Snart får Sverige en egen guldversion av Google! Tack Expressen!

Det verkar pågå ett krig mot t ex Google från främst Expressen och Dagens Nyheter där Expressen och DN drar en lans mot yttrandefrihet och tryckfrihet. Mot alltså, inte för. Expressen och DN är arga på Google för att Google levererar det som Google är till för av någon anledning, t ex att man får upp det resultat om det man söker på. Det gäller ju även om man söker på t ex antisemitiskt material, då får man upp antisemitiskt material som resultat. Man vill pressa t ex Google att censurera sökningar.

Det är helt bisarrt, svenska tidningar och svenska journalister går i bräschen för censur och mot yttrandefrihet och informationsfrihet!

När det kommer mätningar om journalisters utsatthet så vill svenska journalister gärna sola sig i glansen från riktiga journalister utomlands som kämpar för yttrandefrihet och det fria ordet och där en del av dem har mördats i den kampen. Då står svenska journalister där och hoppar bakom intervjuobjektet, som ett barn som vill synas i TV, och hojtar om ”hot mot demokratin”. I Sverige. För att svenska journalister får några arga tweetar eller mail när de kämpar MOT det som journalister i andra länder offrat sina liv FÖR.

Vad vill man egentligen? Eller kanske mer, vad vill svensk media och svenska journalister uppnå?

Det där. En svensk version av Google. Visst är det fint ändå? En alldeles egen guldversion av Google! Det får endast den finaste av demokratier, de som verkligen har förtjänat den! Fina demokratier som t ex Kina. Filtrerad och klar så inga svenska journalister behöver bli kränkta av farliga och obehagliga ord.

Inget signalerar väl öppen och fri webb så mycket som en färdigfiltrerad landsspecifik sökmotor som ser till att inga obehagliga ord och sanningar (vilken sanning man än tror på) kan drabba volket i landet! Endast en färdigfiltrerad ska finnas tillgänglig. Det tycker svenska journalister och svensk media är jättebra samtidigt som de drömmer tillbaka till storhetstiden för informationsmakt, tiden före internet. Det är därför de kämpar så hårt för färdigfiltrerad sökmotor i Sverige. Så när detta blir verklighet så kan vi tacka svenska journalister och svensk media för det. Bara att kolla vilka som gått i bräschen för det och lägga skulden där.

Vill man inte ha det som i Kina så har man som journalist en skyldighet att säga ”Nej, jag tänker fan inte ställa upp på det här eftersom det är raka motsatsen till allt vad att vara journalist innebär. Det är att vara anti-journalist!”. Hur många svenska journalister tror ni skulle säga så? Yrkesstoltheten är noll hos svenska journalister!

Det är inte bara svenska journalister som blir tårögda över möjligheten att kunna hjälpa Sverige till guldversionen av Google utan även politiker kräver en sådan, några länkar till det finns i Fnordspottings inlägg som länkas högst upp. Självklart så kräver ett lilleputtparti som heter ”Liberalerna” att Sverige ska ha en guldversion. Inget signalerar liberala tankar och idéer så mycket som förbud, censur och en egen landsspecifik version av Google!

Man har i hur många artiklar som helst attackerat Google för att Google levererar det man ska göra. Men man är inte nöjd, det finns tydligen gott om anti-journalister inom svensk media som jobbar under täckmantel som ”journalister”.

Man fortsätter blåsa på även idag, nu mot att Youtube (som Google äger) låter propagandaklipp ligga uppe. Det handlar t ex om propagandafilmer från WW2 och nassarna. Varför Expressen informerar att det finns massor av sånt material på Youtube till dem som inte visste det innan har jag dock ingen aning om. Man t o m talar om exakt vad de heter och vad de innehåller så folk lättare kan hitta vad de söker. Varför vill Expressen hjälpa till att sprida antisemitisk hatpropaganda på det viset?

Undrar om Expressen nu vill att Google censurerar deras artiklar eftersom de upplyser om var det finns, och exakt talar om vad man ska söka på, grovt antisemitisk propaganda från WW2?

Krig är fred. Slaveri är frihet. Låt färre komma till tals så fler kan höras. Mindre yttrandefrihet är mer yttrandefrihet. Censur är frihet. Osv.

Vara ett verktyg åt makten för att granska folket har blivit det viktigaste för svenska journalister. Det blir extremt tydligt i Expressens och DN:s attack mot Google.

Svenska journalister och svensk media är inte nöjda förrän det är som i Kina, det är helt klart.

Man kan inte vara annat än anti-journalist om man kämpar för att kväva det fria ordet, yttrandefriheten och om man kämpar för censur och förbud. Då är man inte journalist utan en journalistisk Quisling.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

83 kommentarer

 1. Tack MiT för en välskriven artikel!

  Känner nu ett starkt behov av att lägga mig att vila…

  Svara
 2. Varje dag läser man om attacker mot de Värden som var självklara för några år sedan, i ett fritt demokratiskt samhälle.

  Svara
 3. Pelle2

   /  03/14/2018

  Ja, det är verkligen sjukt att svensk media är pådrivande i att införa censur på internet.
  Men det är väl som du säger att dom känner att deras tid håller på att rinna ut när dom inte längre har monopol på att förmedla nyheter.

  Svara
  • Senior

    /  03/14/2018

   Google kan väl istället göra en variant som filtrerar sökningar gjorda från expressens domän?

   Svara
 4. Pelle2

   /  03/14/2018

  Bloggaren Fnordspottng tar också upp samma ämne.
  http://fnordspotting.blogspot.se/

  Svara
 5. G

   /  03/14/2018

  ”Erik van der Heeg: Hets mot folkgrupp: lagen som blev ett oting

  I skuggan av den stora diskussionen kring riksdagsomröstningen gällande Yttrandefrihetsgrundlagens och Tryckfrihetsförordningens framtid – och där man verkligen får hoppas att de borgerliga partierna tar sitt förnuft till fånga och dödar detta ogenomtänkta förslag – har det förekommit en viss diskussion kring Lagen om hets mot folkgrupp. Skälet är givetvis turerna kring det privata, men delvis statsunderstödda, initiativet Näthatsganskaren. (forts)”
  https://ledarsidorna.se/2018/03/hets-mot-folkgrupp-lagen-som-blev-ett-oting/

  Svara
  • Pelle2

    /  03/14/2018

   Du var snabbare än jag 😉

   Svara
   • G

     /  03/14/2018

    Haha, ibland så! 😛 Nej, men det är ju ganska lätt hänt att man råkar posta nästa samtidigt här ibland. Det har hänt mig också 😉

    Svara
 6. Pelle2

   /  03/14/2018

  OT:
  Ledarsidorna skriver ett bra inlägg om lagen mot hets mot folkgrupp.
  https://ledarsidorna.se/2018/03/hets-mot-folkgrupp-lagen-som-blev-ett-oting/

  Svara
 7. G

   /  03/14/2018

  Svara
  • G

    /  03/14/2018

   Svara
  • G

    /  03/14/2018

   Svara
  • icke-svensk

    /  03/14/2018

   Kanske är det min svenska men efter att ha läst artikeln var det som om Youtube har koloniserats av miljoner nazister som fyller upp hela nätet med nasjonal socialistisk propaganda.

   Svara
 8. G

   /  03/14/2018

  Svara
  • weasel

    /  03/14/2018

   Det hela är ganska enkelt ;
   Om man lyder polisens instruktioner så får man inga problem med polisen och lyder man inte polisens instruktioner kan det hända att man får problem med polisen.
   Märkligt att någonting så enkelt ska vara så omöjligt att förstå.

   Ännu märkligare är det att det inte finns några trådar när eller efter det att elpistolen har ”avfyras”….

   Svara
  • Jonas

    /  03/14/2018

   Nej, ”aktivisten” blir inte skjuten i ryggen. Elpistolen har två funktioner där den ena skjuter ut pilar med sladdar och den andra är tazerfunktionen där man måste ha kontakt med kroppen för att den ska funka. Det enda polisen gör är han visar i luften att elpistolen har den funktionen.

   Svara
   • weasel

     /  03/14/2018

    Med andra ord ;
    Hatsajten ETC sprider fake – news.

    Svara
 9. G

   /  03/14/2018

  Svara
 10. G

   /  03/14/2018

  Svara
  • G

    /  03/14/2018

   Svara
  • Fått insikter i konsekvenser för dom själva, med tanke på dagens utveckling? Globalisterna gillar inte fackförbund …

   Svara
 11. Ska anställda hos Google avgöra vad vi får läsa?

  Svara
 12. weasel

   /  03/14/2018

  Från min skoltid minns jag att vi på en av magister Olofssons samhällskunskapslektioner fick se några av Goebbels propagandafilmer.
  Idag är jag tyvärr upptagen, men så fort jag vaknar i morgon tänker jag polisanmäla magister Olofsson för spridande av antisemitiskt material och hets mot folkgrupp.

  Svara
 13. G

   /  03/14/2018

  ”Så ljuger Publicistklubbens ordförande Anna Hedenmo

  Förra veckan intervjuades SVT-profilen Anna Hedenmo av webbmagasinet Kvartal. En av de saker som tas upp i intervjun är att Nyheter Idags grundare Chang Frick nekats medlemskap i Publicistklubben, som Hedenmo även är ordförande för. Den främsta anledningen till att han inte släpps in i denna klubb påstås vara en artikel jag skrev för Nyheter Idag i november 2015 och som handlar om en hungerstrejk på asylboendet Norrbygården i Fagersta. (forts)”
  https://samnytt.se/sa-ljuger-publicistklubbens-ordforande-anna-hedenmo/

  Svara
 14. Senior

   /  03/14/2018

  Alla sökträffar på google kommer framledes alltså länka till expressen eller DN……

  Tips på bra VPN tjänster mottages tacksamt.
  Är Bahnhof bra?

  Svara
  • Kristian

    /  03/14/2018

   Mer detaljerat än de flesta vill ha:
   https://thatoneprivacysite.net/vpn-section/

   ”Baserad i Sverige” är inte nödvändigtvis en fördel numera …

   Svara
   • Kristian

     /  03/14/2018

    PS. Min egen topplista efter att ha läst igenom allt de hade i Augusti förra året är (alfabetiskt):
    AzireVPN
    BlackVPN (Hong Kong)
    BolehVPN (Malaysia)
    IVPN (Gibraltar)
    Mullvad
    OVPN.com

    Hälften i Sverige. Vet inget om priser etc. Mycket kan ha ändrats sedan dess.

    Svara
  • Senior

    /  03/14/2018

   Tack för tipsen.

   Svara
 15. G

   /  03/14/2018

  Svara
  • Heja Chang!

   Svara
  • weasel

    /  03/14/2018

   Mattias Irving tycker tydligen inte att folk borde läsa Nyheter Idags reportage om sverigedemokraten Ravel Gamons beteende i Ryssland…

   För övrigt så har sökmotorn google aldrig ”rekommenderat” mig att läsa någon artikel. Och även om dom nu plötsligt skulle ”rekommendera” mig att läsa någonting så är jag – till skillnad från herr Irving – kapabel att välja om jag vill läsa det eller inte.

   Idag rekommenderade SVT mig att titta på en intervju med Jonas Sjöstedt. Denna rekommendation gick till så att det stod att i SVTs tablå att det visas en intervju med Jonas Sjöstedt. Det är ju fruktansvärt av SVT att ägna sig åt sådan propaganda genom att rekommendera mig att titta på Jonas Sjöstedt. Lägg omedelbart ner SVT – eller förbjud dom åtminstone att skriva vad programmen innehåller. :/

   Svara
 16. G

   /  03/14/2018

  Svara
  • Kristian

    /  03/14/2018

   Rotherham 2.0

   PS.
   BBC är ofta lika dåliga som SVT.

   Murray: ”The BBC’s shameful silence on the Telford sex scandal”
   https://blogs.spectator.co.uk/2018/03/the-bbcs-shameful-silence-on-the-telford-sex-scandal/
   ”… such stories spoil – perhaps more than any other – the pleasant, transient, but for the time-being dominant narrative which a whole generation of people in authority have come to believe in, or at least preach. ”

   Svara
   • G

     /  03/14/2018

    En fruktansvärd historia är det som rullas upp. Men VEM vill dessa s.k journalister och s.k politiker skydda ? Varför håller de på såhär. Shhh, prata inte. Shhhh, inte peka åt det hållet. Det är ju helt sinnessjukt. Tack för bra läsning, Kristian. Och kul att du tittar in igen, det var ett tag sedan du syntes här sist, kom förbi oftare!

    Svara
    • Kristian

      /  03/14/2018

     Tack, tack! Sällskapet här är alltid trevligt och tankeväckande trots eländet.

     (Hade en à två veckor ”paus” för Campylobacter. Det jag såg och hörde dygnet runt var väl ungefär som SVT …)

     Svara
 17. Reblogga detta på Life, Death and all between och kommenterade:
  Om vi inte gör något – diktatur!

  Svara
 18. MiT

   /  03/14/2018

  För de som tror att Reinfeldtsspöket är borta ur Moderaterna
  ”Moderaterna vill återkalla medborgarskap vid terrorbrott – men inte för ”vanliga” mord”
  http://www.dagensjuridik.se/2018/03/moderaterna-vill-aterkalla-medborgarskap-vid-terrorbrott-men-inte-vanliga-mord

  Svara
  • Kristian

    /  03/14/2018

   ”Jag väntar fortfarande på att fler partier ska landa i den här slutsatsen, säger Tomas Tobé.”

   Ombytliga Moderaterna har fortfarande ingen egen politik, eller?

   Svara
  • weasel

    /  03/14/2018

   Mycket trovärdigt.
   I synnerhet med tanke på att Moderaterna avser bilda regeringen tillsammans med Centerpartiet …

   Svara
 19. G

   /  03/14/2018

  “Den nya normalbilden av Sverige är allt annat än normal

  Likt många andra kom jag nyligen hem från en veckas sportlovssemester. I mitt fall blev det de italienska och schweiziska alperna, med den mysiga byn Cervinia som utgångspunkt. Men det är inte för att promota alperna som jag skriver den här texten. Istället skriver jag för att förmedla vidare det perspektiv som en vecka offline utomlands ger. Om i vilken riktning vårt samhälle styrs och hur onormal den nya normalbilden som vi lever under är. Det blir uppenbart när man fått distans till den, om så bara för en stund.” Det skriver Mikael Jonsson, ledamot för Medborgerlig samling, i dagens krönika på Katerina Magasin.”
  http://katerinamagasin.se/den-nya-normalbilden-av-sverige-ar-allt-annat-normal/

  Svara
 20. Kristian

   /  03/14/2018

  OT: Ett anspråkslöst förslag från Joanna Williams.
  ”Tackling the gender pay gap could leave us all worse off”
  https://blogs.spectator.co.uk/2018/03/tackling-the-gender-pay-gap-could-leave-us-all-worse-off/
  ”Firstly, we need to stop letting girls choose which subjects to study. […] If we’re serious about addressing the gender pay gap, then women need to be banned from gender studies, sociology, psychology and all branches of arts and humanities.
  […]
  Then, we need a campaign to cut back on maternity leave and for far more bosses to step up to the plate and refuse women permission to work part-time once they have children. […] Women need to be prevented from sabotaging their career prospects in this way.”

  Svara
 21. MiT

   /  03/14/2018

  Svara
  • G

    /  03/14/2018

   Här en annan artikel om ytterligare en multikultiskola som ”lyckas”…

   ”Skäggetorpsskolan lyckas trots dåliga odds

   Skäggetorpsskolan i Linköping är den skola som har tagit emot flest nyanlända barn i landet. Där har 98 procent av barnen invandrarbakgrund, och det talas 25 olika språk i korridorerna.”
   https://www.svt.se/nyheter/val2018/skaggetorpsskolan-sprider-ljus-i-ett-socialt-morker

   Vad sådana artiklar har med val2018 att göra förstår jag inte…

   Svara
   • Hypocrita

     /  03/14/2018

    Vad var det skolan hette? Skäggebarnsskolan?

    Svara
  • G

    /  03/14/2018

   Svara
 22. Svara
  • iallus

    /  03/14/2018

   Bonniers är inga judar och deras guldbyxa på DN Peter Wolodarski är inte jude han heller, trots namnet. Peter har enbart polska rötter.
   Om du vill ägna dig åt foliehatterier bör du göra det av rätt anledningar…

   Svara
   • Nyheter Idag domineras dock av judar. Grundades av Kenneth Ekeroth, ägs av Ilan Sade, har Chang Frick som huvudskribent och Katerina Janouch som krönikör.

    Svara
    • iallus

      /  03/14/2018

     Och i vad ligger problemet?
     På Nyheter Idag finns mängder med andra skribenter som inte är judar, som tex Peter Springare, om detta nu skulle vara relevant.

     Nyheter idag föraktas och kritiseras dessutom av MSN, Statsmedia och kulturmarxisterna. En systemmedia som många foliehattar hävdar kontrolleras av dessa allestädes närvarande judar.

     Hur vill foliehattarna i så fall ha det? Att ALLT kontrolleras av judar? Och vi andra i Sverige enbart är oskuldsfulla, menlösa och maktlösa åskådare i en ”superhemlig” och storslagen batalj mellan judiska fraktioner!

     Svara
     • Jag ser inget problem med Nyheter Idag, jag bara påpekar det logiska självmålet när foliehattar klagar på judisk dominans i MSM

     • MiT

       /  03/14/2018

      Ja det är verkligen bisarrt.

     • Iallus

       /  03/14/2018

      Bashlak
      Jag anade att du menade så.
      Iallafall vill jag ursäkta mig ifall du kände träffat 😉

      Är bara så trött att det hela tiden ältas om liten klick helassimilerade judar som sköter sig, aldrig har ställt med våldsbrott och bidragit stort i allmänhet i landet, medan hundratusentals andra med oklar ursprung väller in, många med en entristisk extremreligiös agenda och utöver dessa allt för många som inte gör annat än att ställa till med kostnader, kaos och jävelskap.
      Där lyser foliehattarna med sin frånvaro eftersom de er för fega att ge sig på dessa riktigt farliga motståndare och motståndarnas mestadels ”pursvenska” beskyddare.

   • Kalle

     /  03/14/2018

    Tack!

    Svara
   • Frida Gustavlin

     /  03/14/2018

    Köper inte heller det där, vadå 18000 judar äger svensk media, vilket skitsnack. Bonnier är kanske Sveriges största privata mediabolag, men inte sjutton äger de 80% av marknaden, och inte fan har alla judar i Sverige någon ägarandel i bolaget. Räknar iskallt med en hel del tummen ner, men sådana där triviala konspirationsteotier hör hemma på den där sidan som Google inte längre länkar till.

    Svara
 23. Kristian

   /  03/14/2018

  Google Guld: Om du vill vara i ditt safe-space en stund.

  (Om älgen är blå är innehållet godkänt.)

  Svara
  • Grodan Boll

    /  03/16/2018

   The protective Great Moose of Sweden 🙂

   Svara
 24. G

   /  03/14/2018

  Svara
 25. Med tanke på vilka som skriver i Expressen, häpnar man över deras gigantiska makt!

  Svara
 26. MiT

   /  03/14/2018

  Svara
  • G

    /  03/14/2018

   ”han kan därför inte utvisas”…

   Svara
  • G

    /  03/14/2018

   ”Eftersom tingsrätten inte ifrågasätter att sperman kom från just Gholam Akbri och
   det inte finns någon annan rimlig förklaring till förekomsten av sperma i såväl
   Målsägandens anal som inne i vaginan konstaterar tingsrätten att det är ställt utom
   rimligt tvivel att Gholam Akbri genomfört vaginalt och analt samlag med
   Målsäganden, som vid tillfället var 13 år gammal.”

   Gholam Akbri har en dotter och en hustru i Sverige. Hustrun är gravid
   med ett ytterligare barn.
   Familjen kan drabbas orimligt hårt av att Gholam Akbri
   utvisas. Vidare är det är allmänt känt att det förekommer allvarliga kränkningar av
   de mänskliga rättigheterna i Afghanistan. På senare tid har den afghanska
   regeringen bjudit in talibanerna till samtal och även erbjudit dem samregerande.
   Detta talar inte för att den religiösa toleransen i det afghanska samhället är på väg
   att öka. Detta är av intresse eftersom Gholam Akbri har förklarat att han konverterat
   till kristendomen.
   Då frågan om utvisning beslutas i en straffprocessuell kontext,
   som en reaktion på brott, bör inte bevisbördan läggas på den enskilde. Det är här
   inte av intresse att bevisbördan tillkommer den enskilde i andra sammanhang som
   t.ex. när det gäller rätten till uppehållstillstånd, som ju behandlas av andra
   domstolar enligt en annan processordning. Olika processordningar fungerar som
   bekant inte alltid lika. Gholam Akbris påstående om religionsbyte får godtas
   eftersom inget i Migrationsverkets yttrande eller utredningen i målet i övrigt
   motsäger att han konverterat. Givet situationen i Afghanistan kan det inte
   konstateras att hans konvertering, som enligt Gholam Akbri redan blivit känd i
   Afghanistan
   , alls inte riskera att leda till tortyr och död för hans del om han utvisas
   dit. En utvisning får därför inte ske.”
   https://www.flashback.org/sp63490942

   ”Ung man döms för våldtäkt mot barn”
   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/ung-man-doms-for-valdtakt-mot-barn

   Svara
   • Rikard

     /  03/14/2018

    Hej.

    Enligt svensk lag och de humanistiska värderingar den bygger på är denne afghan mer värd än en svensk flicka på tretton år.

    Förklara för mig varför det är moraliskt och etiskt rätt att ha lagar och domar som denna.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
   • elina

     /  03/14/2018

    Jag vill bara kräkas. Hade det varit mitt barnbarn vet jag inte vad jag skulle göra. Eller vet nog.
    Vad är en allvarlig kränkning? Vilken definition gäller för det arma barnet?

    Svara
 27. G

   /  03/14/2018

  Svara
  • G

    /  03/14/2018

   Svara
 28. G

   /  03/14/2018

  Svara
 29. G

   /  03/14/2018

  Debattartikel…

  Svara
 30. G

   /  03/14/2018

  Svara
 31. Karl

   /  03/14/2018

  Ett sverigeanpassat google, det vore något det.
  Får mig att minnas den gamla historien om dalmasen som ville köpa en jordglob med bara Dalarna på.

  Svara
 32. ”S nya utspel: Lär dig svenska eller bli av med försörjningsstöd”
  https://nyheteridag.se/s-nya-utspel-lar-dig-svenska-eller-bli-av-med-forsorjningsstod/

  (Ganman hade ett par förutsägelser för två månader sedan:
  http://invandringsdebatten.se/skribent/2525
  *https://www.facebook.com/jens.ganman/posts/10155391041653251*

  ”1) Den svenska integrationsdebatten kommer mycket snart – helt öppet och helt skamlöst – att kretsa kring två begrepp: ”repatriering” och ”assimilering”. Socialdemokratin kommer att gå i bräschen för detta.”)

  Svara
 33. MiT

   /  03/14/2018

  Svara
 34. MiT

   /  03/14/2018

  Svara
 35. MiT

   /  03/14/2018

  Svara
 1. Muslimska Brödraskapet håller i morgonandakten på Sveriges Radio P1 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: