Vad säger Ben & Jerrys till alla som tvingats åka en tur med deras ”kärlekståg”?

Finns en glass som heter Ben & Jerrys och företrädare för dem verkar vara aktivister i första hand. De har engagerat sig i de ”unga utländska män som kommit till Sverige utan sina föräldrar” som DN började kalla dem efter att man avslöjats med att mörka massexövergrepp på We Are Stockholm.

Kärlekståget…

Vet inte vad Ben & Jerrys säger om alla de som ofrivilligt fått hoppa på det där ”kärlekståget”?

Här finns en hel del av stinsarna som tvingat kvinnor, tjejer, killar och barn att hoppa på det tåget fast de inte alls ville åka med. Ja de var t o m väldigt ointresserade.

Vad säger Ben & Jerrys om dem som ofrivilligt tvingades åka en tur med kärlekståget? Säljer de nån speciell övergreppsglass till dem som tröst?

Riksdagen ska ju snart rösta om de ca 9000 från främst Afghanistan och man kan se några som ska rösta för lagen trots att partilinjen är att man är mot. Jag har inget emot att man inte följer en partilinje utan har en egen och självständig åsikt men i några fall smakar det ganska illa i munnen

Bl a Christina Örnebjär från Liberalerna tänker rösta för. Hon vill kunna se sina barn i ögonen säger hon.

Jag gissar att hon inte är mamma till den 14-åriga tjejen som hennes kompisar i #vistårinteut och allt vad grupperna heter gick till full attack mot när deras lilla prins blivit dömd för sexofredande

Där sitter Örnebjär med Arif som både har ljugit om sin ålder och inte kunde hålla fingrarna i styr när småtjejer är nära. Jag tror att bilden är från efter han dömdes för det sexuella ofredandet och batikdamernas enorma kärleksstorm mot Arif hade pågått ett tag. Så en batikdam extra i form av Örnebjär gjorde väl varken till eller från.

Det kryper i mig

Det kryper i mig. Igen

Då var det dags för den där otäcka krypande känslan igen

Den krypande känslan

Ja det var en enorm kärleksstorm han fick av dem. Och den tog aldrig slut! Om ni missat eller inte tror mig så kolla igenom de länkade ovan. Detta alltså EFTER att han dömts för sexuellt ofredande av en 14-årig tjej på ett konfirmationsläger! Kärleksstorm mot förövaren och attack mot offret. Hur en vuxen man som ljugit om sin ålder hamnade på ett läger smörgåsbord med 14-15-åriga tjejer är det nog få som fattar men min gissning är att de inom kyrkan också är aktivister klädda i batik och därmed väldigt lätta att dupera. Kolla bara kärleksstormarna i inläggen som länkas ovan, hormonerna rusar okontrollerat i kvinnorna så fort han viftar på fingret… En av de ansvariga för lägret var också en av dem som gick i god för honom när han överklagade sin utvisning och därmed också är skyldig till att han kan vandra runt på stadens gator som en vanlig man. Och om han gör nåt mer så anser jag att bl a den personen i Svenska Kyrkan är direkt medskyldig till det i så fall och borde ställas till svars!

Enligt hans egna facebook är han hux flux 25 år numera. I sina kontakter med svenska myndigheter har han sagt att han är född 1998. Tror jag, det kan också vara det födelseår han fick vid åldersbedömning.

Såna tycker alltså Christina Örnebjär ska få stanna så att hennes, och andras, barn ska kunna se dem i ögonen. För det är nämligen vad det också innebär, det betyder inte bara att hon själv ska kunna se sina barn i ögonen utan också att andras barn ska behöva se dem i ögonen. Det är i alla fall inget jag vill att mina barn ska behöva göra eftersom man nog är riktigt jävla rubbad om man tycker det.

Så här går det när man medvetet har havererat migrationspolitiken totalt under massor av år…

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

114 kommentarer

 1. x

   /  06/05/2018

  Svara
 2. Pelle2

   /  06/05/2018

  Man behöver ju i och för sig inte enbart koppla ihop det ökande flyktingmottagandet med sexualbrott utan även med den ansträngning som hela samhället har utsatts för pg.a av flyktingextremisterna och godhetsapostlarna.
  Dessutom skapar man nu en rättsosäkerhet där människor godtyckligt får stanna kvar i Sverige även om dom inte har flyktingskäl.
  Vidare är det absurt att vi ger bidrag till ”papperslösa” som skall utvisas.
  Allt tack vare sådana som Ben och Jerry och andra aktivister..

  Svara
  • Kristian

    /  06/05/2018

   Unilever tycker det är kul med gratis reklam, tror jag. Man har sysslat med trams ganska länge:
   https://en.wikipedia.org/wiki/Ben_and_jerrys#Political

   Typiskt överklass/globalister: spännande experiment med populasen som man tror aldrig kan slå tillbaka. (Men, som Blyth säger: ”The Hamptons is not a defensible position.” Samma gäller Stockholms villaområden nära vatten.)

   Svara
  • hllviken

    /  06/05/2018

   Bojkotta hela |¢¿¥”X| ingår i Unilever

   Svara
  • hllviken

    /  06/05/2018


   Svara
   • Snabbt jobbat! Flera produkter är i utvecklingsfasen, har jag hört:
    * ”Ensamkommande banan” – Större kartong än de flesta väntar sig.
    * ”Ingen smak är illegal” – Innehåller lite av varje smak vi kommit på. Utom vanilj.
    * ”Öppna era våffelhjärtan” – Hjortron och rån. Mer rån än de flesta ville ha, tydligen.
    * ”Arnstadsplit” – En härlig kombination av motstridiga smaker. Storsäljare inom en liten grupp.
    * ”Friddolin” – Till skillnad från Piggelin (tuttifrutti) smakar den verkligen päron.
    * ”Lakrits-PUT” – Inte populär. Halva testgruppen tyckte den var för dyr, övriga reagerade negativt mot att vi sade ”lakrits.”
    * ”DÖ-strut” – Garanterat inte den smak du förväntat dig!

    Svara
    • Robban

      /  06/06/2018

     Ensamkommande banan är övermogen, trots vad den själv säger

     Svara
  • hllviken

    /  06/06/2018


   Svara
  • hllviken

    /  06/06/2018

   KaterinaMagasin: Afganledarinnan bor ihop med glassföretagets representant!

   Svara
 3. Har testat för länge sedan, men anser inte att kvalitén på glassen från Ben & Jerry är i paritet med det höga priset …

  Svara
  • Kronblom

    /  06/05/2018

   Jag åt en Ben & Jerry och aldrig mer. Någon timme senare var det som värsta salmonellan.
   I USA har man drivit hejdlöst med dem i årtionden. ”It was so hot today that Madonna was making out with both Ben and Jerry”

   Svara
 4. Kristian

   /  06/05/2018

  ”Shariafeminismen etablerad i Sverige”
  https://ledarsidorna.se/2018/06/shariafeminismen-etablerad-i-sverige/
  ”Shariafeminism är ett apologetiskt, bitvis faktaförnekande och historierevisionistiskt förhållningssätt till den sharialagstiftning som förtrycker främst kvinnor och barn.
  […]
  Detta är Ledarsidorna.se definition av shariafeminism och ej att förväxla med en akademisk vedertagen term då ingen sådan finns för detta fenomen ännu. ”

  Jag tycker definitionen är bra.

  (Delikatessjäv: Jag har investerat i Ledarsidorna.se och prenumererar.)

  Svara
 5. Rikard

   /  06/05/2018

  Hej.

  Rekommenderad musik till inlägget:

  ”Crazy Train”, Ozzy Osbourne.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
  • Kronblom

    /  06/05/2018

   I’ve listened to preachers
   I’ve listened to fools
   I’ve watched all the dropouts
   Who make their own rules
   One person conditioned to rule and control
   The media sells it and you live the role

   Svara
 6. MiT

   /  06/05/2018

  De som har möjlighet att åka till Uddevalla bör göra det för att stötta Lamotte men samtidigt vara beredda på att det kan bli livat…

  *https://www.facebook.com/joakim.lamotte/photos/a.721663931261534.1073741829.713993068695287/1790890881005495/?type=3*

  Svara
  • G

    /  06/05/2018

   Ja, alltid lika viktigt det han gör. Då jag inte kan åka dit eller titta live så väntar jag med spänning på efterrapportering om hur det gick och vad som eventuellt hände. Det lär väl säkerligen dyka upp en och annan relativist i hans reportage som ska låta alla veta att det minsann alltid varit så här…

   Svara
  • Jag kan förstå att hans journalistkollegor fortfarande kokar av ilska över att se människor uppmana till stening för att någon försöker intervjua människor och ta reda på vad som händer. Jag tror mig se en stor uppslutning i solidaritet inom snar framtid för Lamotte!

   Svara
  • Jans

    /  06/05/2018

   Undrar hur pressen kommer att hantera det om Lamotte blir utsatt för konkret våld? De vill väl helst låtsas som att han inte finns?

   Svara
 7. G

   /  06/05/2018

  ”Det är genusfeminism och identitetspolitik som splittrar samhället – inte nationalismen”
  http://katerinamagasin.se/det-ar-genusfeminism-och-identitespolitik-som-splittrar-samhallet-inte-nationalismen/

  Svara
 8. G

   /  06/05/2018

  Jag hoppas det inte är sant…

  Svara
 9. G

   /  06/05/2018

  Svara
  • Grodan Boll

    /  06/05/2018

   Som Atheism is Unstopable alla sönderplockningar av The young turks.
   Racebaiting som karriär, borde vara snubblande nära definitionen av ondska: att genom att avsiktligen ljuga och aktivt göra världen sämre för att sko sig ekonomiskt.

   Svara
 10. Lars

   /  06/05/2018

  Äcklig glass.

  Svara
 11. hllviken

   /  06/05/2018

  För att återgå till glassen

  Svara
 12. G

   /  06/05/2018

  ”Här struntar varannan i valet

  Valdeltagandet i landet ökar – men i många av Sveriges utsatta områden går det åt motsatt håll. I de 27 områden där det är sämst röstar inte ens varannan, visar Hem & Hyras granskning.

  Många talar nämligen varken svenska eller engelska.

  – De flesta här bryr sig helt enkelt inte. Man känner inte att man tillhör det svenska samhället, och många vill inte göra det heller, säger Fadhil, som har bott i Gårdsten i ett drygt decennium.

  Bara ungefär en tiondel av hans vänner har ett jobb. Resten gör vad de kan för att fördriva tiden.

  – Situationen är akut. Människor här måste engageras i samhället, missnöjet är oerhört stort. Det är därför jag röstar på Moderaterna – folk måste ut och jobba.

  Fadhil är emellertid ett undantag. Förra valet fick Socialdemokraterna tio gånger fler röster än Moderaterna i Gårdsten. Två S-anhängare är de äldre herrarna Saadon Momen och Saleh Feley. Med hjälp av en tolk berättar de att nästan alla deras bekanta röstar rött, om de alls går och röstar.

  – Inte många här vet mycket om politik. Vi är inte heller särskilt insatta, men det är min tro att Socialdemokraterna är bäst på att hjälpa de sjuka som behöver medicin, säger Saadon Momen. (forts)”
  https://www.hemhyra.se/nyheter/har-struntar-varannan-valet/

  Svara
 13. hllviken

   /  06/05/2018

  Kvinnor på Kärlekståget

  Svara
 14. Jag kan förvisso förstå varför Ben & Jerry gör detta – verkar som många som köper deras glass är vardagshipsters som tror att det är vardagslyx eftersom det är dyrt.

  Svara
  • Jans

    /  06/05/2018

   Alltså, hur många företag bryr sig om politik eller ens sina egna värderingar om de hittar en bra marknadsföringsstrategi? De har en målgupp som de vill sälja till. Big deal? De skrattar väl hela vägen till banken och skiter förmodligen fullständigt i kärlekståg och hazarer. Kunde de sälja glass med Adolf Hitler på förpackningen skulle de (eller någon annan) göra det också.
   Några sorter är rätt ok tycker jag men det finns godare glass.

   Svara
 15. MiT

   /  06/05/2018

  Jaha, det var därför

  Svara
  • MiT

    /  06/05/2018

   Eller?

   Svara
 16. Jonas

   /  06/05/2018

  Nu tror jag inte ni riktigt förstår Ben&Jerry. Om man tittar på batikhäxor och gambiaresenärerna så är de i regel överviktiga och psykiskt instabila. Vad gör överviktiga, psykiskt instabila personer när de är deprimerade? Jo, de äter glass så de är B&J’s största kundgrupp.

  Svara
  • Långt ifrån en perfekt bok, men kanske en början:

   https://www.theguardian.com/books/2013/feb/24/salt-sugar-fat-moss-review
   ”As Moss explains, the exact formulations of addictive junk foods (and drinks) are not accidental but calculated and perfected by scientists ”who know very well what they are doing”. Their job is to establish the necessary ”bliss point”, the precise amount of sugar, fat or salt guaranteed to ”send consumers over the moon”.”

   Svara
 17. hllviken

   /  06/05/2018

  Dessa invandringsfanatiker borde själva betala notan!

  Svara
  • Rikard

    /  06/05/2018

   Hej.

   Du som har en äldre anhörig
   Du som har ett barn med funktionshinder
   Du som själv är arbetsskadad
   Du som är utbränd, och deprimerad

   Fråga dina vänner som röstar på något av partierna i sjupartiregeringen varför du, eller din anhörig, inte får kosta 16 000:- per dygn.

   Jag sätter en krona på att de svarar (om de svarar): ”Det är en helt annan sak, ju”.

   Jag har ihop med ett par bekanta tittat på vad kostnaden per dygn borde vara:

   >Tre mål mat med tillräckligt näringsvärde går att få för drygt tio kronor per portion (baserat på ett vanligt hushåll; med storskalighet sjunker kostnaden).
   >Kläder varierar beroende på var i Sverige, men är i stort sett en engångskostnad per år, och kläder samt skor kan fås för under femtusen per person och år.
   >Boende kan enkelt göras billigt genom att låta de påstådda flyktingarna under överinseende bygga stockhus; dessa hus tätas enkelt med torrt gräs och näver och håller värmen väl (det dög åt finska soldater under brinnande krig och trettio graders kyla).

   Och så vidare.

   Oräknat kostnaden för administrativ hantering och transport till flyktingläger kan årskostnaden fås ner till mellan femtontusen och tjugotusen kronor per person och år.

   Allt som saknas är mod och vilja.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • hllviken

     /  06/05/2018

    Håller med dig – utom att släkt och vänner är så korkade så att de gått på invandringspropagandan…

    Svara
   • hllviken

     /  06/05/2018

    ..

    Svara
   • utlandssvensk

     /  06/05/2018

    @ Rikard,

    Jag blev ursprungligen motståndare till massinvandring i mitten av 1980-talet pga. att jag fick reda på att en av de ”fina” kommunerna i Stockholm järnhårt prioriterade ”flyktingar” i bostadskön. På den tiden fanns inte internet, men jag ringde och pratade med ansvarig person, som då läxade upp mig för min bristande medmänsklighet samt förklarade att nykomlingarna var ”flyktingar enligt FN”. Så då tog jag reda på FNs definition av flyktingar och kunde sen lätt konstatera att den inte hade mycket att göra med den svenska.

    På den vägen var det sen. Staten i Sverige har genomgående satt invällarna före svenskarna hela vägen. Det har hållit mig arg, även om det länge knappt var någon annan som brydde sig.

    När Stockholms kommun öppet införde ett system som delade ut betydligt mer pengar per elev till de med invandrarbakgrund höll jag på att explodera. Det bör ha varit cirka 2003, men det var då nästan omöjligt att hitta en svensk som var villig att ta ställning mot detta. Det var f-n otroligt!!!!

    Jag har tjänat stora pengar i mitt liv men alltid stört mig något otroligt på den behandlig som de svaga och fattiga svenskarna har utsatts för. De har fått betala priset för medelklassens rent förbannade hyckleri.

    Men ok, jag stoppar där. Du kan väl gissa fortsättningen som jag hade tänkt att skriva, men nu biter vi alla ihop och gör vad vi kan för de sverigevänliga partierna. Även de som har röstat 7K hela livet är välkomma att ta ett första steg mot rehabilitering!

    Svara
    • hllviken

      /  06/05/2018


     Svara
    • Vic

      /  06/05/2018

     När du skrev ”mitten av 80-talet” reagerade jag en aning. Många av oss yngre har nog svårt att förstå hur länge detta pågått. Chockerande nog har jag också hört rykten om att självaste Palme i mitten av 80-talet, i mer privata sammanhang, ska ha uttryckt ett missnöje över hur dåligt multikulturismen fungerat (dock inget jag kan bekräfta). Alltså den politik han själv införde. Och nu 30 år senare sitter hans efterträdare och bedriver samma politik, även om de visat på någon sorts populistisk vilja att strama åt.

     Svara
     • hllviken

       /  06/05/2018


     • hllviken

       /  06/05/2018

      Den invandrade Översteprästen Olof Palme predikade för de etniska svenskarna vilken inställning de skulle ha till i n v a n d r a r n a!

     • Jans

       /  06/05/2018

      Många av oss äldre är också en smula chokade. På grund av hur jag växte upp och vad jag gjorde sedan har jag inte förrän de senaste tio åren begripit vad som faktiskt pågått. Att läsa DN under dessa år gjorde inte saken bättre. Vi som inte själva hade förstahandserfarenheter av immigrationens konsekvenser blev metodiskt förda bakom ljuset i decennier.

     • utlandssvensk

       /  06/05/2018

      @ Jans,

      ”Att läsa DN under dessa år gjorde inte saken bättre. ”

      DN spelade tidigt en huvudroll i dramat. Från mitten av 60-talet lät de David Schwarz driva en kampanj för att göra Sverige mångkulturellt. Allt började när han den 21 oktober 1964 publicerade en artikel i Dagens Nyheter, rubricerad Utlänningsproblemet i Sverige.

      Det enhälliga riksdagsbesluet 1975 var ett direkt resultat av denna kampanj och Schwarz hade även viss direktkontakt med Palme.

    • Tor

      /  06/05/2018

     De som aldrig kommer i kontakt med invandringen fattar inte vilka problem det innebär.

     Jag växte upp i en liten bruksort i Bergslagen med extremt hög invandring från framförallt Finland.
     Bruket behövde arbetskraft.
     Tror ni att de som hade jobb i Finland lät sig värvas?
     Nej det var förstås folk som inte hade jobb.
     Många var väldigt arbetsamma och hade upp till 3 jobb.
     Samtidigt var hade väldigt många problem med spriten.
     Väldigt stor del av alkisarna på stan var finnar.
     5 av 6 busar i min klass var finnar.
     Kommer bara ihåg finnar som sniffade tinner och knarkade.
     Det var en förfärlig ort att växa upp på.
     Nu hade ju de flesta jobb – och ändå var det stora problem.
     Krav på egna klasser med bara finska.
     Hemspråksundervisning där barnen själva kunde välja vilka lektioner de ville hoppa över.
     Enda flyktingarna som kom till samhället och snabbt försvann var Vietnamesiska båtflyktingarna. Väldigt trevliga och välutbildade (inte på svensk historia….)

     Samma sak har hänt sedan 70-talet.
     All invandring har skett till små orter eller till speciella stadsdelar. På så sätt har inte vanligt folk kommit i kontakt med invandringens problem.

     De sägs att SDs väljare från början var
     Arga
     Arbetslösa
     Män
     Jag kan tro att det är sant.
     De som först upptäckte de stora nackdelarna var just dessa män som konkurrerades ut både på möjliga jobb och att deras bostadsområden förvandlades till Mellanöstern.

     Svara
     • utlandssvensk

       /  06/05/2018

      @ Tor,

      ”De sägs att SDs väljare från början var
      Arga
      Arbetslösa
      Män
      Jag kan tro att det är sant.”

      Innan SD fanns NyD, som jag då röstade på. Nu är det ju ett tag sen, men inte tror jag att de kom in i riksdagen med främst de arbetslösas röster. Men säkert var det mest män, det är det nästan alltid i immigrationskritiska partier i västvärlden.

      Vad gäller SD hade de nog länge en övervikt av folk som av olika skäl inte hade så mycket att förlora. Det var nämligen farligt på riktigt att företräda det partiet i många år. Detta var en stor skillnad mot NyD några år tidigare. De som vågade var mest yngre män utan familj och pensionärer. Jag vågade inte bland annat pga. mina barn.

      Bland de unga männen var det få som hade några kvalificerade jobb. Då fick man nämligen sparken om man gick med öppet i SD. Det drabbade t.ex Richard Jomshof flera gånger.

      Jag har röstat SD sen 2002 och följt partiet hela vägen. Gud vad de har blivit utsatta! Hotade, misshandlade, nekade att ha möten, nekade att annonsera, osv, osv. Flera ur ledningen har i princip drivits i landsflykt och en del har begått självmord.

      Att Jimmie och hans gäng fortfarande står upp är nästan ett mirakel och de är alla hjältar. Fast i år kanske det ändå blir AfS för mig. Men för första gången på mycket länge är det ett svårt val…..

     • Kronblom

       /  06/06/2018

      Min far kom hit från Finland för mer än 70 år sedan men till skillnad från vissa av sina landsmän var han arbetsför, nykter och kyrklig. Han blev arbetsgivare åt hundratals, även andra finnar. Vissa klarade flytten, andra klarade inte mer än något år innan de åkte hem med svansen mellan benen. Kom man då på besök till Finland i en Mercedes sa de ”ohhoh” medan en Ford (finnmersa) bara blev ett ”noh”. En åsikt då i Finland var att de som flyttade till Sverige var antingen veklingar, kommunister eller bögar. Finland har till skillnad från Sverige aldrig varit politiskt vänster. 1917 avrättades tusentals bolsjeviker av den vita sidan.

      Hemspråksundervisning som man började med för ca 50 år sedan var bortkastad och istället för att bli tvåspråkiga blev de flesta halvdåliga på båda språken. Vi fick bara prata svenska hemma inom familjen. Det är en sak att tala med viss brytning eller dialekt men har man inte goda kunskaper i språket kan man inte uttrycka sig korrekt i varken tal eller skrift.

      Finska fylltrattar var illa sedda både i Finland och Sverige av andra finnar och man tog avstånd. Svenskar har ofta en flat och ursäktande inställning till sånt beteende medan de som var kvar i Finland ibland hamnade på nåt härberge där de mer eller mindre uppmanades att supa ihjäl sig eller flytta till Sverige.

      När Kubaner började fly till Florida i början av 80-talet så tömde Castro fängelserna på allt möjligt utom politiska fångar för att låta USA ta smällen. Många säger samma saker om de som fraktas upp till Europa och familjer ser en möjlighet att bli av med de missanpassade i mängden.

   • Melmac

     /  06/05/2018

    Bert Karlsson fixadendet för knappt 400 per dygn, hur fqn är detta möjligt?

    Intressant på Radio Bubb.la
    Över 50 000 uppehållstillstånd utdelade av Migrationsverket de fem första månaderna 2018 by bubb.la #np on #SoundCloud

    Svara
 18. Senior

   /  06/05/2018

  Väl rutet!

  Sista stycket förtjänar att upprepas:

  ”Såna tycker alltså Christina Örnebjär ska få stanna så att hennes, och andras, barn ska kunna se dem i ögonen. För det är nämligen vad det också innebär, det betyder inte bara att hon själv ska kunna se sina barn i ögonen utan också att andras barn ska behöva se dem i ögonen. Det är i alla fall inget jag vill att mina barn ska behöva göra eftersom man nog är riktigt jävla rubbad om man tycker det.”

  Svara
  • Leif

    /  06/06/2018

   Örnebjär har nog missuppfattat sitt uppdrag. Det är inte hennes barn som röstat in henne i riksdagen.

   Svara
  • Senior

    /  06/05/2018

   Men hur f*n kan kommunisterna i V gå 1.7% uppåt?

   Svara
   • Vic

     /  06/05/2018

    Min tolkning är att det har med hur paritet framställer sig att göra. Jonas Sjöstedt är i mitt tycke den mest principfasta och sympatiske av partiledarna i vänsterblocket och de har gått på ganska hårt med populära frågor som att stoppa vinster i välfärden och så vidare (vilket förstås är ett idiotförslag, men går säkerligen hem hos de som vill bedriva ol’-fashion-klasskamp). Vinst på 0,6% från både S och MP, tycker jag indikerar på att min tolkning kanske inte är helt galen.

    Svara
    • Vic

      /  06/05/2018

     1,2 från ”övriga partier” lär ju vara mestadels från FI.

     Svara
   • Jans

     /  06/05/2018

    Det är Miljöpartister som är besvikna.

    Svara
  • http://www.fristad.eu/2018/06/chocken/
   ”I maj 2010 och 2014 överskattade SCB det socialdemokratiska väljarstödet med mellan 3 och 4 procentenheter.”

   Svara
   • Olof

     /  06/05/2018

    22% som inte vill medverka. Undrar hur fördelningen ser ut inom de 22%’en… blyga socialdemokrater som inte vill uppge partisympati till våra numera genompolitiserade myndigheter? Eller vänta…

    Svara
    • Ni är väl alla med i diverse opinionspaneler? Jag är god miljöpartist i minst en!

     Svara
  • Jonas

    /  06/05/2018

   På måndag, den 11:e, så släpper de hela undersökningen med rådata 🙂

   Svara
 19. hllviken

   /  06/05/2018

  ,,,

  Svara
  • Jans

    /  06/05/2018

   Men varför?
   Vad är planen på sikt med detta?

   Svara
   • ”På sikt?” Vad betyder det?
    Man får känna sig god just nu, räcker inte det?

    Svara
 20. Svara
 21. Sluta säg att det inte finns roliga komiker till vänster. Greider är hur kul som helst!

  Svara
  • hllviken

    /  06/05/2018

   Jag skrattar inte åt Greider, Özz, Soran och allt vad dessa ”komiker” heter men det finns en vars uttalanden får mig att skratta så jag trillar av stolen: Henrik Arnstad!

   Svara
  • hllviken

    /  06/05/2018


   Svara
  • hllviken

    /  06/05/2018

   ,,,

   Svara
 22. Jonas

   /  06/05/2018

  Unilevers varmärken i Sverige, tyvärr också GB

  AXE, Becel, Cif, Comfort, Dove, Hellmans, Knorr, Lipton, Rexona, Sunsilk, TRESemmé, Vaselin, Ben&Jerrys, Neutral, Toni&Guy, GB, Milda och Via

  https://www.unilever.se/brands/

  Svara
  • hllviken

    /  06/05/2018

   Ööööh, jag som älskar GB-glass!

   Svara
   • Beklagar, det blir till att sluta äta glass, göra bil, bära kläder, äta mat, och duscha!

    Svara
    • Kronblom

      /  06/05/2018

     Vaseline is:
     For use in orifices God didn’t intend for nature to lubricate
     The bugger’s friend
     A lubricant to the ”back-door”
     Partcularly good for chaps
     Indispensable for loosening a Camel’s butt

     However, you cannot walk into Sodom and Gomorrah and make jokes at the expense of the local inhabitants.

     Svara
    • Jans

      /  06/05/2018

     Konsumentmakt är överskattat. Det är vid valurnan det avgörs i en demokrati.

     Svara
     • Jonas

       /  06/05/2018

      Jo, det är väl det 😦
      Det enda jag köper av deras varumärken är GB men även om Unilever inte kommer att gå under av det så kan jag välja ett alternativ nån gång ibland som hämnd 😉

  • hllviken

    /  06/05/2018


   Svara
  • The Perfect Man

    /  06/06/2018

   Den godaste glassen gör man ändå själv… en trea grädde och två äggulor. Vispa grädde och äggulor separat. Blanda i dom smaker du vill ha med äggulorna och rör ihop allt. Frys in. Klart!

   Svara
 23. MiT

   /  06/05/2018

  *https://www.facebook.com/ProjektetMannenMyten/posts/735763926814336*

  Svara
 24. Melmac

   /  06/05/2018

  Den glassen borde inte få lov att kallas för glass. Det är frusen kemisk sörja!

  Svara
 25. Dreadlock

   /  06/05/2018

  OT: 1 styck awesome produktion av en kille som kallar sig PSA Sitch. Kolla in hans kanal !
  mardrömslik,underhållande med stor dos artistisk kreativitet.

  Svara
 26. ”50 – 70 PROCENT UTLÄNDSKA MÄN I SVENSKA STÄDER – ALLVARLIG DEMOGRAFIFÖRÄNDRING DET ÄR TYST OM I VALRÖRELSEN”
  https://samtiden.nu/2018/05/50-70-procent-utlandska-man-i-svenska-stader-allvarlig-demografiforandring-det-ar-tyst-om-i-valrorelsen/

  ”GÄSTSKRIBENT GUNNAR SANDELIN: SVERIGES STORA DEMOGRAFISKA FÖRÄNDRING”
  https://detgodasamhallet.com/2018/05/24/gastskribent-gunnar-sandelin-sveriges-stora-demografiska-forandring/

  Om det inte är en invasion, vad skall man kalla det?

  Svara
  • Kronblom

    /  06/06/2018

   Vilka är dom? Vad gör de här?
   1 pluton = 20-40 soldater
   1 kompani = 80-200 soldater
   1 bataljon = 400-1200 soldater
   1 brigad = 1500-3500 soldater

   Svara
   • Alternativt kan man räkna ut hur många gånger den samlade försvarsmakten det motsvarar. Tre-fyra gånger så stort? Och då räknar jag in Hemvärnet och Lottakåren.

    Svara
 27. MiT

   /  06/05/2018

  Svara
 28. MiT

   /  06/05/2018

  Svara
 29. MiT

   /  06/06/2018

  Svara
  • Johan A

    /  06/06/2018

   Men har det inte varit så här i alla tider? Det måste vara den ökade anmälningsbenägenheten ™ som slagit till igen!

   Svara
 30. Gorby

   /  06/06/2018

  Katerina Janoush avslöjar att Ben & Jerry chefen Soledad Piñero Misa bor ihop med aghanaktivisten Fatemeh Khavari på trendiga Södermalm i Stockholm.

  ”Få har väl undgått notera att den sötsliskiga amerikanska glassen av märket Ben & Jerry hamnat i blåsväder då de offentligt valt att stötta den kontroversiella afghanamnestin, om vilken riksdagen ska rösta torsdagen den 7 juni. 56% av svenska folket är emot att de afghanska männen, av vilka 78% ljugit om sin ålder för att framställa sig själva som minderåriga och därför åtnjuta den behandling som barn får, ska få stanna kvar i Sverige. Vad färre vet är att Ben & Jerry chefen Soledad Piñero Misa bor ihop med aghanaktivisten Fatemeh Khavari på trendiga Södermalm i Stockholm. Självklart uppstår frågorna hur mycket Unilever, företaget bakom Ben & Jerry, plöjer ner i afghanaktivismen och påverkansoperationerna som nu splittrar Sverige? Kan politikerna rentav ha mutats med Unileverpengar?”

  http://katerinamagasin.se/har-politiker-mutats-ben-jerry-chef-ar-sambo-med-afghanledaren-fatemeh-khavari/

  Svara
  • Gorby

    /  06/06/2018

   Och enligt hitta.se är Fatima Khawari endast 18 år.
   https://www.hitta.se/fatima+khawari/stockholm/person/yzdTTgsssw

   Svara
  • MiT

    /  06/06/2018

   På tal om påverkan inför valet alltså… Här har vi ett multinationellt företag som NÄSTAN direkt påverkar svenska politiker och valet…

   Svara
  • G

    /  06/06/2018

   Har läst någon artikel tidigare om att B&J är lite av politiska (Dem) aktivister i USA. Men inte fan skulle jag ens gissa att en chef för norden skulle ha någon slags privat aktivistrelation till afghanerna på något sätt, och absolut inte vara sambo med ”afghanledaren”. Det är ju helt otroligt. Om man ska tänka vem som tog kontakt med vem och hur det började, ja, inte fan fick Khawari för sig att kontakta en chef på ett glassföretag, säkerligen måste det vara chefen som tog första kontakten med afghanerna pga sina aktivistiska intressen, För det är väl ingen som tror att dessa två träffats helt random som vem som helst, som i kön i mataffären. Nej.

   Svara
 31. Gorby

   /  06/06/2018

  Svara
  • Johan A

    /  06/06/2018

   Tyvärr kan jag inte åka till Sweden Rock detta år och inte heller till Medeltidsveckan i Visby – den andra festivalen där ytterst få sexualbrott begås. Undrar hur det kan vara så… Kan det vara för att det även där är extrem brist på intresse från MENA-folk att närvara?

   Svara
 32. Gorby

   /  06/06/2018

  Svara
  • Kan de inte samarbeta med bokförlaget Sagolikt?
   Ser fram emot följade böcker på arabiska:

   Jösta och Johan
   ”Girafferna Jösta och Johan vill ha ett litet barn, fast de är av samma sort, likadan och likadan.”

   Prinsessan Kristalla
   ”Den normbrytande historien om prinsessan som blev kär i en tjej av folket!”

   Kalle med Klänning
   ”När Kalle har sommarlov får han sin kusins gamla klänning med silverprickar. Kalle älskar klänningen, den är mycket svalare och skönare än hans skjorta och byxor. Och när han börjar skolan efter sommaren så vägrar han ta den av sig.”

   Svara
 33. G

   /  06/06/2018

  ”Kan du sluta filma och gå härifrån” – Joakim Lamotte möttes av bråkmakare och flaskkastning när han livesände i Uddevalla
  …..
  I inledningen så berättar Joakim Lamotte att han blivit hotad inför sitt besök i Dalaberg. Det finns de som inte vill att han ska göra sitt reportage. Lite senare, ungefär 8:45 in i livesändningen, så träffar Joakim Lamotte en man som bor i Uddevalla.

  – Det är inte så kul här, säger Uddevallabon som beskriver situationen som svår för barnfamiljer, han är själv pappa.

  – Min flickvän ligger vaken på nätterna, berättar mannen för Lamotte och berättar om hur det är polislarm, bråk och stenkastningar.

  En kvinna ansluter sig till Lamottes och Uddevallamannens samtal, hon tror att bråkmakarna är dåligt uppfostrade.

  Plötsligt så hörs en röst skälla på bruten svenska:

  – Kan du sluta filma och gå härifrån!

  – Ska jag sluta filma, frågar Lamotte.

  – Ja, du får sluta filma och gå härifrån. Du är inte välkommen i Dalaberg, säger den arge mannen.

  Både kvinnan och Lamotte protesterar. Men den arge mannen fortsätter att framhärda.

  – Du är inte välkommen i Dalaberg.

  Till slut ger sig den arge mannen iväg.

  – Det är bedrövligt att han bara kan med att uppträda på det sättet. Jag förstår inte det. Ta ungen i hampan och skicka hem honom till mamma, säger en äldre kvinna luttrat. Hon berättar att hon och flera andra inte bor i Dalaberg men åkt dit på kvällen för att stötta Joakim Lamotte.

  Senare i sändningen så kastas något föremål, troligen en flaska, mot Joakim Lamotte. Föremålet missar Lamotte och träffar i stället en en svensk man bredvid som blir upprörd och konfronterar den grupp med invandrarungdomar som samlats. Det uppstår tumult.

  När det lugnat ner sig konstaterar den svenske mannen:

  – Jag är svensk och jag står för att Sverige tar in alldeles för många invandrare. Sverige tar emot alldeles för mycket mot vad man klarar av.

  En äldre invandrarkvinna som bor i Dalaberg vill ha hårdare tag och utvisning av kriminella invandrare.

  – Jag har också varit ung. Men jag brände inte bilar, jag brände inte däck. Var är deras familjer, undrar kvinnan.

  Kvinnan tycker att familjerna måste ta hand om sina söner, se till att de sköter sig.

  – Klarar de inte det så ska de ut. Bara ut, säger hon.

  Under livesändningen så träffar Joakim Lamotte på en yngre man med huvan uppdragen som ger sin teori om stenkastningarna.

  – Stenkastningar och sånt, jag vet inte varför folk gör det, men jag tror för att man har tråkigt, vad ska man göra, säger mannen.

  – Jag hade också tråkigt när jag var liten, jag kastade inte sten för det, invänder Joakim Lamotte.

  Mannen med huvan säger också att han inte bryr sig om att det är stenkastningar mot bilar.

  – Det är stenkastningar bredvid där jag bor, jag bryr mig inte. Det är inte så att jag kommer gå ut och säga till dem att sluta kasta sten. De får göra så, säger han.

  Se hela livesändningen här:…”
  https://nyheteridag.se/kan-du-sluta-filma-och-ga-harifran-joakim-lamotte-mottes-av-brakmakare-och-flaskkastning-nar-han-livesande-i-uddevalla/

  Svara
 34. Gorby

   /  06/06/2018

  Svara
 35. Nilsson

   /  06/06/2018

  ALL aboard the l̶o̶v̶e̶ rapetrain! spelar ingen roll om det är bokstavligen eller inte, biljettpriset är redan betalt genom skatten, så det är bara att hoppa på.

  Svara
 36. Det är ett marknadsföringstrix för Ben&Jerry. Gerillamarknadsföring kallas det också ibland.

  Svara
 1. Gerillamarknadsföring – Glassföretaget Ben & Jerry’s ägs av Unilever | Vetenskapliga partiet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: