Några småklipp

Cecilia Wikström petas från Folkpartiets EU-lista pga att hon inte ville lämna sina lukrativa ”sidouppdrag”. Hon visade här TYDLIGT var hennes lojalitet finns nånstans och den finns inte hos väljarna. Och har förmodligen aldrig funnits hos dem heller. Att jobba för Sverige i EU är ett heltidsuppdrag och betalas som ett heltidsuppdrag och då kan man inte ha en massa andra heltidsuppdrag vid sidan om.

Men hon visade med detta att hon är illojal mot både Folkpartiet och Sverige. För det är illojalt även om Folkpartiet inte får nån plats efter vårens EU-val.

2012 pratade hon så här om Maltas föreslagna EU-kommissionär

Vad är egentligen en ”dinosaurus”?

Sen har vi det där med Ebba Busch Thor som skrivit en debattartikel om att det är rätt illa i t ex Uppsala och SVT ställer sig omedelbart i givakt och undanhåller både fakta och bakgrund till varför hon skrev som hon gjorde.

SVT var inte alls intresserade av att ta reda på fakta om hur det ser ut och fråga om det.

”Faktauppgifter som inte överensstämmer med vår bild”

Enligt Kerstin Karlsson så finns det ingen anledning för flickor att känna sig otrygga i staden under dagtid.

Hur ser det ut egentligen i Uppsala enligt er då?

– Det är en väldigt trygg stad, naturligtvis finns det alltid en sociala oro men överlag är det tryggt.

Kommer ni vidta några åtgärder kring det här?

– Nej, det kommer vi inte. Det hon har sagt, får stå för henne.

Kanske man borde ställt frågan till Kerstin om man kanske ska vidta några åtgärder mot henne i stället eftersom hon står och ljuger rakt ut? Kerstin tycker uppenbarligen att priset tjejerna får betala är väldigt lågt. Och att det är värt det. En typisk enabler, möjliggörare, som med sitt beteende och arbete MOT att peka ut problem är direkt medskyldig.

Så där ser utvecklingen av anmälda sexualbrott per 100 000 inv ut i Uppsala från 1996 till 2018. En nätt ökning med 118%. Allt är finfint tycker Kerstin.

Som att titta på Melodifestivalen och att slippa.

MVH

MiT

 

Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

36 kommentarer

  • Senior

    /  03/10/2019

   Ja eller hur?
   -Och månen består av ost!

   Detta är en förolämpning mot varje fritt tänkande människa.

   Svara
 1. Senior

   /  03/09/2019

  ””Faktauppgifter som inte överensstämmer med vår bild” Enligt Kerstin Karlsson så finns det ingen anledning för flickor att känna sig otrygga i staden under dagtid.”

  Det enda rimliga alternativet, om nu fakta avviker från bilden, är att ta åt sig fakta och korrigera bilden….

  Hon måste vara sosse……

  Svara
 2. Senior

   /  03/09/2019

  Ot gällande IS:

  Läste någonstans att ”man kan inte ta bort deras svenska medborgarskap, man kan inte göra någon statslös.”

  -Nej det kan man inte, och dessa människor har tillskrivits medborgarskap i den självständiga stat som IS kalifat räknade sig som, och de med våld tillskansade sig i mellanöstern. De är f.d. medborgare i den nu bekämpade Islamska Staten. Det mest naturliga är att de som hävdade tillhörighet som medborgare i den islamska staten nu inlemmas i de erkända stater som nu återtagit sitt suveräna territorium från IS varandes den stat de befann sig i när de togs.

  Har de dubbla medborgarskap i erkända stater blir de dessutom inte statslösa om man befriar dem från sitt hatade Svenska.

  Svara
 3. weasel

   /  03/10/2019

  Liberal nr 1 ;
  Sitter i EU-parlamentet där det beslutas om frågor som kan gynna de bolag som hon sitter i styrelsen för.

  Liberal nr 2 ;
  ”Hyr” sin makes lägenhet , som har en avgift på 2.000 kr/mån , för 13.000 kr/mån och skickar notan till skattebetalarna.

  Då och då ser man påståendet att korruptionen inte är så särskilt utbredd i Sverige. De som skriver det påståendet är antingen dumma i huvudet eller….korrupta.

  Liberal nr 2 försvarade sig med att hon och hennes make ” inte har gemensam ekonomi”.
  Jag och min sambo har inte heller hemensam ekonomi- men lik förbannat låtar jag inte henne betala ett ockerhyra på 500 % .

  De här två exemplen säger allt som behöver sägas om Liberalernas partikultur och värdegrund. Det är inte ofta en liberal lyckas få mig på gott humör – men jag kände mig enormt lycklig och skrattade gott när jag såg Cecilia Wikström grina !
  Och när L åker ut ur EU-parlamentet om 2 månader åker champagnen fram 🙂

  Svara
 4. weasel

   /  03/10/2019

  När det gäller dödsknarkarnazisten Ebba Busch Thors uttalande och relativiserandet från otrygghetsförnekarna ;

  Nu menar man att Busch Thor ljuger – och beviset på detta är , enligt socialförvaltningens chefer Kerstin Karlsson och Hilde Wiberg, att Ungdomsjouren aldrig har gått ut med någon ”allmän uppmaning” till tjejer att inte röra sig ensamma på dagtid.
  Det som Ungdomsjouren har gjort är att dom har gett rådet till tjejer som känner sig otrygga att vidta åtgärder som gör att dom känner sig tryggare, so exempelvis åtgärden ”gå inte ut ensam” .

  Detta – att tjejer som känner sig otrygga får rådet av ungdomsjouren att inte gå ut ensamma . innebär då enligt Kerstin och Hilde att det är tryggt för tjejer att röra sig på stan.
  Om ungdomsjouren däremot hade gått ut med en ”allmän uppmaning” hade det varit otryggt.
  Men nu var det ju bara ett råd så då är det tryggt.

  Antingen är det så att Kerstin och Hilde bara är ännu några vänsteridioter som hellre ägnar sig åt att diskutera begrepp och ord än att erkänna verkligheten.
  Eller också är det så att dom helt enkelt är så imbecilla att dom faktiskt inte begriper att det varken behövs några allmänna uppmaningar eller råd om Uppsala verkligen vore tryggt.

  Om nu en ökning av sexualbrotten med 118 % är ”väldigt trygg stad” enligt Kerstin Karlsson så får man i alla fall vara jävligt tacksam över att situationen i Uppsala inte har nått den nivån som Kerstin Karlsson definierar som ”otrygg stad”.. . :/

  Svara
 5. MiT

   /  03/10/2019

  Svara
 6. MiT

   /  03/10/2019

  Svara
  • weasel

    /  03/10/2019

   Helt fantastiskt !
   Vi får hoppas på att Lovisa Kronsporre (C ) bygger en staty över sin store ledare Tsar Lööf på nästa internationella kvinnodag 😀

   Svara
 7. MiT

   /  03/10/2019

  Svara
 8. MiT

   /  03/10/2019

  Svara
  • Senior

    /  03/10/2019

   Besläktat fenomen som med nyheterna i (msm) media alltså:

   I de områden folk har insikt sågar man alltid msm jäms fotknölarna då inget stämmer.
   Media rapporterar som om de vore barn utan insikt.
   Däremot köper folk okritiskt vad som skrivs i de ämnen de själva inte behärskar, trots 100%-ig empiri på stolligheterna i andra ämnen.

   Hon är om man skall tro detta alltså mogen och vuxen att kunna ha koll gällande denna fråga, men ett barn i allt annat……

   -Tja varför inte, då har hon ju åtminstone koll och mognadsgrad i en fråga, mer än vad de flesta politiker på riksplanet har…….

   ”Miljoner syrliga kommentarer uppstår i huvudet.”

   Svara
  • weasel

    /  03/10/2019

   Om Lucas Berglunds påstående om vad Greta sagt stämmer så tyder det ju i alla fall på att Greta har en viss självinsikt.
   Själv tycker jag väldigt synd om Greta.
   Hon har ”klimatångest” på riktigt. Och det kan inte vara roligt att gå omkring med en ständig oro och panik för att jorden skall gå under.

   Fy fan i helvete vilka jävla avskum dom människorna som har lurat i henne det är.
   Och de människorna som sedan exploaterar henne och hennes rädsla är om möjligt ännu värre avskum.
   Nu senast är det Börje Salming som hoppar på det populistiska Greta-tåget.
   Han vill att Greta ”ska bli statsminister”.
   Jag har inte koll på exakt hur många flygresor Börje har gjort i sitt liv, men det är bra många fler än 1000. Så hans så kallade ”klimatavtryck” är gigantiskt.
   ( Toronto Maple Leafs åkte INTE tåg eller cykel när dom skulle ta sig de 400 milen för att spela mot Los Angeles…)

   Sedan vore det kul om PK-galningarna en gång för alla kunde ta och bestämma sig för om Greta är ”en kvinna som är mogen att bli statsminister” eller ”ett barn som man inte får kritisera på grund av hennes ringa ålder” .

   Svara
   • Rikard

     /  03/10/2019

    Hej.

    Kvinna eller barn? Går vi efter koranen så…

    Annars är det som den semantiska klassikern:
    Frihetskämpe, motståndsman, guerilla, upprorsmakare, terrorist. Vems sanning är den sanna sanningen? Den som har tolkningsföreträdet, förstås.

    Baader-Meinhof, norska/danska/franska motståndsmän, Islamska Staten, al-Quaida, Sendero Luminoso, Tamilska Tigrarna, IRA, KKK, Engelbrekt, Vasa, Chiang Kai-Shek, Vercingetorix, och så vidare. Om ordet och begreppet funnits förr, så hade Vasa kallats terrorist av Kristian II ”Bondekär”.

    Så länge man inte tror på sin egen semantiska akrobatik, så går det bra. Då kan man nyktert konstatera att man gärna skickar in egna soldater i fiendens uniform för att utföra dåd mot fiendens civila (vilket både Tyskland, USA och England gjorde under andra världskriget) och att det är rätt när vi gör det, men fel när fienden gör det. Börjar man däremot tro på sina egna rationaliseringar och lögner, ja då är Greta (var är Hans?) både flicka, kvinna, okunnig, vis, och statsministerämne (den sistnämnda säger ju inte så mycket jämfört med Stefannie Lööfven).

    ”Vad skall man tro på, tro på, tro på när, tro på när allt är såhär?…”

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare
    PS Vilket inte betyder att jag likställer någon i upprepningen ovan. (Det är ärligare att säga: ”Jag anser det helt rätt att USA använde kommandosoldater i tysk uniform, men att det var fel att tyska soldater gjorde detsamma. Jag anser detta, då jag föredrar USA framför det nationalsocialistiska Tyskland.) Det är ett försök att besvara weasels fundering om hur denna Schrödingers ålder egentligen fungerar avseende Greta, afghanska vuxenbarn med mera. DS

    Svara
 9. Varför förnekar och mörkar MSM och politikerna utlänningars våld mot svenskar?

  Svara
  • Nisse Hult

    /  03/10/2019

   Mycket snack om polisers och väktares våld mot ”svarta kroppar” och i och för sig kan man ju se i t.ex. TV5 Tunnelbanan att sådant sker men det i TV visade förloppet visar att det är befogat att styra upp dessa svarta människor.
   Men dom som kverulerar över våldet mot svart kroppar talar aldrig om könsstympning och andra kulturella fenomen som de ”svarta kropparna” utövar mot varandra.
   Vi fick i Sverige en extremt konstig diskurs där invandrare aldrig fick granskas eller ifrågasättas vilket fick många tro att de är rostfria mot samhällets förakt men det fick ju också till följd av att många invandrare själva blir misshandlade i form av hedersbrott, könsstympningar och tvångsäktenskap som i stort sett inte förekom i Sverige före 1980. Och dom utsätts för dessa brott av sina egna gamla landsmän, inte av ”riktiga” svenskar.
   Vi har en gammal rest av hustrumisshandel i Sverige som ofta hänger ihop med alkoholism och det kan vi ju inte beskylla muslimerna för. Men att inte få prata om att dumpa döttrarna i hemlandet för att islamisera dessa, det kan vi faktiskt beskylla invandrarna för.

   Svara
 10. Gigas

   /  03/10/2019

  Nu var det ju teologi och inte paleontologi som Cecilia Wikström studerade så man får ha en viss förståelse att hon inte kan alla fackuttryck. 🙂

  Svara
 11. Pelle2

   /  03/10/2019

  OT:

  När man inte trodde att idioten Schulman kunde sjunka lägre så tar han det ett steg längre och försöker se till att is-terroristerna inte straffas ordentligt.

  Alex Schulman skriver ett inlägg i Expressen där han kritiserar Morgan Johansson som skall ha sagt att ”Ja, nu passar Sverige plötsligt.” när en is-kvinna ville tillbaka till Sverige.
  Detta var ett jättehemskt och populistiskt uttalande av Morgan Johansson enligt den moraliska giganten Schulman..

  Han ger sig också på polischefen Erik Nord i Göteborg.
  ”Förra veckan föreslog polischefen i Göteborg, Erik Nord, att man skulle frånta de svenska IS-resenärerna sina medborgarskap. Det krävs lite eftertanke för att förstå hur sjukt det faktiskt är – att en polischef öppet vill avskaffa den grundlag han är anställd för att värna om och bevara.”
  Jag antar att Nord, precis som alla andra som pratar om detta, menar de med dubbelt medborgarskap.
  En grundlag är ju inte skriven i sten utan kan förändras och jag antar att Nord vill att vi just skall förändra grundlagen för att göra detta möjligt.

  Han pratar dessutom genomgående om is-terroristerna i termer av is-resenärer, is- hemvändare och is-kvinna.
  Inte en enda gång skriver han den enda rätta benämningen som är is-terrorist.

  Sedan menar han att det är rätt av svenska folket att inte vilja se is-svinen komma tillbaka till Sverige utan ruttna bort i de länder de befinner sig men det är inte rätt att politiker och andra myndighetspersoner känner likadant..
  Detta för att de riskerar att ändra på lagar så att dom försvagar demokratin.

  Jag skulle tro att islamist-apologeten Schulman är skiträdd för att politikerna faktiskt skulle stifta lagar som gör det möjligt att bestraffa is-terroristerna ordentligt.
  Då gäller det att misstänkliggöra alla som vill ha hårdare straff för terroristerna och som faktiskt kan göra något åt saken.

  http://archive.is/CCoFA

  Svara
  • weasel

    /  03/10/2019

   Det är inte så särskilt många människor i Sverige som skulle svara ”Ja” på frågan ”Vill du att din nya granne ska vara en IS-återvändare ?” .
   Schulman skulle också svara ”Nej” på den frågan.
   Då undrar man faktiskt varför dom vill att andra människors nya granne ska vara en IS-återvändare.

   I dagsläget är det väl ca 2500 människor som har en IS- terrorist boende i sin trappuppgång.
   När de aktuella IS – terroristerna har återvänt från Syrien kommer det vara minst 10.000 människor som delar trappuppgång med en IS-terrorist. Det är tyvärr inte så särskilt troligt, men man kan ju alltid hoppas att Schulman är en av dom.

   ”Vi får aldrig låta det hända igen” , säger PK-idioterna om nazismen. Samtidigt som dom tycker att socialtjänsten ska hjälpa de som har anslutit sig till en organisation som får Gestapo att framstå som trevliga killar. :/

   Svara
  • Rikard

    /  03/10/2019

   Hej.

   Den som kommit som flykting eller asylsökande och sedermera fått uppehållstillstånd och även medborgarskap, har fått detta på premisserna att den är just flykting, samt att den i enlighet med flyktingkonventionen efterlever och respekterar lag och hävd i det land den getts asyl i. Bryter personen mot detta förloras statusen som flykting och av denna status vidhängande tillstånd. (Om jag nu minns flyktingkonventionen korrekt – har inte slagit upp det men den finns att hitta hos FN.)

   I skenet av ovanstående är det alltså fullt möjligt för en statsminister att hålla ett hejdundrande svavelosande brandtal där han klart och tydligt talar om folket, och ger instruktion till samtliga myndigheter, att Sverige skall efterleva flyktingkonventionen, varpå samtliga som kommit som flyktingar men sedermera begått brott (och om jag inte missminner mig är en resa i syfte att bryta mot lagen vid resmålet i sig ett brott? Om Micke P läser här än kanske han kan bistå med kunskap?) berövas medborgarskap, uppehållstillstånd och ges respass ut ur landet.

   Lagar, skall vi inte glömma, saknar för den som besitter makten allt egenvärde annat än som verktyg för maktens vilja.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
 12. Ivar L

   /  03/10/2019

  Detta kanske redan är välkänt men jag hade missat det i vart fall:
  ”Man skulle kunna tro att Cissi Wallin är en kvinna som sitter och räknar småkronor till lättmjölken. Men så är det inte på långa vägar och i själva verket lever hon ett liv som de flesta bara kan drömma om.
  Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att Cissi Wallin och hennes make Linus Blomberg, 44, har blivit stormrika. Strax innan sommaren sålde nämligen Linus sitt framgångsrika spelföretag Avalanche Studios som han ägde med två andra killar.

  De tre delägarna kunde alltså casha in rejält och eftersom Cissi Wallins make Linus ägde 22 procent i bolaget kunde han lyfta ut sisådär 223 miljoner kronor.
  – Linus och Cissi lever ett riktigt lyxliv nu, men Cissi vill hålla det här hemligt, hon vill inte skylta med att hon nu är en riktig lyxhustru, säger en initierad källa som Stoppa Pressarna pratat med.”

  https://stoppapressarna.se/svenskt/cissi-wallins-okanda-lyxliv-som-miljonarshustru

  Rätt pikant med dessa vänsteraktivister som fullkomligen badar i pengar. Feministen som i själva verket lever på sin mans förmögenhet? Traditionellt så det bara stänker om det.
  Följande Cissi-kommentar förtjänar i ljuset av detta lite analys. Vem tror vi tar hand om ”tvättberget”? Cissi eller en rut-tjänare?
  ”Minikök som tillhörde tvåan vi köpte loss från grannen, och bakade in i vår fyra. Nu kommer vi alltså ha en sexa. Och behöver inte ett till kök, därför ska detta omvandlas till tvättstuga! Är jag lite störd som nästan blir upphetsad av bara tanken på ett eget litet rum att hantera tvättberget i?! MED TORKSKÅP”

  Försöker ge sken av att leva ett ganska vanligt liv men lever i sus och dus. Man kan ju alltid fundera på hur många hus & lägnheter de även äger eller hyr i diverse semesterparadis där de sedan sitter och twittrar dagarna i ända.

  Svara
 13. Ivar L

   /  03/10/2019

  När man inte begriper att ett stort meteoritnedslag är en oerhört mycket större naturkatastrof än en eventuell effekt på närliggande kärnkraftverk. Sannolikheten att just meteoriten skulle hamna på ett kärnkraftverk är garanterat mindre än sannolikheten att den slår ner alls. Men inte ens om det sker så kommer som sagt strålningsläckan att vara det stora problemet. Riktigt stora nedslag har katastrofalt tippat dåvarande ekosystem över ända helt utan kärnkraft.

  Svara
 14. Ivar L

   /  03/10/2019

  Alltså Samhall är väl urpsrungligen tänkt som ett sätt för handikappade och utvecklingsstörda att få sysselsättning. Har det blivit någon slags integrationscentral? Är det vi som betalar för det här? Vad är det för slags företag egentligen?

  Artikeln handlar om en arabisk kvinna som verkar tyckt att hon ägde stället och anklagade alla hon ogillade för att sexofreda eller vara rasister :
  https://nyheteridag.se/plus/kvinna-anmalde-sextrakasserier-hot-och-misshandel-inget-stamde/

  Svara
  • Ivar L

    /  03/10/2019

   Iscensätter en falsk misshandel med sin arabiska polare till hjälp:
   ”Det framkommer dock senare i förhör med Danias väninna att allt inte är vad det ser ut att vara. Psykiatrikern råkar nämligen av en händelse vara bekant med en av de män Dania anklagat för att ligga bakom brotten mot henne. Läkaren, som är muslim, tyckte inte om honom eftersom han inte längre trodde på gud. Läkaren säger därför till Dania att han skall skriva ett bra intyg åt henne.”

   Svara
 15. MiT

   /  03/10/2019

  Svara
 16. MiT

   /  03/10/2019

  Svara
  • Ivar L

    /  03/10/2019

   ”När lärare och elev känner varandra väl snedvrids betygsättningen. Grupper som redan gör sämre från sig i skolan får ett oförtjänt lågt betyg. Vår nya forskningsrapport visar att detta går ut över pojkarna i skolan, skriver forskaren Björn Tyrefors tillsammans med Petter Berg och Ola Palmgren. ”

   ”Vi ser att skillnaden är stor mellan hur pojkar och flickor presterar på det så kallade Stockholmsprovet i början på gymnasiet jämfört med avgångsbetyget från grundskolan i matematik. I genomsnitt får pojkar som gör Stockholmsprovet fler provpoäng än flickor men har samtidigt sämre matematikbetyg med sig från grundskolan.”

   https://www.svd.se/ny-rapport-pojkar-far-orattvist-laga-betyg-i-skolan

   Svara
 17. MiT

   /  03/10/2019


  *https://www.facebook.com/jens.ganman/posts/10156320824853251*

  Svara
 18. MiT

   /  03/10/2019

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: