Bygger man ett tak över Sverige så har man ett färdigt dårhus

Man tänkte att efter valet så kanske det blir lite mer normalt, eller kanske lugnare på idiotifronten. Så fel man hade. Galningarna har växlat upp i stället, det man trodde var treans växel var bara ettan och de hade precis startat.

Scenkonst med en fitta på huvudet.

Scenkonstkarusellen ger ”Under (är jag) bar”. Bland snippor, buskar och körtlar reder forskarna Mia Westin och Charlotte Lindmark ut frågor som: Hur mår vaginan i dagens samhälle? Vad ska den användas till? Vilka smeknamn godkänner den? Fakta analyseras, anatomi redovisas, traditioner utmanas och hemliga rum avslöjas.

När man kollar upp dem så hittar man inga forskare alls. Men denna fascination för underlivet är ju sjuklig? ”Hur mår vaginan i dagens samhälle?”, ”Vad ska den användas till?” WTF?  o_O  Vad är det för jävla frågor?

I Opinion Live så diskuterade man menscertifiering och det försvarades IVRIGT av den där galningen från Miljöpartiet, rätt avslöjande att hon befinner sig otroligt långt till vänster för hon kunde inte förstå hur man ska kunna göra något alls utan att någon annan betalar för det. Sådär glad såg hon ut när andra sa att man faktiskt kan göra nåt utan en massa bidrag. Hon verkar anse att kvinnor är totalt handikappade och inte klarar av någonting utan bidrag från skattebetalarna.

Men det var med några andra också, bl a de två ovan. man kan notera att killen INTE manspreadar i alla fall. Och då är jag snäll när jag säger så.

Vilket hade sin förklaring. Vi ser samma kille på bilden ovan.

Detta började ju med att den sk ”Jämställdhetsmyndigheten” börjat dela ut andras pengar till div löjligt trams och där fanns då menscertifiering med. Det blev uppmärksammat och det östes berättigat hån och berättigad kritik över det hela. Nu är de visst överraskade över att folk tycker de är knäppa. Och SVT är förstås inte sena att ge dem ännu mer uppmärksamhet.

Men jag vet nog vad som skaver hos dem, de hade räknat med att börja casha in på allvar nu för när man väl jackat in bidragssnabeln så sitter den fast stenhårt och man kan suga andras skattepengar i evighet, de hade hoppats att detta skulle gå under radarn i början så skattepengarna kunde börja flöda och man kan vara säkra på att de INTE skulle använda vare sig kopp, binda eller tampong för att stoppa det flödet eller att prata om det.

För de 530 000 skattekronorna från den bisarra nya sk ”myndigheten” är inte de enda skattekronorna de gnidit till sig utan utan de har fått 740 000 från MUCF också, det är totalt nästan 1,4 miljoner skattekronor! sen förra året… Inte dåligt för några som påstår sig jobba ”ideellt”. Inget uppmuntrar ”ideellt arbete” så mycket som en rejäl bidragspåse med skattepengar. Det är uppenbart att detta är till för att slippa jobba på nåt vanligt tråkigt jobb. Gå in och läs på deras sida och läs ”om mensen” så förstår man att detta enbart är aktivister långt ut på vänsterkanten som vill slippa jobba och hellre suga skattepengar, det är bara fisare och genusfolk…

Om inte SVT också varit fyllt till brädden av samma sorts galningar så hade de begripit att det inte alls är en överraskning att folk är kritiska men SVT har systematiskt städat bort alla som kan resa sig upp och säga ifrån. De har ingen kvar som säger ”Men fan, ni fattar väl att det här är bisarrt?” utan precis allt rubbat plockas upp som om det är nåt normalt av SVT.

Det där, jag har svårt för att se problemet så länge allt är högst frivilligt. Men nu ska två forskare studera det hela. Och vi vet ju vilken sorts forskare det är som inte är så glada i att folk får bestämma själva…?

– Gränsen har förskjutits. Det som tidigare sågs som den intima sfären är nu något man handlar öppet med, säger Sofia Strid som är docent i genusvetenskap i ett pressmeddelande från Örebro Universitet.

Tillsammans med tidigare örebrokollegan Lena Gunnarsson, projektledare och numera verksam vid Lunds universitet, har hon fått 3,5 miljoner kronor av det statliga forskningsrådet Forte för att studera sugardejting.

Just det, genusforskare såklart. Och skattepengarna regnar över dem. 3,5 miljoner! 1,75 miljoner var…

Studien kan komma att ligga till grund för eventuella åtgärder från samhällets sida.

Som sagt, att låta folk få göra som de vill är inte riktigt genusfolkets kopp te…

Försvarsmakten och genderfrågor…

Sånt där kan man se på fb ibland. Jag gissar att de inte får någon källa alls eftersom det bara är hittepå som Pelling, Ernman och andra glatt sprider…

Sverige är ett dårhus utan tak.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

65 kommentarer

 1. Magnus

   /  10/07/2018

  Det behövs inget tak. Sverige är dårhusets rastgård.

  Svara
 2. narran

   /  10/07/2018

  Det där med skatteflykten är ju att sådant som var olagligt innan eu medlemskapet, avregleringar och alla frihandelsavtal som ger fritt flöde av varor tjänster och kapital. Ses av dessa debattörer som skatteflykt trots att det i dag är fullt lagligt att ex lägga ett företags huvudkontor i det land som har lägst skatt. Jag tycker också det är fel att smita undan skatt på detta sätt men de arga debattörerna borde ge sig på orsaken till att det är så här. Dvs kritisera eu och frihandelsavtalen.

  Svara
  • Tor

    /  10/07/2018

   ”De vidriga kapitalisterna som flyttar vinsterna till skatteparadis”.
   Det vänstern har orerat om i åratal har de nu lyckats uppnå.
   Ja inte att stoppa företag att maximera sin vinst – utan att öka möjligheterna.
   Genom att vänstern av någon outrunning anledning är på globalisternas sida, så måste det vara fritt fram för företag att flytta vad, och var, de vill.

   Världen går mot att ett fåtal tokrika människor styr med sina globala företag.
   När ska vänstern fatta att de går i kapitalisternas ledband?
   Hur kan de på något sätt tro att det ska leda till ett samhälle mer till vänster?
   Jag fattar inte!
   Vänstern brukar hänga på vad som helst som destabiliserar för att det på ”lång sikt” ska leda till revolution. Men här ser jag ingen poäng alls.

   En logiska vänster (oj, där blev det konstigt) skulle naturligtvis vara nationalistisk och på arbetarnas sida. Om de skulle tillåtas att finnas privata företag skulle de naturligtvis vara baserade i Sverige och tillverka varor till Svenskar.
   Har du någon gång hört vänstern argumentera för att göra det lättare och billigare att producera inom landet? Nej, de stöttar med sin politik globala företag som producerar i låglöneländer.

   Svara
   • Vic

     /  10/07/2018

    Som jag ser det (med risk att vara väldigt generaliserande):
    – vänstern är ett starkt stöd för statens ekonomiska kontroll av medborgarna
    – Globalisterna behöver statens hjälp för att få igenom överstatliga lösningar, genom propaganda.
    – Dessa lösningar ger dem konkurrensfördelar och marknadsmonopol.

    Det är helt enkelt ett rent och skärt korporativistiskt spel. Superrika i Sverige blir superrikare, och det inte genom ”fair play”.

    Många har svårt att se kopplingen mellan t.ex. att verka mot klimatförändringar och att flytta makt utomlands, trots att dessa två är synonyma med varandra. Så som arbetet utförs idag, dvs. Vänstern ser helt enkelt inte att de utnyttjas för globalismens syften.

    Det finns säkert mycket goda intentioner, men som vi vet så är vägen till helevetet kantad med.. just det.

    Som sagt, ursäkta att jag är väldigt generaliserande här. Många som står till vänster är säkert medvetna om detta, men står till vänster av ideologisk övertygelse och motsätter sig globalismen. Dessa behöver inte känna sig träffade. Talar mer om en generell trend jag tycker mig se än jag adresserar alla som kallar sig ”vänster”.

    Svara
 3. x

   /  10/07/2018

  Årets bok:

  Svara
 4. Rebloggar på micaelsblogspot

  Svara
 5. Fast genusfolkets kopp är väl inte en kopp te, det är väl mer en menskopp? 🙂

  Vad gäller ”sugardejting”, vilket djävla hyckleri. Varför inte kalla det vad det är på riktigt? Om man är en hora ska kan erkänna det och kalla sig just hora och inte påstå att man ”dejtar”…

  Svara
  • Tor

    /  10/07/2018

   Bill Burr om hur svårt det är för rika män med ”arméer av horor”.

   Svara
 6. hllviken

   /  10/07/2018

  Älskar formuleringarna i det inledande stycket 🙂

  Svara
 7. MiT

   /  10/07/2018

  Svara
 8. hllviken

   /  10/07/2018

  Svara
 9. hllviken

   /  10/07/2018

  Media och ”experter” som givit en falsk verklighetsbeskrivning under decennier har stor skuld i samhällsförfallet!

  Svara
 10. hllviken

   /  10/07/2018

  Svara
 11. hllviken

   /  10/07/2018

  Svara
 12. utlandssvensk

   /  10/07/2018

  ”I Opinion Live så diskuterade man menscertifiering och det försvarades IVRIGT av den där galningen från Miljöpartiet”

  Tja, de mest rabiat feministerna är ju samtidigt de som är mest positiva till islam, så i någon bemärkelse är problemet självreglerande. Låt dem bli stolta och frigjorda barnfabriker som sitter inlåsta i någon förort. Gärna även burka när de går ut, så man slipper att se dem……

  Svara
 13. hllviken

   /  10/07/2018

  (S): ”Det är vi som är anständiga och på rätt sida av historien”!

  Svara
  • Churchill lär ha sagt att amerikaner gör det rätta .. till sist.

   Sossarna kanske skall stå på rätt sida när de prövat alla andra sidor.

   Svara
 14. hllviken

   /  10/07/2018

  Vi betalar Jordens högsta skatter –

  Svara
 15. Mike E

   /  10/07/2018

  Lägg ner SVT/SR och journalistutbildningarna och Sverige skulle bli normalare och betydligt klokare.

  Svara
 16. x

   /  10/07/2018

  Svara
  • Enligt SCB fanns det 36000 somaliska medborgare i Sverige 2017, och 66000 som är födda i Somalia. Gissar att kvinnor inte kör buss, så det blir 33000.
   Enligt Sveriges Bussföretag finns 14000 bussar i landet. Kanske kör somalier alla svenska bussar?

   (SCB har ingen statistik om sysselsättning per ursprungsland vad jag kan hitta.)

   Svara
 17. Pelle2

   /  10/07/2018

  Johan Hakeilius på Expressen tar upp fysikerns video i förra inlägget och jämför med en rapvideo gjord av en kvinnogrupp.
  https://www.expressen.se/kronikorer/johan-hakelius/titta-pa-bada-dessa-videos-kom-ihag-att-bli-upprord-over-ratt-film/
  Han skriver så här om rapvideon:
  ”en som inte är tillräckligt upplyst om återerövring av kulturella koder, sexradikal feminism och könsegenmakt, kan av videons bakbundna, nakna kvinnor, de minimala trosorna, kvinnor som ligger och rullar sig i dollarsedlar, eller åmar sig på motorhuven till en Rolls-Royce och de låga kameravinklarna på nakna stjärtar, få intrycket att City Girls ägnar sig åt något gammalt och unket.
  Det är förstås alldeles fel. När City Girls uppmanar sina systrar att byta sex mot Chanelväskor och Rollsar är det tvärtom ett radikalt slag mot patriarkatet. Deras senaste blandband – man släpper inte skivor längre – heter Period. Det kan betyda punkt, som i punkt, slut. Det kan också betyda mens. Kan det bli mer progressivt än så?

  Svara
 18. hllviken

   /  10/07/2018

  Svara
 19. Jag är rädd att forskningen om ”sugardejting” kan leda till förslag på en lagändring/tillägg då sexköpslagen idag inte täcker den typen av handling helt och hållet (i och med stycket ”tillfällig sexuell förbindelse”). Fram tills gymnasielagen såg dagens ljus är sexköpslagen den skadligaste lag i detta land, enligt mig.

  Svara
  • Olof

    /  10/08/2018

   Förhoppningsvis skulle det bli så svårt att skilja från andra relationer att det inte skulle bli genomförbart. Men nu pratar vi i och för sig Sverige, så råkar man förbjuda mänskliga relationer för att blidka feminister skulle det kanske inte vara allt för förvånande.

   Och ja, sexköpslagen är ungefär på samma nivå som tvångssteriliseringarna. Samma villighet att offra svaga gruppers hälsa och välmående för liknande ideologiska resonemang.

   Svara
  • Jonas

    /  10/08/2018

   Men vore det ändå inte lite humor ifall det blev förbjudet att bjuda någon på en fika 🙂

   Svara
   • Noger

     /  10/08/2018

    Det är Sverige vi talar om, då blir det så här:

    1. Att tvingas bli bjuden på saker är nedvärderande och förstärker bilden av kvinnan som objekt. Kvinnor som grupp förtrycks av den sk bjudmaktsordningen.
    2. Förbjud män att bjuda kvinnor (på fika, drinkar, restaurang mm).
    3. Inför i stället ett statligt bidrag till alla kvinnor på 5.500kr per år. Genomsnittet av hur mycket en genomsnittskvinna blir bjuden på är ca 2.500kr men ingen ska ju behöva acceptera en försämring (dubbelbestraffning)!
    3. Pengarna ska användas om kvinnan lyckas utse en man som skulle kunna ha fått bjuda henne (obligatorisk närvaro). Om ingen sådan hittas kan pengarna användas för att bjuda varandra i tjej-gänget eller åka på spa-resa.
    4. Tillägg: Som man förväntas du bidra med minst din del av notan, helst hela – pga jämställdheten. Vi vill ju inte skapa ett gigolo-samhälle där kvinnor förväntas försörja män med sina surt förvärvade pengar?

    Svara
 20. Gorby

   /  10/07/2018

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  10/08/2018

   -Har du mens eller?

   Snart en fullt legitim fråga, i alla fall om feministerna för bestämma.

   Väldigt få kvinnor har sådan mensvärk att det motiverar eller ursäktar frånvaro från jobbet. De som har riktigt eländig mensvärk får väl som alla andra som har någon annan typ av jobbig krämpa, låt säga migrän, ryggont eller vad de nu kan vara, helt enkelt sjukskriva sig när problemet är så stort att det inte går att kombinera med arbete. Livet är tyvärr inte rättvist, något som radikalfeministerna har ytterst svårt att acceptera.

   Svara
 21. Gorby

   /  10/07/2018

  Svara
  • Vegan- eller kycklingkorv?

   Svara
  • x

    /  10/08/2018

   Hanteringen av livsmedlen ser inte ut att vara hygienisk, t.ex. möjligheten att tvätta händerna ser ut att saknas, undra om de har tillstånd att hantera livsmedel?
   Samma krav ska gälla oavsett vem som hanterar livsmedlen.
   Eller är tanken att ta kål på några av ”buset” genom att bjuda dem på ohygienisk korv?

   Regler för livsmedelshantering
   Driver du till exempel restaurang, pizzeria, café, livsmedelsbutik, korvstånd, food truck eller mottagningskök i en förskola? Då ska du se till att maten är säker att äta, och att kunderna får tillräcklig information om maten. Vi på livsmedelskontrollen på miljöförvaltningen kontrollerar att företagen följer reglerna”
   Vad räknas som ett livsmedelsföretag?
   Alla verksamheter där livsmedel hanteras kallas för livsmedelsföretag, oavsett om verksamheten bedrivs i vinstsyfte eller inte, och oavsett om företaget är registrerat hos Bolagsverket eller inte”.
   http://foretag.stockholm.se/Regler-och-ansvar/Livsmedelsregler/
   https://open.karnovgroup.se/miljoratt-och-halsoskydd/livsmedelslagen

   Svara
 22. MiT

   /  10/07/2018

  Svara
  • Senior

    /  10/08/2018

   Det ”statsbärande” partiet har slagit till igen.

   Detta (S)tatstärande parti är så genomkorrumperat, och än värre, de har infiltrerat och korrumperat snart sagt varenda liten del i samhället.

   Har ni en grupp större än tre personer så nog f*n kommer det snart en liten (S)tasi idiot och skall göra det till en politisk megafon åt S.

   Svara
 23. hllviken

   /  10/07/2018

  Svara
 24. hllviken

   /  10/07/2018

  UPPSYNEN…..

  Svara
 25. hllviken

   /  10/08/2018

  Svara
 26. MiT

   /  10/08/2018

  Läs tråden…

  Svara
  • hllviken

    /  10/08/2018

   Carina Bergfeldt fick svar på tal 🙂

   Svara
   • Intressant.
    Men det är nog snarare ”män med makt eller status är intressanta att peka ut.”

    Svara
 27. x

   /  10/08/2018

  Svara
 28. x

   /  10/08/2018

  Svara
 29. x

   /  10/08/2018

  Grattis Venezuela:

  Svara
 30. Frida Gustavlin

   /  10/08/2018

  https://www.expressen.se/debatt/det-eberhard-skriver-ar-djupt-provocerande/

  “Det Eberhard skriver är djupt provocerande”

  “Vi har kommit en bit på vägen i Sverige, men vi är fortfarande långt från målet. David Eberhards artikel är ett tydligt exempel på att jämställdhetskampen är långt ifrån vunnen. Det är, precis som kampen för demokratin, en kamp som måste föras varje dag och där även vi män måste delta.”

  Vilket idiotiskt inlägg. Centerpartistens inlägg bygger alltså på att det Eberhard skriver är jättejättefel, eftersom det är ettårsjubileum för masspsykosen vid namn #metoo.

  Svara
  • ”Riksdagsledamot (C), ensamstående förälder och feminist”
   Tycker rätt synd om hans son.

   Svara
 31. Jens Ganman: (S)oppa på en spik.

  Då har vi epitet till UK för samtliga smaker. Till ”Milhouse” eller ”Televinken” kan vi nu lägga ”handlingsförlamad, servil goddagspilt.”

  Svara
 32. hllviken

   /  10/08/2018

  I Malmö vill man inte ha en svenska som Lucia – om man får fira överhuvudtaget

  Svara
 33. Senior

   /  10/08/2018

  ”I premiummaterialet kan du ta del av hur det gick till när Sverige gick bakom ryggen på hela det samlade väst genom export av s.k. Isostatpressar till forna Sovjetunionen och DDR. Denna teknik är nödvändig för produktionen av kärnvapen och vare sig Sovjetunionen eller DDR förfogade vid den tiden samma teknik.”

  ….och häri kan den som är lite konspiratiriskt lagd hitta orsaken till vapeninspektören Karl-Fredrik algernons förmodade självmord, den grävande journalisten Cats Falcks försvinnande, samt sedermera Palmemordet.

  Pengarna till ANC är ren bonusläsning.

  F*n, jag måste köpa böckerna!

  https://ledarsidorna.se/2018/10/dagbok-fran-ud-svensk-smuggling-av-karnvapenteknologi-och-transaktioner-till-anc/

  Svara
 34. Nu överreagerar du allt! Det är väl i princip nästan det jag frågade varje snygg kvinnlig potentiell väljare i valspurten? ”Hur mår vaginan i dagens samhälle?”, ”Vad ska den användas till?” Jag fick hela 7 röster på det. Ett magiskt nummer.

  …ja, visst frågade jag väl inte så, men blickar säger väl mer än tusen ord, även om man gör sitt bästa för att förbli munk så är man ju bara människa. :oD

  Svara
 1. Bygger man ett tak över Sverige så har man ett färdigt dårhus – Micaels Lidéns Blog
 2. Feministisk striptease | WTF?
 3. Smått och gott från 2018, del 5 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: