Det är OJÄTTVIST!

Är du jämställd i sängen? Så var rubriken på en del i senaste Opinion Live som skulle handla om ”orgasmglappet”. Belinda ställde frågan i studion om folk kände till begreppet men det var inte så många som gjorde det.

Och det är inte så konstigt, ”begreppet” är en typisk vänsterextremistisk tanke, en sådan tanke eller idé som t ex SVT och SR alltid är blixtsnabba med att suga upp och försöka göra till något viktigt. Det sker ofelbart varje gång! Utgångspunkten är att det ska vara någon form av ojättvisa som gör att kvinnor inte får orgasm lika ofta som män. Patriarkatet ligger t ex bakom…

Här finns en backup om SVT blockar.

Man kan också prova hooktube.com för att komma förbi blockningar.

Opinion Live i torsdags var en fortsättning på det låååååånga inslaget i aktuellt om den stora ojättvisan

Man pratade bara med vänsterextremister som alla då såklart anser att det är en OJÄTTVISA! Att det hade samhälleliga orsaker. På maktskillnader. Att vi hade sex på fel sätt, dvs de flesta är heterosexuella…! Osv.

Det där ser vi varje gång på Public Service, hur de snabbt plockar upp ”begrepp” och ord som alla kommer från vänsterextremister för att göra dem viktiga och riktiga.

Hur ser det ut när vänsterextremister från RFSL och RFSU sexualupplyser?

Bl a sådär…

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

172 kommentarer

 1. Frida Gustavlin

   /  09/09/2017

  Turister som bajsar på lekplatser är fortfarande ett problem på Kungsholmen. Nu hyr SISAB, kommunens fastighetsbolag, in väktare för sköna skattemedel för att få bukt med turisternas avträde.

  ”– Väktare från Sisab och EU-gruppen inom socialtjänsten är här, och ibland även polisen. Insatserna sker under tvåveckorsperioder och då är det helt lugnt. Sedan går det tre, fyra nätter och sedan är det igång igen, säger hon och tillägger:

  – Situationen är en frustration för personalen och en hälsorisk för barnen.”

  Men om de nu listat ut att de behöver ha en väktare där hela tiden för att turisterna inte ska bajsa där barnen leker så får de väl ha en väktare där för jämnan, jag anser att, föga originellt, att barn inte i huvudtaget bör leka bland toapapper och bajskorvar, inte ens fyra dagar varannan vecka.

  ”Väktarna övervakar även intilliggande Kungsholmens grundskola, som också haft övernattande personer på skolgården. Men enligt Sisab, som förvaltar 600 förskolor, grundskolor och gymnasier i Stockholm, är det i dagsläget bara Sverigefinska skolan och Kungsholmens grundskola som har problem.”

  Svara
  • x

    /  09/09/2017

   Det är ju inte så svårt att gissa varifrån dessa ”turister” kommer från och vad de gör på dagarna…

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  09/09/2017

    Jag tycker inte att man behöver använda ordet turist med ”ironiska markeringar”. De är ju turister i någon mening, att kalla dem affärsresenärer vore att ta i, EU-migrant är dock helfel eftersom de både saknar vilja att bosätta sig och rätt att vara i landet mer än tre månader, om de nu ens har rätt till en tremånadersvistelse.

    Om man ska vara helt ärlig så är EU-lösdrivare nog det bästa ordet, det täcker in exakt vad det handlar om, men det ligger inte så skönt i munnen.

    Förslag: Kriminalisera tiggeriet, och de som inte kan/vill betala bötesstraffet får påföljd med straffarbete för att finansiera sin bötesskuld – tiggarna tjatar ju hela tiden att de inget annant vill än att arbeta, när bötern är avbetald så skickas de givetvis hem. Gissar att tiggeriet skulle vara ett minne blott inom tre månader.

    Svara
    • Magnus

      /  09/09/2017

     Varför krångla? Alla vet att de är zigenare!

     Svara
  • Senior

    /  09/09/2017

   Har du varit i Sverige mer än 90 dagar från ett land utanför EU, eller mer än tre månader från ett annat EU-land är du inte längre turist, och skall då ha giltigt visum. Detta visum får du om du uppfyller vissa villkor, se nedan länkar.

   Har du varit här en längre tid än ovanstående tider och saknar visum befinner du dig illegalt i landet, och den korrekta termen torde vara illegal invandrare.

   https://www.migrationsverket.se/Privatpersoner/Besoka-Sverige/Turistbesok.html

   http://www.eu-upplysningen.se/faq/Fragor-och-svar/Resa-studera-och-arbeta/Hur-lange-kan-jag-stanna-i-ett-annat-EU-land/

   Nyspråk som ”papperslösa” förändrar inte dessa regler även om många verkar ha den uppfattningen idag, även bland rättsvårdande instanser.

   Svara
   • Senior

     /  09/09/2017

    ……nästan lite parodiskt att just denna information står att finna på migrationsverkets hemsida….

    Svara
 2. Dan

   /  09/09/2017

  Det känns bra att (s)vt varje dag ger mig minst en anledning till att inte betala tv licensen.

  Svara
 3. Lasse

   /  09/09/2017

  Alltså…de där ”informationsfoldrarna” från RFSL/RFSU… Dom är så äckliga.

  Föreställ Er vad som snurrar i huvudet på de nyanlända männen på SFI när det kommer degenererade pervertiter från RFSL och sätter en dylik broschyr i näven på dem. Kommer det befästa idéer, som är vitt sprida i den muslimska världen, om att det inte finns någon sexualmoral i västerlandet? På TV’n ser de hur bilder från PRIDE-tåg och hur hela politikerkåren jamsar med i pervolekarna:

  – Shit, dom är ju helt sjuka i det här landet! Här får man göra allt!

  Kombinera detta med pornografin de ser på nätet genom sina dyra, av skattebetalarna betalda, mobiltelefoner. Toppa det hela med primitiv klankultur, känslan att vara på bortaplan med grabbar i sin egen ålder..

  RFSX-organisationerna borde hängas för medhjälp/uppvigling till sexualbrott.

  Finspångrättegångarna kan inte komma snabbt nog.

  Svara
  • RFSL är indirekt skyldiga till våldtäktsvågen. De informerar ju de ”nyanlända” att vi är perversa och det är så man ska ha det i Sverige.

   Svara
   • x

     /  09/09/2017

    Håller med dig.
    För om Paolo Robertos ”bröstskämt” leder till fler våldtäkter så vågar man inte ens tänka på vad dessa broschyrer kan leda till…

    Svara
 4. Bamse

   /  09/09/2017

  Överlåter reaktionen till den kinesiska kollegan här:

  Svara
 5. x

   /  09/09/2017

  He, he

  Svara
  • Andreas

    /  09/09/2017

   Olsson har väl gjort sig känd som radikalfeministisk femtekolonnare sedan länge, intet nytt under solen där. Lööf har knappast något större att säga till om i den frågan även om hon skulle vilja.

   Svara
 6. x

   /  09/09/2017

  Här är den verkliga anledningen till att Nordea flyttar sitt huvudkontor:

  Svara
  • Jan

    /  09/09/2017

   Men sanningen är att de vill undkomma resolutionsavgiften. Inget annat. Så resonerar räntenasare och finanskapitalister.

   Svara
   • Kristian

     /  09/09/2017

    Så resonerar företagare som vill att företaget skall fortsätta existera där ute i verkligheten!

    Som Westerholm bruka säga: pengar har ingen åsikt.

    Svara
    • Jan

      /  09/09/2017

     Nåja, de hade inte gått under av resolutionsavgiften. Banken gör gigantiska vinster. Girighet och pengar är heller inte det största moraliska värdet. Även om många på högerkanten anser det. Mammon är inte min gud.

     Svara
     • x

       /  09/09/2017

      @jan
      Vill man inte få en handgranat i huvudet så är man girig?
      Har jag fattat dig rätt?

     • Senior

       /  09/09/2017

      Varför vill då du och alla andra på vänsterkanten alltid med statligt tvång beslagta andras pengar om det nu inte är så viktigt för er?

     • Kristian

       /  09/09/2017

      Nej, och därför leder du inget storföretag där man står och faller på börskursen!

   • Senior

     /  09/09/2017

    ”Resolutionsavgift”- Nyspråk för högre skatt..

    Svara
 7. Dan

   /  09/09/2017

  Två Afrikaner utvisas till en kostnad av 1.4 miljoner. Det är kul att veta att skattepengarna används på rätt sätt…..

  http://www.friatider.se/tv-afrikaner-utvisades-kostnad-14-miljoner

  Svara
  • Senior

    /  09/09/2017

   Ibland undrar jag om inte dessa svindyra verställanden av utvisningar görs med flit för injicera åsikter i folk att ”de lika gärna kan stanna kvar då det ända kostar mer att skicka hem dem.”

   Svara
  • x

    /  09/09/2017

   @Dan
   Det borde räcka med ett Herculesplan + 1 fallskärm per passagerare för att utvisa 100 st.
   Betydligt billigare och effektivare.
   Når de som befinner sig illegalt i landet vet om detta alternativ så ser de till att ge sig av frivilligt på egen bekostnad.

   Svara
   • Senior

     /  09/09/2017

    En kortbana, en pallet full med sittplatser och en bromsskärm. Öppna luckan, ut med bromsskärmen under pågående touch and go. Färdigt!

    -Klart billigast! 😉

    Svara
   • Senior

     /  09/09/2017
    Svara
 8. hllviken

   /  09/09/2017

  Alla dessa kampanjer är politiskt styrda!

  En mäktig grupp hetsar fram konflikter mellan undersåtarna –
  härska-genom-söndring-strategin.

  Svara
 9. Gorby

   /  09/09/2017

  Svara
 10. Gorby

   /  09/09/2017

  Svara
  • x

    /  09/09/2017

   Ur Sveriges synvinkel är faktiskt flytten av Nordea större katastrof än de övriga då de inte drabbas oss direkt.

   Svara
   • Senior

     /  09/09/2017

    På ett bräde gick Staten troligen miste om mer skatteintäkter från Nordea än vad de får in i ”resolutionsavgift” på de kvarvarande bankerna.

    Svara
    • Olof

      /  09/10/2017

     Jag kan ärligt talat inte säga att jag är speciellt ledsen om vi slipper stora internationella banker. Svenska politiker är inte Island, så vid nästa krash kan jag garantera att svenska skattebetalare skulle få notan för att baila ut både andra länders sparare och sannolikt även aktieägarna i krashande banker.

     Det skulle vara annorlunda om vi hade politiker som hade någon stake. Men med nuvarande skörd skulle det inte ens räcka om skydden i systemen var stora nog och reglerna tydliga, de skulle ställa upp och erbjuda skattebetalarnas rektum helt frivilligt.

     Utan glidmedel. Och med uppmaningar att gilla det.

     Svara
 11. Gorby

   /  09/09/2017

  Svara
  • G

    /  09/09/2017

   Fan att det aldrig ska fungera korrekt för mig 😦 Men länken till Egor i kommentaren härunder kan jag använda iaf, tack för den 🙂

   Svara
 12. MiT

   /  09/09/2017

  Svara
  • Jan

    /  09/09/2017

   Det kommer ett muslimskt parti förr eller senare i takt med att invandrarkollektivet snart utgör halva Sveriges befolkning. Det blir intressant att se hur sjuklövern kommer att ställa sig till det. Det är ju de som kreerat monstret.

   Svara
   • Kristian

     /  09/09/2017

    MUCF delade ut 370 mSEK förra året.
    Pengar finns någonstans.

    Svara
   • Senior

     /  09/09/2017

    Häri är jag för en gångs skull enig.

    Svara
   • Det blit intressant att se om sjuklövern mobbar de lika mycket som de mobbar SD:

    Svara
    • Senior

      /  09/09/2017

     Knappast troligt, det är ju dem som bjudit in till detta och bäddat för det.

     Svara
 13. MiT

   /  09/09/2017

  Svara
 14. MiT

   /  09/09/2017

  ”Sydsvenskan vill stå oemotsagd”
  http://henrikjonsson.com/2017/09/09/210/

  Svara
 15. MiT

   /  09/09/2017

  ”Ledare: Muslimsk invandring förbättrar värderingar”
  https://www.sn.se/ledare/ledare-muslimsk-invandring-forbattrar-varderingar/

  Svara
  • Andra undersökningar som i England har visat det motsatta. Andra generationens invandrare är mer hängivna till sin religion, alltså mer trogna muslimer än den första generationen som kom in i landet. Alltså samma unkna värderingar. Orkar dock inte leta länkar.

   Svara
  • Kristian

    /  09/09/2017

   Märkligt rubriksättning. Det de verkar mena är att ”flytt till väst förbättrar värderingar hos muslimska migranter.”

   ”Ledartexten är skriven av SN:s ledarredaktion, som delar Centerpartiets grundläggande värderingar.”
   Jaha, det är därför du skriver som Annie Lööf pratar? Mjujjejujj på dig.

   Sedan slänger man in lite trams på slutet: ”Att människor har rätt att fly krig och förtryck är det centrala […]”
   Ja. Och det gäller kanske 5% av de som kommit till Europa de senaste tio åren.

   Svara
 16. Rikard

   /  09/09/2017

  Hej.

  Det finns skrämmande många likheter mellan klassisk repressiv kristendom, islam, socialism och feminism samt fascism.

  Sexualmoralen är en av dessa – istället för att hålla sig till det förhatliga liberala tankesättet att du är fri att idka umgänge så länge ömsesidigt samtycke föreligger, så skall man tillse medelst allehanda hot och skuldbelägganden att folket skäms för sina lustar.

  Varför är den filosofiska balansen ‘låt folk leva sitt liv så länge de visar dig samma hänsyn’ så svår för så många?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
  • Olof

    /  09/10/2017

   Skall man gå till botten med det så tror jag att det helt enkelt är genetiskt, en del i gruppöverlevnadsdriften som gör att vissa har dominansbehovet inbyggt och att det behovet kortsluts med sexualitet på ett sätt som inte bara överlappar på ett ofarligt sätt med den privata sexualiteten utan uttrycks som ett behov att styra över andras.

   Som hela de driftskomplexen tror jag inte man kan göra mycket för att förändra dem i sig annat än att undvika att förutsättningarna som förstärker dem uppstår – dvs, hot, resursbrist, etc.

   Svara
 17. Lite krånglig text – man har översatt från franska till engelska

  https://news.cnrs.fr/opinions/shutting-down-the-boy-factory

  Svara
  • Kristian

    /  09/09/2017

   Man vill alltså stänga ned alla möjligheter att lära sig om klassisk manlighet? Har man hört talas om evolution och sexuellt urval? För all del, man kan fostra fram en man som ”spelar curling och mah jong och gråter ut hos pyskekratern,” men hans anlag kommer inte att gå vidare till nästa generation.

   Peterson har diskuterat ”dominance hierarchy.” (orkar inte hitta rätt översättning.) Den här är väl lika bra som de andra:

   ”It isn’t necessarily that you even have to compete with other men in order to see who wins. As soon as you admire someone – and that will happen unconciously, you won’t be able to stop yourself – you’ve already elevated them in the dominance hierarchy. ”

   (Se även diverse klipp med Peterson ”Don’t be harmless”)

   Svara
 18. Vic

   /  09/09/2017

  Självklart är det patriarkatets fel att män blir dåliga i sängen och att tjejer inte kan prata om hur de vill ha det.

  Gratis relationstips:
  Killar, är man i ett förhållande med någon man älskar så är det en bra tumregel att försöka göra det så bra för den personen som möjligt. Även i sängen.
  Tjejer, det skadar inte att prata och berätta hur man vill ha det. Få män är tankeläsare.

  Så, då var det sagt. Utan att behöva konstruera en komplicerad samhällsstrukturell teori kring det. Ockham’s rakblad. Förresten, ingen på SVT som hört talas om alla män som bekymrar sig över just att de kommer för snabbt? Det behöver inte nödvändigtvis vara så att alla dessa män är svin som tar vad de vill ha och sticker.

  Svara
 19. MiT

   /  09/09/2017

  Svara
 20. Jag en liten ledtråd angående ”orgasmglappet”; Jag har hunnit träffa en hel del kvinnor under årens lopp. och flera fick inte orgasm. De brukade säga att ”de aldrig får orgasm”. Min naturliga följdfråga blev då: ”Inte ens när du onanerar?”. Standardsvaret var: ”Jag har aldrig onanerat.” Dessa kvinnor vägrade också att befatta sig med ”sexleksaker”.
  Så – det är männens fel? Ska vi män starta onaniskolor för flickor som passerat puberteten?

  Svara
  • Tomas Fritiofsson

    /  09/09/2017

   alltid mäns fel såklart
   kvinnor klarar inte av att göra egna fel utan måste få andra att göra fel först

   Svara
 21. MiT

   /  09/09/2017

  Svara
  • Jan

    /  09/09/2017

   Dags att Karlskrona kommun ansluter sig till Arabförbundet och begär utträde ur svenska staten.

   Svara
   • Senior

     /  09/09/2017

    Liksom Malmö, så slipper vi andra sponsra vansinnet med det kommunala utjämningssystemet.

    Svara
  • Hijabfri onsdag eller?

   Svara
 22. Jan

   /  09/09/2017

  Tjejsnack om sex hör inte hemma i Opinion Live. Det hör hemma i ungdomsprogram på UR eller i Veckorevyn. Det känns som Belinda gjort sitt i det där programmet. Det var faktiskt bättre på Sievert Öholms tid.

  Svara
 23. Jan

   /  09/09/2017

  Kändiskvinnan Jenny Strömstedt slår ett slag för zigenartiggeriet som hon tycker är ett fint inslag i gatubilden. Här försöker hon ge tips till zigenarna (som knappast kan läsa hennes överklasskrönikor) hur de kan kringgå lagen för att fortsätta sitt ädla värv. Ännu fler godhetspoäng till överklasskvinnan Jenny? Eller?

  http://www.expressen.se/kronikorer/jenny-stromstedt/tiggare-som-sjunger-samtidigt-borde-komma-undan-forbudet/

  Svara
  • G

    /  09/09/2017

   Och tiggare som kör till/från sin ”tiggeriplats” varje dag i egen bil (e.g nyare Merca och Volvo) och ofta går in i affären och köper cigaretter för pengar som folk givit borde vad? Inte kallas tiggare iaf. Går bilen på luft? Billig bilskatt? Nej. Är cigaretter gratis? Nej. Och kvinnliga tiggare som går in i affären och köper parfym och lösnaglar, det är sjukt viktigt om man har knapert om pengar! För att inte tala om att de går och pinkar i några buskar som ligger 30m från tiggeriplatsen, mycket trevligt med stark urinlukt när man går förbi.

   Svara
  • Senior

    /  09/09/2017

   Av nyfikenhet:

   Exakt vad gör henne till överklass?
   Du verkar anse det relevant eftersom du poängterar detta?
   Hur anser du kändisskapet påverka?
   Detta verkar du också anse relevant eftersom du påpekar detta.

   ”Journalisten och programledaren” torde i så fall äga mer relevans än ”kändiskvinnan” och ”överklasskvinnan”…. eller?

   Svara
   • Senior

     /  09/09/2017

    Ps. Gällande krönikan anser jag den rappakalja ur en journalistisk synvinkel.

    Svara
 24. G

   /  09/09/2017

  Bra att folk diskuterar i kommentarsfältet under videon också haha.

  Svara
 25. Jan

   /  09/09/2017

  Har haft en tvist här med Senior om ett problem av grammatisk natur. I normala fall skulle jag inte bry mig om sådana småsaker. Fel gör vi alla. Men eftersom han envisas med att han har rätt, trots flera påpekanden av mig, och istället kallar mig imbecill så vore kanske det bästa att vi löste den här tvisten en gång för alla. Så här är det kort och gott:

  – Senior hävdar att ordet faktan är genitiv, singular. Här är hans egna ord:
  ”Exempel:
  ”Faktan talar sitt tydliga språk.”
  (Vilket är är genitiv singular)
  Du är sannerligen imbecill.”

  Jag hävdar att faktum i nominativ, bestämd form plural (vilket det är frågan om här) heter fakta och inget annat. Ordet faktan är en felaktig konstruktion. Se: https://sv.wiktionary.org/wiki/faktum

  Så, vem har rätt? Jag eller Senior?

  Svara
  • Oväsentligt. Menar du att vi måste kunna prata och skriva svenska perfekt? Är det inte ett rasistisk angrepp? Det Google inte rättar är rätt.

   Svara
   • Jan

     /  09/09/2017

    Rasistiskt? Är du förryckt? Har jag sagt att vi måste skriva svenska perfekt? Knappast. Min poäng är det att man måste kunna erkänna när man har fel i sak. Särskilt efter flera påpekanden. För mig är det en principsak. Att sedan ge sig på den som rättar en är knappast god stil heller.

    Svara
  • Senior

    /  09/09/2017

   Eller så kan du sluta sila mygg och svälja kameler.

   Du beter dig precis som en vänsterinfiltratör när du ständigt försöker blanda bort korten med diverse avledande kommentarer och manövrar, samt personliga påhopp och annat (som tex ovanstående) för att försöka påverka trovärdighet istället för att debattera sakfrågan.

   Det är också ganska tydligt hur din påverkansoperation fungerar då du hela tiden backar i dina åsikter när du får för många nedtummar. Då skriver du plötsligt åsikter som de flesta kan skriva under på för att återskapa lite trovärdighet och få upptummar, för att sedan återigen påbörja din vänsterglidning.

   Testa att hålla dig till sak framöver och argumentera för sakfrågan istället för att leda in på sidodebatter om små språkliga petitesser.

   Du kan ju börja med att redogöra för anomalin i ditt påstående om mazlovs behovstrappa i förra tråden, att välgörenhet och givmildhet endast återfanns hos människor i toppen.

   Svara
   • Jan

     /  09/09/2017

    Du klarar inte av att erkänna när du gör fel. Istället går du till motangrepp med en massa påhittade anklagelser. Att fem andra håller med dig bevisar ingenting. Sakfrågan i det här fallet är huruvida det av dig påhittade ordet faktan är genitiv singular eller ej. Jag påstår att det inte är det. Du och dina tum-polare påstår att det är det. Du kan inte komma ur det här genom skenfäktning. Det är enbart ynkligt.

    Svara
  • Senior

    /  09/09/2017

   Att jag kallade dig imbecill var ett direkt svar på vad du kallade mig innan:
   ”Du är sannerligen en kretin. Grand mal.”

   Kallar du mig saker får du finna dig i att jag ger svar på tal din lättkränkta fjant.

   Svara
   • Jan

     /  09/09/2017

    Du är en skojare. Klarar du inte av att tillstå sakfel är du inte värd att spilla ord på. Utomordentligt uselt av dig.

    Svara
    • Senior

      /  09/09/2017

     Så säger du till alla meningsmotståndare när du får mothugg, likväl är du snart tillbaka med din smörja.

     Den dagen du slutar kasta epitet omkring dig slutar jag att kasta epitet på dig.
     -kommunistfjant.

     Och som vanligt när du ”påpekar något fel” så backar du aldrig upp det med länkar till fakta.
     (Antagligen för att du har fel i 99% av fallen.)

     Ett exempel till…..

     Faktum: Metaller oxiderar
     Faktum: ädla metaller oxiderar mindre än oädla.
     Faktum: en elektrolyt påskyndar galvanisk oxidation.
     Faktum: Man får jonvandring mellan olika metaller.

     FAKTAN (nominativ bestämd form) ovanför påvisar nyttan med en zinkanod i utsatta miljöer.

     Precis på samma sätt som man gör när man pratar om data och datan.

     https://sv.m.wiktionary.org/wiki/data#Substantiv

     Men eftersom jag inte hittar en officiell sida om ”faktan” viker jag mig härmed ödmjukt inför majoriteten på denna sida och inser hur hemskt vi misshandlar det svenska språket på min arbetsplats då vi utnyttjar språket på detta vis.

     Det bjuder jag gärna på G. 😉

     Ursäkten antas X, jag förstår att detta sitter långt inne att inse att Jan för en gångs skull verkar ha rätt i någon liten detalj. Du får trösta dig med att det är ännu svårare för mig. 😜

     Svara
     • Jan

       /  09/09/2017

      Ynkligt. Bara ynkligt…

     • Senior

       /  09/09/2017

      Precis som du.

      Det enda jag gjort är att sänka mig till din nivå, vilket jag varnat för tidigare.

      Inte lika kul då va?

     • Jan

       /  09/09/2017

      Du behöver inte sänka din nivå. Den är nog tillräckligt låg i alla fall. Hur vore det om du kunde erkänna att du har fel istället? Är det för mycket begärt?

     • Senior

       /  09/09/2017

      Hade du läst mitt inlägg hade du sett att det var precis det jag just gjorde, om än raljant och utan ödmjukhet, jag har sisådär 15-20 tillfällen tillgodo på dig….

     • Senior

       /  09/09/2017

      Mazlovs behovstrappa och din ståndpunkt att välgörenhet och givmildhet endast återfinns i toppen?

      Kommentar om det?

     • Senior

       /  09/09/2017

      Nehe, inte det?
      Svårt att erkänna ett fel? 😂

  • G

    /  09/09/2017

   Det är ganska ofta ni två inte håller med varandra :p
   För en som håller sig utanför så är det bara roligt läsa käbblet som oftast handlar om oviktiga saker som sossar, moderater, socialister, nyliberaler. Sen är det inte precis så att ni näthatar mot varandra som hardcores vänstern, ni är riktiga snällisar i jämförelse, ”gulle” som vänsterfolket skulle sagt. Äh, utan er två skulle det nog vara ganska mycket tystare här, det vore tråkigt, så snacka på bara och ibland agree to disagree 😛

   Svara
   • Jan

     /  09/09/2017

    Säkert G. Men det här är en principsak. Tre gånger har jag påpekat att han har fel i sak. Och det handlar inte om politik utan ett faktiskt skrivfel. Varje gång har han uppträtt arrogant och förnekat det. Samt istället gett sig på mig. Där går gränsen tycker jag. Gör man fel bör man ha kurage att tillstå det. Det är en hederssak. Det handlar inte om olika åsikter.

    Svara
  • tompas11

    /  09/09/2017

   Jan har rätt, det heter fakta.

   Svara
  • x

    /  09/09/2017

   @jan
   I detta fall har du rätt Jan.
   Förlåt Senior, men rätt ska vara rätt.

   Svara
  • Kristian

    /  09/09/2017

   Ett faktum, flera fakta.
   Förövrigt är jag trött på diskussionen om vem som är sosse och sossehatare (men det är inte min blogg.)
   … jag menar något med esse delendam.

   Svara
   • Dreadlock

     /  09/09/2017

    ” Förövrigt är jag trött på diskussionen om vem som är sosse och sossehatare ”

    +1

    Svara
    • Jan

      /  09/09/2017

     Den här debatten handlar inte om sossehatare. Den handlar om en enkel språkfråga. Är ”faktan” genitiv singular som Senior envist hävdar? Ja eller nej? Svårare än så är det inte. Sedan handlar det om anständigheten i att erkänna när man bevisligen har fel istället för angripa den som påpekar felet. Vad tycker du?

     Svara
     • x

       /  09/09/2017

      Ja, där ser du Jan, det är fler än jag som är trätt på att du slänger ur dig ”sossehatare” så fort dina argument tryter.
      Gör som jag; svara i sak och sluta använd epitet på de som inte tycker exakt som du.

     • x

       /  09/09/2017

      trätt ? … trött skulle det vara. Tydligen är jag trött eftersom jag inte såg det direkt.

     • Dreadlock

       /  09/09/2017

      Frågar du mig så svarar jag att det är förhoppningsvis sista gången man debatterar språkfrågor på en blogg som denna.
      För det andra så har Kristian helt rätt. Du är helt besatt av partipolitik och pepprar kommentatorsfältet med halmdockor, bara för att du råkar veta att det sitter en stor del högerorienterade bakom tangentbordet.

     • Jan

       /  09/09/2017

      Det här var just en enkel sakfråga. Förutom det en principfråga. Det handlar om anständigheten att erkänna när man har fel istället för att gå till motattack. Jag ser att Dreadlock duckar för sakfrågan. Frågan om sossehatare har jag inte dryftat. Håll er till sak. Två saker här:

      1) Är ”faktan” genitiv singular av faktum som Senior envist hävdar? Ja eller nej?
      2) Är det rätt att inte erkänna sakfel och istället ge sig på den som påpekar det?

      Det övriga snacket om att jag har fel politiska åsikter kan ni spara till senare. Det är inte det det handlar om här.

     • Dreadlock

       /  09/09/2017

      Det handlar tillräckligt mycket om dig och dina åsikter-hela tiden, nog för att jag hädanefter scrollar förbi dina inlägg- om jag säger så…

     • Senior

       /  09/09/2017

      Hade du hållit dig till sakfrågan om Mazlovs trappa hade vi aldrig haft denna diskussion….

      Så… Kan du nu när jag gett dig rätt i detta sidospår återgå till den ursprungliga sakfrågan om välgörenhet och din åsikt att den endast återfinns i toppen på trappan?

      Kan du motivera den åsikten?

      Min erfarenhet är nämligen den motsatta, att givmildhet står i närmast omvänd proportion i förhållande till den.

     • Jan

       /  09/10/2017

      Senior: Du är verkligen ynklig. Sakfrågan är huruvida ”faktan” är genitiv singular eller ej. Inte något annat som du hittar på. Nå, hur ska du ha det? Ja eller nej?

     • Jan

       /  09/10/2017

      Dreadlock: Precis som jag scrollar förbi dina obegåvade och förutsägbara inlägg.

     • Senior

       /  09/10/2017

      Detta var sakfrågan innan DU drog upp tidigare skrivfel ”som du inte bryr dig om”.

      https://toklandet.wordpress.com/2017/09/07/not-in-my-backyard/#comment-125135

  • Liten

    /  09/09/2017

   Jag kan bara tycka att detta blogginläggs titel passar några av kommentarerna jag läst ovan: ”det är ojättvist”! Hoppas jag använde kolon rätt där, om inte så skiter jag i det.

   Svara
   • Kristian

     /  09/09/2017

    Kolonet ser bra ut, men om du vill kan vi diskutera utropstecknets placering relativt citattecknen. 🙂

    Svara
    • x

      /  09/09/2017

     Visst, det beror på vem som lagt till utropstecknet och inte.

     Svara
   • Jan

     /  09/09/2017

    Min kritik handlar inte i grunden om språkfel. Jag har överseende med språkfel. Även mina egna. Utan egentligen om principen att erkänna fel när man är överbevisad. För mig är det en självklarhet. För Senior, och vissa andra, är det inte viktigt. Viktigare då att gå till motangrepp. Det är det jag reagerar på. Jag tycker inte att det är ”fair play” helt enkelt.

    Svara
    • Senior

      /  09/09/2017

     Vad bra!

     Då kan vi nu överge ditt sidospår om språkfel och återgå till sakfrågan om Mazlovs trappa!

     Nå, hur motiverar du nu ditt påstående?

     Svara
     • Senior

       /  09/09/2017

      Bristen på svar gällande trappan och proportionerna av detta språkliga sidospår…..

      Kan jag tolka det som att du Jan har lite svårt att erkänna att du hade fel? 😂

     • Jan

       /  09/10/2017

      Senior: Det är språkfrågan som är huvudspåret här. Ingenting annat. Du hävdar att ”faktan” är genitiv singular av faktum trots att det bevisligen är fel. Är du man nog att erkänna att du har fel?

     • Jan

       /  09/10/2017

      Å andra sidan är det korkat av mig att förvänta mig att du erkänner ditt misstag. Du är en skojare. Det har du redan bevisat. Hade du varit ärlig hade du erkänt ditt misstag redan. Så fortsätt du att ljuga bäst du vill. Jag bryr mig inte längre.

     • Senior

       /  09/10/2017

      Hade du läst mitt tidigare inlägg hade du sett att jag redan tillkänt mitt misstag.
      Men ok, jag gör det igen: jag hade fel!

      Mazlovs behovstrappa?

 26. MiT

   /  09/09/2017

  Svara
 27. Frogfish

   /  09/09/2017

  Det var det sämsta kommentarsfält jag någonsin läst. Fy f*n för er 2 som sabbat mina senaste 10 minuter i livet, de får jag aldrig tillbaka.
  Att ni inte skäms…. Har ni varit på 3-dubbel östrogenbehandling? Hur kan ni tro att detta har nåt som helst intresse för nån människa på jorden?
  Och Jan, ta dina höger/vänsterspöken och dra nån annanstans. Ditt horisontella perspektiv på politik är så förra milleniet.
  Och Senior, höj nivån, åtminstone för din egen skull.
  Orka…….

  Svara
  • Liten

    /  09/09/2017

   Så jävla rätt.

   Svara
  • Senior

    /  09/10/2017

   Helt rätt, ber om ursäkt.
   Försökte bara påvisa poängen för Jan med hans egna medel, men jag borde insett att han som vanligt inte är mottaglig för något.

   Kommer att skärpa mig framöver.

   Dock kommer jag inte låta honom stå oemotsagd när han kastar epitet på folk då detta fungerar som reklam; låter löjligt när folk hör det, men påverkar ändå på ett annat plan.

   Svara
  • Jan

    /  09/10/2017

   Dra någonstans själv. Med vilken rätt ger du order här? Jag håller med om att konflikten blev långdragen. Det var aldrig min intention. Hade Senior gjort det rätta och erkänt sitt misstag så hade det varit avklarat direkt. Vilket hade varit det bästa. Ur alla synvinklar. Även din.

   Svara
   • Frogfish

     /  09/10/2017

    Jag gav inte order, jag gav uttryck hur mkt jag tycker du sabbade kommentarsfältet. Även du måste väl inse att INGEN har intresse av din och Seniors vendetta. Och inser du inte det så är du lika tragisk som du framstår.
    Men det är bara min åsikt. Kan inte du upplysa mig om varför du tvingar på oss ditt tjafs, utan att skylla på Senior. Bara barn kör med ” det var han som började”.

    Svara
    • Jan

      /  09/10/2017

     Tragisk kan du vara själv. Vem ger dig rätt till sådan fräckhet? De var ingen vendetta. Det var bara ett enkelt test för att kolla om man kan komma undan med att ljuga och sedan ge sig på den som påtalar det på det här forumet. Uppenbarligen kan man det. Och man får till och med stöd för det av en likasinnad mobb. Nu vet jag det. Fast jag borde ha insett det innan.

     Svara
     • Frogfish

       /  09/10/2017

      Jag kommenterar bara hur du framställer dig själv. Hur andra uppfattar dig kan du tyvärr inte bestämma över, och tyvärr så framstår du som tragisk just nu.

      Men är du stolt över hur du belamrat detta kommentarsfält med en helt irrelevant diskussion, så är det väl ok. Men det säger ju mer om dig, dvs att du skiter i andra som vill debattera ämnet, bara du får svar i en skitfråga som du och Senior skulle kunna tagit på mail och besparat oss andra idiotin.
      Men som sagt, är du nöjd hur du framstår så överlever jag. Jag får hoppas på ett nytt inlägg från MIT imorgon och att din internetuppkoppling krånglar.

     • Jan

       /  09/10/2017

      Hur du uppfattar mig kan du hålla för dig själv. Precis som jag undviker att berätta hur jag uppfattar dig. Därför struntar jag i att bemöta din oförskämdhet.

     • Frogfish

       /  09/10/2017

      På samma sätt som du anser dig ha rätt att ockupera ett helt kommentarsfält med trams, så anser jag att jag har rätt att säga vad jag tycker om det.
      Och när det gäller att slänga sig med epitet om andra är du ohotad etta, det kan jag inte ta ifrån dig.
      Men jag upprepar, är du stolt över din medverkan i detta kommentarsfältet så får du vara det. Dock framstår du som en töntig variant av en 80-talsikon:

      Och om du tycker att det är oförskämt av mig att uttrycka hur jag uppfattar dig, så kanske du ska fundera på att ändra hur du uppfattas….

 28. dragkula

   /  09/10/2017

  ”Så här ser två feminister ut…”

  Jag klickade på det YouTube-klippet och fram kommer två vampyrer!!!?

  Ska vi inte låtsas om vampyrerna?

  Svara
 29. MiT

   /  09/10/2017

  Den där ”Amir” har råd med fet kamera med objektiv i alla fall förutom alla resor varje helg…

  Svara
  • MiT

    /  09/10/2017

   Svara
   • Olof

     /  09/10/2017

    Var inte fånig nu, man kan inte sätta ett pris på vithet. Den är rent objektivt värd mer.

    Svara
  • Robin

    /  09/10/2017

   Gick förbi alldeles nyss, såg mer ut som 20 än 200

   Svara
  • G

    /  09/10/2017

   Helt sjukt hur cirkusen bara fortsätter utan att någon avbryter, så jävla illa. När man ser hans ”billiga” kameror så blir bevisen för att cirkusen är välorganiserad än starkare. Men det finns såklart unga kvinnor som älskar detta….

   Hanna: ”Skörstark lärarstudent, växtgäri och stickningstant. Rött hjärta och gröna fingrar. Älskar coola tjejer, ska fostra dem i mängder när jag blir lärare.”

   Svara
  • Nightrunner

    /  09/11/2017

   Skulle lagt pengarna på nya byxor istället… (förlåt min låga nivå)

   Svara
  • Svara
 30. Apropå detta hade jag bara en liten fråga:

  Svara
  • ”Långt ned i kommentarsfältet”
   ”Bakom den gröna ‘skicka kommentar’-knappen”
   ”Utan argument på Twitter”

   Svara
 31. MiT

   /  09/10/2017

  Svara
 32. MiT

   /  09/10/2017

  Svara
 33. Senior

   /  09/10/2017

  Helt OT, en liten fundering.
  Ha tålamod med denna långa text, men den har en relevans till denna blogg som helhet.

  Jag blev först lite förbryllad över en reaktion på en i sammanhanget liten detalj som blåstes upp till enorma proportioner.

  Jag kände igen detta agerande från andra sammanhang. En individ som kommenterar här har länge legat och gnagt mig i bakhuvudet, men nu har han övertygat mig.

  En känd namne, ertappad som KGB agent, har uppvisat nästan exakt samma beteende.

  När en bok släpptes om bl.a. hans förehavanden som betald av KGB, att ha hängt ut och avslöjat svensk underrättelsetjänst, en massa lögner om sin uppväxt, etc. etc. Lyckades denne Jan att få boken tillbakadragen och få en förskjutning av hela ämnet till att handla om ett betyg! Hela uppmärksamheten var nu istället riktad på om det var ett terminsbetyg eller ett slutbetyg!
  Två små faktafel, ett om vilken sorts betyg, och ett om blå eller svart färg på en klänning fick hela boken att dras tillbaka. Alla andra lögner och förbrytelser denna Jan gjort sig skyldig till drunknade i larmet om ett betyg.

  Läs gärna mer om detta här:
  https://tankaromib.wordpress.com/2014/01/07/frigyes-bok-dras-in-och-vilka-ar-de-andra-98-felen-i-boken-om-guillou-om-jans-mediestrategi-och-dromvarld/

  Varför drar jag in detta här?

  Jag påstår inte på något vis att Jans namne är samma Jan, men agerandet är i stort sett identiskt mellan de två, och detta sätt att agera lärdes ut i vissa skolor som utbildade inflytelseagenter på östsidan. Stasi agenten Alexander Radlers beteende vid avslöjandet är ytterligare ett exempel på exakt samma modus operandi.

  Med risk att låta som en konspirationsteoretiker är åtminstone jag övertygad om att en inflytelseagent har fått upp ögonen på denna blogg. Om det sedan är på eget initiativ som privatperson eller som en del av en större helhet låter jag vara osagt.

  Om han är aktiv, vilande eller avskriven låter jag också vara osagt.

  Det enda jag egentligen noterar är att beteendemönstret är exakt enligt den mall som lärts ut av underrättelseorganisationer och som andra, konstaterade fall, har använt.

  Men det räcker åt mig.

  Svara
  • Jan

    /  09/10/2017

   Nu ägnar du dig åt personförföljelse och förtal. Det du sysslar med strider mot god nätetikett. MiT borde ge dig en varning. Det är inte bara så att du inte klarar av att erkänna att du gjort fel. Vilket egentligen borde vara en enkel skitsak. Du klarar dig tack vare att du har en klick likasinnade som håller med dig även när du slingrar dig undan dina lögner.

   Det enda du hade behövt göra var att tillstå på ett rakt och hederligt sätt att ordet ”faktan” vare sig är ett accepterat ord eller genitiv singular som du hävdar. Men det klarade du inte. Istället beter du dig illa och ger dig på mig. Det är ledsamt att du får hålla på som du gör. Jag tycker det är ynkligt.

   Jag ger mig nu för ett tag. Så får du husera fritt med dina lögner och dumheter. Säkert med stöd av dina åsiktskamrater. Men jag tycker att MiT borde ge dig en varning. Du beter dig illa. Bara det du skriver ovan är egentligen nog för en förtalsanmälan. Det är knäppt dessutom. Inte riktigt friskt om man säger så.

   Svara
   • Senior

     /  09/10/2017

    Udda, förra veckan när du gjorde exakt samma så hävdade du själv att det var irrelevant då vederbörande liksom du skriver anonymt.

    Men jag släpper detta nu, du är helt enkelt bränd i mina ögon.

    Därmed inte sagt att jag kommer låta ditt kommunistdravel stå oemotsagt framöver.

    Svara
    • Jan

      /  09/10/2017

     Är det någon som är bränd så är det den som inte klarar av att erkänna ett enkelt misstag. Det borde du ha gjort. Det är en hederssak. Kommunism eller socialism har ingenting med det att göra. Ärlighet däremot. Jag drar mig ur nu. Du är hopplös. Men jag tycker fortfarande att MiT borde ge dig en varning. Du beter dig illa. Att ett litet gäng likasinnade stöttar dig i det förändrar inte saken.

     Svara
     • Senior

       /  09/10/2017

      Denna kommentar handlar inte om ”faktan” det handlar om ett återkommande mönster från Jans sida.

      Med ständiga förskjutningar av ämnet och vilseledande sidospår, nedsättande kommentarer om debattmotståndarna, etc. precis som sin offentlige namne.

      Jag har redan erkänt mitt misstag två gånger.

      Mit får gärna ge mig tio varninar vad mig anbelangar.

      Denna kommentar är dock min sista i denna fråga så det torde inte vara nödvändigt.

     • Jan

       /  09/10/2017

      Ditt erkännande var inget riktigt erkännande. Det enda du hade behövt göra var att rakt på sak erkänna att du hade fel. Utan kringelkrokar och krumbukter. Så hade saken varit ur världen. Både för dig, mig och alla andra stackare som tvingats läsa detta. Men det gjorde du aldrig. Det var mitt sista ord i det här ärendet.

     • Frogfish

       /  09/10/2017

      Äntligen……..

 34. x

   /  09/10/2017

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  09/10/2017

   Den något absurda alliansen mellan feminism och islam är vid första anblick obegriplig, men den ska ses som samlivet till inbördes nytta mellan två olika arter, som i det här fallet troligen förenas i den enes kvinnohat och den andres avsky mot män, kryddat med respektive parts fäbless för moralism och endimensionella förklaringsmodeller. Feminism är trots allt mer av en religion, därav överenskommelsen med islamister angående separata badtider.

   Svara
   • Senior

     /  09/10/2017

    Typ ”fiendens fiende är min vän”.
    Ända tills den gemensamma fienden är borta.
    -Då kommer feministerna få ett bryskt uppvaknande.

    Svara
 35. Har ni märkt Aurora? Nej, inte morgonljuset utan militärövning. Vänster ropar: inga främmande soldater i Sverige. De protesterar mot att vi övar med våra partner.
  Samtidigt släpper de in okända män, kanske soldater förklädda till lidande flyktingar, i tiotusentals och gullar med dem.
  Stå upp för dem som orkar ens tänka att försvara detta land!

  Svara
  • Senior

    /  09/10/2017

   Amen!

   Svara
  • Pelle2

    /  09/10/2017

   Och deras kritik mot kamraterna i Rysslands övning är minst sagt mild i jämförelse.
   ..

   Svara
 36. x

   /  09/10/2017

  Svara
 37. x

   /  09/10/2017

  Svara
  • Inte 31 miljarder alltså, utan 31 miljarder extra!
   Det går knappt att hitta på. Jag behöver ett nytt lass emojis för att uttrycka mig.
   På min tid hade vi bara den här: 😦

   Svara
 38. x

   /  09/10/2017

  Svara
 39. x

   /  09/10/2017

  SD-kravet: Polisanmäl ensamkommande som ljugit om sin ålder:
  http://www.friatider.se/sd-kravet-polisanm-l-ensamkommande-som-ljugit-om-sin-lder

  ”Sverigedemokraterna i Malmö kräver att kommunen polisanmäler så kallade ensamkommande flyktingbarn som ljugit om sin ålder. De ska också betala tillbaka bidragen de fått. Socialdemokraterna vägrar dock gå med på kraven”.

  ”SD i Malmö har lagt en motion om att ensamkommande migranter som fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket ska polisanmälas för bedrägeri och bidragsbrott.

  Redan idag polisanmäler Malmö stad per automatik personer som försökt tillskansa sig försörjningsstöd på falska grunder.

  SD kräver är att Malmö stad börjar behandla alla bidragsfuskare lika”.

  Svara
 40. GL

   /  09/10/2017

  http://newsvoice.se/2017/09/09/granskning-sverige-svt-facebooksida/
  Det visar sig att SVT:s Kommunikationschef för sociala medier i Stockholm, Hanna Larsson, är nära vän till #jagärhär-ledaren Magnus Dennert. Granskning Sverige kan alltså avslöja hur en organisation, vars syfte är att genom okynnesanmälningar, censurera invandringskritik på internet, styrs och organiseras från chefer på SVT.

  Svara
 41. G

   /  09/11/2017

  Det kryper i kroppen när jag ser hur sjukligt naiva vissa är och tror på allt utan vidare, jag är så här gammal, jag har ingen familj, jag flydde från krig, återvänder jag så dör jag osv, (ni kommer ihåg tweeten från SR Huitfeldt om att många välkomnas av sin familjer på flygplatsen?)…

  Det stämmer iofs att mycket av det som sägs på nätet är skitsnack, men du inte bara tror på skitsnacket Karin, det du säger är också skitsnack.

  Svara
 42. x

   /  09/11/2017

  Svara
 43. x

   /  09/11/2017

  Svara
  • Jan

    /  09/11/2017

   Och du fortsätter med din partipropaganda. Har du betalt av Alliansens partikansli? Ett tips till dig: Statsministern kritiserar sällan nyliberalism. Han är mer inriktad på samarbete över blockgränsen.

   Svara
   • x

     /  09/11/2017

    Här är exempel på sådant ”samarbete över blockgränsen”:

    Svara
   • Pelle2

     /  09/11/2017

    Löfvens vilja till ”samarbete” med oppositionen handlar om att alla skall samarbeta på sossarnas villkor. Annars får det vara.
    Jag har dock aldrig hört honom kalla oppositionen för nyliberala och har svårt att tro att han kommer att göra det heller. kan inte se att det vore ett framgångsrecept för jag tror inte att begreppet säger något för speciellt många.
    Då är det väl bättre att kritisera oppositionen i sakfrågor antar jag.

    Svara
    • Jan

      /  09/11/2017

     Precis Pelle. Fast det struntar x och hans tum-polare i. Han är bara ute efter att smutskasta det ena blocket hela tiden. Dessvärre finns det god grogrund för det på den här sidan. Alla har väl redan glömt de åtta alliansåren.

     Svara
     • Pelle2

       /  09/11/2017

      Jag tror nog att vi alla, och då menar jag även jag själv, tenderar att bli lite enögda utifrån våra politiska preferenser.
      Är ju alltid svårare att kritisera dom som man i huvudsak sympatiserar med.
      Jag försöker dock för egen del att erkänna när politiker från min sida har gjort något som är fel.
      sedan vet du ju av egen erfarenhet att jag gärna skriver om sådant som vänstern gör och har gjort som jag inte tycker är rätt 😉

      Men det är ju trots allt rätt kul att debattera med sina politiska motståndare:-)

   • x

     /  09/11/2017

    @jan
    Vem har sagt att det var statsministern jag tänkte på när jag hittade handboken?
    Hur vet du vad som står i handboken, har du läst den?

    Svara
    • Pelle2

      /  09/11/2017

     Med tanke på att omslaget på boken pryds av Löfven så är väl inte Jans misstanke särskilt långsökt.

     Svara
 44. MiT

   /  09/11/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  09/11/2017

   Lite traditionell GBA från Hadley-Kamptz.
   Gick in och tittade i tråden och såg att hon gjorde en halv pudel gentemot Uvell och sa att hon inte är högerextrem. Däremot anser hon tydligen att Janouch är det.
   Men frågan är om hennes pudel gentemot Uvell hjälper ?
   Hon har redan brunsmetat henne genom jämförelsen och hon är ju inte den enda vänstertomten som har velat göra det…

   Svara
  • Nykteroklok

    /  09/11/2017

   Jag tror att en ung Hasse Alfredson idag hade haft det svårare att ta sig någonstans. Nu när kön, hudfärg och sexuell läggning är överordnat allt annat kryssar han ju fel i varje ruta. Tänkte på det även när Gösta Ekman dog, att många av de som då hyllade honom på landets kultursidor hade gjort allt för att motarbeta honom om han hade varit ung idag.

   Svara
  • Jan

    /  09/11/2017

   Hasse och Tage verkade under en helt annan tid. En tid innan massinvandringen hade tagit fart. De tog ställning i frågor som var aktuella då. På 60- och 70-talet. Samt en bit in på 80-talet. Att tillskriva dem tokvänsterns åsikter idag är inte riktigt hederligt.

   Svara
   • Pelle2

     /  09/11/2017

    Skulle snarare vilja påstå att Nykter och klok menar att de skulle få problem idag just för att dom inte var tokvänster och dessutom var vita och heterosexuella män.
    Idag skulle dom helst ha varit rasifierade,homosexuella och radikalfeministiska unga kvinnor för att bli hyllade.

    Svara
  • Nilsson

    /  09/11/2017

   Att skandalen om transportstyrelsen hände och att Löfven inte visste om det är så osannolikt att egentligen har det inte hänt?
   Tror att Hasse o Tage hade haft gott om uppslag utan att behöva brunsmeta.

   Svara
  • Motkraft

    /  09/11/2017

   De hade gjort en satir där Lindeman fullständigt hade sopat golvet med förespråkarna för det goda hatet, den goda uthängningen, den goda förföljelsen, det goda ljugande, det goda våldet och den goda mobbningen.

   Och med Lindemans hjälp helt dragit ned byxorna på de som tror sig driva bort de onda krafterna. Men i själva verket själva är ondskan eftersom de helt glömt bort vad demokrati och det fria ordet är för något.

   Svara
   • Nilsson

     /  09/11/2017

    Radikalfeminist Fridolf Lindeman!
    Eller blir det Lindekvinna?

    Svara
 45. https://www.spectator.co.uk/2017/09/migration-is-complicated-dont-pretend-its-not/
  ”At your next dinner party, for instance, try asking this closely related but morally neutral question: ‘Do you think that, with 500 million people set to join the global travel market in the next decade, some cities will have to impose limits on tourism?’ The very same people who would start frothing or sobbing in any debate on migration will give thoughtful, nuanced and intelligent answers. I wonder why this is.”

  Svara
 1. Vad hände 2017? Del 5 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: