Slutna grupper som hetsar, Honey & the bees den här gången

Ett långt inlägg men det mesta är bilder.

Slutna grupper på fb finns det gott om. En del är små med bara några st medlemmar som pratar lite skit med varandra, en del är gigantiska med fler medlemmar än vad en hyfsat stor svensk kommun har medborgare. De små är harmlösa eftersom oavsett vad man skriver i dem stannar hos en snäv krets, de stora är livsfarliga eftersom de drar till sig mängder av retarderade människor som har ett syfte med just storleken på gruppen, nämligen att attackera sånt de inte gillar med hjälp av storleken. Den mest kända är #jagärhär eftersom den stöds av regeringen i sin kamp att stänga av folk de inte gillar på facebook. Och att valkampanja för S.

Sen finns det andra stora grupper som också hyllas av media av ett särskilt skäl, nämligen sk ”feministiska grupper”. De lyfts fram som något positivt, de får sitta i morgonsofforna tillsammans med mjäkiga programledare som inte vågar/vill ställa en enda relevant fråga till dem.

En sådan sluten grupp är ”Honey & the bees.”. Den har över 135 000 medlemmar, hade gruppen varit en stad i Sverige hade den hamnat på 10 i topp-listan över de största svenska städerna.

Nu har just den gruppen hamnat i blickfånget lite, för att de attackerar några som tydligen dragit ett lite smaklöst skämt lite för långt. Det handlar om nån maskerad och Arga Blatten har följt det där sen ett par veckor tillbaka. Man har alltså hetsat och hotat så in i helvete, det har varit att man ska söka upp tjejerna och slå ihjäl dem, man har mordhotat deras familjer, deras vänner osv i en skön antirasistisk och feministisk kamp. En grotesk hatstorm. Sen har man rättfärdigat det med att det är ”antirasism”.

Han postade några bilder i slutet av mars där man kan se vad jag tror är det som ligger bakom hatstormen som några tjejer drabbats av. Är inte säker men tror att det är inför nån halloween eller nåt. Nån form av maskerad är det i alla fall. Och han har nog helt rätt i att gruppen består av arga människor som hatar vita. Det brukar se ut så i de ”feministiska” grupperna som är dränkta i intersektionalitet.

Smaklöst och onödigt kan man tycka. Thats it.

Hon verkar tycka att rasister ska hängas ut. Så då blir hon själv uthängd. Såklart. Eftersom hon verkar vara en redig rasist. Ni vet, en sådan som anser att en människas personlighet sitter i hudfärgen och att man ska döma någon efter vilken hudfärg de har och inte efter vad man gjort. Själva grunddefinitionen av rasist alltså, ingen egen hopsnickrad version.

Nu ska de hetsa jävlar alltså! Vilket också visade sig vara lyckat då media hängde på deras hatdrev utan att blinka. Så jävla obehagliga typer alltså… Både de i gruppen och media.

Sen upptäckte de att Arga Blatten uppmärksammat det hela. Och fortsatte att hetsa sin rasistiska skit. De är rasister enligt alla definitioner som finns utan att ens fatta det själva. Och sexister också enligt de definitioner som finns. Men det är inget konstigt att de är sexister också eftersom sexism är rasism fast mot kön i stället.

Arga Blatten gjorde et klipp av det hela som även finns på facebook för den som föredrar det. Kolla filmen, där förklaras det mycket mer om vad som hänt.

Sen upptäckte de att de var filmstjärnor.

Deqa säger att hon inte kommer att våga kommentera nåt mer. Det är inte alls farligt att kommentera. Så länge man beter sig någorlunda normalt och inte som ett rövhål alltså. Gäller generellt och inte henne specifikt.

Deqa säger att hon inte bett om att hamna på en youtubekanal med 200 000 prenumeranter. Så är det säkert. Men jag tror inte de där tjejerna hade bett om att bli attackerade av ett gäng renodlade rasister i en fb-grupp som är större än de flesta svenska städer med hets och mordhot mot allt och alla i deras omgivning…

Man kan väl säga att hans lilla film rökte ut trollen ur grottan. Minst sagt! Men de kan väl inte vara blinda för vilka rasister de själva är? Det är ju helt otroligt, de spyr ur sig rasism men låtsas att det är ”antirasism”?

Men det som från början var postat på ett litet konto togs upp och postades av politiska aktivister långt ut på vänsterkanten på stora konton samtidigt som de drog igång hela hatmaskineriet.

Det här är vad man får när man ger ytterkantsvänstern och deras ”intersektionalitet” minsta lilla att säga till om. När man boostar deras ego genom att bjuda in dem till mys i morgonsoffan. När man inte ordentligt granskar vad de håller på med. När man hela tiden agerar som om tokarna har rätt. Då får man en helt makalös rasism som hyllas unisont av media. Då får man gigantiska facebookgrupper fyllda av knasbollar som hetsar mot folk som enligt dem själva inte är renläriga nog. De får dessutom hjälp av svensk media när de vill hetsa!

Vi har sett det förut, hur ytterkantsvänstern, som stöds av ALL svensk traditionell media, agerar när de tror att ingen annan ser.

Några exempel på den här bloggen

Förtryckande frisyrer. Nej, jag skojar inte, de gick loss om frisyrer i facebookgruppen ”varför apor aldrig bär rosa klänning. Ja, det är en extremistgrupp såklart…

Man har (haft?) ”rasifierad vecka” och ”cisfri vecka” i den gruppen också. Tror ni mig inte? Kolla själva…

Det blev en reaktion på mitt inlägg också såklart.

Sen har vi en från twitter också. Men man måste läsa den här för att förstå var alla som är med i inlägget nedan kom ifrån.

För här kommer svaret på varför alla dök upp så plötsligt och ansatte Karlsten på twitter. Man anklagade alltså Karlsten för rasism. Man kan nog säga mycket om honom om man vill men inte att han är rasist.

I slutet av det här inlägget kan man se några intressanta medlemmar i gruppen där man hetsade mot Karlsten

Jag tar med den här också, det är ett gäng i ”Varför apor aldrig bär rosa klänning” som hetsar mot en lärare och planerar hur de ska agera för att åsamka så stor skada som möjligt. Man sitter och samordnar för bästa möjliga effekt. Från början hade jag maskat men det tog jag bort för länge sedan..

De ovan är alltså bara några av alla inlägg som finns på den här bloggen om hur det går till de extremistiska slutna grupperna.

Så det man kan se i Honey & the bees är bara nåt helt naturligt i intersektknasbollarnas värld. Det är så här de resonerar och beter sig. De kan inget annat.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

106 kommentarer

 1. Inlägget ovan talar för sig själv.

  Facebook har infört censur mot flera regimkritiska bloggar:

  Svara
 2. MiT

   /  04/10/2018

  Mer från gruppen

  *https://www.facebook.com/argblattetalar/photos/a.1100125346798618.1073741828.1095839563893863/1291016671042817/?type=3*

  Svara
 3. Pelle2

   /  04/10/2018

  Dom så kallade antirasisterna och identitetspolitikerna är dom värsta rasisterna själva.
  Är ju kul att se hur dom börjar gråta när någon hänger ut dom medan dom själva tycker att uthängning är en alldeles utmärkt metod mot deras åsiktsmotståndare.
  Avskyvärda är dom !

  Svara
  • Kronblom

    /  04/10/2018

   “When fascism comes to Sweden it will be called anti-fascism.”

   Svara
 4. ”Arga Blattens” förra video är också sevärd:

  Svara
  • Nykteroklok

    /  04/10/2018

   AlNecal ägnar sig själv åt whataboutism så fort det passar honom. En genuint ohederlig twittrare. Dessutom retweetat av Paulina Sokolow. Jag har en ganska massiv känsla av att han menar tvärtom vad du tror att han menar hllviken – att de som kallar sig för islamkritiker egentligen är islamofober etc.

   Svara
   • Mycket möjligt att du har rätt i det.
    Strunt i twittraren och se budskapet!

    Svara
    • Nykteroklok

      /  04/10/2018

     Självklart är budskapet viktigast. Det jag menar är att med tanke på vad denne twittrare tidigare har kräkts ur sig har jag svårt att tro att han plötsligt ser ljuset den 10:e april, och blir yttrandefrihetsvurmare. Han vill kväva yttrandefriheten, och det är så hans tweet ska tolkas.

     Svara
 5. När jag såg din länk om ”rasifierad vecka” och ”cisfri vecka” i slutet på krönikan, kom jag att tänka på idioten som hade ett ”mansfritt år” 2014 och fick sitta i myssoffor i TV för det…
  https://bergersjo.wordpress.com/2014/01/01/gustav-edman-den-nye-kawa-zolfagary/

  Svara
 6. Per W

   /  04/10/2018

  Blivande lägervakter? Så kallade rasifierade kommer hit och hatar oss. Varför inte resa tillbaka till sina fantastiska hemländer?

  Svara
 7. Gorby

   /  04/10/2018

  Haha

  Svara
 8. Senior

   /  04/10/2018

  Är någon förvånad?

  Inte jag i alla fall, det finns massor forskning i området.

  Dokumentärfilmen ”a class divided” borde vara obligatorisk i skolorna.

  Tyvärr stöds ju detta socialistiska vansinne av både skolor, stat och myndigheter.

  Svara
  • Senior

    /  04/11/2018

   Att vända begreppen 180 grader och kalla sig antirasist istället för rasist är bara en annan sida av samma rasistiska mynt.

   Svara
  • Senior

    /  04/11/2018

   Svara
 9. Det finns bruna människor som uppskattar vita 🙂

  Svara
 10. MiT

   /  04/10/2018

  Svara
 11. MiT

   /  04/10/2018

  ”Truth about child refugees: Two-thirds quizzed about their age are found to be ADULTS, official report reveals after almost 3,000 people claiming to be unaccompanied minors apply for asylum in a year”
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5592357/Two-thirds-child-refugees-lied-age-18.html

  Svara
 12. MiT

   /  04/10/2018

  Svara
 13. MiT

   /  04/10/2018

  Har ju nämnt några gånger att det där jämställ.nu, som äges av bl a SKL bara är en megafon åt Sekretariatet, här är ett konto från SKL, kolla vad det har för twitternamn. Det från jämställ.nu heter @jamstallnu. Det är garanterat Sekretariatetfolk som spakar båda…

  Svara
  • elina

    /  04/10/2018

   Jag träffade idag en IT tekniker som hade utbildat sig till sjuksköterska efter 25 år med programmering. Blev lite själlöst. sa han. Ska vi hylla honom eller ska vi bara se det som yrkesval?

   Svara
   • Kalle

     /  04/10/2018

    Vi kan väl börja med att säga ”grattis till en mycket lägre lön och sämre arbetstider”

    Svara
    • elina

      /  04/10/2018

     Pengar och tid är inte allt. Det finns något som heter inre tillfredsställelse eller sånt. (Men personligen vill ha det ihop med pengar och tid.)

     Svara
     • Inge Post

       /  04/11/2018

      Han kan även se fram emot mer våld och hot om våld i sitt nya yrkesval.
      Faktiskt nästan helt oberoende av var han jobbar,hemsjukvård,akut,vårdcentral

      -Han kunde lika gärna utbildat sig till Polis istället där våldet och hotet om våldet är lägre,och om det verkligen skulle eskalera,hade han haft en chans att försvara sig med tårgas eller batong eller taser och i värsta fall pistol.

      Vad har en sjuksköterska ? ett trygghetslarm och ett par inneskor att kasta.

      Jag tror inte vi ska varken hylla eller annat.utan helt enkelt bara önska honom lycka till,för det kommer han behöva.

   • Kretin

     /  04/11/2018

    25 år programmering, dvs personen i fråga torde vara i den åldern att ingen i branschen vill ta i denne med tång pga dennes ”höga” ålder, mao byte av yrke till sjuksköterska som är ett bristyrke ger mer pengar samt bröd på bordet jämfört med att försöka få påhugg som ”överårig” programmerare. Inte den enda bransch där åldern spelar en stor roll ifall man kan hitta något i samma bransch eller ej ….

    Svara
 14. elina

   /  04/10/2018

  Snart är världen lika lyckad feministisk som den svenska feministiska Regeringen.
  http://www.friatider.se/sveriges-regering-satsar-en-miljard-p-global-feminism

  Svara
  • Inge Post

    /  04/11/2018

   Varfan är ”avknappen” på den här sjuka regeringen ?

   Löfven…detta är jorden som talar…det är dags att sluta sniffa lustgas och komma hem igen.

   Svara
 15. En annan

   /  04/10/2018

  Ja jösses jävlar, tänk om man som konstnär blåser upp dessa tweets i megaformat och hänger dom på Moderna under rubriken: FEMINISM ÅT ALLA!

  Svara
 16. MiT

   /  04/10/2018

  *https://www.facebook.com/ann.heberlein.1/posts/1721039641289984*

  Svara
 17. En annan

   /  04/10/2018

  Snälla MiT, har inte FB, kommer aldrig att ha, veckla ut det på ett sätt så man kan läsa, finns sävitt jag vet.

  Svara
  • MiT

    /  04/10/2018

   Jag förstår inte? Dumparna har jag tagit från Arga Blatten och länkat till varje post där jag tagit dem? Förutom tagit med hans post på fb också i samband med att han postat dem. Och han sammanfattar det rätt bra i klippet? Jag kan nog inte göra mer än så tror jag då jag inte är med i gruppen Honey & the bees och själv sett trådarna med egna ögon.

   Svara
   • En annan

     /  04/10/2018

    Ok , tack ändå, menar dumpar som refererar till FB, som inte blir rödfärgade, det är dom jag menar. Fö tackar jag och bugar för ett engagemang som saknar motstycke i bloggeriets historia.

    Svara
    • En annan

      /  04/10/2018

     Sorry, menar till alla här som länkar till FB

     Svara
 18. Inge Post

   /  04/11/2018

  Utdrag ur SJW Survival Guide länk till PDF nedan.

  ”3. Do not apologize.
  The third thing to remember when undergoing an SJW-attack is to never apologize for anything you
  have done. I repeat: do not apologize. Do not say you are sorry if anyone’s feelings were hurt, do not
  express regret, remorse, or contrition, do not say anything that can be taken as an apology in any way. Just
  in case I am not being sufficiently clear, do not apologize!”

  http://www.milobookclub.com/mart/SJW_Attack_Survival_Guide.pdf

  Svara
 19. Värdegrund

   /  04/11/2018

  Galet hyckleri från SVT/SR, som legitimerar vänsterextremism genom att ständigt låta dem breda ut sig och boosta deras vidriga extremism på sina upphöjda plattformar*. På så sätt sprider de rasism och sexism via proxy.

  Samtidigt normaliseras Afa-vänsterns rasism och näthat, ungdomar hjärntvättas och tror att våld och hat är okej bara den förses med vänsteretikett. Eftersom det godkänns och gillas av deras mammor på SVT/SR.

  * (som betalas av oss via tvång)

  Svara
 20. G

   /  04/11/2018

  Helt fruktansvärt beteende. Hade jag själv varit med i en sådan grupp, som kanske varit bra och trevlig från början, men som mer och mer börjat spåra ur och uppföranden som exemplen ovan som EABT lyfter fram mer eller mindre accepteras och ingen som skriver sådant blir avstängd eller direkt utsparkad, då hade jag nog själv slutat medverka aktivt i gruppen, och istället fortsätta som tyst *insider* och kanske börja dokumentera vad så pågår och kanske blogga eller twittra skärmdumpar om det utanför gruppen så att det uppmärksammas och kan ses av andra, precis som så verkar har skett i detta fall, och inte förvånad att dessa patetiska gruppmedlemmarna som skriver personliga hot och hatisk skit inte gillar det och klagar på att de ”blir uthängda”, pffft, kära nån. Vilka små ryggradslösa människor som håller på så där och inte står för vad de skriver till andra.

  Jäkla tur för Honey & the bees att det är en grupp för bara tjejer där inga killar är välkomna in, hade det varit en grupp med bara killar och där inga tjejer hade varit välkomna som håller på och hotar och hatar på detta sätt…. vilka artiklar om ”män som hetsar, hatar och hotar i sluten grupp på facebook” det skulle bli i feministiska Aftonbladet och Expressen.

  Svara
 21. Pelle2

   /  04/11/2018

  OT:
  Erik Van der Heeg skriver bra om den tragiska svenska kyrkan som i minnesgudstjänsten för terrordådet i Stockholm mest stod och pratade om mångfald,vikten av att respektera minoriteter, motverka polarisering och vikten av att alla religioner måste hålla ihop.
  Ovanstående sas av biskop Eva Brunne.

  Ärkebiskop Antje Jackelén drog till med följande:
  ”Ett samhälle som är tryggt, men inte för att säkerhetsstyrkor styr överallt [sic!] utan för att inga grupper och etniciteter eller folk och ledare ställs mot varandra, ingen utesluts på grund av socioekonomisk ställning [sic!], kön, religion eller hudfärg och ingen manipulerar eller desinformerar för makten eller pengarnas skull.”
  Erik skriver även detta:
  ”Att dessutom bjuda in imamen vid Stockholms moské, Mahmoud Khalifi, att högläsa ur koranen, trots sin dokumenterade anknytning till det Muslimska brödraskapet, en organisation som delar målsättning, om än inte nödvändigtvis metoder, med den Islamiska Staten, till vilken Akilov svurit trohet, ser inte bara ut som ett hån mot offren, utan som en direkt kapitulation inför den ideologi som låg bakom skändligheterna på Drottninggatan.”

  Allt detta vid en gudstjänst som skulle hedra offren för en religiöst motiverad terrorattack mot oskyldiga människor.

  Jag spyr verkligen på den svenska kyrkan med dess relativiserande av extremism och dess vänsterideologiska inriktning.
  Är glad att jag inte är medlem längre.
  https://ledarsidorna.se/2018/04/kyrkan-svek-offren-pa-drottninggatan-vid-minnesceremonin/

  Svara
  • G

    /  04/11/2018

   Hahaha. Det var ett uttalande av Antje som heter duga, wow!

   Svara
   • Pelle2

     /  04/11/2018

    Det är väl bara vad man kan vänta sig av kulturrelativisten och islamkramaren Jackelén..

    Svara
 22. G

   /  04/11/2018

  ”En iransk man förnedras och anklagas för rasism för att han berättar om barnäktenskap i sitt hemland. En judinna vars familj mördats i koncentrationsläger pekas ut som antisemit och nazist. Muslimer kallas för islamofober. Rasifierade är “husblattar”. Anledning: De är modiga människor som kritiserar och ifrågasätter en mycket ansvarslös och farlig migrationspolitik som sätter grupper mot varandra och utsätter alla våra medborgare (både svenskar och invandrare) för fara. I dag skriver Bianca Muratagic om vänsterns och så kallade “goda” människors mobbarmentalitet och intolerans som sätter stopp för all vettig debatt – och därmed fördröjer konstruktiva lösningar på växande samhällsproblem.”
  http://katerinamagasin.se/vansterns-mobbarmentalitet-och-intolerans-hindrar-vettig-debatt/

  Svara
 23. Pelle2

   /  04/11/2018

  Johan Westerholm på Ledarsidorna skriver bra om Expressens skribent Ida Ölmedahl som kallade Ivar Arpi på SVD och Jenny Sonesson på GP för arier. Dv.s ville smeta nazism på dom.
  När hon blev ifrågasatt ursäktade hon sig och menade att hon inte trodde att dom var nazister. Naturligtvis kallade hon det också för ett skämt och drog bort tweeten men sa samtidigt att de som trodde att hon tyckte att Arpi och Sonesson var nazister ägnade sig åt bisarra tolkningar av det hon skrev.
  Om man kallar någon annan för arier så krävs det inte någon tolkning för att förstå vad hon menar.
  Han tar också upp att ”komikern” Kristoffer Appelqvist målade en hitlermustach på en bild av judinnan Katerina Janousch.
  Godhetsvänstern förnekar sig aldrig..
  https://ledarsidorna.se/2018/04/insomnia-vad-ar-det-for-fel-pa-kulturmanniskor/

  Svara
 24. Pelle2

   /  04/11/2018

  Joakim Broman skriver en bra ledare i Blekinge läns tidning om LO,s sjuka valfilm där dom försöker demonisera Moderaternas politik.
  http://www.blt.se/ledare/los-logner-brutaliserar-valrorelsen/
  Detta samtidigt som sossarna pratar om vikten av god ton i valrörelsen men naturligtvis gäller bara den goda tonen motståndarna..
  Naturligtvis rycker Jonna Sima på Aftonbladet ut och försvarar valfilmen och menar att Moderaterna måste tåla kritik. Att Valfilmen t.ex ljuger om att Moderaterna vill sänka lönerna för undersköterskor är alltså inga problem enligt Sima..
  http://archive.is/qkA0R
  Med andra ord det vanliga vänsterhyckleriet…

  Svara
 25. Pelle2

   /  04/11/2018

  Lite mera OT:
  Fackföreningen Unionen vill att vi återigen skall böja oss för islamiska sedvänjor att kvinnor inte kan ta en man i hand och tvärtom.
  Dom försvarar en kvinna som fick sparken från en skola för att hon inte hälsade på män med handskakningar.
  Förstår inte varför dom inte skall ta seden dit dom kommer. Om jag flyttade till ett islamskt land så skulle jag acceptera att inte skaka hand med kvinnor.
  Duger inte vårt sätt att se på detta så är det väl bara att flytta till ett land som bättre stämmer överens med era religiösa åsikter.
  https://www.expressen.se/debatt/ett-handslag-inte-enda-sattet-att-visa-respekt/

  Svara
  • G

    /  04/11/2018

   Många av landets fackföreningar är fan inte kloka! Skärp er för helvete och tänk längre än näsan räcker!

   Svara
   • Senior

     /  04/11/2018

    Vad folk behöver inse är att fackförbunden och Socialdemokraterna är två olika ord för samma sak.

    Svara
  • G

    /  04/11/2018

   Unionen försvarar alltså sådana som Yasri Khan (med skillnaden att ovan gäller en kvinna)…

   ”Form av extremism att inte skaka hand med kvinnor”
   http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=6415877

   Svara
  • Olof

    /  04/11/2018

   Tack och lov finns det numera inkomstförsäkring och konfliktförsäkring från företag som Accept. Jag har själv gått ur just Unionen, efter deras ‘mansplainingkampanj’, de gör ändå inte ett skit för arbetare utan har blivit fullständigt infekterade av identitetspolitik.

   Svara
 26. Pether

   /  04/11/2018

  Tänka sig… inte ett ord om utfrågningen om censureringen av icke godkända åsikter?

  https://www.svd.se/tuff-utfragning-vantar-zuckerberg

  Svara
 27. Pelle2

   /  04/11/2018

  Per Wirtén på Expressen recenserar Ivar Arpis och Adam Cwejmans bok om antirasister som gör alla till rasister. Å ena sidan håller han inte med dom men å andra sidan erkänner han att intersektionalitet kan leda till rasism.
  Men deras avsiktr är nturligtvis enbart goda och det är, enligt Wirtén, inte fel att motverka diskriminering genom att kvotera in ”rasifierade” på Svt enbart i kraft av deras rastillhörighet.

  Det finns helt enkelt inget försvar för intersektionalitet och identitetspolitik enligt mig.
  De är enbart rasism förklädd till antirasism.
  Men jag förstår att en identitetspolitiker som Wirtén måste rycka ut till försvar för sin sina sjuka ideologiska ståndpunkter när han nu blir angripen av två seriösa journalister.
  https://www.expressen.se/kultur/arpi-och-cwejman-gor-det-for-enkelt-for-sig/

  Svara
 28. G

   /  04/11/2018

  ”Jihad expert: Stop accepting refugees – Europe is importing a civil war

  Palestinian-Belgian jihad expert Montasser AlDe’emeh has issued a serious warning to Europe. In Dutch newspaper “De Telegraaf”, he states that Europe is essentially importing a civil war by admitting refugees.

  AlDe’emeh believes that Europe’s politicians are naïve when it comes to mass-immigration, Islam and failed integration. He advises halting the influx of refugees, stating that Western Europe is “importing a civil war”, adding that “we first have to know what we need to do with the people who are already here”

  AlDe’emeh is no rookie; he has had extensive contact with Belgian and Dutch jihadists, and has even illegally travelled alongside such groups to Syria in order to conduct research.

  As an Arabist and an expert on both Islam and jihadism, he has also worked for Belgium’s secret service, and discusses combining this with his role as a contact for jihadis in his new book ‘Dubbel leven’ (Double life). As he explains Europe’s growing problems, AIDe’emeh also provides possible solutions.

  “Our Western societies are in danger because of a growing number of alienated people”. As someone who frequently works with school pupils in Brussels, he notes that “these children live here physically, but mentally they mostly live in the Middle Ages.” (forts)”
  https://voiceofeurope.com/2018/04/jihad-expert-stop-accepting-refugees-europe-is-importing-a-civil-war/

  Svara
 29. G

   /  04/11/2018

  ”BILDEXTRA: Här utvisas afghanerna från Kållered
  ..[..]..
  Enligt kommentarer i en livesändning på afghanernas egen kanal på Facebook var aktionerna väl förberedda. Fotografen rusade fram till händelsernas epicentrum i rätt tid med kommentarer som ”Det kommer hända saker där nu”. I ett meningsutbyte angående den framtida aktionen med en äldre kvinnlig svensk aktivist hörs hon säga i livevisningen:

  Det behövs handgranater tror jag. Allahu akbar!

  Det är oklart om kvinnan förstod att telefonen sände allting live på Facebook.

  I en annan scen angrips poliserna verbalt av aktivisterna som skriker dem rakt i ansiktet:

  – Varför ska tjugo människor dö idag?? Varför?!”
  https://samnytt.se/bildextra-har-utvisas-afghanerna-fran-kallered/

  Svara
 30. G

   /  04/11/2018

  Stéphanie Cheyda Fahlquist:

  Tack Arif för den du ÄR och allt det du GÖR. Du gör skillnad. ❤

  Jag skickar din gripande text vidare.

  En av mina älskade afghanska bonussöner sitter forfarande inlåst på Förvaret i Märsta,

  trots att han är bland de finaste, modigaste, smartaste, ärligaste människor jag träffat under hela mitt 46-åriga liv,

  trots att han absolut inte är någon kriminell, trots att hans psykiska och fysiska hälsa har försämrats fruktansvärt mycket i Förvaret,

  trots att jag gjort allt i min makt och även hälsat på honom 2 gånger som hans bonusmamma och fullmakt i Sverige för att befria honom,

  trots att han nu skrivit under att han vill åka tillbaka till livsfarliga Afghanistan istället för att dö varje dag här i Sverige,

  trots att hans älskade mamma och systrar bor i ett grannland till Afghanistan.

  Jag har gråtit mycket och länge men nu måste jag acceptera läget, lämna allt i Guds händer och kämpa vidare, tillsammans med likasinnade, för min pojkes skull och för alla de andra i samma situation.

  Jag skrev till olika kända svenska politiker, inkl statsministern och till olika tidningar men aldrig fått svar från dem.

  Jag ska idag börja skriva en bok på svenska, engelska och franska om de olika fantastiska och unika medmänniskor jag lärt känna,

  både bland unga afghanska, syriska och somaliska flyktingar men också bland vanliga medborgare som kämpar för er/dem här i Sverige.

  Jag vill, tillsammans med andra kunniga och modiga yrkespersoner inom olika yrken, försöka avslöja denna enorma humanitära, politiska, ekomiska, etiska, rättsliga skandal kring den aktuella svenska flyktingpolitiken.

  Jag blev nyligen intervjuad av en underbar frilansjournalist som kommer att skriva flera artiklar om mig och min kamp i det tysta, efter att hon läst mina olika inlägg på Facebook.

  För nu är jag redo för att bli igenkänd, även om jag har undvikit det länge.

  Jag arbetar heltid som språklärare i Göteborgs stad och är ensamstående mamma och volontärs familjehemsmamma så min tid är begränsad.

  Jag är tacksam om du Arif ger mig tips på de pålitliga, kunniga och engagerade människor som skulle vilja samarbeta med mig gratis på sin fritid.

  Tillsammans är vi STARKARE!"
  ————————-

  Ovan från kommentarsfältet under följande inlägg av Moradi:

  facebook.com/permalink.php?story_fbid=163960704422087&id=100024244763421

  Svara
  • Jonas

    /  04/11/2018

   ”Från Teheran”
   Ännu en asylinvandrare som arbetar för att hjälpa andra asylinvandrare hit. De har inga som helst känslomässiga kopplingar till landet Sverige, annat än att fungera som en koloni för dem att suga ut.

   Dags att införa regler för vem som får rösta i riksdagsvalet?

   Svara
   • Rikard

     /  04/11/2018

    Hej.

    Det finns inga problem med invandring och invandrare som inte kan lösas med utvisning.

    Steg ett i att acceptera den tanken är att inse, anse och våga säga:

    ”Sverige är svenskarnas land”
    ”Svenskar har rätt att leva i Sverige; andra gör det på svenskarnas nåder”

    Så länge man anser att fri migration, fri rätt till bosättning och att alla människor är lika värda anser man också att alla människor i hela världen får flytta till Sverige, att alla som flyttar till Sverige har rätt till skattefinansierad välfärd, har rätt till sina seder och vanor, och har rätt att vid majoritet rösta bort svenskarna.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
    • Steerpike

      /  04/12/2018

     Ett första steg kanske kan vara att acceptera: ‘En människa, en röst’ omm ‘En människa, ett medborgarskap’.

     Svara
     • Rikard

       /  04/12/2018

      Hej.

      Funkar jätte-jättebra i ett etniskt homogent land eller samhälle där så gott som 100% av invånarna delar grundläggande värderingar – alltså där det skiljer på marginalen vad som anses rätt och fel.

      Detta då demokrati inte endast är ”en människa – en röst” utan också en hel radda kulturspecifika värderingar.

      I en mångkultur kan demokrati inte fungera i västerländsk mening. En mångkultur är alltid sekteristisk, klanbaserad med ett utpräglat patron/klientsystem oavsett vad statsskicket kallas.

      Men du, hur funkar det där med ”en människa – en röst” om den ena folkgruppens religion och värderingssystem säger att den andra folkgruppen skall utrotas från planetens yta? Särskilt om den första gruppen har en majoritet av rösterna?

      ”Trist att vi förlorade valet, men vi måste respektera demokratiska beslut, och låta oss utrotas som goda sportsmän.”

      Tonen i ovanstående kan vara smått sarkastisk.

      Kamratliga hälsningar,
      Rikard, fd lärare

     • Senior

       /  04/12/2018

      ”Funkar jätte-jättebra i ett etniskt homogent land eller samhälle där så gott som 100% av invånarna delar grundläggande värderingar – alltså där det skiljer på marginalen vad som anses rätt och fel.

      Detta då demokrati inte endast är ”en människa – en röst” utan också en hel radda kulturspecifika värderingar.”

      Det är just denna funktion som grundlagarna i en stat är tänkta att fylla.

      Det är grundlagarna som utgör (därav namnet) grunderna för staten Sverige, de grundläggande värderingarna som hela befolkningen kan skriva under på.

      Kan man inte acceptera Sveriges grundlagar är man fri att ansöka medborgarskap i ett land med andra grundlagar som man kan acceptera.

      Att våldföra sig på de Svenska grundlagarna så som gjordes 1975, och som därefter implementerats steg för steg på senare tid är inget annat än landsförräderi.
      Ändrar man för mycket i den Svenska grundlagen är det inte längre Sverige.

      Vad vi behöver är:

      – En återgång till den grundlag som låg innan 1975 års ändringar. (minst, möjligen ännu tidigare)
      – En konstitutionsdomstol som ser till att inga politiska beslut tas som strider mot grundlagarna.
      – Ett starkare skydd för grundlagarna.
      – En ordningsmakt med mandat och resurser att upprätthålla dessa lagar.
      – En militärmakt stor nog att avskräcka yttre hot mot staten.

      Grundlagsändringen om mångkultur är att be om ett inbördeskrig när dessa kulturer förr eller senare på allvar börjar utmana varann. Det kommer att sluta illa om det får fortgå, i bästa fall som på balkan, att landet splittras till fler mindre länder med egna grundlagar. -I värsta fall som i Iran, om en kultur av invasiv och hänsynslöshet mot andra kulturer tillåts dominera. Innan vi uppnår något av dessa nya status quo är det fullt möjligt att vår vardag i Sverige kommer att bli som i Syrien.

      Fundera på vilket syfte, avsikten och uppsåtet, var med det jättestora vapenlagret som polisen (av ren tur?) fann och beslagtog i ett parkeringshus.
      -Det var ju militära vapen till en mindre armé!
      Hur många fler dylika vapengömmor finns det?

 31. G

   /  04/11/2018

  Svara
 32. G

   /  04/11/2018

  ”Goda råd till gruppvåldtäkt” – dansk komiker gör narr av Socialstyrelsens broschyr”
  https://nyheteridag.se/goda-rad-till-gruppvaldtakt-dansk-komiker-gor-narr-av-socialstyrelsens-broschyr/

  Svara
 33. G

   /  04/11/2018

  ”Dom: Hazarer över 18 saknar skyddsskäl

  Migrationsöverdomstolen anser att en man från Afghanistan som nu behandlas som 18-åring inte är i behov av skydd i Sverige och därför inte ska få uppehållstillstånd. Domen kan få konsekvenser för tusentals afghanska så kallade flyktingbarn.

  Mannen kom till Sverige under asylkaoset hösten 2015 och påstod sig då vara ett barn.

  Han uppgav att han var född och uppvuxen i Iran och att han aldrig hade vistats i Afghanistan. Om han skulle utvisas dit riskerade han som hazar att ”skadas eller dödas på grund av urskillningslöst våld eller att utsättas för skyddsgrundande behandling på grund av sin etnicitet”, hävdade mannen vidare.

  Domstolen skriver att det ”i exceptionella fall kan finnas anledning att jämställa en person som är 18 år eller något äldre med ett barn” men att några sådana skäl inte finns för mannen ifråga.

  Migrationsöverdomstolen finner att mannen inte är i behov av skydd i Sverige och domen innebär att han utvisas till Afghanistan.

  – När man har passerat 18-årsdagen ska man behandlas som en vuxen och då har man inte längre de fördelar som ett barn har i asylprocessen, säger Jörgen Van Der Stad, kammarrättsråd i Migrationsöverdomstolen, till Sveriges Radio.
  ….
  Enligt gruppens talesperson Kinna Skoglund kan många afghaner ”må mycket dåligt” när de läser om domen, skriver SR.”
  http://www.friatider.se/dom-hazarer-ver-18-saknar-skyddssk-l
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6928126

  Svara
 34. G

   /  04/11/2018

  ”Det som Vänsterpartiets ordförande Jonas Sjöstedt reagerar på är en kampanjbild från Socialdemokraterna som sprids från Stefan Löfvens Facebook-sida.”
  http://www.friatider.se/jonas-sj-stedts-attack-mot-l-fven-p-minner-om-sd

  Svara
  • Pelle2

    /  04/11/2018

   Är inte ett dugg bättre att sätta sig i beroendeställning till smygkommunisterna i V.
   V har inte ett skit mera att vara stolta över vad gäller deras bakgrund än SD..

   Svara
   • weasel

     /  04/11/2018

    Om man är emot arbetskraftsinvandring av restaurangpersonal och tidningsbud som hindrar arbetslösa invandrare i Rinkeby att komma i arbete så är man alltså mer eller mindre nazist.
    Tack, då vet vi det, Jonas Sjöstedt :/

    Svara
 35. G

   /  04/11/2018

  ”Svenska kyrkans uppgift kan inte vara att hjälpa till att skapa asylskäl för personer utan sådana”
  http://meritwager.nu/allmant/svenska-kyrkans-uppgift-kan-inte-vara-att-hjalpa-till-att-skapa-asylskal-for-personer-utan-sadana/

  Handlar om Moradi. Usch.

  Svara
 36. G

   /  04/11/2018

  ”Lars Lindström: Extremhögern är så lättkränkt och sjåpig att det måste tas på allvar.”
  https://archive.is/3Idu1

  Samnytt, NMR, SD, Ekeroth, Orban, Ungern, Polen, Kroatien och Bulgarien. Det handlar hans s.k krönika om.

  Svara
  • weasel

    /  04/11/2018

   Det handlar ALLA hans så kallade krönikor om.
   Det unika med den här var väl möjligen att han inte lyckades få in Trump ?

   Svara
 37. MiT

   /  04/11/2018

  *https://www.facebook.com/joakim.lamotte/photos/a.721663931261534.1073741829.713993068695287/1725329040895013/?type=3*

  Svara
  • G

    /  04/11/2018

   Fyyy fan! Sjuka sjuka land! Och GP, vad fan håller ni på? Dra åt helvete allihopa som gullar med sexbrottslingar.

   Svara
   • Kronblom

     /  04/11/2018

    Egentligen är han snäppet värre ändå, en pedofil.

    Svara
  • G

    /  04/11/2018

   Ang detta…

   ”Inte heller berättas att jag avslöjat hur miljöpartiets riksdagsledamot Maria Ferm, den s-märkte statsvetaren Ulf Bjereld och aftonbladetjournalisten Kenan Habul har uttryckt sitt gillande på Facebook över att den sexdömde mannen nu fått uppehållstillstånd.”

   Det är ju också helt jävla fruktansvärt, hade jag någon respekt för dessa innan så är den nu helt borta. Går inte ha någon respekt för sådana människor, inte öht. Har du MiT postat inlägget där han berättade om det ? I så fall har jag nog missat det, men bra att han skriver om det igen, värt att påminna om igen och igen och igen….

   Svara
 38. MiT

   /  04/11/2018

  *https://www.facebook.com/joakim.lamotte/photos/a.721663931261534.1073741829.713993068695287/1723185494442701/?type=3*

  Svara
  • G

    /  04/11/2018

   Sjuka sjuka land igen. Måste vara sådana där ”anti”rasistiska svenskar som tror de fajtas för något gott genom att tycka barnbrudar är värre och kallar Lamotte nazist, korkade naivskallar!

   Svara
 39. MiT

   /  04/11/2018

  *https://www.facebook.com/tinapolitikse/photos/a.1541127722629438.1073741829.1479387025470175/1681007098641499/?type=3*

  Svara
  • G

    /  04/11/2018

   Borta ? Eller är det bara hos mig ”sidan inte finns” :/

   Svara
   • G

     /  04/12/2018

    Vad det var som gjorde att det inte fungerade när jag skrev kommentaren ovan vet jag inte, men nu funkar det normalt här, fb-inlägget bäddas tom in korrekt här i kommentarsfältet. Så, problem solved 🙂

    Svara
 40. https://ledarsidorna.se/2018/04/insomnia-vad-ar-det-for-fel-pa-kulturmanniskor/

  Precis. Vi börjar gå mot en tid då de som faktiskt upplevde förintelsen går ur tiden, så då börjar frågan bli – hur ska vi minnas dom? Vad ska vi göra för att inte återuppleva denna fasa?

  Ida Östensson är en idiot för övrigt.

  Svara
 41. Tomas Fritiofsson

   /  04/11/2018

  å så nyheten
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6928652
  Sveriges unga muslimer får inte statsbidrag
  men vilka andra av deras föreningar får bidrag??

  Svara
 42. Pether

   /  04/11/2018

  Lite helylle islam, den moderata sorten så klart, den som är emot extremism…. men vad är då den som är för extremism?

  Svara
 43. Fredde

   /  04/11/2018

  Apropå den blå penisen….och tjejerna som kände sig stärkta av att se den….är det OK med ”dickpics” nu, jag menar för att stärka tjejer naturligtvis.

  Svara
  • The Perfect Man

    /  04/12/2018

   Precis min tanke med… Fast när jag tillverkade en träkuk modell större och placerade den på diverse ställen för skojs skull så var det inte särskilt populärt… Fast det kanske var för att jag inte är en kvinna, eller identifierar mig som en sådan. Jag har inte heller gått konstfack…

   Kanske om jag gör en större och målar den regnbågfärgad?

   Svara
 44. Är det någon som vet vilket språk damerna konverserar på. Nyfiken på om det sägs något väsentligt som jag går miste om.

  Svara
 45. MiT

   /  04/11/2018

  Svara
 46. MiT

   /  04/11/2018

  Svara
 47. MiT

   /  04/11/2018

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  04/11/2018

   För att använda ett något daterat uttryck, LOL

   Svara
 48. Grodan Boll

   /  04/11/2018

  Spännande kommentar från blattens facebooksida.

  XXX: Kim Lönnberg ja snackar ej om hennes familj!! Ja snackar om de som va med på de . Och hennes mamma va lika pantad som sin dotter och höll me sin dotter att de va ok. Så rätt åt henne

  Korrekt objektsform, wtf?
  Jag trodde den var avskaffad.

  Svara
 49. G

   /  04/12/2018

  EABT gör ett bra inlägg hos Katerina Magasin om Honey and the bees, med flertalet skärmdumpar. Läs hela.

  “Med antirasismen som täckmantel är det fritt fram att dödshota och hata

  Antirasism får dig tro att du kan dödshota någons familj och ändå befinna dig på den goda sidan.” Youtubeprofilen EABT, “En Arg Blatte Talar” har uppmärksammat hatet som under antirasismens mantel frodas inom tjejnätverket “Honey and the bees”, som vid flera tillfällen i media beskrivits som en grupp som stöttar unga kvinnor. Men här ägnar sig medlemmar med administratörernas goda minne åt trakasserier och hot mot utpekade personer och även deras anhöriga.”
  http://katerinamagasin.se/med-antirasismen-som-tackmantel-ar-det-fritt-fram-att-dodshota-och-hata/

  Svara
 50. G

   /  04/12/2018

  ”UPPGIFTER: ”Har tafsat på varenda serietecknare på Galago” – Vänsterpartiet vill bli av med Johannes Klenell efter sexanklagelser

  Galagos f.d. redaktör Johannes Klenell ska ha fått gå efter ett ultimatum från kvinnliga serietecknare som anklagat honom för sexuella trakasserier. ”Har tafsat på praktiskt taget varenda kvinnlig serietecknare på Galago.” Efter att Samhällsnytt börjat ställa frågor till Vänsterpartiet avslutas Klenells tjänst även där. Nu får den 39-årige mannen ett nytt jobb – som kulturredaktör på LO-tidningen Arbetet.”
  https://samnytt.se/uppgifter-galagos-chefredaktor-johannes-klenell-fick-ga-efter-anklagelser-om-sextrakasserier-anstalldes-av-vansterpartiet/

  ”Blir orimligt kåt på fyllan.” Myra Öhrman Åhbeck talar ut efter det sexuella övergreppet. Läs de avslöjande skärmdumparna!”
  https://samnytt.se/bevis-hemliga-samtalet-avslojar-klenells-sexattack-han-ar-en-literal-rapist/

  Svara
 51. G

   /  04/12/2018

  ”Gränspolisen i Skåne under hård press – klarar inte sitt uppdrag

  Bristen på förvarsplatser har lett till att allt fler migranter med avslag på asylansökan lever gömda och dagligen försätts personer som saknar rätt att vistas i Sverige på fri fot.

  De beordras att anmäla sig till polisen varje vecka varav en del avviker och hittas inte igen.

  – Vi klarar inte att göra det som regeringen vill att vi ska göra, säger Michael Mattsson, chef för gränspolisen i Sydsverige.
  ….
  I Skåne gjorde polisen under de senaste tre månaderna 977 kontroller jämfört med 1 266 under samma period 2017. Även antalet arbetskontroller går ned.

  – Siffrorna visar hur det står till med svensk polis – med hög arbetsbelastning och många frihetsberövanden, säger Michael Mattsson.
  ….
  Vidare berättar Mattsson att man direktavvisar upp till 200 personer i veckan vid gränskontrollerna varav en del varit spärrade från inresor i Schengenområdet och andra försöker gång på gång att ta sig in i Sverige.”
  https://samnytt.se/granspolisen-i-skane-under-hard-press-klarar-inte-sitt-uppdrag/

  Svara
 52. Pether

   /  04/12/2018

  Stackars liten, en närmast hobbysportare i jämförelse klagar lite på att hon inte har lika hög lön som de manliga. Jag är också jättebra på sport, ifall jag endast får tävla mot treåringar, varför får jag då inte lika hög lön som de mest professionella?

  https://www.expressen.se/gt/sport/handboll/jamfort-sa-ar-min-lon-ett-piss-i-havet/

  Svara
 53. G

   /  04/12/2018

  ”Uppsala Universitets främste professor presenterar sensationella, men falska, uppgifter i rapport om islamofobi

  Tankesmedjan SETA. Istanbul, ett center för ekonomisk och social forskning presenterade under gårdagen sin årliga rapport om islamophobins utbredning i Europa. Detta är tredje året som rapporten sammanställs. En rapport som till del författats av Uppsala Universitets ledande forskare professor Mattias Gardell.”
  https://ledarsidorna.se/2018/04/uppsala-universitets-framste-professor-presenterar-sensationella-men-falska-uppgifter-i-rapport-om-islamofobi/

  Svara
 54. G

   /  04/12/2018

  ”AB och DN önsketänker – opinionen är här för att stanna så länge regeringen och Alliansen saknar handlingskraft”
  https://ledarsidorna.se/2018/04/ab-och-dn-onsketanker-opinionen-ar-har-for-att-stanna-sa-lange-regeringen-och-alliansen-saknar-handlingskraft/

  Mycket bra analyserande text av Westerholm.

  Svara
 55. Grodan Boll

   /  04/12/2018

  Jag har inte sett den här länkad (2016) :
  https://nyheter24.se/nohate/865708-lina-25-65-000-motverkar-hat

  Att vara admin för en stor grupp är nästan som ett jobb. Lina Taha berättar att i hennes grupp är reglerna hårda. Den som skriver något taskigt blir kickad – ofta utan varning.

  .

  Men det handlar så klart inte bara om hat. Gruppen bjuder också på mycket kärlek. Den som har blivit blockerad är dessutom oftast välkommen tillbaka om den lovar att skärpa sig och inte sprida mer hat.

  .

  – Många av de unga tjejerna ser upp till mig. Alla vet att det är jag som driver den här gruppen

  Jag gissar att de ändrat policies och användarvillkor sedan dess?

  Svara
 1. Kungliga Tekniska Högskolan | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: