Då var det dags för den där otäcka krypande känslan igen

Det där när nånting är så obehagligt att det kryper i en har blivit en liten följetong nästan. Det handlar såklart igen om den där Arif som verkar ha lindat hundratals medelålders och äldre svenska kvinnor runt sina fingrar och vet exakt vilka knappar han ska trycka på för att trigga dem. Han verkar ha samma effekt på dem som champagne. De blir helt till sig i tr[insert valfri passande vokal här]sorna helt enkelt.

Det spelar ingen roll vad han gör eller har gjort, kvinnorna samlas och skriker i falsett så fort han visar sig eller säger nåt, de är som en flock småtjejer som skriker utanför hotellet där pojkbandet bor.

De har vad jag vet inte kastat några trosor till honom än

utan de har hållit det på en lite mer städad nivå så en kudde med han på är det närmaste. Vad jag vet.

För att bättre förstå vad detta handlar om så måste man först läsa igenom de andra delarna i följetongen

Det kryper i mig

Handlar om när han blivit fälld för att ha sexofredat en 14-årig tjej på ett konfirmationsläger enbart för tjejer i den åldern. Han hade lyckats dupera kyrkan också så han var med som ledare trots att man inte visste vem han var eller hur gammal han är. Det har senare framkommit att han sökt asyl i Ungern under helt annat namn så man har verkligen inte haft en enda liten aning om vem han är men trots detta så fick han vara med på konfirmationslägret smörgåsbordet med tjejer 14-15-år gamla som ledare!

Det blev en grotesk kärleksstorm från kvinnorna han lindat runt sina fingrar till honom när han blev dömd. Jag har aldrig sett nåt så bisarrt i hela mitt liv!

De ÖSTE kärleksbetygelser över honom helt öppet och utan hämningar samtidigt som en del gav sig på den 14-åriga tjejen, som om det var hon som var den skyldiga.

Det kryper i mig. Igen.

Handlar om när han satt i Migrationsverkets förvar. Återigen så öste de kärleksförklaringar över honom. Det var meddelanden på hans fb med bultande hjärtan i massor. Plus kudden också.

Man jämförde honom med Nelson Mandela och Dalai Lama och så var han Mahatma Gandhis reinkarnation också.

Och så blev han då släppt ur förvaret, trots alla oklarheter kring honom, för några dagar sedan och kärleksstormen satte fart igen

Det där var det som triggade igång kärleksarmén den här gången.

Versaler och hjärtan. Många hjärtan.

Versaler och hjärtan.

Inte så många versaler men hjärtan i alla fall.

Nåt med Frälsningsarmén får hjärtan i blicken.

Tiia är med i det första inlägget också.

”Älskade bästa …”. Och ÅTTA hjärtan på rad.

Hjärtan.

Ett stort hjärta.

Asta i mitten finns faktiskt med i det här inlägget också, i slutet

”Älskade Arif”.

Versaler och hjärtan.

Brittmarie tycker att han är en viking som vi behöver i landet. Kanske bara är jag men dömda sexbrottslingar som vi inte vet vilka de egentligen är och som dessutom ljugit om sin ålder är kanske inte vad vi behöver mer av i det här landet?

o_O

Hjärtan i blicken.

Susann nöjer sig inte med ett eller två hjärtan utan hon skickar ÅTTA st.

Carina skickar ett jättestort hjärta.

Lollo skickar två jättestora hjärtan.

Som sagt, är det verkligen vad Sverige behöver…?

Undrar om den där numera 15-åriga tjejen tycker det är fantastiskt roligt…?

Det hoppas jag verkligen inte! Där sitter alla möjliga som ska utvisas, mördare, någon enstaka våldtäktsman (de döms ju nästan aldrig till utvisning trots horribla grejer…). Det fåtal som trots allt dömts till utvisning ska INTE ut på gatorna igen!

Alla ovan kommer från den här tråden.

Samma sak den här gången, man tävlar om vem som kan skicka flest hjärtan, vem som kan skicka de rödaste, vem som har flest hjärtan i ögonen, vilka som har det mest bultande hjärtat, vem som kan skicka det största osv. Det är bisarrt!

Visst, jag kan förstå att om man är kompis med, eller känner, någon som hamnar i förvaret så blir man glad när han släpps ut. Det är normalt. Men alla hjärtan? Och språket! Ingen kan få mig att tro att det är normalt!

Men den där Arif måste ha något speciellt som får det att pirra extra i damerna (och någon enstaka man), det är helt klart. Varför går de annars loss så här? Han har lindat dem runt sina fingrar och när han vickar på fingrarna så triggas de igång med sina kärleksbetygelser. För dem spelar det ingen roll vem han är och vad han gjort, i deras ögon är han perfekt och varje gång han vickar på fingret så tror varje enskild att det är just till henne han vänder sig.

Någon framstående psykolog borde granska det här bisarra fenomenet vi ser i Sverige.

MVH

MiT

 

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

126 kommentarer

 1. Tips: Den ädle vilden – en arketyp

  Svara
 2. Jisses

   /  02/04/2018

  Som om de blivit skengravida… förståndshandikappade lådvinsstanter som löper amok. Borde inte ha rösträtt.

  Svara
 3. Tror du menade ”verb” och inte ”vokal” 😉

  /Viktig-Petter

  Svara
 4. case

   /  02/04/2018

  Jag kan inte låta bli att undra om det bara handlar om singel-kvinnor eller finns det män/pojkvänner bakom som står ut med att deras fru/flickvän beter sig på det här sättet?

  Om min fru blev så till sig i trasorna över en ensammkommande ”ung” man och överöste honom med hjärtan och kärleksbetygelser så skulle hon åka ut på direkten.

  Svara
  • Ivar L

    /  02/04/2018

   Skrämmande läsning. Vad är det för människor som håller på med de där ”inspektionerna”. De kanske borde flytta till Kina eller Nordkorea istället?

   Sedan kan man ju undra om detta är rätt användning av de begränsade tids och personalresurser som våra förskolor har att arbeta med:
   ”Skolinspektionen ordinerar skriftlig dokumentation från förskolepedagoger och chefer för att värdegrundsarbetet inte skall gå i stå. Man ser det också som viktigt att personalen får särskild tid till att meditera över sina egna normer.”
   Gynnar det barnen?

   Den här är också bra:
   ”Dessutom, menar Skolinspektionen, är det precis den inställningen [En förskolechef som inte uttalade sig politiskt korrekt, min anm.] som gör att man inte kan ‘försäkra sig om att verksamheten bedrivs i demokratiska former.’”
   För det första drivs väl inte förskolor ”demokratiskt” vad jag vet? Vare sig personalen eller eleverna har väl t.ex. beredits möjlighet att rösta om huruvida de vill ha värdegrundsinspektioner eller inte på sin arbetsplats? Vad är det egentligen för slags demokrati Skolinspektionen avser?

   Svara
   • I det som jag ser som en skola driven av demokratiska spelregler, så sker det utan politisk och religiös indoktrinering. Där är vi inte idag …

    Svara
   • Rikard

     /  02/04/2018

    Hej.

    Vi (alltså vi inom skola och barnomsorg) har alltid varit rätt finurliga i hur vi börjar jobba enligt det senaste dekretet eller den senaste bullan eller ukasen. Detta därför att vi är rätt haj på att identifiera politisk styrning och inte uppskattar den (vet inte om dessa ens är en signifikant minoritet längre dock) vilket alltid retat de rättrogna i kåren gall.

    Således ar man skapat dagens inspektions- och dokumentationshysteri, där faktiska fall av sexuella trakasserier, mobbning, misshandel och så vidare ignoreras av skola, huvudman och myndighet – men nåde dig om handlingsplanerna inte är ifyllda och uppdaterade som de skall.

    För en handlingsplan kommer
    inte med sin klan
    mitt på ljusa dan
    och lever runt som Fan
    och eldar upp din bil
    och märker dig för livet

    Då står du ensam kvar
    i alla dina dar
    men’s karriären far
    och pensionen drar
    och du får ingen ‘deal’
    om inte du tar klivet

    av banan

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
 5. Ivar L

   /  02/04/2018

  Helt klart sektvibbar här. Fascinerande fenomen. Undrar varför det blev så med just honom? Han kanske har någon slags magnetisk utstrålning på riktigt?

  Jag gissar att det kommer att bli ”utveckling” av något slag i denna historia om han får vara kvar i Sverige. Förr eller senare kommer det att hända något, men det är ju inte säkert att han då blir anmäld om det sker i den här kretsen kvinnor. Å andra sidan verkar han ju gilla unga vilket talar för att det kanske ändå blir något mer besvärande. Han måste ju för övrigt ha en fullkomligt snedvriden bild av hur Sverige och svenska kvinnor i gemen fungerar i och med att han hamnat i det här kuddhavet.

  Svara
  • Rikard

    /  02/04/2018

   Hej.

   Beatleshysterin, Rolling Stones (som även på äldre dar påstås få gott om erbjudan från kvinnor), Kiss, Mötley Crüe, The Doors, The Who, Elvis… mot oändligheten.

   För att inte tala om seriemördare, massmördare, notoriska bankrånare, och annat kriminellt avskum med hög svansföring.

   Om Arif lär sig bättre svenska har han en rejäl öppning för att bli sektledare på riktigt. Det är inte ens ett skämt.

   (Här skulle en plump och vulgär person säga något om att på dessa kvinnor vore burka bara en förbättring, men jag skall inte sänka mig till svenska ståupp-komikers nivå.)

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
 6. MiT

   /  02/04/2018

  ”Skola med ”toleransprojekt” anställde invandrare – nu har ÄNNU en av dem dömts för sexattack mot elev”
  http://www.friatider.se/skola-med-toleransprojekt-anst-llde-invandrare-nu-har-nnu-en-av-dem-d-mts-f-r-sexattack-mot-elev

  Svara
  • Ivar L

    /  02/04/2018

   Ja, eleverna får lära sig vad de skall tolerera som svenskar i framtiden helt enkelt. Allt annat är väl rasism?

   Hur sjutton kan det ta två år innan äcklet får sin löjliga ingentingdom dessutom? Två år efter övergreppet får han betala 11000 kr och så var det bra med det. Vilket hån mot flickan.

   Svara
 7. Ivar L

   /  02/04/2018

  ”– Men det har också varit en ganska hård ton tycker jag från polisanställda, politiker, debattörer som använt en väldigt, väldigt hård retorik och anklagat den nu avgående rikspolischefen för allt ont som drabbat organisationen. Det har varit förfärligt ibland, säger Varg Gyllander till Sveriges Radio.”
  https://nyheteridag.se/jubel-bland-poliser-nar-eliasson-avgar-presschef-klagar-pa-hard-ton/

  Som om det vore något fel att anställda blir glada när en destruktiv chefsperson kastar in handduken. Han ÄR ju för tusan orsaken till det mesta ont som drabbat organisationen. Det enda ”förfärliga” i sammanhanget är väl att de anställda varit tvungna att stå ut med detta usla ledarskap så länge.

  Svara
 8. Beror allt detta på fulmediciner ifrån läkemedelsidustrin? Alla konstgjorda och helt onödiga tillsatser i maten ifrån livsmedelsindustrin? Mobiltelefon-/WiFi-strålning? Tillsatser i vattnet?

  Svara
 9. Tor

   /  02/04/2018

  SasjaL
  Behövs inga mediciner eller tillsatser.
  Det är kvinnors natur att vara omvårdande, tycka synd om och ta hand om.

  Den oerhört grymma sanningen är att det är pursvenska män som låtit detta ske.
  Vi har inte ”hållit fortet” mot inkräktare.
  Med vi menar jag inte den enskilde, utan män som grupp.
  När män som grupp blir mesar är vi lätta byten för inkräktare och föraktas av våra kvinnor.
  Socialister har trott att man skulle vinna kampen. I stället blev vi invaderade.
  Kolla hur det gick för kommunisterna i Iran…
  Lierade sig med islamister och sen överkörda.

  Den kvinnliga naturen är att kunna anpassa sig till nya situationer, som att bli bortgift till exempel. Kvinnan kommer alltid till en ny familj och måste anpassa sig.
  Mannen stannar kvar och försvarar familjens ägor.

  Svara
  • Ivar L

    /  02/04/2018

   Ja, fast det här fallet känns faktiskt som lite mer än vanligt. Frågan är vad det är som gjort att denne Arif blivit såhär helig för alla dessa kvinnor, mitt under brinnande #metoo dessutom.

   Svara
   • Tor

     /  02/04/2018

    Han har väl gött o blevet ena sån däringa sexsymbooool.

    Ni som är gamla nog kommer ihåg Lena PH och hennes kåta ögon.
    Det var andra tider. En fet skivbolagsdirektör (Bert Karlsson) kunde säga så om sitt fynd som var yngre än 20 (?)

    Svara
    • Tor

      /  02/04/2018

     Alla rörelser och kampanjer behöver symboler.
     Den lille Afghanen är batikhäxornas finaste kylarprydnad.

     Innan andra världskriget började hade man stora kampanjer i Tyskland hur rasen skulle bli renare. Tyska föräldrar som födde missbildade barn lämnade frivilligt in dessa att dödas. Skulle tro att mödrar kände sig väldigt goda. Man gjorde det för saken och den store ledarens skull.

     Så bara för att man känner sig god – behöver det inte vara rätt!

     Svara
 10. Tor

   /  02/04/2018

  Tänk om man kunde koppla in sig i hjärnan på en invällare.

  Han kommer hit helt utan flyktingskäl.
  Ljuger om sin ålder.
  Får allt gratis – och om han skriker högt får han mer.
  Omhuldas av det andra folkets kvinnor – trots man vet att kan ljuger.
  Försvaras av ledande politiker – trots att men vet han ljuger.
  När han begår brott behandlas han bättre än Svenskarna.
  När han har betett sig så illa att han till slut ändå ska utvisas så får han stanna ändå.
  När han förgriper sig mot svenska kvinnor blir han försvarad av andra svenska kvinnor.

  Hur processar man den informationen som invällare?
  a) Anpassar sig inte till Sverige.
  b) Föraktar Svensken.

  Svara
 11. PtG

   /  02/04/2018

  Det här är ju ett klassiskt exempel på masspsykos. Varför håller psykiater-världen tyst om detta? Uppdrag Granskning? Jan Guillou? …….. alla ser ju vad som händer.

  Svara
 12. QED

   /  02/04/2018

  OT: kanske varit uppe redan.

  Mohamed Omar apropå Özz

  ”Jalla, jalla, Kurdistan tillhör alla!”

  https://detgodasamhallet.com/2018/02/02/jalla-jalla-kurdistan-tillhor-alla/

  Svara
  • Ivar L

    /  02/04/2018

   Ja, man skulle vilja höra Özz försöka leverera något bitskt tillbaka på den kristallklara problematiseringen av hans konstiga syn på kurdisk nationalism kontra svensk nationalism. Jag kan inte se att Özz skulle kunna ge en logisk förklaring till sitt irrationella sätt att resonera. Men han verkar ju å andra sidan vara bekväm med dubbla måttstockar även i andra sammanhang. En mycket liten man denne Özz.

   Svara
 13. Svara
  • Ivar L

    /  02/04/2018

   Sharia är ju dessutom värre än ”egna åsikter”. Det är ett maktinstrument för förtryck.

   Svara
  • Pelle2

    /  02/04/2018

   Helt sjukt men vem är förvånad ? Nuförtiden är man väl högerextrem om man står till höger om V…

   Svara
  • Ivar L

    /  02/04/2018

   Kan ju till och med vara så att opinionsundersökningens huvudsyfte är att berätta för riksdagspolitikerna att Ledarsidorna är ”högerextrema” snarare än undersöka åsikter. Att en sosseblogg utmanar sosseriet såsom Ledarsidorna gör med sina initierade analyser är nog inget som sossegarnityret ser på med blida ögon. Förmodligen är i stort sett alla medel tillåtna för att försöka få bort Ledarsidorna. Det kommer misslyckas. Kolla hur det gick för Ann Heberlein som i ett slag fördubblade sina intäkter när de försökte motarbeta henne via Kickstarter. Det börjar bli bra mycket motvind för de-goda.

   Svara
   • Melmac

     /  02/05/2018

    Det är fan sjukt att t.o.m. Kickstarter har blivit infiltrerat av vänstern. Inget går fritt längre!

    Svara
 14. Tor

   /  02/04/2018

  Här ett enkelt recept hur man tillagar ett lands undergång:

  Tag en del kvinnor.
  Tillsätt lika mycket vänstermän.
  Rör oförsiktigt ner 1.000.000 invandrare.

  Sätt dig ner och vänta och se hur det börjar jäsa.

  Pling!

  Hoppas det smakar.

  Svara
 15. Pelle2

   /  02/04/2018

  OT:
  Den kommunistiska fackpampen Jenny Bengtsson skriver ett inlägg på Aftonbladet om att hon förföljs av en man som faktiskt verkar vara en äkta hatare som dessutom hotar henne.
  Jag försvarar inte på något sätt hans beteende men Bengtsson borde, precis som Loan Sundman,rannsaka sig själva innan dom beklagar sig över att folk skriver hatiska saker till dom. Hon är ju ganska bra på det själv.
  Hon beklagar sig också över att stalkern kontaktar de som anlitar henne och ifrågasätter detta. Det är ju precis så som Bengtsson och hennes åsiktskamrater brukar agera mot sina åsiktsmotståndare som t.ex Katerina Janouch.
  Men när dom själva drabbas är det helt plötsligt inte lika kul och moraliskt försvarbart…
  http://archive.is/sGCel

  Svara
  • Olof

    /  02/04/2018

   ”Det var inte särskilt svårt för mig att hitta Lars … frågade om det var okej att publicera också hans namn och telefonnummer i anslutning till kommentaren.”

   ”Sedan fick jag ett mejl från honom som innehöll min hemadress. Då började det kännas obehagligt.”

   Uuuuuhm… ”jag gjorde a mot b och b gjorde samma sak tillbaka, whaaaaaaa”. Japp, bortskämd femåring, det låter som Jenny Bengtsson.

   Stalkern tycks uppenbarligen ha problem, och även om man kan misstänka att detta uppkommit till stor del genom Jennys agerande – ett hot om doxxing av en människa med en såpass stor plattform skapar i sig en situation där hon gör det omöjligt för honom att släppa interaktionen, hon har själv säkrat att han riskerar att i framtiden påminnas om den – så skulle han nog må bättre av att försöka släppa det.

   Sen är det ju förvisso inte orimligt att ifrågasätta varför en bortskämd femåring ges en plattform. Jag kan inte påminna mig att jag sett någonting någonstans av Bengtsson som tillfört något till någon konversation. Men det är ju typ så det blir med kvotering, hon är inte där för sin intellektuella skärpa, hon råkade mest ha bobs and vagena.

   Svara
  • weasel

    /  02/05/2018

   Jenny Bengtsson säger att de som röstar på SD ska kastas ut ur facket.
   Lars säger att Jenny Bengtsson borde kastas ut från medverkan i radio.
   Jenny blir oerhört upprörd över Lars åsikt.

   Jenny Bengtsson tar reda på Lars telefonnummer.
   Lars tar reda på Jenny Bengtssons hemadress.
   Jenny blir oerhört upprörd.

   Är det verkligen så svårt för Jenny att förstå uttrycket ”What goes around comes around” ?
   🙂

   Svara
 16. Pelle2

   /  02/04/2018

  Lite mera ot:
  Rossana Dinamarca skall lämna politiken. Sjöstedt och Schyman säger sig komma sakna henne men det är nog inte många andra som kommer sakna henne…
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/ddnmgo/rossana-dinamarca-lamnar-politiken

  Svara
  • För dålig lön? För lite inflytande?

   ”Jag kommer dock – om någon tvekade – alltid fortsätta kämpa för en rättvis och feministisk värld.”
   Samtidigt? Undra på att hon tycker det är svårt.

   ”Hon är vår veteran i riksdagsgruppen, 15 år i riksdagen och tio år i partiledningen.”
   Det sade allt jag behöver veta om V.

   Svara
  • Ivar L

    /  02/04/2018

   Vem skall då göra klatschiga T-shirts?

   Svara
 17. Pelle2

   /  02/04/2018

  Jan Guillou på Aftonbladet är den förste som jag har sett lritisera den nya polischefen Anders Thornberg. Han skriver följande:
  ”För övrigt anser jag att…
  …nye rikspolischefen Anders Thornborg genom sitt tal till nationen, ”Jag ser en polis”, befäste det intryck han skapade som operativ chef på Säpo och 1:e muslimjägare. Att han är lite bakom flötet.”
  Troligen ligger hans ogillande i att Thornborg inser att det finns anledning att hålla koll på islamisterna.
  Har däremot inte sett honom kritisera den inkompetente Eliasson och när man läser hans klagomål på Thornborg så förstår jag varför. Eliasson åstadkom ju ingenting när det gällde att bekämpa brottsligheten och då naturligtvis inte heller vad gällde islamisterna.
  Det passade väl Guillou som hand i handske…
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/WLjqGj/befangda-liberaler-anklagar-vanstern-for-antisemitism.

  Läs även hans huvudinlägg där han klagar på att liberaler säger att socialister är antisemiter. Dom flesta syftar väl då på den välkända antisemtismen i Sovjet och man kan ju också undra varför Ilmar Reepalu förminskade antisemitismen som frodas i Malmö ?

  Svara
  • Finns det någon människa, levande eller död, som Guillou inte anser sig vara smartare än?

   Svara
  • Pelle2

    /  02/05/2018

   Precis som jag misstänkte gillade Guillou Dan Eliasson. Så här säger han i en artikel i Expressen:
   ”När det kommer till Eliasson är Guillou mer positiv:
   – Han är en bevisligen mycket kompetent chef för statliga verk, och har använts som sådan. Polis kanske var lite speciellt, sen tror jag att man har en tendens inom polisen att skylla på chefer.”
   På vilket sätt är Eliason kompetent ?
   Han har blivit ifrågasatt på alla chefsposter han har haft i staten. Men som sagt var, Guillou är väl nöjd med Eliasson som inte lyckades göra något åt islamisternas framfart heller och Han är ju dessutom vänster vilket passar kommunisten Guillou som hand i handske…
   http://archive.is/JQTz3

   Svara
   • Senior

     /  02/05/2018

    Betald KGB agent som ställde till stor oreda i underrättelsetjänsten när han avslöjade IB då de var hans kommunistpolare på spåren gällande terrorverksamhet.

    Och idag sitter han som skribent på en av landets största kvällstidningar där han helt ostört kan arbeta med påverkan istället.

    -Med tanke på vad han skriver kan man ju undra om han fortfarande står på lönelistan….

    -Vilket han uppenbarligen gör också.

    Svara
    • Senior

      /  02/05/2018

     Oj, bortse från sista meningen, den skulle tagits bort innan jag skickade.

     Svara
    • Senior

      /  02/05/2018

     De sista två meningarna skulle byta plats med varann, nu fick det en annan betydelse än vad jag avsåg.

     Svara
 18. ”Dorian regained consciousness with the Black Jewel embedded in his skull, and it felt warm, pulsing, comforting. Then he discovered the terrible truth. The evil black gem was an eye through which his enemies, the Forces of the Dark Empire, could see everything he saw – all the places he travelled, all the people he encountered. And if he refused to carry out their plan to overcome Granbretan, the Black Jewel could be made to come alive.

  And Eat Dorian Hawkmoon’s Brain.

  – Michael Moorcock, The Jewel in the Skull

  Svara
 19. Pelle2

   /  02/04/2018

  Biskop Anders Arborelius sågar svenska kyrkans tilltag att kalla Jesus för hen.
  Han säger följande i SVD:
  ”Hur ser du på Svenska kyrkans beslut att kalla Jesus för ”hen”?
  – Det är tramsigt, det där med hen. Hen betyder ju höna på engelska. Att kalla Jesus för hen faller på sin omöjlighet. Men det ligger i vår tid att man är osäker på allting och då smittar det av sig. ”
  Skönt att någon inte ställer upp på tramsandet i svenska kyrkan. Men så är han ju kataolik och slipper förställa sig gentemot sådana som Jackelén

  Svara
 20. Pelle2

   /  02/04/2018

  Fnordspotting skriver bra om Anne Heberleins insamling till en kommande bok om invandrarnas överrepresentation vad gäller sexualbrott.
  http://fnordspotting.blogspot.se/

  Svara
 21. Man måste undra hur vissa människor totalt saknar överlevnadsinstinkt – de har alltså en här som:

  – ljugit om sin ålder
  – ljugit om sitt namn
  – ljugit om sina asylskäl
  – fått en dom mot sig

  Vet någon vart jag kan kontakta dessa människor? Jag har en bro att sälja…

  Svara
 22. Pelle2

   /  02/04/2018

  PM Nilsson på DI skriver en bra ledare om brottsligheten i Ronneby som även Katerina Janouch har tagit upp.
  https://www.di.se/ledare/staden-som-lagen-har-overgivit/

  Svara
 23. MiT

   /  02/04/2018

  Svara
 24. G

   /  02/04/2018

  Idévärlden – SVT 2 20.00…

  ”Svensk pratshow från 2018. Författaren Lena Andersson argumenterar för att vi ska återupprätta förnuftstänkandet i dessa tider av identitetspolitik och kulturrelativism. Varken professorn i idéhistoria Michael Azar eller etikprofessorn Elena Namli håller med henne om att förnuftet är så enkelt att definiera eller att det är giltigt för alla.
  Programledare: Daniel Sjölin.”

  Och en kvart efter ovan är slut i samma kanal börjar kvällens Agenda…

  ”Centerns vägval. Ska partiet stödja regeringens förslag så att fler ensamkommande får stanna? Partiledare Annie Lööf (C) direkt i ”Agenda”. Flyktingar får jobb allt snabbare. Ser vi ett trendbrott när det gäller integrationen? I studion migrationsforskare Joakim Ruist och Maria Mattsson Mähl, vd för ett utbildnings- och matchningsföretag. Så ska myndigheterna bemöta desinformationen under valrörelsen. Reportage och intervju med Sebastian Bay, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.
  Programledare: Camilla Kvartoft.”

  Svara
  • Rikard

    /  02/04/2018

   Hej.

   Det bästa sättet att definiera förnuft är empiriskt.

   Ute i naturen.

   Där du med eldstål och Morakniv skall ta dig tillbaka till civilisationen.

   Där är ditt förnuft värt mycket.

   Dina åsikter däremot, kan du inte torka dig i… räven med.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • Kristian

     /  02/05/2018

    Den andra svenska Robinson, tror jag, hade ett moment där man skulle göra upp eld.
    Det var väldigt tydligt vem som hade gjort detta tidigare och inte.

    På den tiden fick man visa att man kunde simma och dylikt. Har inte sett på TV regelbundet på minst ett decennium, så jag vet inte hur uttagningen till dessa program går till nuförtiden. Batik, värdegrunds-formulär, rosta eget kaffe, litegrann surdegskunskap?

    Svara
  • Ivar L

    /  02/04/2018

   Fakenews alltså. Om de menar att det håller på att bli bra med integrationen… Sandvikenvarning lång väg.

   Svara
  • G

    /  02/04/2018

   Svara
  • G

    /  02/04/2018

   Svara
  • G

    /  02/05/2018

   Svara
 25. G

   /  02/04/2018

  Tack MiT för att du återigen uppmärksammar dessa människor med ytterligare ett blogginlägg. Det är som vanligt helt overklig läsning som verkligen gör att det kryper utav bara fan.

  Svara
 26. ”Reinfeldt borde tala om sitt eget ansvar”
  https://unv.is/expressen.se/ledare/reinfeldt-borde-tala-om-sitt-eget-ansvar
  https://www.expressen.se/ledare/reinfeldt-borde-tala-om-sitt-eget-ansvar/
  ”Hur är det ens möjligt för att analysera brottsutvecklingen utan att diskutera Reinfeldts politiska arv?”

  Svara
  • ”Vem är mer impopulär bland landets befolkning än till och med Tony Blair?”

   Svara
   • Ivar L

     /  02/04/2018

    Jag lade märke till att de skriver ”Nya Moderaterna” fortfarande på sina valaffischer. Vet inte om det är så smart. Det förknippar jag direkt med Reinfeldt. Det var ju han som var Nya Moderaterna.

    Svara
 27. Ivar L

   /  02/04/2018

  Ytterligare en anledning till varför obligatorisk biologiundervisning borde finnas på genusutbildningarna:
  https://digest.bps.org.uk/2018/01/31/sex-differences-in-brain-structure-are-already-apparent-at-one-month-of-age/

  ”On average, men and women differ psychologically in small but reliable ways, such as in personality, interests, and cognitive performance, but the basis of these differences is up for debate. Are they innate or due to how we’re socialised?

  But how about one-month old infants,

  Dean’s team found that the boys’ brains were 8.3 per cent bigger, in line with the sex difference in brain volume found in adults and the few other available infant studies. Also as seen in adults, male brains had relatively more white matter (connecting tissue) and female brains more grey matter, relative to total brain size.

  A number of specific neural areas were larger in males, also relative to total brain volume, such as parts of the limbic system involved in emotions, including the amygdala, insula, thalamus and putamen. The researchers also found evidence for relatively larger hippocampi, an area involved in memory, which has more commonly been found to be larger in females, although not universally so. Meanwhile female brains were relatively larger in other limbic areas such as parts of the cingulate gyrus, caudate and parahippocampal gyrus, and they had a few white-matter structures that were relatively larger.”

  Svara
 28. MiT

   /  02/04/2018

  Svara
  • Ivar L

    /  02/04/2018

   Nyheter från islamfundamentalistiska skurkstaten Qatar är alltså inte problematiskt att citera som sanning medan Putins Russia Today är nästan Hitler?

   Svara
  • ok

    /  02/04/2018

   En doktorand …

   ”Undervisning
   Undervisningsområde: kriminologisk teori, med betoning på kritisk kriminologi.”

   Kritisk kriminologi …

   ”Forskning
   Mitt projekt: Rasism och konstruktionen av hotbilder: slaget om Malmö

   Malmö har ofta porträtterats som en exceptionellt farlig stad med höga nivåer av kriminalitet – som ”Sveriges Chicago”. Staden har kommit att bli en konfliktyta där frågor om kriminalitet och etnicitet länkats samman. Detta avhandlings arbete är inspirerat av post-koloniala bidrag och kritisk kriminologi. Sambandet mellan plats, rasism och konstruktion av hotbilder är i fokus.”

   Post-koloniala bidrag och kritisk kriminologi…

   Porträtterats?

   Reality check: Samtidigt i Malmö, polisen tvingas bevaka alla polishus med tung beväpning.

   http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=101&artikel=6878841

   Kriminella spränger polisbilar och polishus i luften. Det sker oavsett hur många postkoloniala hen-doktorander som öppnar kakhålet.

   Svara
   • Kalle

     /  02/05/2018

    När jag läser om sådana personer kommer jag alltid att tänka på följande ordspråk ”if all you have is a hammer, everything looks like a nail”.

    Svara
 29. G

   /  02/04/2018

  ”En röst på Miljöpartiet är en röst på Muslimska brödraskapet”
  http://purdahbloggen.se/2018/02/04/en-rost-pa-miljopartiet-ar-en-rost-pa-muslimska-brodraskapet/

  Svara
 30. G

   /  02/04/2018

  Svara
 31. G

   /  02/04/2018

  Svara
 32. G

   /  02/04/2018

  ”Utlänningslagen har ingen paragraf för jagvillhellrevaraiSverige-invandring

  Ur Paulina Neudings artikel på sajten Kvartal:

  Agendas reportage från i söndags är så märkligt iscensatt. På en bänk i skogen sitter tre så kallade ensamkommande. Aktivisten Kinna Skoglund från nätverket Vi står inte ut berättar deras historier med händerna på deras axlar: Det påstås att de är tonåringar, eller var det i alla fall nyss när de sökte asyl. Skoglund refererar till dem som ”barn”.”
  http://meritwager.nu/allmant/utlanningslagen-har-ingen-paragraf-for-jagvillhellrevaraisverige-invandring/
  https://kvartal.se/kommentar/wu4libtc586uooj3cu9eckb9l6wjwr

  Svara
 33. G

   /  02/04/2018

  ”God man åt ensamkommande asylsökande som påstått sig vara minderåriga:
  ”Jag skäms över att jag låtit lura mig så grundligt.”
  http://meritwager.nu/allmant/god-man-at-ensamkommande-asylsokande-som-pastatt-sig-vara-minderariga-jag-skams-over-att-jag-latit-lura-mig-sa-grundligt/

  Svara
 34. G

   /  02/04/2018

  ”Familjen Nujens pengar till Akilov blottlägger ett större systemhaveri, nämligen asyladvokaters profitering på massinvandring
  ..[..]..
  En av alla advokatbyråer som tjänat på migrationskaoset är Debbie Nujen, Özz syster, och enligt kontoutdragen också den som betalat ut 75 000 icke redovisade kronor till den terrormisstänkte Akilov. Debbie Nujen arbetar på advokatfirman Klint.
  …..
  När man kikar närmare så kan man se att den största delen av verksamheten sker för Migrationsverket och övrig, marginell del för kommuner och Bolagsverket. Med andra ord är Klint Advokatbyrå en verksamhet som lever på aylinvandring och de mål som uppstår i samband med detta. Debbie Nujen är delägare i advokatfirman Klint.”
  http://katerinamagasin.se/familjen-nujens-pengar-till-akilov-blottlagger-ett-storre-systemhaveri-namligen-asyladvokaters-profitering-pa-massinvandring/

  Svara
 35. G

   /  02/04/2018

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  02/05/2018

   ”Gaykulturen är något helt annat, med sina egna riter, normer och överenskommelser. Sina egna uttryck. Så kan vi inte sluta låtsas allihopa och acceptera bögarna, inte under falsk flagg utan som de är.”

   Jag kommer nog aldrig begripa den ofräscha bögriten med att olovligen ronka på annans gymutrustning. Bögar, flator, heteros, män och kvinnor, ska ge fan i att äckla ner omkring sig med sperma, blod, saliv, urink, svett och dylika sekret om de vill bli accepterade av mig.

   ”Feminism är något helt annat, med sina egna riter, normer och överenskommelser. Sina egna uttryck. Så kan vi inte sluta låtsas allihopa och acceptera feministerna, inte under falsk flagg utan som de är.”

   Om feministaktivisten som kletar mensblod på löpbandet, tjenare!

   Svara
 36. G

   /  02/04/2018

  Svara
 37. G

   /  02/04/2018

  Wow…

  Svara
 38. Det här är en glädjens dag, Dinamarca lämnar politiken! 😀
  https://bergersjo.wordpress.com/2018/02/05/riksdagen-mognar-dinamarca-lamnar-politiken/

  Svara
 39. MiT

   /  02/05/2018

  Svara
 40. MiT

   /  02/05/2018

  Jag tvivlar starkt på att det finns sådan statistik. Han är #jagärhär som alltid dyker upp och ska försvara gruppen med nonsens. Alltid bara nonsens, inget annat. Besvärliga frågor om gruppen ignorerar han bara.

  Svara
  • Motkraft

    /  02/05/2018

   Hittepåstatistik. Fråga någon som jobbar på kvinnohus och annars väldigt PK, hon kommer med smärta i blicken vittna om att de nu tar emot mycket kvinnor från icke-svenska familjer. Kanske en majoritet.

   De kan också vittna om att anmälningsbenägenheten är mindre. Rätt självklart eftersom många kommer ifrån en kultur som säger en kvinna ska stå ut med att bli misshandlad och att hon får hela släkten emot sig om lämnar mannen eller anmäler honom. Kanske hela ”klanen” emot sig, hon blir väldigt väldigt ensam om lämnar honom.

   https://annaerniusferraz.wordpress.com/2016/06/30/kvinnojourerna-fulla-med-utlandska-kvinnor/

   Svara
  • Kristian

    /  02/05/2018

   Svara
 41. MiT

   /  02/05/2018

  Svara
 42. MiT

   /  02/05/2018

  Svara
 43. G

   /  02/05/2018

  ”Danska S: Avskaffa möjligheten att söka asyl

  De danska Socialdemokraterna vill avskaffa möjligheten att söka asyl i landet. Förslaget om en ny migrationsreform ska presenteras i morgon, rapporterar DR.
  Partiet föreslår att personer som söker asyl vid den danska gränsen, så kallade spontanansökningar, ska skickas till danskdrivna flyktingläger i exempelvis Nordafrika. Där ska de bo under asylprocessen. Om de anses ha skäl för asyl kommer de ändå inte få komma till Danmark, utan ska i stället skickas vidare till FN:s flyktingläger, skriver DR.
  I utbyte föreslår S att Danmark tar emot fler kvotflyktingar från FN-systemet samt skänker mer pengar till FN:s flyktingorgan UNHCR.

  – Det är nödvändigt att skapa ett flyktingsystem som är mer humant än det vi har i dag, säger partiledaren Mette Frederiksen till DR.

  Socialdemokraterna är det största oppositionspartiet i Danmark.”
  http://omni.se/danska-s-avskaffa-mojligheten-att-soka-asyl/a/p6WWPj
  https://www.dr.dk/nyheder/politik/socialdemokratiet-klar-med-foerste-store-valgoplaeg-slut-med-soege-asyl-i-danmark
  https://www.dn.se/nyheter/varlden/danska-s-vill-avskaffa-mojligheten-att-soka-asyl/
  https://www.expressen.se/nyheter/danska-s-vill-avskaffa-mojligheten-att-soka-asyl-i-danmark-foreslar-lager/

  ”Reformen kallas ”Rättvist och realistiskt” ”.
  https://www.bt.dk/politik/socialdemokratiet-klar-med-historisk-udspil-slut-med-at-soege-asyl-i-danmark

  Svara
  • Ska vi gissa att svenska politiker och media kommer att kalla detta för ett fascistiskt förslag för att sedan kopiera det om sisådär två år?

   Svara
   • Ivar L

     /  02/05/2018

    Det är någon variant av detta som alla länder i Europa kommer att införa förr eller senare om de inte hinner gå under och bli helt dysfunktionella innan dess. Det spelar egentligen ingen roll om man vill liberal eller restriktiv immigrationspolitik. Det enda som är långsiktigt hållbart både ekonomiskt och etiskt måste bygga på att fokusera på de akut nödlidande (t.ex. via UNHCR) på bekostnad av välfärsmigration.

    Svara
 44. weasel

   /  02/05/2018

  Jag kan förstå om de här kvinnorna har ett behov av att vara goda och empatiska, men man skulle ju kunna tycka att de borde lägga den godheten och empatin på någon annan än en person som är dömd för sexuellt ofredande.
  Förslagsvis kunde dom kanske lägga den på den 14 åriga flickan som blev ofredad av ärkeängeln Arif.

  Än mer bisarrt blir det när en av Arifs trogna följare visar sig vara en relativt högt uppsatt S-politiker (Lottie Fallman ) .
  Jag kan knappt föreställa mig krigsrubrikerna i MSM om en SD-politiker hade twittrat ”God jul och många kramar till dig” till en person som nyligen dömts för att ha ofredat en 14 årig flicka.
  Men när en S-politiker gör det så är det naturligtvis knäpptyst i MSM.
  I synnerhet när den dömda sexualbrottslingen är en välfärdsmigrant.

  Om skickande av hjärtan till dömda sexualbrottslingar är godhet, feminism och antirasism så är jag hellre ond, rasist och antifeminist. 😦

  Svara
  • Det är en sekt. Till en sekt går man och ansöker att bli medlem när livet är tomt och man vill bli frälst och känna sig bättre än andra människor. Man har någon att se upp till.
   Att bli fri från en sekt är värre än bli fri från droger.
   Jag ”botar” hellre en heroinist och snabbt dessutom än en sektmedlem i ”vi som har afghanska underbara pojkar” sekten.
   Alla sekter faller en dag. Den här kommer att bli långvarig, lika långvarig som invandringspolitiken och flera år till.
   Kanske någon typ av AA där man erkänner sina synder kan hjälpa. Jag heter xx och erkänner mig som godhetsknarkare….

   Svara
 45. Ivar L

   /  02/05/2018

  Intressant jämförelse av hur SvD i samma tidning, samma dag, skildrar en islamistisk och en fascitisk terrorist. Premium så jag citerar de avgörande resonemangen:

  Fascisten:
  ”För en månad sedan åkte han till Rom för att delta i en manifestation med CasaPound, en nyfascistisk, våldsam husockupationsrörelse med ambitionen att återskapa Mussolinis fascistiska stat. — På bilder från gripandet av Traini syns en man med rakat huvud, den italienska flaggan draperad över axlarna och en nazistsymbol tatuerad ovanför högra ögonbrynet – varghaken, en symbol som bland annat användes av den militanta svenska nazistorganisationen Vitt Ariskt Motstånd. I dag används den bland annat av flera högerextrema grupperingar i Ukraina.”
  https://www.svd.se/om-fem-ar-ar-terrorismen-inte-langre-nagot-problem
  SvD skildrar helt enkelt en människa som hakat på en våldsam ideologi, som finns spridd på flera ställen och som har symboler och idéer och han handlar därefter. Helt enkelt en rimlig förklaring.

  Islamisten:
  ”Fransk-belgaren är ett mysterium. I sina hemmakvarter i Bryssel var han känd som en haschrökande småkriminell. — Belgiska medier har publicerat flera, bara några år gamla bilder på Abdeslam där han dansar, dricker alkohol och umgås tätt med kvinnor på olika nattklubbar i både Bryssel och Amsterdam – knappast fritidsintressen som en militant islamist skulle ägna sig åt — ‘Han är ett perfekt exempel på GTA-generationen — som tror att hans liv är ett datorspel. Jag frågade om han hade läst Koranen, och han svarade att han hade kollat upp lite tolkningar på internet’, sade Mary efter att Abdeslam sparkat honom och avstått rätten till en advokat.”
  https://www.svd.se/paristerrorist-forbryllar-intelligens-som-ett-askfat
  SvD skildrar ett mysterium, en helt normal småkriminell festprisse som spelar GTA och sedan… Ja vad som hände sedan glömde SvD skriva om. Han har förmodligen träffat på en likartad ideologi som fascisten ovan, våldsbejakande islamism, men radikaliseringen hade inte SvD lust att skildra närmare. D.v.s. precis det händelseförlopp som skulle visa att terroristen inte på något sätt är mer mysterium än fascisten ovan.

  Visst är det lustigt?

  Svara
 46. G

   /  02/05/2018

  ”Har kanske inte uppenbart ljugit”: Lööf om ensamkommande som fått åldern uppskriven”
  https://nyheteridag.se/har-kanske-inte-uppenbart-ljugit-loof-om-ensamkommande-som-fatt-aldern-uppskriven/

  Svara
  • Kristian

    /  02/05/2018

   Hon borde ha slutat vid ”kan inte uttala mig om enskilda fall”.

   Kombinationen ”kanske inte” och ”uppenbart” är fantastiskt svag!
   Det som blir kvar när hjärnan rensat i meningen är ”Har … ljugit”.

   Mjjujjejjujj.

   Svara
 47. Ivar L

   /  02/05/2018

  Ja, de som röstade på den här gökens parti 2010 kanske inte känner sig helt nöjda. Han verkar närmast tycka det är lite kul med de immigrationsrelaterade problem som hans käre vapendragare Fredrik var med och blåste upp till historiska nivåer:

  Blir så djävla förbannad när jag hör sån’t här och när man förstår hur dragna vid näsan vi blivit.

  Svara
  • Ivar L

    /  02/05/2018

   Jag försökte skicka klippet med tidsstart men det blev fel. Lyssna från 36 minter och några minuter framåt!

   Svara
 48. MiT

   /  02/06/2018

  Kolla också vilka intellektuella giganter som svarar honom

  Svara
  • G

    /  02/06/2018

   Chefen, varför postar du inte under ditt senaste blogginlägg ”glasklart med annie” ? 😛
   Verkligen ”intellektuella giganter”, wow.

   Svara
   • MiT

     /  02/06/2018

    Hade fel inlägg uppe men insåg det och har postat även under det senaste 😛

    Svara
 49. Sixten

   /  02/21/2018

  Pinsamt att vara svensk när man ser detta.
  Man skäms något fruktansvärt över dessa galna skator och batikhäxor, usch!

  Svara
 1. Propagandan rullar på | WTF?
 2. Integrationsprojekt | WTF?
 3. Vad säger Ben & Jerrys till alla som tvingats åka en tur med deras ”kärlekståg”? | WTF?
 4. Carolinas dilemma | WTF?
 5. Precis som i Sverige? | WTF?
 6. Asylaktivist bekräftar bilden av batikhäxors utnyttjande av sk ”ensamkommande” | WTF?
 7. Påminnelse inför valet: Del 3 | WTF?
 8. Lite bisarrt från bl a förra hösten | WTF?
 9. Smått och gott från 2018, del 1 | WTF?
 10. Precis som man trodde i Kil | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: