Påminnelse inför valet: Del 1

Tänkte samla ihop lite saker som påminner oss om vad partierna, olika organisationer, tidningar, tyckare, twittrare osv tycker/tyckte var bra för några år sedan fram till valet i september. Det kommer att bli ett inlägg då och då och jag tar det som jag själv har postat här på bloggen under den tiden. En sorts sammanfattning på de senaste 4-5 åren. Vad de tyckt/tycker är jättebra att lägga pengar på t ex. Vad de tycker/tyckt är bra politiska idéer osv. Vilken retorik de haft i lite olika frågor mm mm mm. Och sinnessjuka grejer också förstås.

Kommer såklart att bli total slagsida åt gnällhållet eftersom jag är en så positiv människa och det varit helt vansinniga år  😛

För er som hängt med länge här så kommer ni säkert att känna igen det mesta men för de som kommit det senaste året eller så kanske det blir lite ”nytt” att förfäras eller roas av. Eller både och samtidigt.

I januari 2014 skrev Sekretariatet för genusforskning om ”normkritisk pedagogik” och de förklarade att den fått stort genomslag i skolan efter att den introducerats från ”Queerpedagogiskt nätverk” 2007.

Kritiska ras- och vithetsstudier är ännu inget eget sammanhållet forskningsfält i Sverige. Men nyligen bildades det första svenska forskarnätverket för svenska kritiska ras- och vithetsstudier i Sverige, finansierat av Forskningsrådet för arbetsliv och socialvetenskap. Kanske har en förändring tagit sin början.

I Sverige går skattepengar till ”Kritiska ras- och vihtetsstudier”…

Lite om hur debattklimatet såg ut 2014 och innan dess. Irving är idag med i Tro och solidaritet och har (förväntas få?) en framstående position där. Tro och solidaritet är en organisation inom S som har otroligt mycket makt där.

Vänsterpartiet har en ”Internfeministisk handbok” vars innehåll är klubbat på kongress. Där kan man bl a läsa att män som är med i V inte får prata politik med varandra utan kvinnlig övervakare eftersom de annars kommer att börja konspirera mot kvinnor, man ska vara ”vaksam” mot män som pratar med varandra osv. När jag skrev det på twitter häromdagen så dök ett troll upp och kallade mig lögnare och Vänsterpartiets konto gillade tweeten som kallade mig lögnare. Jag är enligt V alltså en lögnare när jag talar om vad som står i deras egna material.

Program som gick på Barnkanalen.

Mobbare långt ut på vänsterkanten finns det gott om på twitter. Finns många bekanta namn i det inlägget…

I januari 2015 ville Fridolin och Bah Kuhnke, Miljöpartiet, att ”kultur skulle genomsyra skolan. De ville satsa stenhårt på ”estetiska lärprocesser” för att lyfta skolan. Vad är ”estetiska lärprocesser” då?

Inte ens de som ”jobbar” med det vet. Men ungefär så här kanske: Om man kan svaret på en fråga så kan man böja dansa fram det i stället för att räcka upp handen och svara. Eller börja sjunga. Eller tälja en kåsa. Osv.

Genusfolk har för skattepengar läst några hundra Bamse-tidningar för att skriva en avhandling om ”Bamse i ett postkolonialt perspektiv”.

Sveriges kommuner och landsting om jämställdhet.

Radikalfeminister hittar kontaktannons. Ni kan aldrig ana vad som hände sedan!

”Chockerande”, ”Jag blir lite stum”, ”upprörande ur ett demokratiperspektiv”, ”horribelt”. Handlar om en ”granskning” av DN vad gäller namn som nämns i historieböcker. Och Fridolin stack förstås fram näsan i det också.

Queera byggnader”…

DN var svårt ansatta av Mäktiga Kringlan.

Vem sätter man att utreda vägar till Sverige för att kunna söka asyl när man till slut insett att det enorma haveriet 2015 var too much? Maria Ferm, Miljöpartiet såklart

Hos Kunskapsanalen kan man alltid lita på att propagandapengarna från skattebetalarna går till vad de är tänkta att gå till!

Sverige visade handlingskraft och beslutade i januari 2016 att inte kalla IS för IS längre utan ”daesh”. Där fick terroristerna så de teg!

Rapport hade ett långt inslag om föräldraförsäkringen och som av en enorm slump så råkade Rapport intervjua ett helt vanligt svenskt par som fått barn om hur de tänkte kring just föräldraförsäkringen. När man googlade mammans namn så dök det upp en genusfantast av guds nåde. Vilken sanslös slump att Rapport råkade hitta en sådan… Senare upptäckte jag att hon var en väldigt aktiv Fisare också, hon var t o m i Fis kampanjfilm, ca 6 min och 30 sek in börjar delen där hon är med.

På Sekretariatet för genusforskning kan man läsa lite mer om de ohyggligt nyttiga sakerna skattepengar går till! Passar bra såhär i skogsbrandstider. Man har inom genusfältet, för många sköna skattekronor förstås, forskat fram att det bara är ett rykte att män generellt är fysiskt starkare än kvinnor och då t ex har lättare att forcera en dörr och liknande.

Trillingnöten togs bort i chokladasken för att direkt dyka upp i ny skepnad ovan. Detta var under brinnande Kod 291 då all asylrelaterad brottslighet skulle gömmas undan. Trillingnötens flammande hat mot svenska män är mycket större än viljan till om sorg av drabbade unga tjejer…

RFSU har utbildningsmaterial som riktar sig till nyanlända.

Kommer ni ihåg när Kommunal var i lite blåsväder? Klart att de har höga avgifter i Kommunal, lapdance av Puma Swede för höjdarna är ju inte gratis!

Jag försökte mig på en sammanfattning av när DN mörkade massexövergreppen på festivalen We Are Stockholm. En skribent lade på allvar fram konspirationsteorin att det skulle vara Putin som låg bakom allt, att det inte alls var DN som mörkade fast det finns förkrossande bevis för att de just mörkade. Den konspirationsteorin tyckte Wolodarski var ”bra skrivet”. Samma skribent har det senaste f ö uttryckt sitt gillande av AFA också…

Det ser mörkt ut på Kame… för Socialdemokraterna i framtiden

Det ovan skrev jag i jan 2016 och med tanke på hur S går i opinionen så hade jag helt rätt. Om det beror på de orsaker jag nämnde då vet jag inte men det spelar nog roll i alla fall.

En som var politiskt sakkunnig hos Alice Bah Kuhnke vid tiden för Köln, Stockholm osv hade den sakkunniga analysen klar förstås.

Och en från Linnea Bruno, Fi.

Och från Irena Pozar.

Alla är alltid svenskar när de gör nåt dåligt. För visst ser de ut att ha svensk bakgrund…?

Sverige är helt jävla sinnessjukt. Finns många fler exempel i inlägget.

Zara Larsson, vår främsta politiska expert, skulle börja samarbeta med en feministisk rappare som har sin bakgrund i det feministiska kollektivet Crips i USA. Crips kämpar med Bloods om att stå högst på de feministiska barrikaderna för att sprida jämställdhet! Läs inlägget för exempel på fina feministiska kampsånger som rapparen skrivit!

Det finns alternativ fakta och så finns det alternativ sanning.

SVT fortsatte obekymrat sin flera år långa kampanj mot Trump t o m efter han svurits in som president.

Hur försöker man lura folk när det gäller vad en moské kan dra med sig? Kolla hur man avbildat den tänkbara moskén i Karlstad, är det troligt att man ser lättklädda unga tjejer som rör sig omkring, och t o m är på väg in i, moskén på det viset…?

Hur får man kulturpersonligheter och annat löst folk att bli så nationalistiska att nmr framstår som välkammade söndagsskolebarn? Åk utomlands och berätta att det är rätt illa ställt med Sverige.

Kommer ni ihåg våldtäkscykeln? Undrar om den var Putins idé som allt annat är i Sverige?

Det var del 1 det.

Som sagt, kan vara bra att inför valet friska upp minnet hur politiker och annat löst folk resonerar om saker och ting, hur media rapporterar, vad som ges utrymme i media, vad olika tyckare anser om saker och ting, hur debattklimatet har sett ut i vissa frågor osv osv.

Kanske förklaringen till varför det är så illa som det ändå är inom många områden finns när man ser hur det sett/ser ut i Sverige under åren fram till nu?

MVH

MiT

Lämna en kommentar

61 kommentarer

 1. MiT

   /  08/01/2018

  *https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155823070128231&set=a.10150320256993231.346950.560498230&type=3*

  Svara
 2. Trolletplit

   /  08/01/2018

  Knyckare är nära att lyckas.
  MANSHAGE.

  Går detta igenom har Sverige nått botten.
  Inga lagar som hindrar?

  Dåså. Inget hindrar sånt här.

  Afghaner får gärna titta på min festival. I en liten grop.
  Afganhålan

  Så nära totalt förfall nu.

  Svara
  • G

    /  08/02/2018

   Och vänsteridioter relativiserar och ursäktar ideer som detta i tråden, precis som vanligt.

   Svara
   • Pelle2

     /  08/02/2018

    Bra skrivet av Huitfeldt.
    Är ju helt sjukt med alla kvinnoarrangemang som exkluderar män medan samma kvinnor som hittar på sådant skriker sig blåa om vi män skulle exkludera kvinnor från något attraktivt sammanhang.

    Svara
   • Ron (GB)

     /  08/02/2018

    ”Manshagen”? Seriöst…? Men OK då…

    —————————————————————————–
    Meddelande/uppmaning till alla manliga ljudtekniker och manliga bandmedlemmar:

    Vägra släpa högtalare.
    Vägra koppla in mixerbord.
    Håll manshagen tom.
    —————————————————————————–

    Svara
  • G

    /  08/02/2018

   Svara
  • G

    /  08/02/2018

   Svara
 3. Hypocrita

   /  08/01/2018

  Tack MiT! Jag (och säkert många fler) älskar dom här ”best-of-madness-inläggen” som du publicerar.
  En nyttig påminnelse om hur illa och absurt det ibland är i Sverige.

  Svara
  • G

    /  08/02/2018

   Ja, håller med. Så mycket idiotier som MiT uppmärksammat och som finns sparat genom alla blogginlägg, någon gång i framtiden när vi nåt gränsen där det tar stopp för alla idiotier, då borde fan ett museum gör en utställning med material från Toklandet. Den kan kanske heta ”Så här sjukt var det i Sverige en gång för inte så länge sedan” 😛

   Fast känner lite att jag vill byta ut ”ibland” mot *hela tiden*. Dagens Sverige känns absurt mest hela tiden 😦 Det måste vända snart.

   Svara
 4. MiT

   /  08/01/2018

  Svara
  • weasel

    /  08/01/2018

   Om jag har förstått det hela rätt så är inte hbtq-människor som andra människor och eftersom dom är så annorlunda så måste man ha särskild kompetens och diverse olika certifieringar för att kunna handskas med dom…?
   :/

   Svara
   • x

     /  08/02/2018

    Hoppas de som HBTQ-certifierar inte gör vinst för annars finns risken att de förbjuds att verka.

    Svara
 5. weasel

   /  08/01/2018

  Inte för att man direkt behöver några påminnelser om att majoriteten av Sveriges politiker , journalister och feminister är tokiga och/eller imbecilla, men tack ändå för sammanställningen 🙂

  Svara
 6. G

   /  08/01/2018

  Svara
 7. G

   /  08/02/2018

  Svara
 8. G

   /  08/02/2018

  Svara
 9. G

   /  08/02/2018

  ”Heberlein: Måste man älska mångkulturen? En argumentation för assimilering”
  https://ledarsidorna.se/2018/08/maste-man-alska-mangkulturen-en-argumentation-for-assimilering/

  Svara
 10. Liten

   /  08/02/2018

  Ta inte så mycket dumheter på engång, nu kommer jag få mardrömmar :(.

  Svara
 11. MiT

   /  08/02/2018

  Är det bara jag som tycker det här är pinsamt dåligt…? Jag vill liksom gömma mig bakom något…

  Svara
  • G

    /  08/02/2018

   Hahaha. Ja, den är nog SSU och moderpartiet S väldigt stolta över 😀

   Svara
  • Ron (GB)

    /  08/02/2018

   Låt mig då ödmjukt påminna om det här musikstycket:

   Det finns ett arv att förvalta och där ingår musiken från förr.
   Det gäller även mig som inte längre bor i Sverige.
   Landet som Jussi sjunger om … det var mitt land. Det finns kvar inom mig.

   Svara
 12. x

   /  08/02/2018

  ”Jag har suttit i fängelse”
  https://nyheteridag.se/jag-har-suttit-i-fangelse/

  Svara
 13. G

   /  08/02/2018

  ”Arnstad försvarar Socialdemokraternas historia efter omtalade dokumentären
  ..[..]..
  Tidigare har statsminister Stefan Löfven anklagat Sverigedemokraterna för att vara ett ”nyfascistiskt” parti. När SVT tidigare intervjuade Löfven om den saken hänvisade statsministern till författaren och historikern Henrik Arnstad som gett ut en bok om just detta.

  Men när nu Sverigedemokraterna istället kastar ljus på Socialdemokraternas historia väljer Arnstad att ta Socialdemokraterna i försvar.

  ”Socialdemokratin och arbetarrörelsen var Sveriges i särklass starkaste och mest pålitliga antinazistiska kraft under 1930-talet och andra världskriget. Det är den historiska sanningen. Allt annat är förbannad lögn”, skriver han på Twitter och retweetas av bland annat inrikesminister Morgan Johansson (S).

  I en annan tweet kallar han dokumentären för den ”fascistiska propagandafilmen”.

  Av de argument som förekommer emot filmen tas bland annat upp att tidningen Aftonbladet på 30-talet inte var kopplad till Socialdemokraterna. Visserligen är det inte heller något som påstås rakt ut i filmen, men många tittare gör kopplingen att kvällstidningen även då var ett organ åt arbetarrörelsen.

  Nyheter Idag har talat med Sverigedemokraternas kommunikationschef Joakim Wallerstein som säger att partiet överlag fått positiva reaktioner på filmen. Vad gäller kritiken menar han att den är ”ganska tramsig”.

  – Den respons vi fått hittills, som varit negativ, har varit i min mening ganska tramsig. Man har varit inne på någon enskild liten sak, försökt försvara Aftonbladet. Men kärnan, Socialdemokraternas rasbiologi, den har inte angripits. Det är smådetaljer som kritiseras.”
  https://nyheteridag.se/arnstad-forsvarar-socialdemokraternas-historia-efter-omtalade-dokumentaren/

  Svara
  • G

    /  08/02/2018

   ”SD:s oväntade valsatsning: Långfilm om Socialdemokraterna
   ..[..]..
   Filmen är producerad och publicerad av tidningen Samtiden som ägs av Sverigedemokraterna. Den är finansierad med stöd av partiet.

   – Vi är ett fristående aktiebolag men vi ägs av partiet så det är ett samarbete som har skett här, säger Dick Erixon, chefredaktör på Samtiden.

   Varför gör ni det här?

   – Det har varit diskussioner kring partiers rötter på ett och annat sätt. Då tyckte vi att vi borde göra något på det och titta på andra partier, och framför allt det parti som har haft regeringsmakten längst tid under 1900-talet, säger Dick Erixon.

   Ska man förstå det som att S pekas ut som SD:s huvudmotståndare i valet?

   – Det här är egentligen inget inlägg i valet. Vi hade tänkt bli klara med det här långt tidigare men det har tagit mer tid än vi hade räknat med så därför kommer det nu. Men vi tycker att det är intressant att få ut det innan valet.

   När SVT tar kontakt med Socialdemokraterna har de ännu inte hunnit se hela filmen. Men partisekreterare Lena Rådström Baastad ger en kommentar över mejl.

   ”Det är ingen hemlighet att det fanns starka antisemitiska strömningar och tankar om ras i Sverige på 30-talet. Men att SD, ett rasistiskt parti i dagens samhälle, försöker legitimera sin politik genom att lyfta detta är absurt”, skriver hon.

   Hon fortsätter:

   ”Bildandet av rasbiologiska institutet är ett exempel på dåtidens strömningar, det kom till genom en enig riksdag stödd på den tidens akademi då sådana tankar betraktades som en vetenskap”.

   ”När de flesta av oss tack och lov har lämnat dessa tankar bakom oss och tar avstånd, kan vi se hur Sverigedemokraterna fortfarande idag lyfter rasbiologiska termer i sitt principprogram, så som ”nedärvd essens” och att de inte tror på att alla människor föds lika. Ett annat exempel är förstås 2:e vice talman och SD:s före detta partisekreterare Björn Söder, som ju nyss upprepade sitt tidigare uttalande om att samer och judar inte är svenskar”. ”
   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sd-s-ovantade-valsatsning-langfilm-om-socialdemokraterna

   ”Historiker: Det här är försåtlig propaganda”
   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/historiker-det-har-ar-forsatlig-propaganda

   Svara
   • Senior

     /  08/02/2018

    Att alla, ALLA, andra, politiker och media fört denna taktik mot SD i flera år nämns inte:

    ”Sverigedemokraterna för in en ny taktik i den svenska valkampanjen med sin dokumentär om Socialdemokraterna. Den är ett exempel på ”negativt kampanjande”, något som visat sig effektivt i till exempel amerikanska valrörelser.
    – I filmen svartmålar SD sina motståndare. Det är ett inslag i den svenska valkampanjen som vi inte sett tidigare. Här brukar partier presentera sin egen politik, vad de vill göra, säger Kajsa Falasca, forskare i politisk kommunikation vid Mittuniversitetet i Sundsvall.”

    Expressens hyckleri gällande den negativa kampanjen SD fått utstå i åratal är riktigt roande.
    De vill nu få det till att SD har infört en ”ny” taktik……

    Jag vet inte från under vilken sten denna Kajsa Falasca kryper upp just nu, men enligt mina erfarenheter har de senaste årens offentliga debatt endast gått ut på att brunsmeta politiska motståndare och deras retorik, snarare än att presentera en egen politik…
    -De enda som i stort sett presenterat en politik är just SD.

    Detta är ju humor!

    https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/expert-sd-har-mycket-att-vinna-pa-filmen-om-s/

    Svara
  • Senior

    /  08/02/2018

   Gällande filmens passage om att mentalpatienter svalts till döds:

   Kolla hur det ser ut på ett äldreboende i nutid.

   Kolla hur fullt friska personer tynar bort och dör efter bara några månader på hemmet,
   med en medicinarsenal som bara den borde hållit dem mätta.
   -Medicin som inte fanns behov av innan de flyttade in på hemmet…

   Svara
 14. G

   /  08/02/2018

  Svara
 15. MiT

   /  08/02/2018

  Svara
  • G

    /  08/02/2018

   *Ja! Det har vi haft hela tiden! Det är ju bara anmälningsbenägenheten som har ökat något enormt!!!! Det betyder att vi har mindre tolerans mot brott, vilket är jättebra!!!

   – Mvh, Svensk media!*
   (Ursäkta att vi skriker!!!!! Men svenska folket fattar fortfarande inte att allt handlar om anmälningsbenägenheten!!!!!)

   Svara
 16. MiT

   /  08/02/2018

  Svara
  • G

    /  08/02/2018

   ”Tittar man på statistik från Brottsförebyggande Rådet (BRÅ) ser man att antalet våldsbrott ligger tämligen konstant de senaste 20 åren, med vissa toppar och dalar. Det som, enligt BRÅ, däremot har ökat är anmälningsbenägenheten, men det säger inte så mycket om det faktiska antalet brott som alltså är stabilt. Hårdare lagstiftning har också gjort att händelser som tidigare inte klassades som brott, numera kan lagföras. Det betyder att vi har mindre tolerans mot brott, vilket är bra.

   Det som däremot ökar är vår oro och känsla av otrygghet, något som BRÅ också undersöker, och det kan bland annat förklaras av att vi befinner oss i en stormflod av information där vi via pushnotiser från oss massmedier och via sociala medier får reda på näst intill varenda grov misshandel eller bilbrand från landets alla delar. I realtid. Vi vet mycket mer, men det betyder inte att det händer så mycket mer.”
   ————–.

   Jag får inga jävla pushnotiser någonstans! Jag äger ingen smartphone. Jag har inga konton i sociala medier. Men visst, det är bara anmälningsbenägenheten som gått upp, och så händer det inte så mycket mer idag än vad det gjorde för 30 år sedan. Allt är precis som det alltid har varit. Fy fan för svensk media, ni är inte kloka nånstans!

   Svara
   • weasel

     /  08/02/2018

    En bra förklaring av BRÅ.
    Förklaringen till att det ser ut som om brottsligheten har ökat är alltså ”anmälningsbenägenhet” och ”pushnotiser i sociala medier” .

    Jag ska lägga det på minnet tills nästa gång någon påstår att rasistiska hatbrott och hets mot folkgrupp har ökat….

    Svara
 17. G

   /  08/02/2018

  Svara
  • Senior

    /  08/02/2018

   Jag förstår varför ordet populism är ett skällsord i dagens politiska Sverige, men tittar man på ordets sanna betydelse torde det vara en fördel politiskt att vara en populist, under förutsättningen att man är för demokrati.

   ”populism (ytterst av latin poʹpulus ’folk’), rörelse eller ideologi som vädjar till ”folket” som grupp oberoende av någon social klass.”
   -Nationalencyklopedin

   https://www.ne.se/uppslagsverk/encyklopedi/lång/populism

   Svara
   • Senior

     /  08/02/2018

    …..Och det är just därför alla socialistiska länder i slutänden utmynnar i diktatur, de försöker socialisera folket att tycka som dem själva istället för att demokratiskt föra en populistisk politik som den stora majoriteten av befolkningen kan acceptera.

    Svara
 18. G

   /  08/02/2018

  Svara
  • Motkraft

    /  08/02/2018

   Du rabblar åter islamofobiska haranger, det är inte religionen som dödar dem som lämnar, det är extremistiska uttolkare vilka utgör några promille av alla muslimer. Du är en spridare av islamofobi och helt ointressant att diskutera med.

   Någon promille? Beror väl på hur man definierar som ”extremistiska uttolkare”. För flera attitydundersökningar bland muslimer i Europa visar att *väldigt många* muslimer som PK-nissarna vill se som ”samma som oss” inte ens är i närheten av vad som anses (ansågs) ok i Sverige av den stora massan.

   Många muslimer som stöder tanken om att muslimer ska ha ett parallellsamhälle med Sharialagar, många som inte har alls samma tanke om demokrati, många fler i den gruppen som är homofoba, som inte tillåter sina barn att när dags gifta sig med en icke-muslim eller som har ”fel” muslimsk inriktning, som inte ser kvinnan som likvärdig, som har helt avvikande syn på barnuppfostran osv osv.

   Och som hänvisar just till sin religion för att motivera sitt ur svenska mått avvikande beteende eller uppfattning.

   Visst kan man hitta människor med liknande syn bland icke-muslimer men man får leta rätt länge. Det kan inte vara islamofobiskt att diskutera att det är ett problem att ”muslimer” som grupp har en rejält avvikande uppfattning. Även om som ”individ” så finns det muslimer som inte har det.

   Svara
 19. G

   /  08/02/2018

  ”Utländska familjer bråkade – gravid kvinna sparkades i magen

  På onsdagskvällen rök två utländska familjer ihop i ett bråk i området Klockartorpet i Norrköping. En gravid kvinna sparkades i magen, och mannen som ska ha sparkat greps av polisen.

  Flera inringare hörde av sig till polisen vid 23-tiden på kvällen om att ett stort bråk uppstått i området Klockartorpet. Upprinnelsen till konflikten ska ha varit att någon har grillat, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik. Flera personer anslöt och bråket eskalerade.
  ..[..]..
  Polisen skriver i sin händelserapport att det var två utländska familjer som bråkade med varandra. Den informationen ska ha kommit från en inringare, säger Thomas Agnevik, och det är oklart vad det har för betydelse i sammanhanget.

  – Det är inte jag som har skrivit det här, utan det är en kollega till mig som har jobbat inatt. Så det har jag ingen bra förklaring till. Jag hade inte skrivit så, då hade jag skrivit en anledning till varför. Etniciteten brukar vi ange om det har betydelse för ärendet och sammanhanget, säger Thomas Agnevik.”
  https://nyheteridag.se/utlandska-familjer-brakade-gravid-kvinna-sparkades-i-magen/

  Hahaha!

  Svara
 20. G

   /  08/02/2018

  Jag vet M:are är kappvändare av enorma mått. Men detta är ju kappvändare 180 grader gånger 1000.

  Svara
 21. Pelle2

   /  08/02/2018

  OT:
  Blekinge läns tidning skriver en ledare om att man skall lägga ner den falska faktagranskningen som DN ägnade sig åt angående Hanif Balis uttalande om invandringsvolymerna.
  http://www.blt.se/ledare/lagg-ner-den-falska-faktagranskningen/

  Svara
 22. Pelle2

   /  08/02/2018

  Lite mera OT:
  Westerholm på Ledarsidorna skriver intressant om hur dåligt rustade de fyra stora tidningarna är inför valet.
  https://ledarsidorna.se/2018/08/endast-en-av-de-fyra-stora-tidningarna-ar-rustad-for-valspurten/

  Svara
 23. G

   /  08/02/2018

  Svara
 24. G

   /  08/02/2018

  Svara
 1. Påminnelse inför valet: Del 2 | WTF?
 2. Påminnelse inför valet: Del 1 – Micaels Lidéns Blog
 3. Påminnelse inför valet: Del 3 | WTF?
 4. Påminnelse inför valet: Del 4 | WTF?
 5. Påminnelse inför valet: Del 5 | WTF?
 6. Påminnelse inför valet: Del 6 | WTF?
 7. Påminnelse inför valet: Del 7 | WTF?
 8. Påminnelse inför valet: Del 8 | WTF?
 9. Påminnelse inför valet: Del 9 | WTF?
 10. Påminnelse inför valet: Del 10 | WTF?
 11. Påminnelse inför valet: Del 11 | WTF?
 12. Påminnelse inför valet: Del 12 | WTF?
 13. Påminnelse inför valet: Del 13. Sista delen | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: