Massor av handhjärtan till Miljöpartiet som cyniskt skickar folk rakt i döden

Kan ni tänka er, Miljöpartiet har slagit på den mörka vägen där pengar går före medmänsklighet och solidaritet! När det verkligen gäller att visa sin medmänskliga och solidariska sida så ser de hellre till sin egen plånbok än till att hjälpa andra i nöd! Inga öppna hjärtan där inte!

De måste sparka folk åt helvete bara för en sådan liten petitess som att andras pengar börjar sina när nästan ingen vill rösta på dem. Så omänskliga de är  :-/

Men nu har de alltså slagit in på den mörka stigen och släpper lös krafter de inte kan kontrollera i samhället när de skickar folk rakt in i den psykiska döden! De vill ju bara leva men det struntar Miljöpartiet helt iskallt i!

Om drygt en vecka beslutas hur stort det statliga partistödet blir för nästa år. Men redan nu kan Miljöpartiet alltså konstatera att tuffare tider är att vänta. Utöver de 12 personer som har varslats på kanslierna i Stockholm blir partiet av med de landstingsanställda politiska sekreterarna i de landsting där partiet åker ur.

Var är solidariteten hos miljöpartisterna i riksdagen? Jag tycker att de miljöpartistiska riksdagsledamöterna i solidaritetens och medmänsklighetens namn ska avstå halva sin lön och ge till dem som de nu iskallt sparkar från värmen rakt ut i 30-talet för att underlätta för dem!

Men jag gissar att de giriga kapitalisterna i Miljöpartiet inte är redo ge upp sin soja och sin veganbiff bara för att hjälpa sina kamrater som hjärtlöst kastas ut i kylan. För att inte tala om flygpendlingarna till div pojkvänner runt om i världen. Och fraktandet av väldigt väldigt tunga stenar kräver också sitt förstås.

Så det visade sig att Miljöpartiet bara är ännu ett girigt parti som hellre ser att den egna plånboken är välfylld medan de struntar i. ja faktiskt trampar på, folk som bara vill leva. Dem kastar Miljöpartiet rakt ut i döden!

När blev ekonomi viktigare än medmänsklighet och solidaritet för Miljöpartiet?

Men om vi skickar riktigt många handhjärtan till Miljöpartiet så ordnar sig ekonomin och ingen behöver avskedas! Det är ju Miljöpartiets lösning på alla andra samhällsproblem så det borde funka på deras egna också!

En annan som också behöver ett handhjärta är ju den nyblivna hedersdoktorn vid Umeå universitet Carina Bergfeldt. Det ingår att man håller en föreläsning när man blir hedersdoktor och gissa vad Bergfeldts handlade om?

Exakt det som gav henne titeln förstås, hittepå, fulvinklar och fejknews om Trump! Nu har jag inte hört föreläsningen men jag tar det för givet för varför skulle hon helt plötsligt frångå det vinnande konceptet som faktiskt gav henne hederstiteln av Umeå universitet? Folket där förväntade sig ju just fakenews, fulvinklar och hittepå om Trump? Klart hon levererade!

En krönika i Eskilstuna Kuriren som konstaterar att saker har bliv sämre i landet, bl a att folk har slutat visa respekt. Man exemplifierar det med en hel del samhällsproblem som t ex att respekten för blåljuspersonal inte finns längre. Men det finns flera exempel i ledare.

Men inte en enda liten tanke om vad som faktiskt orsakat detta. Inte en enda liten stavelse finns det i ledaren. Observera att Nyström, som skrivit krönikan, själv konstaterar att t ex detta

Ännu längre har det gått på en del sjukhus, som har satt upp anslag i väntrummet om att vården inte accepterar hot och våld mot personalen. Det finns trivselregler om att tala i normal samtalston, samt självklarheter som ”vi måste alltid hjälpa dem som är svårast sjuka först” och ”vi accepterar inte att man tränger sig före i kön”.

är nya fenomen som inte funnits tidigare i Sverige. Men ÄNDÅ finns inte en enda liten stavelse om vad som faktiskt har hänt…

Det gäller alla saker hon nämner i krönikan, det är saker som inte fanns för bara ett par decennier sedan men hon verkar inte vara det minsta nyfiken på vad som ligger bakom.

Nyström behöver ett rejält handhjärta!

Det har varit en del blodiga uppgörelser med kniv i Kalmar och sk ”bråk mellan grupperingar”. Vad kan det bero på? Enligt en krimideolog vid Linnéuniversitetet beror det på att en eskalerande våldskultur har etablerat sig bland de svenska kalmaryngligarna (som stavningskontrollen vill ändra till ”långkallingarna”). Bara sådär som en blixt från klar himmel har den etablerat sig. Poff. Magi!

Men varför har den etablerat sig?

Enligt Friedman går det spåra det ökande våldet tillbaka till skolan och förekomsten av mobbing.

– Det man kan säga är att skolor, socialtjänsten och polisen är lite otränade i hur man ska hantera mobbing i skolan. De problemen minimeras och tas inte riktigt på allvar, och då kan det eskalera till våld och knivbråk.

– Om vi som samhälle, inte minst pedagoger, socialtjänsten och psykologer, inte arbetar gemensamt så finns det risk att fler barn hamnar i den här situationen.

– Men detta är egentligen ett arbete som ska börja redan på dagis där vi ska göra det tydligt för barnen att våld inte är acceptabelt samt lära dem andra sätt att hantera konflikter på. Men det här är något som vår generation har haft svårt att hantera.

För att man i Kalmar förmodligen inte brytt sig om mobbing. Och inte sagt till ungarna på dagis att inte lösa alla konflikter med våld. Det är det alltså som ligger bakom enligt krimideologen. Inget annat har hänt i Kalmar och massor av andra svenska städer och byar. Inget har tillkommit i städerna och byarna. Man har bara slarvat på dagis och i skolan. Här i Sverige.

– Bråken kan betyda att det finns en våldskultur bland ungdomarna där våld ses som ett acceptabelt sätt att lösa konflikter. Men detta är inget nytt. Det är kanske nytt här i Kalmar men det händer överallt.

Trots att hon själv säger att det är nåt nytt i Kalmar så finns inte en stavelse om vad som kan ha hänt som orsakat att detta nya helt plötsligt dyker upp i Kalmar. För om man slarvat med mobbing och dagis så borde ju detta tydligt ha märkts av långt tidigare? Det är alltså typ Olle, Pelle och Kalle som helt plötsligt börjat kniva varandra i t ex Kalmar…? Really?

Krimideologen har så förtvivlat svårt att säga något om vad, och vilka, som på riktigt ligger bakom. Börjar tramsa om mobbing och dagis i stället…

Men problemen med knivskärningar och ”storbråk” som numera sker flera gånger per vecka på skolor och i samhällen runt om i Sverige löser vi med några rejäla handhjärtan såklart!

Precis alla Sveriges samhällsproblem som genom magi dykt upp runt om i landet löser man genom lika magiska handhjärtan. Magi bekämpas såklart bäst med magi!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

88 kommentarer

 1. Skeptisk

   /  10/21/2018

  Jag är ganska säker på att de flesta som ställer till med storbråk med kniv mellan grupperingar INTE har gått på svenskt dagis. När de var i dagisåldern var de någon annanstans. Det borde vara en enkel sak för en kriminolog att undersöka om de som bråkar faktiskt gått på Tallkottens förskola och där inte fått lärt sig konflikthantering.
  Hade jag jobbat i förskolan hade jag tagit hennes svammel som ren förolämpning.

  Svara
 2. De flesta i yrkeslivet och studerande på högre nivå kan inte tala klarspråk för då blir de stoppade i karriären.

  AGENDAN framför allt! [Maktelitens]

  Svara
 3. (MP) samhällsförstörande politik

  Svara
 4. …ställer upp utan egen vinning… 😐

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  10/22/2018

   Göran Greider må vara vänstersosse, men någon kommunist är förstås inte, hans lilla obegripliga dikt inkluderat.

   Svara
  • Senior

    /  10/22/2018

   Det är precis därför de använder samhällssystemet för att socialisera folk att tänka som goda kamrater hens och ställa upp för kommunismen feminismen.
   -Och resultatet för de som inte låter sig socialiseras blir precis som Åke Ortmark svarar.

   Svara
 5. Ännu en Göran Greider

  Svara
  • Kristian

    /  10/21/2018

   … och Sverige skall komma så nära att de kan ta kollektivtrafik dit!

   Svara
   • Senior

     /  10/22/2018

    Så kan man också se det.
    Man kan förtäta och därmed effektivisera kollektivtrafiken genom att ge kollektivet ståplatser i en godsfinka på just dessa linjer till Gulag helvetet.

    Svara
 6. Dr. Colosso

   /  10/21/2018

  S nya geniala förslag låt invandrare som ska utvisas ur Sverige begå brott utan att bli straffade så håller vi nere statistiken. Idiotin tar alldrig slut

  http://www.friatider.se/regeringen-l-t-illegala-invandrare-beg-brott-utan-att-straffas

  Svara
  • Kristian

    /  10/21/2018

   Om de verkligen blir utvisade så blir det en besparing.
   Stort ”om”.

   Svara
   • weasel

     /  10/21/2018

    Ja, det blir en ekonomisk besparing.
    Men det finns en ekonomisk kostnad gällande illegala som jag faktiskt anser är värd priset – och det är den kostnaden som det innebär att lagföra dom för de brotten som de begår.

    Annars kan vi faktiskt lika gärna köra sosse-förslaget hela linan ut och helt enkelt avkriminalisera alla brott som har mindre än 6 månaders fängelse på straffskalan.
    Och då för ALLA människor i Sverige.
    Då blir det ju ännu billigare.

    Herregud. Och sossarna som vid ett antal tillfällen har anklagat SD för att vilja ha särlagar för invandrare… :/

    Svara
  • Så lät det för några månader sedan:

   Svara
   • Rikard

     /  10/22/2018

    Hej.

    Jag kan inte låta bli att tycka att det är personerna på bilden som skall avvisas/utvisas…

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
  • Sune

    /  10/21/2018

   Rimligen borde det innebära straffrihet även för dem som tvingas ta lagen i egna händer för att stoppa dessa åtalsimmuna individer.

   Svara
   • penixrosen

     /  10/21/2018

    Så länge det inte rör dieselstölder.

    Svara
  • Kronblom

    /  10/21/2018

   Vissa kungligheter har åtalsimmunitet och då innefattar det även dessa prinsar.

   Svara
  • Motkraft

    /  10/21/2018

   Kunde väl i och för sig fungera om vi hade en gränskontroll att tala om och om vi kontrollerade identiteten på de som kommer hit med fingeravtryck och DNA. Att behovet av att ”straffa” den som begår brott är mindre viktigt än att Sverige blir av med personen som begår brotten.

   Men som det är nu så kan ju den som utvisas komma tillbaka till Sverige med vändande flyg med en ny identitet. Då faller liksom idén med att låta bli att beivra brott för att de ändå ska utvisas.

   Svara
 7. Senior

   /  10/21/2018

  ”När blev ekonomi viktigare än medmänsklighet och solidaritet för Miljöpartiet?”

  Svar: I samma ögonblick det drabbar dem personligen.

  Svara
 8. Stringent beskrivning av Estonia-katastrofen och myndigheternas agerande (korrupt):

  Svara
 9. weasel

   /  10/21/2018

  Men…jag förstår inte ? 😮
  Varför måste MP avskeda folk ?
  Det spelar väl ingen roll hur många människor det är som delar på resurserna ?
  Resurserna räcker väl till hur många människor som helst ?
  Vad fan har MP för fascistoid värdegrund egentligen ? 😦
  Allt åt Alla !!!

  För övrigt betraktar jag förslaget från den rödgröna ”regeringen” om att lagarna i det här landet endast ska gälla folk med en viss etnicitet som en ren krigsförklaring.
  För det är precis vad den rödgröna regeringen har föreslagit ;
  Svenska medborgare ska åtalas och dömas, medan utländska medborgare ska ha någon slags diplomatisk immunitet och helt slippa sådant som förundersökning, åtal och…straff.
  Dessa apartheidlagar vill den rödgröna regeringen införa.
  Och C och L har ”inte ännu bestämt sig” för om dom är för eller emot införandet av apartheidlagarna.
  Samtliga av dessa partiers företrädare förtjänar en enkelbiljett till Finspång.

  Svara
 10. MiT

   /  10/21/2018

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  10/22/2018

   Någon satte huvudet på spiken och konstaterade att vi lever i ”uppfostringstiden”, vi uppfostrar vuxna som vore de små barn.

   Svara
   • Senior

     /  10/22/2018

    Den korrekta termen torde vara att vi lever i socialiseringens tid.
    Socialisterna håller på att socialisera folket.

    Samma sak, bara med lite andra ord.

    Men som folk brukar säga. 83% har ju röstat på dessa sociallister, så de vill ju uppenbarligen bli socialiserade.

    Svara
   • Melmac

     /  10/22/2018

    Som Alexander Bard så enkelt uttrycker det: Släpp tutten för fan och bli vuxen!

    Svara
  • Senior

    /  10/22/2018

   Alice Bah Kuhnke har snart politiserat varenda museum i Sverige.

   Detta är bara början.
   Du skall snart inte kunna gå utanför dörren utan att översköljas av politisk propaganda.
   Kolla bara kritiken mot ”sexistiska” reklampelare.

   Hur lång tid tar det innan värdeglidningen går mot ”nazistisk” reklam?
   Hur lång tid tar det innan denna glidning förbjuder allt utom den ”rätta” värdegrunden i det officiella samhället?
   Hur lång tid tar det innan det även inkluderar den privata delen innanför våra väggar?

   Glöm inte att det privata är politiskt i deras ögon.

   Tro inte att det skulle stoppa där.
   Jag vet inte om ändamålsglidning ens är rätt benämning på det då detta är medvetna stegvis införanden.

   Vi har facit från samtliga länder som provat på detta.

   Det slutar alltid i diktatur och misär.

   Svara
   • weasel

     /  10/22/2018

    @ Senior :

    ”Hur lång tid tar det innan denna glidning förbjuder allt utom den ”rätta” värdegrunden i det officiella samhället?
    Hur lång tid tar det innan det även inkluderar den privata delen innanför våra väggar?”

    Hur lång tid det tar ?
    Dom är redan där för längesen.
    För att ge ett exempel så är det många år sedan dom införde ”obligatoriska pappamånader” i föräldraförsäkringen – vilket i klartext betyder att politikerna anser att staten är mer lämpade än föräldrarna att avgöra , styra och bestämma vem som ska vara hemma med barnet.

    Svara
  • G

    /  10/22/2018

   Svara
 11. weasel

   /  10/22/2018

  Då tar vi och slår ihop och sammanfattar konsekvenserna av två av de lagförslagen som den rödgröna feministiska regeringen har kommit med på senaste tiden….;

  Den svenska medborgaren Mikael ska lagföras och dömas i Sverige om det visar sig att han har köpt sex i Thailand, medan den syriska medborgaren Mohammed INTE ska lagföras och dömas i Sverige om det visar sig att han har köpt sex i Sverige.

  Ibland ska alltså svenska lagar gälla i hela världen och ibland ska svenska lagar inte ens gälla i Sverige.

  Svara
 12. MiT

   /  10/22/2018

  Svara
  • Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

    /  10/22/2018

   Svara
  • Grodan Boll

    /  10/22/2018

   och

   Som om de skulle ändra ett djävla piss med en rättelse om man inte publikt tvingade dem genom skam.

   Svara
 13. MiT

   /  10/22/2018

  Svara
 14. ”Knivbråk” är verkligen ett sjukt uttryck. ”Bråk” är ju ett ord som vanligen används för att beskriva tjafs och gräl- inte dödliga attacker.

  Vad gäller våldskulturen i Kalmar bearbetas den naturligtvis bäst med GENUSTEORI! Allt är ju Patriarkatets fel och orsaken till att våld är norm är att pojkar uppfostras som pojkar istället för som flickor. Det har feministisk forskning bevisat.
  PEPPELIPEPP!

  Svara
 15. MiT

   /  10/22/2018

  Svara
  • Jonas

    /  10/22/2018

   Hur de än byter kungar mot drottningar så kommer alltid den enögde trumfa dem alla. 🙂

   Svara
  • Pelle2

    /  10/22/2018

   Nu blev det tydligt hur infantil Ernman är som låtar barnen bestämma…

   Svara
   • weasel

     /  10/22/2018

    Hahaha 😀
    Nu när kön X istället för kön Y blev det högsta blev ju kortleken mycket mer jämställd .
    Hoppas nu att Malena även kan ta på sig att lösa det gigantiska problemet med att tidsupplysningen heter FRÖKEN ur istället för Herr Ur.

    Svara
    • Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

      /  10/22/2018

     Och så typiskt feministiskt, de ser att kungen är överordnad drottningen, men blundar för att drottningen är överordnad knekten. Och i verkliga livet, till skillnad från kortleken, vet vi att ett land bara har en kung och en drottning, men det dräller av knektar.

     Svara
     • weasel

       /  10/22/2018

      Ja, och vad hände egentligen med essen i den ernmanska familjens kortlek ?

      Man får väl i alla fall hoppas att familjen Ernman inte försöker sig på nätpoker för då kan dom få vissa ekonomiska problem… :/

     • Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

       /  10/22/2018

      Hoppas de försöker sig på nätpoker. De behöver några verkliga problem att ta itu med. Det vore bra både för dem själva och för oss andra.

     • Noger

       /  10/23/2018

      ”Ja, och vad hände egentligen med essen i den ernmanska familjens kortlek ?”

      Jo, de kallas numera ”Staten”.
      Får man ett sådant kort så får man plocka ett godtyckligt antal kort från de andra (börja från höger) tills man är nöjd. För att det inte ska bli orättvist så läggs essen i en egen hög och Malena bestämmer vem som ska få dem.
      Spelet brukar oftast sluta med att Malena sitter med 4 ess och de flesta av de klädda korten.
      De andra brukar tröttna ganska snart – trots att Malena försökt fördela tvåorna och treorna rättvist mellan dem! Det brukar sluta med att övriga familjemedlemmar går från bordet och gör nåt annat.
      Malena vill dock gärna testa spelet igen nästa helg, eftersom de andra inte riktigt förstod finessen med spelet..

  • Melmac

    /  10/22/2018

   I de kretsarna är det Jokern som är det högsta kortet!

   Svara
  • Skulle vara intressant om de analysera schack

   Svara
  • Nilsson

    /  10/22/2018

   Vad händer om de spelar schack?

   Svara
  • G

    /  10/22/2018

   …och att kortleken inte är miljöcertifierad.

   Svara
 16. MiT

   /  10/22/2018

  Svara
  • Senior

    /  10/22/2018

   Precis så.

   Om åtgärderna är positiva eller negativa beror endast på vilken sida man befinner sig på i särlagstiftningen, vilket är helt förkastligt i ett samhälle ur ett jämställt och demokratiskt perspektiv. Detta oavsett vem som blir vinnare respektive förlorare på särlagarna.

   Svara
 17. När ska feministerna se skillnad på män och män?

  Dömda för att ha deltagit i organiserade sexuella övergrepp på unga flickor.

  Svara
 18. Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

   /  10/22/2018

  Svara
 19. MiT

   /  10/22/2018

  Svara
 20. MiT

   /  10/22/2018

  Svara
 21. MiT

   /  10/22/2018

  Svara
 22. Jonas

   /  10/22/2018

  Ibland kan Kaliber
  ”De religiösa entreprenörerna” om hur det fungerar på ”vissa” religiösa skolor.

  https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1164828?programid=1316

  Svara
 23. G

   /  10/22/2018

  ”Tre år efter terrordådet i Trollhättan – Det borde räcka nu”
  https://ledarsidorna.se/2018/10/tre-ar-efter-terrordadet-i-trollhattan-det-borde-racka-nu/

  Herregud, vilken historia, men inte förvånad.

  Svara
  • På tillräckligt avstånd ser islamister och godhetsknarkande kändisar väldigt lika ut.

   Svara
 24. Gorby

   /  10/22/2018

  Svara
 25. Stefan Löfvéns rådgivare är på rätt sida av historien:

  Svara
  • Tänkte närmast på den klassiska franska polisuniformen.
   Märklig klädsel

   (Seinfeld: *https://www.youtube.com/watch?v=KDbN9TZqFcg*)

   Svara
   • Jag har minnesbilder av fransk trafikpolis med cape.
    I Paris mitt i vägkorsning – viftandes med en vit batong.

    Svara
  • The Perfect Man

    /  10/23/2018

   Är det en fågel, är det ett flygplan,nej det är der Überman…

   Svara
 26. G

   /  10/22/2018

  Svara
  • Att folk aldrig lär sig!
   Dagens internet har mer koll på just dig än vad du minns från 90-talet.

   Håll tyst om det mesta du ser på internet.

   Svara
 27. G

   /  10/22/2018

  Hahaha. Wow, vilken historia.

  Svara
 28. G

   /  10/22/2018

  Svara
 29. Motkraft

   /  10/22/2018

  OT, någon som vet om Amir Nabizadeh blivit utvisad ännu? Här är ju ett solklart fall där det gått att bevisa att han skrivit ned sin ålder med fem år. Och därmed klassats som ensamkommande barn och kostat Sverige miljontals kronor mer än om inte ljugit.

  Och som sedan åkte på semester hem till Iran. Så han kan ju knappast vara förföljd eller något annat otäckt.

  För inte kan det väl vara så att Sverige skickar ut föräldralösa 6-åringar (om inte fallet hade uppmärksammats och väckt så mycket ilska) men behåller en bedragare utan asylskäl alls?

  Svara
 30. MiT

   /  10/22/2018

  Svara
 31. G

   /  10/23/2018

  ”Framåt för spansk ytterkantshöger

  Den spanska ytterkantshögern vädrar morgonluft. En färsk opinionsmätning ger högerpartiet Vox 5 procent av rösterna, vilket skulle räcka till uppemot sju mandat i parlamentet.

  Partiet är en utbrytning från landets stora borgerliga parti, Folkpartiet (PP) och har profilerat sig som motståndare till abort och förespråkare av hårdare straff och deportering av illegala invandrare.

  Spanien och Portugal har hittills beskrivits som undantag i ett Europa där nationalistiska och högerpopulistiska grupper fått ökat stöd.”
  https://www.svt.se/svttext/web/pages/140.html

  Man nästan känner hur besviken ”journalisten” som skrivit den här texten är. Man kan tänka sig att det är inga ”öppna era hjärtan” bakom den här framgången, utan exempelvis vad som hände tidigare i år med ”öppnar våra hamnar”.

  Svara
  • Fnordspotting: ”Att vara liberal är att inte förmå skilja orsak från verkan”
   http://fnordspotting.blogspot.com/2018/10/att-vara-liberal-ar-att-inte-forma.html
   ”Att nationalismen växer beror på att de flesta av västvärldens nationalstater nu, efter att den politiska klassen valt att fullständigt ignorera folkviljan, i snabb takt blir mångkulturella. Den framväxande nationalismen är en naturlig och synnerligen förutsägbar motreaktion på detta, inte en ny kraft som helt utan förvarning plötsligt äntrat arenan.”

   Svara
 32. G

   /  10/23/2018

  ”Näthatgranskare: ”Skryter om hur de behandlar personal rasistiskt”

  Tomas Åberg driver den politiskt obundna organisationen Näthatsgranskarna. Han blev inte överraskad över apotekens vittnesmål.”
  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/natgranskare-folk-skryter-om-hur-de-behandlat-personal-rasistiskt?sportmeny=1
  https://web.archive.org/web/20181023042436/https://www.svt.se/nyheter/utrikes/natgranskare-folk-skryter-om-hur-de-behandlat-personal-rasistiskt?sportmeny=1

  Svara
 33. MiT

   /  10/23/2018

  Har för mig att jag nämnde för ett tag sedan att Sverige inte är anpassat för 10 miljoner utan för 7-8 miljoner (eller om det var 8-9 miljoner)

  Svara
 34. MiT

   /  10/23/2018

  Svara
  • weasel

    /  10/23/2018

   Och då väntar vi bara på uppfölningskrönikan, där Ulrika Lindahl ska komma med receptet på hur vi ska lösa fattigdomen efter det att vi har tagit pengarna från de rika så att det inte längre finns några rika som vi kan ta pengarna ifrån för att lösa fattigdomen …. :/

   Svara
   • Grodan Boll

     /  10/23/2018

    Det finns många många referenser till Venezuela för hennes döva öron i tråden….

    Svara
    • weasel

      /  10/23/2018

     Jag såg på tv4 – nyheterna igår. Dom hade ett inslag om att det nu fanns tusentals hemlösa gymnasieelever i Sverige.
     Det här med hemlösa gymnasieelever var , enligt TV4 , någonting unikt som aldrig hade förekommit tidigare i Sverige.
     Och nog var det unikt alltid – för i inslaget intervjuade dom en gymnasieelev i trettioårsåldern…

     Hur som helst ;
     Jag vet hur vi ska lösa hemlösproblemet för den trettioåriga gymnasieeleven ;
     Vi tar helt enkelt bostäderna från de bostadsrika.
     Vi kan börja med Ulrika Lindahls bostad.
     Varför ska hon ha en bostad när det finns hemlösa gymnasieelever ?

     Svara
  • Grodan Boll

    /  10/23/2018

   Hah! jag hade helt missat den här från hennes twitterflöde:

   De stoltserar alltså med sämre jämställdhet än SD.
   Sedan blev han butthurt då han som drivande kraft och expert som totade ihop deras budget (förvånat!) fick stryka på foten för att han var medelålders vit heterosexuell cis-man 🙂

   Svara
  • Att förklara skillnaden mella ”skapa värde” och ”en kappsäck full med pengar” för socialister. För miljonte gången.
   Någon gång skall det lyckas!

   Svara
 1. Smått och gott från 2018, del 5 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: