Genusprofessor sprider konspirationsteorier om ”anti gender-rörelse”

Igår var det opinion Live igen och ett av ämnena var Ivar Arpis granskning av genusvetenskapen där han ställdes mot en genusprofessor, Lena Martinsson.

Man kan väl säga att hans granskning träffade en otroligt öm punkt med tanke på allt panikartat tjatter som kommit i spåren efter den från främst genusvetenskapens håll. Den ena efter de andra har paraderat och de har inte ens fattat att de gör hans granskning ännu starkare med sättet de försvarar genusvetenskapen. De bevisar helt enkelt att han är precis rätt med kritiken. Så också den här gången.

opinion live om genusvetenskap.JPG

 

Igår var det alltså en genusprofessor som skulle stå upp för sin ”vetenskap” (ca 30 minuter in). Det gick inget vidare för henne. Och då är jag ändå snäll när jag säger så. Lyssna på debatten och tänk på att den är mellan en professor och en journalist/ledarskribent. Det är direkt pinsamt! En professor som inte ens klarar av att stå upp för sitt eget forskningsområde med hjälp av fakta utan kommer med konspirationsteorier!

Hon säger rakt ut att kritiken kommer från ”anti gender-rörelsen”, att den är typisk för den. Det hon menar är de riktiga vetenskaperna. Har du kritik mot genus så är du med i en ”anti gender-rörelse”. Ingen dålig konspirationsteori hon slänger fram!

Martinsson blev helt överkörd av Arpi. Totalt. Hon hade bara svammel och snömos att komma med. En professor! som bara kan komma med svammel och snömos om sitt eget forskningsområde och inte klarar av att bemöta väldigt relevant kritik mot det utan slänger fram konspirationsteorier. Häpnadsväckande!

Det är nog dags att rensa lite i professorsfloran tror jag.

MVH

MiT

Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

20 kommentarer

 1. Dan

   /  12/08/2017

  Hittade opinion live ingen student på hela Chalmers som höll med ivar. Utan bara en hen som självklart gillade genus. SVT opinion är nog det mest vänster styrda program som finns på (S)(V)T och det säger inte lite.

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  12/08/2017

   Det heter inte EN hen, ETT hen ska det va. 🤠

   Såg också debatten, hennes dravel om #metoo var än mer pinsam. Vad fan har en dagsaktuell samling skvaller och anklagan kring övergrepp att göra med behovet av en akademisk disciplin, ingenting. Hon avslöjar ju sig som en agendastyrd opinionsmakare och inte en oberoende vetenskapsman.

   Det är klart att man kan/bör forska på #metoo, vad har fenomenet inneburit, hur formades och utvecklades det, hur förhöll det sig till tillgänglig fakta, varför blev den en sådan uppståndelse i Sverige jämfört med andra länder. Denna typ av studier kan säkert göras inom ramen för många olika forskningsfält. En sak är säker, genusaktivisterna förklädda till vetenskapsmän har inget att komma med i den frågan.

   Svara
 2. MiT

   /  12/08/2017


  *https://www.facebook.com/joakim.lamotte/photos/a.721663931261534.1073741829.713993068695287/1578040942290491/?type=3*

  Svara
 3. Svara
  • Trolletplit

    /  12/08/2017

   Ivar Arpi!!!
   Bra insats att genustanten är professor och inte kan diskutera, debattera eller ta emot kritik utan att börja svamla om antigender säger allt.
   Deras egna försvar är attack( vänsterretorik)

   må de brinna i helvetet

   Svara
  • Pelle2

    /  12/08/2017

   Det är ju enbart pinsamt för dom som gör det.
   Dom framstår som infantila idioter som inte har utvecklats längre än till barnstadiet med tanke på deras fascination för det egna könsorganet.

   Svara
  • Mjölner

    /  12/08/2017

   Väläfödd donna, svällande lår. Undrar vilken sida man kommit till i psalmboken.

   Svara
 4. Jan

   /  12/08/2017

  Genusvetenskap är akademiserad feminism. Inget annat. Dessvärre på skattebetalarnas bekostnad.

  Svara
 5. Maktelitens feminism verkar vara en karriärstege att klättra uppåt på och inte se de lidande kvinnorna under dem.

  Svara
 6. Pistolekors

   /  12/08/2017

  Renee…….you can’t make that shit up………

  Svara
 7. Senior

   /  12/08/2017

  Saknar egentligen ord….
  ….Hjernevask….
  Kan ingen se till att det Norska programmet Hjernevask sänds i en Svensk kanal?

  Hur mycket kostar en reklamplats på en minut i tv?
  Kan man crowdfunda ett reklaminlägg till youtube och just Hjernevask?

  Känner att en tipping-point där det är dags att lämna landet innan det är för sent infinner sig snabbare än vad jag är bekväm med.

  Svara
 8. Mjölner

   /  12/08/2017

  Förvirrade genusprofessorer skulle tjäna på att byta karriär till större nytta för samhället, I det här fallet skulle en karriär vid spisen vara adekvat. Ett bra knog för en f.d.feminin genusprofessorer. En gammal huskvarnaspis med fyra plattor, en platta för varje hjärncell.

  Svara
 9. Roland Salomonsson

   /  12/09/2017

  Det finns praktisk erfarenhet av att genusidioti är direkt samhällsskadligt!
  Nairobi har en mångmiljonbefolkning och hade en brottslighet lika våldsam och hög (av samma karaktär) som dagens Sverige. Hur löste man detta efter analys av läget?

  Samtliga pojkar i skolsystement ges utbildning i empati och viktigast erhåller en MAN som förebild och mentor. Pojkar skall göras till MÄN!
  Samtliga flickor skolas flera år i självförsvar, samt erhåller en kvinnlig kändis som förebild och mentor. Flickor skall göras till självständiga KVINNOR!

  Alltså är numera Nairobis brottslighet på samma nivå, som genomsnittet för landet. Flera länder med hög brottslighet håller på eller har infört denna metod.

  Kan det vara så att genusköret faktiskt medverkar till förhöjd brottslighet typ våldtäkt, gruppvåldtäkt, sextrakasserier, rån misshandel, könsförtryck etc?

  Svara
 10. draken

   /  12/10/2017

  Kanske ska dom byta namn till opinion larv

  Svara
 1. Kultur i Public Service: Fi*tselfies | WTF?
 2. Vad hände 2017? Del 6 | WTF?
 3. Påminnelse inför valet: Del 12 | WTF?
 4. Svansen | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: