Kabul eller Kalmar, samma patriarkala strukturer

Eller vad var det Gudrun Schyman sa? Samma talibaner i Afghanistan som i Sverige. Nåt liknande i alla fall. Nu har hon fått rätt

För nu är det verkligen samma sak i Sverige som i Talibanien. På riktigt.

Kan någon nämna en svensk familj som skulle bete sig så här? Svensk familj, alltså en som lever och vill leva efter svenska värderingar och normer, inte en papperssvensk familj.

Problem uppstod emellertid direkt då kvinnan inte kunde ”visa blod på lakanet” efter bröllopsnatten, vilket skulle vara ett bevis på att hon var oskuld före bröllopet.

Kvinnan har berättat att både 25-åringen och hans släkt blev jättearga för att hon inte blödde och hon ska ha fått höra att sådana kvinnor som hon dödas i Afghanistan. Släkten ska även ha kallat henne för hora, vilket ledde till att hon inte ville bo ihop med mannens släkt längre.

Har någon någonsin hört talas om en sådan svensk familj?

Vad gör såna jävla typer i Sverige? Varför är de här? Vem har släppt in dem? Kasta ut dem omedelbart! Det är uppenbart att de inte ens vill vara i Sverige. Vi har nog med problem i det här landet utan att vi måste importera ren jävla skitkultur ovanpå de egna problemen!

Vill ni läsa en ledare som fullständigt dryper av kvinnohat?

Läs då Lisa Pellings ledare i Arena (via archive.is). Den är så indränkt i kvinnohat att man kan krama ur flera liter om man knycklade ihop den. En ledare som enbart går på Ebba Busch Thors utseende. Enbart alltså. Finns inget annat alls, bara en avundsjuk drapa mot hennes utseende. En studie i hur det där patriarkatet jobbar.

Livets ord får en stor del av ledaren för att Busch Thor varit med där och ja, det är ju en sekt. Och sekter är aldrig bra på något sätt.

 

 

Och apropå sekt, så där ser det ut i Pellings sekt, allt filmat och sänt via propagandaorganet SVT. Och det är bokstavligt talat Pellings lilla sekt.

Följer man länken till artikeln så ser det ut som ovan, det gjorde det rätt snabbt efter publiceringen. Använda egna barn i propagandasyfte känns sådär…

Men Pelling är en van SVT-gäst

Inför valet så sändes en programserie om det gamla Sverige som hette Bye bye Sverige och vem dök upp där om inte Lisa Pelling. Den gången var hon migrationsexpert och försökte jämföra 1800-talets migration FRÅN Sverige med dagens migration TILL Sverige med aktivistglasögonen på näsan. Hon pratade om att de idag flyr undan bombregn osv Det var massor av aktivistpropaganda i det programmet. Som sändes strax innan valet alltså. På SVT.

Ni såg Opinion Live i torsdags va? Om inte så missade ni att det enligt en imam, som räknas som en moderat sådan i Eskilstuna, är en typisk svensk kultur att tvätta håret med schampo. Och att om man schamponerar barn så sexualiserar man dem. Eftersom riktiga muslimer tydligen får kåtslag och inte kan behärska sig själva om de känner lukten av schampo.

 

Man kan tro att jag skojar men det gör jag inte.

En annan sak man kan undra över är vad fan de ens gör i Sverige? Bara dra! Finns gott om länder där man måste ha slöja, stick till ett av dem i stället för att försöka göra Sverige till samma sorts skitland som ni lämnade en gång i tiden! Vad är det som håller er kvar?

Om det nu är så att muslimska män inte kan tygla sig om de ser en kvinna som inte går klädd i tält, och gud förbjude, också har schamponerat håret så kan man kombinera hijaben för män med en passande klädnypa för näsan.

Det mest bisarra i allt det här är att man ens diskuterar detta som ett problem. Men så här blir det om man medvetet importerar skitländers problem till det egna landet. Man ska inte ens diskutera om slöjan är en symbol för förtryck eller inte utan de bevis som finns för det är överväldigande. Och vi är i Sverige. Passar inte galoscherna så bara dra! Om man anser att man för att komma åt problemet vad gäller slöja på barn är att förbjuda slöja och liknande på dem så finns det liksom inget att ens diskutera. Bevisen FÖR att det är en symbol för förtryck och att det är tvång för åtminstone barnen är överväldigande! Punkt.

Men i o f, när man ska hålla på att lalla om detta så kommer det ju fram HUR bisarra en del verkligen är. Såna som man försökt sälja in som moderata muslimer och imamer kommer ut som värsta extremisterna. Helt öppet.

Btw, ni vet väl hur en man blir homosexuell och hur en kvinna blir en hora enligt en viss helig bok som är perfekt?

Jo ser ni, det är djävulen som bestämmer det genom att trycka upp sitt pekfinger i pojkens anus resp flickans vagina och ABRAKADABRA, de har då blivit en homosexuell resp en hora! Magi! Och jo, har fått berättat för mig att textningen stämmer. Klicka på tweeten och njut av visdomen.

Samma kultur här som där…

Väldigt rolig bild  😛

MVH

MiT

Lämna en kommentar

105 kommentarer

 1. Skeptisk

   /  03/30/2019

  Att i ett sammanhang där man diskuterar slöja på barn använder uttrycket ”dölja behagen” säger en hel del.

  Tips från coachen: Om du hos barn ser något du vill definiera som ”behag” bör du omedelbart söka hjälp, stänga in dig långt bort från alla barn, stick ut dina ögon eller bara uteslut dig själv ur genpoolen.

  Hur j-vla vidrig får man vara i svensk TV?

  Svara
  • hehe

    /  03/30/2019

   @Skeptisk
   Eller så behöver vederbörande besöka närmaste Specsavers….

   Svara
 2. hllviken

   /  03/30/2019

  Svara
  • Senior

    /  03/30/2019

   Jag säger ju det.
   Vi behöver å det snaraste återgå till åtminstone innan 1975 års grundlagsändring.

   Det värsta i den ändringen är dock de politiska ändringarna där man tog bort ämbetsmannaansvaret och gav folkvalda undantag från tjänstemannaansvaret.

   Samt att talmannen blev politiskt tillsatt, förut var det kungen som utsåg talman. Sverige blir mer och mer totalitärt politiserat för varje gång sossarna ändrar lagen så politikerna styr mer och mer.

   Svara
 3. hllviken

   /  03/30/2019

  Svara
  • Som vanligt uppstår frågan om vad Hanif Bali, som låter som partiet ”M Skåne” gör i partiet ”M Riks”. Det finns väldigt få beröringspunkter mellan dessa partier.

   Svara
 4. Jans

   /  03/30/2019

  Då och då tycker till och med sosseministrar att gränsen skall bevakas. Men bara för att hindra synnerligen ovanliga kristna pastorer från att komma in i landet:
  http://www.friatider.se/ygeman-vill-stoppa-amerikansk-pastor-redan-vid-gr-nsen

  ”– Hatpredikanter och andra extremister som sprider hat och hot borde stoppas vid gränsen. EU bör upprätta en sanktionslista över hatpredikanter som därmed förvägras inresa i Schengenområdet, säger Ygeman på Twitter.”

  Det vill till att de är kristna hatpredikater för att stoppas av ministern. De andra blundar han gladeligen för.

  Svara
  • Senior

    /  03/30/2019

   Det finns fler socialister som tycker gränsen skall bevakas hårdare, dock mer för att på gammalt östtyskt vis hindra (produktiva, skattebetalande) människor att dra från landet. Kolumnisten Patrik Lundberg på Aftonbladet har skrivit om det.

   Svara
   • Har du en källhänvisning?

    Svara
    • Senior

      /  03/31/2019

     Japp, varsågod.
     Straight from the horses mouth:

     https://www.aftonbladet.se/a/qnVQLo/stang-granserna-for-de-som-flyr-harifran

     Svara
     • Han vill med andra ord gå ur EU och avgå från alla ”internationella fördrag” som tillåter folk att flytta pengar.

      Ytterligare en fråga är varför pengar som kommer från andra länder – till svenska företag och idrottare – skall beskattas just i Sverige.

      Men nu börjar jag med logik igen!

     • Senior

       /  03/31/2019

      Jag noterar att denna krönika är redigerad.

      I en tidigare variant ondgjorde han sig över att ”staten” bekostat den totala utbildningen och i stort sett hela uppväxten för de som gav sig av, är nu ändrat till att de smiter från sina studielån…

     • @Senior:

      Det går tydligen att vara alltför småsint!

      ”For years, the fabulously beautiful planet of Bethselamin increased its booming tourist industry without any worries at all. Alas, as is often the case, this was an act of utter stupidity, as it led to a colossal cumulative erosion problem. Of course, what else could one expect with ten billion tourists per annum? Thus today the net balance between the amount you eat and the amount you excrete while on the planet is surgically removed from your body weight when you leave; so every time you go to the lavatory there, it is vitally important to get a receipt.”
      -The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

     • Såsom artikeln ser ut på Aftonbladet numera så håller jag med Aftonbladet i att skatteflyktingarna borde stoppas. Men vad Aftonbladet kritiserar är exakt de skattesänkningar och välfärdssänkningar som är ett direkt resultat av EU-medlemskapet, men helt utan att förespråka ett Swexit. Visst är de märkligt!

      Vänsterpartiet skulle jag betrakta som konsekventa om de inte hade satt sig i alla EU-vurmares knä, men stått i opposition och låtit S söka stöd för EU-monopolkapitalismen hos övriga högern.

  • weasel

    /  03/30/2019

   ”Hatpredikanter och andra extremister som sprider hat och hot borde stoppas vid gränsen”

   Men personer som inte kan identifiera sig och personer som har anslutit sig till världens brutalaste mord och terrororganisation kan mer än gärna passera gränsen…. :/

   Svara
 5. Ivar L

   /  03/30/2019

  Pellings krönika bygger ju på en helt tokig premiss som saknar stöd i realiteten. Om ”snygghet” skapar politisk framgång hur förklarar vi i så fall våra två senaste statsministrar: Löfvén och Reinfledt?

  Svara
 6. MiT

   /  03/30/2019

  *https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156361038248251&set=a.454058298250&type=3*

  Svara
  • Ivar L

    /  03/30/2019

   Svaret vet vi ju redan till stor del, baserat på andra länder slutsatser, men det som är riktigt spännande är att se vilka rosa kuddar och postmodern mombo jumbo de skall bädda in detta i så att det inte framstår som att det förhåller sig så som alla tänkande människor redan vet att det förhåller sig, dölja de egna resultaten ”så att det inte gynnar rasisterna” med diverse ideologisk påbyggnad och bortförklaringar.

   Svara
 7. MickeP

   /  03/30/2019

  Hmm. ”Schampo-reklam på stilettklackar.”

  Vad sägs om ”Dyngspridning i foppatofflor” ?

  MickeP

  Svara
  • Foppa?
   Den där” ensamkommande”?
   Ja, vad gör inte Ö-viks grabbar för mammon…

   Svara
 8. weasel

   /  03/30/2019

  När Gudrun höll sitt ”Talibantal” ( 2002 ) var det helt verklighetsfrånvänt och fullständigt absurt.
  Men nu , såhär 17 års massinvandring senare, så har hon faktiskt en poäng.
  Det är kanske fel att säga att det är ”samma strukturer här (Sverige) som där (Afghanistan)”
  Men i vissa ”utsatta områden” – alltså områden som är utsatta för sjuklöverns massinvandringspolitik- är det definitivt samma strukturer som ”där” .
  Och det har bland annat Gudrun varit med och skapat.

  När det gäller Pelling så förstår jag inte riktigt hur hon menar ?
  Hon verkar störa sig något enormt på att Ebba är ”snygg” och har ”snygga” kläder.
  Och detta ska då på något mystiskt sätt förklara att KD går bra i opinionen.
  Menar Pelling att Ebba har genomfört någon skönhetsoperation och helt bytt klädstil sedan Juni 2018 då snygga Ebbas parti fick 2,4 % i SIFOs opinionsundersökning ?

  Än märkligare är Pellings upprördhet över att två partier som tillsammans har stöd av nästan 30 % av landets befolkning inte beter sig som femåringar i en sandlåda utan kan tänka sig att tala med varandra .

  Jag förstår faktiskt ingenting av Pellings resonemang. Och det är ju på ett sätt någonting bra och positivt. För om jag förstod det skulle jag bli djupt oroad över min mentala hälsa.

  Svara
  • 1. Det är Pelling som är snygg, inte långnäsan från KD.
   2. Pelling kan sannolikt inte rå för att hon är indoktrinerad av konfliktskapande fulmedia som splittrar vårt folk med tom retorik. Jag är själv drabbad.
   3. Hon inser ex, inte att Olof Palme var nationell (vänsternationell) men använder ordet ”nationalism” som nedsättande till globalist-kapitalets stora tillfredställelse, men utan att förstå detta. Mänskligt i dagens fulmediasituation,
   4. Hon förstår heller inte skillnaden på kritik mot extrema sekter som ser ner på svenskar och svenskars friheter och demokrati, och hur detta skiljer sig från människor som lider av fobier. Hitchens varnade för fenomenet. Ingen lyssnade. Vips var det över oss. Många har drabbats av hittepå-kontrollordet.
   5. Pelling behöver nog bara lite undervisning i sanning, lite meditation och vips så är hon strax både snygg och vacker samtidigt. Det kan INTE alla bli, men Pelling kan det. Det ser jag på limericken och på näsans snygga storlek och form. Hon har tydlig potential.

   Svara
   • hehe

     /  03/31/2019

    @Martin
    ”Det är Pelling som är snygg”.

    Hehe, du får nog omedelbart besöka närmaste Specsavers.

    Svara
    • Allt måste sättas på en skala. Jag tycker hon är snygg, även om den bilden inte gör henne rättvisa. Jämför med alla de långnäsade kräkmedlen i fulmedia som ljuger, vilseleder och bedrar fullt medvetet. Pelling är ju tusenfalt mer snygg än dem.

     Svara
   • weasel

     /  03/31/2019

    Vem som är snygg och vem som inte är snygg är ingenting som Pelling eller du eller jag kan slå fast.
    Detta eftersom det är en individuell och helt subjektiv bedömning och inte någon allsmäktig sanning. Det finns alltså inget facit. Lika lite som det finns ett facit och ett svar på frågan om gurka är godare än tomater.

    Min personliga åsikt är att Bush Thor är snyggare än Pelling. Men det är som sagt just bara min personliga åsikt och alltså ingenting som kan anses vara vetenskapligt bevisat.
    Och jag tror inte att förklaringen till KD ´s uppgång i opinionen ligger i att Ebba skulle vara 4 gånger snyggare nu än vad hon var för 9 månader sedan då KD fick fyra gånger lägre siffror.

    Svara
    • Ivar L

      /  03/31/2019

     Rent statistiskt går det i och för sig att ta reda på vem som enligt merparten är snyggare än en annan, eller vilken grönsak som flest föredrar. Vad det har med politik att skaffa är däremot rätt oklart.

     Utseende må vara subjektivt, men det betyder inte att det inte finns vissa utseenden som föredras mer än andra av en population. Vad gäller Busch-Thor vs. Pelling vet jag vem jag skulle tippa på i en skönhetstävling där man skalade bort de politiska signalsymbolerna. Men den håller jag för mig själv.

     Svara
     • weasel

       /  03/31/2019

      Helt korrekt, Ivar L .
      Det går självklart att finna ett svar på vem av Pelling och Bush Thor som majoriteten anser vara snyggast.
      Det har jag inga invändningar emot. Det som jag invände emot var att det vetenskapliga partiet så bergsäkert slog fast att Pelling var snyggare än Bush Thor på grund av att Pellings näsa har en snygg storlek och form. Och detta gjorde det vetenskapliga partiet utan att styrka påståendet med en enda vetenskaplig jämförelse mellan de två näsorna där det framgår att majoriteten föredrar Pellings näsa framför Bush Thors..

      Vad detta har med politik att göra får du fråga Pelling om… 🙂

    • Zooma in på den enorma näsan på wikipedia och säg mig ärligt en gång till att hon är snyggare än Pelling om du kan det! Och tycker du det bör du i min mening flytta i riktning MÖNA och börja flirta tjinonorna där!

     Svara
     • weasel

       /  04/02/2019

      Jag orkar inte zooma in på någon näsa, Martin, men jag kan helt ärligt säga dig att jag tycker att Bush är snyggare än Pelling.
      Eventuellt kan det vara så att Pelling har en snyggare näsa. Det har jag faktiskt inte ens funderat på, eftersom jag avser ett ”helhetsintryck” när jag skriver att jag finner Bush snyggare.
      Sedan är det ju så att det finns folk som finner anorektiker snygga, precis som det finns folk som finner övervikta i 250 kg-klassen snygga, så jag tror inte att du eller jag eller Pelling kan slå fast vad som är rätt och fel i det här fallet.

      Jag har hur som helst inga som helst planer på att rösta på Ebbas parti även om hon skulle vara 1000 gånger snyggare än den näst snyggaste kvinnan i universum.

     • Att du inte vågar zooma in på Ebbas näsa kan jag förstå. Det är en skräckinjagande upplevelse, inte som med Pelling, en underbar upplevelse. Men ok. Bra att du inte låter dig vilseledas av snygghet när det kommer till politik. Där är det absolut innehållet som räknas allra mest, precis som när man väljer partner, åtminstone för alla människor med alla hästarna i båset.

   • Fnordspotting har skrivit en bra summering om hur ”nationalism” först var ett verktyg för vänstern, eftersom nationen knappt existerade annat än för adeln som ville hålla reda på vem som vann. Senare blev det en högerfråga, när man vill hålla fast vi det som finns och inte gå mot ytterligare ”upplösning.

    ”Om högern, vänstern och nationalismen”
    http://fnordspotting.blogspot.com/2019/03/om-hogern-vanstern-och-nationalismen.html

    Svara
    • Ivar L

      /  03/31/2019

     Spännande tankegång men intellektuellt ofullbordad.
     Detta är t.ex. gravt felaktigt:
     ”Möjligheterna till att öka den kulturella entropin på det nationella planet är i stort sett uttömda”.

     Samhällen som Sverige är synnerligen segregerade så rent teoretiskt finns enorma möjligheter att öka den kulturella entropin (göra samhället stökigare och mer oordnat) så resonemanget håller inte.

     Men jag förstår lite vad han far efter. Tror entropiliknelsen mer är en rolig vinkel än något som håller för en heltäckande analys dock.

     Svara
     • Tycker entropi passar ganska bra när man ser till resultat. Huruvida det är medvetet är en annat fråga.

      Klart är dock att vänstern-liberalismen vill ta bort gränser och högern-konservatismen vill ha kvar dem. Alla gränser därmed skillnader skall bort: mellan länder, språk, etniska grupper, ålderskategorier, kön, medborgare och icke medborgare, lagligt och olagligt …

    • Fllruom att du bör byta till WordPress, så är du ute och seglar. Det du kallar liberalism och vänster är inte för folkets frihet och socialism längre. De är överbetalda karriärister på elitens sida, för sina egna previlegier och mot folket. Det finns inget frihetligt ben i deras kropp, heller inget socialistiskt, men det är klart att de älskar att du kallar dem för det. Det ökar illusionismen.

     Svara
     • Senior

       /  04/02/2019

      Kan du nämna ett fungerande socialistiskt land?

     • Sverige var ett land med hög nivå av socialism och hög funktion innan Palmemordet och korruptionen genom Novemberrevolutionen, som finns beskriven av Dan Josefsson på tuben.

      Därefter har Sverige haft högerpolitik, d.v.s. att allt mer pengar har flödat från folkets förmögenhet till fickorna på fåtalet. Landets politiker har sålt sig till det militärindustriella komplexet, krigshetsar, medverkar till imperialism och massmord och till världens i särklass mest reaktionära anti-demokratiska och kvinnoförtryckande sekt som någonsin existerat på planeten.
      Sveriges demokrati har de skickat till Bryssel.

      Folket röstar för detta, eftersom de är totalt hjärnförsmutsade av en media som ljuger dem rakt upp i synen dygnet runt.

     • I övrigt tror jag att du aldrig besökt något socialistiskt land, eller levt där någon längre tid, enbart fallit för storvulna repetitioner om dem via olika höger-fulmedier.

   • Kronblom

     /  03/31/2019

    Smaken är som baken fast jag är lite mer kräsen än min hund. Man kan säga som en gubbe i grannskapet sa, sätt en påse på huvudet och låtsas att det är ….

    Svara
   • Noger

     /  04/01/2019

    Enklast är väl att be Lisa om exempel på människor som hindrats av sin ”fulhet”?

    Svara
 9. MiT

   /  03/31/2019

  *https://www.facebook.com/tanktill/videos/2446261845444039/?__xts__%5B0%5D=68.ARA-Rf56T059_zdVQKQu69vDK_56V2fGyuTfgnErWBcFrVdORKrHeTO9_qldSv7q20ayhy4wq_khjjtj2gOxLCFJAQiZpR-DcWKT3hzK-niMH_RsBPY04UoHA8EIeeTpoyvI-3EWKlfG70Qpr-YF5UEGDj5ON1iASmquvIIZysGGrpM_kl0eptgjONl4CnL3cLA64Sdg_SmsE_n3bIQ7T3190lh1BxmZKO_pUiur93JBUYr0d0ECQPJPXWg7ddyKe3RH4w72e65PyTQbstEnLM7EnKGdkvvvwKkFZ9u1OjrARwNFvxv4C9T7pHsU8uiJBp3qXKcHt0MP2ehMVH-l0efnNL2WAyM56J9bCPyJ2_mAkgcmPucO_Sjcf-mWkA&__tn__=H-R*

  Svara
  • Motkraft

    /  03/31/2019

   Rätt otrolig propagandafilm.

   Man har alltså handplockat ungdomar från Vivalla och intervjuar dem… men inte i Vivalla! PR-byrån vill inte att vi ska kunna se Vivalla i bakgrunden för då skulle se att inte finns en enda ”svensk” så långt ögat kan nå.

   Sedan har man hyrt skådespelare, eller hittat politiska aktivister, som låtsas bo eller tillbringa tid i Vivalla. Tagit de mest blonda man kan hitta som givetvis ingen egentligen varken bor eller spenderar tid i Vivalla.

   Försök att hitta någon blond i denna rundvandringen i Vivalla centrum

   Hmm… eller kanske är skälet att propagandafilmen inte är filmad i Vivalla att filmteamet kände sig för oroliga på grund av våld och trakasserier? För sin egen säkerhet filmade på annan plats? Vore ju ironiskt att göra en propagandafilm om att Vivalla är säkert men inte våga filma den i Vivalla för inte är säkert 😉

   Svara
   • Vivallius kom ju i säkerhet till Kajana.
    Fast det visste han ju inte i dåtiden.

    Svara
  • Ivar L

    /  04/01/2019

   Rätt talande med klippet där mångkulturreportern står framför Vivalla Centrum och skall göra ”något kul”, vad väljer han då att göra? Låtsas att han är i slagsmål och boxas såklart! 😀 Inte ens han själv ser hur djupt attitydproblemen sitter.

   Svara
 10. MiT

   /  03/31/2019

  Svara
  • Gigas

    /  03/31/2019

   ”Men vi socialdemokrater har en annan hållning. Vi vill att EU:s pengar ska villkoras och ekonomiskt stöd ska bara gå till de länder som garanterar demokrati, fri press och rättsstatens principer.”

   Gäller det bara EU:s pengar eller kan de tänka sig att utsträcka det till att gälla svenskt bistånd också?

   Svara
   • Rikard

     /  03/31/2019

    Hej.

    ”EU:s pengar”?

    Våra pengar, skall det vara. EU har inte mer pengar än vad medlemsstaterna går med på att betala, och det är skattemedel från invånarna.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
    • Vi talar om partiet som tycker att du stjäl när du betalar för lite skatt – oavsett anledning.

     Svara
    • Gigas

      /  03/31/2019

     Helt rätt Rikard påpekande, det är allt för många som glömmer var pengarna kommer ifrån.

     Svara
 11. Nisse Hult

   /  03/31/2019

  Svenskt bistånd är en sak att diskutera. Ett parti som tydligt går ut och kräver att svenskt bistånd backas till 0,7% av BNP(BNI?) skulle få starkt stöd. 1 hel % är en lyx som svenska politiker kunde kosta på sig på 1960-talet då vi inte hade ”flyktingar” som kom hit och tog pengar från oss utan bara skänkte pengar över gränsen. Kanske visade svenska politikernas lyxbeslut att ”i norra europa finns ett land befolkat av snälla idioter som ger bort sin framtid” och att det är detta som gjort att Sverige drabbats så oproportionerligt hårt av migration jämfört med andra länder där politikerna nöjt sig med att ge bistånd enligt normen.

  På nyheterna nu är att ”kristna värden” ökar i populäritet. Kyrkorna är tyvärr för onödigt höga bistånd men det troliga är att ”kristna värden” faktiskt ökar som en demonstration mot den islamisering av Sverige som slagit så hårt mot oss de senaste 30 åren.

  Svara
 12. MiT

   /  03/31/2019

  Svara
  • weasel

    /  03/31/2019

   hahaha 😀
   Helt fantastiskt. Och framför allt logiskt.
   Calle har ju onekligen en poäng i att dialogen blir mycket bättre om man bara slutar tala med folk 🙂

   Svara
   • Ivar L

     /  03/31/2019

    Vi som läst vet ju att ”extrem” i det här fallet betyder kritisk i 9 fall av 10.

    Å andra sidan är ju gubben totalt ointresserad av dialog med människor som inte har status så vem bryr sig egentligen att han blockar folk med relevanta argument? Han svarar ju aldrig dem i vilket fall som helst om de inte är pk-journalister, viktiga politiker och affärsmän eller lismare.

    Bildt var tidigt ute med IT, men nu har han gått hela varvet runt och landat i samma slutsats som censursossarna. Om jag håller för öronen så finns inte folket som protesterar.

    Svara
    • hehe

      /  03/31/2019

     ”Bildt var tidigt ute med IT”.
     Vad menar du?
     Enligt mig var han sen med pekfingervalsen, ca 20 år efter att jag började arbeta med det.

     Svara
     • Ivar L

       /  03/31/2019

      För att vara politiker var han tidig med e-post, nyhetsbrev, twitter med mera. Hur man skriver har inget med saken att göra. Jag var också tidig med IT men är ingen tangentbordskung precis.

  • Så orden ”extrem tendens” ska komma från Calle i Moderaterna som utan tvekan år insyltad med självaste ”Dekorimamannen”?
   https://svenanerpalmemordet.blogspot.com/2013/03/na-na-vi-har-san-uppbackning-sa-ni.html

   Han är allt tragikomisk den där Calle.

   Svara
 13. elina

   /  03/31/2019

  Vad gnäller vi egentligen? I ett mångkulturellt samhälle finns olika språk, bröllopsseder, mat, kläder, barnuppfostran, sätt att umgås och jag är säker på att brottsligheten är lite olika också. Kanske tror man på tomtar och troll, Gud och andetalare. Vi ska ju enligt lagen skydda olika kulturer, det är det som sker med omfattande tolkverksamhet med mera.

  Med tiden kommer vi att ha ännu mer tydligt skilda bostadsområden, skilda skolor, skilda arbetsplatser, rättssystem…och de som kan har kanske stuckit till USA eller andra länder som på den gamla tiden då vi svenskar utvandrare från arbetslöshet mot ett bättre tillvaro.

  Integrera sig? Det går inte. Då dör ju de olika kulturerna och då finns det inget att skydda.

  Svara
  • … och ingen som röstar (S) ….

   Det blir – även med bara 10 miljoner personer – till att utnyttja hela ytan om vi skall kunna leva i fred. Stockholm, Göteborg och Malmö kommer att bli som Baltimore, Detroit, och Chicago.

   Svara
  • Senior

    /  03/31/2019

   Precis så Elina.
   -Och mångkultur är sedan 1975 inskrivet i den Svenska grundlagen.

   Svara
  • Det godtrogna folket kan inte tänka rätt i tre steg och låter sig hjärnförsmutsas, men du Elina kan tänka rätt i flera steg. Det är därför du har mer ansvar än de som blivit offer för fulmedierna.

   Svara
   • elina

     /  04/02/2019

    Mer ansvar ? vete f.. om jag kan bära ens det lilla jag kämpar med.

    Svara
    • Du är viktig eftersom du förstår saker bättre än andra. Du kan bli motiverad att vara deras hjälpande hand, vilket du var här nu, så att människorna kan förstå sin omvärld bättre. Du är en slags lärare. Du är därför viktigare än vad du tror.

     Du kan under en livstid påverka enormt många människor genom glasklara förklaringar som får dem insiktsfulla om hur fulmedia vilseleder dem med olika former av lögn genom att först bli mer sann, sedan förmedla sanningen på ett glasklart sätt. Detta kan sedan sprida sig som ringar på vattnet till fler och fler.

     https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/sanning/

     Läs och meditera på saken! Ditt inre kall kan komma i meditationen. I processen kan du även upptäcka ännu mer saker som t.o.m. kan bota dig från sjukdomar.

     Ditt liv kommer bli mycket meningsfullt och smärta kommer inte ha någon effekt på dig, bara bli en signal att lyssna på. Lycka till!

     Det du kämpar med kan ev. ha en enkel lösning. Fråga i din meditation och du ska få svar, eller fråga mig och jag skall fråga åt dig om du inte får svar.

     Svara
 14. Skall det vara ”blod” så får flickor
  a) sluta med skolgymnastiken
  b) gifta sig allra senast vid 15 års ålder.
  Sedan får man se till att de inte äter för bra och utvecklas för snabbt. Undvik allt som kan innehålla hormoner. Soja går inte alls.

  Jag har en ”Almanack” med folkloristiska och historiska sedvänjor, noter och recept (sammanställd av Charles Kightly). Texternas är från ”medeltid” fram till kanske 1800.
  För varje månad står till exempel att läsa hur en man eller kvinna född i det stjärntecknet är till karaktären, hur länge de kommer att leva och lite annat. Just dessa texter är från 1600-talets England. En pikant detalj är att ungefär hälften av exemplen säger när flickorna borde vara gifta (inget sägs om pojkar). Åldrarna varierar mellan 12 och 14.

  Fy bubblan, om man säger så.

  (Men vi talar om en kultur där vuxna män inte vet hur barn kommer till:
  http://helenaedlund.se/vagar-ni-lyssna-till-oss-nu/)

  Svara
 15. Senior

   /  03/31/2019

  ”En allt annat än välskött affär där inslagen av nepotism och girighet för att söka personlig vinning från flera av LO:s tjänstemän var av sådan omfattning att affären inte kunde genomföras inledningsvis.

  Kursgården, en av juvelerna i LO:s krona, ligger i ett attraktivt läge i Nacka i Stockholm med utsikt över inloppet till huvudstaden. Kursgården hade gått med stora förluster i flera år och LO började bli mer och mer desperata. Till slut dök Stordalen upp som en intresserad spekulant som var beredd till att betala det LO begärde. När detta blev känt på LO, att kursgården stod i begrepp att säljas, utlöste detta en febril aktivitet bland LO:s ombudsmän. Affären kom nästan att ställas in eftersom många höga LO-chefer helt plötsligt tecknat arrendeavtal på byggnader och torp som låg på fastigheten till extremt fördelaktiga villkor. Några 100- eller 1000-lappar per år för ett torp mitt i Stockolm i sjönära läge. Stordalen ställde in förhandlingarna när detta blev uppenbart och villkorade köpet med att LO städade ut allt detta innan förhandlingarna kunde återupptas.

  Allt tystades ner då det även fanns kopplingar direkt in i dåvarande LO:s styrelse.”

  -Inget nytt under solen, så går det till i stort sett i samtliga LO-förbund.
  De har sina ”kursgårdar” i Spanien och allt var det är, och åker ner på ”konferens” runt semestertider, allt bekostat av deras medlemmar…..

  [https://ledarsidorna.se/2019/03/swedbanks-kris-ar-folkrorelsernas-kris/]

  Svara
 16. MiT

   /  03/31/2019

  Svara
  • Ser fram emot svaret på frågan om vilka ”mellanformer” man hittar mellan ”extremerna” spermie och ägg!

   Svara
  • hehe

    /  03/31/2019

   Öl Stockholm – min favorit till mat.

   Svara
   • Kronblom

     /  03/31/2019

    Ja vad ska man med en tandborste till när det finns pilsner 😛

    Svara
  • ”Vanligt fôlk di begriper’t inte, va – man måste filtrera fulölen ordentligt!”

   Svara
 17. MiT

   /  03/31/2019

  Svara
  • Bara Morenius på twitter var värt min riksdagsobligation!

   Svara
  • Ivar L

    /  03/31/2019

   Sannolikheten att ”orten” vinner över salafismen och andra islamistiska rörelsers framryckningar är lika med noll med nuvarande styre. Något decennium till och de har gjort en fullständigt SSU/Malmö och tagit över makten helt och hållet. Vi kan se det i Storbritannien där många städer har muslimska borgmästare, en del klädda i bling bling som värsta hiphop-bossarna. Det är en parodi och ett hån mot hela Västerlandet att frivilligt försätta sig i denna situation.

   Svara
   • Ivar L

     /  03/31/2019

    PS Just salafister kanske inte är de som klär sig i bling bling men det är knappast några matkhavare en infödd britt vill ha i vilket fall. Vad står dessa människor för och vad vill de i Västerlandet? Tids nog kanske svaret kommer….

    Svara
 18. MiT

   /  03/31/2019

  Svara
 19. MiT

   /  03/31/2019

  Svara
  • Skeptisk

    /  04/01/2019

   Hon har ju rätt. Sysslolösa testosteronstinna unga män utan styrning, från en kvinnohatande kultur, är livsfarliga i ett civiliserat samhälle.
   I sin iver att framstå som god och härligt multikulti har man undlåtit att informera om vilka regler som gäller på vår spelplan. Har domaren sen satt sig på läktaren och glömt röda kortet hemma, är kaoset givet. Att någon ens kan bli förvånad längre.

   Svara
   • Senior

     /  04/01/2019

    Precis så.

    Svara
    • weasel

      /  04/01/2019

     Förklaringen till invandrares överrepresentation när det gäller sexualbrott skulle alltså ligga i att ”dom inte får det mottagandet som de skulle behöva” ?

     Är det jag som övertolkar eller menar hon att mottagandet borde bestå av kvinnor som VILL ha sex med dom så att dom slipper begå sexualbrott för att få det som dom behöver ? :/

     Svara
     • En del överlappning mellan grupperna som driver metoo och de som vill ha öppna gränser …

   • Ja! Och då kan man tänka ett steg längre och säga: Med tanke på hur dåligt det har fungerat i minst tjugo år, bör vi placera fler eller färre i den situationen? Med andra ord bör invandring ökas eller minskas?

    Man vill fortfarande inte säga B.

    Samma sak gäller för ”socioekonomiska faktorer” som förklaringsmodell: Vill vi ha fler eller färre sysslolösa bidragsberoende utan utbildning som mentalt ”inte bor i Sverige”?

    Svara
 20. Senior

   /  04/01/2019

  ”Ing2 utbildar ingenjörbataljoner med specialistkompetens att utföra kvalificerade fältarbeten för nationella och internationella uppgifter och skall nu kompletteras med en Grönsaksbataljon.”

  -Det finns redan en hel bataljon grönsaker i riksdagshuset, använd dem!

  Nu skall vi tydligen bli veganer allihop.

  [https://ledarsidorna.se/2019/04/sverige-ratificerar-fns-djurrattskonvention-kompletterar-januariavtalet-med-c-och-l/]

  Svara
  • ”Djur har rätt, så långt det är möjligt, att få veta vilka dess föräldrar är och få deras omvårdnad,”
   🙂

   Svara
 21. Ivar L

   /  04/01/2019

  Skådespelaren Alexander Karim har bestämt sig för att hjälpa Josefin Nilsson och vara en som ”tar ställning” så han kommer minsann tacka nej till att jobba med ”gubbslem”.
  https://www.svd.se/nilssonfilm-far-karim-att-nobba-gubbslem

  >>På sociala medier hyllar flera branschkollegor hans initiativ och på Instagram skriver artisten och musikalartisten Peter Jöback:
  ”Jag är med dig”, tillsammans med hashtaggen #jagtackarnej och #brinnförjosefin.
  Karim själv började sin måndag med att tacka nej till ett uppdrag av just nämnda anledning. Han bedömer att han kommer ha anledning att avstå ”goda 30 procent av allt som kommer att produceras”.<>Alexander Karim är för tillfället utomlands och spelar in en tv-serie. Han såg den uppmärksammade dokumentärfilmen om Josefin Nilsson på sitt hotellrum och med rödgråtna ögon började han skriva den debattext som också blev ett ställningstagande.<<

  Hyckleriet vet verkligen inga gränser. Det är nästan lite Kapten Klänningvarning här. Hans "rödgråtna" ögon kanske har helt andra orsaker? SÅn't där beteende imponeras jag inte av, snarare motsatsen, det gör mig misstänksam.

  Svara
  • Micke

    /  04/01/2019

   David Denick hade betydligt sundare inställning i morgonpasset, fast programledarna pressade honom! Han hade inte märkt något sådant på Dramaten och är det inte bättre att agera på plats än att stå på sidan och gnälla. Eller nått sånt…

   Svara
  • weasel

    /  04/01/2019

   I Karims debattartikel står det
   ” Nej, nu får det vara nog. Jag känner att det är dags att ta ställning ordentligt. Det är dags att tacka nej. Så det gör jag nu. Till branschen. Ja, jag kommer att förlora pengar på det här. Det vet jag. Min karriär kanske går åt helvete men nu får fanimej vara nog. ”

   Och det där stycket säger en hel del.
   Främst säger det mig att Karim tidigare har prioriterat ”pengar” och ”karriär” och på grund av detta har haft överseende med att hans chefer och arbetskollegor begår brottsliga handlingar .
   Det är ytterst tveksamt om Karim förtjänar de hyllningarna som han nu får på grund av att han typ 10 år försent har skaffat sig en ryggrad. Eller…åtminstone påstår att han har skaffat sig det. ( Själv skulle jag instinktivt och självklart tacka nej till att jobba för/med en kvinnomisshandlande våldtäktsman – och jag skulle göra det utan att sedan känna något behov av att skriva en debattartikel om det för att få lajkes och hyllningar. Jag skulle inte ens behöva jobba för/med dom i 10 års tid för att komma fram till att jag ogillar dom… )

   När Metoo och ”Tystnad tagning” höll på som värst med att måla ut var och varannan man som en kvinnomisshandlande våldtäktsman så trodde jag inte på dom. Jag trodde att det var någon slags false flag operation och jag trodde att det låg en helt annan agenda bakom.
   Detta trodde jag eftersom jag inte alls kände igen mig i den bilden av verkligheten som dom målade upp.

   Även jag kan ha fel och jag erkänner att jag hade det. Den verkligheten som dom målade upp var korrekt. Om man ser till deras värld och deras verklighet.
   Jag har jobbat på ett halvt dussin olika jobb/branscher under 21 års tid. Under dessa 21 år har jag aldrig behövt ta ställning till om huruvida jag ska ”säga ifrån” när det gäller kvinnomisshandel/sexualbrott utförda av en chef/kollega eller om jag ska välja att blunda för att det gynnar min lön och min karriär.
   Och anledningen till att jag aldrig har behövt göra valet mellan att säga ifrån eller blunda är….att det inte vid ett enda tillfälle har kommit till min kännedom att någon chef/kollega ägnar sig åt kvinnomisshandel eller begår sexualbrott mot någon anställd eller arbetskamrat.

   Saken är den att jag aldrig har jobbat på Aftonbladet eller TV 4 eller Dramaten eller någon annan PK-organisation. Jag har aldrig haft några arbetskamrater som tillhör ”kultureliten”.
   Jag har haft normala jobb , där de anställda har varit normala människor. Alltså sådana som aldrig skulle drömma om att ha överseende med en chef/kollega som våldtar eller misshandlar anställda.

   Tidigare trodde jag som sagt att den bilden som PK-kulturelitens målade ut av män under Metoo-kampanjen var i sämsta fall påhittad och i bästa fall ordentligt överdriven.
   Jag förstår nu att jag hade fel .
   Jag ansåg att PK-elitens verklighetsbeskrivning i Metoo-kampanjen var felaktig och överdriven, eftersom jag inte kunde relatera till den i min värld och i min arbetsmiljö. Men i PK-elitens värld så stämmer uppenbarligen deras verklighetsbeskrivning.
   I PK-kulturelitens värld så är det bevisligen väldigt vanligt att kollegor och chefer ägnar sig åt sexualbrott och kvinnomisshandel. Och det är tydligen även extremt vanligt att den misshandlade kvinnans kollegor väljer att inte ta ställning för sin misshandlade kollega utan håller käft för att det gynnar den egna plånboken och karriären.
   I bästa fall säger sedan den utsatta kvinnans kollegor ifrån 20 år efter det att misshandeln/sexualbrottet har pågått. Och för detta vill dom sedan bli hyllade ???
   Fy fan vilka vidriga karriärister dom är .
   Jag är jävligt glad att jag aldrig har jobbat i PK- branschen utan att jag alltid har haft jobb där det jobbat något sånär normala människor med både moral och ryggrad.

   Svara
   • Senior

     /  04/01/2019

    ”Arbetsplatskultur” kallas det för….
    På vissa arbetsplatser är det en ”löneförmån” att stjäla, på andra verkar det vara ok att bete sig som svin….

    Själv har jag uppenbarligen likt dig haft turen att hamna på arbetsplatser med vettigt folk.

    Svara
   • Micke

     /  04/01/2019

    Och känner man sig inte trygg på sin arbetsplats eller får gehör från ledningen så måste men väl byta jobb för sin egen skull! Förutom på Dramaten eller anan ”kultur” verksamhet.

    Svara
 22. Micke

   /  04/01/2019

  George Clooney tycker vi ska bojkotta lyxhotell som har kopplingar till Brunei, jag ska göra mitt bästa för att undvika dom…

  Svara
  • weasel

    /  04/01/2019

   Det blir ju jävligt svårt och komplicerar min tillvaro en hel del , men jag ska också verkligen försöka… 😀

   Svara
   • elina

     /  04/01/2019

    Jag har också avbokat alla lyxhotell och skall tälta i stället.

    Svara
 23. MiT

   /  04/01/2019

  Svara
  • Motkraft

    /  04/01/2019

   Så de blev erbjudna fri lejd, de som tog anbudet blev ”illa behandlade” och då stannade andra kvar för att se vad som händer? De hade ju fått veta vad som skulle hända, de som inte kapitulerar skulle bli beskjutna.

   Att fega IS-krigare höll kvinnor och barn som mänskliga sköldar säger mer om dem än om koalitionen.

   Med det sagt så är jag naturligtvis ledsen att oskyldiga barn drabbades. Och betvivlar inte att koalitionen också begått krigsbrott. Men det är inte ett dugg synd om IS-krigarna eller deras fruar. De visste alla vad de stödde och deltog i.

   Svara
  • Ständigt denna offermentalitet!
   Om inte uttrycket ”Oy vey” var upptaget av ”fienden” skulle man inte höra annat.

   Det är intressant att guden A är störst och mäktigast, och helt oförmögen att göra någonting.

   Svara
   • Senior

     /  04/02/2019

    ”Det är intressant att guden A är störst och mäktigast, och helt oförmögen att göra någonting.”

    Ja, det borde ju få normalt funtade personer att fundera lite på det där med religion…..

    Svara
 24. Ofrivillig svenska

   /  04/01/2019

  Själv saknar jag den tid som flytt, alltså tiden innan i princip allt & alla i Sverige och övriga Västvärlden började ägna all tid och energi åt att förhålla sig till islam på ett eller annat sätt. Vad hade inte Västvärlden kunnat (fortsätta) åstadkomma om vi ägnade vår tid, energi och våra tillgångar åt västerländska saker i stället för att ägna oss åt huruvida företeelse / terrorist x,y eller z företräder riktig islam eller inte ? Sådant kan väl de muslimska länderna ägna sig åt om de känner sig hågade, vilket de uppenbarligen gör, men varför slösa våra egna resurser på något som BORDE vara en ickefråga för oss ? Så jävla tragiskt.

  Svara
  • Senior

    /  04/02/2019

   Precis så.

   Om vi istället använde vår tid till att värna och utveckla de västerländska värderingar som tagit oss dit vi är idag skulle vi inte ens behöva fundera på det.

   Svara
 1. Gott nytt år! | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: