Lustigkurden

Özz Nujen är ju i lite blåsväder pga av renoveringar på Gotland med hjälp av tveksamt laglig arbetskraft. Det har ju visat sig att en av de som anlitats var Akilov, terroristen på Drottninggatan. Det var Özz syrra, som är asyladvokat, och hans far som betalat ut stora klumpsummor, totalt 85 000 kronor, till Akilov för arbete på Gotland under två månader och där Akilov själv säger att han jobbade svart på Gotland.

Betalningarna är gjorda till Akilov själv från Nujens, det är alltså inte någon annan som anlitat honom.

Özz har försvarat sig med ”i know nothing, i’m from Kurdistan”. Ungefär. Han har sagt att han inte vet någonting alls. Och att ingen annan vet något heller. Och det är ju just det, det finns så mycket tveksamt runt den där renoveringen på Gotland och ingen vill tala klarspråk om vad som hänt. Då spekulerar och raljerar folk.

För hur man än vänder på det, det är familjeföretaget, där Özz är delägare, som har köpt en fastighet på Gotland. Det är bl a Özz som ska (skulle…?) använda den i verksamheten, den renoveras med arbetskraft som troligtvis har betalats svart. Det går inte att bara säga ”I know nothing” i det läget. Och OM allt gjorts utan hans vetskap så ligger det i allra högsta grad i hans intresse att ta reda på det och tala om hur det ligger till, lägga alla korten på bordet. Man kan inte heller frånsäga sig ansvar för vad ens företag gör…

Att driva företag kan ju inte bara innebära att plocka ut utdelningar utan det ingår rätt mycket skyldigheter också! Som att veta vilka man anlitar för jobb…

Det går inte att kalla sådana som vill minimera sin skatt för nazityskar och sen några år senare anlita svart arbetskraft för att slippa skatt. Det funkar inte så. Man kan inte skriva krönikor om den nya importerade underklassen av migranter och själv vara den som ivrigt göder den och ser till att den permanentas genom att anlita migranter, som dessutom fått avslag på asylansökan, svart för att renovera en fastighet som man själv ska uppträda i och där tala om hur usla svenskar och Sverige är.

Nu är det knappast någon som på allvar tror att Nujens (Özz, syrran, svåger och farsa) är några terrorfinansiärer då man aldrig kan veta vad en person gör ett par år senare. Spå framtiden på det viset funkar liksom inte. Men det är faktiskt resultatet av det hela även om syftet inte var det.

Men man kan minimera risken för sånt här genom att vara öppen, vara ärlig, inte sitta på höga hästar själv, inte moralisera över andra, inte spotta på svenskar för att de gillar Sverige samtidigt som man själv önskar sig ett Kurdistan, inte sitta på positionen i tidningar, TV och Radio och där ständigt attackera svenskar och Sverige, vara dryg om skattemoral på twitter osv i oändlighet.

Framför allt så kan man slippa det genom att inte låta företaget man äger betala ut svarta pengar till migranter som inte ens har rätt att vara i landet.

Men det man inte slipper är att man faller extra hårt om man sitter på en extra hög häst.

Sen finns det annat också som egentligen bara rör hans syrra, Debbie Nujen. Hon är alltså asyladvokat och betalar ut stora summor pengar till asylsökanden som inte ska vara i Sverige. Här är det läge för Skatteverket att granska ordentligt många år tillbaka för detta var knappast första gången. Det är på gränsen till trafficking att utnyttja migranter för svartjobb om man är asyladvokat! Det är lätt att tänka sig att migranterna inte vågade säga till om det var något eftersom hon faktiskt är asyladvokat och har goda kontakter med Migrationsverket.

Det finns nog massor med underligheter om Skatteverket rotar lite i det där…

**********

Så här ser naivitet ut på bild för den som undrar

Det är en reporter från DN som testar slöjan på någon Hijab-dag. Klippet som bilderna kommer från finns på DN facebook för den som är intresserad.

Slöjan är ju bara en högst frivillig och piffig modedetalj

Man gapar om att slöjan minsann är heeeeeeelt frivillig och att ingen tvingat dem att ta på den. Tror jag inte ett skit på!

**********

Det nedan är idag exakt 1 år sedan och man blir ju lite nyfiken hur det gick?

Man undrar hur mycket pengar Liv Elf Karlén och hennes sambo drog in till Marios tiggarhövding? Till hans högst troligtvis organiserade brottslighet? Kanske till hans människohandel? Till hans prostitutionsverksamhet?

Det blev ett inlägg till där jag bevisade att Stockholm Direkt troligtvis var med på tiggarkuppen från Karlén och hennes sambo men inte ville låtsas om det. De använde t o m bilder från deras facebook  i artikeln. Bilden ovan är t ex från hennes inlägg där hon talar om att det är en planerad aktion. Stockholm Direkt ville aktivista lite helt enkelt men blev avslöjade så byxorna hamnade nere vid anklarna.

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

43 kommentarer

 1. MiT

   /  02/02/2018

  Svara
 2. Ständig ström av elakheter från Özzz

  Svara
 3. MiT

   /  02/02/2018

  Svara
 4. MiT

   /  02/02/2018

  Svara
 5. Rikard:
  ”Vi kan lära av hur katolska kyrkan ridit ut långt värre stormar än nationalsocialismen och kommunismen. Jämför Europa och Levanten runt år 700 till 900 med 1400 till 1500. Det är det perspektivet som gäller – det långa.”

  James Stockdale, amerikansk krigsfånge i Vietnam i sju år, skrev en del om stoicism. Hans erfarenhet från Vietnam var att de som klarade sig bäst var de som sade ”jag kan stå ut med det här så länge de behövs”. De som bröts ned snabbast var de som satte hoppfulla mål: ”vi kommer att bli räddade till jul … till påsk … innan midsommar …”

  (https://en.wikipedia.org/wiki/James_Stockdale
  Som sagt var, en dålig politiker var han, men som statsman hade han passat bra.)

  Svara
 6. KARMA ”skitår 2018”

  Svara
 7. MiT

   /  02/02/2018

  Svara
 8. Hakelius: Europa är sin egen fiende
  https://www.fokus.se/2018/02/458330/
  ”Europas politiker försöker skapa något omöjligt. Krastev refererar Harvardekonomen Dani Rodriks tre val för att överbrygga spänningarna mellan nationella demokratier och globaliseringen:
  •Vi kan begränsa demokratin i hopp om att öka konkurrenskraften.
  •Vi kan begränsa globaliseringen i hopp om att bygga nationell demokratisk legitimitet.
  •Vi kan globalisera demokratin, till priset av att förlora nationell suveränitet.
  Men det val som de flesta regeringar gör är det omöjliga: att samtidigt ha hyperglobalisering, demokrati och nationellt självbestämmande”

  Och mycket, mycket mer …

  Svara
 9. Svara
  • Svara
   • Grodan Boll

     /  02/04/2018

    Precision. Djävlar i min lilla låda. Identitetspolitik, vad det är och vad det leder till på mindre än 5 sekunder från Petersen:

    Svara
 10. Pistolekors

   /  02/02/2018

  ”Nu är det knappast någon som på allvar tror att Nujens (Özz, syrran, svåger och farsa) är några terrorfinansiärer”
  Varför då? Skall det inte grävas ordentligt här för att se om det inte finns andra ”Akilov” där ute som har fått 85,000 av familjen Nujen? Det skall ta mig fan vändas och vridas till oändlighet om man betalat ut dessa summor till den största terroristen i Sveriges historia.

  Svara
  • Ivar L

    /  02/02/2018

   Tänk om man kunde få höra honom i debatt mot en så’n som Özz. Han är vass.

   Svara
  • Ivar L

    /  02/02/2018

   Ja, det här spåret leder in i ett riktigt träsk av frågetecken. Sedan skall man ju inse att detta handlar om en enda flykting som blev terrorist och detta därför uppdagades. Hur mycket sådan här skit pågår varje dag i landet? Svartjobbsförmedling av asyladvokater, rika medie och ertistelitister som ena dagen skedmatar korkade svenskar med värdegrund™ och nästa dag utnyttjar hela immigrationskaoset för att få behålla några kronor extra på banken?

   Nu råkar jag ju tycka särdeles illa om Özz men jag hoppas polis och skatteverk sätter igång och nystar i hela asylbranchen. Det finns nog en ansenlig mängd brottslighet även på den ”svenska” sidan.

   Svara
 11. Har ni tiggarinvasion? De kom tidigt i år efter julen. Vår lilla centrum, 3 minuter gå genom, har gott om dem.
  Liv och kompisar måste ha bråda tider nu?

  Svara
 12. Olof

   /  02/02/2018

  Och där släpptes FISA memot i USA.

  Värre än jag faktiskt trodde. Det verkar som FBI/DOJ alltså sökt och fått rätt att avlyssna en i Trumps kampanjstab baserat på i princip bara Steele dossiern (‘Trump hyrde prostituerade för att utföra golden showers på en säng Obama sovit i i Ryssland’!!! – den dossiern alltså). Och, hoppsan, de glömde visst berätta för FISA domstolen att dossiern var beställningsmaterial från DNC och att Steele hade klara finansiella och ideologiska motivationer för den.

  Tack och lov så är säkert försvarsunderrättelsedomstolen mycket bättre här i Sverige. Sääääkert. Och inte skulle väl någonsin regeringen, regeringskansliet, försvarsmakten, säpo eller noa ljuga dem rakt upp i ansiktet när de vill få spaning utförd i rent politiska syften? Aaaaaldrig.

  Hur fick nu Dan Eliasson ännu en GD position? Får se, det var så att han var väldigt kompetent och gjort ett jättebra jobb på de tidigare ställena han vart, right?

  Svara
 13. Tomas Fritiofsson

   /  02/02/2018

  trodde klanen pratade om allt
  nujens verkar vara en dysfunktionell familj

  Svara
 14. DAN PARK:

  Svara
 1. World Hijab Day | WTF?
 2. Upphovsrätt på att säga ”Janne Josefsson” 25 gånger på 23 minuter | WTF?
 3. Smått och gott från 2018, del 1 | WTF?
 4. Klimatprotest inställd, det är för kallt. | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: