Pekfingret i ögat

Moderaternas Hanif Bali är ju ständigt i twitterdebattens centrum i Sverige. När inte idioterna i partiledningen ger honom twitterförbud några månader innan valet vill säga, den i princip enda moderaten som stod upp ordentligt mot alla galenskaper förbjöd man att twittra. Ett valår. Det är så korkat att klockorna stannade ett bra tag…

Men nu är han tillbaka igen! Häromdagen var han i luven lite på Jerlerup, en välkänd debattör som in i döden ska förminska alla allvarliga problem som finns i Sverige. Jerlerup tycker att t ex slöjan bara är ett klädesplagg, ungefär som ett par byxor och han försöker ständigt brunsmeta precis alla som inte håller med honom. Bali ruttnade på det och kallade honom bl a för apa. Välförtjänt.

Nu är det Helmerson från DN som Bali är på lite efter att Helmerson kämpat rätt hårt för att förminska allvaret i att islamister tagit över SSU i Skåne.

Helmersons twittertråd.

Balis twittertråd.

Här kan man TYDLIGT se varför de inom t ex media inte gillar Bali. Han är nämligen väldigt duktig på att sätta fingret exakt på den ömma punkten. Och det med ett språk som faktiskt är väldigt passande för att beskriva vad det handlar om. Ibland lite mustigt men också väldigt effektivt! Han hukar och kryper inte heller som de är vana vid att politiker gör. Helmerson försökte vara lite dryg och arrogant men det funkade inte nåt vidare. För Bali har rätt, det var Voronov, Rubar och Klein i tråden som tyckte Helmersons problemförminskande twitterrant var lysande. Det ÄR också extrem tolerans pga av extrem feghet.

Bali använder språket på ett alldeles utmärkt sätt tycker jag. Språket och orden han använder träffar som pilar varje gång och sätter fingret på exakt vad som är problemet, problemet som såna som t ex Helmerson helt inte vill se. För det finns ingen mer än islamisterna som tjänar på journalisters oklädsamma undfallenhet i såna här frågor för det är just deras undfallenhet och vilja att hela tiden försöka hitta något gott, eller åtminstone något som ursäktar, i allting som lett fram till att just religiösa kaosmuslimer från Rosengård enkelt kunnat ta över SSU i Skåne. Och att de så vansinnigt enkelt kunde infiltrera Miljöpartiet. Och Centerpartiet.

För OM det egentligen inte alls var ett problem att de tagit över SSU i Skåne så hade knappast SSU bajsat på sig när Kvällsposten började publicera artiklar om det. De blev så nödiga att de pratade om att i princip döda hela Skånedistriktet genom att strypa varenda lite krona. Så hade man inte resonerat om det bara var ett fåtal heller. Nä, SSU har vetat om detta en längre tid, ordföranden Philip Botström var t o m på samma årsmöte där det var var livat men ändå så låtsades han inte veta någonting. De var nöjda med rösterna så länge det inte kom ut. Sen blev det full panik. Det hade det inte blivit om det bara var en liten skitgrej.

Det är så att man inte kan räkna med att andra religiösa är som den fromme katoliken Helmerson som är förstående till allt oavsett vad det handlar om, som skriver ranter och ledarartiklar som ska förminska varenda problem som folk kämpar med. Bara för att Helmerson och katolicismen inte har som uttalat mål att katolicismen ska erövra världen med våld om så krävs betyder inte att det gäller andra religioner och deras utövare också. Bara för att man själv vill tro att man är vuxen om man tror att alla religioner är ungefär likadana betyder just bara att man vill tro man är vuxen, inte att man faktiskt är det.

Jag är så innerligt trött på alla som i såna här frågor alltid ska snälltolka allt så mycket det går! Det gäller alltid i frågor som rör islam på något sätt. Alltid. Och för varje gång så flyttar islamisterna fram sina positioner ytterligare ett litet steg.

När det gäller någon/något man inte gillar, då däremot gäller helt andra tolkningar såklart. Då ska man tvärtom fultolka så mycket det går.

Kommer ni ihåg när Åkesson var i P3 och inte ville välja mellan Macron eller Putin? Frågan handlar alltså TYDLIGT om två olika personer, inget annat. Vad ville de som ALLTID annars ska leta ursäkter och snälltolka få det till?

Det där… Det han hade att välja på var alltså inte styrelseskick utan två personer. Då låtsas en som annars alltid snälltolkar och kommer med en massa ”men” när det gäller islamister att det handlar om demokrati eller diktatur. När det bevisligen inte alls ens gick att fultolka det så. Hade frågan gällt västerländsk demokrati eller rysk diktatur (semi-diktatur åtminstone) och han inte kunde välja så hade det varit en helt annan sak. Men nu var det inte det utan mellan två personer. Inget annat. Men då fanns det inte utrymme på Helmersons twitter att påpeka att frågan faktiskt handlade om att välja mellan två personer och inte mellan demokrati och diktatur. Då var det inga ”men” på hans twitter.

En annan påpekade för Helmerson att det var rätt dumma frågor som kunde användas negativt mot JÅ oavsett vad han svarade och jag svarade den personen sådär.

Det ledde fram till det där. Han ville fortsätta låtsas att frågan handlade om diktatur vs demokrati i fred. Islamister ska man ursäkta in absurdum medan Åkesson ska man fultolka in absurdum. Islamister är egentligen bra, där måste man leta ursäkter och vända på varenda liten sten för att försöka hitta något positivt. Åkesson är dålig, där måste man vända på varenda sten för att hitta nåt dåligt och hittar man inget så hittar man på. Det är ledarskribent på DN det. Någon gång kanske de testar att vara hederliga också, vem vet? Men är ju lätt att blocka en som mig, svårare att blocka Bali. Som tur är! Är väl också därför de är på Bali så mycket, han är mycket svårare att ignorera och blocka så när han pratar klarspråk blir det jävligt jobbigt för dem. Han rubbar deras små cirklar där de sitter i ring och sjunger kumbaya.

Roligaste bilden om SSU i Skåne.

 

SSU krishanterar.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

109 kommentarer

 1. Rebloggar detta på micaelsblogspot

  Svara
 2. Har läst lite bakåt på din blogg men kroknade ganska fort. Är åter hemma från USA och ville kolla läget. Trots att 6 månader har gått ser det lika galet ut i Svedala, om inte värre när jag tänker på politikersandlådan (=riksdagshuset).
  Att du orkar…

  Svara
 3. MiT

   /  10/31/2018

  Svara
  • Senior

    /  11/01/2018

   Socialiseringen pågår för fulla muggar, nu skall till och med pravda värdegrundscertifieras….

   Svara
  • grodan boll

    /  11/01/2018

   Vi kan ratifiera det rakt av då vi redan har implementerat det!

   Svara
  • Senior

    /  11/01/2018

   FN har spelat ut sin roll och är inte längre alls vad det en gång i tiden stod för.
   Det räcker med att titta på medlemmarna i rådet för mänskliga rättigheter, det är ju enbart skrattretande hur de värsta diktaturerna i världen kan få ha representanter i rådet för mänskliga rättigheter….. Saudiarabien, Kuba, Kina, Venezuela, Qatar, Förenade Arabemiraten och Egypten, vilka fina representanter för mänskliga rättigheter minsann…..

   Detta påminner mig än en gång om Robert Conquests andra lag:

   ”Any organization not explicitly and constitutionally right-wing will sooner or later become left-wing.”

   Man måste ändå beundra kommunisterna mensjevikerna för deras engagemang och uthållighet i deras långa marsch genom institutionerna. -Det verkar onekligen fungera mycket snabbare och effektivare än bolsjevikernas kamp för revolution…

   Svara
   • Ivar L

     /  11/01/2018

    Processerna är långsamma men på sikt så är ju frågan vad det blir av FN. Det de propagerar för idag leder i förlängningen till att destabilisera hela världen. Om det sedan tar 50 eller 100 år vet jag inte, men det håller garanterat inte att göra som FN vill.
    Om immigrationen knäcker Västvärlden, vad finns kvar då för FN? Att medla mellan ett USA i kaos och ett krigiskt Kina? Utan Västvärlden kommer FN försvinna. De gräver sin egen grav genom sin politiskt korrekta kortsiktighet.

    Svara
    • G

      /  11/01/2018

     Ja det kan man fråga sig, vad fan FN är idag och vad deras visioner för framtiden egentligen är, och vad FN ska vara verka för egentligen, fred? stabilitet? trygghet?….

     ”Under onsdagen meddelade Österrike att man inte kommer underteckna FN:s globala migrationsavtal. Nu klargör man varför, uppger RT. Landet menar bland annat att avtalet hotar rasera hela välfärdssystemet.

     Österrike varnar särskilt för att FN-avtalet hotar nationers suveränitet och kan provocera fram en ”massiv omflyttning av människor”. Man menar också att texten är ”för vag” och ”lämnar viktiga frågor obesvarade.”

     Enligt den österrikiske regeringen försöker FN likställa illegala invandrare med flyktingar.”
     http://www.friatider.se/sterrike-varnar-f-r-massinvandring-efter-fns-migrationsavtal

     Men kloka folket som styr Sverige har ju redan signalerat att Sverige kommer skriva under, så, ja, toppen asså.

     Svara
    • Rikard

      /  11/01/2018

     Hej.

     Titta på hur föregångaren NF gick under.

     Där har du ett troligt mönster för FN, och av samma anledning: silkesvantar och eftergiftspolitik enligt ”det är bättre att de står i tältet och pissar ut, än tvärtom” – idioti. Pissar någon på, i eller bredvid mitt tält skall den ha en sittopp.

     Kamratliga hälsning,
     Rikard, fd lärare

     Svara
    • Senior

      /  11/02/2018

     Förvisso är det så, men det som skrämmer mig mest är hur tydligt det börjar bli vilka som Sverige nu har lierat sig med. Jag vet inte vilket som är värst, att folk inte lägger märke till vad som händer eller att folk inte bryr sig. -Allra värst är givetvis de som aktivt håller på och drar det ditåt.

     Sverige kommer i närtid att bli en kopia av Iran 1979.
     SSU i Malmö är bara början. Observera att inget görs åt det heller, eller, man sätter den ansvarige för eländet att utreda och införa åtgärder.

     Dessa åtgärder kommer precis som på riksplanet vara att censurera och tysta meningsmotståndare. -Om ingen längre pratar om problemet är det borta, och för de som ÄR problemet är ju detta inget de tänker ändra på, det är ju en strategi för att infiltrera och ta över organisationen.

     Ibland önskar jag att jag bara kunde tagit det blå pillret och fortsatt vara omedveten om vad som sker omkring oss.

     Svara
 4. MiT

   /  10/31/2018

  Svara
  • Ivar L

    /  11/01/2018

   Om det inte går helt åt helvete med Sverige kommer Hanif antagligen ses som en visselblåsare i framtiden. Klart det är arabisering, och dessutom islamisering.

   Svara
 5. MiT

   /  10/31/2018

  *https://www.facebook.com/joakim.lamotte/posts/2019717368122844?__xts__%5B0%5D=68.ARCDcP9fYB7GFRnehgQbRIvOxCFSlW5Dk1IcOxqH6DHWziPr0SPCN32LdMAa6pMZDMoXXBk1aAy2oneynwnbgkFgmsjjHoiXnPKk0yQXGoFY-kIo7gBQ9hNvYW7v_fRuarUr2W_iJ9FR4gtTLMkeXUwpK64fMkmxQ5JsPug1WlcTdbYL8WKTE3lVzGD3XuafZnj-y6Nw0EwaCDUmCEJ8F4fDrbDg-2Exmn3ehRIfnHrvNWseeLhV&__tn__=-R*

  Svara
 6. MiT

   /  10/31/2018

  *https://www.facebook.com/NimaDervishPublic/posts/1991892997500718?__xts__%5B0%5D=68.ARCrjmq5k0cvDiIFMZrBQpIQkqONlc2_ewMFh-PVf0l1VuiypcLHn2h9sWzLey-wnibrV-zUSs35_Zamk50yBnXFRzh8t47eDEoYfUvt2vENqrCwdyEBIH-gYjP-LY7rEr7IkJHC41LLTLjKKUHDTivBeDBXUYocOiLc3FlavXWEr5BGyLPwKvA-aK0J-C12XhIuk0v5ZitU0WLeHBBxeX6vpLWeW75FHPjxO7HwS06sp65wP9WxqkBcPw&__tn__=-R*

  Svara
 7. weasel

   /  10/31/2018

  När det gäller SSU-gate så undrar man ju lite över varför SSU-ordföranden och Expressen och vissa rikspolitiker i socialdemokraterna är upprörda ?
  Dom ville ju ha ”mångkultur” och händelserna hos SSU Skåne är ett alldeles utmärkt exempel på mångkultur.
  Men då passar det tydligen inte, för då vill dom plötsligt att SSU ska vara som det alltid har varit.
  Helt obegripligt. :/

  En annan sak som man undrar över är hur Helmersson skulle svara om han fick frågan ”Nå, vem väljer du ? Jimmie Åkesson eller Putin ? ”

  Svara
 8. Innoperp

   /  11/01/2018

  Nu börjar det närma sig 3n nivå där jag och flera andra som bor utanför Sverige börjar fråga dig varför ni låter det fortgå.

  Missförstå mig rätt, jag älskar bloggat som toklandet, I otakt, Peter krabbe etc.

  Cessau störtades utan internet. Ni sitter alla och läser varenda jävla dag om hur ni (vita) svenskar rånad på 75 procent av lönen, men ni fortsätter jobba och skatta.

  Ni läser om hur era döttrar åker på överraskningsknull på skoltoan i sjuan.

  Ni läser om hur halva er satans statsbudget går åt att betala för oduglingar som paddlat sig dit på en flotta.

  Ibland kommenterar ni argt och uppgivet.

  Se för helvete till at göra något?? Lägg i 2n skarp patron och gör något för fan, annars går ni under snart.

  Svara
  • weasel

    /  11/01/2018

   Det finns några skillnader, Innoperp :

   Cessau ( Ceausesco ? ) störtades eftersom folket inte ville ha honom längre.
   Han hade aldrig störtats om 82 % av det rumänska folket hade älskat honom och hans politik.

   Visst skulle väl jag kunna lägga i en skarp patron. Men om vi nu rent hypotetiskt leker med tanken på att jag skulle skjuta ..tja, säg Stefan Löfven så leder det till fyra saker ;
   1. Veronica Palm eller Margot Wallström blir ny partiledare.
   2. Socialdemokraterna ökar från 28 till 35 % i opinionsmätningarna eftersom Löfven har blivit en martyr.
   3. På grund av mig blir det viktigare än någonsin att ”stå upp mot de mörka krafterna” .
   4. Jag blir antingen ihjälskjuten av SÄPO eller insatsstyrkan eller livvakterna. Skulle jag mot förmodan inte bli ihjälskjuten så kan jag se fram emot att spendera resten av mitt liv i en cell.

   Så…eftersom jag är en pragmatisk människa förstår jag att det inte leder till något positivt att lägga in en patron.
   Istället skriver jag arga och uppgivna kommentarer. Det kan kanske vid en första anblick tyckas att inte det heller leder till något positivt, men ingenting kan vara mera fel ;
   Det är en ventil och den ventilen är det som hindrar mig ifrån att lägga in en patron och skjuta …mig själv.
   😦

   Svara
  • Rikard

    /  11/01/2018

   Hej.

   Majoriteten svenskar vill ha detta. Varför de vill ha detta kan ingen svara på. Troligen beror det på att det inte finns ett svar, utan flera i kombination beroende på vilken svensk du frågar.

   Majoriteten svenskar tror verkligen att SD = Hitler. Majoriteten svenskar läser Camilla Läckberg eller Jan Guillou, inte World Value Survey, eller liknande material. Antalet svenskar som läst ”Kommunismens Svarta Bok” är troligen inte större än att de ryms på Örgrytes hemma-arena. Antalet svenskar som faktiskt läst Koranen är troligen färre än så. Antalet svenskar som förmår göra en studie av islams och arabernas historia bortom böcker utgivna på svenska, och då sammanställda av medlöpare som Gardell, Harrison eller liknanden är en handfull. Antalet svenskar som öppet kan framföra sin åsikt utan att drabbas av våld, hot och social utfrysning är noll – som svensk står du ensam, och att kollegor vid senare tillfälle berömmer dig i kopiatorrummet…. tja, vad spelar det för roll när du får avsked på grått papper och yrkesförbud via djungeltrumman?

   Det är inte det att svensken måste ‘vakna’, som en del drömmer om: svensken är vaken. Svensken måste istället erkänna at de värderingar som alla under sextio hjärntvättats med dygnet runt hela sina liv är fel. *Rasisterna’ som redan tidigt åttiotal kritiserade den då nya invandringspolitiken hade 100% rätt.

   Svensken varken kan ta reda på, eller vill veta. Dagens svenskar under sextio skulle inte klara vaktprovet, särskilt inte i skarpt läge. Dagens svenska kvinnor under sextio bryter ihop om Pressbyrån inte har veganskt utbud. Dagens svenska män saknar förmågan att uttrycka sig och därmed förmågan att analyser andras uttryck – och kan därför inte käfta emot skribenter som Helmersson eller liknande på det sätt som landets härskarklass lyssnar på.

   Sverige kan inte räddas inom ramen för demokrati, eller ens allmänmänsklig humanism. Så illa är det, och det är det jag skräms mest av. Vi har att välja mellan att hålla på principerna eller vår överlevnad som folk (om det nu finns ett sådant fortfarande).

   Vad som måste skapas är friskytteförband och frikårer, i samarbete ,ed hemvärnet på platsen.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • Utlandssvensk

     /  11/01/2018

    ”Svensken måste istället erkänna att de värderingar som alla under sextio hjärntvättats med dygnet runt hela sina liv är fel. ”

    Ja. Dessvärre tyder det mesta på att det är väldigt svårt att göra detta ”nerifrån och upp” men samtidigt är det väldigt lätt åt andra hållet. Det går inte att övertyga ”gräsrötterna” att bli t.ex rasister men om det kommer en ny ledning (eller den befintliga ledningen ändrar uppfattning) som proklamerar en ny ”värdegrund” så kommer en majoritet av befolkningen direkt att anpassa sig. Sossarna och resten av 7K kunde byta från att vara rasbiologer och nationalister till att bli motsatsen utan att tappa makten. Det enda som hände var att även väljarna ändrade uppfattning.

    ”Vad som måste skapas är friskytteförband och frikårer, i samarbete ,ed hemvärnet på platsen.”

    Det anser jag är väldigt konstruktivt och om jag bodde i kvar i Sverige skulle jag gå med i hemvärnet, eftersom det är den enda organisationen som realistiskt kan fungera som utgångspunkt för etniskt svenska miliser. Har man miliser kan man försvara sig och dessutom är steget kort till separatism.

    ”*Rasisterna’ som redan tidigt åttiotal kritiserade den då nya invandringspolitiken hade 100% rätt.”

    🙂

    Svara
    • Ivar L

      /  11/01/2018

     Inte för jag har någon som helst koll på vilka de var men BSS var ju utan tvekan något på spåret hur orimligt det än lät när det begav sig. Nu är delar av Sverige helt klart inte svenska längre. SSU-exemplet är bara början.

     Svara
     • Senior

       /  11/02/2018

      Precis så.
      För att inte tala om alla no-go zoner. Där har du verkligen exempel på platser där Svensk lag inte längre gäller. -Och dessa växer i en rasande takt.

     • Utlandssvensk

       /  11/02/2018

      Om du vill veta mer om BSS, kan du läsa här:

      http://www.bgf.nu/bss/index.html

      Det finns väldigt mycket material där. Du kan klicka på rubrikerna till vänster. Ett tips är att börja med ”1. Förord” där du kan läsa hur en av grundarna av BSS såg på saker och ting.

      För övrigt blev han som skrev det förordet uthängd i SVT och fick sparken från sitt jobb. Det var 1980…….

  • Utlandssvensk

    /  11/01/2018

   @ weasel,

   ”Det är en ventil och den ventilen är det som hindrar mig ifrån att lägga in en patron och skjuta …mig själv.”

   Det främsta syftet med forum som detta är inte att inleda en revolution utan att möjliggöra överlevnad för de dissidenter som finns. Innan internet slog igenom var det rent brutalt att vara motståndare till massinvandring. Man kände sig helt ensam och det var verkligen lätt att börja tvivla på om man var mentalt frisk. Så är det sannolikt fortfarande för många svenskar som får all sin info från MSM. Desto fler systemkritiska bloggar och desto fler kvalificerade kommentarer på dessa, desto lättare är det för en hjärntvättad 7K väljare att inleda sin resa mot upplysning.

   Det leder inte till revolution på kort sikt, men det skapar långsamt en bred grund för någon form av motreaktion.

   Svara
   • Weasel

     /  11/01/2018

    @ utlandssvensk.
    Jag vet och jag instämmer.

    Mitt inlägg var ett svar till innoperp.
    Jag har genom åren läst hundratals inlägg som innoperps. Dom lyder alltid likadant ;
    Typ ” varför sitter ni och klagar på nätet istället för att skjuta folk ? ”
    De som skriver dom har två saker gemensamt :
    1. Dom sitter själva och skriver inlägg på nätet.
    2. Ingen av dom har skjutit någon.
    🙄

    Svara
  • Ivar L

    /  11/01/2018

   @Innoperp Du skriver uppenbarligen perfekt svenska så jag förmodar du är svensk som dragit. Om du nu gått och gömt dig utomlands så kanske du kan ta och hålla käften också. Att sitta någon annanstans och pladdra om ”varför gör ni inget” är ungefär lika fränt som de där fjantarna på Flashback som i var och varannan kommentar skriver ”svensken är en cuck”.
   Och…?
   Du…är?

   Svara
 9. MiT

   /  11/01/2018

  Svara
 10. G

   /  11/01/2018

  19 Okt: ”Interna ilskan – sedan L röstat fram SD-kandidat

  Med sina 24,7 procent i valet blev Sverigedemokraterna det största partiet i Munkedal – och under torsdagen blev SD:s regionråd Heikki Klaavuniemi vald till kommunfullmäktiges ordförande.
  ..[..]..
  Det är något som väcker känslor inom L. Jonas Andersson, förbundsordförande för Liberalerna i Västsverige, tycker att ”voteringen i Munkedal är djupt olycklig”.

  – Vi tar avstånd från att Liberalernas fullmäktigegrupp i Munkedal röstat fram en Sverigedemokrat till posten som fullmäktiges ordförande, säger han.

  Efter valet 2014 bildade Socialdemokraterna, Centerpartiet och Miljöpartiet majoritet i kommunen. Karin Blomstrand, som är gruppledare för Liberalerna i Munkedal, berättar att partiets vallöfte inför valet 2018 var att få till ett nytt styre i kommunen.

  – Efter valet försökte vi få till ett alliansstyre. Men Centern valde att gå till Socialdemokraterna och KD valde att gå tillsammans med C, säger hon.

  Hon säger att L även samtalat med Moderaterna.

  – Vi har fått höra från Liberalerna på både riks- och regionalnivå att vi inte får lov att göra så här. Jag har gått emot mitt eget parti. Jag vill inte förstöra för Liberalerna som parti, men i och med att läget var som det var här i kommunen så såg vi ingen annan utväg.”
  https://www.expressen.se/gt/interna-ilskan-sedan-l-rostat-fram-sd-kandidat/

  ”Vi kan inte strunta i SD:s valresultat”

  GT Ledare träffar Karin Blomstrand, gruppledaren för Liberalerna i Munkedal som röstade fram SD till fullmäktigeordförande och som nu hotas av uteslutning ur partiet.”
  https://www.expressen.se/gt/ledare/csaba-perlenberg/vi-kan-inte-strunta-i-sds-valresultat/

  Svara
 11. G

   /  11/01/2018

  Mycket bra skrivet och sammanfattat MiT. Det lever alldeles för många ryggradslösa varelser i detta land som kallar sig toleranta. Man kan säga och tycka mycket om Hanif, men att han skärpt tonen på sistone och aldrig någonsin backar från sin ståndpunkt är bara positivt, han kör (till skillnad från sin partiledare) ända in i kaklet i alla diskussioner han ger sig in i eller råkar hamna i för att andra pingar in honom i trådar, för det verkar vara det enda sättet att tränga igenom alla s.k ”tolerantas” relativistbarriärer. Det är sjukt att skåda hur de försöker försvara det ena efter det andra med näbbar och klor, saker som inte ska försvaras på detta sätt. Hanif är utan tvekan den vassaste kniven i M-lådan! Bara synd att M-ledningen inte verkar inse det.

  Svara
 12. hate-chan

   /  11/01/2018

  Vi har ganska nyligt tvingat svenska kyrkan att släppa sitt järngrepp på svensk politik. Nu vill man ersätta dem med en ännu mer bakåtsträvande och moraliserande religion utan någon som helst anknytning till svensk kultur och historia. För att annars kanske islamister och nyanlända tar sin boll och går hem.

  Vad ända in i glödheta helvete

  Svara
  • Ivar L

    /  11/01/2018

   Hmm… lite ny tanke som jag inte tänkt tidigare. Kanske är det precis det som gör att Tro och Solidaritet vurmar för islam. De vet att kristendomen är falnande men har hittat en ny religiös kraft som kan driva deras frågor. – Lite islam kan väl aldrig skada, tänker de.
   Vi får väl se…

   Svara
 13. G

   /  11/01/2018

  ”Institute for Strategic Dialogue placerar Expressen och Ledarsidorna.se som del av högerextrema nätverk

  I valrörelsen förklarade statsminister Stefan Löfven att falska nyheter kan ”skaka demokratin i grundvalarna” när han kommenterade en rapport som pekar ut bland annat nättabloiden Nyheter Idag som ”junk news”. Den rapport som nu Institute for Strategic Dialogue presenterat för MSB går utanför det givna uppdraget och drar en rad med kvalitativa analyser på uteslutande kvantitativa data. Metodmässigt gör IDS en rad med avsteg från dels vad MSB beställt, dels det forskningsetiska regelverket.”
  https://ledarsidorna.se/2018/11/institute-for-strategic-dialogue-placerar-expressen-och-ledarsidorna-se-som-del-av-hogerextrema-natverk/

  Hahahaha. Det går bra nu.

  Svara
  • Olof

    /  11/01/2018

   Tittade på författarnas twitterkonton. Rätt typiska NPC’er så det är naturligtvis helt förutsägbart vad för någon sorts rapport en sådan uppsättning scripts skulle spotta ur sig.

   Frågan är varför MSB anlitar politiska propagandabottar för något överhuvudtaget?

   Svara
   • G

     /  11/01/2018

    Svara
   • Ivar L

     /  11/01/2018

    ”Frågan är varför MSB anlitar politiska propagandabottar för något överhuvudtaget?”

    Dan Eliasson är det troliga svaret.

    Svara
    • Olof

      /  11/02/2018

     Ja, det är onekligen den första tanken jag slogs av med. Var han involverad i beställningen, eller beställdes den åtminstone efter han börjat där?

     Svara
  • G

    /  11/01/2018

   ”Swedish Agency, Commissioned Report Calling For Economic Sanctions On Nyheter Idag

   – The report didn’t turn out as expected, it went in another direction, says Mikael Tofvesson, operative manager at MSB during the 2018 election.”
   https://nyheteridag.se/swedish-agency-commissioned-report-calling-for-economic-sanctions-on-nyheter-idag/

   Svara
 14. G

   /  11/01/2018

  ”Andelen män som kallar sig feminister minskar kraftigt

  Andelen män som kallar sig feminister rasar, visar en ny studie från SvD/Sifo.

  Undersökningen visar även att partisympatier spelar stor roll i frågan.

  – Feministiskt initiativ har befunnit sig nära Vänsterpartiet, vilket kan ha medverkat till att ordet feminism har blivit en vänsterterm för väljarna, säger Toivo Sjörén, chef för Sifos opinionsundersökningar, till SvD.

  Den nya studien från SvD/Sifo, som baseras på 1 099 webbintervjuer genomförda den 25-29 oktober, har bland annat undersökt andelen män mellan 30-64 år som kallar sig feminister. Samma undersökning 2014 visade att cirka 50 procent av de tillfrågade ansåg sig vara feminister. I år landade den siffran på cirka 25 procent.

  Det innebär en halvering – och en tillbakagång till resultatet för samma undersökning 2010.

  För kvinnorna ser det annorlunda ut – särskilt i åldersgruppen 15-29 år. 2010 svarade 44 procent att de anser sig vara feminister. I år låg samma siffra på 72 procent.

  Studien från SvD/Sifo har även djupdykt i kopplingen med partisympatier. 87 procent av Vänsterpartiets sympatisörer uppger att de kallar sig för feminister – för Sverigedemokraternas väljare ligger samma siffra på 15 procent.
  ..[..]..
  Men det har inte bara att göra med partisympatier – studien visar även på tydliga geografiska skillnader. I Sveriges tre största städer uppger varannan person att man är feminist, och i norra delen av landet ser det ungefär likadant ut. I Sydsverige störtdyker samma siffra till 23 procent.”
  https://www.expressen.se/nyheter/andelen-man-som-kallar-sig-feminister-minskar-kraftigt/

  ”Nina Åkestam, författare till boken Feministfällan, om männens ändrade inställning:

  – Jag tror att många män har känt att feminismen blivit mer exkluderande, att det är en sorts identitet i en större politisk vänsterorienterad idévärld, säger hon till tidningen.

  Däremot kallar sig allt fler unga kvinnor för feminist, som mest i gruppen 15–29 år. Där har andelen ökat från runt 60 till 72 procent mellan mätningarna 2014 och 2018.”
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/9m14qr/farre-man-kallar-sig-feminist

  Svara
  • Cain

    /  11/01/2018

   Ingen svår förklaringsmodell behövs här tror jag. Männen upptäcker i allt högre grad att ”feminism” är synonymt med skogstokig vänsterpolitik. Och kvinnorna i Sverige, speciellt de yngre, är utsatta för fler och värre övergrepp än någonsin tidigare.

   Svara
  • G

    /  11/01/2018

   *Tråkig utveckling – Mvh, Feminist*

   Svara
  • Pelle2

    /  11/01/2018

   Det begriper väl alla att ingen vettig man skulle bekönna sig till en ideologi som hela tiden talar om för dig att du är orsaken till allt ont i världen om du är en svensk, vit man.
   Du skall dessutom ta på dig en kollektiv skuld för något dåligt som någon annan man har gjort och dessutom avstå från ett bra jobb till förmån för en kvinna.
   Vidare skall du kräla i stoftet och svälja dagliga påhopp mot oss män från de ledande feministerna.

   Vilken normal kvinna skulle vilja gå med i ideologin maskulinism där kvinnor utmålas som orsaken till allt ont och så vidare ?

   Svara
 15. G

   /  11/01/2018

  Johan: ”Facklig gråsosse i Malmö”….

  Svara
 16. G

   /  11/01/2018

  Svara
 17. MiT

   /  11/01/2018

  Nu är han igång igen…

  Svara
  • G

    /  11/01/2018

   Han hatar Hanif och vill att pappa M tar honom i örat en gång för alla så att ha aldrig mer får säga ett ord på twitter. Han kan ju byta namn till Torbjörn Arnstadson. Vilken idiot.

   Svara
  • Pelle2

    /  11/01/2018

   Och så drog Jerlerup nazistkortet i vanlig tröttsam ordning..

   Svara
 18. G

   /  11/01/2018

  Svara
  • Pelle2

    /  11/01/2018

   Jag tycker att det är intressant att Karlsson förnekar att det finns feminister som menar att kön är en social konstruktion.
   Uppenbarligen är ju den kända feministen Hirdman en av dom som tycker så.
   Börjar det brännas under fötterna på radikalfeministerna när folk har fått nog och mer och mer ifrågasätter deras idiotier ?

   Svara
   • Ivar L

     /  11/01/2018

    Nu får de svälja den soppa av motsägelser de själva kokat.
    Jag tror genusanalysen kommer dö ut helt som forskningsgren, men det kommer ta lång tid. Det verkar i princip vara tomt på egentligt innehåll.

    Svara
 19. MiT

   /  11/01/2018

  Svara
 20. G

   /  11/01/2018

  Svara
 21. MiT

   /  11/01/2018

  Alexander, tidigare högsta hönset inom Sverok, höll till på Bommersvik för nåt år sedan

  Svara
  • Grodan Boll

    /  11/01/2018

   Sverok var först, störst och bäst på att mjölka bidrag ur skattekronor.
   Sverok är nu postmodernt feministiskt.

   En sådan lågoddsare!

   Svara
  • G

    /  11/01/2018

   ”SVT och Stadium – känns det bra att normalisera sexistisk barnmisshandel och kvinnoförtryck?

   Det är med bestörtning jag ser hur misshandeln och det sexistiska förtrycket av minderåriga och begränsningar av kvinnors frihet i rask takt normaliseras i Sverige. I den missriktade tron att man bidrar till en ökad valfrihet för kvinnor cementerar man istället en sexualisering av barn och en syn på kvinnor som enbart sexuella objekt för fundamentalistiska mäns tillfredsställelse. Våra feministiska förmödrar roterar i sina gravar nu när allt fler utposter av det sekulära, demokratiska samhället viker sig för religiös extremism. Nu sällar sig butikskedjan Stadium till dem som underkastar sig religiös extremism och börjar sälja tygfängelse att bada i för kvinnor. Obs, inte för män.

   Slöjan i sig är förtryck – att kalla den för något annat är både okunnigt och skadligt. Därför är det bedrövligt att det igår blev klart att butikskedjan Stadium börjar sälja burkini, heltäckande dräkt för bad för de kvinnor som lever i religiöst förtryck. Sedan början av året säljer Stadium även hijab. Stadium har efter kritikstorm i sociala medier påpassligt stängt sitt kommentarsfält på Facebook, för många är med rätta upprörda och tänker bojkotta det kvinnofientliga företaget. Bra.”
   http://katerinamagasin.se/svt-och-stadium-kanns-det-bra-att-normalisera-sexistisk-barnmisshandel-och-kvinnofortryck/

   Svara
 22. MiT

   /  11/01/2018

  Svara
 23. MiT

   /  11/01/2018

  Svara
 24. MiT

   /  11/01/2018

  Svara
  • G

    /  11/01/2018

   Haha, herregud. Poppa popcorn eller ta fram skämskudden, hmm.

   Svara
 25. MiT

   /  11/01/2018

  Svara
  • G

    /  11/01/2018

   Helt jävla sjukt. Att Sarah är ”Proud to be Labour member of parliament for Rotherham.” Tillhör det partiet och samtidigt har en så stark röst utåt om detta är oväntat. Mycket bra. Go Sarah!

   Svara
  • G

    /  11/01/2018

   Pinned tweet…

   Svara
 26. G

   /  11/01/2018

  ”Kriminell libyer häktad för våldtäkt på 10-årig flicka i Malmö

  Förra veckan våldtogs en 10-årig flicka i Malmö. På onsdagen häktades en 30-årig libyer för brottet. Mannen är tidigare dömd för bland annat misshandel.

  Det var vid ett cykelförråd på en innergård i en del av Malmö som den lilla flickan, enligt Expressen 10 år gammal, kontaktades av libyern på torsdagen förra veckan vid 17-tiden. Han våldförde sig sedan på henne enligt åklagaren. Mannen är tidigare dömd för både rån och misshandel.

  Han är redan misstänkt för ett annat sexbrott uppger Expressen. I september så åtalades han för sexuellt ofredande av en kvinna i Umeå.

  Libyern kom till Sverige 2009. Det är okänt varför han tidigare inte utvisats.”
  https://nyheteridag.se/kriminell-libyer-haktad-for-valdtakt-pa-10-arig-flicka-i-malmo/

  SVT Text:s version av samma nyhet, endast som notis(!) dessutom…

  ”Barnvåldtäkt En man i 30-årsåldern
  har häktats misstänkt för våldtäkt
  mot barn. Mannen är misstänkt för att
  i förra veckan ha våldtagit en flicka
  i tioårsåldern i ett cykelförråd i
  Malmö och är sedan tidigare misstänkt
  för två andra fall av sexbrott. Han
  har erkänt.”
  https://www.svt.se/svttext/web/pages/128.html

  ”Invandrad elev åtalas för våldtäkt mot lärarinna

  Nyheter Idag har tidigare rapporterat om fallet där en 19-årig man från Syrien misstänks ha våldtagit sin lärarinna på en gymnasieskola. Nu åtalas mannen för sexuellt ofredande, olaga hot och våldtäkt.

  Det första brottet ägde rum den 31 augusti. Då lade 19-åringen sin hand på lärarinnans lår, drog upp hennes kjol och klämde på hennes rumpa. Det hände i gymnasieskolans lokaler.

  Någon gång mellan den 1 och 14 september ska mannen ha skickat hotfulla meddelanden till kvinnan på Snapchat. Enligt åtalet skrev han då ”jag ska knulla sönder dig”, ”jag ska tvinga dig” samt ”knulla med mig annars kidnappar vi han”. Det framgår inte i åtalet vem som skulle kidnappas.

  Den 14 september våldtog mannen slutligen lärarinnan i skolans lokaler. Han höll fast henne, höll för hennes mun och låste dörren till rummet. Sedan föste och lyfte han kvinnan längre in i rummet. Hon bad honom att sluta, men han vägrade.

  19-åringen åtalas också för att ha haft en kniv i ett fordon på allmän plats den 5 februari. Han förnekar samtliga brott.

  Mannen kom till Sverige från Syrien och har sedan dess fått svenskt medborgarskap. I åtalet står han både som statslös och svensk.”
  https://nyheteridag.se/invandrad-elev-atalas-for-valdtakt-mot-lararinna/

  SVT Text:s version av samma nyhet….

  ”Elev åtalas för våldtäkt mot lärare

  En elev vid en gymnasieskola i Småland åtalas vid Eksjö tingsrätt misstänkt för att ha våldtagit sin lärare inne i en lektionssal.

  Åtalet beskriver hur eleven, som är i 20-årsåldern ska, mot lärarens vilja, ha genomfört sexuella handlingar som är att jämställa med samlag.

  Eleven åtalas även för sexuellt ofredande för kränkningar som skett några dagar tidigare då han bl.a. gjort fysiska närmanden och uttalat hot.

  Eleven som suttit häktad sedan händelsen nekar till brott.”
  https://www.svt.se/svttext/web/pages/106.html

  Svara
 27. Senior

   /  11/01/2018

  På tal om att frottera sig med islamister, här är lite nya uppgifter om vänstern och dess förehavanden med islamistiska terrorister på 70-talet.

  https://tankaromib.wordpress.com

  Svara
 28. G

   /  11/01/2018

  ”Tryckte upp båda händerna i servitrisens underliv: ”Jag ska töja ut dig” – slipper utvisning för han ”riskerar fängelse” i Afrika

  Den 27-årige afrikanen höll fast en kvinnlig anställd i ett skafferi på ett kafé i Norrköping. Där tryckte han upp båda sina händer i hennes underliv och lyfte henne från marken. Nu döms han för våldtäkt – men slipper utvisning eftersom han påstår sig riskera fängelse i sitt hemland Eritrea för att ha smitit undan värnplikten.

  – Han sa att han måste töja ut mitt underliv, berättar offret.”
  http://www.friatider.se/mohammed-h-ktas-f-r-v-ldt-kten-mot-en-10-rig-flicka-i-malm

  Jag vill läsa och veta vilka som begår brott, men samtidigt blir jag så in i helvete förbannad och uppgiven när jag läser om alla sjuka jävlar som inte blir utvisad pga yrkandet ogillas. Det är ju som att han visste att han inte skulle bli utvisad om han våldtog henne, som om han hade koll på hur sjuka Sverige nästan alltid resonera i liknande fall där det finns s.k ”risk” för ditten och datten i skitländer som hans hemland. Det här landet och prioritera rätt existerar öht inte längre.

  Svara
 29. G

   /  11/01/2018

  ”CNN’s Don Lemon wants to ‘do something’ about white men, ‘the biggest terror threat’
  ..[..]..
  Lemon’s initial message was one of tolerance and openness. “I keep trying to point out to people and not to demonize any one group or any one ethnicity,” he told viewers.

  Then, as if completely forgetting the last sentence, Lemon switched to what sounded a lot like open racism.

  “So, we have to stop demonizing people and realize the biggest terror threat in this country is white men, most of them radicalized to the right. And we have to start doing something about them,” he said. “There is no travel ban on them. There is no ban on… they had the Muslim ban. There is no white guy ban. So, what do we do about that?”

  Predictably, Lemon’s ‘blame whitey’ monologue rankled conservatives on Twitter.”
  https://www.rt.com/usa/442756-don-lemon-racist-white-men/

  Svara
 30. G

   /  11/01/2018

  Svara
 31. G

   /  11/01/2018

  Svara
  • G

    /  11/01/2018

   Lika bra fräscha upp minnet om vad SVT svarat tidigare, e.g 2016…

   ”Unga flickor i slöja visar att SVT inte tar alla barns rättigheter på allvar

   Mina barn har frågat mig varför vissa (unga) flickor som är med i olika program på Barnkanalen bär slöja. Jag har inte kunnat svara dem. Jag vill helst inte svara att det är föräldrarna som ”tvingar” flickorna att bära slöja.(forts)
   ———–
   SVT svar:…..

   Vi visar barn som de ser ut

   Alla barn är välkomna att vara med i Barnkanalen. Slöjan är ett klädesplagg som kan bäras av många olika anledningar. Hur föräldern ska förklara detta är upp till föräldern. Barnkanalen visar barn i Sverige som de ser ut och som de är klädda.

   Safa Safiyari
   kanalchef Barnkanalen, SVT”
   https://web.archive.org/web/20160524133727/http://www.sydsvenskan.se/2016-04-26/unga-flickor-i-sloja-visar-att-svt-inte-tar-alla-barns-rattigheter-pa-allvar

   Svara
  • G

    /  11/01/2018

   SVT-relativisterna skriver att många Kvinnor väljer frivilligt. Så det SVT ser här är inte ett barn utan i första hand en vuxen självständig kvinna som valt slöja helt frivilligt….

   Svara
 32. G

   /  11/01/2018

  Herrejösses LO…

  Svara
 33. MiT

   /  11/01/2018

  Svara
 34. MiT

   /  11/02/2018

  Svara
 35. MiT

   /  11/02/2018

  Svara
 36. MiT

   /  11/02/2018

  Apropå Svante Tidholm i Aktuellt idag…

  Svara
 37. MiT

   /  11/02/2018

  Svara
 38. Gorby

   /  11/02/2018
  Svara
 39. MiT

   /  11/02/2018

  Svara
 40. Gorby

   /  11/02/2018

  Svara
 41. Gorby

   /  11/02/2018

  Svara
  • Senior

    /  11/02/2018

   *Vilken tur!
   Nu kan hon sova med gott samvete i natt.
   Allt löser sig om man bara photoshoppar bilder eller sätter på sig ett armband.

   -Eller kanske en hartass i fickan, hartassar skall ju ge tur heter det:
   Man kan ju likt att dela ut armband till tjejer för att de inte skall bli våldtagna, dela ut hartassar till alla män för att de inte skall få prostatacancer.

   Ännu bättre förresten, dela ut hartassar till alla människor i hela världen, då löser vi ju alla världsproblem enär alla blir tursamma!!

   Se där jag har just löst alla världens problem!
   Mottager tacksamt någon form av nobelpris för denna otroliga innovation.

   Handhjärtan!
   Jag höll på att glömma handhjärtan!

   Dela ut minst 10 handhjärtan om dagen också, så blir världen också en mycket bättre plats då inte ens de mest hårdföra psykopatiska mördare kan motstå ett litet handhjärta och börja tina så smått i sitt eget stackars frusna hjärta….. Tänk på vilka trauman de själva varit igenom..

   *Denna kommentar kan innehålla spår av ironi eller sarkasm.

   Svara
  • hllviken

    /  11/02/2018

   🦜

   Svara
 42. hllviken

   /  11/02/2018

  🦜

  Svara
 43. hllviken

   /  11/02/2018

  Emojis blockerade här?

  Svara
  • MiT

    /  11/02/2018

   Nä, det ska de inte vara vad jag vet? Eller jag kan ha fel, de kanske är blockerade? Jag har inte gjort nåt sånt i alla fall 😛

   Svara
   • hllviken

     /  11/02/2018

    Gör ett nytt försök: 🥶🇸🇪😱

    Svara
    • hllviken

      /  11/02/2018

     Den första förvandlades till kvadrat 🙂

     Svara
 44. MiT

   /  11/02/2018

  Svara
 45. MiT

   /  11/02/2018

  Svara
 46. Gorby

   /  11/02/2018

  Svara
 47. Gorby

   /  11/02/2018

  Svara
 1. Pekfingret i ögat – Micaels Lidéns Blog
 2. Smått och gott från 2018, del 5 | WTF?
 3. Hanif Bali är uppenbart nödvändig | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: