Runt 8 mars förvandlas svensk media till lallande idioter

Idag är det 8 mars, dvs internationella kvinnodagen. Det är också dagen då en del folk och nästan all media förvandlas till lallande idioter som sprider hittepå, myter och trams och visar att de inte ens förstår de enklaste samband. Ibland är det dock medvetna om att det handlar om hittepå och försöker använda andra ord för att luras osv. 8 mars har i Sverige helt enkelt förvandlats till nya 1 april. Som allt som vänsterextremister kapar.

Dagen till ära så är det alltid trams alltså, exempelvis det där tugget om löner som ALLTID dras upp 8 mars, alla vet att det är trams men lik förbannat så poppar det upp i media varje år. Styrelser är ett annat exempel. Trams och hittepå dagen till ära passar tydligen jättebra enligt svenska medier!

Från Dagens Vimmerby som råkade förvandlats till lallande idioter just idag.

Sveriges Radio är som vanligt, ”jämställt internet” liksom. I samarbete med Wikimedia så ska man alltså på uppdrag av svenska regeringen in och redigera på Wikipedia. Undrar om det finns andra länder vars regeringar vill styra innehållet på nätet…?

SvD har idag med den välkända Fi-extremisten, massanmälaren, näthataren osv osv Maria Robsahm. SvD går all in på #metoo som direkt kapades av vänsterextremister för att användas under valåret. Sällan har begreppet ”nyttiga idioter” varit så tydligt som när det kommer till metoo och svensk media. Lite tråkigt att något som kunde blivit bra skulle kapas så fort av vänsterextremisterna. För nu är allt oanvändbart eftersom man inte kan lita på något. Så länge extremister styr något så kan man helt enkelt inte lita på det alls. För extremister så helgar ändamålen alltid medlen.

Den som tror att #metoo i Sverige är någon slags rörelse för vanliga svenskar är fetblåst, den har varit stenhårt styrd av vänsterextremister från första början. Jag tror att ungefär 100% av alla som varit involverade som t ex ”sambandspersoner” osv hittar man långt till vänster, nära Feministiskt initiativ, Vänsterpartiet och Miljöpartiet. Sen har man utnyttjat aningslösa vanliga personer som tror att det är opolitiskt. Detta ska man sen med kofot pressa in i hela samhället.

SvD igen. En del i artikeln handlar om föreningar, tränare osv. Alla som varit med i någon förening där det krävs att man ställer upp ideellt på någon sorts valbar plats vet att det i princip är omöjligt att få kvinnor att ställa upp. Undantag finns såklart men generellt sett så är det nästan omöjligt. Det kanske inte är gubbigheten som är problemet? För utan den så kanske det inte ens hade funnits något alls, vare sig att gnälla på eller vara delaktig i? Problemet kanske är… tantigheten…?

Mer om metoo, i SR om första tweeten. Nu tycker jag inte att metoo i sig är nåt tramsigt eller så utan det jag vänder mig mot är att efter i princip tweet 1 så var den direkt kapad av vänsterextremister för att politisera. Tydligt också. Och den är kapad med medias hjälp, det är media som driver det. I alla fall jag minns hur man satt med rynkade pannor i morgon-tv och sa ”Och nu ett nytt upprop om metoo, den här gången är det 3200 vittnesmål om sexuella övergrepp inom [insert valfritt] …” när det i själva verket bara var några stycken riktiga saker. Resten var bara underskrifter. Inget annat. En del av de som skrev under sa t o m tydligt att de själva inte drabbats av något eller sett något. Syftet var uppenbart, man skulle blåsa upp det till enorma proportioner och media ställde mer än gärna upp på det. Synd på något som kunde blivit nåt bra, nu sitter vi där med ENBART vänsterextremister som vill göra vänsterextremistisk politik av det för att tvinga den politiken på alla.

SR gör sig extra korkade 8 mars.

SvD igen. Det som står i tweeten stämmer inte så bra med rubriken för länken går till den här

SvD alltså. För ett par dagar sedan var det lite livat när det kom fram att SvD anlitat Bilan Osman, välkänd vänsterextremist och identitetspolitiker. Ryggmärgsreflexen hos den sociala medier-ansvariga kickade direkt in när kritik började strömma in och hon levererade rent hittepå om att det var påhopp och annat som enbart berodde på att osman inte var svensk, var ung och kvinna. Rena lögner och påhitt. Hur var det nu, ändamålen helgar medlen va…? När man kontrollerade hur det sett ut så fanns kanske 2-3 stycken tweetar av över 100 som ev kunde höra till den kategorin, resten var bara relevant kritisk och folk undrade vad de höll på med.

Sen såg man en del som försökte med ”Ja men vad bra, där får hon ju verkligen möta de som tycker annorlunda, hon kanske påverkas att bli mindre extremistiskt” osv. Kolla ovan vad jag har med bara från SvD idag, är det någon som tror att Osman skulle vara särskilt ensam om att vara extremist på SvD och då bli påverkad…? Osman fick jobb på SvD eftersom hon är en klon av de som redan huserar där. Ville de verkligen vara modiga och ha in en helt annan röst så skulle de anställt en hardcore SD-krönikör. Men det gjorde de ju inte utan de tog in en likadan som det redan finns massor av där.

Ett litet klipp på SVT med en… genusforskare såklart…

DN är lallande idioter. För att de sprider lallande idioters trams vidare som om det är på riktigt.

SVT är lallande idioter eftersom de anammat vänsterextremisters språkbruk.

Avslutar med en från vår vice statsminister. Undrar om hon skriver ”disponibel inkomst” väl medveten om att nästan alla kommer att läsa det som lön? Men märkligt ändå, så sjuka och eländiga men ändå lever de i snitt 4 år längre än män?

De ovan är det jag sett fladdra förbi under dagen, det finns nog väldigt mycket mer!

Men rätt skönt ändå att det faktiskt inte finns några riktiga problem att ta tag i! För om det hade funnits så hade man ju inte fokuserat på hittepå, myter och trams hoppas jag?

Då hade man väl inte skrivit drömmande om sovjetekonomi, styrelser hos börsbolag, identitetsrepresentation osv i all oändlighet?

8 mars är i Sverige dagen då svenska medier, politiker, journalister osv är mer  lallande idioter än vanligt.

Jag har dock inte sett några lika nöjda och glada herrar som Byggnads visade upp förra året.

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

90 kommentarer

 1. Bo

   /  03/08/2018

  ”Gubbigheten i föreningarna måste bort” Utan alla dessa ideellt arbetande gubbar (framförallt pappor) hade de inta haft några jävla föreningar att spela i. Det är en övervägande majoritet ”gubbar” som ägnar hundratals timmar per år att hjälpa barn och unga (flickor OCH pojkar) att att få hålla på med en kul idrott. Börjar bli så förbannat less på all propaganda från RF, SISU och andra organisationer som hackar konstant på ”gubbarna”. Överväger starkt att sluta helt med ideellt arbete.

  Svara
  • Senior

    /  03/08/2018

   Precis!

   Boten mot ”gubbigheten” i alla dessa ideella föreningar torde vara att gnällkärringarna slutar gnälla, kavlar upp ärmarna och själva börjar arbeta ideellt, dvs obetalt, i dessa föreningar de vill förändra.

   Liksom att de företag i Vimmerby som ägnar sig åt detta bör anmälas.
   De lär inte hitta något otillbörligt, dessa inkomstskillnader har fullt naturliga förklaringar.

   Svara
   • Senior

     /  03/08/2018

    …….. (väntar på att någon skall nappa på betet om ”oavlönat arbete” i hemmiljö.
    -Eller obeskattat, för att tala klarspråk)……

    .

    Svara
   • Och du vet mycket väl att om kvinnor ens hade varit jämställt representerade att det hade klagats över att kvinnor arbetar för dessa föreningar gratis (helt frivilligt, ingen tvingar dom), hur stressade kvinnor är över att arbeta gratis för dessa föreningar (helt frivilligt) och hur hemskt synd det är om kvinnor och att män är dumma för att kvinnor tvingas arbeta gratis för dessa föreningar (helt frivilligt).

    Med andra ord: detta är ett shit-test som man inte kan vinna på oavsett utfallet. Oavsett så kommer det vara synd om kvinnor.

    Svara
    • Senior

      /  03/08/2018

     Rent hypotetiskt, ja du har rätt.
     Rent praktiskt, med tanke på det du skriver; det kommer aldrig att ske…

     Svara
  • Pelle2

    /  03/08/2018

   Ja, det skulle vara kul att se hur många föreningar som skulle överleva om de förhatliga männen slutade utföra sitt ideella arbete.
   Men då skulle det väl kallas kvinnohat för att de inte stöttar de idrottande flickorna/kvinnorna med deras gratisarbete…

   Svara
 2. Det är för mig obegripligt att ledande feminister som Gudrun Skyrman och Måna Salin har fått de topp-positioner de innehade?! Hur gick det till?
  Har de gjort någonting bra för Sverige? Hela denna business kom in på fel spår i ett tidigt skede.
  Det finns mycket som behöver förbättras i samhället men det måste finnas ett betydligt mer klokt sätt att genomföra det!

  Svara
  • Senior

    /  03/08/2018

   Fråga 1: korruption
   Fråga 2: korruption
   Fråga 3: nej

   Svara
  • Ivar L

    /  03/09/2018

   Mona Sahlin har väl i princip endast varit nyttig i form av klickbete till mediabranschen med sina skandaler, lite samma med Gudrun men hon har ju i vart fall varit partiledare.
   Men Mona har nog inte gjort mycket nytta. Hon gjorde väl t.o.m. skada när hon var samordnare mot våldsbejakande extremism och sopade problem under mattan i flera års tid. Vem vet, med en riktig samordnare kanske vi sluppit Akilov.

   Svara
 3. Jock Rockman

   /  03/08/2018

  Ack ja, men kvinnodagen, feminism, metoo osv är mer än bara det ständigt upprepade och begränsande ”vänster”, ett begrepp snar lika luddigt på diverse sidor som just ”feminism”. Nyfeminismen kom f.ö från USA.
  Hur som, ”Dagens rätt” är, får man förmoda: ”Feministerband med stukad potentatis”.

  Svara
  • Beskriv nyfeminismen… Det finns ju massor av olika varianter av feminism men hur är nyfeminismen?

   Svara
   • Jock Rockman

     /  03/09/2018

    Vad jag har förstått så uppstod ”nyfeminismen” i USA efter -68, (ett årtal även på gott, anser jag) när unga universitetskvinnor (Stanford har nämnts) ansåg sig vara de mest förtryckta, medan en del svarta män ännu lynchades i samma land. Visst, det finns massor av ”feminismer”, jag har publicerat en hel lista på nättidningen source för några år sedan. Finns där.

    Svara
 4. MiT

   /  03/08/2018

  Jag kan inget annat än gapflabba åt den här 😛
  ”Chefredaktören Toivo Jokkala svarar på Samhällsnytts frågor: ”Vad tror du ditt jävla proktos???””
  https://samnytt.se/chefredaktoren-toivo-jokkala-svarar-pa-samhallsnytts-fragor-vad-tror-du-ditt-javla-proktos/

  Svara
  • G

    /  03/08/2018

   Hahahaha, jösses 😛

   Svara
  • Ivar L

    /  03/09/2018

   Om det stämmer får vi hoppas att de åker dit. Det vore härligt. Det var ju inga småsmulor det handlade om direkt.

   Svara
 5. MiT

   /  03/08/2018


  *https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155523906268251&set=a.454058298250.239724.644748250&type=3*

  Svara
  • x

    /  03/09/2018

   Schyffert har begått flera brott mot den som hittade en övergiven väska på T-centralen och var på väg till polisstationen för att lämna in den på hittegodsavdelningen:

   1. ”– Jag sprang ikapp honom och brottade ned honom och tog tillbaka väskan. Sedan blev han överlämnad till polisen, säger 50-åringen”.

   Egenmäktigt förfarande att ta tillbaka väskan, det är polisens sak att ta tillbaka och överlämna föremål som är stulna.

   2. ”Henrik Schyffert brottade ned väsktjuven: ”Blev arg””.

   Misshandel

   3. ”Efter att ha köpt kaffe vände sig komikern om och upptäckte att hans väska hade blivit stulen”.

   Förtal att påstå att personen stulit hans väska.

   Otack är världens lön, istället för ett tack och hittelön till personen som tog hand om Schyfferts väska så blir han uthängd i Expressen.
   Hoppas den snåle Schyffert blir stämd och får betala ett saftigt skadestånd…

   Svara
 6. Mary.Jane

   /  03/08/2018

  Svd har på senare år lyckats med konststycket att bli mer ‘södermalmskt’ än självaste DN.

  Svara
  • Ivar L

    /  03/09/2018

   Nja…
   Ledarsidan och Under Strecket har DN inte en chans mot. Det är i vart fall klass på de sektionerna. Dessutom har de Ola Wong.

   Svara
 7. Grodan Boll

   /  03/08/2018

  Vill minnas att Forskning™ visade att kvinnor faktiskt hade 80% av mäns disponibla inkomst, bokstavligen. Ej att förväxla med ”och sedan har de sin egen”-skämtet. Vi vet med ganska god precision vem och i vilken utsträckning som gör en familjs inköp.

  Svara
  • …de har sin egen 😉

   Svara
  • Senior

    /  03/08/2018

   Då är väl egentligen skämtet ett fullt legitimt komplement till forskningen?

   Men jag förstår din poäng då det tar udden av den seriösa forskningen och öppnar upp för genusforskning som inte tillåter att skämtas om.

   Svara
 8. elina

   /  03/08/2018

  Jobbar du lika mycket som en man i samma yrke, har samma utbildning, gör samma uppgifter, har arbetat lika länge och lämnar inte dina löneförhandlingar till någon okänd på facket och ser till att få den andres löneuppgifter då har du rättvis, kanske till och med exakt samma lön.
  Det duger inte att säga: jag vet inte exakt vad jag har i lön, ett yttrande jag hört många gånger.

  Jag hade dock mer lön än män på samma yrke. Bra förhandlare? Kanske unik position bara.

  Svara
  • Jag skulle gissa att kvinnor OCH minoriteter rent tekniskt sätt har bättre förhandlingsmöjligheter eftersom företag oftast VILL ha variation uppe på toppen då det ser bra ut i massmedia. Så då är frågan – varför händer det inte? Jag kommer ihåg en kvinnlig rekryterare som kommenterade att det var faktiskt svårt att få kvinnor att tacka ja och de hellre stannade kvar i en trygg position. Naturligtvis gjorde hon analysen att man skulle minska timmarna och ansvaret för chefer, men då försvinner ju hela poängen med att människor i högre position är mer välbetalda – de riskerar trots allt mer och måste ta mer ansvar (och ta smällen om någon under dom misslyckas ta ansvar, ska tilläggas), mer timmar, offra mer av sin fritid osv.

   Jag skulle gissa på att mycket beror på att allt pekar på att kvinnor är mindre benägna att ta risker och det speglas av i jobben. Att ta ett chefsjobb är en risk, då man har större risk att hamna på gatan – fråga Sofia Olsson Olsén…

   Svara
  • Andreas

    /  03/08/2018

   Detta är utrett redan av Jämo, Miljongranskningen del2.

   Om man från deras resultat räknar ut en genomsnittliga löneskillnad så handlar det om ca 1 promille eller mindre som ev. kan vara osaklig. Då är det inte heller bara kvinnor som drabbats. Studien bygger dessutom på lika eller ”likvärdiga” arbeten så det kan inte ens påstås att områden med i få män eller kvinnor undantagits från statistiken.

   Det är intressant att trots att man i nästan alla sammanhang där löner och kön jämförs uppskattar den ev. osakliga löneskillnaden m.a.p. kön i procent, så har man i den här studien gjort allt utom att räkna fram den siffran. Det är ganska enkelt att själv göra den beräkningen från t.ex. genomsnittsslön, så inget större problem, men intressant att de t.o.m. själva uppenbarligen insett att resultaten gått tvärsemot myndighetens egna utgångspunkter och försökt undvika att avslöja detta.

   Svara
   • x

     /  03/09/2018

    @Andreas
    Ja, kärnfrågan är om en manlig kirurg och en kvinnlig städerska ska tjäna exakt lika mycket, vid omvänt förhållande är det ju självklart vem som ska tjäna mest…

    Svara
   • Grodan Boll

     /  03/09/2018

    Försök begära ut den!

    Den är nämligen arkiverad och svåråtkomlig. Dessutom har DO hotat med att göra en ny miljonundersökning, fast med mindre precision just för att kunna få några diskrimineringsprocent att hänvisa till.

    Det är fan ingen skillnad på det här landet jämfört med valfri teokrati. Ideologin dikterar verkligheten.

    Svara
 9. G

   /  03/08/2018

  Svara
  • G

    /  03/08/2018

   ”Är ”kvinnojobb” sämre betalda?”
   http://vertikals.se/charlotta/2017/03/21/ar-kvinnojobb-samre-betalda/

   Och denna från förra året (av Charlotta ovan) är också värd lyfta igen.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  03/09/2018

   Det hade hon haft om hon och hennes medsystrar hade röstat på moderaterna.
   Hon svarar därmed indirekt på sin egen fråga om vilket som är viktigast för den som företräder henne:

   En fitta, eller åsikter.

   Svara
   • Blond Jävel

     /  03/09/2018

    Dessutom HAR vi haft en kvinnlig statschef. Drottning Margareta var regent över Kalmarunionen redan 1353, och räknar vi bara lite modernare tider så besteg Drottning Kristina tronen 7 december 1626. Det är beklämmande när en regional utvecklingsdirektör, dvs en högt uppsatt tjänsteman i den offentliga förvaltningen, inte vet skillnaden mellan statschef och regeringschef.

    Svara
 10. G

   /  03/08/2018

  ”Låt oss slippa religiösa påbud som kväver den kvinnliga sexualiteten

  Hej kära syster. Idag är det den åttonde mars, internationella kvinnodagen. Behövs det en särskild kvinnodag, frågar sig en del. Jag skulle vilja säga att det 2018 behövs mer än någonsin. Framför allt för att belysa att de fri- och rättigheter som många av oss kvinnor tagit för givet, nu är hotade. Varför? Enkelt svar: Därför att det finns krafter som ansätter det sekulära samhället på ett sätt ingen av oss kunde drömma om för säg bara fem-tio år sedan. Religioner, i synnerhet de abrahamitiska, har nämligen aldrig varit kvinnors bundsförvanter, men brer nu ut sig, och vi riskerar att förlora de rättigheter och den självklara frihet som våra mor- och farmödrar slogs för. (forts)”
  http://katerinamagasin.se/lat-oss-slippa-religiosa-pabud-som-kvaver-den-kvinnliga-sexualiteten/

  Svara
 11. G

   /  03/08/2018

  ”TV: Här är sketchen om PK-Sverige som hela Danmark skrattar åt just nu”
  https://nyheteridag.se/har-ar-sketchen-om-pk-sverige-som-hela-danmark-skrattar-at-just-nu/

  Svara
 12. G

   /  03/08/2018

  Gita och Sakine?! Hahahaha. Jag hoppas (nej det gör jag såklart inte) att Gita har förberett sig och lagt upp sin plan lite annorlunda än när hon var med i Agenda!….

  ”Opinion Live SVT1 22:00

  Skandaldomen i Solna tingsrätt. Ett undantag eller dags att slopa nämndemännen? Hur stoppar vi hedersvåldet? Stor debatt med bland andra drabbade, Gita Nabavi, partiledare Fi, och Sakine Madon, politisk redaktör.”

  Svara
  • Gorby

    /  03/08/2018

   Haha,
   Det kommer bli kul att se.

   Svara
  • weasel

    /  03/08/2018

   Man kan nog lugnt säga att Nabavi blev överkörd… 🙂

   Svara
 13. MiT

   /  03/08/2018

  Svara
  • Pelle2

    /  03/08/2018

   Vilket skämt !
   Är det några som är onyanserade så är det väl genustomtarna.som förväntar sig att man skall köpa deras postmoderna tyckande och kalla det för vetenskap.

   Svara
  • Olof

    /  03/08/2018

   ”– På väldigt lösa grunder säger man att det här inte är vetenskap. Att det är någon slags påhittad kunskap som inte har grund i verkligheten. ” – Mellström, Ulf

   ”Diffracted readings in masculinity studies could extend the symbolic space for acceptable forms of intimacy and possibly create emancipatory openings for hegemonic and dominant forms of lust communions. I argue that a sensual and conceptual key to alternative routes of masculine gendered subjectivities is intimacy and vulnerability. As such, vulnerability also connotes and produces a range of conceptual and embodied dyads and triads; empowered-disempowered; embodied-disembodied-ablebodied; homosocial-homoerotic-homosexual; potent-impotent; human-nonhuman; old-young, to mention a few.” – Mellström, Ulf

   Japp, vetenskap… eller… får se nu… det får mig att tänka på…

   ”Word salad may describe a symptom of neurological or psychiatric conditions in which a person attempts to communicate an idea, but words and phrases that may appear to be random and unrelated come out in an incoherent sequence instead. Often, the person is unaware that he or she did not make sense. It appears in people with dementia and schizophrenia, as well as after anoxic brain injury.”

   … and in people trying to fake their way as ‘scientists’ by using words that sound pretentious enough that the colleagues who don’t even understand what they’re trying to communicate won’t dare to object, instead allowing them to pass a peer review by merit of functioning as a projection surface for the readers own insecurities, no matter how retarded or incoherent the actual argument is.

   Svara
 14. weasel

   /  03/08/2018

  Jag har en bra idé ;
  Vi räknar ut genomsnittslönen för alla i kommunen som har skostorlek 42 och sedan räknar vi ut genomsnittslönen för alla i kommunen som har skostorlek 43.
  Naturligtvis utan att bry oss ett skit om var de med skostorlek 42 och 43 jobbar med.
  Vi kommer då att antingen komma fram till att de med skostorlek 42 tjänar X procent mindre än de med skostorlek 43. Eller också kommer vi komma fram till att det är tvärtom ; Att de med skostorlek 43 tjänar X procent mindre än de med skostorlek 42.

  Och så fort vi har kommit fram till att den ena gruppen tjänar mindre så kan vi dra slutsatsen att den andra gruppen lönediskriminerar den ena.
  :/

  Svara
  • Senior

    /  03/08/2018

   Grattis!
   Du har just klarat en examen i genusvetenskap!
   Glöm inte att dölja saker som kortare arbetstid och annat som påverkar din inkomst.

   Svara
 15. MiT

   /  03/08/2018

  Nu med svensk text

  Svara
 16. Pelle2

   /  03/08/2018

  OT:
  Anders Gustafsson på Blekinge läns tidning skriver en bra ledare idag där han menar att varken Allah eller Gud skall få några bidrag från staten.
  Han skriver bland annat följande:
  ”Snart presenteras utredningen om nya statliga regler för stöd till trossamfunden, med bland annat ett skärpt krav på att samfunden ska stå upp för vårt samhälles grundläggande värderingen. I stället för nya krångliga regler borde politikerna ställa sig den grundläggande frågan: varför ska skattebetalarna i en sekulär stat över huvud taget finansiera moskéer eller Pingstkyrkor?”
  http://www.blt.se/ledare/varken-allah-eller-gud-behover-bidrag/

  Svara
  • Ivar L

    /  03/09/2018

   Det enda som skall skattefinansieras är bevarandet av själva den Svenska kulturskatten i form av främst kyrkor och deras innehåll. Gravplatser också för att slippa ett frilansande begravningssystem.

   Däremot börjar de bli allt mer tveksamt om det verkligen är rimligt att stollarna i Svenska Kyrkan skall få bestämma över kyrkorummen. Snart lär de ju installera minarethögtalare i kyrkotornen om de får hållas.

   Svara
 17. weasel

   /  03/08/2018

  För övrigt visar statistiken att 97-99 % av de som dör i arbetsplatsolyckor är MÄN.
  Och så är det VARJE år sedan statistik började föras.
  Om jag vore lika imbecill som Gudrun Schyman skulle jag berätta att detta var orättvist och att det berodde på diskriminering och ett strukturellt förtryck av det osynliga matriarkatet .
  Men nu är jag inte lika imbecill som Gudrun Schyman, så jag begriper att det helt enkelt beror på att män tenderar att söka sig till farligare yrken än kvinnor.
  Jag begriper även att lösningen på detta inte är att kvotera in kvinnor på farliga yrken.

  Jag är faktiskt till och med så pass intelligent så att jag begriper att ”lönediskrimineringen” som gör att fotbollsspelande kvinnor i regel tjänar mindre än fotbollsspelande män inte är någon slags ”orättvis lönediskriminering” – utan helt enkelt har sin förklaring i att publikgenomsnittet på damfotbollsmatcher ligger på 93 personer medan det ligger på 10.000 personer i herrallsvenskan.
  Så det är ungefär lika ”orättvist” som att Madonna tjänar mer på sin musik än vad jag som man gör.

  Om feministerna nu ser detta som ett problem så föreslår jag att dom köper årskort på damallsvenskans matcher- för då kommer de kvinnliga fotbollsspelarna att få högre lön.

  Svara
 18. MiT

   /  03/08/2018

  Svara
  • Pelle2

    /  03/08/2018

   Limhamns kyrka har ju bevisat att dom är extremister tidigare också men nu visar dom att dom är rent dumma i huvudet.
   Ingen behöver läsa deras inlägg på sociala medier men alla tvingas lyssna på ett böneutrop.

   Svara
   • Pether

     /  03/08/2018

    De visar ju dock att mosker gott och väl kan använda twitter istället för att böla ut budskapen. 😛

    Svara
    • x

      /  03/09/2018

     @Pether
     Det är nog just det skribenten i Limhamns kyrka menar.
     Eller vad tror du?

     Svara
  • FÖREBILDEN NORGE 😉

   Svara
  • Ivar L

    /  03/09/2018

   Som sagt, snart drar de en sladd från moskén upp i tornet. Det är bara en tidsfråga. Återstår att se om moskén hänger upp klockor. Tror inte det va?

   Svara
 19. Gorby

   /  03/08/2018

  Svara
 20. Gorby

   /  03/08/2018

  Svara
  • Gorby

    /  03/08/2018

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  03/08/2018

    Om man vill få en bra bild av hur filtrerad Google faktiskt är så rekommenderar jag verkligen att parallellsöka mot t.ex. http://www.duckduckgo.com

    Google är på många sätt en fantastiskt kompetent sökmotor, men om man söker efter något mer specifikt finns det bra mycket bättre alternativ, och jag tror nog att Google är väl medvetna om att deras creed bygger just på att deras sökningar är konsekvensneutrala (vilket de inte är, men vilket nästan ingen begripit).

    Svara
 21. MiT

   /  03/08/2018

  Svara
  • Ivar L

    /  03/09/2018

   Skoldtidningsnivå. Men OK. Man får väl vara nöjd med att de ens vågar skämta.

   Svara
 22. MiT

   /  03/08/2018

  Svara
  • Patrik S

    /  03/08/2018

   Muslimska böneutrop är inte religionsutövning, utan det är ett ockupationsvapen. Minareterna är våra bajonetter, som Turkiets islamistiske diktator Erdogan sa.

   Svara
  • Ivar L

    /  03/09/2018

   Kyrkor brukar inte ha ringning på fredagar men en moderat i Botkyrka har förmodligen inte mycket erfarenhet av kristendom längre. Böneutropardagan kände han däremot till.

   Svara
  • Kalle

    /  03/08/2018

   Hur kan kvinnor välja svin när du sitter bredvid, jo så här är det: Du är ful som stryk!

   Svara
   • Tomas Fritiofsson

     /  03/08/2018

    sanningen var väl mer att han då var utan pengar och inflytande
    det ändrade sig senare och då gick det lättare

    Svara
 23. MiT

   /  03/08/2018

  Svara
  • Ivar L

    /  03/09/2018

   Touché. Behöver jag ens läsa tråden för att veta vem som vinner diskussionen? De har inte en chans som vanligt gissar jag.

   Svara
  • Pelle2

    /  03/09/2018

   Läste vad Uvell skrev och jag kan inte se något fel i det. Hon kritiserade Banke för att han kallade sig för rättsexpert och det är ju minst sagt magstarkt efter att ha varit advokat sedan ett år tillbaka.
   Hon menar också att han tar uppdraget i Aftonbladet för att göra PR för sin advokatbyrå och det är ju heller varken elakt eller ¨långsökt.
   Men för sådana som Banke och Ramberg är det väl lika med hat att ifrågasätta Bankes motiv för sitt tidningsjobb…

   Svara
 24. MiT

   /  03/08/2018

  Svara
 25. Tor

   /  03/08/2018

  Igår var första avsnittet på Fox News med Tucker Carlsson om varför MÄN mår så dåligt.
  Raddar upp hur många bevis som helst att den vanlige mannen har det väldigt tufft när man har tappat sin maskulinitet. Tydligen har testosteron nivån sjunkit massor sen 70 -talet.
  Inbjuden gäst: Jordan Pederson.

  Försök hitta något sånt i Sverige!

  Svara
  • Gorby

    /  03/08/2018

   Svara
  • Rikard

    /  03/08/2018

   Hej.

   När introducerades p-pillet?

   Vad händer med överflödigt östrogen?

   (Nej, jag har faktiskt ingen aning om där finns något samband – jag gissar.)

   En snabb sökning senare: det finns studier som länkar en explosiv ökning av intersexuella fiskar med användandet av p-piller, då östrogen och progesteron passerar genom avloppsanläggningar obehindrat och därmed deponeras i samma vattendrag som dricksvatten hämtas ur.

   Här finns kanske underlag för en internationell jämförande studie: testosteronhalt hos män i områden utan p-piller kontra med.

   Hypotetiskt tänk-om: tänk om det skulle visa sig att det är p-pillret som är boven. Vad skulle hända då?

   Min gissning är: inget.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
 26. MiT

   /  03/08/2018

  Svara
 27. Att den internationella kvinnodagen är så vänster är ju inte så konstigt egentligen eftersom den ursprungligen är påhittad som kommunistisk kampdag för att få kvinnor att bli kommunister eftersom de betraktade kvinnorättsrörelsen som alldeles för borgerlig. Det var den tyska kommunisten Clara Zetkin som kom på idén och Lenin som valde datumet.

  Men hur kan du säga att svensk media förvandlas till lallande idioter idag? Svensk media består väl ALLTID främst av lallande idioter?

  Svara
 28. MiT

   /  03/08/2018

  Svara
 29. weasel

   /  03/08/2018

  ”Kvinnor har i genomsnitt 70 % av mäns pensioner”
  Isabella Lövin

  Okeeej….jag visste att det var illa, men det var tydligen till och med värre än jag trodde ;
  Sverige har alltså en vice statsminister som inte ens vet att pensionen bygger på inkomst och tjänsteår utan tror att den baseras på vilket kön man har :/

  För övrigt kanske HON inte bör uttala sig om pensionsnivåer. Jag är ganska så övertygad om att min MANLIGA pension kommer att bli mindre än 70 % av hennes KVINNLIGA pension.
  Det har naturligtvis ingenting att göra med att hon har suttit i riksdagen och eu-parlamentet utan beror endast på att hon är KVINNA.

  Svara
 30. Puss & kram på kvinnodagen

  Svara
 31. Ivar L

   /  03/09/2018

  Byggnads sitter väl fortfarande och väntar och undrar…
  ”Var är brudarna?”
  Magiska mössor funkade alltså inte, kvinnorna har liksom ingen lust att slita på byggen.

  Svara
  • Senior

    /  03/09/2018

   Som jag ser det gjorde de sig själva till kärringar när de larvade sig och tog på sig sina fittmössor…

   Svara
 32. MiT

   /  03/09/2018

  Svara
 33. MiT

   /  03/09/2018

  Svara
  • x

    /  03/09/2018

   Man kan ju undra hur hemtjänstens personal ska kunna ta sig ut till alla behövande om inte vägarna plogas i tid.
   De behövande avstår säkert maten och medicinen helt frivilligt de dagar det snöat för den goda sakens skull…

   Svara
   • x

     /  03/09/2018

    Ambulansen kan säkert också vänta några timmar med att hämta någon som fått hjärtinfarkt för att de vet att snöröjningen är feministisk.
    Det kommer funka bra så länge ingen politiker blir drabbad…

    Svara
 34. MiT

   /  03/09/2018

  Svara
 35. Jans

   /  03/09/2018

  Den här var nog avsedd att publicera i SvD igår vid firandet av IKD:
  https://www.svd.se/snart-behover-ingen-jobba-med-man-igen
  ”Medan vi väntar kan väl SVT passa på att byta ut det eländiga husbandet i På Spåret, Augustifamiljen? Nu är det säsongsuppehåll och ett utmärkt tillfälle att ge Stefan Sporsén och hans mannar sparken så vi slipper se ett band på cirka 40 gubbar njuta sin musikalitet medan”
  Fräsch ton. Hon verkar tillämpa feministisk matematik:
  http://www.augustifamiljen.com/
  Får ni det till 40?

  Svara
  • Pelle2

    /  03/09/2018

   Det var publicerat igår….

   Jag skrev faktiskt ett mail till SVD och frågade hur dom kunde skriva att snart behöver ingen jobba med män och frågade vilka andra grupper i samhället dom skulle kunna skriva något liknande om. Förväntar mig inget svar…

   Svara
   • Ivar L

     /  03/09/2018

    Om män (jag antar att en Pelle är det) hör av sig bekräftar det att män ”känner sig hotade” enligt mytologin om över och underordning. Gjorde nog Annah stolt att få sina fördomar bekräftade.

    Det roliga med hela musikundustridiskussionen är att de flesta kvinnor som slagit stort, särskilt inom popfacket, oftast startat med att jobba med enbart män, eller nästan enbart män. T.ex. Zara L och Robyn. Sedan när de blir framgångsrika börjar feminismbrölandet, eftersom det ger genomslag i medier.

    Den andra roliga grejen är att nu, när det nästan är omöjligt att försörja sig som musiker om man inte är extremt framgångsrik eller duktig, nu kommer kvinnorna. Precis som en massa andra branscher på fallrepet kommer kvinnorna när lönerna rasar, kraven och konkurrensen minskar. Den typ av män som lockades till musikbranschen för att tjäna pengar lär ju vara sådana som satsar på t.ex. IT idag.

    Svara
 36. Satt i bilen och skjutsade min dotter och hennes kompisar till fotbollsträningen igår. De berättade att det var internationella kvinnodagen och att man i klassen pratat om detta. Deras lärare (årskurs 6) hade berättat för dem att kvinnor bara tjänar 80% av vad männen gör. Detta hade alltså helt okritiskt förts ut till dessa barn. Ingen som hade försökt utveckla och försöka förstå vad som leder till detta.
  Försökte förklara varför det kunde se ut så på håll. Att om man bara tar och delar upp i kön och inget annat så ser det säkerligen ut på detta vis. Men att om man börjar gräva i detta så minskar skillnaden markant. Att det slutligen efter att man tar med alla faktorer som gör skillnad så försvinner den här skillnaden.
  Förklarade att det finns lagstiftning som förbjuder detta, diskrimineringslagen så om man får sämre betalt beroende på ens kön eller annat så är det olagligt.
  Försökte förklara så gott jag kunde men det föll för döva öron.

  Gör oerhört ont att höra hur skolan helt okritiskt prånglar ut denna propaganda och ”fake news” till barnen. Ingen som funderar varför någon gör detta. Att syftet är att så splittring mellan könen och sabotera relationen mellan män och kvinnor.

  Svara
  • Ja att den svenska skolan okritiskt prånglar ut fake news och propaganda är ju inget nytt utan så har det väl alltid varit. Jag minns att när jag gick i grundskolan på 80-talet påstod läraren att mänskligheten funnits enbart i 10 tusen år…

   Svara
 1. Smått och gott från 2018, del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: