föröda detta arv utan att sitta med i regeringen?

   Svara
 40. Kristian

   /  09/03/2017

  https://ledarsidorna.se/2017/09/slow-culture-och-guldet-blev-till-sand/
  ”Slow Culture: Och guldet blev till sand”

  ”Varje år sedan 2002 presenteras en rapport som kallas Arab Human Development Report (AHDR), inom ramen för FN-organet UNDP.
  […]
  Här får man veta att det varje år översätts fem gånger fler boktitlar inom fack- och skönlitteratur från engelska till grekiska (ett språk som talas av c:a 13 miljoner), än vad som sker till arabiska (c:a 400 miljoner).
  […]
  det översätts fler titlar till spanska varje år från främmande språk än vad det har översatts totalt i arabvärlden på 1200 år.
  […]
  Sammanfattningsvis kan man kan konstatera att arabvärlden kännetecknas av sjunkande produktivitet, en närmast icke-existerande forskning, en tilltagande brain-drain och en analfabetism som ligger i nivå på 20 procent av befolkningen (varav de flesta är kvinnor).”

  Svara
 41. Dreadlock

   /  09/03/2017

  Kommentar angående Nordkoreas Vätebombsexperiment och långdistansrobotar :

  ” Inget annat land har gjort förflyttningen från medel- till långdistansraketer lika snabbt som Nordkorea, enligt ansedda tankesmedjan Internationella institutet för strategiska studier, IISS, i London som nyligen publicerade artikeln ”Hemligheten bakom Nordkoreas framgångar med långdistansraketer”.

  Institutet misstänker att Nordkorea via kriminella närverk kan ha fått tag på raketmotorer som drivs med högoktanigt flytande bränsle.

  Genom att granska bilder på de uppskjutna raketerna drar IISS:s experter slutsatsen att raketmotorerna kommer från forna Sovjetunionen, mest sannolikt Ukraina. ”

  Medan FN:s säkerhetsråd ” Kraftfullt fördömer” ( 6-7 gånger efter varje incident de senaste 6-7 åren) Så har man mage att anklaga Trump för aggressiv svansföring gentemot Nordkorea.
  Den tandlösa tigern FN fortsätter att inte övertyga på något plan…

  Svara
 1. Vad hände 2017? Del 5 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: