Religiösa stollar

Religiösa stollar finns det gott om i Sverige, en hel del är importerade men vi saknar sannerligen inte inhemska fullblodsidioter heller!

Det senaste exemplet är en Mats Hermansson i Visby som drog igång hela klockspelet när Thomas Gür pratade vid ett litet möte vid kyrkan med enda syftet att sabotera. Hermansson ljög och hittade på en massa om varför så särskilt kristen är han nog inte. Nog för att även kristna kan dra en vals då och då men Hermansson staplade dem på varandra trots att ett av de tio budorden är att man inte ska ljuga.

Men det är som vanligt när det handlar om religion, den används för att tysta de man tycker är misshagliga på något sätt. Ingen skillnad på Hermansson och valfri jihadimam.

Men de får fan sluta vara så pinsamma, hålla på att påstå att ”det var fara”, att ”folk var rädda” osv. Det är fan så pinsamt att det kryper i mig! Jag skäms för dem så mycket att jag bara klarar av att titta med ena ögat när jag skriver det här. Så pinsamma är de.

Hermansson påstod även att det var otrevlig stämning på platsen. Ja det kan lätt bli så när en tölp som Hermansson förstör för vanliga hyggliga människor som vill lyssna på någonting och sen ljuger och hittar på om varför han förstörde för att till sist gömma sig. Såna människor förtjänar ingen respekt. Han förtjänar att kallas ohyfsad tölp. Skitstövel. Jubelidiot. Osv.

Småpåve i Visby domkyrka

Men Hermansson är en välkänd småpåve.

Och nmr ja, är nog bättre att se till att de inte är i Almedalen alls. De är bara där för att förstöra för vanliga hyggliga människor.

Men media! För helvete, de blåser på som om Hitler har återuppstått och intagit Gotland! Ge dem inga artiklar eller rubriker, det är ju vad de fiskar efter hela tiden och media sväljer glatt betet varje gång. Media kan alltså inte motstå den där feta daggisen som de agnat kroken med utan bara måste hugga varje gång och nmr vevar nöjt in storfångsten varje gång.

Jag är skitless på hela spektaklet och då är jag inte ens där. Hela staden verkar bara vara fylld med idioter.

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

48 kommentarer

 1. weasel

   /  07/05/2018

  Nu har Jan Björklund, Annie Lööf, Jonas Sjöstedt och Stefan Löfven hållit sina tal i Almedalen där dom har berättat för oss väljare om vilka reformer dom planerar och vilken politik dom vill driva och vilka visioner dom har för Sverige.
  Och efter att ha genomlidit de fyra partiledarnas tal så kan jag sammanfatta deras reformer , politik och visioner ungefär så här ;
  SD är hemska så vi måste hindra SD från att få inflytande.

  Eller…nja, förresten….kanske var jag lite orättvis nu. Det var ju faktiskt inte bara prat om SD. Stefan Löfven kom faktiskt med ett förslag på en reform ;
  Pensionärerna skulle få 70 % av sin lön i pension.
  Om 40 år.

  Så,
  år 2058 kommer alltså dagens fattigpensionärer få sig ett ordentligt ekonomiskt lyft.
  Den yngsta av dom är då 105 år gammal.

  Jag avskyr NMR, men om jag jämför med Jan, Annie, Jonas eller Stefan så känns dom faktiskt riktigt normala. 😦

  Svara
 2. ”Fuck everybody, now that I think about it!”
  -George Carlin

  Svara
 3. Är det någon som ens tror på förintelseförnekarna i NMR än de som tror att jorden är platt?

  Svara
  • Olof

    /  07/06/2018

   Får säga att jag inte riktigt förstår poängen med förintelseförnekande. Det tycks onekligen ha väldigt mycket likheter med flat-earthers där det verkar som den bakomliggande motivationen är just konspirationsteori för konspirationsteorins skull. Ens om det skulle stämma så… vad?

   Svara
   • Ivar L

     /  07/06/2018

    Föreintelseförnekelsen är väl en del av idén om den judiska konspirationen som är en av de mest grundläggande aspekterna på nazism. Att det finns ett diffust hot från judarna där de står i kulisserna och drar i trådarna till ett falskt skådespel ämnat att lura oss andra.

    Svara
    • Olof

      /  07/06/2018

     Ja, precis? Jag menar, att försöka rehabilitera Hitlers anseende eller nazismen med förintelseförnekelse tycks helt meningslöst, helt oavsett de saker som ifrågasätts är deras gärning mörk nog för att ses som en måttstock för ren ondska. Kanske om förnekarna inspireras av kommunisternas ursäktande av gulag? Men även det är ju inget som går hem hos andra än ett litet fåtal.

     Så då kvarstår ju just konspirationsteorin för dess egen skull (och/eller som en del av demonisering av judar).

     Svara
    • Kristian

      /  07/06/2018

     En annan del av samma utmärkta artikel:

     ”Statsministerns tigande samtycke skapar osäkerhet”
     https://ledarsidorna.se/2018/07/statsministerns-tigande-samtycke-skapar-osakerhet/
     ”Nazismens starka symbolspråk är ett kraftfullt argument för antirasistiska och antinazistiska rörelser och där offren, judarna, mest är till besvär i debatten. Genom att separera offren från nazismen kan även nazistargumentet användas mot judarna på sikt.”

     Svara
     • Melmac

       /  07/06/2018

      Det var ju därför Morgan Johansson blev skitsned i debatten med Mattias Karlsson. Han vet att Karlsson har rätt, det finns bildbevis på det, men han kan inte säga nått eftersom det skulle ge Karlsson rätt och SSU skulle bli rasande på moderpartiet!

 4. Gorby

   /  07/05/2018

  Svara
 5. Mike E

   /  07/06/2018

  Domprosten Mats Hermansson är dessutom Hamas sympatisör så han är ett rigtigt ruttet äpple.

  Svara
 6. weasel

   /  07/06/2018

  När det gäller NMR´s närvaro i Visby så tycker jag att media överdriver ;
  Sverige har aldrig varit tryggare och det har alltid funnits nazister i Visby.
  Redan för 70 år sedan fanns det en hel del nazister i Sverige. Det är bara anmälningsbenägenheten som har ökat.
  Det hjälper inte att ropa på ”förbud” och ”hårda straff”.
  Vi måste istället satsa mer resurser på skolan och få ner arbetslösheten. Lösningen är inte att förbjuda NMR. Lösningen är sociala insatser och en rättvis arbetsmarknadspolitik.
  NMR-resenärerna måste få hjälp och stöd . Kommunerna och socialsekreterarna bör hjälpa NMR-resenärerna med utbildning, bostad och jobb så att dom kommer in i samhället.
  istället för att bemöta dom med hat och avsky bör vi bemöta dom med kärlek- för kärlek segrar över hat.
  Om vi nu bara ägnar oss åt att kärleksbomba Visby och gör handhjärtan så kommer det nog att ordna sig.

  Eller gäller inte det resonemanget längre…? 😦

  Svara
  • Rikard

    /  07/06/2018

   Hej.

   Snälla/-e, kan du inte försöka få in den texten i en dagstidning?

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • weasel

     /  07/06/2018

    @Rikard ;

    Jo, ”försöka” kan man ju alltid, men det är nog mer sannolikt att jag möter en flygande gris än att någon dagstidning tar in texten…

    Svara
  • Gigas

    /  07/06/2018

   Handhjärtan och kärlek biter inte på det etniska svenskarna då de är rasistiska och onda på grund av sitt DNA. Det kom det Rasbiologiska institutet fram till men uppifterna har varit hemligstämplade fram till nu. Dessutom bekänner sig många etniska svenskar inte till någon tolerant och kärleksfull religion. Mats Hermansson är ett undantag som bekräftar regeln.

   Svara
 7. MiT

   /  07/06/2018

  o_O

  Svara
  • Kristian

    /  07/06/2018

   Framtidsfokus? Dags att bli bekant med dem man kommer att samarbeta med hela nästa generation?
   Låter klokt.

   (Jag förutsätter här att Ungsvenskarna är SD och inte NMR eller dylikt. Har haft dålig koll förr!)

   Svara
 8. Rikard

   /  07/06/2018

  Hej.

  Vill man detronisera grupper som NMR ser man till att styra om så att man själv inte framstår som lika usel. Kan man dessutom förvalta sitt förtroendeuppdrag på så vis att de saknar minsta belägg för sina påståenden, tja då kommer inte många att orka lyssna på dem.

  Eller så kör man ända in i kaklet med att insistera på att man kan strunta i allt vad verklighet och empiri heter, och hävda att all kritik av ens politik – teori som praktik- är rena ondskan.

  Det har ju fungerat gentemot SD, eller hur var det nu?

  Dessutom, även om någon som har hej-kom-och-hjälp-mig-åsikter (förnekande av Förintelsen, intelligent design, feminism, marxism, hollow Earth osv) så betyder det inte per automatik att allt de säger är fel – säger Gudrun Schyman att det regnar så kan jag åtminstone titta efter först, och inte förneka att regn kan existera, om någon förstår hur jag menar.

  Så Löfven, et consortes: sluta suga, släpp sargen och kom in i matchen!

  Fast jag hade nog hellre sett en uppsättning av Valdemar Atterdag brandskattar Visby mk II: den här gången med borgare, präster och adel utanför muren och vanliga gutar och svenskar innanför…

  Seriöst, eventuella politiker som smygläser här: ni är usla som människor och usla på era uppdrag. Ni är i färd med att göra Obamas och Demokraternas misstag: legitimera ytterst tveksamma metoder i tron att ni inte kan förlora.

  När den som tar över efter er sedan använder era metoder mot er kommer ingen av oss att höja rösten, annat än i hån och hyllning.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
 9. MiT

   /  07/06/2018

  Svara
 10. michael.

   /  07/06/2018

  Mats Hermansson borde stå och ringa i kyrkklockorna året runt eftersom han är en fara för demokratin och yttrandefriheten.

  Svara
 11. x

   /  07/06/2018

  Svara
 12. Kristian

   /  07/06/2018

  ”Statsministerns tigande samtycke skapar osäkerhet”
  https://ledarsidorna.se/2018/07/statsministerns-tigande-samtycke-skapar-osakerhet/
  ”Socialdemokraterna har haft en uttalad strategi, utarbetad av tidigare Broderskapsrörelsen numera Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, att vara förstahandsval för muslimska migranter. Med dessa migranter följer per naturlighet en strukturell och systematisk antisemitism vilket förklarar statsministerns lama förhållningssätt till denna form.”

  Det finns alltså minst en Socialdemokrat som ser uppenbara samband. Kan vi rösta på Westerholm men slippa S?

  ”2015 bjöds till exempel inte Umeås judar in vid åminnelsemanifestationen på årsdagen till Kristallnatten då judisk närvaro skulle ha varit för provocerande för vissa […]”

  Kan någon förklara detta för mig? Hur går det ihop rent logiskt? Det slår slint i hjärnan när jag försöker kombinera det här? (Jag vet, förklaringen har redan givits ovan. Röster.)

  Någon vänsterbliven (skall börja använda det konsekvnent, bra ord) efterlyste för ett tag sedan ”mer Corbyn” i svensk vänster. De har redan anammat det viktigaste tror jag …

  Svara
  • Olof

    /  07/06/2018

   ”Kan vi rösta på Westerholm men slippa S?”

   … går det bra med tvärt om…?

   Det känns verkligen som det skulle vara bra för S framtid att dela sig i ett tokvänsterparti och ett gråsosseparti. Jag har aldrig varit sosse, men i kontrast till toksossarna får jag nästan lust att rösta på en gråsosse (och skall jag vara ärlig, de aspekterna som gjort S oaptitligt för mig, typ löntagarfonder, prussiluskande, etc, har antingen inte hört till gråsossefalangen eller delas rätt mycket med olika högerpartier med. Jag tror MED är det första parti på länge där jag kan ställa upp på större delen av programmet).

   ”Kan någon förklara detta för mig? Hur går det ihop rent logiskt? Det slår slint i hjärnan när jag försöker kombinera det här?”

   Vadå, det går väl jättebra? Kristallnatten skedde ju just för att vissa tyckte att judisk närvaro i Tyskland var alldeles för provocerande. Då är det väl helt naturligt att även de som firar minnesdagen av kristallnatten i Umeå tycker att judisk närvaro skulle vara provocerande?

   Däremot verkar Arbetarpartiet i Umeå ha tappat några bitar ur sitt namn. Skall det inte vara Nationalsocialistiska Arbetarpartiet?

   (Kan ha innehållit spår av sarkasm…)

   Svara
  • Senior

    /  07/06/2018

   Det är väl kännetecknande för en vänsterbliven att de saknar konsekvenstänk?

   Anledningen till deras brända säkringar är som vanligt denna ”klasskamp”; de måste ju uppfinna såväl dessa klasser som företrädare för dem.

   Alla dessa ideologier är identiska med varann, förutom vilka de utser till fiender i sin klasskamp. Vissa pekar ut judar som den rika utsugande överklassen. Andra pekar ut män.

   Och eftersom de vänsterblivna lever på polarisationen och konflikten däremellan är ju alla som inte köper deras detaljbild av vem som är den onda automatiskt fienden.

   Alla är derivat från samma ideologi, med den lilla skillnaden att de riktar sig mot olika målgrupper.

   Det är nog dessa ständiga polariseringar som kännetecknar en vänsterbliven. Det är därför de till slut, när alla yttre fiender är borta, börjar kannibalisera på den egna gruppen.

   Det som kännetecknar vänsterblivna (socialister) är utrensningarna på den egna sidan.

   Svara
 13. hllviken

   /  07/06/2018

  Blir det källgnäll nu?

  Svara
 14. Kristian

   /  07/06/2018

  Allt tal om ”EUs lägstanivå” är en lögn!

  ”Fortsatt icke-västlig massinvandring till Sverige”
  https://detgodasamhallet.com/2018/07/06/fortsatt-icke-vastlig-massinvandring-till-sverige/

  Svara
 15. hllviken

   /  07/06/2018

  PK är ett farligt gift som omger Visby stift

  http://www.berntherlitz.com/Start/Om-mig/About-me/

  Svara
 16. Ivar L

   /  07/06/2018

  Det är fullt NMR-påställ i media nu. NMR har helt klart tagit till våld, men det verkar inte som att händelseförloppet skildras särskilt korrekt. Svårt att veta vad som är sant och falskt känns det som. De filmer jag sett visar i vart fall inte riktigt det som påstås och i den ena, där en kvinna blir nedslagen, springer hon efter nassarna och provocerar. Inte för att hon förtjänar stryk därför men det är ändå en rätt viktig komponent i en beskrivning av händelseförloppet.
  Men kanske viktigare, denna incident får vi inte höra mycket om:

  Framförallt vore det ju intressant om det finns fler organisationer av samma slag som NMR men med andra ideologier på plats i Almedalen. Det verkar ju så.

  Svara
  • Kristian

    /  07/06/2018

   Tänkvärd tangent:

   Svara
 17. Olof

   /  07/06/2018

  På den positiva sidan – sedan debatten om tillstånd för böneutrop har jag varit tveksam hur man skall ställa sig till kyrkklockor.

  Nu är jag inte tveksam längre. Det är tydligt att vissa inom kyrkan ser klockorna som ett maktmedel och de bör fråntas möjligheten att använda detta medel.

  Vi skall inte ha religiösa yttringar som inkräktar på andras frihet i samhället.

  Svara
 18. Vi har statsfinansierade organisationer som nu aktivt bekämpar nazism, fascism, bruna råttor och detta av ett enda skäl nämligen att bekämpa ett parti med nazistiska rötter som hotar alla goda demokratiska krafter genom att i fria demokratiska val bli landets största parti.

  Genom att förstora den lilla sekten vill man komma åt SD.

  Svara
 19. Jonas

   /  07/06/2018

  ”Magdalena Andersson om ordförandebråket: SD:s riksdagsledamöter saknar kompetensen”

  Men sen kryper det fram

  ”De har inte de egenskaper som krävs för att kunna hålla samman ett arbete i Sveriges riksdag, säger Magdalena Andersson”

  Översatt till svenska: Det är Sverigedemokraternas fel att vi mobbar och vägrar att samarbeta med dem.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/magdalena-andersson-sds-riksdagsledamoter-saknar-kompetensen

  Svara
  • Olof

    /  07/06/2018

   Om Magdalena Andersson är orolig för SDs kompetens, är det inte hög tid att hjälpa till och agera mentorer för alla nyblivna riksdagsledamöter för SD? Om hon på allvar bryr sig om detta borde det ju vara bättre att göra det lite försiktigt nu, snarare än att drabbas av problem när SD får majoritet?

   Svara
 20. Ivar L

   /  07/06/2018

  Jag är lite fascinerad över Sheffields nye somaliske borgmästare och vad det säger om vår tid. Som gammal tittare på engelska kriminalserier uppfattar jag den engelska borgmästartiteln som en ganska gammalmodig grej, ett väldigt traditionellt ämbete. Vad kommer det att bli av de gamla brittiska städerna på sikt kan man undra när man ser de här bilderna bilderna.
  https://www.breitbart.com/london/2018/05/17/sheffield-lord-mayor-reject-toast-queen/
  https://samnytt.se/borgmastare-i-england-bannlyser-oduglingen-donald-trump-utropar-solidaritetsdag-med-illegala-fran-mexiko/
  Det känns som en parodi. Som Monty Phyton. Sheffields nye borgmästare, rapparen Magid M med ”I hate Trump”-tshirt och bling bling.

  Svara
  • Kristian

    /  07/06/2018

   Delvis är det en ny variant av excentriska människor som får makt eller låtsasmakt en kort tid, något som man har en tradition av. (https://en.wikipedia.org/wiki/Official_Monster_Raving_Loony_Party)

   Men delvis är det också enorma demografiska förändringar som du antyder. Det är ett tag sedan London var ”England”.

   Svara
  • Jonas

    /  07/06/2018

   Svara
   • Jonas

     /  07/06/2018

    Hmm, det där har jag inte råkat ut för tidigare. Kanske den bröt mot någon regel att man inte får lägga upp bilder på Sheffields nye somaliske borgmästare tillsammans med presidenten i Idiocracy…

    Svara
 21. Ivar L

   /  07/06/2018

  Här kan man lässa om NMR-nassarna:
  https://www.expressen.se/nyheter/nazisternas-grova-valdsbrott-do-kommunistjavlar-do/

  Tänk om man kunde få liknande bildsatta och utförliga berättelser om jihadister och våldskommunister? Skulle vara kul att läsa någon gång som omväxling.

  Svara
 22. Melmac

   /  07/06/2018

  Nyheter idag skriver:
  https://nyheteridag.se/migrationsdomstol-domer-ut-del-av-regeringens-afghanamnesti/

  Intressant, amnestin går alltså inte att genomföra eftersom det är dåligt underbyggt, hur ska nu Lööf slingara sig ur detta?

  Svara
  • Olof

    /  07/06/2018

   Som jag sagt tidigare, för helvete, SLUTA tortera dessa ungdomarna. Det _finns_ ingen framtid för dem här i Sverige, sluta lura dem att slösa tid här!

   Vill man verkligen hjälpa dem, hjälp t.ex rektor Hamid med att bygga upp något i Afghanistan. Finansiera det. Ge dem en framtid och utbildning där. Vill man att de skall kunna migrera till Sverige i framtiden, ha förberedande utbildningar där. Gör det möjligt för dem att göra sig attraktiva för den svenska arbetsmarknaden. Låt dem sedan söka arbetsvisum för att invandra på ett sätt som är både lagligt, ekonomiskt fördelaktigt för alla parter och uppskattat av de flesta i Sverige.

   (Ja, förutom facken då…)

   Svara
 23. Berit

   /  07/06/2018

  Gå in i Visby domkyrka och följ norra väggen. Du hittar då ett ”regnbågsaltare” med en bifogad skriven manifestation i vilken domkyrkoförsamlingen uttrycker sitt villiga knäböjande för RFSL och hbtq-avguden, den som alla måste bocka för idag.
  Bibelns treenigheten Gud är för länge sedan utslängd ur Svenska kyrkan, kvar finns ett fåtal små ”öar” där han fortfarande tillbes, men kyrkan klämmer åt dem med alla resurser.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: