1 april varje dag del 42: Sinnessjuka Sverige

Ett litet svep av sinnessjuka grejer från det senaste

Åsa Beckman på DN tycker att skvaller och ältande om sin partner med andra människor är en ”kärlekshandling”. Det spelar ingen roll att hon kallar det att ”analysera sin man med andra”, det blir inget annat än skvaller och ältande. Hon är en skvallerkärring helt enkelt. Hon tycker också att alla ska göra så. Jag förstår att hon tycker så, är nog inte roligt att vara ensam skvallerkärring.

Jag gissar att hon tycker så apropå den där helt galna artikeln i DN innan jul där man tyckte det var jättekonstigt att heteromän helst bara pratade om känslor och sexliv med sin partner och inte skvallrade runt med det som en…skvallerkärring…

Jag skulle hellre dö än att sprida skvaller om min partner! Jag tror inte att Beckman heller egentligen vill att hennes man/sambo recenserade henne med alla hennes brister och fördelar tillsammans med sina kompisar på en ölkväll under glada skratt…

En skola som köpt in burkini så även de som förbjudit sina döttrar att delta kan vara med. Vilken kapitulation. Kan fan bara ske i Sverige.

– Vi måste ordna så att vi kan följa skollagen och jag tror att detta är ett steg så att de här flickorna kan bli samhällsmedborgare i Sverige.

De kommer tvärtom inte att bli några samhällsmedborgare i Sverige. Eftersom skolan med ett brett leende har visat att det inte är viktigt.

Anmälda våldtäkter i Stockholm, liksom i resten av landet, har ökat.

Idag släppte Brå sin preliminära statistik över anmälda brott 2017. Och den visar att antalet anmälda våldtäkter har ökat i Stockholms stad. I fjol anmäldes 782 våldtäkter, i kontrast till 2016 då 605 våldtäkter anmäldes. En ökning med 29 procent.

En ökning med bisarra 29% på ett år. Vad kläcker man ur sig för intelligensbefriat då tror ni?

Statistiken visar dock inte om antalet faktiska våldtäkter ökat eller ej.

– Det kan man inte utgå ifrån. Vi vet inte hur anmälningsbenägenheten har förändrats, säger Stina Söderman på Brå.

Det där… Vilket hån! Varför i helvete registrerar man antal anmälningar överhuvudtaget när det där jävla ”ökad anmälningsbenägenhet” alltid kommer fram när det är negativt och politiskt känsligt? Är ju helt meningslöst! Lägg ner hela Brå! Direkt! Ge alla som arbetar där sparken, de vill ju inte göra sitt jobb utan bara skylla på hittepå! Vilken nytta gör de? Man kan väl lära en papegoja att säga ”ökad anmälningsbenägenhet”?

Och vet ni, det finns inte en enda människa, ingen någorlunda normal i alla fall, som tror på det där med ”ökad anmälningsbenägenhet”… ALLA vet att ni hittar på för att förminska jobbiga siffror. Medan ännu fler offras på ert altare!

– Arbeta förebyggande, till exempel med att motverka destruktiva normer som är ett viktigt arbete på stadens skolor, säger Åsa Lindhagen (MP), socialborgarråd i Stockholm.

Det där säger Miljöpartiet om det. Det är så sinnessjukt att man inte ens kan fantisera ihop det. För det är inte islamisterna som Miljöpartiet släpat in i Sverige hon menar har destruktiva normer utan deras är finfina, hon menar att alla vanliga hyggliga svenskar har destruktiva normer…

Tjoflöjt!

Fel text på tröja tycker tvåbarnsmamman Åsa, förlåt, jag menar politikern från Spånga och folkp… ”Liberalerna”

Mamman Åsa Nilsson Söderström riktar skarp kritik mot Lindex på grund av tröjtrycket.

Hon menar att det Lindex understödjer en destruktiv anti-plugg-kultur som finns bland killar.

– Jag tycker att de borde dra tillbaka tröjan, säger hon.

”Destruktiv antipluggkultur” tycker hon killar har. Jag tycker hon är knäpp.

När batikhäxor begår övergrepp på HVB-hem heter det att de ”inlett relationer” med de boende. Ja länken skvallrar t o m att man först kallade det ”intima relationer”. Jag vågar sätta vad som helt att samtliga är med i #vistårinteut och liknande…

Om det varit anställda män det handlade om och unga tjejer som påstods vara 16-17 år gamla, hade SVT sagt att männen inlett ”intima relationer” med flickorna då? Eller hade man kallat det nåt annat…?

Hur många såna här fall på boenden i sinnessjuka Sverige finns det egentligen?

Jag hade kunnat fylla på med massor men nöjer mig så här och avslutar med den här som inte alls är sinnessjuk utan tvärtom

Från november förra året. Det finns ingen filterbubbla.

Om man läser min blogg och följer mig på sociala medier så får man ett mer varierat nyhetsflöde! Och så är det ju, varje gång jag tar upp någonting så länkar jag ju originalkällan (ibland via Unvis.it eller archive.is) så vem som helst ska kunna kontrollera vad jag säger. Läser man min blogg så får man alltså mina tankar om något OCH det jag baserar det på. De som vill blocka bort vill ju bara ha ensidig information, sådan som bekräftar vad man vill höra och läsa. Och de vill bara att samma ensidiga information ska nå andra. Totalitärt alltså.

Äh, jag tar med en sak till, från Kulturnyheterna i veckan

Snart utforskar man patriarkala strukturer med hiphop, dans och texter på en Riksteater nära dig!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

121 kommentarer

 1. Kulturvideon förstod jag inte vad den gick ut på – men jag är väl gammal och senil kanske?

  Svara
 2. Tanter som ligger ligger med unga män; är det verkligen helt säkert att tanterna utnyttjar männen? Tänk om det är tvärtom?
  Tänk om båda parterna vill?

  Svara
  • Vic

    /  01/20/2018

   Vilket fall som helst så är det väl alltid etiskt känsligt och professionellt oansvarigt att ingå ett intimt förhållande med någon som är i beroendeställning… och särskilt en omyndig sådan.

   Svara
   • Jo, det stämmer. Men omyndig? kan man fråga sig…

    Svara
    • Vic

      /  01/20/2018

     Nej, det vet man ju aldrig. Allehanda kallar de för ”tonåringar” och ”pojkar” så det kan väl vara allt mellan 15-30…

     Svara
    • Hypocrita

      /  01/21/2018

     @hllviken Spelar det någon roll? Skulle det bli någon skillnad om det skedde på ett äldreboende? Beroendeställning som beroendeställning…..

     Svara
 3. Att diskutera intima familjefrågor med utomstående är respektlöst/kärlekslöst. En form av otrohet.

  Svara
  • Ja, och jag är oförstående med hur någon kan tycka annat? Ska jag prata om min far/mor/syster så är du antingen väldigt närstående eller så är jag så full att jag knappt kan stå. Och det sistnämnda är inte en garanti.

   Du pratar helt enkelt inte skit om de du älskar.

   Svara
 4. Bortsvamlandet om invandrarbrottslighet är landsförräderi om det utförs av etniska svenskar; görs det av invandrare är det ett fientligt maktövertagande.

  Svara
 5. Det finns en rätt simpel lösning på att vända killars betyg i skolan: katederundervisning.

  Svara
  • Dreadlock

    /  01/19/2018

   …samt regelbundna fysiska aktiviteter.

   Svara
   • Ingen TV, dator, Ipad och telefon på kvällarna utan idrottsklubb eller motion med föräldrar.

    Svara
    • Japp! Jag kommer ihåg hur det började klia i benen, dock började jag personligen skriva kod istället för motion. Båda funkar.

     Svara
  • Bör kombineras med daglig rörelse eller idrott, så att pojkarna får lättare att sitta still och lyssna sen.

   Svara
   • Japp! Idrott + kateder är nog det som kommer vända resultaten. Kommer ihåg hur det kliade i benen när jag satt stilla för mycket.

    Svara
 6. Dreadlock

   /  01/19/2018

  Analysera sin man med andra . Kärlekshandling ? Jomen såklart det är. Det är feminin syjunta där käringarna jämför sina kärleksobjekt med varandra. ”Han” har köpt ny bil förra veckan (betyder att jag åker nyare bil än ni) ”Han” försvinner in i sina hobbys mer och mer på sista tiden ( Betyder : Jag får ingen sex nuförtiden) osv.osv. Svårt att fatta varför män fortfarande gifter sig med vuxna barn med en livmoder. Svårt att fatta.

  Svara
  • Hypocrita

    /  01/19/2018

   ”Vuxna barn med livmoder”
   +1 på den! 🙂

   Svara
 7. De 29% ökade våldtäkterna i Stockholm beror väl på att ”Kulturprofilen” dragit upp statistiken?

  Svara
  • Vic

    /  01/20/2018

   Nja, då får du nog räkna med operasnusket också så har vi en rimlig förklaring.

   Svara
 8. Frogfish

   /  01/19/2018

  För en sån som jag, som inte är nån twittervirtuos, så vore det väldigt intressant att få se exempel på hur VSIU och övriga vänstermaffian hanterar batiktanternas sexfrosseri med ”barnen” på hemmen. Det borde ju koka på nätet….

  Svara
 9. MiT

   /  01/19/2018

  Svara
 10. MiT

   /  01/19/2018

  Svara
 11. MiT

   /  01/19/2018

  Svara
  • Pascan som hedersvåld motarbetare är givetvis ett skämt. Ungefär som att anställa någon från NMR i arbetet mot rasism.

   Själv så blev jag tvungen att möta ”heder” rätt ungt i livet.Vi hade en romsk tjej som bodde hos oss och en dag så kom hennes pappa, arg som ett bi, och sökte efter henne. Han gav inte upp förrän han fick se hela huset, som tur är så var jag en tuff unge som inte fick honom att söka mitt rum i första taget vilket gav henne utrymme att springa ut i bakdörren.

   Dessvärre, tio år senare, så såg jag henne i traditionell romsk beklädnad – denna tjej som är en jeanstjej. Något måste brytas.

   Svara
  • G

    /  01/20/2018

   Pascalidou framstår som ett desperat skämt när hon gör så här. Så ohederligt och osmakligt, hon får fan skärpa sig nu!

   Svara
 12. Vic

   /  01/20/2018

  Jag förstår verkligen att du ryter till om BRÅ. Det är så innihelvete oansvarigt att direkt efter att statistiken släppts börja spekulera om ökad anmälningsbenägenhet. Var fan är bevisen för att anmälningsbenägenheten ens skulle ökat det minsta?

  Uppklarningssiffrorna för våldtäkter är minst sagt bedrövliga. Inte ens om brottet filmas och gärningsmännen sitter i rätten så blir de dömda. Och om offret pekar ut en gärningsman med fel hudfärg så kan det blir ”politiskt känsligt”. Kan inte säga att det låter som omständigheter där man är mer benägen att anmäla faktiskt… Snarare skulle jag gissa på att anmälningsbenägenheten minskat… trots MeToo.

  Med fördel har jag saxat lite statistik från Brå själva, som hämtat datan från NTU och som säger följande om anmälningsbenägenheten:

  ”Av de brott mot enskild person som rapporteras i NTU uppges 26 % vara anmälda till polisen. För vissa brottstyper är det så kallade mörkertalet mycket stort. Den totala anmälningsbenägenheten ökade från 24 procent 2005 till 31 procent 2013. Därefter tycks trenden ha vänt, och år 2014 och 2015 uppgavs 26 procent av alla brott mot enskild person vara anmälda till polisen. För män är anmälningsbenägenheten något högre än för kvinnor (28 jämfört med 24 %). Detta förklaras till stor del av att utsattheten mellan män och kvinnor generellt sett skiljer sig åt när det gäller brottstyp och relation till gärningspersonen. Bedrägerier anmäls i 49 procent av fallen medan endast 9 procent av sexualbrotten anmäls.” ( https://www.bra.se/brott-och-statistik/statistik-utifran-brottstyper.html )

  Slutfrågan blir ju: Hur klipsk är man egentligen om man som anställd på Brå sitter och spekulerar om ökad anmälningsbenägenhet när det uppenbarligen inte finns några bevis för det? Avskeda, ersätt med schimpans. Både billigare och (förmodligen) bättre resultatmässigt.

  Svara
 13. Leif

   /  01/20/2018

  Rubriken på Beckmans pinsamma krönika har ändrat från ”Att analysera sin man med andra är en kärlekshandling” till ”Kvinnors samtal om män är inget att flina åt”. Oj då! Varför denna ändring?

  Svara
 14. Gorby

   /  01/20/2018

  Tim Pool ställer frågan om det finns flera olika kön förutom man/kvinna, hur blir det då med:
  – lönegapet mellan man/kvinna
  – företag som strävar efter 50/50 mellan man/kvinna, hur ska de göra det ”jämställt” då exempelvis New York officiellt har 31 olika kön..
  – glastaket för kvinnor

  Svara
  • Senior

    /  01/20/2018

   Svaret är enkelt, och har historiskt fungerat:
   Man bortser helt från kön, och skiter fullständigt i fördelningen. -liksom för alla andra medfödda egenskaper.

   Svara
  • Tomas Fritiofsson

    /  01/20/2018

   Tim pool gör detta bra
   han går rätt väg för att visa vansinnet här , han accepterar deras tankar å använder deras egna vapen emot dom själva
   är något som vi måste lära oss här i sweden , inte sträva emot utan hjälpa dom mot vansinnet så att alla tar avstånd till slut

   Svara
   • Grodan Boll

     /  01/22/2018

    Nej, jag är alldeles för bitter för det.
    Jag kommer jobba för deras ”utopi” och skratta maniskt medan vi alla brinner ner till grunden.

    Det verkar som att världen behöver rättas till genom avskräckande exempel var 50-100:ade år eller så. Sverige duckade de senaste gångerna. Det är vår tur att ta en för laget nu. Solidaritet!

    Svara
 15. michael.

   /  01/20/2018

  Åsa Beckman(feminist)hyllar typiskt kvinnligt könsstereotypt tänk,vart tog vikten av normkritik vägen.

  Svara
  • Grodan Boll

    /  01/22/2018

   ”Det är ok när de gör det” , del 23768.

   Svara
 16. Kristian

   /  01/20/2018

  Den man älskar analyserar man.

  Svara
 17. Kristian

   /  01/20/2018

  Mellin har till och med skrivit det här stycket:
  ”När Moderaterna, faktiskt, i en valrörelse någon gång på 1990-talet dristade sig till att kalla ett antal förorter för getton fick de så mycket skit att de tvingades göra på stället marsch. Så fick man inte säga om det fina Sverige.”
  Då blir frågan, Mellin, vem koordinerade skiten de ombytliga Moderaterna fick?

  (Nog menar hon ”helt om”?)

  Svara
 18. Kristian

   /  01/20/2018

  En annan aspekt är att så länge de bara talar om män så kuggas de på Bechdel-testet.

  Svara
 19. Kristian

   /  01/20/2018

  Sanandaji:
  ”I framtidens mardrömsutopi kommer alla vara genuscertifierade feminister, men kvinnor vågar inte gå ut ensamma.”

  (Källa https://www.facebook.com/tino.sanandaji/posts/10154886648998231)

  Svara
 20. Pelle2

   /  01/20/2018

  Uvell fortsätter sin granskning av bidragsmarxisten och storskojaren Ehrenbergs affärer. Denna gång skriver hon om hans nya byggbolag.
  Helt sjukt att den bluffmakaren har fått byggrätter i bland annat Västerås !
  https://uvell.se/2018/01/19/etc-bygg-av-luft-och-tra/

  Svara
 21. MiT

   /  01/20/2018

  Svara
 22. MiT

   /  01/20/2018

  Svara
  • ”Malmö20 januari 2018 11:00
   ”Det räcker inte att ha alla har sin egen politiska riksdag på sociala medier”

   Artonåriga Minna Höggren är hjärnan bakom föreningen Femfight. Nu vill hon nå utanför feministbubblan – och få med killarna i kampen för ett mer jämställt samhälle.”

   Lycka till Mina! PS sluta se så aggressiv ut och du kommer nå ut till fler pojkar.

   Svara
 23. ”Hederskulturens medlöpare”
  https://ledarsidorna.se/2018/01/hederskulturens-medlopare/
  ”Sedan 1997 har Pascalidou bland annat anklagat en annan debattör, socialdemokraten Nalin Pekgul, för regelrätt lögn när Pekgul, själv boende i ”Orten” pekat på förekomsten av hederskultur.
  Nästan på dagen fem år efter Pascalidous anklagelser om att alla påståenden om hedersvåld i förorten var lögnaktiga mördades Fadime Sahindal av sin far.”

  Som bonus har vi en artikel från 1997 av allas vår Pascalidou där hon säger att Pekgul ljuger om hederskulturen. SvD har av någon anledning tagit bort den.

  Svara
 24. Cain

   /  01/20/2018

  Ang. ursäkter som ”anmälningsbenägenhet”. Nacka har nyligen blivit uppmärksammat för flera rån riktade mot barn. Barn alltså, inte ungdomar i övre tonåren vilket vore illa nog. Man fràgade polisen varför detta förekommer. Svaret löd ”barn idag har dyra mobiler och kläder”.

  Jamendåså.

  Svara
  • De får helt enkelt skylla sig själva för att de har det så bra. Usch.

   ”Socioekonomiska faktorer” i festblåsa.

   Svara
 25. Nu ska jag lägga ut det här: är jag den enda som vill att mamman ska stanna hemma med barnen? Det känns viktigt i mitt huvud att hon gör så?

  Svara
  • Dreadlock

    /  01/20/2018

   Well, det finns ingen brist på mammor som helst vill stanna hemma med barnen, marknaden är jättestor. Det logiska i ekvationen är ju ditt ansvar att försörja familjen, det kan bli rätt tufft med ett jobb som är ok, men som betalar dåligt.

   Svara
 26. MiT

   /  01/20/2018

  Svara
  • Dreadlock

    /  01/20/2018

   … och hon rabblar upp 3 olika feministiska härskartekniker …

   Svara
  • Hypocrita

    /  01/20/2018

   Men ”tjejsur” är ett ord som det aldrig talas om…. Där snackar vi härskarteknik om något…

   Svara
 27. Oj.
  Omar: ”Imamen som tänkte efter”
  https://detgodasamhallet.com/2018/01/19/imamen-som-tankte-efter/
  ”Muric är sunnimuslim och försöker hålla sig till den ”ortodoxa” eller ”traditionella” ståndpunkten vilket innebär att man som muslim ska hålla sig till någon av de fyra lagskolorna: shafi, hanafi, maliki och hanbali. För en utomstående ser det ut att vara väldigt liten skillnad mellan dessa skolor. Alla tillåter till exempel fyra hustrur och ger icke-muslimer sämre rättigheter.

  Men detta inlägg skulle inte handla om lagskolor utan om något annat. Den 10 januari postade Muric följande på Facebook:

  ”Snacka hur mycket ni vill om ’kuffar’ och dess brister, men deras områden är hundra gånger mera säkra, renare och trevligare än de områden vi muslimer är en majoritet i. Och nej, det har ingenting med rasism eller ’strukturell diskriminering’ att göra, utan att vi inte tar eget ansvar.””

  Svara
 28. G

   /  01/20/2018

  Svara
  • Är inte hela Alice´s fantastiska karriär formad utifrån ett rasifierat privilegium?
   Genuin kompetens lyser med sin frånvaro.

   Ett modemagasin hyllar Alice´s kläder; se själv hur hon är klädd vid prisutdelningen! På Nobelfesten var hon klädd i papptallriksklänning……

   Hon delade ut kunglig medalj till en ökänd snuskhummer etc etc

   http://www.elle.se/alice-bah-kuhnke-holl-elle-galans-mest-tankvarda-tacktal-las-det-i-sin-helhet/

   Svara
   • G

     /  01/20/2018

    Ja, kompetent för ”jobbet” må hon inte vara till 100%. Men har alltid tyckt att hon är bra fin ändå, nej, inte specifikt baserat på bilden ovan. Är det kanske därför hon hamnat där hon hamnat, ibland kan man ju börja undra. En uppfattning jag fått när jag hört henne tala på olika seminarier eller i debatter är att hon verkar tycka gott om alla, och viktigt för henne att vara ”idel öra” och lyssna in allt från allt och alla, både från folk som vill gott och kan sin sak, och andra som varken vill samhället eller något annat gott, som diverse skumma typer från föreningar och organisationer med olika agendor om diskriminering, islamofobi, rasism. Att hon är villig lyssna och prata med alla är viktigt och bra, men känslan är att hon allt för ofta tror på allt hon hör, oavsett om hon hört det från en aktivist, expert eller ”expert”, och då blir det inte bra.

    Svara
 29. G

   /  01/20/2018

  Del 5….

  ”Subventions-bonanza ETC”
  https://uvell.se/2018/01/20/subventions-bonanza/

  Svara
 30. G

   /  01/20/2018

  @MiT

  Hahaha. Jaha ja. Så det var i SVT också ser jag (och som du skrev i kommentaren till mig under förra blogginlägget). Det kunde man väl ge sig fan på att det inte räckte att skiten skulle visas i en tv-kanal. 😀
  Här är inslaget i TV4, mycket nöje!!!….

  Svara
  • G

    /  01/20/2018

   ”På fredagen har dansföreställningen ”Fatta” nypremiär i Umeå – en föreställning mot sexuellt våld och för samtycke. Rapparen Cleo var med och startade Fatta-rörelsen 2013, och nu har hon och performancegruppen ”Juck” inspirerats av #metoo-uppropen.”

   Svara
  • Jag kan omedelbart lova att de kommer att få ha sina kroppar ifred från mig!

   Svara
  • Varför exakt har den ena tjejen inte ögonbryn?

   Självjuck är e bra sammanfattnining,

   Svara
   • G

     /  01/20/2018

    Jag gissar på att hon är normkritiker och att hon fick ett anfall när hon kände att nu jävlar är det dags att bryta den där förbannade ögonbrynsnormen och göra så att alla normföljare känner sig ännu mer normala. Hahaha, Självjuck, I like it! 😀

    (Det är normalt för en del blonda (säkert andra också) att ha nästan osynliga ögonbryn, iaf på lite avstånd, men denna tösen är som synes inte blond, och färgat håret på huvudet mörkt har hon nog knappast gjort, så ögonbrynen har hon säkert gjort sig av med i normkritikens namn.)

    Svara
   • x

     /  01/21/2018

    @Polyester Poontang
    Kolla på frisyren så förstår du varför.

    Svara
 31. MiT

   /  01/20/2018

  Svara
 32. G

   /  01/20/2018

  ”Vem har bestämt att vi svenskar måste anpassa oss efter invandrares kulturer?”
  http://katerinamagasin.se/vem-har-bestamt-att-vi-svenskar-maste-anpassa-oss-efter-invandrares-kulturer/

  Svara
 33. MiT

   /  01/20/2018

  Svara
 34. G

   /  01/20/2018

  Svara
  • Klimathotet

    /  01/21/2018

   Haha! Från Politism till Filip & Fredrik, ur askan i elden. Same shit different name.

   Svara
 35. MiT

   /  01/20/2018

  Svara
  • MiT

    /  01/20/2018

   Jaha, var visst lite sen här… 😛

   Svara
  • G

    /  01/21/2018

   Sorry att jag postade din tweet innan du postade samma 😦 , onödigt med dubbletter ju 😦 Gjorde det då jag inte visste om du tänkte posta tweeten här eller inte.

   Svara
  • ”Slutar”? Snarare lämnar ett fiaskoprojekt.

   Svara
 36. G

   /  01/20/2018

  Jag ser att #womensmarch2018 trendar på twitter med 418 000 tweets, hard det hänt något speciellt idag ?

  Svara
  • G

    /  01/20/2018

   Svara
  • G

    /  01/20/2018

   Intressant att Gdad1 kallar Trump rasist & även har en davidsstjärna i sin twitterprofil, det brukar twittrare som supportar/är på Israels sida ha. Vet han om att Israel har en ”wall” och/eller varför den finns, och vilken nytta den gjort för landet? Och det här med att använda barn på detta sätt, usch. Troligen vet barnet inte ens vad womensmarch2018 handlar om, sorgligt. *håll den här skylten åt mamma/pappa är du snäll*.

   Bara följa: https://twitter.com/hashtag/WomensMarch2018?src=tren

   Svara
  • G

    /  01/20/2018

   Jag kom på vad som hänt, det har gått 1 år sedan president Trump svors in i Vita huset, därför ville supporters till islamisten Sarsour och Womensmarch gå ut på gatorna och fira det…

   Svara
  • G

    /  01/20/2018

   Hihihi….

   Svara
 37. G

   /  01/20/2018

  ”Wait, WHAT!? Mary Katharine Ham spots #WomensMarch2018 sign that’s a fail on SO MANY levels”
  https://twitchy.com/dougp-3137/2018/01/20/wait-what-mary-katharine-ham-spots-womensmarch2018-sign-thats-a-fail-on-so-many-levels/

  Svara
 38. G

   /  01/20/2018

  Svara
 39. G

   /  01/21/2018

  Svara
 40. G

   /  01/21/2018

  Svara
 41. G

   /  01/21/2018

  Svara
  • Tomas Fritiofsson

    /  01/21/2018

   det där med mammaledigheten/föräldraledigheten
   kvinnor kommer inte vilja släppa sååå mycket av kontrollen över barnen och möjligheten att kunna vara hemma med barnen , mer snack än verkstad på den punkten

   Svara
 42. G

   /  01/21/2018

  Folket på Fadimegalan reagerade såhär på ”feministisk regering”…

  Svara
 43. G

   /  01/21/2018

  ”Hur grov ska våldtäkten vara för ett vettigt straff?

  Det värsta i denna soppa är att politikerna för medborgarna bakom ljuset. De vaggas in i den falska tron att straffen nu kommer bli mycket hårdare och längre, skriver ingripandepolisen Emil Schyberg.”
  https://www.expressen.se/debatt/hur-grov-ska-valdtakten-vara-for-ett-vettigt-straff/

  Svara
 44. MiT

   /  01/21/2018

  Svara
  • Låt mig säga detta: föräldraskap är inte en väg ut från kriminalitet. Tvärtom, du kommer dra ditt eget barn in i kriminalitet.Men,,, låt oss bli mer positiva.

   Svara
 45. Fugen

   /  01/22/2018

  Var det någon som blev förvånad över att Åsa är folkpartist och varit politisk rådgivare (sakkunnig? till jämnställdhetsminister, bör väl varit Nyamko Sabuni, då

  Svara
 1. Påminnelse inför valet: Del 2 | WTF?
 2. Smått och gott från 2018, del 1 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: