Inkvoterad mångfald

Socialdemokraten Sultan Kayhan har avslöjats med att vilja utvisa otrogna ur Sverige. Inte otrogna som i ickemuslim utan otrogen som i ligga runt även om jag misstänker att det nog var en väldigt frikostig tolkning av att vara otrogen. Men man kan ändå mer än ana den religiösa varianten av otrogen mellan raderna lite också, det står t ex om ”fritt liv”.

Så går det när man ska tvinga fram sk ”mångfald”, då finns en påtaglig risk att man kvoterar in idioter. Och det finns det redan alldeles för många av i alla partier! Eller att man får in folk vars lojalitet inte är med Sverige utan främmande makt.

Lite pikant är att hon också är minister Strandhälls ersättare. Och är vice gruppledare för S i riksdagen.

Det var inte första gången hon visar sig från sin rätta sida heller, hon, liksom Kaplan, gillar Grå Vargarna väldigt mycket, så mycket att hon också ”råkar” hamna på middag med dem. Och så gillar hon att valkampanja i Turkiet, t o m i själva vallokalen vilket är förbjudet.

Märkligt ändå, svenska politiker verkar vara mer intresserade av Turkiet än av Sverige, Kaplan t ex hann ju knappt bli minister förrän han drog till Turkiet för att skryta där. Han befann sig förmodligen mer i Turkiet än i Sverige under sin sid som bostadsminister.

Jag tycker faktiskt inte att det är fel att ifrågasätta en hel del personers lojalitet med Sverige, gäller inte bara Kaplan och Sultan utan massor av fler i riksdagen! Varför trycker man in folk som har tveksam lojalitet med Sverige i både partier och riksdag? Är det så viktigt att pressa in sk ”mångfald” och ”mångkultur” att man är beredd att offra allt för det? T o m att ta in illojala personer i partierna och riksdagen?

Socialdemokraterna borde vara nästa på tur att granskas

Det har varit en utredning om verkställighetshinder vid utvisning. Och det tydligaste tecknet på att man nog ska slänga den SOU:n i papperskorgen direkt är att Vänsterpartiet genom Höj Larsen säger att det är en ”väldigt, väldigt bra utredning”. Då kan man utan att fundera vidare förutsätta att den är väldigt, väldigt aktivistisk. Och skitkass.

Men om man ändå vill fundera lite mer så kan man läsa Uvells inlägg om aktivistutredaren. För att bekräfta det man redan genom Höj Larsens gillande visste.

I dagens SvD finns en debattartikel om att man ska låta alla som kommit och fått vänta på beslut få uppehållstillstånd. Det är 504 st som skrivit under artikeln. Och man hittar såklart aktivistutredaren där också. Länk till artikeln finns i Uvells inlägg. Och det där med att vänta på beslut, många har ju fått beslut inom någorlunda rimlig tid, nämligen avslag? Och att det tagit längre tid ska inte vara ett skäl alls, det ska inte löna sig för extremister att sänka systemet och sen skylla på att systemet kollapsat för att trycka igenom sin skit! De som faktiskt fått vänta länge på beslut ska skylla t ex Miljöpartiet för den långa väntan. Och Alliansen 2010-2014. Och Socialdemokraterna.

Men ändå intressant, här har man alltså 504 st som kan försörja alla som de tycker ska få uppehållstillstånd? Är ju bara att Skatteverket drar allt och bara lämnar existensminimum och låter pengarna man får in öronmärkas till de som de 504 vill ska uppehållstillstånd? För varje årskostnad för en flytting som man på det här sättet får in så får en person uppehållstillstånd i ett år? Jag har inga problem med att aktivister vill släppa in flyttingar, de får ta in hur många de vill. Men bara om de samtidigt tar på sig det fulla ansvaret för dem också!

Men här finns ju en bra början i alla fall, 504 st som skriver under på att de gärna vill ta det ekonomiska ansvaret för ca 40 000 (eller vad det kan handla om) flyttingar! Bara för skatteverket att börja kolla upp hur mycket man kan få in från var och en av dem!

Idag på morgonen hade TV4 något om integration, Khaled ville bli frisör och barberare och hade försökt på alla möjliga salonger innan han till slut hittade Mariannes. Marianne säger i programmet att hennes medmänsklighet kom fram och hon öppnade salongen för Khaled. Det är inte det enda hon öppnat för Khaled, de bor nämligen på samma adress också. Man kan väl säga att Marianne följer det välkända mönstret så att säga. TV4 hade väl ingen aaaaaaning om att de bor på samma dress antar jag…

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

69 kommentarer

 1. MiT

   /  01/08/2019

  Svara
 2. MiT

   /  01/08/2019

  Svara
  • Ivar L

    /  01/08/2019

   Gratisreklam i TV. Alla som vill ha PK-frilla vet vart de skall gå nu.

   Svara
  • G

    /  01/08/2019

   Jag tänkte kl 7.15 när programledarna nämnde att detta skulle komma senare att jag kanske ska se det, det låter lite fuffens. Men jag tittade aldrig, så tur att någon annan gjorde det och även efterforskade lite! Fan helt otroligt. Ja, och det har nog öppnats lite mer här och där än bara dörren till hemmet kan jag gissa…

   Svara
  • G

    /  01/08/2019

   MiT eller någon annan får hjälpa den här som inte kan söka själv…

   Svara
  • Lurven

    /  01/09/2019

   Ja, det är ju i och för sig inte konstigt att han inte fick jobb då han inte hade frisörutbildning.
   Sedan att frisören ska förstå vilken frisyr man vill ha är ju kanske ännu viktigare…

   Svara
 3. MiT

   /  01/08/2019

  Svara
  • Grodan Boll

    /  01/09/2019

   Vi minns alla Irlands alla omröstningar.
   Det måste ju gå rätt till. Folket kan ju inte få rösta fel. Det här är ju ett demokratiprojekt!

   Svara
   • Senior

     /  01/09/2019

    Precis så.

    På närmare håll har vi ju den svenska folkomröstningen om kärnkraft med 3 olika nej-alternativ att välja mellan…..

    -Lägg därtill att Svenska folkomröstningar endast är ”rådgivande” vilket innebär att politikerna kan köra över folket ändå, tex. så som i folkomröstningen om högertrafik.

    Svara
 4. Tor

   /  01/08/2019

  Marianne hade öppnat upp sin ”salong” för Khaled…

  Allvarligt talat. Här har vi kompetensregnat som vi väntat på.
  Det är lika svårt att komma in på frisörs linjen som läkarlinjen. (Eller heter det programmet nuförtiden?)
  Khaled måste alltså vara så närma en raketforskare man kan vara.
  Mina barns kusin var en smart tjej, men trött på att plugga. Utbildade sig till frisör!!!
  Efter något år kallade hjärncellerna och hon är idag civilingenjör och jobber inom industrin.
  Se där.
  Khaled! Rid inatt!

  Vore intressant att få reda på hur mycket Marianne betalar i lön från företaget – eller finns det en viss mängd lönebidrag? Man undrar ju.
  Får Marianne betalt av staten för att ha Khaled inneboende eller är de tillsammans – eller både och?

  I ett normalt samhälle skulle dessa frågetecken inte komma upp. Det skulle vara illvilligt förtal. Men i det sjuka Sverige så kommer dessa historier upp hela tiden.
  Idag förutsätter jag att det ligger sjukt beteende bakom alla dessa historier. När det bara är normalt beteende så blir man glatt överraskad.
  ”Vad säger du, en äldre kvinna som tar hand om en yngre utländsk man utan att få betalt, samla godhetspoäng eller att ligga med honom?”

  Svara
 5. Ivar L

   /  01/08/2019

  Cirkulera, inget att se annat än medias gullegrisar (Demokraterna) som fejkar konton och beställer ryska botar:
  https://nyheteridag.se/demokraterna-fejkade-konton-pa-sociala-medier-for-att-paverka-valet-i-alabama/
  ”Omfattningen av försöken att påverka fyllnadsvalet i Alabama till Demokraternas fördel med hjälp av falska konton på sociala medier har visat sig vara större än tidigare känt. New York Times kunde i december avslöja att ett litet cybersäkerhetsföretag, New Knowledge, arrangerade så att tusentals ryska botkonton började följa den republikanske kandidaten Roy Moore på Twitter, för att få det att se ut som om han hade stöd av ryssarna, och igår kunde NYT rapportera om ytterligare två påverkansoperationer som genomförts under falsk flagg.”

  Och för den som till äventyrs inte tro på Nyheteridag:

  Vod tror ni. Krigsrubriker i DN?

  Svara
 6. Ivar L

   /  01/08/2019

  Att Sultan gillar Grå Vargarna är klart mer graverande än skit på Flashback som man inte vet hur journalisterna kommit över.

  Svara
 7. Dokusåpan Valet och Regeringen fortsätter. Läste på Omni att Alliansens ledare försöker att ta fram ett gemensamt dokument som ska säkerställa att Sverigedemokraterna inte ska få något politiskt inflytande.

  Samtalen mellan partiledarna handlar om att Centerpartiet och Liberalerna ska kunna få garantier på att SD hålls ute från politiskt inflytande och att de på så sätt skulle kunna släppa fram Ulf Kristersson som statsminister.

  Hur skulle det gå till? Jag undrar om det ens är lagligt eller är det någon typ av Statskupp? De som röstade på SD var ändå ganska många dvs. 1 135 627 personer.

  Jag är kanske ute och cyklar? Trött i alla fall.

  Svara
  • DÖ 2.0, för det gick så bra sist.

   Svara
  • Tor

    /  01/08/2019

   SD fick dryga 17% och de andra ”resten”.
   Om 83% representerar vad folk röstat på så är väl det definitionen av demokrati.
   Vi får de politiker som vi har röstat på.

   Problemet är att vi har fel folk.

   Hur kan någon som upplevt förfallet i Sverige fortfarande rösta på 7-klövern?
   Hur kunde inte AfS komma in i riksdagen? Det enda partiet som öppet vågar säga att Sverige tillhör Svenskarna.
   Alla moderater som gått över till SD borde naturligtvis byta till AfS. Det borgerliga alternativet.

   På tal om SD. Har ni hört någonting från dem sedan valet?
   Finns de fortfarande som parti?
   Partiledningen verkar sitta i ett mörkt rum på högkvarteret gungandes fram och tillbaka med knutna tummar: Snälla Stefan – ring. Uffe! Vi vill också vara med och leka.

   Jag tycket att Åkesson och SD har gjort ett fantastiska jobb att plöja väg inom riksdagen, men nu är man för glada i makten.
   Man borde vid det här laget inse att man aldrig kommer att ingå i ett regeringsunderlag med detta resultat. Därför borde de inför ett eventuellt extraval ”Give them Hell”.

   Svara
   • Tor

     /  01/08/2019

    Att folk fortfarande röstar på L, C, Mp och V kan jag förstå. De är ju verklighetsfrånvända vänster/liberaler. Men att klassiska moderat- och sosseväljare (även Kd) fortsätter att rösta på sina partier är ju helt obegripligt.
    S och M styrs fortfarande av precis samma personer som kallade allt som SD sa (även idag) racism. När verkligheten synade politiken så var man ”naiv”.
    Ett vettigt folk (just de – FOLK) skulle rösta på vad som helst utom de politiker som just lurat sina egna väljare.
    Detta är ju som att gå tillbaka till samma man (eller kvinna) som misshandlar dig.
    ”Det blir säkert bättre den här gången. Jag missförstod nog”
    Som motreaktion vore det sundare att 70% röstade på kommunisterna än samma gamla vanliga. (Även om jag hatar kommunism)
    Ge mig någonting. NÅGONTING!

    Svara
    • Frida Gustavlin

      /  01/08/2019

     Elina ställde frågan om det är lagligt eller ej att mota bort SD med ett litet avtal, så klart att det är helt lagligt. Lika lite som att sossarna, miljöpartiet och vänsterpartiet har rätt till inflytande bara för att 2.634.739 personer röstade på dem. Har de inte majoritet för sin politik så får de inget att säga till om. De drygt 2 och en halv miljoner människor som önskat deras politik får stå lottlösa.

     Det här med att SD, och de som röstat på dem ska ha rätt till genomslag bara för att många röstat på dem är helt irrelevant.

     Sen så kan man fundera på vad den fd Alliansen vill åstadkomma. Precis som Polyester skriver ovan låter det som en ny variant på DÖ. Skillnaden är väl att de i slutändan blir beroende av S, MP och V. Och som alla redan vet är de inte intresserade av att släppa fram fd Alliansen. Så vad slutar det med. Att fd Alliansen släpper fram sossarna och själva lägger sig på rygg med benen i vädret? Den kan vi ju glömma. Före detta Alliansen finns inte längre. Centerpartiet och Liberalerna får välja nu väg. Mysa med sossarna eller rädda fd Alliansen med hjälp av SD.

     Svårare än så är det inte.

     Själv poppar jag popcornen och tittar på i lugn och ro.

     Svara
     • Jag vet, jag vet. Gillar inte popcorn. Får ta något starkare.

    • x

      /  01/09/2019

     @Frida Gustavlin
     Ja, demokrati är inget annat än majoritetens diktatur.
     För de som hamnar i minoritet är det ingen större skillnad mot att leva i en diktatur, förutom fria(?) val (t.ex. Nordkorea håller val utan att landet klassas som demokratiskt).
     Om så majoriteten är endast 50,1 % så kan de köra över resterande 49,9 % hur mycket som helst.
     De kan till och med helt lagligt ge terrorister miljarder av våra surt förvärvade slantar…

     https://sv.wikipedia.org/wiki/Majoritetsf%C3%B6rtryck

     Byter man ut ordet ”Polen” mot ”Sverige” så stämmer det hur bra som helst på hur vår ”demokrati” fungerar:
     https://www.unt.se/ledare/kan-majoriteten-bestamma-vad-som-helst-4254690.aspx
     https://www.st.nu/artikel/ledare/marcus-bohlin-en-majoritetens-diktatur-ar-inte-demokrati

     Svara
     • Senior

       /  01/09/2019

      Problemet är väl snarare att små skitpartier med 5% kan få större inflytande än det största partiet om det största har mindre än 50.1%, om de mindre bara går ihop och samarbetar med varann.

     • Senior

       /  01/09/2019

      ”Socialdemokraterna har traditionellt varit emot en författningsdomstol med argumentet att det är odemokratiskt att låta juridiken stå över politiken. Jag menar att det är fel sätt att se på saken. En författningsdomstol skulle inte stå över politiken eftersom den inte kan stifta egna lagar utan enbart se till att de lagar som stiftas inte strider mot de grundlagar och de fri- och rättigheter som garanteras genom dem. Således skulle en författningsdomstol innebära en förstärkning av demokratin snarare än det omvända.”

      -Precis så.

      Diktatorn Mugabe var imponerad av den Svenska författningen som i och med frånvaron av en *författningsdomstol tillåter beslut som strider mot grundlagen, samt att det är så enkelt att ändra i grundlagen.

      *Vi har ju konstitutionsutskottet istället, ett veritabelt skämt som säger ajabaja detta strider mot grundlagen, men som ändå inte kan (eller möjligen vill) påverka felaktiga förfaranden. KU är väl dessutom en instans som agerar och utreder i efterhand om fel begåtts, vilket helt och hållet är ett spel för gallerian då våra politiker ändå har ansvarsfrihet.

     • Olof

       /  01/09/2019

      @Senior Precis.

      Det är lite pajasartat när Sverige försöker hålla hög svansföring i en fråga där vi själva är på bananrepubliksnivå.

      Tragiskt nog är det ju något som kanske fungerade hjälpligt i ett högtillitssamhälle, men som förmodligen kommer ta en ände med förskräckelse.

   • S och SD har väl varit tysta sedan valet. S och SD har ökat mest.
    Som Westerholm sade, ”Ingen kan vara tyst som Löfven”.

    Svara
 8. Nisse Hult

   /  01/08/2019

  Är det vanligt att man lånar ut sina konton på Flashback, Facebook, Twitter, mm??
  Med tanke på risken att något går snett verkar det vara riskabel business. Möjligen skulle jag som riksdagspolitiker låna ut ett tillträde övervakat men sen ändra lösenord. Att låta någon ”härja fritt” på mitt konto verkar vara naivt.

  Svara
  • Frogfish

    /  01/08/2019

   Det är vanligast när man blivit konfronterad för den skit man skrivit, då är det mer regel än undantag….

   Svara
   • Ja, det verkar vara många som råkar bli ”hackade” efter att ha druckit för mycket …

    En gång var det Djävulen som lockade en att göra fel, som Rikard påminde om häromsistens. Sedan blev det ett och annat både före och efter Freud. Nu är vi helt i händerna på teknologin, tydligen.

    Svara
    • Rikard

      /  01/09/2019

     Hej.

     En elektronisk variant av eftersupningen är helt klart en produkt/app med framtiden för sig.

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, fd lärare

     Svara
     • En Saturday Night Live ”reklam” jag minns: Jiffy Express.
      ”When it has to be there overnight – call the other guys.
      When it had to be there three weeks ago – Call Jiffy!”

      *https://www.youtube.com/watch?v=e134NoLyTug*

 9. Frogfish

   /  01/08/2019

  Ibland är kvinnohat på FB viktigt att kritisera, ibland inte……

  https://www.expressen.se/ledare/varfor-ar-du-sa-tyst-om-kvinnohat-nu-strandhall/

  Dubbelmoral kanske betyder dubbelt så bra moral…..

  Svara
  • G

    /  01/08/2019

   Svara
   • x

     /  01/09/2019

    @G
    Det ser väl alla att Löfven är enbart intresserad av hennes halsband.

    Svara
   • Senior

     /  01/09/2019

    Hans kvinnosyn verkar det inte vara något fel på, jag får intrycket att han är mycket väl medveten om att det är en kvinna med dess attrubut han ser på…

    Svara
 10. MiT

   /  01/08/2019

  *https://www.facebook.com/NimaDervishPublic/posts/2086183461405004?__xts__%5B0%5D=68.ARDR3X0UOvVDiKUJkK8mGOkxnPMF6DGWRXoux1Pp7HJXHzsoS_CFPZgjTtLPZlJj-4RskazFuheTCGGVFDBHPReg9mUaJkioIDB_lx1nVx_uUfueJXg3BZAFz_CNfLjlP2Zue7lURjxV20MzDT5z4sxrFy1DItrB8yIsWkyFPu-_aimgAXuZiDm0ZEDpoYXZ9R7NMcunBoWMwTRKcNU1DDVl04atFYwLUeMIqmKaVEU1Hg4PZX7fbKRwlhfsL6SeogtP0Eo_PHpFLOqZEKbeRbxLBRgdiEIrzrW-FS_luzIEmTxknhml2okjdT5Kns4P8Eye8PQc85Cnqx-EayBzADSnCXFEc5bXwm3P8ENqsAwckA4pY2GrerKh&__tn__=-R*

  Svara
  • ”Bra jobbat med egna varumärket när alla direkt fattar vem ”bråkig professor på Mittuniversitetet” måste syfta på.”

   Svara
 11. MiT

   /  01/08/2019

  *https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156197338598251&set=a.454058298250&type=3*

  Svara
 12. MiT

   /  01/08/2019

  ”AVSLÖJAR: Vänsteraktivist skriver beslut i granskningsnämnden”
  https://samnytt.se/avslojar-vansteraktivist-skriver-beslut-i-granskningsnamnden

  Svara
  • Senior

    /  01/08/2019

   Tillägg:
   ”…i granskningsnämnden också.”

   Svara
 13. Ivar L

   /  01/08/2019

  När man slutar visa ”medmänsklighet” och räddar över 1000 liv på ett år:
  ”IOM:s statistik ser ut att bekräfta bilden. Antalet dödsfall på den centrala Medelhavsrutten har mer än halverats på ett år, från 2 853 till 1 306. Det kan förklaras med Italiens allt striktare hållning. Inflödet av asylsökande till Italien har minskat med 80 procent på ett år.”
  https://www.svd.se/hur-hjalper-man-bast-pa-medelhavet

  Tänk om PK-iter kunde stanna upp inför siffran och verkligen förstå vad där står. ”Högerextrema” Italiens restriktiva och konsekventa politik mot flyktingsmugglar-NGO:erna har troligtvis räddat livet på över 1000 människor. På – ett – år.
  Inte för att dessa, nu fortfarande levande människor, lever något lyxliv i sin limbo i t.ex. Libyen eller på väg hem till något fattigt land i Afrika efter att ha misslyckats med ”flyktförsöken” men de lever. Över 1000 sådana personer lever fortfarande. Att Läkare Utan Gränser medverkat till denna dödsverksamhet kommer jag aldrig förlåta dem. De får aldrig mer pengar av mig. Italien har gjort 100% rätt.

  Svara
  • …men fick hård kritik och hot från EU-styret!
   Cecilia Malmströms motsats:

   Svara
   • Rikard

     /  01/08/2019

    Hej.

    Kan vi kanske lära en smula av italienarna? De har ju trots allt inofficiellt världsrekord i regeringskriser.

    Jag hade ju hellre röstat på de italienska damerna som inleder klippet, än på någon av Sveriges politiker. Passion, och sakfrågor, och rejäl svada av folk som kan uttrycka sig och som vågar tycka något.

    Inte som våra hemodlade kålrötter, som mest låter som den retoriska motsvarigheten till konserverad gröt.

    Någon som tror att Sverige kan räddas via riksdag, myndigheter och kommuner?

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
    • Ivar L

      /  01/08/2019

     Staffanstorp och några till blir case study.

     Svara
    • Nej, riksdagen, myndigheterna och kommunerna kommer inte att rädda oss.

     Den första damen, som skällde ut EU-översittarna, är en önskedröm att ha som försvarare av landet.

     Svara
  • G

    /  01/08/2019

   ”Flyktingars nya väg till Europa – spanska solkusten
   ..[..]..
   I juni vägrade Italien att ta emot båten Aquarius som räddat 630 personer på havet. Landets nya koalitionsregering, där det främlingsfientliga partiet Lega ingår, hade precis tagit beslutet om att gränsen till Medelhavet skulle stängas. Även Malta gav kalla handen och den 17 juni anlade skeppet i stället i Valencia i östra Spanien.

   Den nytillträdda socialistregeringen lovade gratis sjukvård till samtliga ombord och att alla asylskäl skulle granskas. Månaden efteråt kom 8 900 migranter till området i södra Andalusien, enligt Röda korset.

   – Regeringen säger att det var förväntat att flyktingströmmarna skulle vara så här höga och att Aquarius inte har med saken att göra, men om du frågar mig så är det klart att det har påverkat. De har tv-apparater i de där länderna och följer rapporteringen noga, säger fotografen Andres Carrasco Ragel.
   ..[..]..
   En kort promenad bort från hamnen i Algeciras ligger baren ”Los cristales” som enligt skylten utanför, specialiserar sig på sniglar. Bakom disken står Jose Antonio, 20, och torkar de nydiskade ölglasen med en trasa.

   – Om de vill komma hit så tycker jag att de ska få göra det. Men samtidigt så är det ju så att ju mer pengar man ger i stöd till utlänningar, desto mindre har man kvar att hjälpa spanjorerna med. Det finns många spanjorer som har det svårt, säger han.”
   https://www.expressen.se/nyheter/flyktingars-nya-vag-till-europa-spanska-solkusten/

   Svara
 14. G

   /  01/08/2019

  Mycket, mycket bra och viktigt av Rebecca ang aktivistutredaren. Jag tänkte när jag läste artikeln för några dagar sedan att måtte någon med facebook-konto osv göra lite efterforskningar på detta och inblandade personer. Tyvärr slår det aldrig fel när det gäller den här regeringen, det tar liksom aldrig slut.

  Svara
 15. G

   /  01/08/2019

  ”Maskerat gäng knivhotade man

  Ett ungdomsgäng på fem personer har knivhotat en man i Falköping.

  Polisen skriver via sin hemsida att gärningsmännen, som uppskattas vara i 15-årsåldern, hade maskerat sig med sjalar för ansiktet.

  Offret uppger att ungdomarna troligtvis var ute efter en klocka. När mannen inte ville ge dem den så blev han hotad med kniv och även slagen i ansiktet.”
  https://www.expressen.se/gt/maskerat-ungdomsgang-knivhotade-man/

  ”Man utsatt för misshandel och rånförsök – fördes till sjukhus

  En man utsattes vid 22.40 på tisdagskvällen för ett rånförsök i Malmö.

  Rånaren ska också ha sparkat och misshandlat sitt offer.

  Det är oklart om det är en eller flera gärningspersoner, men mannen ska ha sparkats och blivit slagen.”
  https://www.expressen.se/kvallsposten/man-utsatt-for-misshandel-och-ranforsok-fordes-till-sjukhus/

  Svara
 16. weasel

   /  01/08/2019

  ”Är det så viktigt att pressa in sk ”mångfald” och ”mångkultur” att man är beredd att offra allt för det? T o m att ta in illojala personer i partierna och riksdagen?”

  Fråga 1 : Ja, det är enormt viktigt. Dels som ett mångkultursalibi , men framför allt för att locka till sig invandrarväljare.

  Fråga 2 : Varför skulle inte partier som är illojala mot Sverige och svenska folket ta in företrädare som är illojala mot Sverige och svenska folket ? Det vore faktiskt ännu märkligare om sossarna tog in en politiker som INTE var illojal…

  För övrigt var det fantastiskt medmänskligt av Marianne att låta Khaled få en stol i hennes frisersalong.
  Däremot var det väldigt inhumant – faktiskt närmast omänskligt elakt- att inte låta Karin eller Markus eller någon annan arbetslös frisör få en stol i hennes salong.
  Ska hon vara medmänsklig så borde hon väl för fan öppna sin frisersalong för ALLA som vill ha jobb som frisörer istället för att , likt någon nationalsocialistisk lägervakt, prioritera Khaled och sortera bort en massa andra stackare som tack vare Mariannes vidriga beteende nu inte kommer att lyckas med integrationen 😦

  Svara
 17. weasel

   /  01/08/2019

  Få se nu….
  Vi har utredaren Anna Lundberg och vi har Christina Höj Larsen.
  Sedan har vi de två multikriminella palestinska bröderna.
  Eftersom det nu verkar finnas diverse verkställighetshinder som omöjliggör utvisning av de två multikriminella så kan väl den ena brodern få bo hos Anna Lundberg och den andra hos Christina Höj Larsen.

  Då borde väl alla inblandade bli nöjda.

  Svara
 18. G

   /  01/09/2019

  ”Varningen till Björklund: ”Risken är att M, KD och SD tar fram de värsta sidorna hos varandra”
  https://nyheteridag.se/varningen-till-bjorklund-risken-ar-att-m-kd-och-sd-tar-fram-de-varsta-sidorna-hos-varandra/

  Hahaha, sånt här är så roligt, och lite fint också. NI och Chang snackar lite med Anders Lindberg. Och att Anders ställer upp och svarar är så bra, jag skiter i vad han säger och/eller om jag håller med, jag älskar det för det är bra för debattklimatet. Alla kan tala med varandra bara man vill, man behöver inte gilla varandra, man behöver inte hålla med. Ni väntar jag på att vänstersajten Aktuell Fokus gör något liknande med Dick Erixon från Samtiden, men det lär ju inte hända.

  Svara
  • Senior

    /  01/09/2019

   Och vad är de värsta sidorna enligt Lindberg?
   Att de överger (S)juklövern och börjar agera enligt sina partiprogram?

   Svara
  • Olof

    /  01/09/2019

   Jag tycker nog NI är en av de bästa sakerna som hänt svensk media. I kombination med GP’s ledarsida har man lyft upp nästippen av debatten över vattenytan i alla fall.

   Chang Fricks motivation runt publiceringen av namn på Thereza Eriksson är väldigt bra. Han har helt rätt – det är när han och andra med invandrarbakgrund skiner ljuset på problemen och visar att det inte är gruppen som är tillgångar eller problem utan individerna som vi kan få bukt med rasism (och problemen!).

   När Eriksson genom sitt agerande späder på bilden av romer som bedrägliga tjuvar så kommer Chang med liknande bakgrund och är ärlig, rak och modig? Genom sin blotta existens gör han det omöjligt att dra alla över en kant – jag vill ha _fler_ Frick, Bali, Teodorescu och Kakabaveh i Sverige. Vi behöver en liten injektion av människor med mod i landet för att klara oss i en globaliserad värld.

   https://nyheteridag.se/darfor-publicerar-vi-namn-pa-soraya-post-och-hennes-dotter/

   Svara
  • Bara en kommentar angående den här meningen:
   ”SD:s ekonomiska politik skulle skapa ökade klyftor och större ojämlikhet vilket drabbar vanligt folk, ”

   Det är märkligt vad nära de kommer ibland att rent ut säga ”det finns en massa pengar i en kappsäck, och politikens uppgift är att dela ut dessa.”

   Svara
 19. G

   /  01/09/2019

  ”Malaysias kung abdikerar – efter bröllop med modell

  Sultan Muhammad V har gift sig med Oksana Voevodina

  Kungen av Malaysia, Muhammad V, 49, har abdikerat.
  Efter två månaders tjänstledighet meddelas att han lämnar tronen efter rykten om att ha gift sig med en rysk skönhetsdrottning.

  ”Hans majestät har avsagt sig uppdraget som den femtonde kungen från den 6 januari”, står det i ett pressmeddelande från det kungliga palatset.

  Sultan Muhammad V tillträdde som regent för Malaysia för två år sedan och nu meddelar det malaysiska hovet att kungen lämnar sin post.

  ”Det nationella palatset informerar att hans majestät har avsagt sig uppdraget som den femtonde kungen från den 6 januari”, står det i ett pressmeddelande från det kungliga palatset.

  Aldrig tidigare har en malaysisk kung abdikerat.

  Det har samtidigt florerat rykten om att han gift sig med en rysk före detta skönhetsdrottning i Moskva. I november rapporterade bland andra Daily Mail att malaysiska kungen gift sig i Moskva med Oksana Voevodina, 25.

  Hon har tidigare vunnit titeln Miss Moskva och har enligt sajten konverterat till islam innan bröllopet med kung Muhammad V. Hon ska ha tagit Rihana som muslimskt namn.”
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/L0z5bR/malaysias-kung-abdikerar–efter-brollop-med-modell

  Svara
  • G

    /  01/09/2019

   ”Voevodina wed the Malaysian monarch at a lavish royal wedding ceremony in Moscow.

   The 49-year-old king was dressed in Malaysian national dress and the bride wore a white wedding gown. The reception was alcohol free and all food was halal.

   Before becoming a royal bride she said: “When I was at school I was a kind of bandit. I liked some skaters, bikes, BMX, guys who took part in competitions.”

   But she later commented: ”I think that the man must be the head of the family and of course shall not earn less than a woman.”

   Little is known about Oksana apart from her victory in the Miss Moscow contest three years ago when her vital statistics were given as 33-23-35.

   It is not known how the pair met and it is unclear whether she has been married before.

   Doctor’s daughter Voevodina was 22 in 2015 when she won the title of Miss Moscow.

   Her dad Andrey Gorbatenko is an orthopaedic surgeon from Rostov-on-Don believed to be in his late 50s.

   She claimed she only realised the power of her looks when she went to university.

   Oksana said: ”I was the tallest in my class (at school) and the most slim, and I was a bit worried about that.

   “Only when I was at university, did I realise that this was my strong side.

   “Young guys started to pay attention and I realised that they looked at me more often than at fat and not very tall girls.” ”.
   https://www.thesun.co.uk/news/7858321/shy-russian-beauty-queen-who-married-malaysian-king-found-fame-having-sex-in-swimming-on-tacky-reality-tv-show-watched-by-millions/

   Svara
  • G

    /  01/09/2019

   Och samtidigt sitter en ung, vacker och stark tjej från Saudi Arabien på ett hotell i Thailand och drömmer om något helt annat än att dra på sig en hijab och bli en slav under Islam för resten av livet. Ibland är världen bra konstig.

   Svara
 20. G

   /  01/09/2019

  ”Boy, 14, stabbed to death by three men in Waltham Forest after his moped crashed into car

  Cops believe three men got out of the car and stabbed the 14-year-old boy before returning to the vehicle and driving away

  A spokesperson for the Metropolitan Police said: ”Police were called out to Bickley Road, Waltham Forest, shortly before 18.30hrs on Tuesday, 8 January to reports of a road traffic collision.

  ”Officers and paramedics from the London Ambulance Service attended. A 14-year-old boy was found with stab injuries. It has now been established by detectives the boy was riding a moped that had been involved in a collision with a car.

  ”It is believed that three males got out of the car and then stabbed the victim before returning to the vehicle and driving off.

  ”Despite efforts of paramedics, he was declared dead at 19.09hrs.”

  The horror incident is the latest in the Lawless London bloodshed after a teen was left fighting for life after being stabbed outside Blackhorse Road Station in Walthamstow on January 6.”
  https://www.thesun.co.uk/news/8150118/boy-stabbed-waltham-forrest-lawless-london-bloodbath/
  https://www.thesun.co.uk/news/8132540/stabbing-east-london-attempted-murder-blackhorse-tube-station/

  Svara
 21. Kanske skulle det här kunna förklara varför välanpassade människor inte får uppehållstillstånd, medan helt opassande och sekteristiska människor får det? Sekten korrumperar miggorna?

  Svara
 22. G

   /  01/09/2019

  ”Klippet har fått stor spridning och väckt flera starka reaktioner på bland annat Twitter.”

  Svara
  • G

    /  01/09/2019

   ”DRAKE has come under fire from fans after resurfaced footage from a 2010 concert saw him kiss a 17-year-old fan.

   The rap superstar can be heard telling the young woman that he ‘likes the way her breasts feel’ in the short clip filmed at a concert at the Ogden Theater in Colorado – where the legal age of consent for sexual activity is 17.

   Pulling himself away from the young girl’s neck, Drake calls out to the crowd: ”Y’all are going to have me getting carried away again, I get in trouble for s*** like this.”

   The rapper – aged 23 at the time of the concert in 2010 – then asked the girl how old she was and Drake was left visibly shocked when she replied that she was only 17.

   Drake shouted: ”I can’t go to jail yet, man! 17? Why do you look like that?”

   Complimenting the girl’s physique, he added: ”You thick. Look at all this. Well look, I had fun… I don’t know whether I should feel guilty or not, but I had fun.

   His shocking comments continued when he then focused on the girl’s breasts.

   Speaking in front of a sold-out crowd, he explained: ”I like the way your breasts feel against my chest. I just want to thank you.”

   Drake then proceeded to kiss the girl’s hand several times before she made a departure from the stage.

   The video from 2010 has resurfaced on social media with hordes of Twitter users expressing shock and anger at the star’s behaviour.

   Drake’s close friendship with 14-year-old Millie Bobby Brown has recently come under question with many fans believing it is inappropriate for him to be sending text messages to the Stranger Things actor.

   Millie told reporters about their friendship: ”We just texted each other the other day and he was like: ‘I miss you so much,’ and I was like: ‘I miss you more.’ He’s great.”

   Asked what they text about, she explained: ”About boys, he helps me. He’s a great friend and a great role model. I love him; I met him in Australia and he’s honestly so fantastic.

   After several fans questioned if their friendship was appropriate, Millie Bobby Brown hit out in an Instagram rant.

   The teen fumed: ”U guys are weird… for real. I’m lucky to have people in the business extend their time to help me further my career and offer their wisdom and guidance.

   ”I’m very blessed to have amazing people in my life. U don’t get to choose that for me.”
   https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/8126691/drake-kisses-girl-chest-video-teenager/

   Svara
 23. MiT

   /  01/09/2019

  Svara
 24. MiT

   /  01/09/2019

  Svara
 25. MiT

   /  01/09/2019

  Svara
 26. MiT

   /  01/09/2019

  Svara
 27. MiT

   /  01/09/2019

  *https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156198743898251&set=a.454058298250&type=3*

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: