Inbördeskrig i Feministiskt initiativ

Dagens roligaste är den här i etc. Även om det nog inte var menat att vara roligt så är det hysteriskt roligt! Det är nästan inbördeskrig i Fi.

Folk som engagerat sig i Fi är arga för att Fi kör stenhårt med identitetspolitik. Det är helt makalöst egentligen, de vet inte ens vilket typ av parti de gått med i  😛

De går högst medvetet med i ett parti som TYDLIGT i många år både förklarat och i handling visat att hudfärg och kön är viktigare än kompetens över hela linjen och ändå blir de förvånade när hudfärg och kön går före kompetens…

Tar bara med något litet från artikeln, den måste läsas!

Så roligt! Jag skrattar så jag nästan kissar på mig! Det blir extra roligt när man vet vem som blir förnärmad över att Fi är… Fi…

Här finns en del.

Här finns ännu mer, liksom en fortsättning på ovanstående.

Och så ett sista om det ovan.

Finns rätt mycket från både Andreas och hans kollegor på Juridiskt forum vid Umeå universitet. Fast nu verkar Andreas ha hittat hem för han huserar numera tydligen på… trumvivel… Södertörn! I alla fall enligt ”tidningen” Feministiskt Pärspektiv.

Tillbaka till artikeln

Jaha, så de har använt en metod som är framtagen av en antirasistisk och feministisk tankesmedja.

Metoden är alltså framtagen av en antirasistisk och feministisk tankesmedja och ska ta hänsyn till allt ovan. T o m kroppar är med. Vad kan gå fel liksom…

Men för guds skull, missa inte artikeln i etc!  😀

När man kollar på vilka som är med på riksdagslistan så känner man ju igen en del extremister, det gör man. Men speciellt en är intressant tycker jag

Han är ordförande för den enormt vänsterextremistiska organisationen MÄN, fd Män för jämställdhet. Man kan se honom med händerna rita upp Den Vetenskapliga Triangeln då och då.

Den Vetenskapliga Triangeln som alltså visar att skämt, ”problematiskt språk” och traditionella könsroller leder till våldtäkt och mord.

I Aktuellt den 3 juli 2017 ritade han upp den med händerna samtidigt som han beskrev den. När Ida Östensson var med hos Flippan och Freddan så ritade hon också upp Illum… Den Vetenskapliga Triangeln när hon skulle förklara varför Paolo Roberto inte ska skämta.

Kolla med MUCF och Arvsfonden hur många miljoner MÄN, fd Män för jämställdhet, har lurat till sig till sin vänsterextrema kamp de senaste åren. Tyvärr är Arvsfondens sida nästan omöjlig att söka på och hitta relevant information på men om någon känner för det så kontakta dem och begär ut alla sk ”projekt” där de varit ensam ägare eller tillsammans med andra, t ex Östenssons Make equal (eller Crossing Boarders som de hette innan). Tror inte 20 miljoner i bidrag räcker för de senaste 5 åren för MÄN, fd Män för jämställdhet…

MVH

MiT

Lämna en kommentar

62 kommentarer

 1. MiT

   /  02/23/2018

  Svara
  • G

    /  02/24/2018

   ”Robert Österlind, 24 oktober 2017, är tillsvidareanställd som kommunikatör på Sala kommun.

   Han har närmast jobbat som agendareporter på P4 Västmanland och P4 Dalarna. Tidigare har han bland annat arbetat för Expressen, Aftonbladet, Sveriges Television, Dagens Industri, en rad lokaltidningar och som frilans i Spanien. Han belönades med Stora journalistpriset 1992.”

   Svara
   • Ivar L

     /  02/24/2018

    Journalister som hoppar direkt över till politik (eller högt uppsatta poster i anknytning till politik) är alltid suspekt. Den typen av journalister kan knappast ha varit en nagel i ögat på makten innan de bytte jobb…

    På sätt och vis har han väl förmodligen svarat. Naturligtvis är befolkningsökningen immigrationsrelaterad. Det är därför han inte vill säga något. Precis som i rikspolitiken.

    Svara
  • G

    /  02/24/2018

   Otroligt.

   Svara
   • Opie

     /  02/25/2018

    Verkligen, det här måste ju tas vidare upp i organisationen. Vad säger kommundirektören och högste juristen? Österlind bör bli uppsagt eller omplacerad.

    Svara
 2. Jag umgicks faktiskt mycket runt sekelskiftet med Jordö som de pratar om i artikeln. Det var genom mig han träffade sin hustru. Han är en mycket privilegierad vit medelålders heterosexuell (eller bisexuell) cis-man så han har inte precis nåt inom F! att göra. 🙂
  Jag ser förresten att kandidat nummer 8 på valberedningens lista heter ”Gubb”. Det tycker jag borde räcka för att INTE rösta på den kandidaten! Ett sådant namn är ALLDELES för gubbigt!

  Svara
  • MiT

    /  02/23/2018

   Finns ju en i Quick-gänget, kommer inte ihåg på vilken sida men tror det var mot Quick, som hette Gubb-Jan också. Från Dalademokraten eller vad det var. Var väl nån släkt eller liknande. Eller så har jag helt fel 😛

   Svara
   • Rikard

     /  02/24/2018

    Hej.

    Gubb-Jan Stigsson tillhör de som var (och är!) de mest stridbara i att insistera på att Sture Bergwall (Thomas Quick var det namn han tog under den långa tid han hade fri tillgång till droger på Säterkliniken) verklige är skyldig till alla dessa mord som man ‘hjälpte Quick komma ihåg’ (alltså som man genom att fråga om och om igen med alltfler detaljerade ledtrådar om vilket svar man ville ha skapade). Stigsson gick i pension förra året.

    I delar av Dalarna var, och kanske fortfarande är (?) namntraditionen sådan att du ärver namn som förled.

    från avd. för wisser-besser,

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
    • Lövet

      /  02/24/2018

     …i själva verket är det namnet på gården de kommer ifrån.

     /noch ein Bischen Besserwisser😜

     Svara
 3. MiT

   /  02/23/2018

  Svara
 4. Rikard

   /  02/23/2018

  Hej.

  Historien går igen.

  SKP, AKP, VPK, V, Fi, KPML, KFML, r-arna, för Stalin och Sovjet eller för nationell socialism som hos Tito.

  Ja, jösses Amalia. Det är mycket, mycket svårt att inte skriva något elakt om kvinnor i grupp och hålla sams, men då exemplen ovan (som omfattar hundratusentals svenskars stöd för historiens värsta massmördare) nästan helt och hållet var gubbröra så kanske det jämnar ut sig.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
  • Ivar L

    /  02/24/2018

   Jag tror inte riktigt det handlar om kvinnor i grupp som inte kan hålla sams. Snarare handlar det om det problem som uppstår när de postkoloniala idéerna skall göras till praktisk handling och den som skapat något, i detta fall ett feministiskt stolleparti, skall lämna över sin skapelse till människor som enligt den egna doktrinen borde inneha makten eftersom de är förtryckta. De initiativrika som av identitetspolitiska skäl kan kalla sig förtryckta passar på att slita till sig så stora köttstycken de bara kan genom att yttra de magiska orden: ”Ni är priviligierade och skall ge mig mer!”. Detta ser vi i makronivå i hela landet Sverige och extra tydligt på mikronivå i ett stolleparti som Fi. Som man bäddar får man ligga helt enkelt.
   Vill man inte ha det såhär, bli kallad vit och priviligierad, så ser man till att hoppa av i god tid, när man har sina godhetsaktier på topp och söker sig ett lyxigt jobb. Såsom Lina Thomsgård gjorde med sin rättviseförmedling när hon hoppade till SVT.

   Svara
   • Rikard

     /  02/24/2018

    Hej.

    Jag är nog både färgad och luttrad av att ha jobbat i helt feminiserade miljöer – skolan.

    Där män i grupp kan kappas om status men ändå hålla sams och kämpa mot samma mål, eller med att lösa samma arbetsuppgift kan kvinnor bara hålla samman om de har dels en fiende, dels någon inom gruppen att mobba.

    Det är mer än en gång jag kunnat observera att män i grupp kan berömma även ‘sämsten’ när denna gör bra i från sig, visar kämpaglöd och tydligt anstränger sig – och kvinnor under samma omständigheter genast fryser ut den kvinna som vågat vara bra på något trots att det inte är hon som skall vara det.

    Förhoppningsvis har det att göra med vad som händer när miljön är feminiserad, och inte med kvinnorna som individer. Kvinnor i manliga grupper (verkstad, lager, skogsindustri – personlig erfarenhet, ingen vetenskap) som är minst lika bra som en man blir accepterade av männen, och den man som hånar en sådan kvinna blir satt på plats av de andra männen – den kvinna som vill slippa undan för att hon är just kvinna får ingen respekt alls (och det får heller inte en man som medvetet gör sig svag för at slippa hugga i).

    Men som sagt, det är min erfarenhet, inget annat, filtrerad via studier och min maka. Det behöver inte vara mer sant är att det är så jag ser på saken – men det kan vara så att jag gör en fullt korrekt analys också.

    Din beskrivning av processen stämmer, skulle jag säga. Om något skall tilläggas så är det den generationella aspekten: äldre tiders kvinnosakskämpar stred för konkreta mätbara förändringar – lika lön, inte få sparken vid graviditet, och liknande. För varje generation från 1920 och framåt verkar det blivit allt svårare att hålla sams inom ‘rörelsen’, troligen då målen och analysen blivit allt mer teoretisk, teologisk och diffus. Det skulle också förklara varför varje generation är mer maktfullkomlig, mer totalitär och mer aggressiv än den föregående: då kampen inte låter sig klart och tydligt konkretiseras måste man kompensera med aggressivitet. Ju mindre man har att komma med desto högre skriker man.

    Nåt åt det hållet, tror jag, kan förklara de flesta progressiva rörelsers förfall. Inte ens kristendomen började ju med en hierarkisk påvekyrka; tvärtom faktiskt.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
 5. weasel

   /  02/23/2018

  Jag såg den ”blivande partiledaren” intervjuas på TV-nyheterna idag.
  Hon berättade att hon ville ha ”öppna gränser” och att ingen människa ska kunna utvisas.
  Den som anser att en svensk vit man som åker till Uganda och våldtar svarta kvinnor ska få uppehållstillstånd i Uganda och slippa utvisas bör alltså rösta på F!
  Det bör även dom som tycker att det ska komma in mer vapen och droger i Sverige.

  Jag tror tyvärr inte att det är sannolikt att det finns så många som ca 250.000 fullständiga totalidioter i Sverige och att F! därför inte kommer in i riksdagen.
  Men det vore faktiskt riktigt underhållande om dom gjorde det.
  Och ofarligt är det också, det gör liksom ingen som helst skillnad – eftersom dom är så pass galna att inte ens MP eller V kan samarbeta med dom 🙂

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  02/24/2018

   Jag säger bara grattis F!, som man bäddar får man ligga, och är man med i leken får man leken tåla. Det finns så många klyschor som passar bra på F!

   Det enda som jag skulle kunna tänka mig vore smart ur F!:s perspektiv vore om de nu rent taktiskt försöker exponera så många galningar som möjligt genom att göra sådana här omöbleringar på sin riksdagslista med förevändningen att alla PR är bra PR, de kommer ju ändå inte komma in i riksdagen och kan då köra cirkus med sin lista.

   Det här ”välja rätt” låter ivf rätt fascistisk i sin absolut mest grundläggande mening. Heil ”Normbrytande funktionsvariationer”!

   Svara
 6. weasel

   /  02/23/2018

  ETC-artikeln är för övrigt oerhört underhållande ;
  F! sätter alltså en person på riksdagsplats eftersom denna har ”varit en debattör i me too-rörelsen” medan dom placerar ”partiets ekonomiska talesperson” på en plats där det krävs att dom blir Sveriges tredje största parti för att han (förlåt, hen) ska få komma in i riksdagen 🙂

  Och dom där Andreas och Jordö verkar ju sakna all verklighetskontakt.
  Liksom, vad tror dom ?
  Att dom ska placeras högt upp på F`s lista när dom är både VITA och MÄN ?
  Det är ju lika absurt som om en färgad muslim skulle tro att han skulle hamna på första plats på NMR´s riksdagslista 🙂

  Svara
 7. MiT

   /  02/24/2018

  Svara
  • Ivar L

    /  02/24/2018

   Kolla bilden. Börsskärmen är blå. Typiskt patriarkalt förtryck. Inte konstigt att kvinnor är rädda att köpa aktier.

   Svara
  • weasel

    /  02/24/2018

   Bra att SR tar upp den där orättvisa strukturella diskrimineringen.
   Vi får helt enkelt kvotera in fler kvinnor som aktieägare.
   Kanske skulle man kunna lagstadga om att alla kvinnor måste köpa aktier för minst 800 kronor i månaden ?
   :/

   Svara
 8. G

   /  02/24/2018

  ”Det finns sagor om pojkar som vill bli lucior och ha klänning. Vem är bättre att berätta dem än drag queens? På lördagen var det premiär för Drag Queen Story hour på Stadsbiblioteket. Det blev succé.”
  http://www.skd.se/2018/02/17/premiar-for-sagor-med-drag-queens/

  Svara
  • Ivar L

    /  02/24/2018

   Klart det blev succé. Pressen var väl där? Men hur blir det om några månader när nyhetens behag lagt sig?

   Svara
 9. G

   /  02/24/2018

  ”Barn pistolrånade annat barn i Nacka

  Ännu en ung person har rånats i Nacka. Den här gången handlar det om en pojke som rånats på sin jacka. Förövarna hotade barnet med kniv och pistol.

  Vid 13-tiden på fredagen lyckades polisen gripa tre personer i närområdet som stämde ”väl in på signalementen” på rånarna.

  ”Även den tillgripna jackan har anträffats”, skriver polisen i sin händelserapport.

  De tre är misstänkta för grovt rån.

  Enligt Sveriges Radio handlar det om tre personer i 15-årsåldern som ska ha rånat en annan ung pojke.”
  http://www.friatider.se/barn-pistolr-nade-annat-barn-i-nacka

  Svara
 10. G

   /  02/24/2018

  ”Utländsk man åtalas för brutal våldtäkt – svensk kvinna våldtogs i timmar och slängde sig ut ur rullande bil

  Det var natten till den 5 juni 2016 på Stora torget i Motala som en svensk kvinna rövades bort av två gärningsmän.
  …..
  Den åtalade mannen ska tillsammans med sin medgärningsman ha tvingat ”Anna” till upprepade vaginala samlag genom att hålla fast henne, lägga sig över henne, greppa henne om halsen, slå henne och dunka hennes huvud i bildörren. ”Anna” fick ont, andnöd, blånader och rodnader, skriver åklagaren.
  …..
  Enligt åklagaren ska brottet bedömas som grovt eftersom ”Anna” våldtogs av två män på en isolerad plats efter att ha blivit överfallen och bortförd samt på grund av att händelseförloppet var utdraget.

  Enligt stämningsansökan är mannen medborgare i Bulgarien och har tolkbehov på bulgariska. Mannens DNA har bland annat säkrats på en ölburk på brottsplatsen. Dessutom har hans spermier säkrats i målsägandens trosor, på hennes tröja och i hennes slida.

  Den utländske mannen nekar till anklagelserna.

  Åklagaren yrkar att 39-åringen utvisas från Sverige och förbjuds att återvända.”
  http://www.friatider.se/utl-ndsk-man-talas-f-r-brutal-v-ldt-kt-svensk-kvinna-v-ldtogs-i-timmar-och-sl-ngde-sig-ut-ur

  Svara
  • Ivar L

    /  02/24/2018

   Nej, det finns ingen kriminalitet i spåren av tiggeriet…

   Svara
 11. G

   /  02/24/2018

  ”Syrisk man bakom brutala mordet på LSS-boendet i Vetlanda

  Det är en 26-årig syrisk man som begärts häktad för den brutala attacken på ett LSS-boende i Vetlanda i tisdags, där en kvinna mördades och hennes syster blev grovt misshandlad. Motivet ska ha varit att flickorna spelade för hög musik.
  …..
  Även kvinnans syster blev knivhuggen och skadades svårt i nacken. Hon vårdas nu på sjukhus för sina skador.

  Mannens advokat Uno Karlsson berättar för Aftonbladet att hans klient har erkänt.

  – Han har medgett att han har bragt den ena kvinnan om livet och att han har skadat den andra kvinnan, säger Karlsson till tidningen.

  Vetlanda kommun säger till Expressen att det handlar om ett LSS-boende bestående av vanliga lägenheter som de boende hyr.

  Enligt häktningsframställan, som Fria Tider tagit del av, är den misstänkte mannen medborgare i Syrien, född 1992. Han är på sannolika skäl misstänkt för mord, mordförsök samt olaga hot, och hålls i förvar på polishuset i Eksjö.”
  http://www.friatider.se/syrisk-man-bakom-brutala-mordet-p-lss-boendet-i-vetlanda

  Svara
 12. G

   /  02/24/2018

  ”Val 2018. #vistårinteut: ”Lagförslaget bör inkludera varje ensamkommande som anlände som barn och vars totala handläggningstid varit längre än ett år.”

  Aktivistnätverket #vistårinteut finns inte med på regeringens lista över remissinstanser men yttrar sig ändå. Yttrandet inleds med orden:

  Yrkes- och volontärnätverket #vistårinteut ser positivt på att regeringen presenterar ett lagförslag med avsikt att ett stort antal unga kommer att ges möjlighet att på laglig väg uppehålla sig i Sverige.

  Kommentar: Det handlar om det stora antal unga som nu uppehåller sig illegalt i Sverige. Och varför uppehåller de sig här illegalt? Jo, delvis på grund av att det här aktivistnätverket och det andra som kallar sig Nätverket Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar! invaggat dem i tron att de kommer att få uppehållstillstånd här och att de kan vistas i Sverige trots att de fått lagakraftvunna beslut om att de inte har det. Vidare sägs i yttrandet:

  Lagförslaget bör inkludera varje ensamkommande som anlände som barn och vars totala handläggningstid varit längre än ett år.

  Kommentar: Bland det mest udda och orimliga krav man kan tänka sig. Retroaktiv lagstiftning. Vuxna, myndiga män ska alltså år 2018 behandlas som om de ”anlände som barn” 2015 för att de påstod sig vara (OBS: ”påstod sig vara”, styrkte inte) minderåriga det året! Hur kan man ens hitta på något sådant? Att tre år senare behandla människor som man fortfarande inte ens vet vilka de är, hur gamla de är eller varifrån de kommer som om de var ”barn” och fatta beslut som om det var 2015! Hur tänker man här? Inte särskilt mycket längre än näsan räcker, knappt till nästippen. Den som tänker efter det allra minsta lilla förstår att det här osannolika kravet är långt ifrån västerländsk rättstradition. (forts)”
  http://meritwager.nu/allmant/val-2018-vistarinteut-lagforslaget-bor-inkludera-varje-ensamkommande-som-anlande-som-barn-och-vars-totala-handlaggningstid-varit-langre-an-ett-ar/

  Svara
 13. G

   /  02/24/2018

  ”Bytte namn och ska flytta till Marocko

  Han är 74 år och ska snart flytta till Marocko där den flykting som tidigare bodde hemma hos honom är bosatt. Och för att smälta in i sitt nya hemland har han också bytt namn, från Leif till Ahmed.

  Vi befinner oss mitt ute i skogen utanför Hånger. Här håller den pensionerade prästen Ahmed Skjetne på att flyttpacka. För snart går flyttlasset till Marocko. Flyktingen Abdella bodde hos honom i ett och ett halvt år men blev sedan utvisad. Och eftersom de två fick en slags far- och sonrelation har Ahmed nu sålt huset och ska flytta till Marocko istället.”
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/bytte-namn-och-ska-flytta-till-marocko

  Vad i helvete hahaha. Jaja, lycka till då Ahmed!!!!

  Svara
  • Skeptisk

    /  02/24/2018

   Far-son-förhållande? Jojo, så kan man också kalla det…

   Svara
   • Ivar L

     /  02/24/2018

    Precis, det här låter lite som en Gambiaresa. Men det är inte något jag lägger några moralsika aspekter på. Det verkar ju helt frivilligt för båda och kostar inte skattebetalarna något heller får man anta.

    Svara
 14. Pelle2

   /  02/24/2018

  Ja, det var riktigt kul läsning om FI i ETC.
  Inte nog med att dom alltid har varit radikalfeminister utan nu kommer dom ut som skogstokiga identitetspolitiker.
  Var ju t.ex oerhört talande att deras ekonomiska talesperson inte skulle komma in i riksdagen med den placering han fått på deras lista förmodligen pg.a att han är en vit man.
  Nu skulle tydligen deras nya partiledare ta hand om ekonomin också och dom sa inte vilka kvalifikationer hon har.
  Men ekonomin har ju aldrig varit viktig för FI. Det erkände ju till och med Schyman.

  Är väl som vanligt med kommunister att ”de rika” skall betala via högre skatter.

  Hur någon människa ens kan överväga att rösta på dessa fullblodsidioter är ju helt ofattbart.

  Svara
  • G

    /  02/24/2018

   Ja, kul och oerhört sjuk läsning haha. Man kan undrar varför någon öht ska ha hand om ekonomin, det räcker ju att följa det välbeprövade receptet hitan-och-ditan så blir det automagiskt perfekt ur Fi:s synvinkel.

   Svara
   • ericr45

     /  02/25/2018

    Ekonomiskt ansvarige inom Fi (glömt vem..) blev för några år sen tillfrågad om hur deras budget för Sverige skulle se ut.
    Svar.
    ”Vi frågar departementen hur mycket pengar de behöver – sen får de det….”.
    Med den logiken anser man sig värd att få över 4% av väljarna???

    Svara
  • weasel

    /  02/24/2018

   Vadå ”sa inte vilka kvalifikationer hon har” ?
   Hon är ju både kvinna och har utländsk bakgrund och det är ju de bästa kvalifikationerna man kan ha i F!
   (Även om hon kunde ha varit lite mindre vit i hudfärgen )

   Svara
 15. G

   /  02/24/2018

  Ex-imam: ”Böneutropet ska proklamera islam över en stad”

  Tomas Samuel, kristen apologet och före detta imam, menar att det finns ett antal fakta som svenskarna behöver känna till om böneutrop. Exempelvis får inte kvinnor utföra det då en kvinnas röst kan fresta män.

  Det är för tidningen Dagen som Tomas Samuel har skrivit en debattartikel om böneutrop. Han är före detta imam och vill klargöra vissa fakta apropå frågan om moskén i Växjö ska få använda böneutrop.

  ”Adhan” – som böneutropet heter på arabiska – är i huvudsak till för två saker. Det ena är att påminna om när det är dags att be. Förr i tiden fanns ett behov av dessa påminnelser då folk inte hade klockor med alarm.

  Det andra syftet är att böneutropet ska ”proklamera islam över en stad”, skriver Samuel. Det ska visa att invånarna i staden är muslimer. Män med vackra röster ska utföra utropet så högt de kan. Kvinnor är dock inte tillåtna – en kvinnas röst kan nämligen väcka frestelser hos en man.

  Tomas Samuel ger också en direkt översättning av böneutropet:

  ”Allah är störst. Allah är störst. Jag vittnar att det finns ingen gud (som är värd tillbedjan) utom Allah. Jag vittnar att Muhammed är Allahs sändebud. Kom till bön. Kom till bön. Kom till framgång. Kom till framgång. Allah är störst. Allah är störst. Det finns ingen gud utom Allah.”

  Samuel tror att fler moskéer i Sverige kommer att vilja ha böneutrop och att detta ”bara är början”. Han menar också att det är ett logiskt felslut att jämställa böneutrop med kyrkklockor:

  ”Kyrkklockor är inte en bekännelse, det är bara ett musikaliskt ljud. De är inte till för att visa på makt och kontroll över landet. Därtill använder de flesta kyrkor inte klockorna, flera har inte ens några. Skillnaden är uppenbar.”
  https://nyheteridag.se/ex-imam-boneutropet-ska-proklamera-islam-over-en-stad/
  http://www.dagen.se/debatt/tomas-samuel-vad-innebar-boneutrop-1.1104635

  Svara
 16. G

   /  02/24/2018

  ”Dagens Nyheter – huvudproducent av falska nyheter om talmannen”
  https://ledarsidorna.se/2018/02/dagens-nyheter-huvudproducent-av-falska-nyheter-om-talmannen/

  Men Wolodarski sitter nog säkert skulle jag tippa.

  Svara
 17. G

   /  02/24/2018

  ”Krisande kommuner”
  https://ledarsidorna.se/2018/02/krisande-kommuner/

  #vadfanfårviförpengarna

  Svara
 18. michael.

   /  02/24/2018

  Feministiska män är ju välkända för att vara mansgrisar med skruvad sexualitet upphöjt i hundra,gissar att Luis skrattar gott över att få springa runt och visa upp triangeln(snippan)in your face på folk,för att sedan ensam på kammare tillfredsställa sig själv över detta.

  Svara
 19. G

   /  02/24/2018

  Den länkade tweeten (den där Lena och foliekatten trollar överallt)…

  Svara
  • G

    /  02/24/2018

   LeenaJ ”stolt medlen jagärhär” 😉 Tråden/tweeten av Animalisk här under, för många tweets, rekommenderar läsa tråden, klicka på tidsstämpeln. Ungefär som när fan läser bibeln kan man säga…

   I slutet på Animalisk tråd ser man detta, vem tror dessa tomtar att Darko är egentligen…

   Så går det när man läser in något som inte står och öht inte förstår hur/vad som menas.

   Svara
   • Ivar L

     /  02/24/2018

    Lena Hansson tycker folk gnäller för mycket i en av tweetsen….
    😀 😀

    Svara
  • Vem är denna Lena Hansson som skrev …ifrågasättanden leder till hot från ”den nationella rörelsen”?

   Svara
  • G

    /  02/24/2018

   ”Folk som bara gnäller och vill förvandla Sverige till ett nationalistiskt hellhole har jag inte någon som helst respekt för. Speciellt inte som de ”flyr” till länder (Polen) där det pågår en nedmontering av demokratin och där kvinnors och minoriteters situation är illa, riktigt illa.”

   Svara
 20. ”Normbrytande funktionsvariationer” ???
  Vad i hela friden är det?
  Är det taget ur teknologernas blad Blandaren?

  Svara
  • Ivar L

    /  02/24/2018

   Det är när man är handikappad men låtsas att det är lite coolt och att det är samhällets förtryck som gör att man t.ex. inte kan se eller inte kan gå.

   Svara
   • Nykteroklok

     /  02/24/2018

    Nja, snarare samhällets förtryck som gör att det betraktas som dåligt att inte kunna se eller gå. Glasögon och linser borde förstås förbjudas, eftersom de antyder att människor med normkritisk syn skulle vara mindre värda än andra. Deras synfel ska inte rättas till – det är samhället som ska ändra på sig!

    Svara
 21. Ivar L

   /  02/24/2018

  Borde det inte blåsa upp till en liknande strid i V snart? Fi är ju liksom ett slags patologiskt förstadium till V. Jag kan inte tänka mig att V i det långa loppet skall kunna komma runt det identitetspoltitiska haveriet men fortfarande är det väl mest hippsters och akademiker som är tongivande i partiet?
  Ser fram emot den dagen hur som helst.

  Svara
 22. Sossarna skall knacka dörr i Stockholm. Hoppas ni har portöga så ni kan hindra dem att missionera – ifall ni inte är duktiga i det själva förstås.
  Trots lås och kod tog de in sig i mitt hyreshus och var väldigt griniga när jag visade ut dem. Som medlem i grannsamverkan ska man ju kasta ut obehöriga.

  Nu ska jag försöka hyra ut min lägenhet på grund av lång vandring. Kan man fråga vad de ska rösta på?

  Svara
 23. MiT

   /  02/24/2018

  Svara
 24. G

   /  02/24/2018

  ”Fi siktar på riksdagen – Gita Navabi ny partiledare
  …..
  När andra partier i dag talar om lag och ordning har Fi ett annat fokus.

  – Vi behöver sociala satsningar och stärka civilsamhället. Vi vet att det har en lugnande effekt om mammor från Rinkeby är ute och går i området, det är sådant vi måste stödja, säger Sissela Blanco Nordling som sitter i kommunfullmäktige i Stockholm.
  …..
  De 137 kongressombuden sade enhälligt ja till Gita Navabi, som var den enda kandidaten till posten. I sitt första tal som partiledare sade hon:

  – De frågor jag brinner för är arbetstidsförkortning och en human asylpolitik, säger Gita Nabavi.

  Hur menar du – ska ingen utvisas?

  – Helst skulle jag se att vi har helt öppna gränser, att ingen utvisas, vi jobbar åt det hållet.

  Brottslingar? Mördare? Aklilov?

  – I så fall kanske vi skulle utvisa alla som begår brott och mördar, vart skulle de hamna någonstans? Bara för att de inte är födda här innebär det inte att de inte är vårt ansvar, säger Gita Navabi.”
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/fi-siktar-pa-riksdagen
  https://archive.is/Ki6Lw

  Fattar inte hur hon tänker, men så är jag inte Fi:are heller.

  Svara
 25. G

   /  02/24/2018

  ”Danska hotet till Irak: Ta hem era medborgare – eller förlora bistånd

  Dansk Folkeparti och Socialdemokraterna vill nu pressa Irak att ta tillbaka asylsökare som fått avslag på sin asylansökan i Danmark. Annars ska biståndet till landet dras in, anser partierna, rapporterar Berlingske.”
  http://www.friatider.se/danska-hotet-till-irak-ta-hem-era-medborgare-eller-f-rlora-bist-nd
  https://www.b.dk/globalt/df-og-s-vil-presse-irak-tag-afviste-asylasoegere-retur-eller-vi-skaerer-i-bistanden

  Svara
 26. G

   /  02/24/2018

  ”Göran Persson: Jag utesluter inte ett nyval
  ..[..]..
  Vad tänker du när du hör om gängskjutningarna?

  – Det är inte Sverige, tänker jag. Det är något som jag inte trodde vi skulle behöva uppleva i vårt land. Vi skulle inte heller behöva uppleva det. Vi borde ha reagerat tidigare och gjort det som görs nu.

  Hur ska de här killarna bli en del av det svenska samhället?

  – Jag har respekt för komplexiteten i det här problemet. Men jag tror inte att det finns någon annan grundläggande framkomstväg än en kombination av framtidstro och stenhårda regler. Båda delarna har saknats för dessa grabbar.

  Är militär i de utsatta förorterna ett sätt?

  – Nej, och det tror jag ingen annan gör heller. Det är inte rätt väg att gå.
  ..[..]..
  Hur stort är hotet från Ryssland?

  – Man ska inte underskatta stora staters ambitioner att lägga sig i andra staters angelägenheter. Men det absolut farligaste är om vi isolerar Ryssland, för de ska också utvecklas. Det farligaste för oss är ett fattigt Ryssland som är fyllt av interna motsättningar och konflikter. Jag skulle gärna vilja se att både USA och EU tog sig an Ryssland i en meningsfullare dialog än i dag. Annars finns risken att Ryssland drivs i en riktning där de hamnar i en fast allians med Kina. Det är ingenting som medför en förbättring för vår del.

  #metoo, bra eller dåligt?

  – Bra, naturligtvis. Det är säkert så att det där också är ett uttryck för en översittarmentalitet som inte bara är kopplat till genusperspektivet utan också kommer till uttryck i andra sammanhang. Dåliga chefer, översittare, skithögar helt enkelt.

  Konfessionella skolor, vad tycker du om dem?

  – Jag tycker inte om dem. Det är en del av svensk tradition att vi ska mötas och umgås med respekt för varandra oavsett vilken gud vi nu tror på. Det försvåras om man tidigt lär upp barn baserat på konfession. Man ska inte släppa fram skolorna.

  Tiggarna finns fortfarande kvar på gatorna. Har du någon lösning?

  – Jag struntar i vilken metod man väljer. Men inslaget i vårt samhälle är destruktivt. Vi har aldrig accepterat att människor ska klara sin försörjning genom att tigga. Vi har tvärtom aktivt arbetat för att det ska försvinna. Och så plötsligt accepterar vi en storskalig introduktion av nya tiggare. Jag har väldigt svårt att förstå att vi ska tillåta det.

  – För den enskilde individen, värdigheten, man ska inte stå på knä för att försörja sig. Man ska resa sig, kräva sin rätt och arbeta. Skickar vi en signal att vi ska leva med det här nya tror jag vi begår ett väldigt stort misstag. Vilken är nästa grupp som ska ner på knäna?”

  Det är en längre intervju, hela här: https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/5VLJKO/goran-persson-jag-utesluter-inte-ett-nyval

  Svara
 27. G

   /  02/24/2018

  ”Val 2018. Polismyndigheten: ”Med ett sänkt beviskrav för identiteten minskar kontrollen över vilka som vistas i landet.”

  Ytterligare remissvar på Justitiedepartementets lagrådsremiss Ny möjlighet till uppehållstillstånd, Ju2018/00750/L7. Från Polismyndigheten som i sitt yttrande säger bland annat detta:
  http://meritwager.nu/allmant/val-2018-polismyndigheten-med-ett-sankt-beviskrav-for-identiteten-minskar-kontrollen-over-vilka-som-vistas-i-landet/

  Kommer den inkompetenta och aktivistiska regeringen att fatta och bry sig om kritiken som kommer mot detta förslag från den ena instansen efter den andra!

  Svara
 1. Utländska grova brottslingar är Sveriges ansvar tycker Fi | WTF?
 2. Swedish Feminists Headed for Parliament With ‘Completely Open Borders’ Rhetoric – Pentagram
 3. Smått och gott från 2018, del 1 | WTF?
 4. Vad hade hänt utan Hanif Balis ton? | WTF?
 5. Självinsikt eller syftningsfel? | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: