Våldtäktskultur på riktigt…

Vi har hört det till leda, att det vi har en förtryckande våldtäktskultur här i Sverige. Debattörer, politiker, journalister osv hojtar om att det är samma sak här som i Talibanien. Svenska män är precis likadana. Sägs det.

Men ingen journalist frågar om de egentligen tror på det själva eller frågar vad de menar, det är så inbakat i dem själva att de inte ens ifrågasätter. Häromdagen stod Linda Snecker och i riksdagen och sa att sexbrotten inte alls ökar i Sverige utan ökningen beror på #metoo och feministisk revolution

Hur ser våldtäktskultur ut i t ex Indien?

The Quint har en liten dokumentär om just våldtäktskultur, ca 11 min lång. Kolla på den.

Exakt vad vad som ingår i svensk kultur, eller hur…

Precis vad vi svenskar uppfostrar våra söner i Sverige till att tycka och anse enligt organisationer som FATTA osv…

Så resonerar man efter våldtäkter.

När tjejen är 14 eller 15 kan man inte kalla det våldtäkt längre.

Precis det gör man!

Man kan skylla en våldtäkt på vad som helst.

Utom på våldtäktsmannen då…

Kongressledamöter anser att våldtäktsoffer gett samtycket till våldtäkten.

Det ovan är bara några bilder från filmen, det finns mycket mer, bl a om sk ”hederskultur” osv och hur det är en del i våldtäktskulturen.

Så, efter att ha sett dokumentären, kan man säga att vi i Sverige har en våldtäktskultur? Att svenska ungdomar växer upp och fostras i en sådan? För det ovan, som visas i filmen, är vad som är en våldtäktskultur…

Men men, vi har ju en feministisk revolution och #metoo att skylla på när sexbrotten ökar i stället för att fundera på vad det egentligen kan bero på.

MVH

MiT

Följande inlägg
Lämna en kommentar

41 kommentarer

 1. PK-idiotin i ett nötskal

  Svara
 2. MiT

   /  04/19/2018

  Svara
  • weasel

    /  04/20/2018

   Jag kanske är oerhört gammalmodig, men jag skulle föredra att polisen ägnade sig åt polisarbete istället för åt mångfaldsarbete… :/

   Svara
  • G

    /  04/20/2018

   ”Hon fick jobb hos polisen trots saknad erfarenhet och utbildning – Meriten: Hon är invandrare”
   https://nyheteridag.se/hon-fick-jobb-hos-polisen-trots-saknad-erfarenhet-och-utbildning-meriten-hon-ar-invandrare/

   Svara
   • Pelle2

     /  04/20/2018

    Sådant är sjukt och ren aktivism men annars är det ju rätt att anställa folk med rätt kompetens oavsett ursprung..

    Svara
    • Ivar L

      /  04/20/2018

     Kompetens skall vara avgörande men när det gäller placering bör man nog vara observant på klankulturella aspekter så vi inte får en mutkolvspolis som i så många klankulturstater. Svenska konflikträdsla riskerar annars att blunda för tecken på klankorruption. Jag tror inte man skall placera invandrarpoliser i områden där deras eget språk talas.

     Svara
  • Jans

    /  04/20/2018

   ”– Vi får inte vara för stereotypa i våra tjänstebeskrivningar för då får vi bara en sorts människor som söker hit. Vi behöver en mycket större mångfald inom polisen, i allt från etnicitet till olika erfarenheter och bakgrunder, säger Götblad.”

   Oj vad förvånad jag blev att Carin Götblad poppade upp i ett sådant här sammanhang.

   Svara
 3. helvete

   /  04/19/2018

  Ja herregud.

  Det är stor skillnad mellan våldtäktskultur som existerar i verkligheten inom vissa kulturer – och ”våldtäktskultur” som grundar sig i feministisk teori och som inte existerar i verkligheten men åtminstone i fantasin.

  Våltäktskultur som existerar i verkligheten är helt och hållet importerad till västvärlden och Sverige. Det är den våldtäktskultur som gör att svenska tjejer inte längre kan gå på festivaler och badhus utan att riskera att bli utsatta för massiva gruppövergrepp. Det är den våldtäktskultur som gör att svenska tjejer anses vara horor och öppna måltavlor som fritt kan våldtas enskilt eller i grupp.

  När SVT proklamerade för svenska folket att det finns ingen inhemsk svensk kultur så glömde de att ange prefixet våldtäkt. De borde ha sagt att det finns ingen inhemsk svensk våldtäktskultur.

  Begreppet våldtäktskultur inom feministisk teori existerar endast i fantasin och bygger på känslomässig revolt.

  Flertalet våldtäkter kan förebyggas genom sunt förnuft och genom att minimera onödiga risker. Kränkta feministiska snöflingor saknar sunt förnuft och tolkar alla förebyggande åtgärder som skuldbeläggande eftersom de befinner sig mentalt på en femårings nivå.

  Flertalet feminister går självmant med på sexuella handlingar som de ångrar i efterhand. Feminismen låter dem befria sig från allt ansvar och deras egna handlingar genom att utmärka dem som offer.

  Teorin används även för att utmärka vita heterosexuella män som våldtäktsmän. Med tanke på det är det inte så konstigt att det står batikhäxor i TV och talar om ”dansringar” och säger att så har svensken betett sig i alla tider.

  Vi hade inte dessa problem på badhusen förr som jag minns det.

  Svara
  • Senior

    /  04/19/2018

   ”Våltäktskultur som existerar i verkligheten är helt och hållet importerad till västvärlden och Sverige. Det är den våldtäktskultur som gör att svenska tjejer inte längre kan gå på festivaler och badhus utan att riskera att bli utsatta för massiva gruppövergrepp. Det är den våldtäktskultur som gör att svenska tjejer anses vara horor och öppna måltavlor som fritt kan våldtas enskilt eller i grupp.”

   Ja, och nu skall de tydligen bli poliser också, i mångfaldens anda.

   -Det går bra för Sverige nu….

   Svara
   • Ivar L

     /  04/20/2018

    Om något decennium kommer det att betraktas som helt normalt för de uppväxande flickorna att vissa områden och aktiviteter i Sverige inte längre är tillgängliga för dem. Tack alla feminister som relativiserat förtrycket.

    Svara
 4. michael.

   /  04/19/2018

  Feminismen vilken är tätt sammanslingrad med s.k antirasism är direkt skyldig till att Sverige fått en så kraftig ökning av våldtäkter och sexualbrott,en sådan kraftig ökning av detta som annars endast brukar känneteckna länder som drabbats av krig.
  Ja Linda Snecker,den feministiska revolutionen är direkt skyldig till att 20 kvinnor våldtas varje dag i Sverige,och om ni får fortsätta er revolution så kommer antalet ha fördubblats inom 5år.

  Svara
 5. Att de ens kallar sig ”feminister” när de medverkar till att skapa fler våldtäkter av kvinnor?

  Svara
 6. x

   /  04/20/2018

  Svara
 7. x

   /  04/20/2018

  Svara
  • Senior

    /  04/20/2018

   Ja precis!

   Det värsta är ju ändå att normalt vettigt funtade människor vägrar att inse detta.

   Förr eller senare kommer de själva att vara ”de rika” varfter socialisterna via skatter och avgifter plundrar folk på sina resurser.

   Jag fattar inte hur folk kan vara så j*vla blinda då vi har facit från s a m t l i g a länder som provat på detta.

   De enda två saker socialismen genomför är en omfördelning av resurser så att politikerna själva blir den ”överklass” de säger sig bekämpa, samt hindrar alla andra från att kunna arbeta upp sin ekonomi.

   Svara
 8. x

   /  04/20/2018

  Svara
  • Ivar L

    /  04/20/2018

   700 miljoner kommer det att kosta om C trycker på startknappen tillsammans med stolleregeringen.

   Svara
   • Pelle2

     /  04/20/2018

    Dessutom urholkar det ju asyllagstiftningen att godtyckligt låta människor utan asylskäl stanna kvar i landet.

    Svara
 9. Pelle2

   /  04/20/2018

  OT:
  Johan Westerholm skriver bra om den idiotiska symbolaktivismen.
  https://ledarsidorna.se/2018/04/symbolaktivismen-dar-man-branner-bocker-branner-man-till-slut-manniskor/

  Svara
 10. G

   /  04/20/2018

  ”Det ni valde att inte se

  (Artikeln bygger delvis på ett bearbetat utdrag från Mustafa Panshiris och Jens Ganmans aktuella bok Det lilla landet som kunde)
  ..[..]..
  I rollen som integrationsföreläsare får jag vara med om många intressanta situationer. Här är några av dem. (Namnen är fingerade.)

  En kvinna hörde av sig till mig via mejl och bönade och bad om att jag skulle träffa henne och ett ensamkommande barn som bodde inneboende hos henne och hennes man. Barnet, vi kan kalla honom för Morteza, hade en vän – Ahmed– som råkat i problem i Afghanistan och nu behövde Ahmed hjälp. Morteza ville alltså lämna Sverige, mitt under asylprocessen, och åka tillbaka till Afghanistan för att hjälpa sin vän.

  En knivig situation.

  Så jag bestämde mig för att besöka kvinnan och det ensamkommande barnet som bodde hos dem. Det här var ett pensionärspar som sedan ett år tillbaka låtit Morteza bo hos dem. Morteza hade fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket och fått sitt tredje avslag. I princip satt han hemma och väntade på utvisning. Men det äldre paret ville att pojken skulle stanna kvar i Sverige och leva gömd, för att fyra år senare kunna söka asyl på nytt.

  Problemet var nu alltså att Mortezas vän Ahmed i Afghanistan ville att Morteza skulle resa ner och hjälpa honom med en svårighet som han inte kunde ta sig ur på egen hand.

  Pensionärsparet å sin sida ville inte att Morteza skulle återvända hem. De ville att jag skulle övertala honom att stanna kvar i Sverige. Men det var något som inte stod rätt till här.

  Morteza bredvid mig såg till att börja med ut att vara minst trettiofem år gammal. Han hade rynkor i ansiktet och höll på att tappa håret. Jag hade för övrigt träffat honom två år tidigare när han kom till polisstationen i Linköping och sökte asyl som ensamkommande barn. Under det där förhöret med Morteza reagerade jag direkt när han sa att han var sexton år gammal. Mina kolleger på stationen reagerade också, men det var inte vår uppgift att ifrågasatta hans ålder utan vi höll ett kort förhör med ”barnet” för att sedan kontakta socialtjänsten och Migrationsverket och överlämna ärendet till dem.

  Tillbaka till det gamla paret och Morteza. De kallade honom för sitt ”kära barn” när de tilltalade honom under samtalet.

  ”Du kan inte åka till Afghanistan! Du ska ju leva som ett barn så som du har gjort hemma hos oss!” sa den äldre damen till den trettiofemårige mannen.

  Jag ställde kontrollfrågor till Morteza om hans vän Ahmed i Afghanistan och undrade vad för slags trubbel han hamnat i. Av de svar jag fick förstod jag ganska snabbt att det inte fanns någon Ahmed i Afghanistan som behövde hjälp. Morteza hade hittat på historien för att han inte hade hjärta att berätta för sitt värdpar att han ville tillbaka hem. Han hade fått tre avslag från de svenska myndigheterna, och han ville inte chansa på att leva fyra år som illegal flykting för att sedan söka asyl på nytt igen utan några som helst garantier att lyckas.

  Morteza har med stor sannolikhet fru och barn som väntade på honom hemma i Afghanistan och de ville i så fall att han skulle återvända hem. Men hur skulle han förklara det för paret som har öppnat sitt hem för honom? Skulle han erkänna att han hittat på allting? Att han ljugit om sin ålder och hela sin livshistoria?

  Under samtalet på dari med Morteza hemma hos paret förstod han att jag förstod. Han slog ner blicken och undvek att svara på frågor och jag slutade till slut att ställa dem, av respekt för honom och den pinsamma situation han befann sig i.

  Han skämdes och han visste inte hur han skulle ta sig ur det här.

  Jag förklarade för honom, på dari, att det är han som bestämmer över sin situation och om han vill åka tillbaka till Afghanistan ska han göra det. Sedan vände jag mig till paret igen och frågade dem om de pressat Morteza till att stanna kvar i Sverige?

  ”Nej! Absolut inte”, sa mannen och kvinnan med en mun.

  De vände sig till Morteza och förklarade för honom att det är han som helt och hållet bestämmer om han vill resa tillbaka till sitt hemland. Men om han väljer att stanna kvar och leva gömd i Sverige så hjälper de honom givetvis med det.

  Jag såg att Morteza kände sig lättad när han hörde sina värdar lägga fram det så.

  Samtidigt blev jag arg på paret för att de, framför en för detta polis, satt där och talade om att hjälpa en papperslös med att leva gömd undan myndigheterna.

  Ett par veckor senare fick jag mejl från kvinnan som hade hand om Morteza. Hon var överlycklig eftersom Morteza fått fyra års arbets- och uppehållstillstånd. (forts)”
  https://kvartal.se/essaer/5w4syu5obdzwzffob3kxqms3fdxb77

  Svara
  • Ivar L

    /  04/20/2018

   Herrejisses… Detta land är bortom räddning.

   Svara
 11. Pelle2

   /  04/20/2018

  Ja, det är ju helt sjukt att Radikalfeministerna och andra menar att Sverige är en våldtäktskultur.
  Om Sverige nu hade varit det undrar jag varför vi har en av världens hårdaste lagar mot sexualbrott ?
  Om vi nu tycker våldtäkt är ok så borde det inte finnas någon lag mot det överhuvudtaget.

  Men det handlar väl egentligen inte om att dessa feminister menar att vi lever i en våldtäktskultur utan dom använder det begreppet för att kunna smutskasta den svenska,vita mannen på ännu ett sätt för att kunna tillskansa sig fördelar.

  Svara
 12. G

   /  04/20/2018

  facebook.com/joakim.lamotte/posts/1734764619951455

  Svara
  • DET ÄR INTE KLOKT!

   Svara
  • Ivar L

    /  04/20/2018

   ”Han ringde häromdagen till förvaret och sa att han tänkte skicka några vänner att plocka upp hans kvarglömda ägodelar. Och om det nu kommer några personer med fullmakt kan Migrationsverket inte göra så mycket mer än att ge tillbaka hans saker.”
   Hur är det möjligt i ett land där du fotograferas automatiskt om du kör i 58 km/h på en 50 väg eller där du kan dömas till stora skadestånd om du delar en filmfil på internet.

   Svara
 13. Skolflickor i en riktig våldtäktskultur

  Svara
 14. Ivar L

   /  04/20/2018

  Men alltså, den där knytblusmanifestationen…
  https://www.svd.se/stortorget-fyllt-vid-knytblusmanifestation

  Undrar om det är någon av de där gaphalsarna som ens bryr sig om litteratur. De hänger väl mest på Facebook, trycker på gillaknappar och gör handhjärtan? Och vad fasen gör skattesmitaren och osanna intygaren Mona Sahlin där? Borde inte hon sitta med en kudde framför ansiktet och skämmas istället?

  Patrarkatvinkeln är skön: ”Christer Sylvén uttalade en oro över huruvida Nobelprisets anseende tagit skada av Akademikrisen:
  – Jag är väldigt upprörd över det här sunkiga patriarkatet och allt hemlighetsmakeri när det är så uppenbart vad som har hänt”

  Så Katarina Frostensson, som rimligen är den som släppte in Arnault, tillhör patriarkatet och hur vad det nu… vilket kön hade ordföranden som INTE gjorde ett dugg till dess metoo satte bollen i rullning? Det är så fantastiskt att se hur tokstollar som Nina Rung kan trumma ihop en hel folkmassa som skanderar mot ett patriarkat trots att den logiska analysen av händelseförloppet säger något helt annat.

  Lotta Lotass har kastat in handduken och lämnat in formell ansökan om utträde. Östergren
  har väl också gjort det tror jag. Nu väntar jag på att Espmark och Englund gör detsamma. Annars är det verkligen sandlådenivå.

  Svara
  • Senior

    /  04/20/2018

   Du får tänka på att ”patriarketet” endast är en omskrivning av ”etablissemanget”, dvs icke socialistiska företeelser.

   -Det handlar om att akademiens arbete nu skall bli politiskt, samma postmoderna marxismskräp och identitetspolitik de försöker införa i hela samhället.

   Svara
  • HanUtanKoll

    /  04/20/2018

   ”Lotta Lotass”.
   Låter som en karaktär i Bamse mer än någonting annat!

   Svara
 15. Ivar L

   /  04/20/2018

  Skrämmande läsning om kostnadsutvecklingen i migrationskrisens spår:
  https://www.svd.se/tydligt-att-sverige-behover-sanka-bidragen

  ”Riksrevisionen påtalade nyligen att regeringen bedömer att kommunerna behöver ytterligare 200 miljarder kronor till år 2030, men saknar prioriteringar. Den som i dag inte ställer krav på bidragstagare kommer i morgon behöva sänka sina förväntningar på skolan och sjukvården.”

  Artikelns huvudtes är att bidragen till immigranter måste sänkas för att få ut dem i arbete och förbättra integrationen. D.v.s. mer som i länder som t.ex. Storbritannien. Det har säkert sina poänger men någon integration, kulturellt sätt, lär det inte bli i vilket fall. Det är ju bara att konstatera att de här immigrantgrupperna inte integreras i första taget. När dessutom artikelns familjeexempel (vad man får förmoda är en typisk invandrarfamilj) är med fyra barn så kan man ju räkna ut vilken härlig framtid vi går till mötes. Vi som alltså inte vill bo i en filial till Mellanöstern.

  Svara
 16. Ivar L

   /  04/20/2018

  Jag såg att denna lyftes i förra tråden men jag lyfter den igen eftersom den är så viktig:
  https://www.svd.se/falsk-bild-av-en-hogskola-med-konsmaktsordning

  ”En undersökning vid Karolinska institutet från 2009 byggde på enkätsvar från 3 400 anställda. Endast 0,5 procent uppgav att de själva blivit utsatta eller iakttagit detta. Samma sak framkom vid en studie vid Göteborgs universitet: ”Av svarspersonerna uppger 1,6 procent att de under det senaste året har blivit utsatta för sexuella trakasserier på arbetsplatsen, vid något eller vid flera tillfällen. Förekomsten bland kvinnor är klart högre (2,1 procent) än bland män (0,7 procent).” I den senaste medarbetarenkäten vid Chalmers uppgav bara 7 personer av de 3 300 som svarat att de utsatts för sexuella trakasserier. Det är 2 promille!”

  Det som är så skrämmande här tycker jag är alla de kvinnor som skriver under diverse upprop och ger sken av att tillhöra en förtryckt och trakasserad skara i själva verket ljuger och är en slags pöbelhop. Ungefär som den utanför Akademiens börshus. Om man vill undersöka maktrelationer och maktspel måste ju detta vara en guldgruva. Vad är det för krafter som sätts i rörelse och skapar dessa falska proteströrelser?

  Svara
  • Senior

    /  04/20/2018

   ”Vad är det för krafter som sätts i rörelse och skapar dessa falska proteströrelser?”

   Ja du, en ledtråd torde vara att KGB-agenten och vänsterdebattören Jan Guilluo i sina krönikor kallar metoo för ”revolution”.

   Svara
 17. Ivar L

   /  04/20/2018

  Intressant att så många kvinnor bär slöja i Haryana, det är väl en hinduiskt dominerad delstat?

  Svara
 18. Alla som har något mellan öronen ser att den invandring vi haft har medfört många våldtäkter

  Svara
  • Ivar L

    /  04/20/2018

   Nä, det beror på internetporren. Det måste det vara.

   Svara
 19. elina

   /  04/20/2018

  Helt OT: Jag har TV på till frukost då kommer SVT reklamen till deras app: ge oss en minut, vi ger dig allt du behöver veta.
  Är inte detta vår media i nötskal. En minut och då vet du allt de vill du ska veta.

  Svara
 20. Apropå våldtäktskultur

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: