Påminnelse inför valet: Del 4

Då var det dags för påminnelsen inför valet igen då, dags för del 4 i serien inför valet där jag påminner om hur det sett ut från politiker, tyckare, krönikörer, journalister och en massa annat löskefolk de senaste ca 4-5 åren.

Påminnelse inför valet: Del 1

Påminnelse inför valet: Del 2

Påminnelse inför valet: Del 3

Del 4 alltså:

Böneutrop är tydligen samma sak som kyrkklockor, popskval och fotbollsskrän.

Vill ni ha sharia så kan ni rösta på Centerpartiet. Eller Miljöpartiet…

HBTQ-certifierade öppna förskolor, låter det som en bra idé? De pratade om att alla ska känna sig välkomna

– Vi ska inte utgå från att vi vet något om personerna som besöker oss utifrån deras yttre. Vi kan inte ta för givet att en mamma med en bebis har en man hemma. Hon kan vara ensamstående eller leva med en kvinna. Så resonerar pedagogerna på Kristallen, Treklangens och Heidenstams öppna förskola.

Och beskrev det sådär. Om en mamma är ensam så ska hon tydligen inte känna sig välkommen om man frågar efter pappan. Några hundra tusen har väl den djupa insikten kostat antar jag.

Kommer ni ihåg Löfvens besök på ett äldreboende? De hade instruerat de gamla att säga att allt var bra men en krutgumma följde inte direktiven  😀

Om ni vill se radikalfeministiska frisyrkrig på Instagram så ska ni rösta på… Hmmm, det vill vi ju se, blir knepigt det här med vad man ska rösta på då…

En från muslimska Brödraskapet höll i morgonandakten på SR. Vill man att de ska göra det så antar jag att MP, S eller C är rätt partier att rösta på.

Moderaterna har övat på att stå på alla fyra många gånger men eldprovet, eller kanske generalrepetitionen, var när M förbjöd Hanif Bali att twittra för att de trodde det skulle göra vänsterextremister glada.

Vill man se mer av sånt där så kan man rösta på åtminstone 7 partier såvitt jag vet.

I gruppen ”Försvarsvänner mot fascism” gillar man troll väldigt skarpt.

Man undrar varför folk inte har förtroende för traditionell media dagen innan man publicerar en artikel om ensamkommande från det lugna Iran som illustreras med bilden ovan. Oh the irony.

Sverige måste vara ett av världens mest bisarra länder.

Fortsätter på temat med broschyren, här är varför den ens kunde bli verklighet alls, politiska aktivister på Socialstyrelsen…

Någon som vet hur många som lärde sig att bli lesbiska på Feministisk forum 2014?

Det där med konsten att bota oönskad sexualitet i bästa Åke Green-stil var så spännande att en av författarna fick 10 min i morgonsoffan på SVT.

Om man gillar Genusjuridik och tycker sånt är väl spenderade pengar så finns ett antal partier att rösta på.

Vill man ha en ”feministisk cyberdelegation” så kan man rösta på t ex S eller MP.

Skattepengar går till sånt här. Tycker man det är bra så… Tja, då vet ni vad ni ska rösta på antar jag.

Man klagar på Sverigebilden™ då och då. Det ovan är Sverigebilden™ man från officiellt håll ville kränga för några år sedan.

Doktorandkurs i ”Kritiska djurstudier med genusvinkel”, väl spenderade skattepengar…

En lista med ”svenskar” i IS.

När Miljöpartiet i Burlöv ville bjuda in in muslimsk föreläsare som inte var så extrem så valde de… Bin Ladens mentor.

När det blåste lite runt Kaplan så poppade den ena efter den andra upp, bl a charlatanen Masoud Kamali från Mittuniveristetet. Ovan ser vi honom debattera mot Hanif Bali. Kamali är helt bisarr!

Det där med Miljöpartiet exploderade våren 2016. Den ena extremisten efter den andra klämdes fram.

Det kom grodor i parti och minut. Men det otäcka var inte att det kom grodor utan medias plötsliga uppvaknande, från att ha varit medias och journalisternas BFF så gick MP till att granskas normalt på en månad. Så fort gick det.

Miljöpartiet var ju tvungna att at fram en manual över hur man beter sig normalt som miljöpartist. Det var helt bisarra tiden våren 2016.

Tycker ni att Genusmusik är väl spenderade skattepengar så kan ni rösta på åtminstone 7 partier i riksdagen!

Kaplan visade sig ha tätt samröre med rena fascister som är så hårdföra att nmr framstår som prydliga välartade förskolebarn i jämförelse.

Tycker ni att Genusmiljö, där man ser samband mellan t ex kvinnors kroppar och kärnavfallshantering och översvämningar, är top notch-forskning som vi ska satsa skattepengar på? Rösta rätt då!

Fi:s valprogram, även kallat Scam-manifestet. Med tanke på div plagiat alltså, förutom allt annat man kan associera till.

Känslorna svallade i Stockholms kommunfullmäktige under förra året.

Den ovan är en masteruppsats i Landsbygdsutveckling. Jag har verkligen försökt förstå vad den har med just landsbygdsutveckling och Sveriges lantbruksuniversitet att göra men har inte lyckats än.

Någon som vet hur det gått med planerna planer på ännu ett propagandacentrum i Malmö?

Tycker ni att Genuspiloter är bra skit så rösta rätt!

Om ni anser att man inte bör skydda svenskt kulturarv eftersom ingen kultur är mer värd än någon annan ska ni rösta på Miljöpartiet.

RFSL riktar sig till nyanlända… En av förra årets mest bisarra grejer.

Det var del 4 av påminnelsen. Del 5 kommer så småningom.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

80 kommentarer

 1. MiT

   /  08/16/2018

  *https://www.facebook.com/Politiskt.Inkorrekt/photos/a.10151537820706245.1073741827.226223296244/10155691506086245/?type=3*

  Svara
 2. Aaaaaaaaah! Nog!
  Nåd! Visa barmhärtighet!
  🙂

  Svara
  • Senior

    /  08/16/2018

   Ja, framtiden ser j*vligt mörk ut om inte under sker nu i September.
   Eller, det ser mörkt ut även om under sker i September, det blir några hundår framför oss att rensa upp i träsket.

   Jag är övertygad om att det kommer att vara helt försent och oåterkalleligt om sjuklövern får ”förnyat förtroende” i 4 år till….

   Svara
   • weasel

     /  08/16/2018

    Vet inte om man ska kalla det för ”förnyat förtroende” , men min gissning är att Annie, Jan, Gustav och Stefan tolkar det faktumet att SD bara fick 25 % som att folket har gett sitt förtroende till en S-C-L-MP- regering.

    Och det är helt korrekt att detta blir den sista spiken i Sverigekistan 😦

    Svara
    • Senior

      /  08/17/2018

     Ja, så länge sjuklöveralliansen har mer än 50% av rösterna kommer det att fortsätta i den utstakade riktningen; ingen reell praktisk skillnad, bara olika konstellationer av sjuklöverpartier.

     Jag fattar inte varför folk har så svårt att se hur sjuklöverpartierna trots sin skilda retorik ändå för samma politik.

     Svara
 3. Det var nån gång på åttiotalet, jag jobbade på Volvo, sent skift. På radio lyssnade vi på nyheter. Fick höra följande: ”Idag får 150 svenskar AIDS:”

  Svara
 4. Sa till min arbetskamrat: Vilken tur att jag inte är svensk! Skämt åsido: Att jag inte känner igen landet, är nu nog en underdrift. För min del gör det nog detsamma, jag är borta snart. Men mina barn – och barnbarn, två fantastiska, underbara tösar – hur blir med dem, när jag är borta? De blir indoktrinerade i den här skiten, Deras liv blir förstörda innan de ens har blivit röstberättigade – för att en stor del av den svenska befolkningens hjärna blev borttrollad av idioter.

  Svara
 5. MiT

   /  08/16/2018

  Svara
  • G

    /  08/17/2018

   Wow!

   Svara
  • G

    /  08/17/2018

   Svara
   • Pelle2

     /  08/17/2018

    Domen är helt sjuk.
    I Sverige tar vi varandra i hand och det har ingen betydelse vilket kön den vi tar i hand har.

    Muslimerna kan låta bli att göra detta men då får dom finna sig i att bli bortvalda från yrken där man förväntas hälsa på varandra med handskakning.

    Arbetsdomstolen är en samling syltryggar som böjer sig för religiöst hokus pokus och förväntar sig att vi skall anpassa oss efter sådana saker.
    Deras referensgrupp med islamister är ju också helt bisarr.

    Svara
    • Vic

      /  08/17/2018

     Ja, det rörde sig knappast om att chefen visade ut henne för att hon vägrade skaka hans hand. Däremot är det få yrken där det är lämpligt att ha ett så diskriminerande förhållningssätt att man vägrar behandla båda kön lika. Arbetsdomstolen förstår tydligen inte att ”personlig lämplighet” är oerhört viktigt vid anställningar.

     Sen har nog tjejen gjort sig själv en björntjänst, för jag har svårt att tro att någon kommer ta in henne på en intervju på ett tag. Hoppas hon är sparsam med sina 40000.

     Svara
  • G

    /  08/17/2018

   Svara
  • G

    /  08/17/2018

   ”Slöj- och diskrimineringsaktivister är viktiga brickor i islamiseringen av Sverige

   Att diskrimineringsaktivisterna försöker sätta sharia- och islamistnormaliseringen i system är tydligt när man skrapar närmare på Uppsalakvinnorna bakom. 2013 sökte Safad Alhajeh medial uppmärksamhet genom att anklaga en butik för diskriminering eftersom hon nekades arbeta i slöja. Farah Alhajeh uppvisade aktivistiska tendenser redan som 15-årig (då obeslöjad) elev i Gränbyskolan. 2018 är Farah Alhajeh tillbaka i rampljuset och får rätt i DO när hon anmäler en chef för handskakningsdiskriminering. I referensgruppen hos Diskrimineringsombudsmannen sitter, föga förvånande, några av de värre shariavurmande islamisterna i Sverige, däribland Fatima Doubakil och Rashid Musa, samt en “frilansande imam”. De sägs representera “det muslimska civilsamhället”. ”.
   http://katerinamagasin.se/sloj-och-diskrimineringsaktivister-ar-viktiga-brickor-islamiseringen-av-sverige/

   Svara
  • Jonas

    /  08/17/2018

   Har läst att det står i Koranen att en god muslim ska döda otrogna, står den religiösa regeln också över svensk lag?

   Svara
  • Senior

    /  08/17/2018

   Arbetsdomstolen har därmed beslutat att religion kommer före könsdiskriminering och jämställdhet. -Sverige är med andra ord inte längre ett sekulärt samhälle.

   Svara
 6. weasel

   /  08/16/2018

  Vet inte vad det är för tidning i TS , men ”journalisten” Olle Lönnaeus mening ”idag förespråkar den saudiska imamen fredlig shariarevolution” torde vara världens största paradox…

  För den som har starkt psyke kan jag rekommendera kvällens sändning av SVT Opinion , där Rosanna Dinamarca förklarade att anledningen till att unga män bränner upp sina grannars bilar är att dom rika i Djursholm och Bromma nyttjar RUT-avdraget.
  Vi fick även lära oss av Rosanna att de 21 åringar som säljer knark och vapen samt gör sig skyldiga till mordbrand inte bör få långa straff.
  Detta då eftersom……………eeh………..”man ska ju inte slå sina barn när dom gör fel” .

  Hospital Rosenbad.
  😦

  Svara
  • Rikard

    /  08/17/2018

   Hej.

   Imamen använder den korrekta definitionen av fred: allt motstånd har nedkämpats. Det är det fred betyder – att där inte finns någon som slåss mot dig. Varför det inte finns någon som gör det hör inte dit. Om alla jordens människor låter sig konverteras eller gör det frivilligt, och inte protesterar eller obstruerar så råder fred.

   Konvertera eller dö är islams kärna och centrala budskap. Det är därför det är fredens religion: de konverterade lyder och de döda protesterar inte.

   Det är inte som jag gör mig till; det är såhär man tänker inom islam och som muslim, på samma undermedvetna sätt som svenskar tror att alla andra tänker som svenskar bara de får tillräcklig utbildning.

   Islams logik är obönhörlig och omöjlig att moderera eller anpassa eller integrera: konvertera eller dö.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • Senior

     /  08/17/2018

    Precis så.

    Svara
   • Senior

     /  08/17/2018

    ”Det är inte som jag gör mig till; det är såhär man tänker inom islam och som muslim, på samma undermedvetna sätt som svenskar tror att alla andra tänker som svenskar bara de får tillräcklig utbildning.”

    -De flesta svenskar förutsätter att alla andra tänker som de själva, det fungerar inte ens mot andra svenskar. Oavsett utbildning.

    Svara
    • Senior

      /  08/17/2018

     Det är nästan något vänsterblivet över det…..
     Tanken att ett helt kollektiv skulle tänka precis som individen själv.

     Det finns säkert fler diagnoser på det….

     Svara
    • Jonas

      /  08/17/2018

     Har kommit fram till att alla svenskar ser sig själva som unika men tror samtidigt att alla andra tycker likadant som dem. Vi är den mentala kullerbyttans folk.

     Svara
 7. Micael Lidén

   /  08/17/2018

  Rebloggar på micaelsblogspot med texten:
  Vänstern och resten av regeringen är, nej nu orkar jag inte skriva mer, låter innehållet tala.

  Svara
 8. G

   /  08/17/2018

  Svara
 9. G

   /  08/17/2018

  Svara
 10. G

   /  08/17/2018

  Svara
 11. hllviken

   /  08/17/2018

  KOMPRIMERAD SAMMANFATTNING:

  Svara
 12. hllviken

   /  08/17/2018

  Svara
  • hllviken

    /  08/17/2018

   Svara
  • Pelle2

    /  08/17/2018

   Skulle vilja påstå att det mest är vänsterpartierna som är islamistiska apologeter.

   Svara
   • hllviken

     /  08/17/2018

    Stämmer… med det blir ett veritabelt helvete för oss när hela etablissemanget vill förstöra Sverige!

    Svara
   • Senior

     /  08/17/2018

    Du menar sjuklövern? 😉

    Svara
 13. x

   /  08/17/2018

  Svara
  • Pether

    /  08/17/2018

   Skatt är stöld.

   Svara
  • hllviken

    /  08/17/2018

   Ja, det är dyrt att vara Socialbyrå åt hela planeten när Sveriges skattebetalare utgör mindre än 1 promille av planetens befolkning…

   Svara
  • Senior

    /  08/17/2018

   Precis så.

   Svara
   • Senior

     /  08/17/2018

    Undrar just om det stora flertalet någonsin kommer att förstå att socialismen i själva verket är skurken prins John som beskattar folket till svältgränsen, och inte den Robin Hood de själva utmålar sig att vara.

    Svara
  • hllviken

    /  08/17/2018

   Svara
 14. Pether

   /  08/17/2018

  Stöld av smink leder till utvisning.
  Våldtäkt av barn gör det inte.

  http://www.gp.se/nyheter/sverige/utvisas-efter-sminkst%C3%B6lder-1.7718194

  Svara
  • G

    /  08/17/2018

   Svara
   • hllviken

     /  08/17/2018

    Släng ut denna |#XZÇ$¢¶Q| regim i Valet!!!

    Svara
  • G

    /  08/17/2018

   Nu ska man iofs bli utvisad oavsett vilket brott det handlar om IMO, så detta är bara bra, skiter i om det är någon som stjäl en polkagris på pressbyrån eller om det handlar om våldtäkt, mord eller inbrott. Ett brott är ett brott. Kan man inte sköta sig så bye bye. Men en sak jag reagerade på när jag såg SVT:s morgon studion var i remsan där senaste nytt syns så stod det:

   ”Senaste nytt: 21-åring i Piteå utvisas efter sminkstölder”

   Men denna nyhet hade nog aldrig synts där om det istället hade handlat om…

   ”Senaste nytt: 21-åring i Piteå utvisas efter våldtäkt”

   Svara
   • weasel

     /  08/17/2018

    Sedan är rubriken kanske inte direkt Fake news, men definitivt någon sorts …vinklad propaganda.
    ”Aha, gud vad hemskt att bli utvisad för att man har snattat ett läppstift”, ska läsaren tänka när han ser rubriken.
    I själva verket handlar det ju om ”smink” för 80.000 kronor.
    Sedan är det ju så att sminktjuven borde ha utvisats även om han inte stulit något smink- eftersom han befann sig illegalt i landet.
    Och då brukar man utvisas- åtminstone i normala länder.

    Svara
 15. G

   /  08/17/2018

  ”Malcom Kyeyune: Konspirationsteorierna – Sverige befinner sig i en ideologisk kris”
  https://ledarsidorna.se/2018/08/konspirationsteorierna-sverige-befinner-sig-i-en-ideologisk-kris/

  Svara
 16. Gorby

   /  08/17/2018

  Svara
  • Pelle2

    /  08/17/2018

   Det är så vänstern fungerar. Att vänstern får göra reklam på allmänna färdmedel är aldrig något problem i deras ögon men när deras motståndare gör det så tar dom sig rätten att strejka och protestera.
   Syndikalisterna är ju några av de värsta extremisterna som för ett ständigt krig mot arbetsgivarna.
   Jag tycker att dom kan starta egna företag och driva det enligt sina socialistiska/kommunistiska principer men vi vet ju alla att sådana företag inte skulle överleva
   särskilt länge såvida dom inte får bidrag…

   Svara
 17. Melmac

   /  08/17/2018

  Fredagspanelen på TV4 idag var intressant. Carolin Dahlman är alltid bra men jag är positivt förvånad av valet ämne (Bilbränderna, S köper influences, SSUs valstugesabotage) och hur tom. Greider var ovanligt kritisk mot vänstern.

  Svara
 18. hllviken

   /  08/17/2018

  Svara
 19. Grodan Boll

   /  08/17/2018

  Fega hycklande djävla as.

  Man kan inte äta kakan och ha den kvar.
  Men kan inte få alla rättigheter och privilegier ena könet och det andra könet har. Antingen är du man, wholesale, eller inte.
  ”Ja men jag är man, men kräver att ha en kvinnas rättigheter när det gäller att få barn!”

  Gå och dö!
  Ta er i röven, därefter gå och dö!

  Sådant här gör mig rosenrasande. Inte nog med att det är höjden av orättvisa, det är dessutom en kvittens på att de vet hur män har det illa här men vägrar att annars erkänna det eller beröra det.

  Svara
  • Grodan Boll

    /  08/17/2018

   Det här är alltså det som man kallades sexist/transfob/etc när man påpekade det för massor med år sedan. Det enda jag hade kvar var skadeglädjen över att ha rätt och veta om den oundvikliga kollisionen.

   Jag såg inte den totala avsaknaden av ryggrad och förnekandet av de egna principerna komma. Jag såg inte att de skulle kasta både den heliga jämställdheten och den minst lika heliga transinkluderande ”en transman är faktiskt en man, på alla sätt” rakt ut genom fönstret vid minsta lilla friktion eller motvind.

   Jag var tydligen naiv….

   Svara
  • Grodan Boll

    /  08/17/2018

   Jag antar därmed att jag inte kan få mitt skratt om barnkonventionen heller.

   Håll ögonen öppna för när barnkonventionen blir lag och alla barns frihet att välja religion och deras rättighet till psykisk och kroppslig integritet ska implementeras utan att kollidera med den argaste delen av väljarkåren.

   Man undrar hur deras kreativa krumbukter för att få det äktenskapet att gå ihop kommer se ut.

   Svara
  • ”En man som föder barn …”
   Där har vi sammanfattningen. Resan är slut. Vi är framme. Avstigning, samtliga!

   1523: All makt är av Gud
   1707: Med Guds hjälp
   1869: Land skall med lag byggas
   1900: Gör din plikt, kräv din rätt
   2018: En man som föder barn …

   Svara
 20. hllviken

   /  08/17/2018

  Svara
  • Pelle2

    /  08/17/2018

   Är väl snarare så att dom hoppas få tillhöra eliten och vara dom som förtrycker alla andras åsikter.

   Svara
   • hllviken

     /  08/17/2018

    De rabblar PK-floskler som papegojor och hoppas att få belöningar för detta.

    Svara
 21. x

   /  08/17/2018

  Svara
 22. Pelle2

   /  08/17/2018

  OT:
  Extremisterna i Miljöpartiet förnekar sig inte.
  Nu vill dom införa en parkeringsskatt vid köpcenter i tätorternas utkanter. Dom menar att man skall skaffa lådcyklar och cykla dit…
  Dom vill dessutom beskatta subventionerade parkeringar vid arbetsplatserna.
  Många pendlar ganska långt till sina arbeten och skall alltså bestraffas med ytterligare en skatt för att dom tar bilen till arbetet…

  Dom säger också att det finns en bilnorm i samhället som dom vill bryta.

  Hur någon kan rösta på dom idioterna är en gåta !
  Hoppas verkligen att dom ramlar ur riksdagen !

  https://www.expressen.se/dinapengar/konsument/mp-forslaget-skatt-nar-du-storhandlar-med-bil/

  Svara
 23. Pether

   /  08/17/2018

  Tänka sig, det enda stället i samhället där det existerar kraftigt bög och kvinnohat, så vägrar man att motverka det. De stackars muslimerna kan ju bli kränkta…

  http://www.gp.se/kultur/kultur/regnb%C3%A5gsflaggorna-tas-bort-n%C3%A4r-nancy-ajram-upptr%C3%A4der-1.7723454

  Svara
  • Jag kan faktiskt förstå Nancy Ajrams anledning till att inte vilja associera sig med regnbågsflaggan, men var det verkligen smart att gå med på hennes krav mitt under EuroPride? De kunde väntat ett år så hade problemet aldrig ens uppstått.

   Svara
  • Pelle2

    /  08/17/2018

   Det visar vilka hycklare dom är.

   Tillhör du en religiös minoritet så är det ok att vara emot homosexualitet och man anpassar sig till homohatarna genom att ta ner regnbågsflaggan frivilligt.

   Om en svensk artist hade krävt att regnbågsflaggan skulle tas ner under dennes uppträdande så hade denne kallats för homofob och homohatare. Det hade heller aldrig varit tal om att någon skulle ta ner regnbågsflaggan frivilligt.

   Den sjuka identitetspolitiken och kulturrelativismen i sin prydno !

   Svara
  • Grodan Boll

    /  08/17/2018

   Det är viktigt att påpeka att det här är en artist vars karriär till 99 procent finns i länder där det är förbjudet och i en del fall belagt med dödsstraff att vara öppet homosexuell.

   Varför då?

   Enligt den uppfattning han har så kan det vara förknippat med fara för Ajram att uppträda på en Pride-scen.

   Varför då?

   Elefanten har ett namn.
   #titanryggar

   Svara
 24. G

   /  08/17/2018

  ”Åklagaren: Behövs mycket mer resurser

  Utredningsarbetet kring måndagskvällens bilbränder i Västsverige går på högvarv.
  Men åklagare Mats Ihlbom menar att de begränsade resurserna gör att allt tar tid.

  – Jag skulle önska mycket mer resurser. Jag styr inte över polisens resurstillsättning, men naturligtvis i de bästa av världar skulle vi haft mycket mer resurser, säger han.

  På torsdagen begärdes en 20-årig man häktad misstänkt för delaktighet i bilbränderna.

  Samtidigt släpptes en 19-årig man som också suttit anhållen, även om han fortfarande är misstänkt.
  – Det är avsevärd skillnad i bevisning mot dem, sa åklagaren Mats Ihlbom på torsdagen.

  Utöver det är en 18-årig man anhållen i sin utevaro sedan i tisdags kväll då han stoppades när han försökte ta sig in i Turkiet. Han ska föras tillbaka till Sverige.

  – Jag kan inte svara på om han är kvar i Turkiet eller tillbaka i Sverige, men han är inte i vårt förvar i alla fall, säger åklagare Mats Ihlbom.”
  https://www.expressen.se/gt/aklagaren-behovs-mycket-mer-resurser/

  Svara
 25. Man mår ju bara illa, blir bara spy färdig över hur allt sköts och vilka idioter som tillåts komma fram i ljuset.

  Svara
 1. Påminnelse inför valet: Del 5 | WTF?
 2. Påminnelse inför valet: Del 6 | WTF?
 3. Påminnelse inför valet: Del 7 | WTF?
 4. Påminnelse inför valet: Del 8 | WTF?
 5. Påminnelse inför valet: Del 9 | WTF?
 6. Påminnelse inför valet: Del 10 | WTF?
 7. Påminnelse inför valet: Del 11 | WTF?
 8. Påminnelse inför valet: Del 12 | WTF?
 9. Påminnelse inför valet: Del 13. Sista delen | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: