Moraliskt bankrutta människor

I Socialdemokraterna i Muteborg pågår en maktkamp. Anna Johansson, ni vet hon som var inblandad i Transportstyrelsen och tidigare attesterat fakturor som ”frukost” osv när det i själva verket handlade om ”den lilla svarta”, vill få Ann-Sofie Hermansson avsatt som S ordförande i Göteborg. Man låtsas såklart att det handlar om annat än en maktkamp men det är uppenbart att det bara är det. En maktkamp om vilka man vill ska rösta på partiet.

Anna Johansson är moraliskt bankrutt helt enkelt.

– Politiskt står inte jag och Anna Johansson (S) för några olika riktningar, vi befinner oss ungefär på samma gråsosseställe. Det Anna har gjort är att be mig tona ned arbetet mot extremism, där kan vi möjligen skilja oss åt, säger Ann-Sofie Hermansson.

Nu VET vi ju inte om det är detta som ligger bakom men högst troligt så ligger nog en hel del i det. Anna vill att S fortsatt ska vara ett parti för extremister att rösta på. Precis som man lovade extremisterna i slutet på 90-talet genom Broderskapsrörelsen, numera Tro och Solidaritet, medan Ann-Sofie har blivit en röst MOT extremism.

Att svenska makthavare inte bara låter islamister vara i fred, utan dessutom aktivt stödjer dem med skattebetalarnas pengar, beror på att de vill hålla sig väl med islamister. Att så är fallet har länge varit tämligen uppenbart, men som redogörelse från någon på insidan är inte desto mindre Hermanssons vittnesmål i allra högsta grad belysande.

Om man undrar varför det aldrig händer nåt i arbetet mot islamismen utan tvärtom, varför den stöttas så ivrigt…

Som sagt, Anna Johansson ÄR moraliskt bankrutt…

En annan som också är moraliskt bankrutt är inte bara ”professor” Masoud Kamali som fått sluta på Mittuniversitetet utan även Mona Sahlin som utsåg honom till den specielle utredaren som skulle visa att Sverige är genomsyrat av strukturell rasism. Han var förmodligen den enda som var ohederlig nog att ge Mona det hon efterfrågade oavsett om det var sant eller inte. Priset för Monas ”arbete” med detta betalas fortfarande är och är skyhögt! Ovan ser vi prov på varför han fick uppdraget av Mona Sahlin…

Här ser vi alltså en som utsetts till professor i Sverige. Hur i helvete kan man utse en sådan skojare till professor? Hur moraliskt bankrutt är inte det systemet om man utser Kamali? En hederskulturförnekare som omger sig med just extremister på t ex facebook?

I ett normalt och friskt land skulle en som Kamali sitta och räkna skruvar och muttrar på en industri.

Nu vet jag inte om Orban har sagt något om ”vita telningar” alls men Nerbrand verkar anse att det är moraliskt förkastligt att välja den egna befolkningen i första hand. Det finns säkert en hel del att kritisera Ungern för, jag är inte så insatt, men detta kan väl knappast vara en av de sakerna? Det han vill göra där motsvaras ju av barnbidraget och flerbarnstillägget här som infördes när Sveriges befolkning ansågs vara för liten? Enda skillnaden är ju att Ungern inte samtidigt vill ösa in folk från andra delar av världen som kommer att dränera systemet otroligt snabbt som vi har gjort utan anser att öka befolkningen går utmärkt ändå och att de går ännu längre än vad Sverige har gjort?

Ska man skämmas för att man inte anser att man ska ösa in folk från andra delar av världen utan vill lösa ett problem på egen hand? Vilka andra länder ska skämmas? Somalia? Afghanistan? Borde inte de skämmas ögonen ur sig som inte ens försöker ta hand om sina egna? Har Nerbrand skrivit en flammande krönika om att de länderna ska skämmas?

Enligt Nerbrand är det Hitler all over the place igen om ett land ser till sin egen befolkning först. Det kan bara någon som är moraliskt bankrutt tycka. Det är bisarrt! För det är inte en chans att det enligt Nerbrand skulle gälla för andra länder utan det är bara vissa.

Hur många sådana moraliskt bankrutta mediemänniskor finns det tror ni? Man skulle ju kunna tänka sig att det är extremt ovanligt? Nepp…

Pernilla Ericson på Aftonbladet tänker i samma banor. Såklart. Det hon räknar upp är förmodligen bara mest omskrivet på AB:s ledarredaktion antar jag men en sak, Ungern har väl inte förbjudit genusstudier utan bara dragit in finansieringen av dem? Men det mest anmärkningsvärda är att hon förstår inte ens att det faktiskt bara är kvinnor som kan föda barn. Hon genuint förstår inte det alltså. Jag antar att hon tror att det är maskiner som föder barn i de länder vars befolkningar hon vill ska befolka Ungern, Sverige, Tyskland osv. Det kommer att bli förmånligt att ha barn i Ungern men det kommer också att vara valfritt, man har väl inte sagt att det ska vara obligatoriskt?

Men jag vet var skon klämmer för den radikalfeministiska Ericson, hon tycker som Nerbrand att man ska se till andra länders befolkningar i första hand. Det är nog så enkelt. Och så bisarrt.

Nu måste det väl ändå vara nog? kan ju inte finnas några fler som anser att det är fel om ett land tänker på sin egen befolkning först? Johodå, det finns fler

Strandhäll såklart. Det sägs att hon får mycket skit på t ex twitter. Så kanske det är, men det beror på att hon endast är ett provocerande troll där och inget annat. Ett troll som med maktens hjälp försöker pissa folk i ansiktet och sen grinar hon när det skvätter tillbaka lite. Hon tycker alltså att vad Socialdemokraterna ville till för bara några få år sedan ”osar 30-tal”.

Jo, hon är ett troll. Hon har ett tydligt trollbeteende. man måste inte vara anonym för att vara ett troll utan det är beteendet som bestämmer det.

Detta är alltså svensk politik idag. Kommer säkert att bli skitbra det här. Och då har jag inte ens nämnt påhittade arbetslöshetssiffror som glatt sprids som sanningar av politiker och deras närmaste, ”rassekoll” inför en dejt, utspel om slöjor (igen…) av sådana som gör anspråk på att utbilda om extremism osv.

Och man får absolut INTE se till sitt lands egna befolkning först för då återuppstår Hitler omedelbart i stram givakt med högerarmen höjd! I alla fall gäller det vissa länder. Lösningen är då att importera andra länders befolkningar i stället.

Fy fan vad bra det här kommer att bli…

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

121 kommentarer

 1. Svenska kvinnor som hatar sina vita barn barnbarn?

  Svara
  • Sofia Nerbrand har 2 barn –
   i konsekvensens namn borde hon väl adoptera några barn från MENA-länderna!?!?

   Svara
   • Kim Kim

     /  02/13/2019

    De är så jobbiga att raka var morogon.

    Svara
   • Tor

     /  02/13/2019

    Och hon borde kanske tänka på att adoptera bort sina vita barn Afghanistan.
    Det behövs mindre Svenskt, och vitt, i Sverige och mer Svenskt i Afghanistan….

    Svara
   • weasel

     /  02/14/2019

    Sofia Nerbrand har köpt mat och julklappar och leksaker åt sina barn i en mycket högre omfattning än vad hon har gjort åt Adam Aoltowittz barn i södra Polen.
    Hon har alltså prioriterat sina egna barn framför andras barn.
    Det osar ju trettiotal över det hela.
    Sofia Nerbrandt borde skämmas över detta närmast nazistiska beteende . 😦

    Svara
    • Ivar L

      /  02/15/2019

     Just precis, i det stora (nationen) ligger i grund och botten det lilla (familjen) och den kommer naturligtvis Sofia att kämpa för med näbbar och klor, särskilt om den hotas. Hon vet helt enkelt inte hur bra hon och hennes familj har det eftersom hon inte behöver kämpa utan kan låtsas att hon är altruistisk. Hon ser inte att det kan se ut på ett helt annat sätt. Kanske blir hennes barn varse den dag de skall skaffa familj i det som då återstår av Sverige. Men då har de å andra sidan, eftersom de har resurserna, sett till att flytta till en plats som antagligen påminner mer om Orbans Ungern än om t.ex. Botkyrka, Södertälje, Malmö, Rinkeby/Tensta, Araby o.s.v.

     Svara
 2. MiT

   /  02/13/2019

  *https://www.facebook.com/joakim.lamotte/photos/a.721663931261534/2183193145108598/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARDE4KGq-96OlmQj1X-QyfWh2Szff19PmUBdqzgAaGRt2KqtclX_KvpR_T-hUxVcQoUu8rIEZOaYVnFHJbzTYqLV1ae4Lh4wa09X3xENZ7t3EyIBQ5aP4ucAx6d_0XNaq7fc9O0jNxnh-kl8nj5X77-1RZJdTyzkob3BjTwCEcp0u8ojeb_iDAfLu4FrjN_z28pmywQ2c-XzYaX8Ea6ype7E0YYH1QPCHKi_8c1L9WQodJ2S8HSqRxQcXY0hswmwIZtJsRHV5EeBgq_ZlWJ4YxYghsl-_U6X-LFQKKZZimL5DKGwJ901QrLN_gHzsGe7U_7wJ3te_fBcY0RchMvy8fXkPy0PYM4SrEV6cKPyK0y_qwdmCFpj-ww&__tn__=-R*

  Svara
 3. Instämmer helt med denna artikel!

  Svara
 4. Det går att bilda en egen uppfattning:

  Svara
  • ”Det står inget i mänsklighetens stora bok om att ungrare nödvändigtvis måste existera.” [Resonemanget fortsätter med ungefär ”därför måste vi hjälpa oss själva”. ]

   Tänk om svenska politiker kunde förstå motsvarande. Eller europeiska. Eller västliga …

   Svara
   • Ivar L

     /  02/15/2019

    Jag hörde nyligen att Nigerias befolkning beräknas tredubblas på hundra år. Så 2100 finns ungefär 600 miljoner nigerianer. Undrar hur många ungrare och svenskar som finns då? Om nu Orbans strategi funkar och vi fortsätter som hittills: kanske 10 miljoner ungrare och 2 miljoner svenskar? Det räcker inte ens för att fylla dagens huvudstad Lagos. Folk som tror att dagens immigrationspolitik står i rimlig proportion till världens totala befolkningstillväxt är verkligen helt dumma i huvudet.

    Svara
 5. Tyvärr finns det många fler depraverade personer i Sverige!

  Svara
  • Tor

    /  02/13/2019

   Granskning Sverige gör ett fantastiskt jobb.
   De jobbar i motvind och uppförsbacke. All trad. media har de som motpart.
   Här har vi två män som måste vara anonyma vid alla kontakter. De ringer ”journalister” och politiker som så fort det börjar hetta till måste gå på möte.
   ”Jag kan inte prata nu – ska på möte.”
   När GS ringer växeln så kopplas de inte fram.
   Svenska ”journalister” – öppenhet och transparens – HA

   När man ser hur GS behandlas så förstår man hur socialistiskt Sverige är.
   I USA skulle det inte vara något problem att göra det som GS gör – helt öppet.
   Här har vi Fox News som pumpar nationalistiskt konservativt budskap dygnet runt.

   Om det finns någon framtid för Sverige och Svenskar så hänger den ihop med att vi kan få tillgång till bättre mediekanaler än protestsidor på internet (ingen kritik MiT!)
   En TV- kanal som öppet kan säga att Sverige tillhör Svenskarna och att vi inte vill ha ett land under islam.
   En kanal som säger att familjen med mamma, pappa, barn är ryggraden i samhället.

   Svara
 6. Skeptisk

   /  02/13/2019

  Om ”extremisterna” börjar bli så många att de utgör en central del i populationen muslimer är det lönsamt att locka dem som väljare. Speciellt som de röstar som deras ledare säger åt dem. För makten kan man tumma på vilka principer som helst.

  Svara
  • Ivar L

    /  02/15/2019

   Och sedan går det som i Houllebeqcs ”Underkastelse” och då är ju frågan vad som var poängen med det hela.

   Svara
 7. lensof

   /  02/13/2019

  Efter viss vånda personröstade jag på Ann-Sofie Hermansson. Ville inte rösta på sossarna men fann henne vara rejäl och trovärdig.

  Tydligen hade jag mer rätt än vad jag ville ha. Både när det gäller henne och sossarna.

  Det som händer i Göteborg gör det väldigt lätt för många av oss att ta ställning och då är det inte Johansson vi vill ha.

  Samtidigt dör stan sotdöden. Segregering, dålig ekonomi, växtvärk, isolerat centrum pga vägbyggen mm, motarbetad biltrafik, styrt kulturliv, nepotism och inskränkthet. Allt detta gör att starka affärskedjor gör korta vistelser men avslutar sina engagemang ganska snabbt. De svaga går i konkurs. Under tiden håller de ledande i stan på med sina personstrider.

  Anna Johansson vill ha en reträttplats och ingen annan stans kan hon få den utom i sin faders stad. För hon är inte ens medioker, hon har fått sin ställning genom sitt arv inget annat.

  Ann- Sofie Hermansson vill något. Det kan man tycka mycket om och tycka olika men det är värt respekt. Något sossarna av idag inte begriper.

  Detta är mina, en gräsrots, synpunkter på vad som sker i Göteborg.

  Svara
  • Kommer ihåg 80- och 90-talet när man kunde åka till Göteborg från kringliggande småstäder för att … tja, det var väl mest roll- och datorspel, men man gick väl lite uppåt Avenyn om det var fint väder, och så fanns det Clas Ohlson någonstans.

   Men att idag släppa tonåringar ensamma till Nordstan? Nej.
   Då vill jag se beväpnade vakter på ständig patrull först. Gärna elchocksvapen också.

   Det är precis som du säger om Johansson, hennes rikspolitiska karriär är nog slut.
   Engelskan har ett talesätt om en råtta instängd i ett hörn.

   Svara
 8. Olof

   /  02/13/2019

  Fy, elake Orban, försöka lösa pensionsproblemet med den egna befolkningen. Han borde göra som vi goda och åka på slavräder… f’låt, ‘bomba onda regimer’ tills befolkningen flyr och sedan locka hit dem som en ny trälklass. Det är godhet det.

  Den moderna tidens slavhandlare kommer att dömas på samma sätt som förra århundradets när historien skrivs.

  Svara
  • Ett ”argument” som framfördes mot Brexit (något år innan omröstningen) var ”men vem skall servera kaffe på Pret [a manger]”. Finns ett flertal klipp av detta. Särskilt i London med omnejd är det oerhört många östeuropeiska och ryska ungdomar som gör enklare servicejobb.

   Medelklassen vill ha sitt billiga kaffe och bo på hotell ibland.

   Svara
  • Gorby

    /  02/13/2019

   Johan är på hugget nu :).
   Samtal med Sydsvenskans ledarskribent Sofia Nerbrand.

   Svara
  • Gorby

    /  02/13/2019

   Johan är på hugget nu :).
   Här samtalar han med Sydsvenskans ledarskribent Sofia Nerbrand.

   Svara
   • Ivar L

     /  02/15/2019

    Hennes slutkläm i krönikan är rätt illustrativ om man undrar lite vad som är felet med EU:

    ”Retorik och politik som premierar det egna folket och stänger ute andra ska inte ha en plats i dagens Europa.”

    EU och det europeiska samarbetet går således helt enkelt ut på att INTE premiera de europeiska folken. Eftersom Europa är litet och världen är stor undrar man lite vilka folk som skall premieras istället, och varför? Alla kan i vart fall inte premieras, det kan man räkna ut med lågstadiematte.

    Svara
 9. Leif

   /  02/13/2019

  I enlighet med Nerbrands logik borde väl också barnbidraget och flerbarnstillägget till detta avskaffas. Det kom ju till för att öka barnafödandet.

  Klicka för att komma åt LE0001_2008K04_TI_08_A05TI0804.pdf

  Svara
  • weasel

    /  02/14/2019

   Ja,
   eller det borde åtminstone delas ut till alla barn i hela världen istället för bara till svenska barn.
   För det är ju lite väl mycket trettiotal att prioritera folk som befinner sig i Sverige framför folk som befinner sig i Ungern.

   Svara
   • ”Ekonomisten” Mattias Lundbäck nämnde någon gång Oxfams närmast sosse-mässiga förslag att ”beskatta de rika hårdare för att hjälpa de fattigaste”.
    Problemet är att om man beskattar Bill Gates så kommer det inte Afrika och Bangladesh till godo – pengarna blir kvar i USA. Får Gates behålla mer så ger han bevisligen en hel del direkt till Afrika etc.

    Svara
    • Ivar L

      /  02/15/2019

     Ger och ger, välgörenhet handlar inte om altruism. Det handlar om makt. Han köper helt enkelt makt, inflytande och status genom välgörenhet.

     Svara
 10. Leif

   /  02/13/2019

  Jag erinrar mig också makarna Myrdals (s) skrift ”Kris i befolkningfrågan”. Här förespråkas omfattande insatser för att öka barnafödandet. Var makarna Myrdal rentav fascister an orbanskt snitt?

  Svara
  • Men de ”myrdalska barnen” skulle inte tas hand av föräldrarna utan av samhället =Staten. Så kanske den tanken liknar mer det kommunistiska paradiset än Orbanska?
   Socialdemokratiska familjeprogrammet om hur barnen tas hand om av Staten tror jag det var.

   Svara
 11. Tor

   /  02/13/2019

  ”I ett normalt och friskt land skulle en som Kamali sitta och räkna skruvar och muttrar på en industri.”
  Kamali ska åka tillbaka till det land han kommer ifrån!
  Att vara oförskämt och dryg mot Svenskar samt allt hittepå som han producerar ska belöna honom med en enkelbiljett.
  Vi har i vår dumhet och godhet försörjt honom hela hans tid i Sverige.
  Tacken vi får är att han är emot oss Svenskar.
  UT NU!

  Svara
 12. MiT

   /  02/13/2019

  Svara
  • Tor

    /  02/13/2019

   De kan vara högre än Stockholm om 2 år…. bostadspriserna.

   Folk flyttar när de fått nog.
   I USA går stora flyttlass från högskattestater som New York och Kalifornien.
   Folk har inte råd att bo längre i dessa stater. Även om man har en med Svenska mått mätt hög lön så räcker det inte till lånen och fastighetsskatten.
   I USA är det ju så lätt att flytta. Samma språk och folk rör på sig hela tiden.

   Ska bli spännande att följa utvecklingen i Kalifornien. De för i sort sett samma politik som Miljöpartiet.

   Tror du har helt rätt om Visegradländerna. Vi ser nu hur Finland börjar förstå hur illa det kan gå och skärper till sin invandring. De har facit (inte räknesnurran) på nära håll.

   Svara
   • Tor

     /  02/13/2019

    @Utlandssvensk…

    Svara
   • Utlandssvensk

     /  02/13/2019

    @ Tor,

    ”I USA går stora flyttlass från högskattestater som New York och Kalifornien.”

    Jo, jag följer amerikansk debatt och har läst en del om utflyttningen från Kalifornien. Men det jag tycker mig se i USA är att det är både ekonomiska faktorer (främst skatter) men även demografiska aspekter som styr flyttandet. Att andelen svarta ökar resulterar ofta i att hela områden hamnar i dödsspiraler. Nu finns det inte så många muslimer, men jag gissar att det blir liknande effekter då. Merparten av det som sker nu i Sverige kunde man, enligt mig, förutsäga ganska väl om man var bekant med USAs moderna historia.

    Nobelpristagaren Thomas C. Schelling presenterade redan 1969 en teoretisk modell för segregering, baserat på erfarenheterna från USA. Läser man den förstår man precis vad som händer när man blandar dramatiskt olika folkgrupper. Men USA är så stort att man kan hantera att flera jättestäder sjunker ner i direkt slum. Även om Detroit och Baltimore blir obeboeliga för vita, så kan dessa enkelt flytta, ofta till rimligt prissatta nybyggda förorter. Men i Sverige lär inte detta fungera. Vårt samhälle är på inget sätt anpassat för den typen av förändring. Och om fungerande segregering är omöjligt, är det sannolika utfallet att hela bygget faller ihop, troligen ganska snart.

    Kalifornien upplever jag går ganska snabbt i riktning mot ungefär Brasilen. De rika längst kusten bygger murar runt sina mansions samtidigt som stora delar av delstaten redan ser ut som en stor favela. Victor Davis Hanson har skrivit mycket om detta, bland annat en bok som heter ”Mexifornia”. Den är klart läsvärd, enligt mig.

    Svara
    • Tor

      /  02/14/2019

     Ja med fri invandring av billig arbetskraft behövs inte medelklassen längre.
     Stora företag med ”rik” personal låser in sig.

     Blir mycket intressant att följa det demokratiska partiets vänstersväng.
     Miljöpartiet blir ”Gröna” av avund.
     Förbjuda fossil energi i bilar.
     Förbjuda flygresor.
     Höghastighetståg.
     Fri utbildning.
     Fri sjukvård.
     Om du inte vill jobba – fria pengar.
     Och naturligtvis – det ska inte finnas några gränser. Ny valboskap till partiet.

     Kommer att bli en promenadseger för Trump.

     Svara
    • Larry Elder och andra håller i princip med, bortsett från att det är svarta som slås ut av nya invandrare som accepterar ännu lägre löner.

     Kommer inte ihåg vem som sade det, men Demokraterna håller på att göra Kalifornien till ett latinamerikanskt land: lite överklass, resten fattig tjänarklass.

     Svara
  • lensof

    /  02/13/2019

   Om det bara vore kamelscentret…

   Det var under hennes ledning som staden brände 200 miljoner !!! som skulle gå till sk ensamkommandes boende, boenden som aldrig användes utan stod tomma. Alla hickade, revisorer anmärkte men hon själv fann inget fel i sitt agerande. Mannen som blev förmögen på sitt tomma hotell tackade och har nu investerat sina pengar utomlands.

   Detta hindrar dock inte en fortsatt karriär inom partiet. I en stad som behöver varje krona för att klara byggen, motsättningar, brottslighet och växande krav på att klara välfärden.

   Vilka parhästar dessa två Johansson är som nu kämpar för att få sossemakt. Vad vi då bevittnar är kanske inte bara rosornas krig utan partiets undergång. För kan man verkligen vara hur arrogant och förnuftsbefriad som helst i en kommunledning?

   Svara
 13. Tor

   /  02/13/2019

  Om någon på riktigt kunde granska Ungerns politik – hur den påverkar livet för Ungrarna.
  Att socialister och liberaler inte är glada kan man ju förstå, men hur påverkar politiken livet för den vanlige Ungraren – nu och i framtiden?

  Tänk tanken att Sverige hade haft Ungerns politik.
  En ekonomi som växer.
  Trygghet.
  Bättre för barnfamiljer.
  Ingen könsobalans.
  Inte ett stort trasproletariat som skall försörjas.
  Media som inte är bara vänster – och som du ändå ska betala.

  Svara
  • Utlandssvensk

    /  02/13/2019

   @ Tor,

   Jag kan rapportera att en del bolag flyttar från Schweiz till Ungern. Mest är det skatterna som drar, de är nu ofta lägre än i CH. Men att det inte finns någon berikning är nog även det helt klart ett plus. I tysk media har det varit många inslag om vanliga tyskar som flyttar till Ungern för att undkomma mångkulturen. Men räkna inte med att svensk MSM kommer att ta upp det här….

   Jag ska själv till Budapest om några månader och kan ju försöka sammanfatta mina intryck när jag har varit där. Rent allmänt ser jag en stor potential i Visegrad länderna när välbärgade människor i Västeuropa får nog av mångkultur. Att fastighetspriserna i t.ex Budapest är högre än Zurich eller London om 20-30 år ser jag som helt möjlig. Det kan även vara högre än de i Stockholm inom 5-10 år…..

   Svara
 14. MiT

   /  02/13/2019

  Svara
  • Tor

    /  02/13/2019

   Va fan gör Staffan Danielsson i Centerpartiet?
   Hans mun gör en sak men hans hand lägger en annan röstsedel.
   Helt uppenbart fattar han vad som pågår, men ändå stöder han helt galna förslag från Annie Lööf.

   På ett sätt en värdig representant hur Svenskarna röstar och tycker.
   Majoriteten av Svenskarna vill ha mindre invandring – men röstar på partier för högre invandring.

   Svara
   • lensof

     /  02/13/2019

    En modern form av brasklapp.

    Han anar vart vi är på väg och vill ha ryggen fri men är för feg och girig för att ta ställning. Frågan är om hans ord är värda något längre.

    Jag börjar bli riktigt trött på ord som inte manifesteras i handling. Det är dags att uppvärdera handlingarna igen. Dags för de rakryggade och bitska tanterna och gubbarna att komma tillbaka för vi behöver dom.

    Svara
    • Tor

      /  02/14/2019

     Eller unga…
     AfS är precis det som Sverige behöver.
     Smarta och högutbildade och som törs kalla saker för sitt rätta namn.
     Som tog striden i valrörelsen på torgen från norr till söder med feminister och invandrare.

     Som jag skrev tidigare – det enda sättet att ändra Sverige på riktigt är att få en konservativ TV- kanal.
     Finns det ingen rik konservativ företagare som kan ställa upp?
     En enda?

     Spännande att se hur EU- valet kommer att gå.
     Små udda partier har ju historiskt gjort bra EU- val.
     När man läser på samnytt så är väldigt många inbitna Sverigedemokrater inte glada på partiet eftersom det nu vill vara kvar i EU.
     Är man less på SD så kan man prova något nytt. De flesta tycker inte att EU-valet är så allvarligt och då är det lättare att byta parti.

     Svara
   • weasel

     /  02/14/2019

    ”Va fan gör Staffan Danielsson i Centerpartiet?”

    Den frågan har jag ställt mig själv hundratals gånger.
    Några gånger ställde jag den även till Staffan Danielsson på hans blogg.
    Väntar fortfarande på svar.
    Det hela är liksom lika jävla vansinnigt som om….Åsa Romson skulle gå med i AfS och sedan , i egenskap av AfS-representant, skriva massvis av inlägg på sin blogg om att Sverige måste öka invandringen .

    En annan sak som jag undrar – gällande TS – är varför i helvete Ann Sofie Hermansson går med i ett parti som är helt infiltrerat av islamistiska extremister om hon nu ogillar islamistiska extremister ?

    Själv gillar jag rock så därför lyssnar jag bara på hip hop. :/

    Svara
    • Ja, Danielsson i C, Hermansson i S, Bali i M.

     Lojalitet som är enkelriktad är slaveri eller godtrogenhet.

     Man skall inte tro sina medmänniskor och partigängare om för lite, men inte om för mycket heller.

     Svara
   • Nisse Hult

     /  02/14/2019

    Danielsson är gammal bonde och har väl varit med i Centern se urminnes tider. Istället för pensionär blev han riksdagsledamot för Centern 2006 eller 2010 . Han är dock en röst i centeröknen vad gäller invandringspolitik och det har han fått lida för.

    Svara
    • weasel

      /  02/15/2019

     Åh fan ?
     Jag visste inte att han var en gammal bonde.
     Det gör i sådana fall det hela ännu mer absurt ;
     En invandringskritisk bonde som väljer att vara med i ett massinvandringsparti som driver en landsbygdsfientlig politik. :/

     Svara
 15. MiT

   /  02/14/2019

  Svara
 16. MiT

   /  02/14/2019

  *https://www.facebook.com/samnytt/videos/2069972533116014/?__xts__%5B0%5D=68.ARDKUvyOHC4N6qHfyMrasTlso8kAMXN-NopsIqlOW4pTHFYi5CqVFvlJBHQNt2TU372uMnf6a_vQyJouVMBaty3FYeaD7xiCFQapU1kmNQgDMt1R8rEcIFXYecdwzjqzUPuAsv7bqSV_smNLiOYl66Ga8JcHenkkhTKNGi7cNgj0HJJy8qUublqnPxmKgwdTRGv8yK8sFkF3-D56wzHt6XaGvu4MK7nO5pnbNUD3ni0Lg6S9GOBpfxlphJifmUVdMRFlhJjvYwDrnYQtlnFJRMjon4Yu0urEWgbUXeUoPBJGOBcdXra0v-Yka4A4pdxFLV6HD0tnKa_zzEG4QJ6WT2EPFxThwq4yxyTPZ4EsIb13aKb-136iAshmx0RTwccWN6Ty&__tn__=-R*

  Svara
  • Johan A

    /  02/14/2019

   Så klart han är den första personen som sagt till under 2 år! Om man säger ifrån vid odrägligt beteende från nyanlända blir det automatiska genmälet ”Rasist!!!” och vem vill bli kallad det i dagens pk-Sverige? Men det är härligt med det underbara civilkuraget busschauffören visade! 🙂

   Svara
 17. 👏🏻👍👏🏻👍♥️♥️♥️🇸🇪🇸🇪🇸🇪 Busschauffören!

  Svara
 18. MiT

   /  02/14/2019

  Svara
  • Ivar L

    /  02/15/2019

   ”Nej till extremisering” istället för nej till extremism.
   Kanske också något för nazister och kommunister att trycka på sina tröjor?

   Felet är inte deras egen sjuka ideologi utan att vi andra ser dem som extremister.

   Svara
 19. Jag tycker detta förklarar och sammanfattar det mesta jag ser.

  I sin utmärkta serie essäer ”How Dawkins got pwned”, skriver ”Mencius Moldbug” att det liberala, sekulära, humanistiska, progressiva, osv ad nauseam tankesätt som helt dominerar samtidens västvärld i själva verket är nästa mutation av kristendomen. Börja här:
  https://www.unqualified-reservations.org/2007/09/how-dawkins-got-pwned-part-1/

  Liksom Moldbug gillar jag inte ordet ”mem”, så det blir ”idé” tvärs igenom. Extremt kort sammanfattning:

  Del 1
  Moldbug håller i princip med Dawkins om att religion är ett slags parasitidé. Parasit därför att den a) är smittsamt och b) inte är av godo för organismen den innebor. Dawkins misstag är att tro att hans (och de flesta människors i väst) egen idévärld är a) fri från icke-rationella tankar och b) ofelbart leder till något positivt. Att det är svårt för individen, och negativt för individ eller grupp när tanke omsätts i handling är inte ett fel, utan en fördel för idén. Det finns ett inbyggt skydd när verkligheten blir för otäck: det känns bra att vara en äkta troende. Den som inte tror är inte ”lämplig för sitt ämbete”, vilket ofta tolkas rent bokstavligen. (Se Kejsarens nya kläder, men uteslut det oskyldiga barnet på slutet. Barn skall bara ha stryk!)

  Del 2
  Vill man visa att ens idé är bra, är det viktigt att den kan vinna i ”strid” med andra idéer. Praktiskt nog har vi en tidigare version på dekis – kristen fundamentalism – att använda som slagpåse. (Återigen håller Moldbug och jag med Dawkins om att den nya versionen är trevligare än den gamla.)
  Tes: Icke-teistisk kristedom är den största kristna sekten som finns idag, och den innefattar tro på saker som inte är rationella och som är negativa för bäraren. Några saker som finns i icke-teistisk kristendom och som är till nackdel för de troende är ”rättvis fördelning”, ”våld löser ingenting” och ”alla människor är lika (på något odefinierat sätt)”.
  De här föreställningarna – historisk och internationellt att beteckna som ”vansinne” – går att återfinna bland Englands ”Nonconformists” och senare i USA dit många av dem flydde.
  Moldbug kallar denna sekt Universalister.

  Del 3
  På vilket sätt är Universalismen ickerationell och ”morbid” (dvs ”dåliga saker händer de infekterade”, kanske inte det bästa ordet på Svenska.).
  Ickerationell: ”Alla människor är födda lika”. Vad betyder det? Uppenbart har det inte något direkt med biologi, fysiologi, IQ, eller liknande att göra. Någon ”själ” tror vi inte heller på längre. Det finns tydliga skillnader på fysiologisk nivå: större hjärna ger i allmänhet högre IQ, manliga och kvinnliga hjärnor är olika. När det gäller andra delar av kroppen får man bevisa att män och kvinnor är lika, när det gäller hjärnan måste man bevisa att de är olika! Man måste ha den rätta tron!
  (På vilket sätt är ”allas lika värde” en skadlig idé? Se hur Sverige och Västvärlden i allmänhet har reagerat på kontakt med allt större grupper som inte tror på den idén.)
  Man kan göra på samma sätt med ”rättvis fördelning” som nämnts ovan, samt två nya: ”en grupp kan behandlas som en individ” och ”historien går i en riktning: framåt mot något bättre.”

  Del 4
  ”In my humble but convinced opinion, Universalism is far more important, far more dangerous, and far more antirational than its theistic Christian competitors, which Professor Dawkins attacks with such fury. He thinks he’s a Galileo, Vavilov or Darwin. But if my perspective is accurate, Professor Dawkins is more a Caccini, Lysenko or Wilberforce.
  […]
  Universalism, in my opinion, is best described as a mystery cult of power.

  It’s a cult of power because one critical stage in its replicative lifecycle is a little critter called the State. […]
  It’s a mystery cult because it displaces theistic traditions by replacing metaphysical superstitions with philosophical mysteries, such as humanity, progress, equality, democracy, justice, environment, community, peace, etc.
  None of these concepts, as defined in orthodox Universalist doctrine, is even slightly coherent. All can absorb arbitrary mental energy without producing any rational thought.”

  Det finns tre delar till, men det räcker bra så. Det finns en hel ”icke-progressiv” sammanfattning av historien från Franska revolutionen och framåt. Ser man på vad som hände och inte ”historiens vingslag” så känns det inte särskilt ”progressivt” eller positivt.

  TL;DR:
  Västvärlden är infekterad av ett idékomplex som härrör ur kristendomen, vi kan kalla det Universialism. U sprids via diverse mekanismer – undervisning, social kontakt – och använder sig av en ”stat” för att underlätta spridning. U är parasitiskt, dvs. har negativa konsekvenser för de ”smittade” eller ”troende”, både materiellt och biologiskt. Universialismen innehåller ”mysterier” som inte kan undersökas rationellt. U har inbyggt skydd mot både avfällingar och utomstående konkurrenter (liksom andra parasiter gäller skyddet idén, inte de individer som infekterats).

  Jag har svårt att tvivla på att större delen av västvärlden är bärare, och att Sverige har en särskilt svårartad mutation.

  Svara
 20. Om de ständiga attackerna mot svenskar

  Svara
 21. MiT

   /  02/14/2019

  Svara
 22. MiT

   /  02/14/2019

  Svara
  • Genusindustriella komplexet: ett självspelade piano för inbördes beundran som tar han om sina egna. (Fick jag med allt?)

   Svara
  • Grodan Boll

    /  02/15/2019

   Hahah! De två nästföljande tweeten står i direkt motsats till varandra och summerar läget ganska bra 🙂

   Svara
 23. MiT

   /  02/14/2019

  Svara
 24. MiT

   /  02/14/2019

  Svara
 25. MiT

   /  02/14/2019

  Svara
  • NÄSTAN var femte som jobbar? Vill minnas att DRYGT var femte person i landet är född utomlands.
   Att förstå statistik, Morgan. Inte för alla.

   Svara
   • PS. Fortfarande ”sysselsatta,” och inte ”självförsörjande.”

    Svara
    • weasel

      /  02/15/2019

     ”Nästan var femte som jobbar är född utomlands”

     Ok.
     Och nu väntar vi bara på att Morgan Johansson ska berätta hur statistiken ser ut för dom som INTE jobbar…?

     Svara
     • AKU2018, grunddata.
      TAB. 32B (15-74 år)
      ”Inrikes och utrikes födda, jämförelse. Sysselsättning, arbetslöshet samt arbetskraftstalet (relativa tal) efter kön och ålder (nivå 2).”

      ”Män, ålder 20-64, relativ arbetslöshet.”
      Inrikes födda: 3.2
      Utrikes födda: 14.6

      Jag tror att detta är procent av hela gruppen. Om vi säger att ”Utrikes födda” är 20% av befolkningen, så hamnar jag efter lite räknande på att 25% av arbetslösa är ”Utrikes födda”. Detta är väl efter att alla som studerar räknats bort.

 26. MiT

   /  02/14/2019

  Svara
  • Nu förstår jag inte ett jota av Ungerns skattepolitik, men i teorin så brukar man säga att kvinnor ofta hamnar efter i karriären p.g.a. att de stannar hemma med barn men här kan de – rent teoretiskt – tacka ja till ett chefsjobb för mindre pengar än en man och fortfarande behålla mer pengar än mannen eftersom de inte skattar. Det är väl också ett sätt att ge dom en fördel på arbetsmarknaden…

   Svara
   • Skeptisk

     /  02/15/2019

    Inte bara chefsjobb. Om standardlönen på en arbetsplats med individuell lönesättning är 30 000, får man behålla ca 20 000 efter skatt. Givet svensk skatt. En fyrbarnsmamma kan gå in med 25 000 i löneanspråk och få ut dem. Hon lönedumpar arbetsplatsen. Om även Ungerns arbetsmarknad är könsuppdelad kommer det slå hårt mot kvinnors arbetsplatser. Om fyrbarnsmammorna verkligen blir fler.
    Det skulle nog kunna förändra könsrollerna i familjen. Klämma ut fyra ungar och låta henne jobba som en gnu för pengar. Han lär ha en hög lön om han ska passera det i familjens inkomst.

    Svara
    • Ja, jag säger inte att det är positivt i sig, men det är en intressant ”twist” att det blir lönsammare för flerbarnsmammor i Ungern att jobba, medan i Sverige så blir det olönsamt att jobba för flerbarnsmammor eftersom de överöses med bidrag.

     Svara
 27. Gorby

   /  02/14/2019

  Svara
 28. Gorby

   /  02/14/2019

  Svara
 29. hehe

   /  02/15/2019

  Idag mötte jag några som var ”svensktalande”, borde jag tipsa polisen?

  Svara
 30. MiT

   /  02/15/2019

  *https://www.facebook.com/samnytt/videos/353736841892752/?__xts__%5B0%5D=68.ARBf2DyQXX8OORmWPfqq-lG5jJHg-jY-mIWGqsMjHlWJj6Exdp19Nc-1LI4DHZPuwbANU2eM1Q6204kWAVONhdLH9XUjQAjjkFShhNJziDKDb2BaBIRVWDqVkD0yogIpvmqYJR22Ut1QA1ATJ_xWskUE6SboC2BNpafWKzIB4QACww6IddpXT62E0qmZiK3_HgR-M0VptJfygvWi4U6ZaHq-8YtGoRqctgKTPjclk4UcK5EqyUv7oCZVJajiYCZWdQGUAymDQKMETHVMhHa7qWjls6J-jUhqMrWAVlqiVSatQQOd9eJirHeB2iE5RaNIv9N9imyBJfEL8zvImGSpX0bhZOwwEemB2hQZcMI9JrW9663zQWGAsCf6sKVXtfvr_METSg&__tn__=-R*

  Svara
  • Johan A

    /  02/15/2019

   Tja, jag är ju inte förvånad. Har lite kontakt med några butikskontrollanter i Göteborg och alla säger samma sak: att de värsta och största tjuvarna är unga invandrartjejer.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  02/15/2019

   Påminner om videor från Waffelhouse i USA.

   Svara
 31. Det viktigaste tycks vara att barn med brun hud ska få för lite sol och barn med ljus hy ska få för mycket sol. Att konsekvensen blir cancer och depressioner verkar inte bekymra godheten alls.

  Svara
 32. MiT

   /  02/15/2019

  Svara
 33. MiT

   /  02/15/2019

  Svara
  • Som sagt, man lägger tid och energi där de kan tänkas ”göra nytta”.
   Just nu har USA några som håller emot massinvandring. Det finns inte på elitnivå i Nord- och Västeuropa.

   Skulle inte tro inte att Demokraterna är särskilt annorlunda. Fem till tio procentenheters förlust så kommer de att bli lika tydliga som Trump.

   Svara
  • Olof

    /  02/15/2019

   ”The first step to defending Europe from its enemies, both internal and external, is to recognize the magnitude of the threat they present.” – Soros

   Snyggt sätt att avsluta en artikel där han just argumenterat för att demokratin bör avskaffas för att det finns politiker som gör som väljarna vill…

   Sen kan det ju tyckas att det är lite ironiskt att han argumenterar mot brexit när Soros själv är den som genom sin spekulation mot ERM systemet gjorde brexit betydligt mer görbar.

   Soros har inte förändrats det minsta sedan dess. När han argumenterar för något beror det på att han är investerad för att tjäna på det.

   Svara
 34. LL

   /  02/15/2019

  Sluta använda ordet radikal feminist när du menar extrem feminist.

  Radikalerna är en slags andra vågen feminister som bl a tycker:
  * Prostitution och porr är förtryckande
  * Mäns våld mot kvinnor är ett problem som måste uppmärksammas och lösas
  * Könsrollerna (genus) är till stor grad en hög med stereotyper om hur män och kvinnor ska vara och begränsar båda könen
  * De skiljer på biologiskt kön (på engelska, sex) och genus/könsidentitet (på engelska, vender)
  * De är emot kulturell relativism, man ska visst få kritisera hederskulturen, och ”det är deras kultur och den är lika viktig som vår” är inte en ursäkt för att det direkt leder till att flickor och kvinnor misshandlas och dödas
  * De är emot identitetspolitiken. Man kan få identifiera sig som vad man vill, men man kan inte tvinga omvärlden att spela med. Tex transkvinnor (heterosexuella män) som kallar sig lesbiska och tycker lesbiska kvinnor har skyldighet att se dem som potentiella partners (googla the cotton ceiling om du är intresserad). Män som begår brott ska inte kunna identifiera sig in i kvinnofängelser (som Kristoffer Johansson här i Sverige och Karen White i Storbritannien bl a). Män har biologiska fördelar (muskelmassa, utformning av skeletten osv) och hör inte hemma i kvinnors sportlag och tävlingar om det ska vara rättvist (vilket är hela poängen med tävlingar), än sålänge har jag läst om att det har hänt med rugby (googla Hannah Mouncy), MMA (Fallon Fox) simning, 200 eller 400m löpning och brottning.

  De som har blått hår, tjurpiercing i näsan och gnäller om hen och liknande är liberalfeministerna. De firar att en dinosauriefossil kallas ”they” på infoskylten medan radikalerna fixar med kvinnojourer är nog ett bra sätt att sammanfatta det på.

  Svara
 35. MiT

   /  02/15/2019

  Svara
 36. MiT

   /  02/15/2019

  Svara
 37. Senior

   /  02/15/2019

  På tal om en moraliskt bankrutt Nation:

  *”Det bör i sammanhanget också nämnas att censurorganisationen Näthatsgranskaren, vars förgrundsgestalt är den dömde djurplågaren Tomas Åberg, finansieras av skattepengar för att jaga medborgare (främst pensionärer) och försöka få dem bötfällda för åsiktsbrott. För det ändamålet tycks resurserna oändliga. Därför infinner sig den obligatoriska frågan: Hur värderas människor i Sverige i dag?

  Måhända har Joakim Lamotte fel värdegrund? En värdegrund som innebär att han utför det arbete som en ärlig journalist bör göra, nämligen att uppriktigt och utan skönmålning granska samhällsproblem och de politiker som inte gör sitt jobb ordentligt. Men innebär detta att han inte förtjänar att känna sig trygg i sitt eget hemland och att det bör vara fritt fram för den som vill att trakassera, hota och förfölja honom? (Det påminner om långt mindre demokratiska stater där makteliten inte tål kritik). Frågan är retorisk, då det givetvis inte är så. Det är dock bedrövligt hur lite stöd Lamotte får. Signalerna som skickas till dem som terroriserar honom är tydliga: Ordningsmakten struntar i vad förövarna gör.”

  Tag nu bort parentesen och lyft fram följande mening:
  ”Det påminner om långt mindre demokratiska stater där makteliten inte tål kritik”

  När skall folk öppna ögonen?

  Det ÄR en odemokratisk stat som öser pengar över alla dessa vänsterorganisationer av olika slag, som inte har några skrupler alls gällande sin agenda.

  *Citat hämtat från Katerina Magasin gällande hyckleriet i #Jag är här

  Svara
  • Senior

    /  02/15/2019

   ….Som folk, även jag ibland, så fel uttrycker det ”vi håller på att bli”.

   Nej, när staten pumpar pengar över folk som Tomas Åberg, när staten åtalar folk för åsiktsbrott, då håller man inte längre på att bli. När stora kvällstidningar som expressen hänger ut enskilda medborgare med hjälp av organisationer som EXPO endast grundat på lagliga åsikter. Då har man passerat gränsen och blivit.

   Sedan finns det ju alltid grader i helvetet, men faktum är att man då redan befinner sig i helvetet, och inte ”håller på att” ta sig dit. -Man är redan där!

   Svara
  • De goda krafterna inom EU behöver samarbeta:

   Svara
 38. MiT

   /  02/15/2019

  Svara
 39. Gorby

   /  02/15/2019

  Blir visst ingen träff mellan Johan på Granskning Sverige och Robert Aschberg.

  Svara
  • Ivar L

    /  02/15/2019

   LOL
   Det är skillnad på folk och folk. En del skall svara på alla frågor och andra skall inte svara alls eftersom de är ”riktiga” journalister.

   Svara
 40. Ivar L

   /  02/15/2019

  Apropå Masounds påstående om ”den tilltagande rasisimen i Sverige”: är det inte oerhört märkligt att mängder med folk från tredje värden, ofta bruna, alla vill komma till ett land där rasismen hela tider ökar? Lite som om judar jättegärna skulle vilja emigrera till Saudi Arabien.

  När det gäller S och extremister, det är väl lite som med Centern och mittenpartisgrejen. Det är lika bra de bekänner färg så folket bättre vet vad de röstar på. S borde helt enkelt ”komma ut” som islamister på samma sätt som Centern kommit ut som socialister. VDN-fakta helt enkelt. Bra om de som inte vill ha socialism eller de som inte vill ha islamism vet vilka partier de direkt kan sålla bort.

  Svara
 41. Gorby

   /  02/15/2019

  När personer hotar Lamotte så går det inte att göra något.
  Däremot om en pensionär skriver i affekt, då finns det resurser…

  Svara
  • Johan A

    /  02/16/2019

   Det blir så när polisens arbete är politiskt styrt. De enskilda poliserna på fältet vill oftast mer än gärna men politrukerna däruppe bakom skrivborden (som är väldigt rädda om sina jobb) tar ju sina order från riksdag och regering och då blir resultatet därefter.

   Svara
  • Rikard

    /  02/16/2019

   Hej.

   ”Vem ska vi vända oss till när inte ens polisen kan garantera vår säkerhet?”

   Privata säkerhetskontraktorer som levererar en god grundtrygghet med proaktiv utmaningsuppsökande verksamhet vilken ombesörjer god kommunikation och ett avslut på hostliteter.

   För en grupp behövs en person för spaning och samband, även elektronisk; en person för läsningar på lång sikt; en person med kunskap i mer dynamiska inträngande separationer av problematiska objekt, och tre personer med grundläggande kunskaper fordon, terräng och slutförvaring/ekologiskt säker hantering av restmaterial.

   En sådan grupp professionella kommunikatörer med problemlösande infallsvinkel skulle med lätthet kunna sammanställa nödvändiga data för att permanent avsluta fientligheter.

   Diskretion och integritet med framförhållning och stort ansvar i att operativa hänsyn tas till att störa respektive närmiljö så lite som möjligt är en självklarhet.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • utlandssvensk

     /  02/16/2019

    @ Rikard,

    +1

    Det där var kanske den första framställningen någonsin av gruppbaserad SGT på kanslisvenska……….

    Svara
 42. Gorby

   /  02/15/2019

  Svara
 43. Ivar L

   /  02/15/2019

  Samtidigt i Kina
  ”Hus konton på sociala medier, där han tidigare publicerat så mycket av sin grävande journalistik, har stängts ner. Enligt Hu själv hade hans konton på plattformerna Wechat och Weibo sammanlagt nära två miljoner följare innan de censurerades.
  Hu tror att hans svartlistning är politiskt motiverad. Vid flera tillfällen har han försökt framföra sitt fall inför landets myndigheter, alltid för döva öron.”
  https://www.svd.se/kinas-digitala-diktatur-har-redan-straffat-10-miljoner

  Samtidigt i EU:
  ”EU Det senaste förslaget till EU:s upphovsrättsreform innehåller både ”länkskatt” och ”uppladdningsfilter”, men inte med de orden. Kritiker befarar att internet kommer att bli kraftigt begränsat, och någon valfråga kommer det inte att bli.”
  https://nyheteridag.se/lankskatt-och-uppladdningsfilter-nasta-omrostning-sker-fore-eu-valet/

  EU hinner nog ifatt diktaturens Kina om de rappar på lite med lagstiftningen.

  Svara
 44. Gorby

   /  02/15/2019

  Svara
 45. QED

   /  02/16/2019

  Svara
 46. MiT

   /  02/16/2019

  *https://www.facebook.com/I.allmanhetens.tjanst/photos/a.164669243886572/808840466136110/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARDZHQxyEhWaBO_-phuMeblFsdAU-ikErwvo_dc3nK3Y_ANtaAsTiQVUaWKAwiagUq015bmYbh0o-lqNR37GUB9X8Mn4aQQM88KBNEU4kgKG0KPqa-5HyuzeV2Wan171haC4QYeBQCjsVKXlx2E6mIW6guhzSWOfnvQLpYzlu8ywh3dDLLgEE7nEkF1nBBF600Mjb63491SHeiD3JgJMvvbo4EtB8E4HUCl9caEV3i85Kq5vUs1Ptoeg-s0PEIkH4TtBDlocyqW-uASiXYdIqijvox0UvnQgBpXGsHFZTaV0FsLDnrF1rYBvhGg7w_s3-muv8o-rDWY5g2_atKhpKf0hdduT43wmwqTWklcv78wlk1ogfuCRpw&__tn__=-R*

  Svara
  • Ivar L

    /  02/16/2019

   Immigrationspropaganda förtäckt i form av ”humor”

   Svara
 47. Gorby

   /  02/16/2019

  Vivalla har förändrats…

  Svara
 1. Gott nytt år! | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: