Jag ställde en fråga till Magnus Dennert, SVT, som sköter twitterkontot @svtopinion, ni kan aldrig ana vad som hände sen!

Idag inträffade en otrolig slump, mitt fb-konto råkade stängas ner efter att jag frågade Magnus Dennert, som ju sköter SVT Opnions twitterkonto, om det var sant att SVT ratade hans första förslag på idolporträtt på hans fru Mina Dennert som tillsammans med Magnus driver #jagärhär

Förslaget är bilden i tweeten nedan

Det kom ju fram igår att det ÄR Magnus Dennert som sköter SVT Opinions twitterkonto trots att Ulf Johansson på SVT blånekade till det. Så jag tänkte att Magnus Dennert borde ha lite humor för att väga upp skenheligheten i att sprida sitt eget hyllningsporträtt på sin egen fru i SVT:s namn utan att ens nämna att det är hans fru?

Nåja, det visade sig att han förmodligen inte har någon humor. Idolporträttet av Mina Dennert på SVT Opinion är fantastisk propaganda, hon är vid havet, vinden blåser i hennes hår och allt spelas upp i slowmotion.

Och som en outgrundlig slump så stängdes mitt fb-konto av just idag. Efter att jag frågat Magnus Dennert om hans första förslag ratades.

Det verkar faktiskt vara så att allt som postas av twitterkontot @svtopinion numera kan förutsättas endast postas av och för aktivister i #jagärhär. I SVT:s namn.

Nå, nu var det inte ett fb-konto med mitt riktiga namn så att det skulle stängas av förr eller senare var inte oväntat. Men visst är det en märklig slump att det sker just idag efter jag frågade Magnus Dennert om idolporträttet? Magnus som ju tillsammans med Mina driver #jagärhär vars affärsidé är att just få fb-konton de inte gillar nedstängda…?

Där är Magnus Dennert.

Det lönar sig att stänga ner fb-konton och vara kommentarsfältspammare. Klirrar dödsskönt i plånkan i Billdal där de bor, Billdal som väl mest är känt för att sakna sk mångkultur.

MVH

MiT

 

Annonser
Lämna en kommentar

54 kommentarer

 1. Daniel Hammarberg

   /  09/20/2017

  Tidigare var jag av uppfattningen att SVT var Sveriges Pravda. Men när man hör sådant som detta så börjar det kännas som att det är Sveriges Kreml också.

  Svara
 2. Senior

   /  09/20/2017

  Jag säger ju det, denna röda röta har spritt sig alldeles för långt in i statliga myndigheter, media och, ja i stort sett samtliga organisationer.

  Svara
 3. Gorby

   /  09/20/2017

  Katerina Janouch sågar förslaget att lägga finansieringen av SVT via skattsedeln.
  http://katerinamagasin.se/jag-vill-inte-tvangsbeskattas-for-statlig-mediepropaganda/

  Svara
  • tompas11

    /  09/21/2017

   Ja varför ska jag betala för något som jag inte vill ha. Statstelevisionen för väl betalas av STASI!

   Svara
   • Senior

     /  09/21/2017

    Deras indrivningsmetoder de har idag påminner en hel del om stasi i sig….

    Jag ser två fördelar med att lägga det på skatten:

    1. Det framgår åtminstone lite tydligare att alla dessa ”avgifter” och ”licenser” bara är ett annat ord för ”skatt”. Därmed blir det lite tydligare hur höga skatter vi egentligen har.

    2. Man kan med detta alternativ lägga ner stasianstalten i Kiruna, deras mandat (privat företag med myndighetsutövning) och arbetsmetoder är inte värdigt ett land som kallar sig demokratiskt.

    Därmed inte sagt att detta på något sätt är bra. Det bästa torde vara att svt som alla andra får koda sina kanaler. Problemet för dem är att de skulle tappa mellan 95-100% av dagens ”kunder” i det fallet.

    Gällande samhällsinformationen de motiverar sin existens med kan dessa lätt villkoras in i de privata aktörernas sändningstillstånd. -Fem minuter ”anslagstavlan” per vecka eller månad, och rätten att bryta vid ”viktigt medellande” torde räcka.

    Jag har svårt att se att de 99.9% övriga av svt och sr programutbud av typen ”labb & larv” över huvud taget kan räknas som ”samhällsnytta”….

    Svara
 4. Micke

   /  09/20/2017

  Så de kan gå…

  Svara
 5. Gorby

   /  09/20/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  09/21/2017

   Och systemkollapsen består endast i statsbudgeten ?
   Att det saknas bostäder och sjukvård och skola går på knäna samt att kommunernas räkning för socialbidrag skjuter i höjden är inget problem enligt Sima.
   Antingen är hon korkad eller så tror hon att vi är korkade..

   Svara
   • Jag skulle gissa att Sima hyllade Sandviken-rapporten…

    Svara
   • Steerpike

     /  09/21/2017

    Hon anser nog att Nisse i Hökarängen är korkad.
    Vidare så anser hon sig säkerligen högutbildad och högintelligent. Då hon själv ibland blir lurad och vilseförd (bl a av det ondskefulla patriarkatet och hennes egen under det rosa täcket påtvingade personlighet) så måste ju Nisse bli lurad jämt. Hur skulle en medelnisse kunna undgå att bli lurad av nazister och pedofila mansnätverk om Jonna ibland måste erkänna sig oförstående eller lurad? Slikt går ej an och därför måste Nisse uppfostras! Nisse behöver en moderlig tolk som förklarar tillvaron.
    En tillvaro som iofs är beroende av vem som iakttar den.
    Nu är inte Jonna här och kan försvara sig….så ovanstående skall endast ses som funderingar och spekulationer som mycket väl kunde handla om en annan Jonna (eller kanske egentligen handlar om en annan Jonna? Författaren är död och allt är narrativ och narration).
    Bor det någon Nisse i Hökarängen?

    Svara
    • Skruven

      /  09/30/2017

     Det bor flera stycken Nissar i Hökarängen.

     Svara
  • michael.

    /  09/21/2017

   En lågkonjunktur föregås nästan alltid av en överhettad marknad där politiker som inte lärt sig läxan påskyndar kraschen med att spendera pengar på höjda bidrag.

   Svara
  • Johan A

    /  09/21/2017

   Om den slutliga statliga budgetvinsten ligger på 80 miljarder borde det väl inte finnas brist på pengar till exempelvis förlossningsvården? Det känns konstigt att en feministisk regering låter våra blivande mödrar föda vid vägkanten pga av pengabrist nedstängda förlossningsavdelningar när det finns så mycket pengar att röra sig med.

   Svara
 6. G

   /  09/20/2017

  Haha, vilket jävla skämt detta börjar bli. Ett ganska så allvarligt och obehagligt skämt, speciellt med tanke på vilka som är inblandade och deras kopplingar till e.g ”opartiska/neutrala” SVT. De tar inte neutralitet och opartiskhet seriöst för fem öre!

  Folk med Facebook borde ge tillbaka så de får smaka på sin egen medicin…

  ”Sök upp #jagärhär på Facebook och följ informationen på skärmdumparna. Välj ett alternativ som ger möjlighet att rapportera till Facebook på slutet”
  https://www.gangrapesweden.com/jagarharterrorgrupp.php

  Inte för att jag öht tror att Facebook bryr sig, Facebook är ju mest troligt på SVT:s sida oavsett vad det gäller, i.e SVT kan aldrig göra fel.

  Och det blir säkert ännu bättre när ”journalister” ska hjälpa Facebook att stoppa falska nyheter. Om det är riktiga falska nyheter så är det väl en sak, men om journalister anser att något är falsk för att journalisten själv inte håller med, då blir det ju istället journalisten som är falsk. Falska journalister existerar säkert också, sådana som inte sätter journalistiken först, utan sin egen åsikt.
  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/omstritt-forsok-stoppa-falska-nyheter-pa-facebook

  Svara
 7. MiT

   /  09/20/2017

  Svara
  • G

    /  09/20/2017

   Ugh. Den där jävla konvertiten igen, av någon anledning tenderar konvertiter bli ännu värre. Ja men så trevligt…

   Svara
 8. G

   /  09/20/2017

  ”Regnbågstrappan nymålad – ”Vi måste stå upp mot hatet”

  Syftet med trappan är att symbolisera alla människors lika värde.”
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/malningen-av-regnbagstrappan-blev-en-folkfest

  Svara
 9. Gorby

   /  09/20/2017

  Svara
  • Klimathotet

    /  09/20/2017

   Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
   Oberoende hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha 😛

   Svara
 10. MiT

   /  09/20/2017

  Svara
  • G

    /  09/20/2017

   Hyllad förening? Hahaha, det var ju också en jävla beskrivning!
   ”Vi vill gjuta mod i människor… genom att tysta människor”

   Svara
  • G

    /  09/20/2017

   Haha, tror knappt det är. Jag ser att en Robert (vars avatar jag kände igen) gillat eller retweetat tweeten av GP ovan. Det här är Robert: https://www.gangrapesweden.com/rogerhedstrom.php

   Han skriver bland annat:…
   ”Vi har som vanligt kämpat hårt ute i kommentarsfälten. Vi står enade i kampen för det goda samtalsklimatet och kommer att fortsätta göra det. Alla ska våga göra sina röster hörda.”

   Svara
   • Pelle2

     /  09/21/2017

    Det är väl snarast så att de vill att rätt röster skall höras och resten klassas som hatare.

    Svara
  • MiT

    /  09/20/2017

   Svara
 11. MiT

   /  09/20/2017

  ”JAG TROR FAKTISKT ATT DET ÄR KÖRT”
  http://iotakt.se/jag-tror-faktiskt-att-det-ar-kort/

  Svara
  • G

    /  09/20/2017

   Usch, vilken deprimerande läsning 😦 Bra kommentarer också, bl.a. av Rikard. Oförlåtligt vad politikerna gjort (och gör) med kära Sverige.

   Svara
 12. G

   /  09/20/2017

  Svara
  • tompas11

    /  09/21/2017

   Hanif Bali – vända kappan efter vinden. Näää han är inte trovärdig det minsta. Kolla Hanifs förflutna…

   Svara
   • Melmac

     /  09/21/2017

    Han är den enda politiker som ärligt sagt att han haft fel och tänkt fel, det inger mer trovärdighet än att göra som alla andra, ignorera och inte låtsas om vad man tyckte tidigare.

    Svara
 13. HanUtanKoll

   /  09/20/2017

  Ontopic:

  😁

  Svara
 14. G

   /  09/20/2017

  Svara
 15. G

   /  09/20/2017

  Svara
 16. G

   /  09/21/2017

  Haha, KD ställer inte ens upp i kyrkovalet, EBT kände sig tvungen förtydliga att det inte finns någon koppling öht mellan KD och KR, hon sa i intervju att hon tom tar avstånd från KR i kyrkovalet…

  Svara
  • Pelle2

    /  09/21/2017

   Veronica Palm är verkligen genuint korkad !
   Dessutom är hon oempatisk som skrattar åt andras misslyckande istället för att hylla hennes eget partis framgångar.
   Men vi vet ju alla vilken manshatare hon är så ingen är väl förvånad…

   Svara
 17. MiT

   /  09/21/2017

  Svara
  • Rikard

    /  09/21/2017

   Hej.

   ”Vargen kommer!”

   Fast i den versionen av sagan jag fick höra som liten slog byborna till slut ihjäl nattvakten eftersom han inte slutade ropa varg istället får att göra sitt jobb

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • Rikard

     /  09/21/2017

    Hej.

    ”För” att göra sitt jobb, även om jobbet var ‘får’… mutter gruff ibland stavar man som en journalist…

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
  • Gaijin

    /  09/21/2017

   Man får dock inte glömma att SMR bytte namn till NMR 2016. Det kan vara bra att kolla igenom hur ofta SMR nämnts 2014-2016.

   Att det har skett en starkt ökad fokusering på en liten nynazistisk sekt är uppenbart dock.

   Svara
 18. MiT

   /  09/21/2017

  Svara
 19. Pelle2

   /  09/21/2017

  Metros sexualupplysare Pelle Ullholm vill nu att man inte skall dela in folk efter deras sexualitet utifrån en monosexualitet. Det vill säga att man inte skall utgå ifrån att antingen är man homo eller heterosexuell.
  Han påstår att 14% i några gymnasieklasser anser sig vara bisexuella eller vill inte definiera sig som tillhörig någon av grupperna.
  Jag menar att man i allmäna resonemang måste kunna utgå ifrån hur det är för majoriteten.
  Dv.s att man utgår ifrån att antingen är man hetero eller homo.

  Det går snart inte att föra något som helst resonemang utan att man måste lägga in brasklappar för att inte förolämpa eller exkludera den ena eller andra gruppen trots att de
  tillhör en minoritet.
  samtalet blir så krångligt att man till slut avstår från att prata med människor man inte känner för man orkar inte med alla brasklappar som skall tas med.

  https://www.metro.se/artikel/skippa-etiketterna-alla-är-inte-monosexuella

  Svara
 20. Pelle2

   /  09/21/2017

  Ledarredaktionen på Blekinge läns tidning dömde ut Ulla Anderssons (V) ostkroksresenomang kring den höjda skatten på investeringssparkonton.
  Dom räknade ut hur många påsar med ostkrokar det blir med alla av regeringens skattehöjningar och det totala skattetrycket och avslutade med följande träffande kommentar:

  ”Det brukar heta att vägen till helvetet är kantad av goda föresatser. I Vänsterpartiets fall kanske man borde tala om att vägen till helvetet är kantad av goda ostkrokar. För Vänsterpartiet får aldrig nog av ostkrokar. Nej, sanningen är faktiskt den att de inte är nöjda förrän de kontrollerar alla ostkroksfabriker och alla ostkroksbutiker. Ja, det är ju själva poängen med socialism. Hur utfallet av det har blivit är så väl bekant så det inte behöver upprepas här.

  Gå inte på ostkroksretoriken. För efter den här påsen med ostkrokar kommer nästa, och nästa.
  http://www.blt.se/ledare/vagen-till-helvetet-ar-kantad-av-goda-ostkrokar/

  Svara
  • Pelle2

    /  09/21/2017

   Oskroksresonemanget är väl förövrigt närbesläktat med Pizza och fanta och rödvinsresonemanget som fördes av Schyffert och Virtanen.
   Det vill säga man vill förminska den ekonomiska påverkan som samhällets beslut får på den enskilde människan i syfte att rättfärdiga den förda politiken och förminska andra personers invändningar.

   Svara
 21. Pelle2

   /  09/21/2017

  Mera OT:
  Civil right defenders överklagar Vellinges beslut om att förbjuda tiggeri på vissa platser.
  Dom menar att ”Tiggeriförbudet orsakar obefogade och oproportionerliga inskränkningar
  av människors grundläggande fri-och rättigheter”
  Så det är en grundläggande fri och rättighet att sitta utanför en affär och tigga i ett land man inte är medborgare i ?
  Ingen hindrar dom ju från att vistas på en plats utan att tigga utan det är tiggeriet som förbjuds. Därmed är det ingen inskränkning i rörelsefriheten.

  Det är alltså något eftersträvansvärt enligt dom att skapa möjligheter för människor att sitta och tigga istället för att uppmuntra dom att försörja sig på ett annat sätt ?

  https://www.svd.se/vellinges-beslut-om-tiggeriforbud-overklagas/i/senaste

  Svara
  • Melmac

    /  09/21/2017

   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/vellinges-tiggeriforbud-overklagas-till-forvaltningsratten

   ”– Det här handlar ju i grund och botten om fattigdom och att bekämpa den, vi ser gärna att man hade gett de som tigger ett annat stöd och försöka få dem i arbete.”

   Det kan aldrig vara Sveriges ansvar att få dem i arbete, det är deras eget ansvar. Problemet är att de knappast har utbildning eller språk-kunskaper som gör att de kan komma in på en svensk arbetsmarknad så hur tänkte de nu? Enkla jobb? det vill vi ju inte heller ha!

   Mannen som suttit utanför Ica i Skanör försvann samma dag som detta förbud kom upp i media och han kan ingen svenska. Hans fru (?) som ibland hjälpte honom att rota i återvinningsstation syns inte heller till. Troligen tipsad av den som kör den röda skåpbilen och lämnar av dem i Höllviken varje morgon (Han cyklar sen till Skanör)

   Det stora problemet har (enligt min mening) inte varit tiggande i sig utan den nedskräpning av allt ifrån kläder och trasiga möbler till avföring som man lämnar efter sig vid bosättningar här och var.

   Svara
 22. :)

   /  12/07/2017

  Mina Dennert står ”admin” på svenska fb väldigt nära

  Svara
 1. Fredagsblandning | WTF?
 2. #jagärhär-aktivister försvarar sexualbrottsling och attackerar offret | WTF?
 3. #jagärhär jackar in bidragssnabeln | WTF?
 4. Vad hände 2017? Del 5 | WTF?
 5. Påminnelse inför valet: Del 9 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: