Lite gammalt som ligger och skräpar del 1

Håller på att kolla igenom lite gammalt material på datorn och hittar massor med rubbade saker. En del vet jag inte ens själv vad det handlar om men man kan gissa beroende på vilka personer det är eller vad som sägs. En del har jag postat förut på något sätt medan annat bara har samlats på hög så att säga. Så tänkte man kan pytsa ut lite då och då?

Blir som ett litet collage från de senaste 6-7 åren över varför Sverige faktiskt ser ut som det gör just nu med knappt något som fungerar överhuvudtaget förutom förmånerna till politikerna själva. För saker spelar ju roll. Varje enskild liten grej är kanske inget att bry sig om men tillsammans säger det rätt mycket om åren som gått. Det säger rätt mycket om att det rubbade faktiskt var något som de med makt tyckte, och fortfarande tycker, är bra.

Kommer jag ihåg var jag använt något så länkar jag eller om jag bara kommer ihåg vad det handlade om så berättar jag lite kort såklart.

Lite dålig bild men det syns om man anstränger sig lite. Vet inte vad det handlar om men någon har publicerat nåt om kärlekens religion i alla fall. Bilden sparade jag i feb 2014.

Den där lektorn från Södertörn, Ylva Habel, var igång ordentligt 2014, tror det har att göra med att PASCALIDOU var nedlåtande, sexistisk och väldigt oförskämd mot Teodorescu. Be om ursäkt för det leder tydligen till nazism och tredje riket. Såna människor är alltså anställda vid våra universitet.

Stora grupper på facebook höll (håller?) på med rubbade grejer som ”No Cis Men Week”. Det var i den gruppen man hetsade loss mot Emanuel Karlsten och anklagade honom för att vara rasist och annat. Jag tror det var den gruppen i alla fall. Eller så var det nån annan likadan grupp, det finns några liknande att välja på.

Självklart gillar en genusforskare rubbade saker. Men det är lite kluvet verkar det som, är tydligen fel avsändare. Det är ”problematiskt”.

Festival för fittan.

Ehrenberg (han från etc) skrev att våldtäkter är alla mäns ansvar. Alltså även de som inte begår några. Och andra extremister ställde sig omedelbart i givakt och tyckte det var det bästa sen skivat bröd.

Mfj, som numera heter MÄN (som jag såg på Nyhetsmorgon idag 26 mars 2019) tror att en man får status om han slår en kvinna. Det är rubbat.

En sökte en overall. På fel sätt tydligen. Hur man nu kan göra det. Men tänket som Nina visar upp är samma som dränkt Sverige de senaste åren.

Extremismen finns på Malmö högskola. Men det var väl ingen chock direkt…

Stackars alla rika vita medelålders svenska kvinnor, en diskrimineringstsunami sköljer över dem varje dag  :-/

Jalmert, han beskrivs ibland som forskare men är bara extremist som är med i Fi.

En som vill ha en mansskatt. Vet dock inte om han tänker sig att behöva betala en sådan själv.

Wikipedia ville man politisera redan 2013. Från ett extremistiskt vänsterperspektiv förstås. Och detta är inte bara en som tyckte så utan det kom från politiker också.

Några gillar inte tv-program.

Man ville ”koppla samman” feminism med miljö och klimat. Och när man gjorde det så blev det Åsa Romsons Almedalstal. Ungefär…

Atladottir från förlustbloggen Politism hatar den vita mannen.

Bilden ovan gillar jag, Det är patriarkatet alltihop. Med utropstecken  😛

Gick man med i Män för jämställdhet, numera MÄN, 2013 så kunde man få gå på SCUM till ett bättre pris. Hur kan en man tacka nej till ett sådant fantastiskt erbjudande? Det måste ha rasat in tusentals nya medlemmar!

Och i skolan. Han ovan är/var förstelärare. Och anmälde SVT för våldtäktskultur i Riddaren av Pelargonien…

Hashtaggar var extremisterna mästare på, den ena mer skämskuddig än den andra.

Sånt här kunde man se.

Forsberg var han som i förtid avslutade en annan hockeyspelares karriär när han satte en feministisk armbåge i huvudet på honom. Han är radikalfeminist också. Eller ja, han säger vad de vill höra som ni märker. Det räcker tydligen.

Sånt kunde man också se. Sen kunde man se samma person vara involverad i spelbranschen och nåt jämställdhetsprojekt. Som fått skattepengar av Vinnova såklart.

Svenska journalisters bästa polare.

Sitter nu i ledningen för Tro och Solidaritet.

Ni vet väl att män i Vänsterpartiet inte får prata politik med varandra utan kvinnlig övervakare pga att de då genast börjar konspirera mot kvinnor? Jodå, det är sant, klubbat på kongress t o m. Det är därför deras sk ”mansträffar” alltid måste ledas av en kvinna.

Sånt kunde man se. Det var inget kontroversiellt alls att skriva så.

Säger en reporter på… etc…

När man röstar på vänsterpartiet.

Kommer ni ihåg Fittstim? Gunnarsson är inte Nisse på hörnet, han ”utbildar” kommuner, myndigheter osv. Det ovan alltså, det ansågs som EXTREMT normalt att öppet skriva 2014. Och kom ihåg detta, SVT sände ETT debattprogram (eller det var egentligen två eller tre tre men de hörde ihop) som inte ENBART pumpade ut radikalfeministisk smörja och propaganda. Men det var för mycket för många som var tvungna att gå loss som om det inte fanns en morgondag. ETT program under ett helt år alltså, det var för mycket för dem…

Pär Ström var ju med och politiker påstår alltså det där om honom…

Andra gick loss lite mer.

Jack Werner dök såklart upp. Det gör han nämligen ALLTID när vänsterextremism kritiseras. Det är ett mönster, vissa dyker upp väldigt ofta i de sammanhangen och Werner är en av dem. Han är inte heller vem som helst.

Virtanen dök såklart upp. Han tillhör också de som ALLTID drar en lans för extremismen när den kritiseras.

En radikalfeminist som inte inser att civilingenjör och logik är väldigt tätt sammankopplade med varandra. Så jag gissar att hon inte är civilingenjör i alla fall. Eller någon annan sorts ingenjör.

Hanna Gustafsson, tidigare kollega med Eric Rosén på Politism. Och vem dyker upp? jo, Arnroth. Som sitter (satt?) i morgonsoffan på SVT och pratade spel då och då. Om det handlade om annat än just själva spelet några sekunder så var det oftast med ett perspektiv som härstammar från extremvänstern. Han skriver också för KIT då och då. Han skulle såklart fabricera ihop någonting som gjorde Hanna glad. För vad står det EGENTLIGEN i inlägget som länkas? Ni kan läsa själva

Tja, går inte att läsa artikeln på Aftonbladet som åsyftades då den är borttagen så inte så lätt att bedöma om det var UPPENBAR satir men Ströms inlägg kan man läsa. Och uppenbar satir, 2018 fanns t ex en festival som skulle vara mansfri. Så… Tja.

Och UPPENBARLIGEN så kunde man inte skilja mellan vad som ansågs vara vanlig normal svensk feminism och just UPPENBAR satir. Satir som skruvats till max för att vara just uppenbar. Det handlar alltså om Feministisk Gryning och Femlog, Feministisk logistik. Det handlar ffs om bl a Jämpall, jämställda pallar, om ”gaffeltrucken som penetrerar hålrummet i pallarna” osv! ÄNDÅ ansågs det faktiskt kunna vara på riktigt.

Och Kristofferson är inte den enda, jag har sett en (ovan) som ALLTID har en feministisk vinkel på allting hylla initiativet med feministisk logistik. Så såg det ut för några år sedan, det som var så skruvat att man aldrig trodde någon skulle kunna gå på det köptes med hull och hår. För många så var det groteskt skruvade nåt helt normalt som mycket väl skulle kunna komma från genuskretsar. Även om Kristofferson faktiskt var lite misstänksam  😛

RFSU ville ge sig in i förskolebranschen.

Lilla Aktuellt avfärdade Walter 11 år som sett igenom att Lilla Aktuellt förespråkade diskriminering (kvotering) med att ”JUST DEN  HÄR VECKAN”-argumentet hade de kvotering som lösning på att det mest var killar i musikband. Två vuxna kvinnor sitter i studion och trycker ner en 11-åring som genomskådat dem.

Inslaget handlade om Mello. Och Thomsgård var förstås med. Just när dumpen ovan togs så sa de att det var ”lite si och så med balansen” mellan kilar och tjejer i Mello. Balansen i studion är dock inga problem som vi kan se.

Med jämna mellanrum så pratade de feminism i Lilla Aktuellt. Eller ja, det var ALLTID radikalfeminism, dvs könkrig, kamp osv. Dvs ett vänsterextremistiskt perspektiv. De tar den mest snälla beskrivningen av vad det är och bortser sen helt kallt från att den inte gäller i Sverige eftersom det här BARA är ren vänsterextremism som går under feminismens fana.

Alltid alltså.

Och gäster som var med hittade man ALLTID långt ut på vänsterkanten.

Alltid alltså.

En mycket liten del av allt jag har sparat, det kommer mer nån annan gång. Men ni ser mönstret va? ALLTID en viss typ av folk som ska ”förklara” och ”utbilda”, som alltid försvarar extremismen från vänster osv. ALLTID alltså. En del är med väldigt ofta, en del bara ibland. Men det är alltid en viss typ av personer med uppenbara sympatier med V eller till vänster om V som alltid dyker upp så fort helt rubbade grejer kritiseras lite lätt eller om vänsterextremistisk propaganda ska motiveras och försvaras. Då står de där i givakt beredda att försvara det.

Och det är påfallande ofta folk som inte är vem som helst utan folk med positioner inom olika sektorer. Folk som ändå har lite att säga till om, inte alltid så mycket kanske men många med lite hörs också till slut.

En som dök upp och pratade om Ström under Fittstim jobbar nu på Säpo som kommunikationschef. En som ständigt i t ex såna här frågor är en tydlig vänsterextremist får jobb på Säpo. Som kommunikationschef. Jo, ser man radikalfeminism, könskamp, patriarkat osv bakom varje liten fladdrande gardin så är man vänsterextremist.

Den där lektorn på Södertörn är också en sådan som ALLTID dök upp och försvarade allt son var rubbat, hon gör det i viss mån fortfarande men nu är det mest hårdföra islamister hon står upp för. Hänger med Rashid Musa, Behrang ”jag kan det här, jag är jurist” Kinazad och liknande.

Men här är en bonus med lektorn (och några till…).

MVH

MiT

Lämna en kommentar

84 kommentarer

 1. Hypocrita

   /  03/26/2019

  @MiT Hoppas storleken på din hårddisk är stor. Så många guldkorn som måste bevaras till eftervärlden. Undrar hur framtiden kommer att slå tillbaka på den svenska ”feminismen”? Hårt och skoningslöst, tror/hoppas jag…….
  (Ja, citattecknen ska vara där, för någon riktig feminism/jämställdshet kan i alla fall jag inte urskilja i skärmdumparna ovan.

  Svara
  • MiT

    /  03/26/2019

   Jag har massor som inte är möjligt att visa pga så mycket och kanske inget som sticker ut på samma sätt utan är mer på gränsen så att säga. Men det finns ju där som understöd till de mer extrema.

   Svara
 2. MiT

   /  03/26/2019

  *https://www.facebook.com/hanif.bali/posts/10156283890445686*

  Svara
  • hllviken

    /  03/26/2019

   😡 Skurkar! 🥶

   Svara
  • ”Ett sådant filter kostade Google 100 miljoner dollar att utveckla. Så du kan ju glömma nya aktörer och konkurrens.”

   Svaret på frågan ”Varför vill stora företag ha regleringar?”

   Svara
  • x

    /  03/26/2019

   Jag tror inte vi behöver vara särskilt oroliga för ”länkskatten”.
   ”Marknaden” är mycket uppfinningsrik så jag skulle vara förvånad om den fungerar ens en vecka.
   Det kommer att skapas en mängd ”länksajter” utanför EU som länkar till originalet som sedan de övriga kommer att länka till.
   Det är ju helt omöjligt kontrollera vart den som länkar först går till…

   Svara
   • Senior

     /  03/27/2019

    Snart kommer vi alltså att få höra om ”länkparadis” i vår vänstermedia….

    Svara
 3. Gorby

   /  03/26/2019

  Svara
  • weasel

    /  03/27/2019

   I ena sekunden heter det att ”hårdare straff är dåligt eftersom det inte minskar brottsligheten och att folk som har begått mord måste rehabiliteras och återanpassas till samhället”.
   Och i nästa sekund ska en person som dömdes till 3 månaders villkorlig dom för 23 år sedan få livstids arbetsförbud och i princip hängas på stortorget.
   Jag blir faktiskt inte klok på PK-vänstern. 😦

   Svara
  • Gorby

    /  03/27/2019

   Svara
   • weasel

     /  03/27/2019

    Herregud.
    Anja Lundqvist levde alltså i ett ”destruktivt förhållande” med en man som aldrig slog henne, men däremot skällde han ut henne för att hon glömt att ta med sig sin tandborste . Och detta förhållande tog slut 1992. Och 2019 talar hon ut i Aftonbladet om detta.
    Stoppa pressarna… :/

    Svara
    • Om ”Sleeping with the Enemy” varit två sidor lång och skriven med vaxkritor …

     Svara
   • Jans

     /  03/28/2019

    Andra mer eller mindre inaktuella kändisar och journalister vars offer som INTE får ljusmanifestationer.
    – Nano (Mello 2019 misshandel med mera.
    – Mendez (Mello 2019) väskryckning med mera.
    – Hynek Pallas (DN) Kvinnomisshandel
    – Jaques Wallner (DN) Mord.
    Lär ju finnas några till… aktierna på ljus skjuter i höjden?

    Svara
 4. MiT

   /  03/26/2019

  Svara
  • Olof

    /  03/26/2019

   Jag såg att Morgan Johansson tydligen slår. Han uttalade sig till TT och sa ”Det är vi män som måste ändra oss”.

   Själv har jag inget problem att fördöma Morgan Johansson som det kvinnomisshandlande as han påstår att han är. Men han tycks ju kunna sitta kvar trots vad jag tycker om det.

   Svara
   • x

     /  03/26/2019

    @Olof
    Du har så rätt, för de som säger ”vi” erkänner att de är en del av den gruppen.
    Varför måste vi som är oskyldiga ändra oss?
    Måste jag börja misshandla min fru för att hen Morgan ska bli nöjd?

    Svara
   • weasel

     /  03/27/2019

    Kan det månne vara det gamla ordspråket ”Efter sig själv dömer man andra” som gäller här eller finns det någon annan anledning till att Morgan talar om ”vi” ?

    Jag har i alla fall ingen som helst anledning att ta åt mig av hans ”vi” så han bör ge fan i att tillskriva mig någon slags kollektiv skuld för hans eventuella handlingar.

    Svara
    • Olof

      /  03/27/2019

     Exakt.

     På något plan kanske det är så att vi andra klappar oss själva på axeln lite mycket – för ärligt talat kan jag nog säga att jag sorterar bort sådana människor ur bekantskapskretsen innan de ens kommer in i den.

     Det närmaste jag kommer är att jag har några ytliga FB vänner som gränsar till AFA territorie och förmodligen skulle tycka det var ok att slå nazister. Vilket innebär att de skulle förmodligen slå flickvännen också om de blev sura på henne (för då e hon ju nazist såklart, har man inte ett tabu mot våld som helhet är det mycket lättare att flytta människor mellan grupper så det är ok att slå dem när man vill). Men jag kommer aldrig att bli nära vän nog med dem för att se och ingripa i någon sorts partnervåld, och det jag kan göra gör jag ju – om ämnet kommer upp påpekar jag att det aldrig är ok att slå. Någon.

     Men jag blir allt mer övertygad om att Morgan och Nils och andra faktiskt har dessa männen (och kvinnorna) runt sig och tolererar dem och deras beteende. Kanske de borde börja göra något åt det. Jag skulle föreslå att de börjar genom att visa nolltolerans för våld i sina egna politiska kretsar och gör allvar av det med polisanmälan av sina ‘vänner’ som ägnar sig åt det.

     Svara
     • Olof

       /  03/27/2019

      Har Morgan tagit ett snack med sin kompis Dan Eliasson? Sprit, skadegörelse, hängt med gäng, hamnat i situationer med vapenhot… låter precis som en sådan människa som har problem med impulskontroll.

      Vill man på allvar ta itu med den ”toxiska maskuliniteten” så kan man inte göra den typen av ”grabbar” till myndighetschefer. De får bli relegerade till botten av samhället och frysas ut av alla andra. Och låsas in om de inte får ordning på impulskontrollen.

      Frågan är om vi hade förlorat något på det.

      Men frågan är om Nils och Morgan faktiskt vill göra något åt saken. Jag tror inte de vill det. De, och deras kompisar, skyller hellre på en påhittad ‘mansnorm’ så de slipper ta itu med saken. Så, visst, svinen hålls om ryggen. Men tro inte att det är vi män som håller dem om ryggen.

  • Bamse

    /  03/27/2019

   Sorry Nils, jag fortsätter svara som kring ”metoo” and andra radikalfeministiska, manshatande kampanjer:

   ”Föranleder inga som helst åtgärder från min sida.”

   Svara
  • Rikard

    /  03/27/2019

   Hej.

   Så Nils, din ynkedom, vad har du gjort åt det?

   ”If you see something – say something!”

   Som lärare har man anmälningsplikt vid sådan misstanke – inte för att det hjälper om det rör sig om värdegrundsavvikande socioekonomiska faktorer i grunden.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
  • Senior

    /  03/27/2019

   Detta är nog i förlängningen det som stör mig mest, och som är mest creepy;

   Att man försöker misstänkliggöra män i allmänhet, och istället för att folk i ditt sinne skall vara ”oskyldiga tills annat bevisats”, nu vill att folk skall gå och snegla på varann och leta tecken till skuld.

   Det var precis det man lyckades åstadkomma i gamla DDR med likvärdig retorik.
   MfS satt lugnt tillbakalutade och lät folket själva göra skitjobbet åt dem.

   Resultatet blev att folk strök längs väggarna och försökte göra sig osynliga som strykrädda hundar i rädsla för att grannen eller någon annan skulle hinna anmäla dig först, innan du anmälde dem.

   Det är samma sak med ”hatbrott”, där har det ju redan börjat.

   Svara
  • Jans

    /  03/28/2019

   Kom den där Nilsfilosofen med några berättelser vad han själv gjort åt saken i sin tydligen kvinnomisshandlande bekantskapskrets? Eller är han också en del av problemet? Kanske slår han själv? De där som är snabba att skuldbelägga skall man vara extra skeptiska till.

   Dessutom, ”statistiskt sett”, kan man verkligen räkna med att statistiken säger att en nära bekant är kvinnomisshandlare? Är det så vanligt? Tveksamt.

   Svara
 5. MiT

   /  03/26/2019

  Svara
 6. MiT

   /  03/26/2019

  Svara
 7. MiT

   /  03/26/2019

  Svara
 8. MiT

   /  03/26/2019

  Svara
 9. MiT

   /  03/26/2019

  Svara
  • Senior

    /  03/27/2019

   Så, då har vi nu alltså sagt adjö till demokrati och yttrandefrihet.

   Fan, det var ju precis så här det gick till i starwars-filmen.

   Svara
  • För att se det positivt – vill man göra ungdomar negativa till EU så förstör deras internet.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  03/28/2019

    Du har bara en generation ungdomar på dig (som likt flesta verkar ha politiskt långtidsminne som en guldfisk). Nästa generation kommer inte veta hur det var att leva utan filtret.

    Svara
    • Det som måste till är tvångsfinansiering via internetleverantören: obligatorisk avgift som tas ut när man läser, ser eller lyssnar.
     Sedan kan detta skattefinansieras, med andra ord ingå i CSN och andra bidrag.

     Bröd och skådespel.

     Svara
 10. MiT

   /  03/26/2019

  Svara
 11. MiT

   /  03/26/2019

  Svara
 12. Klimatnisse

   /  03/27/2019

  Svara
  • weasel

    /  03/27/2019

   Fantastiska nyheter att glaciären blir större.
   Tack, Greta ! 🙂

   Svara
  • Ivar L

    /  03/28/2019

   Det där var ju riktigt intressant. I Antarktis växer såvitt jag förstår ena ”sidan” och har gjort länge men Arktiska Grönlandsisen och de flesta nordkalottglaciärer har väl backat ett tag? Fast det lär finnas någon glaciär i Nordnorge som också växer.
   Sorry för länkbrist, orkar inte leta ikväll…

   Svara
 13. weasel

   /  03/27/2019

  ”Nu vid midnatt inleds månadens NJW ( No Jews Week ). Detta innebär att den som är jude inte får publicera inlägg eller kommentera/gilla någonting i forumet under en veckas tid ”

  ”Alla muslimer ansvarar för våldtäkterna”

  ”Dags för judeskatt ! ”

  ”Jag hatar även den svarta mannen. Och efter att ha rest i världen är det sjukat { sic ! ] att den inte är hatad mer.”

  ”Kvinnor är djur ”

  Jag skulle ju kunna fortsätta , men jag tror att poängen har gått fram så det får räcka där…

  Svara
  • Grodan Boll

    /  03/28/2019

   De förstår poängen, men håller inte med. Det är skrämmande. De tror inte på jämlikhet. De tror på kompensatorisk ”rättvisa”, där rättvisan är deras egen godtyckligt utmejslade moraliska verklighet med kalibrerad normal mitt i afrikanska slavhandeln.

   Tl;Dr: De är en skogstokig sekt.

   Svara
   • Ja, det är marxismens problem: fokus på grupper ger problem för individer, fokus på historiska orättvisor ger nya orättvisor idag.

    Svara
 14. MiT

   /  03/27/2019

  Svara
  • Grodan Boll

    /  03/28/2019

   Dumheter.
   Vi är fler än dem och argare.

   Svara
   • Kyeyune: De hoppfulla drömmarna om EU multnar i graven
    https://www.dagenssamhalle.se/kronika/de-hoppfulla-drommarna-om-eu-multnar-i-graven-26470
    ”EU-federalismen är inte helt död, men nog blöder den riktigt allvarligt. Krisen är inte bara ideologisk, utan också geopolitisk och institutionell.
    […]
    Den som kontrollerar politiken i Europas nationalstater är den som kontrollerar politiken i EU. Att de EU-skeptiska partierna blir allt mindre skeptiska för varje år som går är således ganska enkelt att förstå. Varför skulle de avskaffa Europasamarbetet, om de framöver kommer vara de som faktiskt bestämmer vad EU får och kommer att göra?
    […]
    EU kommer troligtvis inte att försvinna i första taget. Men för många federalister och EU-vänner kommer det nog att vara en klen tröst om tjugo år, när EU:s tidigare roll som bärare av hoppfulla drömmar om ett post-nationellt, gränslöst GAL-Europa ligger och multnar i graven.”

    Svara
    • Grodan Boll

      /  03/29/2019

     SD, j’accuse!

     Svara
     • Fast om man håller med om Kyeyunes analys kommer SD, Visegrad och Italien att styra EU om inte så länge!

 15. Jonas

   /  03/27/2019

  Det är svårt att förneka längre, men tyvärr så visar alla siffror på att det faktiskt är så att majoriteten av Svenskarna är förståndshandikappade.

  https://www.svt.se/datajournalistik/sa-tanker-svenskarna-rosta-i-eu-valet/

  Svara
  • Jag tror förvisso att EU-valet är svårare att mäta då många inte röstar öht och många har en tendens att ta ut svängarna.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  03/28/2019

   Off-topic rasism:

   https://sv.wikipedia.org/wiki/Intellektuell_funktionsneds%C3%A4ttning

   Inom termen svag begåvning faller de inom den lägsta nivån fast inom normalzonen IQ 70-85.

   https://sv.wikipedia.org/wiki/IQ_and_Global_Inequality

   Etiopien 64
   Eritrea 68

   Somalia är inte med på listan, men ligger gissningsvis inte över sina grannar. Lägg därefter till Afghanistan på 84. De här siffrorna är inte rensade för effekter som att stjärnorna flyr till USA och bottenskrapet till Sverige. I vilket fall, de 20%:en här nere kan vara förlegade.

   Cirka 1 % av Sveriges befolkning har en intellektuell funktionsnedsättning, hälften av dessa har en intellektuell funktionsnedsättning som räknas som lindrig.[6] Antalet personer med en nedsatt intellektuell förmåga som dock inte motsvarar kraven för intellektuell funktionsnedsättning är betydligt högre, vissa menar att det kan uppgå till 20 % av befolkningen.[

   /rasism

   Svara
   • Rikard

     /  03/28/2019

    Hej.

    Skillnaden betyder inte att somalier är att betrakta som efterblivna jämfört med svenskar – inte mer än vad vi är efterblivna jämfört med chassider eller sydkoreaner. Vad det betyder är att olika folkgrupper är olika intelligenta. Samla etthundratusen män respektive kvinnor med IQ på 150 på en öde ö, och ingen av dem är ett geni jämfört med resten av öns population; de är normalbegåvade för den testade gruppen. Jämför vi med grannön, som är befolkad av managementkonsulter, telefonvårdare och liknande så ter sig dessa efterblivna i jämförelse med 150 IQ-öborna.

    En typisk somalier i Somalia är normal, inte dum. En typisk somalier i Sverige har två stora nackdelar jämfört med en svensk: sämre intellektuella grundförutsättningar (alltså större arbetsbörda för att komma i paritet med en genomsnittlig svensk – inte konstigare än att jag har betydligt fler timmar träning framför om jag skall klara ett Vasalopp än vad en som åkt skidor varje dag hela livet har) och sämre inlärningskapacitet varför all inlärning tar längre tid, sannolikt ger sämre avkastning jämfört med en svensk, och sannolikt har ett lägre tak för vad som kan förstås och läras.

    Nu är det här anatema och kätteri och i princip kriminellt att påtala i Sverige – här skall vi tänka att alla kan vara Stenmark (byt ut mot lämplig kändis som är aktuell/relevant) istället. Det kan vi inte. Vi är födda med begränsningar för vår kapacitet – däremot kan vi maximera den kapacitet vi fötts med om vi ges möjlighet. Något skolan var bra på tidigare, då även barn från så kallade arbetarhem kunde göra sig till forskare, ingenjörer, apotekare, läkare och så vidare.

    Det vi gör i Sverige är som att tvinga alla att springa samma hundrameterslopp och kräva att alla skall kunna vinna. Vi betalar redan priset för vår dumma godhet, eller goda dumhet.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
 16. Gorby

   /  03/27/2019

  Svara
  • Rikard

    /  03/27/2019

   Hej.

   Det beror inte på islam, utan på socioekonomiska faktorer.

   Eller hur?

   Ce-Ge kanske kan ta ett snack med sin polare Hassanal Bolkia nästa gång han är där.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
  • Grodan Boll

    /  03/28/2019

   Lagen omfattar endast muslimer.

   Allas pengar är halal 🙂

   Svara
 17. x

   /  03/27/2019

  Leif Östling frågade ”Vad fan får jag för pengarna?”
  Svar:
  ’Ensamkommande’ används som sexleksaker i utbyte mot uppehälle
  ”En frivilligorganisation i Göteborg uppger att man känner till ett 20-tal fall där omsorg av så kallade ensamkommande migranter har övergått till en sexuell relation. Samtidigt tror man att mörkertalet är ännu större. ”Det är vanligare än man tror”, berättar Ingela Sagman vid Frälsningsarméns stödboende.”.
  https://samnytt.se/ensamkommande-anvands-som-sexleksaker-i-utbyte-mot-uppehalle/

  Svara
  • Olof

    /  03/27/2019

   ”Det är vanligare än man tror”

   Verkligen? För jag tror att i princip varenda 40+ kvinna som sysslar med ensamkommande gör det av den anledningen. Lite svårt att se hur det skulle kunna bli ännu vanligare… om de inte lånar ut dem till väninnorna med…

   Svara
   • Man kan ju skratta åt att detta är ett ”avslöjande” – det är bara att titta igenom denna blogg så kan man rätt uppenbart se ”gränslöst beteende” av dessa damer; anledningen till att folk inte sett det innan är för att de inte velat se det.

    Svara
  • hehe

    /  03/27/2019

   Jag som trodde sexköp var förbjuden även för kvinnor, varför får inte män bestämma över sina kroppar?

   Svara
 18. MiT

   /  03/27/2019

  Svara
 19. MUF har sovit i tjugo år, ser jag.

  MUF: Slöjan har en plats i svenska samhället
  https://www.dagenssamhalle.se/debatt/muf-slojan-har-en-plats-i-svenska-samhallet-26810
  ”Vad som dock helt glöms bort är att människor från andra kulturer kanske inte till hundra procent vill ta del av den svenska kulturen, utan kanske vill skapa sin egen identitet. En identitet som innefattar det bästa av den svenska kulturen men även det bästa av den egna.”

  Det har ju fungerat bra hittills …
  Och tycker man i dessa läger att den svenska kulturen är något att ha, utöver bidrag?

  ”Det är inte klädesplagget som är problemet, utan tvånget och hederskulturen och det är just där fokus bör vara.”

  Börjar kännas lite världsfrånvänt libertarianskt. Inte ens i KLP tror de flesta att allt blir bra om man bara plockar bort staten. Kultur är viktigt.

  Svara
  • Sune

    /  03/28/2019

   Nä, det är inte tygbiten som är problemet, det är att bärandet av tygbiten markerar tillhörighet till en intolerant och mordisk ideologi och därvid inte utgör någon artskillnad mot att offentligt bära KKK-huva eller armbindel med hakkors!

   Svara
   • Olof

     /  03/28/2019

    En annan aspekt är att vad jag förstår så tolkar de flesta skriftlärda inom islam reglerna så att om det finns regler i samhället du är i som förbjuder slöja så får rätttrogna kvinnor följa de reglerna utan att det påverkar deras dygd.

    Det innebär att enda sättet vi kan låta kvinnorna välja att både vara rätttrogna muslimer, men _ändå_ slippa slöja är genom att förbjuda den.

    Det sätter förstås också ljuset på slöjförespråkarnas motivation… eftersom det då inte finns ett krav inom religionen på slöja och det inte påverkar de troende negativt med ett förbud så är enda möjliga motivationen för att vara emot ett slöjförbud att man faktiskt vill tvinga kvinnorna att bära slöja.

    Svara
  • Ivar L

    /  03/28/2019

   På ett sätt är slöjan bra för den visar oss alla att vi håller på att bli utmanövrerade av ett kulturellt uttryck som ingen svensk vill ha såvida det inte gynnar den egna karriären eller penningen vilket gäller enbart någon ynka procent av svenskarna.

   Slöjan tydliggör även för PK-folket vad som håller på att ske. Det kanske leder till ett långsamt uppvaknande hos en del?

   Svara
  • weasel

    /  03/28/2019

   En annan sak som är värd att fundera på är att om Löfven hade fått som han vill , så att ”hela Europa” hade ”tagit samma ansvar” som Sverige (sett till invandring per capita ) under 2015 hade Syrien idag haft en befolkning på 0 invånare.
   Eller möjligtvis 1 invånare.
   (Eventuellt hade kanske Assad varit kvar i landet )

   Svara
  • Ivar L

    /  03/28/2019

   Om EU försöker tvinga länder som Ungern (vi tar det som exempel) att genomföra samma idioti så har vi följande scenarier i potten:
   – Extrema partier som Jobbik får makten och Ungern lämnar till slut EU.
   – Ungern drivs i armarna på Kina som är intresserat redan idag av att ”köpa in sig” i landet.
   – Ungern börjar snegla åt Öst och Ryssland istället. Säkerhetspolitiken påverkas extremt negativt.
   – Fler immigranter kommer till EU, precis som Tino säger.

   Svara
 20. Inte islamist (eller feminist), men...

   /  05/06/2019

  Reblogga detta på Inte islamist (eller feminist), men… och kommenterade:
  Kul läsning 1! Tack till Toklandet!

  Svara
 1. Lite gammalt som ligger och skräpar del 1 – Micaels Lidéns Blog
 2. Lite gammalt som ligger och skräpar del 3 | WTF?
 3. Lite gammalt som ligger och skräpar del 4 | WTF?
 4. Lite gammalt som ligger och skräpar del 5 | WTF?
 5. Lite gammalt som ligger och skräpar del 6 | WTF?
 6. Lite gammalt som ligger och skräpar del 7 | WTF?
 7. Lite gammalt som ligger och skräpar del 9 | WTF?
 8. Lite gammalt som ligger och skräpar del 10 | WTF?
 9. Lite gammalt som ligger och skräpar del 11 | WTF?
 10. Lite gammalt som ligger och skräpar del 12 | WTF?
 11. Lite gammalt som ligger och skräpar del 13 | WTF?
 12. Lite gammalt som ligger och skräpar del 14 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: