1 april varje dag del 45: Just det, det är 1 april varje dag i Sverige

Sverige är synnerligen bisarrt och riktigt sjukt på så många olika sätt och ingen sjukdomsinsikt verkar ens vara nära. Sverige styrs på alla nivåer av barn.

I Sverige:

Är årets jurist ingen jurist.

Är årets kvinna en 16-åring med flätor.

Har man föreslagit att samma 16-åring ska få Nobels fredspris.

Har man sagt att samma 16-åring ska bli statsminister. Minst.

Pratar ledande politiker och journalister nästan i tungor om samma 16-åring. För att hon skolkar från skolan och har en känd mamma och pappa som drar i trådarna i bakgrunden…

Blir årets salafist folkbildare. Eller det var nog tvärtom, årets folkbildare är en välkänd salafist.

Tycker man att en salafist, ”utbildad” i Medina, passar UTMÄRKT som anställd på fritidsgård. Det är mer fritidsgårdar som är lösningen på allt va?

Tycker imamer att schamponera håret på barn är samma sak som att man sexualiserar dem.

Tycker imamer att om barn schamponerar sig, sminkar sig osv är att de då ”framhäver sina behag” och att det är bättre att de döljer dem med slöja för att inte hetsa upp de muslimska männen. Man anser alltså att barn ”har behag”. Tror ni mig inte?

Kolla och lyssna själva då. Och då anses den här imamen ändå vara en av de mer ”moderata” så att säga. Jag funderar lite på hur lite mer radikala imamer då resonerar…

Anses 20-40-åriga fullvuxna män vara barn. Om de kommer från Afghanistan.

Är krig fred.

Är Slaveri frihet.

Är slöja på barn frivilligt. I alla fall enligt svensk imam.

I Sverige ska Brå återigen kartlägga kriminalitet. Sägs det. Jag tvivlar på att det kommer nåt användbart ur det EGENTLIGEN. Och det beror inte på att det inte skulle behövas utan behovet är skriande. Problemet är om man kan lita på det som kommer fram? Brå är ju liksom sen rätt många år tillbaka kända för att vara ett riktigt vänsteraktivistnäste som faktiskt helt öppet sprider hittepå och myter?

Jag tror att man kommer att försöka få den här kartläggningen ÄNNU mer utslätad än Brå 2005 är. I Brå 2005 gjorde man väldigt mycket för att få ner jobbiga siffror till hanterbar nivå genom att slå ihop väldigt mycket till stora klumpar. Man redovisar t ex inte land för land utan alla klumpas ihop till utrikes födda och utrikes bakgrund. Att man gjorde det kan ju bara vara för att få ner besvärliga siffror för vissa länder/områden eftersom det också finns länder/områden som är underrepresenterade eller har ungefär samma grad av brottslighet som svenskarna hade. Och då drar ju de ner gruppen invandrares brottslighet ganska ordentligt, Så överrepresentationen stannade vid 2,5 gånger svenskens. Vilket i sig är en grotesk siffra! Den ska ju givetvis vara samma som för svensken, allt annat är ju helt förkastligt!

Sen är det rätt ointressant med t ex överrepresentationen för samtliga brottstyper i en klump utan de intressanta är ju våldsbrotten och sånt som påverkar folks vardag ganska direkt. Om någon åkt dit för fortkörning i Korpilombolo spelar liksom ingen roll. Inte heller om någon blivit lurad på nätet i Sexdrega. Folk blir generellt inte otrygga av sådant. Så därför spår jag att Brås kartläggning kommer att redovisa överrepresentation för samtliga brottstyper i en klump för att försöka dölja en enorm överrepresentation vid vid vissa brottstyper, såna som påverkar folks vardag.

Fast frågan är om det kommer att hjälpa jättemycket att försöka klumpa ihop allt för att få ner siffrorna. Överrepresentation är ju ett mått som mäter hur en grupp förhåller sig till en annan. Brå 2005:s data kom ju från brott begångna mellan 1997 och 2001 och sen dess har ju Sverige ÖST in folk från just de områden som man vet är extremt överrepresenterade vid vissa typer av brott. Man har verkligen ÖST in folk utan minsta lilla koll på någonting, man vet inte ens vilka som kommit in. Man vet inte vilka som finns i landet.

Min bedömning är att den ökat. För att gruppen invandrare också har ökat kraftigt i förhållande till svenskarna sen 2001. Det ligger i begreppets natur att överrepresentationen då också har ökat. Och speciellt om ökningen har skett från länder/områden som man vet är kraftigt överrepresenterade. Vilket ju har skett i Sverige.

Men det kommer de såklart inte redovisa särskilt. Och speciellt inte land för land eller område för område i världen.

Och nu ev orsaker:

Lalalala, ”socioekonimoska faktorer” såklart. Det vet ju alla att om man är fattig och har det lite mer besvärligt så vill man våldta och begå sexualbrott! Hönan eller ägget, är det socioekonomiska faktorer som får en del folk att sakna spärrar eller är det avsaknaden av spärrar som får dessa att hamna i just ”socioekonomiskt situationer”? Så vilka har vi tagit emot då? Jo, folk som är i ”socioekonomiska situationer”…

Och vi har tagit emot unga män. I massor.

Men att det skulle vara VÅRAT fel att de är grymt överrepresenterade vid t ex sexualbrott köper jag inte. Alls. Inte ens som en mikroskopisk del av det hela. För vad ska då lösningen vara? Hur ser mottagandet som de skulle behöva ut för att de inte ska begå sexualbrott i en omfattning som är enormt mycket större än vad svensken gör? Att våra döttrar frivilligt lägger upp sig med benen isär? Ska vi tvinga dem att göra det så de stackars socioekonomiskt utsatta unga männen som kommer hit inte ska behöva våldta? Ska våra döttrar bära burka kanske? Sluta schamponera håret? Vad i vårt mottagande är det som triggar igång våldtäkter hos vissa? För det måste ju finnas något om man anser att vårt mottagande är en del av orsaken?

Holmberg vet EXAKT hur illa det faktiskt är. Hon VET att ingen har övervärderat risken utan att man tvärtom matat på med att det inte alls är nån skillnad mellan de som kommer och svenskar. Folk tror faktiskt på det trots att verkligheten säger nåt annat.

Det ovan som Holmberg sa i Rapport i lördags får mig att vara tämligen säker på att de kommer att göra allt som står i deras makt för att dölja hur illa det egentligen är. Igen. Men jag blir gärna positivt överraskad!

I Sverige gapar de som i 25 år varit tysta på Dramaten om att man inte ska vara tyst. Och enligt de som gapar så finns givetvis inte problemet hos dem själva utan hos ”samhället”. Och hos den vanliga hyggliga svenska mannen såklart. Men nu ska givetvis vissa försöka slå mynt av det. Man gör så i Sverige nämligen. Nu ska vissa sitta i varje tv-program och prata om hur tysta alla andra har varit hela tiden och överallt. Och hur duktiga de själva NU minsann är när de säger att de ska tacka nej till uppdrag osv. Nu alltså. De tackade inte nej 2004. Inte 2009 heller. Utan 2019, NU minsann! Nu ska de visa hur man ska göra! Efter att de berättat för så många som möjligt hur duktiga de NU ska vara. Är ju såklart onödigt att bara göra om ingen vet om det. Då kan man ju inte slå mynt av det på nåt sätt…

För om Brå:s rapport kommer att visa hur det faktiskt ser ut (vilket den inte kommer att göra…), vad ska såna som t ex Morgan Alling livnära sig på då? Han livnär ju sig på att flyga land och rike runt och föreläsa om hur svenska män är skit på jorden eftersom han egen farsa var det? Vad skulle då hända med alla organisationer som håvar in miljoner på att gapa om att svenska män är värsta avskummet på jorden som har orsakat allt från digerdöden till skoskav? Osv. Problemet är ju att man i Sverige byggt upp en hel industri som lever på att man just INTE redovisar hur det egentligen ser ut.

Varför har ingen annan gjort som t ex Gefle Dagblad gjorde för några år sedan, kollade hur det såg ut på olika jourer runt Gävle? Vilka som bodde där och varför? Det var fullbelagt på varenda en och man bedömde att ca 75% av dem bodde där pga av hedersmotiv. Inte så mycket för Alling att åka runt och föreläsa om direkt. Men de jourer som han brukar föreläsa för borde ju känna till hur det EGENTLIGEN ser ut och då vara hederliga nog att säga detta till honom? Men det gör de nog inte. Eftersom de flesta drivs ideologiskt av såna som anser att den svenska mannen är värst i hela världen…

Man vill inte komma åt nåt problem överhuvudtaget för om man verkligen ville det skulle man inte febrilt låtsas som om det är nåt vanligt som kan drabba vem som helst var som helst. För så är det inte.

Kanske inte har direkt med Sverige att göra men…

Jag förstår inte, vad ska hon få det för? För att hon tagit på sig en slöja och därmed samtidigt gjort massiv reklam för förtryck? En annan sak jag undrar lite över i samband med detta är hur många ledande muslimer som tog av sig sin slöja i solidaritet med de mördade vid terrordådet i te x Köpenhamn? I Paris? Nice? Manchester? Stockholm? Bryssel? Var det många som tog av den då…?

Nåja, hon konkurrerar ju med 16-åringen som är Årets kvinna i Sverige så hon är ju totalt chanslös ändå.

Sverige alltså.

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

37 kommentarer

 1. MiT

   /  04/01/2019

  På tal om dagens datum 😛

  *https://www.facebook.com/FoxRageFishing/videos/1990487524395541/?__xts__%5B0%5D=68.ARD3SQndsFczHjsRy6jvcYluKFrX_2NHMDoF9ezvzpxj5-WAeWqGY3yCm5ZN76YTzxkAAFMFYyduo2AvsibtY9tsJ2OUhGeLTT8W6-K9tLVWnKLkOr8K-vlRVldnSgV3E1qszyyruXsKfYufiSqhVR9MMMsN8SO_et6zq1s6rzHCsiSaTxKvDuJTzd3RG4ERNpEzCGrSyl4o3neKQfofBcGRh_c0re8cwLnq7ejvBOVd6T9hEMWqbbt0boXT8mdPWYVkzvyKEfVof6oNeIPNCRoNI1VXzgn6YORkNfUTDRgDDQVYeEjWXHkbHSWcYuDvjxtyTaUBcfPEm08ZhP2s4jDMKfyowehCLV2Zo2MfjWrcOCmjB9V_-Z-Cz96bi641MC2xHlThvvhaddk80hA6O1xAjSg_Bejz4bqUTM5SIbtVFqYC3MAgKvhUq1O4VIM2XVzubaf_mIYRgQDDW-TBTiJv28EMyj8GrTLrnx8aKsXuR9xfyezKQIeEWTtmM7No6X8_2U5n6iwUgZOmwRZx5MK2ayi3euhqPA&__tn__=H-R*

  Svara
 2. MiT

   /  04/01/2019


  *https://www.facebook.com/stefanlofven/photos/a.649223008451930/2863056127068596/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARDugOwpeE632VoydcK6-uDUGUbHx5UmucYNwRTsyZFr8NkALoes-BE-QD-BKH2bEGx7zuo68vK-uvyl8i7_M3-5d2ipDwKxuZlsce3MFTs3rL5I0PM1T3FYIdyuGiu9Hr8mKowl-Yg-Mhgb3USwDgsvFlFztn6rf3CC4qSTbMBjSkB5y4XRt6qofHJGt3YGbMwzDJ1hiDdvksbFfcPeS0gDy3bHbhZJ87Z5r7LF_371SCqtVI0DyJi_2BCohgperXyqgjSlYbLO5eRRnIhU3iTjLFsxwx5KUCJnLYkWF4XsSRgdjIvgJGKbfgGnMolEeTDslLjaUPtG8LbhoRmjhYBKTHRj7tWKoAgOweI35S1AnrpS&__tn__=-RH-R*

  Svara
 3. Fast oavsett vilken tomte som får Nobels fredspris så bestäms det väl i Norge? 🙂

  Svara
  • ”Stortinget har idag sammanträtt och utsett Kosygin till Miss World.”
   – Glaset i Örat, 1973

   (Det var Kissinger som vann det året.)

   Svara
   • Kronblom

     /  04/01/2019

    Trodde det var Kiss-Inger. Hon är mest känd i nutid för att ha kissat i sängen på ett hotellrum i Moskva. 😛

    Svara
 4. Skall man vara positiv så kan ”det mottagande som de skulle behöva” betyda vad som helst.

  Till exempel:
  ”Välkommen till Sverige.
  Sköt dig, lär dig språket, skaffa utbildning, skaffa jobb så kommer du att klara dig bra.
  Snattar du en dajm åker du ut.”

  Svara
 5. MiT

   /  04/01/2019

  Ja jävlar i det…

  Svara
  • https://samtiden.nu/2016/02/inte-terrorist-men/

   Svara
  • Nisse Hult

    /  04/01/2019

   Alexandra beaktar inte sin grekiska historia. Det är nu ca 100 år sedan muslimerna brände ut grekerna (kristna) ur Turkiet. (Smyrna-Izmir episoden). Det är ju lite som med Sverige och Ryssland. Ryssland har nu jagat Sverige i 400 år med varierande intensitet och på samma sätt jag islam kristenheten med varierande intensitet.
   Mycket av oron för muslimer är ju att så fort ”islam” kan sägas ha en majoritet av folket bakom sig så tar dom hela makten och implementerar sin syn på tillvaron stenhårt. Och det finns ingen väg ur problemet.
   Många av dom som flytt till Sverige har ju flytt från islam konkret och nästan alla har flytt ifrån islamska samhällsbyggen men tyvärr har inte alla förstått det och lämnat religionen hemma.
   (Klippet från ”Belinda Olsson” ovan.)

   Svara
  • Pether

    /  04/02/2019

   Noterar att bilden på Sofies kommentar är utcensurerad av Twitter för ‘känsligt material’, den fascistiska vänsten har varit i farten och anmält.

   Svara
  • Herpderp

    /  04/05/2019

   ”bara att ringa upp o fråga”. Undra om det gäller jämt. Ring upp Åkesson

   ”Är du rasist?”
   ”Nej”
   ”Nazist då?”
   ”Nej”
   ”Man fascist åtminstonde?”
   ”nope.”

   Klart och betalt!

   Eller Swedbank, har dem tvättat pengar åt diktatorer, bara ringa upp och fråga.

   Plagiatour är fan en levande självparodi.

   Svara
 6. MODERATERNA HAR RÖSTAT EMOT ATT STUDERA GÄRNINGSMÄNS HÄRKOMST I MÅNGA ÅR
  https://samtiden.nu/2019/04/moderaterna-har-rostat-emot-att-studera-garningsmans-harkomst-i-manga-ar/
  ”Nej från alla utom SD i december 2017

  I justitieutskottets betänkande 2017/18:JuU1 reserverade sig Adam Marttinen (SD) när de andra partierna säger nej:

  ”För att effektivt arbeta mot brottslighet är det viktigt med detaljerad kunskap om var och hur den tar sig uttryck. Som ett led i detta vill vi ge Brå i uppdrag att utföra en ny rapport om invandrares brottslighet. Dessutom ska Brå ges i uppdrag att offentliggöra den statistik de samlar in i en statistikdatabas så att var och en själv kan ta ut relevant statistik för att kunna bilda sig en uppfattning om samhället vi lever i.”

  Votering om denna reservation ägde rum i kammaren 6 december 2017:

  44 ja-röster från SD-ledamöter och 263 nej-röster från S-V-MP-M-KD-C-L-ledamöter till att ge Brå uppdrag om att studera invandrares brottslighet.”

  Svara
 7. Rikard

   /  04/01/2019

  Hej.

  Jag undrar om de skattebetalda propagandamakarna och yrkeslögnarna på BRÅ verkligen tror på förklaringsmodellen ‘socioekonomiska faktorer’?

  De två grupper som är fattigast, mest diskriminerade och mest utsatta för brott är troligen fattigpensionärer och funktionshindrade. De är också de som, vågar jag påstå, är de grupper som minst ofta begår brott. Om social och ekonomisk utsatthet utgör den grundläggande och bakomvarande orsaken till kriminell livsstil, torde just dessa två grupper vara exceptionellt vanliga förövare – åtminstone av tillgreppsbrott och andra brott med ekonomiska motiv.

  Är det så? Nej, det är det inte. Hypotesen och förklaringsmodellen är båg, rakt upp och ner – om inte ras (eller etnicitet, men i ett land där man öppet kan ägna sig åt ‘kritiska vithetsstudier’ kan det inte vara kontroversiellt att tala om negrer, zigenare, araber, och afghaner [våra mest kriminella raser] som raser istället för etniciteter, folkgrupper eller kulturer) tas med. Dessutom: om de flesta invandrare är flyktingar i behov av försörjning av oss svenskar då de är medellösa när de anländer – varför sjunker inte kriminaliteten i gruppen väl de får leva på vårt arbete?

  Nej, det är lögner. Socioekonomiska faktorer är inte seriösare än andra konspirationsteorier och. Akademiserad mytomani, precis som ‘mörkertalet’.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
  • elina

    /  04/01/2019

   Kan man som fattigpensionär få frikort på stöld och liknande? Det är ju väldigt socioekonomiskt att ha arbetat sedan 12 års ålder men ändå inte riktigt få pensionen att räcka för det man vill konsumera. Kanske borde vi alla med samma socioekonomi anfalla närmaste affär tillsammans. Vi kan antasta alla snygga killar också, eller? Vad skulle de kunna göra mot 250 000 elaka pensionärer, de flesta kvinnor?

   Svara
  • Vad sägs om ”sluta plocka in fler till gruppen ‘unga män som garanterat kommer att hamna utanför samhället'”?

   En fjärdedel av skolbarn och -ungdomar (6-16) lär vara födda utomlands. Det finns att bita i även med ”inhumana” migrationsnivåer.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  04/01/2019

   Jag hade gärna sett mupparna förklara varför vissa andra kulturer/etniciteter i Orten är underrepresenterade trotts att de bor på samma plats och verkar inom samma socio-ekonomiska skikt.

   Den utredningen kommer väl samtidigt med rapporten om hur toxisk femininitet är skadlig för det svenska samhället och hur miljoners skattekronor kommer satsas på att ända kvinnonormerna.

   Any second now…

   Svara
   • Motkraft

     /  04/02/2019

    Jag vet inte om var de som kom under Jugoslaviska krigen eller en tidigare våg, men vet att det rapporterades från mindre orter med flyktingförläggning att en grupp av flera på förläggningen utmärkte sig vad gällde inbrott och annat otyg.

    Det var folkgrupper som geografiskt bodde väldigt nära varandra men ändå skilde sig vad gäller kulturer. Kulturer skiljer sig vad gäller att begå brott, klantänkande, egoism, empati och annat. Om ser till grupp, sedan avviker naturligtvis individer i gruppen.

    Svara
    • Kronblom

      /  04/02/2019

     Tidigt 90-tal, serber mot kosovoalbaner, som en UFC maraton. Det kom ganska få från Slovenien och Kroatien jämfört med de förstnämnda.

     Svara
 8. En annan

   /  04/01/2019

  Ja men då är det väl bättre att låta försäkringsbolagen, både Svenska och utländska, analysera utvecklingen och sätta sina statistiker och jurister att rangordna alla inblandade, från sannolik våldtäckare till sannolik utsatt. Om det statistiska underlaget är det samma, borde det ge ett underlag till myndighetsagerande som är rensat från falsifikationer såsom sociala funktionsvariabler, eller tänker jag fel?

  Svara
 9. Gorby

   /  04/01/2019

  Detta har Polisen tid med…
  Tydligen tredje gången hon får besök av Polisen.

  Svara
  • Rikard

    /  04/01/2019

   Hej.

   På tal om lata och fega poliser, var det ja.

   Så detta är i allmänhetens tjänst.

   För att citera en gammal polare som var kåkfarare innan han skärpte sig:

   ”Snuten är inge annat än statens gäng”

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
 10. Gorby

   /  04/01/2019

  Svara
 11. Ofrivillig svenska

   /  04/01/2019

  Hej. Vad gäller BRÅ:s kommande undersökning finns det väl ingen anledning att inte frukta det värsta. Av egen erfarenhet kan jag säga att även de mest obalanserade västerländska män inte kommer i närheten av den så omhuldade importen vad gäller våld av alla slag och så var fallet redan tidigt nittiotal. Angående Dramaten-gate eller vad det kommer att kallas så var det allmänt känt i mitten av samma nittiotal & flera år framåt att löpsedlar / skriverier / skvaller om kändisar som löd ”våld i hemmet” handlade just om Örjan Ramberg medan ”fylla och/eller våld på allmän plats” handlade om Thorsten Flinck (ibland även Mikael Persbrandt). Huruvida det var sant eller falskt vet jag inte men det var så snacket gick utanför de närmast sörjande varför det inte bör ha varit helt okänt inom kretsens kärna så att säga. Angående Nobels fredspris bör ju ingen tilldelas det förrän Oppenheim tilldelas det postumt. Litteraturpriset har ju för övrigt också varit fullkomligt under isen i många decennier.

  Svara
  • Ofrivillig svenska

    /  04/01/2019

   PS Förbannade stavningskontroll; Oppenheimer skall det vara ! DS

   Svara
  • Som minst kan vi väl gissa att det blir en enda stor kompott av ”utrikes födda”.
   Afghaner, Syrier och diverse Nordafrikaner blandas hej vilt med Indier och Kineser. Då får man låg överrepresentation på kanske 2,5.

   Svara
 12. MiT

   /  04/01/2019

  Svara
 13. MiT

   /  04/02/2019

  Svara
  • Senior

    /  04/02/2019

   Inte alls, jag tycker dessa kommunister och socialisters false flag blir mer och mer genomskinliga för varje dag som går.

   Svara
 14. MiT

   /  04/02/2019

  Vad tror ni, är det bara en ”felhörning” och hon menar astronomi? Jag är tveksam till att reportern hörde fel med tanke på att kosmetika nämns samtidigt…

  Svara
  • Motkraft

    /  04/02/2019

   Är rättat, står nu ”astronomi”. Men undrar om hon inte egentligen sa och menade just ”astrologi” men att det blev för pinsamt för webbredaktionen och Matilda Ernkrans själv 😉

   Sedan så kan man tycka att Matilda Ernkrans har en stereotyp syn på det kvinnliga könet om hon tycker att ”kosmetika” är sättet att locka fler kvinnor till att studera ämnen inom naturkunskap.

   Svara
 15. elina

   /  04/02/2019


  Sannfinländarnas valfilm är något extra.

  Svara
  • Vill minnas att Mohammed Omar sade att nutidens propaganda (ett ord jag använder neutralt) bör vara i form av serier, filmer och datorspel.

   I den här filmen ser jag saker som kunde vara klippta direkt ur Hitman, The Punisher och God of War.

   (Och Tolkien gjorde helt rätt när han byggde sin alviska fonologi på finskan!
   Det känns som en modern mem-version av ”Þungur hnífur” är nära förestående.)

   Svara
 16. Senior

   /  04/02/2019

  Fundera lite på detta.

  ”Det är hinder i form att han kan råka illa ut.”

  Det gäller alltså en terrorrist som har planerat dåd i Sverige. Hans utvisning hindras eventuellt av att han kan råka illa ut…….

  -Alla hans tilltänkta offer då?
  Riskerade inte de ”att råka illa ut”?
  Riskerar vi inte att framtida tilltänkta offer råkar illa ut om han får stanna?

  Här vägs alltså en terrorrists risker att ”råka illa ut” mot alla hans tilltänkta offers risker att ”råka illa ut”, och man menar på allvar att terrorristen skall få stanna.
  -Så mycket är alltså vanligt folk värt mot en terrorrist……

  Nu är det inte bestämt i hans fall, men det finns otaliga exempel på återfallsförbrytare som får stanna i Sverige och begå våldsbrott för att ”de riskerar råka illa ut” i sina hemländer.
  Det är väl troligen så att de straffas för de brott de begår i sina hemländer, hårt, till skillnad från det svenska rättsväsendet som hellre ser att svenskar fortsätter ”råka illa ut”.

  [https://www.expressen.se/gt/terrormisstankt-man-ska-utvisas-fara-for-rikets-sakerhet/]

  Svara
 17. Ofrivillig svenska

   /  04/02/2019

  Hej. Först en text kopierad fr. NB nyhetsbyrån:
  Polisen i Varberg larmades om en trafikolycka på tisdagseftermiddagen. Bråk skall sedan ha uppstått efter det att en av de inblandade hade blivit aggressiv mot andra inblandade i olyckan. Det slutar med skottlossning mot polisen.
  ’En av parterna går ur bilen och går fram till den andra parten och sparkar in dörren. Han börjar sedan misshandla den personen’. Det säger Varbergs-polisen. Ett vittne skall sedan ha försökt stoppa misshandeln, men blev då själv attackerad. Detta rapporterar GT.
  Ytterligare en polispatrull kallades till platsen och när den kom fram tog gärningsmannen fram ett vapen och riktade det mot polisen. Därefter avlossade han ett skott men bommade och polisen tog skydd. I det läget besvarade man inte elden.
  Den misstänkte mannen riktade sedan upprepade gånger sitt vapen mot polisen på plats. Avståndet var cirka tio meter mellan polis och den misstänkte mannen. Flera patruller ryckte ut till platsen. Även en helikopter sattes in. Skytten tog sig till ett intilliggande järnvägsspår.
  Han lade sig vid rälsen för att få bra uppsikt och fortsatte att rikta sitt vapen mot polisen, som fattade beslut om en så kallad särskild händelse och en förhandlare kallades till platsen. Det blev dock aldrig någon förhandling. Mannen avlossade ytterligare skott mot poliserna, men utan att träffa. Då besvarades elden.
  Gärningsmannen träffades i ena armen och kunde omhändertas. Han misstänks nu för försök till mord och en förundersökning har inletts.
  Christopher Jarnvall.
  Själv tänker jag följande: enligt MSM har vi aldrig varit tryggare, inga skillnader i våld mellan nutiden och tidigare existerar osv. Då undrar man ju om samma MSM som hade månadslånga följetånger om allt fr. Mattias Flink, Stureplansmorden etc., för att inte tala om tidigare m. Clark Olofsson, alltså erkänner att de i decennier har mörkat alla former av ”storbråk”, sprängningar, skjutningar, ”road rage”, överfalls- & gruppvåldtäkter (minns de s.k. Stureplansprofilerna !) m.m. som de nu ju faktiskt motvilligt skriver små notiser om ? Eller ska de både äta & spara kakan genom att hävda att de alltid rapporterar korrekt om allt av vikt samtidigt som ”det har alltid varit så här, det är gammal svensk tradition” ? Hur fan kan de få ihop det ens för sig själva ?!

  Svara
 18. Gigas

   /  04/04/2019

  ”Ett aprilskämt om att en ny riksbibliotekarie utsetts blev uppläst i Kulturnyheterna som en riktig nyhet. ”Det är pinsamt förstås”, säger Kulturnyheternas projektledare Anders Silvergren Blåder.”

  https://www.medievarlden.se/2019/04/aprilskamt-blev-nyhet-i-kulturnyheterna/

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: