Ni kan väl låtsas lite åtminstone SVT?

Opinion Live igår var precis som väntat ett haveri av extrem partiskhet. Som vanligt alltså. Man kan ju tycka att SVT åtminstone kan låtsas vara lite opartiska, för sakens skull liksom. Men nepp, det går inte.

Det är helt fantastiskt ändå, det var en representant för Migrationsverket som debatterade med den där Fatemeh Kavari från Ung i Sverige där Fatemeh rapade upp vad hon blivit itutad av de vänsterextremister som styr organisationen. Det är helt uppenbart då hon aldrig pratar om det som den andra pratar om utan bara går på med det hon blivit tillsagd att säga. Sen satt en vars bror har tagit sitt liv i publiken, vad han gjorde där har jag ingen aning om, själv såg han ut att vilja vara överallt utom just där.

Nästa gång kanske man ska ta med någon vars bror har dödats här i Sverige av en afghan? Passar väl bra i publiken? Eller varför inte någon som blivit gruppvåldtagen av ett gäng afghaner här i Sverige? Vad säger ni Opinion Live, vore inte det en utmärkt publik? Ni vet, försöka fiska sympatier…?

Sen var det Hanif Bali, Moderaterna, mot Per Gahrton, Miljöpartiet. Och kära nån alltså… Och då menar jag inte att Bali var den som försvarade nuvarande regerings migrationspolitik mot Gahrton, vars parti sitter i regeringen och driver nuvarande migrationspolitik. Visst är det snurrigt?

Men helt plötsligt blir det intressant, Bali och Gahrton käbblar på om ensamkommande och att de är en tillgång som klarar sig så jättebra och Bali säger att så är det inte alls när Belinda plötsligt bryter in och säger

En sekund bara, Fatemeh vad säger du då. Vad stämmer i bilden och inte.

och vänder sig till Fatemeh som efter sin rabblande nu sitter i publiken.

Fatemeh börjar återigen rabbla vad andra har sagt till henne att rabbla och så säger hon helt plötsligt att Hanif vill att alla 20 000 afghaner ska dö!

Samtidigt pekar hon på en stor skärm bakom Hanif och där poppar Hanifs tweet, det som man enormt medvetet missförstått om att de kan strejka ihjäl sig, upp. Samtidigt som Fatemeh pekar och säger

Titta på skärmen bakom dig

Vilken slump alltså. Någon ser alltså till att just den tweeten poppar upp på skärmen just då utan att ha en aaaaning om att Fatemeh skulle dra upp det där…?

Utan att ha en aning om att Belinda skulle avbryta Bali och Gahrton och fråga Fatemeh vad hon tyckte så råkade någon se till att den poppade upp just då? Utan att veta att Fatemeh just då skulle påstå att Hanif vill att 20 000 afghaner skulle dö eftersom det inte alls diskuterade något som ens var i närheten då Belinda avbröt och bjöd in henne? De diskuterade skolgång och om de var en tillgång när Belinda bröt in. Fatemeh rabblade alltså återigen upp vad andra hade sagt till henne att säga när hon fick chansen.

Men ÄNDÅ så bara råkade den tweeten komma upp på skärmen. Helt fantastisk slump!

För så måste det väl vara? En tokig slump alltså? För inte kan väl SVT och Belinda engagera sig för att hjälpa vissa utvalda av sina gäster att försöka göra poänger…? Dvs ta väldigt stark ställning MOT andra inbjudna gäster? I ett debattprogram? De kan väl ändå inte ha planerat det…?

Jag blir mer och mer trött på den där Fatemeh och Ung i Sverige. Mer och mer anti. Förståelsen minskar kraftigt, från en i och för sig låg nivå. I början kunde man ändå ha lite sympati för dem. Den har den där Fatemeh dödat väldigt effektivt. Dryg, arrogant, kravmaskin, oärlig, falsk osv. Om hon EGENTLIGEN är sådan vet jag inte. Det kanske är de som står bakom som får henne att framstå så när hon ska rabbla deras slagord?

Det finns en hel kennel begravd runt henne och Ung i Sverige. Jag tycker att nästa gång NÅGON frågar henne om NÅGOT så ska man FÖRST avkräva henne ett ordentligt svar på vilka som står bakom och drar i trådarna och vilka som gjort det från första början. Då är hon tvungen att svara. Säger hon att ingen annan gör det så gäller det och då är det bäst att det inte kommer fram något annat. Vilket det kommer att göra. Annars får hon deklarera vilka som styr. För det är INTE hon…

 

Förra gången hon var med i Opinon Live så sjöng Mikael Wiehe protestsång innan själva debatten.

Och vill man ha tips på vilken vänsterextremistgrupp som styr Ung i Sverige och talar om vilka glosor Fatemeh ska rabbla oavsett vad samtalet handlar om

så kan man kolla i kretsen runt Expo…

Man jag tycker att SVT åtminstone kan låtsas vara objektiva. Lite i alla fall. Vore väl inte för mycket begärt?

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

22 kommentarer

 1. Hypocrita

   /  10/27/2017

  Undrar om inte detta avsnitt av Opinion Live kommer att slå nytt rekord i anmälningar till Granskningsnämnden? Klar toppkandidat i alla fall…..

  Svara
 2. Cain

   /  10/27/2017

  Det värmer inombords att veta att min skatt snart kommer att höjas *ytterligare* för att bekosta dylik propaganda.

  Svara
 3. MiT

   /  10/27/2017

  Svara
 4. Vic

   /  10/27/2017

  Jösses, Till och med Erich Honnecker skulle skaka på huvudet åt SVT’s bristande skicklighet i att sprida propaganda. Det framstår nästan som att de vill att folk ska ställa sig på Balis sida.

  Svara
 5. MiT

   /  10/27/2017

  Svara
 6. MiT

   /  10/27/2017

  Svara
 7. MiT

   /  10/28/2017

  Svara
 8. Jag såg ungefär 15 minuter av Uppdrag granskning och orkade inte med Opinion live (av flera skäl…), men jag insåg just hur ointresserad jag är. Alla argument för att de ska stanna är rena känsloargument. Inte ens Ung i Sverige verkar orka låtsas om att risken att komma till fysisk skada är överhängande, utan försöker nu med att man dör ”psykiskt” att åka tillbaka… jaha.

  Nej, jag tror inte Afghanistan är ett roligt land att bo i, men det ger ingen något asylskäl. Att inte gilla sitt land för att det är ett skitland ger inga asylskäl. Antingen så stannar man kvar och försöker ändra ordningen eller så får man väl försöka flytta på andra sätt än via asylsystemet.

  Som sagt, det är inte Sverigedemokraterna eller några nazistfascister som kommer döda asylsystemet – det är dessa dårar som överbelastar det till en ohållbar nivå. Sedan så kommer väl de gnälla när det väl händer…

  Svara
  • Musse

    /  10/28/2017

   Fast nu har ju Sverige fört krig i 15 år för att Afghanistan ska vara ett skitland, så det finns ju ett visst ansvar att utkräva från unga afghaner. (Därmed inte sagt att de ska komma hit. Men vårt råd till dem kan ju inte vara att de ska spränga svenska fordon i hemlandet.)

   Svara
   • J.G

     /  10/28/2017

    Bättre att de eldar fordon i sitt eget land, än här i Sverige i alla fall. För de kommer inte bidraga med något annat.

    Svara
   • Hypocrita

     /  10/29/2017

    ”Fast nu har ju Sverige fört krig i 15 år för att Afghanistan ska vara ett skitland,….”

    Ehhhhh. Kan du motivera den meningen tack…

    Svara
 9. Jonsson

   /  10/28/2017

  Det är bara bra att SVT går ”all-in” med propagandan;
  ju tydligare de är i sin partiskhet desto fler människor kommer att vakna.

  Svara
 10. Oavsett så blev ju varenda idiot som försökte tjafsa med Bali totalt överkörd, vilket var mycket njutbart att uppleva. 🙂

  Svara
 11. Handhjärta och två glas mjölk.

  Svara
 12. Maud

   /  10/30/2017

  Intressant var den omröstning som man kan göra på SVT:s sida om man ska stoppa utvisningarna av alla afghaner.
  Den första timmen ville en överhängande majoritet att de ska utvisas.
  Sen kommer den här länken upp på Ung i Sveriges Facebooksida, där medlemmar uppmanas att rösta.
  Trots deras organiserade attack lyckas de bara komma upp till att drygt halva Sverige vill att de ska få stanna.

  Har man lite hjärna måste man förstå att det är den första timmens resultat som säger något om vad en majoritet av svenska det folket tycker.

  Svara
 1. Vad hände 2017? Del 5 | WTF?
 2. Faktagranskarna SVT:s egna inställning till fakta, desinformation och förvanskning | WTF?
 3. 861 ord trams | WTF?
 4. Påminnelse inför valet: Del 10 | WTF?
 5. Hanif Bali är uppenbart nödvändig | WTF?
 6. Allt puttrar på som vanligt | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: