Väljarna

Så här i käbbeltider om vem som har den största spaden och därför ska få bestämma så har jag noterat en sak: Nästan inget parti har pratat om sina väljare. Vad de vill att man ska göra för att få igenom så mycket av sitt partis politik som möjligt. Jag har säkert missat när någon sagt någon gång men borde inte det vara i centrum? Det enda partiledarna hittills har pratat om är att SD inte ska få inflytande. Det enda alltså.

Ja alla utom en pratar om det och den enda är Åkesson. Han har flera gånger ungefär sagt att ”våra väljare förväntar sig att vi agerar för att få igenom så mycket av vår politik som möjligt”. De andra säger ”Vi ska inte ge SD nåt inflytande” men inget om sina väljare och politiken de har röstat på. För jag antar att ingen är så korkad att man röstar på ett parti enbart för att det ska hindra något annat parti?

Samtidigt som partierna (eller kanske främst partiledarna?) tävlar i vem som framstår som mest egoistisk och osympatisk ska asylfesten som de 7 partierna under massor av år bjöd på börja betalas. Fakturorna börjar trilla in nämligen.

T ex i Gislaved.

Skatten måste höjas i många kommuner och regioner och de som höjer är t ex moderaterna. Andra ska få betala deras vansinnigt ansvarslösa migrationspolitik som de drev under många år och som sen ärvdes av regeringen Löfven. Som inte drog i handbromsen när det behövdes.

Eller Härnösand. Som lånar bara för att klara den löpande driften.

Mitt under en enorm högkonjunktur så rasar det alltså hos kommun efter kommun. För naturligtvis är inte Gislaved och Härnösand de enda.

Något säger mig att Härnösand kände till vad som väntade när de protesterade mot asylskeppet 2016…

Kanske Sandviken som DN påstod tjänade över 500 miljoner per år på asylinvandringen kan hjälpa de utsatta kommunerna lite? Sandviken borde nämligen ha tjänat minst 2 miljarder hittills på asylinvandringen nämligen! 500 miljoner per år i minst 4 år blir ju minst 2 miljarder! När Härnösand får reda på vilken guldgruva de protesterade mot så ångrar de sig nog!

Eller förresten, move along, det var inget, här finns inget att se.

Hur resonerade politiker och journalister när Sandviken påstods tjäna över en halv miljard per år?

Sådär. Om man lyssnat på de arga männen då hade det kanske sett annorlunda ut nu…? Eller inte agerat så de var tvungna att bli arga alls? En av de som tyckte det var alldeles fantastiskt var Birgitta Olsson, Folkpartiet, eller ”Liberalerna” som de heter nu. Hon tillhör ett parti som knappt blev mätbart i valet senast men ändå stöddigt vill bestämma vilka som ska få inflytande eller inte. Myten Ullenhag var en annan som tyckte rapporten var skitbra, han tillhör också samma parti. Såklart. Det kanske är bättre att Folkp… ”Liberalerna” hålls utanför allt vad inflytande heter? De verkar ju vara sällsynt lättlurade?

Men hur kan det bli så här? Hur kan det gå så åt helvete i kommun efter kommun? Svaret är ganska enkelt: Ingen har gjort sitt jobb, det gäller allt från tjänstemän till politiker och journalister. När det blir för stora kostnader i kommunerna så ska de slå larm uppåt i hierarkin och tala om att det är ohållbart med den asylinvandring som är. Man har inte gjort det alternativt har man inte lyssnat på dem. Men då är det deras ansvar att se till att man lyssnas på! När det strömmar in vuxna barnmän på HVB-hemmen runt om i kommunerna så är det kommunernas ansvar att se till att det stoppas. Det gjorde man inte. Kommun efter kommun efter kommun struntade i att varna så vansinnet kunde stoppas.

Samma sak med polisen eller lärarna eller whatever, man säger att man inte ska klaga på/hos den enskilda. Men med det system vi har i Sverige och hur det är tänkt att funka så det är precis det man ska göra, man ska ta problemen med den enskilda polisen eller den enskilda läraren eller den enskilda tjänstemannen. Sen ska den enskilda gå vidare uppåt i hierarkin och tala om att det är allvarliga problem. Det är tjänstemannens jobb! Det har man uppenbart skitit i över hela linjen i Sverige. Eller så har man inte lyssnat på dem. Har jag t ex problem med att polisen inte kommer vid behov så är det inte min uppgift att jaga polischefen och påtala detta utan det ska gå dit via rätt väg i hierarkin, jag ska ta det med den enskilda polisen oavsett hur trist det är för han eller henne eller om de inte ens har med just den saken att göra. Struntar man i varningarna högre upp så är det en plikt som tjänsteman att se till att det blir uppmärksammat. Sen är det medias plikt att rapportera om problem men det har media skitit i sen länge.

Det är som sagt uppenbart att man skitit i allt under många år, antingen på kommunerna eller så har rikspolitikerna skitit i det. Någon av dem har inte gjort sitt jobb som de är skyldiga att göra. Att media har skitit i det kan man ta för givet för det vet vi eftersom man fortsätter än idag.

Har Ronneby tagit upp problemen man har, som rakt av är relaterat till migrationspolitiken, med rikspolitikerna? Har polisen tagit problemen rätt väg i hierarkin? Har de framfört att detta är problem som rakt av är relaterade till migrationspolitiken sen många år? För det här är ju inga nyheter direkt, har ju varit så här under många år på många orter i landet. ELLER har rikspolitikerna och/eller polisledningen struntat i att göra sitt jobb? Något av de båda alternativen är det. Någon har inte skött sitt förbannade jobb! Och det är medborgarna som får betala priset!

Har de här båda dragit vidare uppåt att detta är problem som tydligen ökat? Min gissning: Nästan 100% av alla hot och allt våld som sker på akutmottagningar och vårdcentraler osv är begångna av folk som kommit hit från andra länder. Är lösningen då att bygga om hela samhället bara för att anpassa oss efter idioter som inte kan bete sig civiliserat? För det är vad man gör nämligen. Man försöker bygga bort problemen som, om man ska tro politiker och journalister, magiskt har uppstått ur ingenting. Är det verkligen lösningen? Anpassa oss till något som vi inte haft förut? Varför ska vi anpassa oss till rövhål som inte kan bete sig civiliserat?

Hot och våldssituationer för Visions medlemmar har ökat under året bland annat genom uttalade dödshot i receptionerna, personliga överfall med mera. Detta är ingen god och säker arbetsmiljö. Vision ser mycket allvarligt på detta. En god och säker arbetsmiljö får inte stå tillbaka för snygg design och arkitektur, anser Vision.

Vision säger ju själva att det ökat drastiskt. Det är knappast svenskar som helt plötsligt börjat gå bärsärk på vårdcentralen. Har Vision i stället för att vilja bygga bort de importerade säkerhetsproblemen rapporterat vidare till politikerna om detta och sagt ”Stopp, vi kan inte ta in mer eftersom det går ut över säkerheten på våra arbetsplatser då en del som kommer inte kan bete sig civiliserat. Nu har vi börjat få allvarliga problem som inte haft förut!”? Knappast va… Men det är vad de borde göra!

Så här är det alltså över hela linjen i Sverige, folk har inte gjort sitt förbannade jobb!

Under tiden medan allt sånt här rullar på så gapar de som gemensamt är ansvariga för det (och då har jag inte ens nämnt alla våldtäkter som sker i varje liten by numera…) om vilka som ska få inflytande eller inte.

Det är skamligt beteende av våra rikspolitiker och partiledare! Ni är en skam! Hade Sverige varit Sydkorea eller Japan så hade partiledarna tvingats att offentligt och gråtande be om ursäkt för vad de orsakat landet. Men nu är det inte Sydkorea eller Japan och då kan de fortsätta att totalt skita i Sverige för sitt fula egos skull.

Jag hoppas innerligt att det blir ett nyval!

För så här kan vi inte ha det. Det är på tiden att partierna börjar tänka lite på väljarna!

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

49 kommentarer

 1. Inte bara ”några” kommuner tyvärr. Samtliga.

  ”Krisen i kommunerna – hela Sverige har gått i borgen”
  https://ledarsidorna.se/2018/11/krisen-i-kommunerna-hela-sverige-har-gatt-i-borgen/

  Plusmaterial, men i korthet lånar kommunerna av Kommuninvest. Dåliga lån har ”paketerats” med goda som i USA innan kraschen 2008. Staten och skattebetalarna står som garant för Kommuninvest – en kommun kan inte gå i konkurs.

  (Den som tror att internationella investerare kommer att vara snälla bör begrunda Deutche Banks krav mot bland andra Spanien och Grekland, som fick FT’s Wolfgang Munchau att skriva ”He might as well have suggested sending in the Luftwaffe to solve the eurozone crisis.”
  https://krugman.blogs.nytimes.com/2012/03/05/things-that-may-be-easier-to-write-if-youre-named-wolfgang)

  Svara
 2. hllviken

   /  11/07/2018

  Svara
  • Kronblom

    /  11/07/2018

   Sverigedeokraterna? Är det den politiska grenen av de dansande deodoranterna? 😛

   Svara
 3. Tor

   /  11/07/2018

  OT
  Blev bokad på ett möte för personalen i företaget jag jobbar utanför Boston.

  Det hela inleds med en lite film som VD spelat in:
  ”Känns lite konstigt att jag som vit man ska sitta och prata om de här sakerna” – då förstod man vart det lutade.

  Man presenterade en studie från Harvard som visade att ett typiskt vitt namn har större chans att kallas till jobbintervju än ett svart eller asiatiskt.
  Jag frågade vart ansökan hade skickats. Var det till China Town? – inget svar.

  Min chef ställde frågan:
  ”Vem tror ni företaget anställer till sin cykelavdelning: En svart fet otränade eller en vit vältränad cyklist?”
  Jag frågade: ”Tänk om det är en svart vältränad cyklist och en vit fet otränade: Vem anställer man då?”
  Inget svar.

  Inga andra protester hördes. Massachusetts är ett väldigt starkt fäste för demokraterna….

  Tokigheterna finns även här i USA.

  Svara
  • Cain

    /  11/07/2018

   Finns? Tokigheterna uppstod i USA. Genom en medveten strategi, vänsteraktivism på deras universitet. Nästan identisk med Lenins.

   Fråga: Ungefärlig storlek på företaget som gjorde intervjun? Det är skrämmande när gräsrötter anammar självhatet. Jag ser allt mer av detta i det svenska näringslivet. Att ondgöra sig över ”vita män” numera är något som vanligt folk gör på fikarasten!

   Svara
   • Tor

     /  11/07/2018

    Skillnaden är att i USA finns det en motkraft som är konservativ. I Sverige går landet ”All in” vad det än gäller.
    Dock är Massachusetts lika politiskt mångfaldigt som Södermalm, Södertörn eller SVT.
    Gissar att det kommer att vara god stämning på jobbet idag när demokraterna har tagit över kongressen.

    Svara
  • Utlandssvensk

    /  11/07/2018

   ”Finns? Tokigheterna uppstod i USA.”

   Man kan väl säga att ”tokigheterna” uppstod i Tyskland (Frankfurtskolan), mognade och fick stort inflytande via de amerikanska universiteten och slutligen uppnådde hegemoni i Sverige.

   Svara
   • Vill minnas att det började i Frankrike? Som sedan blev trött på postmodernistiska marxister så att dessa fick ta sig till det akademiskt friare (eller ”slappare”) USA?

    Svara
    • Rikard

      /  11/07/2018

     Hej.

     Ni har rätt allihopa 🙂

     Frankfurtskolan kommer till USA när Adorno bosätter sig i Kalifornien (1941; från 1938 bodde han i New York), och umgås i dåtidens intellektuella och kulturella kretsar. Även efter sin återkomst till Tyskland (Väst) fortsatte han hålla kontakten med sina amerikanska kollegor.

     Under sextiotalet inspireras amerikanska ‘motkultur’-personer av de franska akademiker som är portalfigurer för postmodernism och poststrukturalism. I sann sextiotalsanda parar sig dessa läror besinningslöst och blandar in en hel del ‘tredjevärldism’ och orientaliskt fatalistiskt metafysiskt flum.

     Runt 1990 har detta jäst så pass att det sena åttiotalets och tidiga nittiotalets amerikanska akademiker inom humaniora (främst litteraturvetenskap och relaterade fält) är barn av blandningen fransk postmodern filosofi och tysk akademikermarxism – så kallade kvinnostudier, minoritetsstudier och postkoloniala studier passar som hand i handske med detta, och för oss fram till idag.

     Det är fullt möjligt att vi inom tjugo år skriver dödsruna över västerländsk demokrati som vi känt den – med just den dekadenta dynga av diaboliskt dilettanteri som dödgrävare över demokratin.

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, fd lärare

     Svara
 4. Pelle2

   /  11/07/2018

  OT:
  Anne Heberlein på Ledarsidorna skriver bra om rasism.
  https://ledarsidorna.se/2018/11/tre-nyanser-av-rasism/

  Svara
  • Äsch, såg inte din, beklagar dubblett nedan.
   Hon är mera hemma i vissa, mer akademiska frågor. Tydligt att hon jobbat med just det.

   Svara
 5. hllviken

   /  11/07/2018

  Finns det en tanke bakom institutionernas beteende?

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Den_långa_marschen_genom_institutionerna

  Svara
 6. Melmac

   /  11/07/2018

  Precis som Ganman säger i Moderis samatal ovan, när invandringsfrågan inte gynnade kändis-cynikerna så gick man över till att vara klimatgodhetstaliban plötsligt.
  Så jävla patetiskt!

  Svara
 7. Utlandssvensk

   /  11/07/2018

  ”Nästan 100% av alla hot och allt våld som sker på akutmottagningar och vårdcentraler osv är begångna av folk som kommit hit från andra länder. Är lösningen då att bygga om hela samhället bara för att anpassa oss efter idioter som inte kan bete sig civiliserat? ”

  ”Lösning” är väl inte riktigt rätt ord, men att bygga om hela samhället är det i särklass mest troliga utfallet på kort sikt. Det finns nämligen knappast något alternativ, så länge dagens dogmer om anti-rasism och mångkultur är förhärskande.

  Ursprunget till hela mångkulturtänkandet i Västvärlden är avsegregeringen i USA, som ägde rum på 50-60-talet. Innan dess, hade den svarta befolkningen levt avskiljd från den vita. Metoderna för att uppnå segregering varierade mellan delstaterna, med apartheidliknade lagar på vissa håll och mer libertarianska lösningar på andra. Men överallt rådde segregering, ofta inklusive fysiska hinder som murar.

  När den federala staten förbjöd detta utlöstes vad som troligen var den största ekonomiska katastrofen någonsin i fredstid i ett västland. Flera av de stora städerna, som t.ex Detroit, blev bokstavligen obeboeliga för vita och ett extremt omfattande förfall inleddes. Det pågår fortfarande och ett exempel på en stor stad som just nu håller på att falla ner till rent afrikansk nivå är Chicago.

  Men under 50 år har ”lösningen” på detta varit just att ”bygga om hela samhället”. De vita lämnade städerna och flyttade till nybyggda förorter. Hela systemet med jättelika motorvägar och ”sprawl” är en direkt konsekvens av avsegregeringen. Man byggde också upp ett närmast groteskt stort fängelsesystem, där ungefär en tredjedel av alla svarta män hamnar.

  Utvecklingen i Sverige är hittills likartad, dvs. de etniska svenskarna gör allt de kan för att segregera sig från MENA invandrarna och det blir nu allt större krav på att expandera fängelsesystemet, dvs. låsa in fler MENA migranter. Dessvärre saknas flera av förutsättningarna för att kunna genomföra en amerikansk modell fullt ut i Sverige och i praktiken börjar det nu att bli väldigt svårt att hitta områden som verkligen är säkra. Även orter som Lidingö och Vellinge håller på att berikas. Men om folk inte längre kan segregera sig inom Sverige, är det nästan säkert att de som har möjligheten kommer att lämna landet.

  Att lösa dessa problem är endast möjligt om man erkänner verkligheten, dvs. att det är totalt omöjligt för helt olika grupper att fredligt samexistera under samma system. Om vi gjorde detta, skulle vi ganska lätt kunna hantera problemen med kostnadseffektiva och humanitära åtgärder, t.ex höga återvändarbidrag kombinerat med läger för de som vägrar. Men det lär inte bli något av med detta, så istället kommer förfallet bara att rulla på och troligen även accelerera när den produktiva medelklassen börjar lämna landet. Vilket lär ske i stor skala ganska snart

  Svara
  • Kronblom

    /  11/07/2018

   Det enkla vore att tills vidare stänga alla flyg- buss- och tåglinjer, skolor, badhus, sportanläggningar, bibliotek, värdcentraler osv. som har dessa problem. Flyttar problemen till andra inrättningar, stäng där också. Bit för bit stänga ner hela landet. Sverige kör alltid stenhårt med minsta lilla arbetsmiljöproblem och det här är just det.

   Svara
   • Utlandssvensk

     /  11/07/2018

    ”Det enkla vore att tills vidare stänga alla flyg- buss- och tåglinjer, skolor, badhus, sportanläggningar, bibliotek, värdcentraler osv. som har dessa problem. Flyttar problemen till andra inrättningar, stäng där också. Bit för bit stänga ner hela landet. ”

    Det där händer väl redan med t.ex skolorna, dvs. man stänger ner de värsta. Men problemen flyttas då bara. Förvisso kan man fortsätta att stänga, men mer troligt är väl att man bara låter nivån kollapsa överallt, tills vi når samma läge som i MENA……………

    Svara
    • Vi saknar lagar mot lösdriveri och dylikt. Tidsfråga?

     Svara
     • Utlandssvensk

       /  11/07/2018

      ”Vi saknar lagar mot lösdriveri och dylikt. Tidsfråga?”

      Mycket möjligt!

      Rent allmänt gissar jag på att hårdare lagar och straffskärpningar kommer ganska snart över hela linjen, men att det inte kommer att ha mycket till effekt. Vi har helt enkelt inte kapaciteten att fånga, lagföra och fängsla så många. Om det ska ändras, krävs det ganska omfattande åtgärder.

      Vad gäller just lösdriveri, skulle väl lagstiftning var en möjlig metod för att få bort tiggarna. Men det blir samma problem där, dvs. hur ska vi döma och låsa in tusentals zigenare? Som det ser ut nu, är det inte möjligt. En mer effektiv metod skulle troligen vara att kriminalisera själva givandet. Till skillnad från tiggarna skulle svenskarna direkt bli kraftigt avskräckta och man skulle inte behöva döma och fängsla så många. Tiggarna skulle då troligen bara lämna landet.

    • Kronblom

      /  11/07/2018

     Det stängs för lite i landet för att göra någon skillnad. Var ute på en liten tur idag och fick betala i förskott för att tanka bilen. Något jag fick göra i USA redan på 1980-talet. Skillnaden var bensinpriset då och nu.

     Svara
  • Tor

    /  11/07/2018

   @Utlandssvensk
   Att försöka separera olika kulturer är lika framgångsrikt som att spränga den ondskefulla typen av flytande metall i Terminator 2. De små metalldropparna söker sig till varandra igen.

   Man har jobbat hårt i USA för att få mångkultur med en blandad befolkning.
   Om jag som Svensk frågar en husmäklare var det bor många Svenskar kan mäklaren förlora sin licens.
   Min likt förbannat söker sig folk till sina egna kulturer. I en av mina grannstäder finns en stor population av folk från Brasilien. Hur hamnade alla där?
   Jo, de små metalldropparna dras till varandra….

   Svara
  • Nisse Hult

    /  11/08/2018

   Och hur får du beslutsfattare att förstå ovanstående och agera på detta?? Nu menar jag ”utlandssvensks” inlägg en bit ovan. Sen finns det ju ännu en bit svensk landsbygd kvar. Den är så utarmad att inte ens våra nysvenskar vill dit, så där finns ännu utrymme.

   Svara
 8. OT: är det bara jag som skulle slå på TVn igen om de gjorde en ”reality”-serie med Sinéad O’Connor och Tom Cruise? De kan åka motorcykel genom Nordamerika eller kanske åka på Hajj.

  Svara
  • Utlandssvensk

    /  11/07/2018

   Har Tom Cruise också blivit muslim?

   Svara
   • Knappast, islam är väl bara ett engram bland andra. Cruise torde väl vara minst OT VI vid det här laget.
    Skulle vara intressant att se två fullständigt vansinniga människor kollidera. Man får kanske nöja sig med Lööf mot verkligheten

    Svara
 9. Heberlein:”Tre nyanser av rasism”
  https://ledarsidorna.se/2018/11/tre-nyanser-av-rasism/
  ”Kanske är den rikliga tillgången på bidrag och projektstöd en förklaring till den rika flora av antirasistiska organisationer, föreningar, stiftelser och centrumbildningar som växer och frodas i den svenska myllan?”

  Kanske … 😀

  ”ArA anger som ett av sina syften att arbeta för införandet av en ”etisk kod” vid ansökan om forskningsstöd som innebär att forskaren förbinder sig att inte ägna sig åt ”rasistiskt forskning”. Med andra ord strävar de efter att omöjliggöra all forskning knuten till kultur, normer och värderingar – vilket i princip innefattar all mänsklig aktivitet och interaktion.”

  Ja, humaniora försöker, liksom vänstern, förgöra både sig själva och andra. Som en undin mot en salamander, eller något.

  Svara
 10. MiT

   /  11/07/2018

  Svara
  • ”Vi kommer att anmäla denna tweet.”

   Känns lite som en spegelbild av Stefan Sauks Östermalmsdam i Lorry:
   ”Igår såg jag en neger på cykel! Ja, jag ringde direkt.”

   Svara
  • Svara
 11. Senior

   /  11/07/2018

  Fan vad bra!
  SD har gjort spränglistor i Högsby och snott en plats från S. -En taktik som vänstern använt sig av i många år tidigare.

  Nu när de själva får smaka sin egen medicin är det inte längre lika kul:

  ”De har våldtagit oss”

  https://nyheteridag.se/s-toppen-efter-fracka-sd-kuppen-de-har-valdtagit-oss/

  Svara
 12. MiT

   /  11/07/2018

  Svara
  • Medianlönen ligger väl strax under 60000 USD. Kvinnan i exemplet tjänar mer än vad 90% av befolkningen gör, mannen hamnar över 94%. Har svårt att bli upprörd av skillnader mellan folk på den nivån.

   De har nog stavat fel till ”SJW”.

   Svara
   • Olof

     /  11/07/2018

    … har de kontrollerat för skillnader i personlighetsdrag mellan könen? Annars är det ju inte ‘hennes manliga motsvarighet’, utan ‘män med andra personlighetsdrag’. Och vad blir då utslaget om man jämför med kvinnliga entreprenörer med mer kvinnliga personlighetsdrag med kvinnliga entreprenörer med mer manliga personlighetsdrag?

    Svara
 13. Arma människa. En fingervisning om vad som komma skall. Vad händer i framtiden? Höftar till med att ingen vågar axla detta – man riskerar bål. Det kan ju alltid bli värre i den här grenen.

  Svara
 14. Anonymouse

   /  11/07/2018

  Kommer ni ihåg den där Önnerfors som drevade mot Alice? http://zbzj.info/fallet-onnerfors/

  Svara
 15. Pelle2

   /  11/07/2018

  Ot:
  Margot Wallström sågar Jordan B Peterson
  Med sedvanlig feministisk härskarteknik har hon inget i sak att kritisera honom för.
  Det enda hon sa var följande:
  ” Jag förstår inte varför människor lägger så mycket tid på den mannen, säger Wallström enligt nyhetsbyrån.
  – Jag tycker att han skulle kunna ta och krypa tillbaka under den sten han kom ifrån, säger Wallström vidare. ”
  Men hon gav inte tummen ner till precis alla av professorns idéer. Enligt Margot Wallström har han till exempel en poäng när han uppmanar unga man att själva bädda sina egna sängar. ”

  Förstår att hon, precis som alla andra radikalfeminister, pissar på sig när någon vågar kritisera den fina feminismen offentligt och dessutom får med sig många andra.

  https://web.archive.org/web/20181107181436/https://www.expressen.se/nyheter/wallstrom-sagar-kontroversielle-professorn-/

  Hanif Bali gav dock henne svar på tal i en tweet som är inklippt i artikeln.
  Han skrev bl.a följande som säkert kommer framkalla avgrundsvrål från vänstern med krav på hans avgång
  ”Den här övervintrade antisemiten klarar alltså av att kritisera Jordan B Peterson när han inte är där men röstar in Saudiarabien i FN:s kvinnokommission.”

  Svara
  • Pelle2

    /  11/07/2018

   Jag ser att jag fick rätt ganska snabbt.
   Aftonbladet har en artikel om Balis uttalande om Wallström och Annika Strandhäll stöttar naturligtvis Margot och skriver:
   ””Moderat riksdagsledamot om Sveriges utrikesminister. En kvinna som med stort mod vigt hela sitt liv åt att arbeta för fred, frihet, jämlikhet och inte minst kvinnors rättigheter. Till exempel som FN:s särskilda representant mot sexuellt våld i konflikt. Skäms (m) som släpper förbi sånt här.” skriver hon.”
   Att Sveriges utrikesminister kastar skit på Jordan B Peterson har hon naturligtvis inget emot..
   It’s ok when we do it…
   https://web.archive.org/web/20181107182811/https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/MgG4dJ/m-profilen-till-attack-mot-wallstrom-antisemit

   Svara
 16. Pelle2

   /  11/07/2018

  Och dagens skämt står Ingvar Persson på Aftonbladets ledarsida för.
  Han menar att Moderaterna alltid sätter det egna partiet först.
  https://web.archive.org/web/20181107183355/https://www.aftonbladet.se/ledare/a/G1RkL6/moderaterna-satter-alltid-partiet-framst
  Han kanske skall granska sitt eget parti först innan han kastar sten i glashus…

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: