Afghanhage för ensamkommande på festival?

Den där mansfria festivalen som ska gå av stapeln framöver ska visst inte bli helt mansfri ändå

De män som trots allt saknar stolthet, självrespekt och självbevarelsedrift och som funderar på att hjälpa till på festivalen får befinna sig i ”manshagen” enligt Knyckare. Vilken typ av man skulle ens närma sig nåt sånt här? Kapten Klänning? Lilla Fridolf? Kan man verkligen hata sig själv så mycket?

Och tänk så lätt man kan slinta med tungan och råka avslöja vilka tankar som EGENTLIGEN snurrar i huvudet. Det går så fort att avslöja sig som galen extremist. Bara ett litet förfluget ord på rätt ställe.

Men GP och andra tidningar som mer än villigt ställt upp med massor av gratisreklam är väl nöjda antar jag. Speciellt GP som gärna ställde upp när Knyckares polare på tidningen ville ge lite draghjälp så pengarna som behövdes kunde samlas in när det var tal om att de kanske inte skulle lyckas få in tillräckligt i tid. Då stod GP där som en stadig vän med artiklar om pengaproblemet. Det pirrade nog lite extra hos några på GP.

Men med tanke på vilka som orsakat problemen på festivaler de senaste åren så kanske det varit bättre att ha en ”afghanhage” på festivalen? Hade det varit ok att ha en sådan? T o m progressivt kanske? Om Knyckare valt att ha en afghanhage, hade det varit så tyst om det då? Hade GP varit översvallande positiva då och gett massor av gratisreklam till ”afghanhagefestivalen”? Osv. Många frågor som man vet svaret på…

På tal om att avslöja sig, jag har ju flera gånger påpekat att #metoo kapades av extremister långt ut på vänsterkanten så fort första tweeten var skriven på svenska.

Kulturnyheterna råkade försäga sig häromdagen. Det var på det här sättet som man skulle utnyttja #metoo i Sverige, det var nog tanken från början.

Nämligen det som de flesta fattade så fort det blev kapat av extremister som satt på Kanarieöarna och samordnade, att det skulle bli vänsterextrem politik av det. Pops och Magnusson satt med bekymrade veck i pannan i Morgonstudion och nästan hoppade av förväntan över vilken hashtag som skulle levereras från Kanarieöarna den morgonen, redo att ge extremisterna maximal uppmärksamhet. Varje morgon.

Fast man låtsades som om #metoo skulle handla om t ex utnyttjande osv så förstod man rätt fort att det skulle handla om det gamla vanliga i Sverige och till slut så kunde inte Kulturnyheterna hålla sig längre, det kliade för mycket i fingrarna. Här skulle börja levereras!

För inte var det väl så att #metoo handlade om hudfärg och mångfald…? Men för Kulturnyheterna är det vad det handlade, och handlar, om. Det är det alltid för Kulturnyheterna nämligen, oavsett ämne.

**********

Vill ni läsa nåt riktigt bisarrt?

**********

En bra genomgång om hur islamismen kunnat sprida sig i Sverige utan minsta lilla motstånd. Dock så missade de medias ansvar i det hela men det kanske beror på utrymme. Eller nåt. För media har ett enormt stort ansvar! Svensk media har inte ens försökt göra sitt förbannade jobb där utan tvärtom, man har aktivt valt att inte göra det och dessutom har man jagat de som försökt lyfta problemet.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

112 kommentarer

 1. G

   /  08/02/2018

  Gustav: ”Reporter Expressen”

  Svara
  • Senior

    /  08/02/2018

   Är verkligen denne Gustav Lublin verkligen så urbota korkad att han inte ser likheterna?
   Jag finner det osannolikt, det måste vara medvetet han förvränger det så.

   Svara
  • Pelle2

    /  08/02/2018

   Tycker att Expressen skall inrätta en manshage på redaktionen och placera Gustav där. Han verkar ju gilla att förnedras utifrån sitt kön och ser inget fel i det.

   Svara
   • weasel

     /  08/02/2018

    Vi får väl hoppas på att NMR anordnar en festival och där sätter upp en judehage där judarna kan vara, så att polletten KANSKE trillar ner hos Gustav Lublin…
    :/

    Svara
 2. G

   /  08/02/2018

  Bra skrivet MiT! Det måste ta slut snart, idioterna måste få slut på sjuka ideer snart. Det går inte en dag utan att något idiotiskt poppar upp, det ena värre än det andra, och tyvärr ofta helt utan konsekvenstänk. Det är också lite otroligt att ”folk” som vill förbjuda vissa från att demonstrera, eller porta vissa från att delta på evenemang som e.g Pride, ser inga som helst problem med sådana här festivaler där specifikt cismän är ovälkomna och inte heller verkar ha något problem med tänket bakom det hela.

  Och herre jösses, det var inte bara bisarrvarning utan lite triggervarning och *Cringe*varning på den där artikel i Vi Föräldrar!

  Svara
 3. G

   /  08/02/2018

  Svara
  • lensof

    /  08/02/2018

   Konstigt att inte klienten ville tillbaka. Han som kan få nästan allt han vill och behöver i fängelset. Kanske inte kompisarna eller frun men han har tv och filmer, möjlighet till träning och rekreation, hälsovård och stöd samt god mat med mycken näring och kanske även tårta till efterrätt.

   Kanske hade han blivit övermätt av all godhet och välvilja och ville tillbaka till de invanda utmaningarna i gängets stimulerande värld.

   Varning. Finns visst inslag av ironi i detta.

   Svara
  • Pelle2

    /  08/02/2018

   Håller med Malin !
   Är ju helt sjukt att en väktare skall ha speciella order för att göra sitt jobb som är att se till fången inte rymmer.
   Denna gång var det dessutom en mördare det handlade om. Om vederbörande överhuvudtaget skall ha en permission så skall han ha beväpnade vakter med sig.

   Svara
 4. G

   /  08/02/2018

  Svara
 5. Senior

   /  08/02/2018

  ”Byt ut vita cis-män mot judar och om det smakar lika bra då…”

  ”-Då blir det antisemitism, något helt annat än diskussionen. Varför vill du så gärna byta ämne till något helt irrelevant?”

  När kommer Gustav till punkten att det är helt ok att separera män till särskilda ghetton?
  När kommer Gustav till punkten att vi behöver en permanent lösning av ”masproblemet”?

  Manshat (eller skall vi kalla det antimaskulism kanske?), är alltså helt ok enligt denne Gustav, och kan inte jämställas eller ens jämföras med rasism eller antisemitism. Han är så indoktrinerad att han inte ens kan se likheterna.

  -Här mina damer och herrar, ser vi ett klockrent exempel på hur nazityskland kunde komma undan med illdåden mot judarna; tack vare den indoktrinerade demonisering av offren likt feminismen nu uppenbarligen börjar få genomslag mot män.

  Svara
 6. G

   /  08/02/2018

  Svara
 7. G

   /  08/02/2018

  Svara
 8. G

   /  08/02/2018

  Varför utvisa invandrare som begått brott när det finns laglydiga ? -Mvh, Vänstern 2018.

  Svara
  • Senior

    /  08/02/2018

   Vad är innebörden av detta gem?

   Svara
  • G

    /  08/02/2018

   Svara
  • G

    /  08/02/2018

   Hahahahaha! Ja, för flesta svenskar ÄR ju nazist, rasist, fascist osv osv. Det är ju därför jätteviktigt att man tydligt visar att man INTE är rasist och nazist!!!! Annars kan ju andra tro att man är det, om man inte tydligt signalerar att det är man minsann inte!!! Hjälp.

   Svara
   • Pelle2

     /  08/02/2018

    Men det är ok att utvisa alla invandrare som inte delar godhetsvänsterns ideologi….
    Då är det inte tal om något hat utan något helt normalt…
    Hycklerivänstern !

    Svara
 9. hllviken

   /  08/02/2018

  Svara
 10. x

   /  08/02/2018

  Svara
 11. x

   /  08/02/2018

  SSU:s nya logo:

  Svara
  • michael.

    /  08/02/2018

   Jag hoppas verkligen att det sprider sig bland medborgarna när man kommenterar på nätet att t,ex benämna socialdemokraterna som nazi-sossarna och istället för förkortningen SAP skriva NSAP osv.

   Svara
 12. G

   /  08/02/2018

  Svara
 13. G

   /  08/02/2018

  Svara
 14. x

   /  08/02/2018

  Svara
 15. G

   /  08/02/2018

  Svara
 16. G

   /  08/02/2018

  Så sant som det var sagt. Eller vad säger du Senior 😛

  Svara
  • G

    /  08/02/2018

   Svara
   • Pelle2

     /  08/02/2018

    Heberlein försvarar inte SD utan pekar på vänsterns hyckleri när dom vill påskina att SD är de första med negativa kampanjer när vänstern har sysslat med sådant hur länge som helst.

    Svara
    • G

      /  08/02/2018

     Precis så. Jag fattar verkligen inte hur det kan vara så svårt att se och förstå för vissa.

     Svara
    • Pelle2

      /  08/02/2018

     Förstår att det svider hos två vänsteranhängare när jag ifrågasätter deras hyckleri. Som bekant är det ju bara högern som skall hålla god ton medan vänstern förbehåller sig rätten att bete sig hur som helst mot sina motståndare.
     Jag minns till exempel nidteckningen av Thorbjörn Fälldin under valkampanjen som ledde fram till hans statsministerperiod.
     Sedan var ju Palme själv en mästare på att slänga ur sig elakheter så nog har vänstern kört negativa kampanjer under lång tid !

     Svara
   • Grodan Boll

     /  08/02/2018

    Samerna? Romerna? (m.fl.) 🙂

    Svara
  • x

    /  08/02/2018

   ”Vinner poäng hos egna anhängare”.
   Nej, filmen vinner poäng hos alla som sett filmen, även de som inte kommer att rösta på SD – jag själv är exempel på det

   Svara
  • Senior

    /  08/02/2018

   Precis så.

   Svara
   • Senior

     /  08/02/2018

    Hoppas nu bara att någon spinner vidare på detta tema och gör en dokumentär om skotten i Ådalen, hur detta verkligen gick till.

    -Då kan även V packa ihop och försvinna.

    Svara
    • x

      /  08/02/2018

     Myter och fakta om Ådalen -31
     ”Men var inte militärens eldgivning då ett fruktansvärt övergrepp där staten med våld tog arbetsgivarnas parti i en pågående arbetskonflikt?

     Riktigt så enkelt var det inte. Militären hade kallats in av länsstyrelsen efter att händelseutvecklingen gått över styr den 13 maj på ett sådant sätt att inte den lokala polisen förmått upprätthålla ordningen.

     Ett flertal strejkbrytare, varav många var studenter, hade utsatts för grov misshandel och några stycken hade släpats under förnedrande omständigheter till Kramfors för att visas upp som troféer.

     Men myndigheterna hade redan reagerat mot arbetsgivarsidan – strejkbrytarna hade belagts med arbetsförbud. Detta skulle meddelas demonstranterna vid militärposteringen, varefter dessa skulle kunna återvända i triumf.

     Emellertid uppstod tumult när revolutionärerna nådde soldaterna, som öppnade varningseld mot en i förhand bestämd stenmur. Demonstranterna befann sig dock för nära och minst tio träffades av rikoschetterna”.

     http://www.helagotland.se/opinioninsandare/myter-och-fakta-om-adalen-31-6828760.aspx

     Svara
     • Senior

       /  08/02/2018

      ”Demonstranterna” var på väg att släpa ut och misshandla strejkbrytarna från sitt boende.

      Det var vid deras boende militärposteringen sattes upp för att skydda dem från den kommunistiska revolutionära lynchmobb som var på väg…..

     • Senior

       /  08/02/2018

      Till dig som trycker nedtumme:
      Även dina Sossar var starkt kritiska till kommunisternas illdåd då det begav sig.
      Och det var de ända fram till 70-talet, då Sossarna med Palme och facken beslutade sig för att revidera historien och slå mynt av det för att försöka förhindra de borgerliga att få makten.

      -Då blev plötsligt den kommunistiska revolutionen, med alla dessa misshandlade och skadade strejkbrytare som till och med krävde militär inblandning för att kunna hejdas, över en natt förvandlad till en fredlig demonstration.

      ”Jag vågar göra gällande, att hela den trafik, som från kommunistiskt håll bedrives, och hela detta sätt att utnyttja upprörda stämningar gör, att när man skall söka de ansvariga, man måste ställa kommunisterna vid arbetsgivarnas och strejkbrytartransportörernas sida.”
      – Per Albin Hansson (socialdemokrat) riksdagsprotokollet från andra kammaren den 15 maj

      Nedan en bild på hur en strejkbrytare hissas upp från fartyget Milos av de ”fredliga” demonstranterna.

     • Kronblom

       /  08/03/2018

      The gift that keeps on giving… som antibiotikaresistent gonorré, typ ;p
      1970 legaliserade Socialdemokraterna barnpornografi. Läs mer:
      http://foliehatteniteckomatorp.blogspot.com/2018/08/mer-socialdemokratisk-historia.html

  • Rikard

    /  08/02/2018

   Hej.

   Från avd. för stickspår: vadå ‘för in en ny taktik’? Är det någon sorts freudiansk formulering?

   Vart är det den nya taktiken förs in? Krävs särskilda handskar? Certifiering? Spett och hacka? Hink och spade?

   Kajsa Falasca verkar ha huvudet på skaft, för på axlarna sitter det inte. ”Kossack-valet”, Kajsa. Du läser ju statskunskap, så det borde du känna till. (För all del; det kan vara att Kajsa menar endast detta val – i vilket fall hon ändå har fel, fast på ett annat sätt.)

   ”För in en ny taktik”, pyttsan! Inte ens som anglicism duger frasen.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
 17. x

   /  08/02/2018

  Vilket liv det blev om Socialdemokraternas mörka förflutna
  ”Gemensamt för kritikerna tycks vara detta: De hittar inga egentliga sakfel. De störs av att händelser är ryckta ur sitt sammanhang. De lägger in sådant i kritiken, som filmen aldrig påstår”.

  Svara
  • G

    /  08/02/2018

   ”Inläggen har lett till många reaktioner.
   Med anledning av detta har Advokatamfundets ordförande gjort följande uttalande:

   ”Uttalande av ordföranden

   Med anledning av reaktioner som kommit mig till del på ett twitteruttalande av Anne Ramberg vill jag framhålla följande. Det som sägs i tweeten om en persons agerande i samband med ett försök att stoppa en utvisning ska inte förstås som ett ställningstagande från Advokatsamfundets sida till det lagliga eller lämpliga i agerandet.

   Christer Danielsson, ordförande Advokatsamfundet”

   Svara
   • Pelle2

     /  08/02/2018

    Det sjuka är ju att hon får behålla posten som generalsekreterare i advokatsamfundet när hon uppenbarligen saknar respekt för lagarna.

    Svara
  • G

    /  08/02/2018

   Nej, ovan skulle inte postas här. Det jag skulle skriva var att man kan ju tro att Socialdemokraterna trodde att (S) och alla andra partier utom SD hade en problemfri historia där det inte finns något att anmärka på, men man kan väl säga att för att förbättra balansläget mellan S och SD så borde man bara prata om S historia fram tills valdagen, hittills har den inte fått mycket uppmärksamhet från media eller någon annan. SD:s historia drar S upp i nästan varenda debatt i riksdagen, TV, Radio.

   Svara
 18. G

   /  08/02/2018

  Svara
 19. G

   /  08/02/2018

  Svara
 20. Jocke Ljudbyggare

   /  08/02/2018

  ”Vi började bygga kl 0400 för att kunna få in lång lunch när det var som hetast, men jag drack ändå över 8 liter vatten bägge dagarna. Sedan när vi byggt klart så gick vi givetvis till manshagen och väntade på att få börja riva, det kändes fint att manshagen var placerad i en solig backe. Bristen på övriga män gör att vi i manshagen känner oss mer uttittade än på andra festivaler, men det var väl ju just för sånt här man ändå lärde sig ljudteknik och kroppsbygge som ung, så man skall inte klaga hehe. Själv önskar jag att alla de här fulla storstadsbrudarna bara drog så vi kunde börja riva och jag kunde komma hem till dej och barnen. Härifrån sett är det väl lite mer fylla och bråk än på way out West men annars verkar det lugnt, svårt att se härifrån med alla som samlas runt hagen och dels raggar och dels skriker slagord. Men jag står gärna här, om det får tjejerna att känna sig tryggare, men det hade varit roligare att dra ned på stan men chefen sa att vi måste stanna i hagen i fall det händer nåt, pussa ungarna från mig. Din Jocke. ”

  Svara
 21. ”Manshage” påminner mig lite om hur F! ville införa ”omskolningsläger” för män…

  Svara
  • Senior

    /  08/02/2018

   ”Ville”?

   Har de plockat bort den punkten ur partiprogrammet?

   Svara
   • Pelle2

     /  08/03/2018

    Ja, jag är ganska säker på att det försvann ur programmet ganska snabbt efter att det blev uppmärksammat. Blev väl jobbigt att förklara den punkten för personer utanför sekten..

    Svara
 22. G

   /  08/02/2018

  Från 2016….

  Men att tala klarspråk gick inte för sig, så då kände en vänsterpolis att det var dags att gå in och editera texten på polisens hemsida. Att han är vänsterpolis skriver jag då jag kommer ihåg hur han uttryckte sig och argumenterade på twitter om detta.

  ”Korkat uttrycka sig så”
  KARLSTAD: Polisen om utpekandet av ensamkommande:

  ”Det råder ingen tvekan om vilka som tar sig dessa friheter. Gäng med 7-8 killar tillhörande gruppen ensamkommande barn.”

  Så skrev polisens vakthavande befäl efter de sexuella ofredandena under Putte i Parken. Nu är texten ändrad.
  ..[..]..
  Stefan Dangardt är kommissarie och polisområdeskommunikatör och också den som ändrade i dygnssammanfattningen på polisens hemsida.

  Varför ändrade du i texten?

  – Det fanns generella och svepande beskrivningar vad ensamkommande flyktingpojkar har för sig. Det är formuleringar som inte överensstämmer med våra gällande riktlinjer kring hur vi uttrycker oss.

  – Vi ska vara sakliga och objektiva och det var inte den där texten. Oavsett är det rätt korkat att uttrycka sig så, vare sig man pratar eller skriver.

  Vad har ni för riktlinjer?

  – Det var ju en debatt för en tid sedan huruvida vi mörkade (sexuella ofredandena i Kungsträdgården i Stockholm, reds anm) och vi ska vara objektiva och relevanta. Vi ska tala om vad som händer och inte undanhålla viktig och relevant information. Vi måste väga våra ord på guldvåg och varken säga för mycket eller för lite, säger Stefan Dangardt.

  – Men att i svepande ordalag peka ut en viss grupp som klandervärd i sitt beteende, det kan vi inte ägna oss åt.”
  https://nwt.se/karlstad/2016/07/05/korkat-uttrycka-sig-sa

  Ja, jätte korkat, Stefan. Men ni fick vi ju till slut en en festival fri från cis-män efter att problemen på festivalerna blivit värre och värre, alltid något.

  Svara
 23. G

   /  08/02/2018

  ”Mentaliteten & rasismen är vidrigare – men inte alls något nytt!”
  http://www.deogan.com/2016/08/19/mentaliteten-rasismen-ar-vidrigare-men-inte-alls-nagot-nytt/

  Svara
 24. MiT

   /  08/02/2018

  Svara
 25. The InfideL

   /  08/02/2018

  Någon som på riktigt tror att det går att prata dessa sinnessjuka människor till rätta ?

  Svara
 26. MiT

   /  08/02/2018


  *https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155864891798251&set=a.454058298250.239724.644748250&type=3*

  Svara
 27. MiT

   /  08/02/2018

  Svara
  • Rikard

    /  08/02/2018

   Hej.

   En tragedi och inget annat; här finns inget att skämta om – och Klepke, om du smygläser här: [*** **** *** ** *** *** *** ** ***!]. Sådant skrap som Klepke förtjänar inte ens att en förolämpning skrivs ut med bokstäver.

   Enligt mamman (i GP) var han på en treårings nivå intelligens- och utvecklingsmässigt sett. På rymmen hemifrån (igen) med en leksakspistol/-eldvapen.

   En tragedi, som sagt. Vad skall poliserna göra? De ser en beväpnad man som inte reagerar normalt vid tilltal. Vad skall de tänka? Vad skall de göra?

   Jag hoppas familjen inte går under av detta. De kommer att tänka på sitt döda barn varje gång de ser eller hör ‘polis’. Jag hoppas poliserna får den hjälp de behöver – de har skjutit ihjäl en oskyldig man; något som kommer att vara med dem resten av livet – och för en mentalt frisk och normal människa är det inget som är lätt att leva med oavsett hur du rationaliserar dina gärningar.

   (Innan någon föreslår att personer med en eller annan utvecklingsstörning eller diagnos skall ha ett armband eller en nål; betänk då vad som händer när en beväpnad kriminell bär ett sådant märke.)

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • Dreadlock

     /  08/02/2018

    [*** **** *** ** *** *** *** ** ***!]”

    Lyckades jag dechiffrerar första tre : Din jävla röv 🙂

    Svara
    • Dreadlock

      /  08/02/2018

     Visste inte vem det var .
     ” Martin Klepke, född 1955, är politisk redaktör för tidningen Arbetet, som fram till mars 2012 hette LO-tidningen. Som journalist har han tidigare främst skrivit om arbetsmarknad och ekonomi och har arbetat på Expressen, Aftonbladet och Länstidningen Södertälje. Han medverkar regelbundet i Panelen i Sveriges Radios Godmorgon världen. ”

     Jaha…Åhh. Ok. Självklart att han jobbar i div. skyddade verkstäder.
     Nu är det ju valtider, som sådan förstående katastrof (För (s) så kan man ha råd att ladda vapnet med blanka skott. Klepkes´s karriär blir fortsättningsvis exponentiell i gripande av ruttnade halmstrå och ett sakta bakåtglidande i samma dy som används som cement för att göra politik på, Det glider av. Därför att fundamentet är ett illa utfört hastverk.

     Svara
     • weasel

       /  08/03/2018

      Klepke är inte bara politisk redaktör för tidningen Arbetet.
      Han är även en man som reagerar hur lugnt som helst när han ser en man i natten på några meters avstånd som viftar med en vapenattrapp.
      Klepkes puls går inte upp med ens ett slag i timmen i den situationen och på en miljarddels sekund ser han att det inte är något riktigt vapen.
      Det var väldigt, väldigt synd att Klepke , som ju är utrustad med dessa fantastiska egenskaper, blev politisk redaktör istället för polis .

      Stackars polis och stackars Eric och stackars hans föräldrar.
      😦

      Och Martin Klepke förtjänar inte ens att kallas för idiot.

  • Skeptisk

    /  08/02/2018

   Om någon ska klandras är det föräldrarna som tillåtit luftvapen eller replikor som liknar riktiga vapen hemma. Polisen har inte en chans att se skillnad på de få sekunder de måste ta beslut. Det är inte okänt att barn/ungdomar blivit skjutna av polis, när de sprungit runt med replikor och liknande luftvapen. Det var knappast en knallpulverpistol med röd pipa eller orange vattenpistol.
   Ja, jag har också köpt ett luftgevär till barnen. Det används under strikt överinseende av mig. Och då är de mogna och förnuftiga. Skulle de springa runt med det, försvunno det ögonblickligen. För självständig tillgång gäller 18 år både mentalt och formellt. Hade jag haft ett autistiskt barn på en treårings nivå hemma hade allt sådant varit off limit. Oavsett ålder på pappret. Att ge t ex ett soft air gun som liknar en Glock till sitt barn att springa runt med är att utsätta det för livsfara. När ska folk lära sig att vapen och vapenliknande föremål inte är leksaker?

   Svara
   • Bamse

     /  08/03/2018

    Om det är någon som har ett riktigt skjutvapen som den tänker avfyra mot dig har du snarare tiondelar på dig att reagera.

    Svara
 28. MiT

   /  08/02/2018

  Svara
 29. x

   /  08/02/2018

  Svara
 30. MiT

   /  08/02/2018

  Kanske bättre att se den själv än att se den genom Mirjamsdotters kanske inte helt pålitliga filter. Även om en del som svarar henne tycker det är toppen att de inte behöver se den…

  Jag har själv inte hunnit se hela än men det är egentligen inte så konstigt om det finns mycket skit historiskt i ett parti som S, de har rätt mycket att skämmas över. MEN också rätt mycket att vara stolta över, det glöms väl rätt lätt bort när sånt här blir aktuellt antar jag. Men jag fattar ju varför de tagit fram den, de har ruttnat på S löjliga trams om ”rötter”. De vill väl nästa gång S gör det kunna säga ”Jaså, ni vill prata partihistoria?”.

  Svara
  • x

    /  08/02/2018

   SD hade aldrig bemödat sig om att göra någon dokumentär om sossarnas historia om Löfven betett sig som vuxen.
   Det är inte mer än rätt att sossarna nu får smaka på egen medicin.
   Eftersom de fortfarande inte kunnat peka på några faktafel så får man nog anse att allt som sägs i filmen är sant eller t.o.m. ännu värre då de som gjort filmen inte haft tillgång till alla dokument.

   Svara
 31. MiT

   /  08/02/2018

  Svara
  • Skeptisk

    /  08/02/2018

   The truck of peace!

   Svara
  • MiT

    /  08/02/2018

   Svara
 32. MiT

   /  08/02/2018

  Svara
 33. MiT

   /  08/02/2018

  Kommentar från en som är blockad:
  ”Den här filmen är ett propagandanummer med syfte att leda bort uppmärksamheten från det egna partiets historia. Ren och skär historierevisionism med syfte att smutskasta ett parti – Socialdemokraterna. Naturligtvis stöttas det här av det mänskliga träck som utgör bärande delar av MiT.s forum. Högerextremister som Rikard, X och Senior.”

  Svara
  • Senior

    /  08/02/2018

   Haha!
   Inte ens sossarna själva förnekar detta, även om de försöker försköna det med ”samtidens anda” och allt vad de kallar det.

   -Samtidens anda förresten, det var ju som vanligt mestadels den anda som rådde, och råder, på den planhalva som de vänsterblivna socialisterna spelar på.

   Svara
   • x

     /  08/03/2018

    @Senior
    Vad är de försöker säga?
    Att Hitler gjorde helt rätt eftersom ”samtidens anda” var sådan?
    Ju mer de snackar, desto värre snärjer de in sig.

    Svara
    • Senior

      /  08/03/2018

     Precis så.

     Men precis som Journalisten ovan som inte ser likheterna mellan feminism och rasism, är även dessa socialister helt blinda för att de själva spelar på fel planhalva.

     Svara
  • x2

    /  08/03/2018

   Den blockade personen tycks även mentalt blockerad.

   Att framföra sakliga argument.

   Lämpligen borde detta framföras till de som står bakom dokumentärfilmen.

   Det är uppenbart att den blockade personen hyser agg mot Toklandet av andra skäl.

   Den blockade personen använder filmen som förevändning att smutskasta skribenter i kommentarsfältet, som inte har något med SD:s dokumentärfilm att göra.

   Definitionen av galenskap sägs vara att göra samma sak igen och igen och förvänta sig andra resultat, som att kommentera på ett forum där vederbörande är blockad.

   Propagandanummer måste ses i sitt sammanhang.

   Historierevisionism är konstant förekommande i synnerhet hos vänsteraktivister.

   Var och varannan löpsedel i public service idag är ett radikalideologiskt propagandanummer.

   Vem minns inte påståendet om att orsaken till generella längdskillnader mellan könen beror på matdiskriminering mot kvinnor, alltså att männen har stulit kvinnornas mat.

   För att patriarkatet.

   Vem minns inte hur tjejer på festivaler omringades av stora grupper nyanlända utländska män och utsatta för sexuella övergrepp.

   När media inte längre lyckades mörka övergreppen hette det i dessa aktivistkretsar att så har svensken (läs: den vita heterosexuella cis-mannen som är roten till allt ont) betett sig i alla tider.

   För att Taharrush är som bekant både ett svenskt ord och en svensk tradition.

   Nu påstår de att Ramadan är en svensk tradition.

   Börjar vi ana ett mönster här.

   Vem minns inte konstaterandet om att Sverige har aldrig varit tryggare.

   Baserat på en synnerligen cherrypickad statistik.

   Terrordåd och masskjutningar med avrättningar på öppen gata följde som ett brev på posten.

   Faktum är att det är svårt att finna något som publiceras i public service i dag som inte är ren lögn och radikal vänsterextrem ideologisk nonsenspropaganda.

   Att de har mage att utge sig för att vara sakliga och opartiska hänger ihop med att man anser sig tillhöra en elit.

   I ljuset av sanningen förefaller det märkligt att gnälla över propaganda.

   Bara för att den för en gångs skull inte är vänsterextrem.

   Ger man sig in i leken får man leken tåla.

   I synnerhet i en smutsig valrörelse.

   De borde ha räknat ut med arslet att SD skulle vara proaktiva i valrörelsen.

   Är inte SD personligen, men kan bara lugnt konstatera att de vänsterblivna får panik så fort SD gör något.

   Aktivisterna i media framstår som vanligt oerhört inkompetenta när de inte vet hur de ska hantera situationen.

   Har dessvärre inte sett filmen om S som ger etablissemanget skälvningar, men vem minns inte dokumentären Könskriget med bland annat ROKS ordförande som sade att män är djur.

   Även det är en dokumentär som påstås vara kreativt klippt.

   Det må så vara, men det fråntar inte ett uttalande som kom direkt från hjärtat på ROKS dåvarande ordförande.

   De vänsterblivna är gulliga när de skyller på att uttalandet var taget ur sitt sammanhang. Det finns nämligen inget sammanhang där genuint könshat kan anses vara försvarbart.

   Radikala vänsteraktivister vill såklart upprätthålla den bilden för annars hade de tvingats rannsaka sig själva, sitt eget hat eller sin egen historia, vilket hade kunnat leda till kognitiv dissonans.

   SD:s framgångar är bland annat en motreaktion och ett direkt resultat av politisk vänsterextremism.

   Deras framgångar uppstår inte ur ett vakuum.

   Det är bara låtsashistorikern Arnstad, som statsministern har en förkärlek att citera, som tror på idén att svenska folket över en natt odlat mustasch och tagit på sig läderstövlar.

   Folk är snarare genuint missnöjda över hur politiker har gjort karriär på att förstöra samhället.

   Nu råkar det även vara så att alla som kliver utanför den vänsterextrema åsiktskorridoren stigmatiseras.

   Folk som opponerar sig offentligt mot feministiska dumheter stämplas och smutskastas med ord som högerextrem, rasist och nazi, nazi, nazi, nazi.

   För att vadå?

   Jo, för att dessa normala människor vid något tillfälle uttryckt åsikter till höger om Gudrun Schyman.

   Normala människor kallas dödsknarkarnazister, Breivikare och Putins spion i media.

   Sverige aldrig varit tryggare och det ingen åsiktskorridor.

   Nej folk är mycket trötta på lögner och propaganda.

   Folk är trötta på att deras döttrar utsätts för gruppvåldtäkter.

   Den blockade personen gör nog bäst i att ringa sin förmyndare och ta sin psykofarmaka.

   Svara
  • x

    /  08/03/2018

   ”Stefan Löfvens mamma intvingad i nazirörelsen”.
   ”intvingad”…
   Ja, här kan vi snacka om försök till historierevisionism.
   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4dR9Ra/stefan-lofvens-mamma-intvingad-i-nazirorelsen

   Undra om hon även blev tvingad skicka ””Midvinterhälsningar” till läsarna”?
   https://petterssonsblogg.se/2016/10/12/stefan-stefan-lofvens-nazistiska-rotter/

   Svara
  • Olof

    /  08/03/2018

   Håller inte med. Målet med filmen är att reducera värdet av historisk brunsmetning till noll. Oförmågan hos vissa andra motståndare att släppa ”rasistiska rötter” som argument gjorde det oundvikligt. Det handlar inte om att leda bort uppmärksamhet. Det handlar om att ifrågasätta relevansen och förgifta argumentet.

   Och jag tror det kan vara ganska effektivt. Jag skulle tippa på att socialdemokratiska valarbetare kommer vara betydligt mindre benägna att kasta sten i glashus och dra upp bruna rötter nu, åtminstone efter att ha fått frågan ”hur ställer ni er till tvångssteriliseringar idag då?? Är den indragna assistansersättningen en fortsättning på rasbiologin eller har ni några andra ideer numera?” tillbaka några gånger…

   Så tack. Kan vi få se lite mer diskussion kring sakfrågor nu då?

   Svara
 34. MiT

   /  08/03/2018

  Svara
  • Skeptisk

    /  08/03/2018

   Vegomat med palmolja, mandelmjölk, soyaodlingar på gammal regnskogsmark etc. Jomenvisst. Jämfört med svenska kor och får som håller landskapet öppet.

   Svara
  • Tomas Fritiofsson

    /  08/03/2018

   men om rulltrappan e sönder vad gör vi då?

   Svara
  • Olof

    /  08/03/2018

   Växlar om till vegomat och slutar köra bil.

   Skaffar hund.

   Hon är inte så konsekvent Vian…

   Svara
  • Jonas

    /  08/03/2018

   Va f-n, nu hjälpte han dem.
   Ibland är det bättre att låta idioterna skita i det blå skåpet så att de lär sig av konsekvenserna.

   Svara
   • Skeptisk

     /  08/03/2018

    Ja i detta läge hade det varit kul att tiga, dokumentera deras uppmaningar, filma deras tilltag och brisera bomben 10 september. Det hade sänkt hela organisationen.

    Svara
  • Pelle2

    /  08/03/2018

   Tycker att det var bra att det uppmärksammades för annars är risken stor att dom hade kunnat hållas under valet utan åtgärd.
   Tror inte att Polisen skulle ha prioriterat detta.
   Sedan är det ju också bra att det uppmärksammas vilka antidemokrater jag är här är.

   Svara
   • Precis Pelle2 – risken är för stor att det hade utförts utan reella konsekvenser.

    I ett normalt land så hade man förfärats av denna typ av intervention i ett val, men vi bor ju i toklandet, så…

    Svara
    • Senior

      /  08/03/2018

     Ytterligare en anledning att efterfråga internationella valobservatörer.

     Svara
 35. Pelle2

   /  08/03/2018

  OT:
  Allas vår Jens Liljestrand på Expressen slår till med ännu en fantastisk krönika där han hýllar Emma Knyckares manshatarfestival.
  Han jämför detta evenemang med tjejmilen.
  Att kvinnor och män inte tävlar tillsammans handlar ju oftast om våra olika fysiska förutsättningar medan Knyckares festival handlar om att peka ut alla män som sexualbrottslingar och att diskriminera män.
  Men eftersom åtminstone två journalister på Expressen gillar diskriminering av män och utpekandet av män så kan dom väl installera en manshage på Expressen där dessa två kan sitta på daglig basis. Alternativt att dom säger upp sig och lämnar plats för en kvinna..
  https://www.expressen.se/kronikorer/jens-liljestrand/hoppas-pa-en-underbar-och-fantastisk-mansfri-festival/

  Svara
  • Skeptisk

    /  08/03/2018

   Ännu så länge får både män och kvinnor titta på tjejmilen. Oavsett identitet och läggning. Om det skulle vara jämförbart med tjejmilen skulle alla artisterna vara kvinnor men alla få gå. Hon får såklart välja vilka artister hon vill till sin festival, men publiken måste vara öppen för alla oavsett medfödda egenskaper.
   JL hoppas nog få en klapp på huvudet och några feministiska bonuspoäng men han framstår som lismande. Undrar vad han döljer i garderoben?

   Svara
   • Pelle2

     /  08/03/2018

    Han är väl en sedvanlig rövslickare eller i värsta fall en kapten klänning..

    Svara
    • Lövet

      /  08/03/2018

     The cuck is strong in this one – indeed.

     Svara
     • Frida Gustavlin

       /  08/03/2018

      Jens Liljestrands krönikor lider av en svår präktighet, de bär på den där klinskt rena känslan av en särskild typ av duktighet som får oss med normal läsförmåga att känna en form av ogripbart illamående. Vart får han sin luft ifrån egentligen?

      Angående den där festivalen med endast tjejer och kvinnor. Jag får den där känslan av ett gäng som inte riktigt vill umgås, men ändå försöker ha roligt, allt vad de kan, de vill så gärna, fast de egentligen inte vill. Och vart kommer de coolaste och häftigaste tjejerna hänga? Låt mig på en vild gissning, i den där manshagen kanske…

     • Kronblom

       /  08/03/2018

      Old too, cuckold… 😉

 36. Pelle2

   /  08/03/2018

  Lite mera OT:
  Anne Heberlein skriver en replik i dagens Expressen angående tiggarna i Sverige.
  Helt riktigt menar hon att Sverige i första hand skall ta hand om sina medborgare och inte tiggare som inte är medborgare.
  https://www.expressen.se/debatt/vi-maste-forst-se-efter-vara-egna-medborgare/

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  08/03/2018

   Om vi ska fortsätta med den här EU-grejen så är ett förbud mot oorganiserat och organiserat tiggeri en bra start. Men vad ska det vara för straff? Att de någonsin ska kunna betala en bot känns fjärran och fängelse låter onekligen hårt. Skulle man kanske kunna tänka sig ett frivilligt val mellan fängelse eller samhällstjänst följt av omdelbar hemskickning? Tanken med EU var väl aldrig att unionens trasproletariat skulle kunna turnera runt utan att någon tycks kunna avkräva dem ansvar?

   Svara
   • Dreadlock

     /  08/03/2018

    ”EU har anslagit 32 miljarder svenska kronor under en femårsperiod för att Rumänien ska avhjälpa romernas utsatta situation, men bara tjugo procent av det här har tagits emot. Det berättar Sveriges Radios EU-korrespondent Jan Andersson.

    En förklaring är att landet inte vill erkänna att man har problem med romernas situation i landet. En annan är att staten förväntas skjuta till lika mycket pengar som man får i stöd och det har man inte råd med.”

    Kommentar : Det är EU ESI-fonden där pengarna finns,menade att gå till utbildning och bostadsprojekt riktade särskilt till Roma i Rumänien.
    En hel del pengar som inte utnyttjas. Med vilje kanske eller så är Rumänien ganska pank, det är det fattigaste landet i Europa.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: