FC Putilov

Såpan Egor Putilov rullar vidare, han har nu haft så många olika namn att han snart kan starta ett eget fotbollslag och besätta hela startelvan själv med bara sina egna namn han haft och har.

Jag finner det mycket glädjande att svensk media, nu senast Arbetaren och tidigare t ex också DN, äntligen har börjat få upp ögonen för de utbredda asylbedrägerierna som sker i Sverige!

Bara 2015 kom det 35 000 sk ”ensamkommande barn” där en majoritet har ljugit om vilka de är/hur gamla de är/var de kommer ifrån eller ibland alla tre samtidigt. Så nu ser vi fram emot en massiv granskning av det utbredda asylbedrägerierna! På bilden ovan ser vi två ensamkommande flyktingbarn som leker med en boll på parkeringsplatsen.

För det är väl inte så att man granskar Putilov bara för han granskar asylbedrägerier och annat som hör till? För att han har gjort den ena relevanta granskningen efter den andra? Om man från media sida inte går vidare med massiv granskning av andra bedragare efter detta så kommer det faktiskt att vara alltför lätt att tro att det bara är därför.

För ni vet väl om att så länge han slår er på fingrarna när det gäller relevanta granskningar om asylbedrägerier så kommer ingen att bry sig om vem han är? Så länge ni inte gör de granskningar han gör så kommer folk att skita i vad han egentligen heter eller var han kommer från eller vem han egentligen är. Eller hur han kommit hit. Det kan tvärtom ses som positivt då han om någon vet hur enkelt det är att blåsa Sverige och han också nästan är den enda som skriver om det. Med egen erfarenhet!

Enligt SvD:s granskning så blev de ensamkommande flyktingbarnen allt yngre under 2015.

Så länge svensk media jobbar på det där viset så kommer folk att skita tunt i vem Putilov är… Bilden ovan är f ö en av de mest bisarra jag någonsin sett.

Den slåss i samma liga som den här

Flyktingbarn som är på besök hos en svensk fårbonde.

Arbetaren skriver i slutet

Ingenting tyder på att någon svensk myndighet i dagsläget nått klarhet i vem Egor Putilov egentligen var i Ryssland, och vad de egentliga skälen var till att han lämnade landet och sökte sig till Sverige.

Det gäller väl i stort sett samtliga som sökt asyl i Sverige de senaste 18-20 åren? Vi har ju inte en jävla aning? Sverige har ju under massor av år blivit utsatt för asylbedrägerier i så stor skala att det inte ens går att överblicka? Och detta utan minsta lilla granskning från media.

Det har ju surrats om att Putilov ska vara nån sorts rysk spion eller liknande men om mäktiga Ryssland beter sig så här taffligt med sina spioner eller agenter så behöver vi nog inte vara så bekymrade för dem. Även om jag misstänker att en viss ledarskribent på en viss tidning strax norr om Gästrikland fått en kvadrupelorgasm av arbetarens senaste artikel om Putilov.

Vill svensk media slippa Putilov och andra som han? Det är skitenkelt, bara att börja göra jobbet som han gör. Det är faktiskt inte svårare än så.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

74 kommentarer

 1. Ha ha ha, MiT! Jag bara skrattar åt din artikel 🙂

  Svara
 2. @MiT, oj oj rejält smäll på fingrarna med linjalen. Dessa hycklande snorkråkeätande murvlar, (Mellin m. fl.) får inom kort betala räkningen, får vi hoppas.

  Svara
 3. MiT

   /  02/28/2018

  Svara
 4. MiT

   /  02/28/2018

  Svara
 5. MiT

   /  02/28/2018

  Svara
 6. MiT

   /  02/28/2018

  Svara
  • MiT

    /  02/28/2018

   Svara
 7. MiT

   /  02/28/2018

  Det var säkert av Kasper, Jesper och Jonatan hon hörde det i skolor

  Svara
  • G

    /  03/01/2018

   Bankel: ”Reporter på SVT Nyheter och Uppdrag granskning”

   Oscar länkar videon sedan fortsätter ”diskussionen”, bra med debatt var det ja?…

   Svara
 8. En förklaring på massinvandringens syfte?

  Svara
 9. MiT

   /  02/28/2018

  Svara
 10. Frida Gustavlin

   /  02/28/2018

  https://www.expressen.se/nyheter/jutterstroms-sagning-av-stora-mediejattarna/

  Nu är det återigen riktigt synd om kvinnor i media, eftersom de är så otroligt få, och nu är det riktigt synd om oss kvinnor för att det försvinnande fåtalet högsta chefer inte är kvinnor.

  ”– Det är alltid högsta chefens inställning som präglar företagets arbete med de här frågorna. Om inte högsta hönset, eller tuppen, driver de här frågorna tappar man dem.”

  Påminner återigen om min lilla amatörundersökning som jag gjorde för något år sedan på temat chefer och jämställdhet i tidningsbranschen.

  ””Nästa gång ni hör rättviseförmedlingen yla om hur hemskt marginaliserade och osynliga kvinnor är i våra medier, kom då ihåg följande siffror. Källa: http://sverigestidskrifter.se/tidskrifter/a-o

  Av de där listade 342 tidskrifter gäller följande.

  52% av alla chefredaktörer är kvinnor, de står för 68% av den totala upplagan.
  48% av alla chefredaktörer är män, de står för 32% av upplagan.
  I två fall har jag inte kunnat se vilket kön chefredaktören har, inte ens när jag besökt tidskriftens hemsida.

  46% av alla ansvarig utgivare är kvinnor, de står för 59% av den totala upplagan.
  47% av alla ansvariga utgivare är män, de står för 37% av den totala upplagan.
  I 7% av fallen så har jag inte lyckats lista ut könet på ansvarig utgivare, dessa 7% står för en upplaga som motsvarar ca 4%

  I en hel del fall så är inte upplagan redovisad, verkar dock röra sig om någon slagsida på antingen kvinnliga eller manliga chefredaktörer respektive ansvariga utgivare. Det rör sig om 61 tidskrifter, dvs 17%. Min gissning är att avsaknaden av dessa inte slår så hårt på siffrorna ovan vad gäller könsfördelningen.

  Vad är Fridas slutsats?

  Tidskriftsmarknaden i Sverige är helt jämställd vad gäller fördelningen av antalet ansvariga utgivare och chefredaktörer. Ser man på upplagan som dessa ansvarar för så är marknaden inte jämställd, kvinnor basar över tidskrifter med större upplaga än män.

  Så var det med det, och om ni inte håller med om Fridas slutsats, gör er egen, siffrorna stämmer!””

  Svara
 11. weasel

   /  02/28/2018

  Tja, när det gäller Putilov och huruvida han har ett dussin olika identiter får jag väl säga som den stora antirasistiska journalisten Lars Lindström på Expressen när han kommenterade ålderstesterna :
  Alla har väl ljugit någon gång så vad spelar det för roll om Putilov gör det ?

  Svara
  • Hypocrita

    /  03/01/2018

   Förvisso inte, gå på barnförbjuden film, handla på systemet etc.. Inte för att erhålla livstids försörjning, förtur i det svenska systemet mm. Men dessa svenska medborgare har också fått ta konsekvenserna när/om försöket misslyckats. Där är den stora skillnaden….

   Svara
   • weasel

     /  03/01/2018

    Jepp.
    Man kan även spinna vidare på Lindströms fantastiska retorik ;
    Förmodligen finns det inte en enda bilist som inte någon gång har kört åtminstone ett par kilometer i timmen för fort.
    Och eftersom så många har gjort det så kan vi ju lika gärna avskaffa hastighetsbestämmelserna och låta alla köra hur fort dom vill.

    Svara
    • Pelle2

      /  03/01/2018

     Varför ha några lagar och regler överhuvudtaget om man resonerar som Lindström ?
     Finns ju inga regler och lagar som inte bryts.

     Svara
  • Jag erkänner direkt: ljög om ålder en gång för att se en barnförbjuden film med 18 års gräns. Att de gick på det! Men jag betalade själv. Det är skillnaden. Jag krävde inte att bion ger mig fribiljett för flera år.

   Svara
   • weasel

     /  03/01/2018

    Aha, så du har ljugit om din ålder för att se en barnförbjuden film ?
    Då kan vi ju avskaffa åldersgränserna på biograferna.

    Allt då enligt Lindströms megaintellektuella resonemang ”om folk gör någonting som dom inte ska och får så bör vi tillåta det” .

    Svara
    • Tja, det var definitivt inte en film för barn. Men intryck gjorde det på många sätt. ”Hiroshima mon amour”, från 1959.
     Jag håller inte med Lindström riktigt, det är en bra fråga som det heter, även om jag inte gillar förbud och styrning. Men ibland funderar jag hur åldersgränser sätts och om föräldrar verkligen spärrar datorn/mobilen från våld mm för sina barn? Idag är åldersgränser obefintliga, sätt bara på datorn.

     Svara
 12. MiT

   /  02/28/2018

  Svara
 13. Reblogga detta på 5ven55on.

  Svara
 14. x

   /  03/01/2018

  Apropå rysk barndom:

  Svara
 15. x

   /  03/01/2018

  Svara
   • Pelle2

     /  03/01/2018

    Men det var ingen skandal att man klassade vuxna som barn utifrån vad dom påstod och en okulärbesiktning ?
    varför inte använda samma medicinska bedömningar som t.ex Norge och Danmark istället för att uppfinna egna ?

    Svara
 16. x

   /  03/01/2018

  ”Vad fan får jag för pengarna?”.

  Svara
 17. Pelle2

   /  03/01/2018

  Lite mera OT:
  Metros Lisa Magnusson sågar FI och menar att dom gynnar patriarkatet och menar då för en gångs skull det riktiga patriarkatet i form av hederskulturerna.
  Hon avslutar med följande:
  ”Feministiskt Initiativs politik gynnar framför allt det patriarkat den säger sig vilja bekämpa. Deras ”vi” är en liten grupp medelklassurbana genusvetarkvinnor. Tack och lov kommer ingen annan att rösta på den här smörjan. Som i backarna står. Så söt och så fin. I guldtrådar.”
  Undrar som sagt var vems tår FI har trampat på eftersom dom för första gången blir kritiskt granskade av media ? Men det är skönt att dom äntligen blir granskade ordentligt så att dom förhoppningsvis försvinner.
  http://archive.is/xhwcA

  Svara
  • daniels

    /  03/01/2018

   Det ser ju ut att ha varit revolution i partiet om man ser på riksdagskandidaterna. Så Fi har skapat tonvis med fiender inifrån partiet varav många är förankrade i media.

   Svara
   • Senior

     /  03/01/2018

    Ja, när de plötsligt inom partiet skulle börja leva som man lär var det inte lika kul längre; när folk halkade ner på listan till förmån för inkvoterade…..

    Som vanligt gäller vänsterns retorik bara ”någon annan”.

    Svara
  • Jag tror det handlar om att media faktiskt gick all-in i förra valet för att få in F! och det misslyckades kapitalt. Det slutade ju med att de i slutändan mest åt sig in på gullegrisen Miljöpartiets röster och inte Sverigedemokraternas (ja, de är genuint korkade nog att tro att F! skulle stjäla röster från SD).

   Det vi snarare kommer att se i detta val är Operation: Rädda Miljöpartiet. Vi har redan sett hur media helt plötsligt börjat dra upp klimatfrågan trots ett relativt svalt intresse och Anders Lindberg på ABs ledarsidor har mer eller mindre uttalat att han vill koncentrera sig mer på klimatfrågan bl. a. istället för tråkiga saker som migration, brottslighet och annat.

   Räkna med att vi kommer att få Miljöpartiet lobbade i nyllet detta val av media.

   Svara
   • Pelle2

     /  03/01/2018

    Tror sossarna vill få bort fokus från flyktingpolitik,försvaret och brott och straff och som vanligt debattera vård, skola och omsorg. Sedan får dom väl krydda med miljö för att om möjligt behålla stödpartiet MP i riksdagen.
    Hoppas att dom är så korkade att dom försöker köra på sina paradnummer istället för de akuta problem som väljarna vill fokusera på..

    Svara
   • Senior

     /  03/01/2018

    Ja, expressen har ju redan börjat med ett stående inslag om klimat och miljö.

    Svara
   • Kalle

     /  03/01/2018

    Jag tror att du har en poäng, det vi ser är ”operation flytta fokus från MP” och för en vänsterhen journalist så är det ingen större skillnad mellan MP och Fi (inte för mig heller när jag tänker efter) sett till vilka mål de har och vem som är ”fienden”.

    Svara
  • weasel

    /  03/01/2018

   För min del lutar det mer och mer åt att det blir en röst på F! i valet 2018.
   Tidigare har jag tvekat, men den nya partiledaren imponerade verkligen i Agenda.
   Alla hennes svar var fantastiska, men extra bra var följande ;
   – Ni vill inte ha fler poliser ?
   – Nej, för vi tror på rättvisa.

   F! 2018 !
   😛

   Svara
   • Motkraft

     /  03/01/2018

    Jag tror många på vänsterkanten egentligen inte förstår vad polisväsendet och rättsväsendet egentligen är för något. Syftet är att istället för att vi själva tar rättvisan i våra egna händer så har vi lejt ut brukande av våld till polisen och lejt ut rättsskipandet till rättsväsendet.

    Givetvis händer det att poliser och rättsväsendet gör fel men det är priset man måste vara beredd att betala om inte vill ha alternativet, att människor själva utövar våld och själva tar sig rätten att bestämmer vad som är rätt eller fel. Om polisen inte klarar att upprätthålla våldsmonopolet så faller samhället samman.

    Så att anställa fler poliser är inte ”ökat förtryck av makten” eller ”att ge sig på de svaga”. Det är ett sätt att försöka upprätthålla våldsmonopolet. Det som ska göra att vi kan vara trygga i samhället.

    Svara
 18. Pelle2

   /  03/01/2018

  Lite mera ot:
  Lyssnade på morgonpasset och dom hade Minna Dennert från jag är här som gäst.
  På det stora hela inte många kritiska frågor hon fick och definitivt inget ifrågasättande av hennes svar.
  Hon förnekade att medlemmarna i gruppen själva skrev hatiska saker, sysslade med drev
  eller massanmäler sina åsiktsmotståndare i syfte att få bort dom från olika plattformar.
  MIT har ju visat att dom faktiskt många gånger är lika hatiska som dom gruppen kritiserar…
  Hon påstod också att Facebookgruppen måste vara stängd om man kommer över 5000 medlemmar tror jag att hon sa. Detta om gruppen var stängd från början.

  Vet inte om hon har rätt i det för jag är inte med i Facebook…

  Svara
  • Mike

    /  03/01/2018

   Och på Instagram brukar man få ställa frågor till gästen, inte den här gången…. 🤔

   Svara
 19. lensof

   /  03/01/2018

  Putilovs äventyr tillsammans med vad han skriver får mig att tänka på Wallraff. En duktig journalist med undersökande metod som byggde just på att ikläda sig inte bara falska kläder utan även falsk identitet. Hans arbete hyllades av många inte minst för att han beskrev arbetarnas förhållande på fabriker. Att göra/vara en wallraffare blev till något gott och värdefullt. Det var något vänstern kunde använda sig av.

  Nu vill naturligtvis ingen tänka på Wallraff när man hör talas om Putilovs bedrifter framför allt inte fria-gränser-ge-allt-till-alla tyckarna. Men faktum kvarstår att mannen vem han nu är skriver intressanta saker och på en förbluffande god svenska för att detta språk ska vara nytt för honom. Är han då en wallraffare eller en falsk asylsökande eller en ”husn*g*r” i flyktingform.

  Svara
  • MiT

    /  03/01/2018

   Apropå Putilovs svenska, jag tror han är väldigt språkbegåvad helt enkelt. Finns ju en och annan sådan.

   Svara
   • lensof

     /  03/01/2018

    Kan nog vara så.

    Hur som så tycker jag faktiskt att han är lite rolig. Galen tillräckligt för att inte vara korrekt om det sen är oförmåga eller ovilja att vara det spelar egentligen ingen roll som läget är nu. Han rör om i ankdammen Sverige och det behövs ju onekligen.

    Svara
   • Senior

     /  03/01/2018

    Ryska varianten på tolkskolan är väl mer troligt.

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Tolkskolan

    Har sagt det förut, destabilisering.
    Detta är ett led i en destabilisering av landet.

    Eller som toklandet skrev:

    ”Vill svensk media slippa Putilov och andra som han? Det är skitenkelt, bara att börja göra jobbet som han gör. Det är faktiskt inte svårare än så.”

    Ja, Jan Guillou, Åsa Linderborg, och deras kommunistkollegor i övrig media (för övrigt de första som skulle undanröjas vid ett kommunistiskt övertagande då dessa nyttiga idioter spelat ut sin roll) inom MSM har sett till att förtroendet för media försvunnit, samtidigt som nu Putilv kommer in vinner förtroendet, och plötsligt har nu Ryssland som han förknippas med blivit den ”Goda sidan” som är ärliga och rättframma….

    Fortsätter andra nyttiga idioter inom politiken att rasera polis, militär, välfärd, etc. etc. kommer allmänheten snart att önska och se fram mot ett övertagande av ”främmande makt” i landet så det blir ordning och reda igen.
    -Helt utan motstånd, de skulle snarare ses som befriare.

    Syftet uppnått: destabilisering.

    Svara
    • Typiska svenska ungdomar enligt SVT:

     Dessa ständiga budskap om att Sverige är ett arabland – vilken agenda bakom det?

     Svara
 20. Rikard

   /  03/01/2018

  Hej.

  OT:

  När är det vår tur?

  [http://www.news.com.au/finance/economy/world-economy/the-time-for-reconciliation-is-over-south-africa-votes-to-confiscate-whiteowned-without-compensation/news-story/a8a81155995b1adc1c399d3576c4c0bc]

  Från den länkade artikeln:

  ”ANC rural affairs minister Gugile Nkwinti added, “The ANC unequivocally supports the principle of land expropriation without compensation. There is no doubt about it, land shall be expropriated without compensation.””

  ”Mr Malema has been leading calls for land confiscation, forcing the ANC to follow suit out of fear of losing the support of poorer black voters. In 2016, he told supporters he was “not calling for the slaughter of white people‚ at least for now”.

  Civil rights groups have accused the EFF and ANC of inciting an ongoing spate of attacks on white farmers characterised by extreme brutality, rape and torture — last year, more than 70 people were killed in more than 340 such attacks.”

  Så, alla vi som kämpade för att störta apartheid, vågar vi erkänna att rasisterna hade rätt i vad som skulle hända när de svarta fick ta över?

  Bara för att du anser att etnisk rensning är fel, betyder inte det att andra folkgrupper anser detsamma.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
  • Senior

    /  03/01/2018

   ”När är det vår tur?”

   Tja, runt 2030 skulle jag tro, kanske lite snabbare.

   Svara
  • Olof

    /  03/01/2018

   Ja, det har ju varit på gång ett tag.

   Resultatet är förutsägbart redan nu. Hundratusentals, om inte miljoner, svarta kommer dö i svält.

   Svara
 21. G

   /  03/01/2018

  ”Postade skämtbild om islam på Facebook – nu riskerar hon fängelse”
  http://www.friatider.se/postade-sk-mtbild-om-islam-p-facebook-nu-riskerar-hon-f-ngelse

  Svara
 22. G

   /  03/01/2018

  ”Knivman döms till livstid för Hamburgdåd

  En islamistisk 27-årig extremist döms till livstids fängelse för att ha mördat en person och knivskurit sex andra på en stormarknad i Hamburg i juli förra året.

  Mannen har erkänt brotten. Domaren betonade allvaret i händelsen när han läste upp domen, vilket innebär att möjligheten att bli frisläppt tidigare är begränsad.

  Enligt åklagaren försökte mannen att mörda så många tyska kristna som möjligt som hämnd mot de muslimer som lider världen över.

  Mannen tog en kniv från en butikshylla innan han gick amok och högg och skar mot andra i och utanför butiken ropandes ”Allahu Akbar” (Gud är större). För egen del hoppades han på martyrdöden.

  Sju personer, främst migranter, konfronterade mannen utanför stormarknaden och kastade stenar och stolar på honom och lyckades hålla honom stången tills polis kom.

  Under rättegången visade 27-åringen ånger och sade att allt han kunde göra var att be om förlåtelse.

  Mannen hade tidigare nekats asyl i Sverige, Norge och Spanien.”
  http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/knivman-d%C3%B6ms-till-livstid-f%C3%B6r-hamburgd%C3%A5d-1.5242333

  Svara
  • G

    /  03/01/2018

   Palestina var han tydligen ifrån…

   ”A Palestinian jihadist who killed one man and wounded six other people in a German supermarket knife rampage last year was sentenced on Thursday to life in prison.
   ..[..]..
   The Islamist attack was Germany’s first since December 2016 when Tunisian Anis Amri ploughed a stolen truck through a Berlin Christmas market in an attack that claimed 12 lives.

   Germany’s parliament decided this week that the Amri case will be subject of a special inquiry to assess how he was able to slip through the net of multiple security services before staging his bloody attack.

   The Hamburg knife rampage too has led to charges that security services had failed to keep a close enough watch on Alhaw despite multiple warnings that he was radicalising.

   Like Amri, Alhaw was due to have been deported after his asylum application was turned down, but the process was held up by a wait for Gaza identity documents.

   Having been rejected for asylum in Norway, Sweden and Spain, he had arrived in Germany in 2015 and was moved to a Hamburg migrant accommodation centre.

   A psychiatrist said Alhaw had told him after the attack that he was initially drawn to the West because of its open lifestyle.

   At first he studied German, socialised and at times drank alcohol and smoked marijuana, said witnesses.

   But Alhaw, who had watched IS propaganda videos online, grew deeply religious and increasingly distrustful of state authorities.

   By 2016 he thought that he suddenly understood the Koran completely, rejected all previous temptations, and started looking at all other people as either true believers or non-believers, the psychiatrist said.

   Alhaw said the knife attack had not been his decision but God’s will.
   https://www.afp.com/en/news/826/hamburg-islamist-knife-attacker-gets-life-prison-doc-11h3z83

   Svara
  • (((Hrafn)))

    /  03/01/2018

   Enda undantaget i denna lysande betraktelse av Hakelius

   https://www.fokus.se/2018/02/ta-reda-pa-hur-nyhetsmanniskor-tanker/

   Om någon skulle vara informerad… så råkar det vara en person mer eller mindre partipolitiskt aktiv på vänsterkanten.

   Svara
   • Senior

     /  03/01/2018

    Hakelius är steget efter, han tror fortfarande att det är slumpvis utvalda på stan.

    Svara
  • G

    /  03/01/2018

   Åhhh, vem kunde gissat det? Jävlar vilken högoddsare asså! Hahaha. Det slår ta mig fan aldrig fel, helt otroligt att det bara fortsätter igen och igen och igen, SVT vill verkligen inte att folk ska uppfatta Public Service som opartiska och neutrala, varför hålls det annars på såhär!

   Svara
  • MiT

    /  03/01/2018

   Hahaha, såg den också, jätteroligt egentligen att de tror att ingen ska märka det 😛

   Svara
 23. G

   /  03/01/2018

  ”AVSLÖJAR: Migrationsverket betalar ut miljonbelopp för anhöriginvandrares resor till Sverige

  Drygt två tusen anhöriginvandrare fick ekonomisk hjälp av Migrationsverket för att ta sig till Sverige 2017. Detta kostade statsbudgeten över 10 miljoner kronor. Antalet migranter som använder sig av bidraget ökar för varje år. Samtidigt kan de som inte omfattas av bidraget söka ett särskilt resestöd hos svenska Röda korset – som är utformat för att hjälpa ”särskilt när det gäller stora familjer”. ”.
  https://samnytt.se/avslojar-migrationsverket-betalar-ut-miljonbelopp-for-anhoriginvandrares-resor-till-sverige/

  Svara
  • Motkraft

    /  03/01/2018

   Den kostnaden är en droppe i havet mot den kostnad (i de flesta fall, inte alla) Sveriges skattebetalar får ta för att försörja de anhöriga. Nu vet jag inte om praxis ändrats, men tidigare fick i stort sett alla som ansökte om att ta hit sina anhöriga också dispens från kravet om att klara att försörja dem.

   Svara
 24. G

   /  03/01/2018

  ”Advokat varnar: Arbetet mot näthat kan leda till fascism”
  https://nyheteridag.se/advokat-varnar-arbetet-mot-nathat-kan-leda-till-fascism/

  Svara
   • Senior

     /  03/01/2018

    Bah-Kunkhe är oroligt underskattad.

    Hon har i tysthet gjort en enorm skada för landet med sina bidrag till islamistiska rörelser, politisering av våra museer, etc. etc. i sin roll som kulturminister.

    Hon är minst lika farlig, eller rent av farligare då hon ses som ett får emedan hon i själva verket är en ulv i fårakläder.

    Svara
    • Det ligger mycket i det!

     Svara
    • lensof

      /  03/01/2018

     Instämmer till fullo.

     Hon drar uppmärksamhet till sina kläder och sitt stora leende. Bakom det kan man ana krafter vi inte vill var nära. Läser man sen vad hon gjort, vilka hon umgås med och vilka hon stöttat blir det väldigt kluvet.

     En kvinnas frisyr säger mycket om hennes förhållningssätt till mycket. Bah-Kunkhes dränkt-råtta frisyr är så nära muslimsk sjal man kan komma om man måste försöka se västerländsk ut. Detta har jag reagerat på länge och finner det märkligt att ingen har kommenterat det.

     Svara
 25. G

   /  03/01/2018

  ”Dagens Nyheter – Passagerare på “Ship to Gaza” ? ”.
  https://ledarsidorna.se/2018/03/dagens-nyheter-passagerare-pa-ship-to-gaza/

  Svara
 1. Rebecca Sommer – Människorättsaktivist erkänner hon och hennes kollegor blivit grundlurade | Vetenskapliga partiet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: