Påskdyrkare

Ingen har ju missat terrordådet på Sri Lanka, en synkad attack mot flera olika mål nästan samtidigt. Rätt fort kom det ju fram att det handlade om självmordsbombare och man identifierade någon eller några av dem. Och nej, det var inte pingstvänner eller liknande som var arga den här gången heller.

Man gör allt för att tvätta bort ett visst ord, när SVT rapporterade om dådet så informerade man om att det fanns olika minoriteter i landet som t ex buddister och kristna och man drog upp Tamilska tigrarna som man uppenbarligen hemskt gärna ville skulle ligga bakom. Men man undvek NOGA att nämna en viss grupp. Som vanligt när det gäller viss terror. Då är inte vilka som ligger bakom särskilt viktigt.

Däremot är det väldigt viktigt när det var en högerextrem terrorist som på Nya Zeeland. Då är det så viktigt vem som låg bakom att statsministern i Sverige kallar till presskonferens om terrordådet på Nya Zeeland. Då tyckte SVT att det var jätteviktigt vem som låg bakom.

Men det är inte bara svenska politiker och svensk media som gärna blir väldigt nödiga och måste rusa på toaletten när det händer ett terrordåd som det på Sri Lanka. Även höga politiker, ja faktiskt så höga att en av dem har varit den mäktigaste personen på jorden och den andra var minister till den dåvarande mäktigaste mannen på jorden. Jag pratar såklart om Barack Obama och Hillary Clinton. Efter dådet på Nya Zeeland så var de väldigt noga med att peka ut vilka offren var och beklaga sorgen för dem.

Klarspråk vilka som var offren där. Inga problem att säga ordet ”muslim community”, det bara flyter fram över tangentbordet. Inte heller några problem med att säga att det var en högerextremist och att deras mördande hat måste stoppas. Helt rimligt från Obama och Clinton.

Hur ser det ut efter Sri Lanka då? Där ju attackerna riktades rakt mot kristna som firade påsk? En president i USA, där man ju svär trohetseden på bibeln, borde ju inte alls ha några problem att säga att kristna drabbades av ett terrordåd som tydligt var riktat mot dem? Ungefär som man gjorde vid Nya Zeeland när det var muslimer som var måltavlan och högerextremist som låg bakom?

Nepp, det går inte alls. På Sri Lanka var det ”påskdyrkare” som drabbades av terrordådet.

Samma med Hillary Clinton, hon klarar inte heller av att säga att kristna attackerades på Sri Lanka i ett terrordåd. De kan inte ens säga det. Hon är inte heller så intresserad av att säga vilka som låg bakom och som därmed också ska fördömas. Hon skriver inte att deras mördande hat måste stoppas.

Den här enorma rädslan att inte våga säga att det är kristna som drabbats av islamisk terror är bisarr. Är ju inte bara Obama och Clinton utan gäller ju svensk media och svenska politiker lika mycket. Man får så bråttom till toan så fort det handlar om islam och nåt negativt att det blir fartränder på golvet.

Hörde ett inslag på SVT rätt tidigt om terrordådet på Sri Lanka och programledaren pratade med Hans Brun (har jag för mig) och programledaren kämpade rätt hårt för att det skulle vara de Tamilska tigrarna som låg bakom. Brun sa ”troligtvis inte” och pekade på att det troligtvis var ett islamistiskt dåd. Programledaren försökte desperat med en ny vinkel på samma sak, man ville ju så gärna att det inte skulle vara nåt med islam inblandat, och Brun sa att målen den här gången pekade på att det INTE var Tamilska tigrarna utan jihadister.

Efter dådet i Paris såg det ut sådär i SVT.

Varför är man så livrädd så fort islam är inblandat? Tror man inte att folk ska notera att att det i Paris i allra högsta grad hade med islam att göra? De skrek ju ALLAHU AKBAR ffs! Tror de inte att folk ska få reda på att det faktiskt var islam som var inblandad igen på Sri Lanka?

Eller tror SVT och övrig svensk media att om de faktiskt bara säger som det är så kommer folk i Sverige förvandlas till dreglande grottmänniskor som med träklubban ger sig ut på muslimjakt?

Eller varför håller man annars på så här? Man sitter ju bara och väntar på att de, och övrig svensk media, ska dra igång desinformationsapparaten så fort något sånt här har hänt? Man sitter ju och slår vad med sig själv om hur lång tid det tar?

Man sitter och slår vad med sig själv om när första artikeln om hur islamistiskt terrordåd kan riskera att drabba muslimer. Och jo, den första på det bisarra temat efter Sri Lanka stod SvD stolt för, i alla fall den första jag såg.

När högerextremister attackerar muslimer så är det synd om muslimer och folk ska skydda moskéer med mänskliga ringar, vanliga kvinnor tar på sig slöjor i solidaritet osv. Man har heller inga som helst problem med att säga att det var högerextrem attack. När muslimer attackerar kristna (som t ex Sri Lanka) så är det också synd om muslimerna som riskerar att drabbas pga av terrordådet och man får krama ur reportrar och politiker vilka som låg bakom. Det är något ruttet här.

Vet ni, att i stället för att rapportera rakt och ärligt om det som sker, alltså även om islamiska terrordåd, och alltid omedelbart dra igång vad som kan klassas som rena desinformationskampanjer kommer inte att få folk att bli mer positivt inställda till migration från muslimska länder utan snarare tvärtom. Jag lovar.

MVH

MiT

Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

57 kommentarer

 1. MiT

   /  04/22/2019

  Så trovärdigt… 😛

  Svara
  • weasel

    /  04/22/2019

   Helt fantastiskt.

   Om nu ”kopplingen till Sverige” var så viktig att det var den som fick Löfven att hålla en presskonferens så….undrar man ju lite över två saker :
   1. Hur kommer det sig att löfven inte med ett enda ord nämner den enormt viktiga kopplingen i sitt tal ?
   2. Om nu presskonferensen berodde på ”kopplingen till Sverige” , hur kommer det sig att Löfven svarar ”Jag har ingen aning om motivet” när en journalist efter Löfvens tal ställer en fråga om ifall attentatet i Christchurch var en hämnd för attentatet på Drottninggatan ?

   Sen finns det en tredje sak man undrar över ;
   Är det ens möjligt att bli en större hycklare och och en mer ryggradslös PK- idiot än Joel Stade ?

   Svara
  • Båda verka ha varit falskflagg-operationer. Sri-Lanka vet jag inte än. Vilka som närt och skapat terrorn vet vi dock. Usrael.

   Svara
 2. MiT

   /  04/22/2019

  Svara
 3. Q-Ken

   /  04/22/2019

  Det märkliga är väl också att man aldrig hör några muslimska företrädare ta avstånd från set som sker.

  Fast läget är bra underlig just nu:
  De som vurmar mest för miljön är också de som orsakar mest utsläpp.
  De som är feminister är också de som mest högljutt försvarar de värsta kvinnoförtryckarna.
  De som borde vara tacksamma för den hjälp de får uttrycker detta genom att kasta sten på ambulanser.

  Ett tokland helt enkelt!

  Svara
  • Havre flarnstad

    /  04/23/2019

   Det gör man när man besöker en stor mainstream moské med svensk tolkning.

   Blev helt chockad vid mina ”studiebesök” men mest hatade av alla grupper är helt klart salafisterna.

   Sen står det en del knäppa saker i koranen men med tanke på när den skrevs samt gammla testamentet. Samma sak där normala mainstream muslimer vill o försöker inte leva som profeten för tusentals år sen.

   Ja förutom wahabism, salafism och olika små extremistsekter som ungefär som de skogstokiga milis frikyrkorna i USA

   Svara
 4. weasel

   /  04/22/2019

  Attentatet mot fredags-dyrkarna i Nya Zeeland var ju inte bra. Och Breiviks attentat var ju inte heller bra. Främst då eftersom dessa dåd riskerar att drabba nationalister . De två attentaten ( där förresten, inom parentes , över 120 människor dog ) riskerar ju att piska upp en hätsk stämning mot nationalister och öka nationalismofobin .
  Och det är ju verkligen fruktansvärt.
  Eller hur, SVT och SvD ?

  Apropå dubbla måttstockar ;
  Ett lika bra exempel som Obama/Clintons twittrande är F!`s partiledare Gita navabi .
  Hyckleriet blir aldrig tydligare än om man jämför hennes twittrande om Christchurch / Sri Lanka.

  https://nyheteridag.se/fi-ledaren-efter-daden-i-sri-lanka-ingen-fods-till-sjalvmordsbombare/

  Svara
 5. lensof

   /  04/22/2019

  Danmarks rikaste man förlorade tre av sina fyra barn i attentatet. Och den danske statsministern avbröt sin påskledighet.

  Då hjälper det nog inte hur mycket den svenska regeringen försöker förminska eller göra om attentatet. Politiken i länderna runt omkring oss kommer definitivt påverkas och antagligen inte på det sätt förnekarna önskar sig.

  Svara
 6. Jans

   /  04/22/2019

  Undrar varför islamisterna attackerade just kristna? Huvudmotståndaren om man får tro medierna verkar ju vara buddhisterna. De är dessutom många fler och mycket mer dominerande.

  Svara
 7. MiT

   /  04/22/2019

  *https://www.facebook.com/Politiskt.Inkorrekt/videos/814894118880058/?__xts__%5B0%5D=68.ARDh4ibRIU56wOJMSZ_ozUhxDuKlBWJtXnvCby59tcSpUa4YSg5RPvuzmxeGOh1SHKfvVktZoaMi0Jh9QYxno1f37Ei8WsKK_hw-m-OOV0XcM7r8creYiH8Falu3jfE_s0PiM74iFOzN8MNTEGb6txKVC5VgMXvSRCQUgNLIOzgJ4J9o0Kqt3IJhphR–dpUq4HEOxwXssm972g0LTEOs2jR0ni6tesxr0eVx4LyCt_yJSdE0_LxTa7lA_0K5QUY6skHxjVDnBNEMKURDLLze-FtvcMUbMVtSLtQKny2kTmXctS6s1bXFsKp4KaX_r-AN79ywP-XplWy55CZs_NQUXLmZdQDbukDUIymYzyZT6pT2VkiEbYPU8i2u-cy&__tn__=-R*

  Svara
 8. MiT

   /  04/22/2019

  Vet inte om det är vad som sägs, nån annan kanske sett nåt mer om det nånstans?

  *https://www.facebook.com/100003939057677/videos/1474887762652511/?__xts__%5B0%5D=68.ARAf7u-yP5mZexQLiaRT7386hAkMY6uWeg_2L4vbrMfkEpzd7qUG0bdv9FjKor0En6YE1I8ze1QnKjTtKlbAIrcWnjXr5cyVivVYvMGMAt2hobwxvhLk_JKcEo5vSQnwQU_6dpT49N_cKTPMrWZ9eLqZWH7Ba9mErwqOWS9W_4iuGOmeQMwd34CzkOCdwrnMD4c9-aGTVPQRVPYMr-_ZVWrLqX8-YYdMgNKZN9-FJ_oMQ8yX8pV7gFFaOVEoU-rE98YMbClx1iXMoRH4SrfyxlblWsMyxuBTdXWeN_CAmHbSYEY9rFV0l0Uyp_GDx4dRUQh0hLL0P-auSjNelDh3tQAFQZE7WtJc9vj0NdUQUxc7pul3q5m1alOSHm2VTzDyyA-xJN7nDjf3JnHgLrX3ViT1Y25iJDFLxBz6bE4QKcoRXzzN9DgW8_7p8ansTPcwTSSi8FVKd7NTwS5p2XEG5bhDQFRtCN7QDt211ARy_l_mCMLGpupLCNU7sJ-48a_idtKikTwOAuMKqA&__tn__=-y.g*

  Svara
  • Ivar L

    /  04/22/2019

   Snart i en förort nära dig.

   Svara
  • Ivar L

    /  04/22/2019

   De är ju uppenbarligen från mellanöstern, tycker mig höra ordet ”jalla” ibland, de tuttar uppenbarligen på och de verkar ju inte vara på utflykt direkt utan på väg någonstans. Lite torrare, lite varmare och vinden åt fel håll och åtskilliga av dem hade slukats av lågorna om elden fått fart. Det går inte att springa ifrån en gräsbrand som fått fart.

   Helt djävla dumma i huvudet uppenbarligen.

   Svara
 9. MiT

   /  04/22/2019

  Svara
 10. michael.

   /  04/23/2019

  Påskdyrkare tillhör antagligen den religion som dyrkar påskharen enligt Obama och Clinton.

  Svara
 11. Q-Ken

   /  04/23/2019

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/kJvJb6/soraya-post-lagg-ner-eu-parlamentet-i-strasbourg

  ”Bör parlamentariker begränsa sitt flygande för miljöns skull?

  – Det är svårt. Om jag skulle ta tåget från Bryssel till Göteborg skulle det ta ett och ett halvt dygn. Jag skulle inte kunna vara hemma i Sverige någonting, och jag har familj där. Jag måste flyga.”

  Fast hennes familj kan väl komma till Bryssel och hälsa på…eller har de kanske svårt att ”komma loss” från det de gör just nu?

  Svara
 12. MiT

   /  04/23/2019

  Svara
 13. MiT

   /  04/23/2019

  Svara
  • Embryo

    /  04/23/2019

   Något jag stör på som fan på med miljöaktivisterna är all jäkla nedskräpning som uppstår när de ska ha sina demonstrationer mot klimathotet. Hur korkade får de egentligen lov att vara?!

   Därtill vet jag inte vad som är värst: politiker i stil med Jonas Sjöstedt och Annie Lööf som är så korkade/uppmärksamhetskåta att de deltar i demonstrationer där de tillhör de som det demonstreras mot eller demonstranter som är så kändiskåta att de vill ta selfies med de som de faktiskt demonstrerar mot.

   Sen kan man säga vad man vill om Greta Thunberg/hennes föräldrar, men hon verkar åtminstone leva som hon lär, vilket är mer än vad man kan säga om alla jäkla influencers, Zara Larsson, Emma Thompson, Massive Attack etc etc.

   Svara
   • Jans

     /  04/23/2019

    Greta är bara barnet, vänta några år så skall du se att hon inte lever som hon lär när hon fått något flashigt jetsetjobb på FN på Manhattan. Naturligtvis kommer hon inte skylta med detta men det kommer att ske med stor sannolikhet. Det som händer nu är bara inledningen av en lång och global karriär. Hon kommer resa, massor.

    Svara
    • Embryo

      /  04/23/2019

     Mja, hon kan lika gärna jobba med lobbying mot EU och då kan hon åka tåg till Bryssel.
     Fast jag tror inte att den här sagan kommer att få ett särskilt lyckligt slut. Inte för att särskilt mycket tyder på det, men jag hoppas att hon har ett bra skyddsnät så att hon inte blir ”aktivist” eller bryter ihop när hon blir gårdagens nyheter.

     Men det är klart, så länge som vi bor i Absurdistan är det väl snarare en lågoddsare att hon blir språkrör för MP på 18-årsdagen.

     Svara
    • junior

      /  04/23/2019

     Jans, du skriver ”Greta är bara barnet”.
     Nja, undra om det stämmer, för så här ser hon ut utan smink:

     Svara
  • lensof

    /  04/23/2019

   Gretacirkusen ger mig obehagliga vibbar. Tog ett tag innan jag förstod varför.

   Jo för den ger inga lösningar, har ingen vision och ingen positiv bakomliggande tanke. Allt handlar om skuldbeläggande, begränsningar och ångestspridning. Det man vill förmedla är förvirrat och känslostyrt samtidigt som det saknar både logik och vetenskaplig förankring. Precis det som många psykiskt sjuka kan sprida om man inte begränsar deras möjligheter till detta (detta dock sagt utan att anspela på flickans asbergers, snarare på hennes följare och bakomliggande maktapparat).

   Och i vårt moderna samhälle vill man dessutom ge henne en messiasroll. Inget kan vara mer felaktigt för oavsett om man tror på det eller inte så är messiasbudskapet en lösning, en befrielse och en vilja till något nytt. En Gretadyrkare sprider ångest och skuldkänslor.

   Svara
   • Pether

     /  04/23/2019

    Det handlar endast om att skapa en rädsla bland folk, då kan man som politiker göra vad fan som helst, och alla som säger emot utmålas som onda, de vill inte göra något mot hotet, och är annat folk tillräckligt ‘rädda’, kan de göra vad som helst mot de otrogna. Grunden i kollektivism, fascism, auktoritära styren och diktaturer skapas på detta sätt.

    Svara
   • Rikard

     /  04/23/2019

    Hej.

    Föreslår ordet ”klimatflagellanter”.

    ‘Pie Iesu dominem’ (smack! träbit i ansiktet) – ‘Dona eis requiem’ (smack! träbit i ansiktet) -repetera efter behov, tills klimatkrisen är överstunden.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
   • Sune

     /  04/23/2019

    Varför politiker älskar Greta och klimatkrisen; Jo, det fattas pengar och de vågar inte nämna den verkliga orsaken till att det fattas pengar. Inkomstskatterna går inte att höja, för då rymmer ”höginkomsttagarna” från landet och ännu fler väljer bidrag framför jobb. Bidragsnivåerna går inte att sänka, för då blir det kravaller i ”utanförskapsområdena”. Alternativet som återstår är då att piska upp en alarmistisk stämning med hjälp av Greta & co så att det uppstår en förståelse för radikala höjningar av energiskatter och miljöskatter. På så sätt kan man kanske skrapa ihop tillräckligt med ”resurser” för att klara mandatperioden ut.

    Svara
 14. MiT

   /  04/23/2019

  Svara
 15. Rikard

   /  04/23/2019

  Hej.

  Fråga till den som ännu förskräcks av åsikter som att Sverige utan muslimer var och vore ett bättre land: hitta en enda plats där islam frivilligt och fredligt samexisterar med andra religioner och icke-muslimska folkgrupper.

  Utan massvåldtäkter, plundringståg, slaveri, mord, rån (kallas i Sverige ”att böta”), kvinnoförtryck, judehat, och allt annat som hör till islam som en del av de dagliga rutinen.

  Jag sätter en krona – en riktig, inte en kopparslant – på att du som förfasas över tal om behovet av att tömma Sverige på muslimer inte ens kan hitta ett bostadsområde i Sverige dominerat av muslimer utan deras sedvanliga beteende mot omgivningen, och varandra.

  Vi som är gamla nog att minnas Sverige när antalet muslimer kunde räknas i ett par dussin, eller nåt hundratal, har ett ansvar att berätta om skillnaden.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
 16. MiT

   /  04/23/2019

  Svara
  • En annan

    /  04/23/2019

   Varför ser jag hela tiden Malmö framför mig när jag läser sådana påståenden?

   Svara
  • Ivar L

    /  04/23/2019

   De ekonomiska konsekvenserna av invandring…
   Hmm, vem skall jag fråga?

   Jesper Strömbäck: proffessor i journalistik vid Göteborgs Universitet.
   Tino Sanandaji: nationalekonom, doktor i ekonomi med examen från Handels och University of Chicago.

   Klurigt, den där journalisten borde väl vara den som förstår ekonomi bäst? Eller?

   Svara
 17. MiT

   /  04/23/2019

  Svara
  • Ivar L

    /  04/23/2019

   Och trots det vill samtliga av de som hyllar den lönsamma immigrationen tvinga Visegradländerna att ”ta sitt ansvar”.

   Och trots det går Malmö, Södertälje, Borkyrka, o.s.v. back.

   Jespers och Scoccos påståenden är ju redan falsifierade av våra politiker och av verkligheten i kommunerna. Alla vet att de har fel egentligen.

   Svara
 18. Frida Gustavlin

   /  04/23/2019

  Då var det alltså rånvågsvår i Gävle, och även i hela landet. Äntligen vår. Men allt är inte positivt, Aftonbladet fortsätter att stigmatisera både hit och dit.

  ”Även i det fallet såg rånarna ut att vara i yngre tonåren.”

  ”Under de senaste veckorna har Aftonbladet rapporterat om att ungdomar misstänks ligga bakom ett stort antal liknande brott på flera orter i landet.”

  Fattar inte Aftonbladet vad de gör, de kastar skit på alla ungdomar, men det stannar inte där, nä, de citerar helt fräckt en polis som är ännu värre.

  ”– Vi gör vårt yttersta för att få fast gärningsmännen. Vi samarbetar med andra lokalpolisområden och har satt in extra utredningsresurser, säger Nina Zamanian.”

  Inte bara ynglingar, utan mer specifikt just män, hur vågar de. Förstår inte Aftonbladet vad de gör när de citerar så där. De om några borde veta bättre och ställa den självklara frågan om hur polisen kan vara säkra på de identiferar sig just som män. Kom in i matchen Aftonbladet, det är inte 2013 längre.

  Men en ska inte bara sura, för visst är det jätteskönt att kunna läsa att mörkertalet för rån som kodas på unga kroppar verkar sjunka hur fort som helst, över hela landet, precis samtidigt.

  Pepp, kunskaperna och rymdkram, Frida

  Svara
 19. Water

   /  04/23/2019

  Frida Söderlund, kolumnist på Aftonbladet är bekymrad över att folk själva kan välja vad de vill skänka pengar till. Det handlar givetvis om kyrkan i Notre-Dame.
  Hon skriver
  ”Vem, eller vilka, som ska hjälpas – och när – är upp till givaren själv. Och kanske är det exakt det som vi måste ifrågasätta. Valfriheten, hos oss människor, när det kommer till ekonomiskt och socialt engagemang.”

  Som avslutning klämmer hon till med
  ”Vad vi gör med våra pengar, det är våra egna beslut. Vi är fria att skänka pengar till vad vi vill, oavsett vilken inkomst vi har. Vi är fria att bry oss, ekonomiskt och socialt, om exakt vad vi vill – oavsett vilka vi är. Och kanske är det ett problem trots allt”

  Det är alltså kommunist som ska in på vågrätt 5.

  Svara
  • lensof

    /  04/23/2019

   Och det står oss också fritt att engagera oss 200% på oss själva.

   Sen säger jag bara Zara Larsson.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  04/23/2019

    Denna feministiaka fixstjärna. Denna enastående sångerska.

    Svara
  • weasel

    /  04/23/2019

   ”Rinkebymoskéns insamlingsstiftelse, som Ibrahim Bouraleh är vice ordförande för, har startat en stor insamlingskampanj. Målet är att hitta 8000 personer som är beredda att bidra med en tusenlapp i månaden i ett år. Över 20 000 reklambroschyrer har stiftelsen delat ut. De flesta i Rinkeby, Tensta och Hjulsta, men även i Vivalla i Örebro, Angered i Göteborg och Rosengård i Malmö. Ställen där det bor många muslimer, som kan tänkas ge moskébygget sitt stöd.
   – Vi är säkra på att det finns potential för att bygga moskén med pengar enbart från Sverige.”

   Usch. Fy och Nej.
   Det här är ju inte alls bra.
   Vi får hoppas att Aftonbladets Frida Söderlund skriver en artikel om att muslimerna borde förbjudas att donera sina ( * ? ) pengar till ett moskebygge.
   Vi får även hoppas att Zara Larsson tar sig tid , mellan sitt konsumerade av handväskor och skor , att fördöma muslimerna som donerar pengar till något så dumt som byggandet av en religiös byggnad istället för att satsa pengarna på att stoppa världssvälten och fattigdomen.

   * Det är ju egentligen inte muslimernas pengar utan det är ju Fridas pengar eftersom det är den allsmäktiga Frida som avgör vart pengarna ska gå.

   Svara
   • Nisse Hult

     /  04/23/2019

    Eftersom muslimerna satsat hundratals miljarder på moskéer runt om i världen är väl inte detta så konstigt. Om ni varit i Egypten utanför turistmålen så ser ni all nya Moskéer som det fattiga landet byggt upp trots att flera andra byggnader borde prioriterats.
    Kung Hassan masken i Marocko likadant.
    Dessa byggnader är i och för sig sponsrade av oljeländerna, det bästa kanske vore om vi löd Greta och slutade köpa olja? Å andra sidan är Greta, som påtalats ovan extremt otydlig om vad hon kräver. Jag skulle vilja att denna ungdomsrörelse t.ex. själva åtar sig att sluta röka och sluta gå på musikfestivaler. Detta är onödiga aktiviteter som skapar koldioxid på många sätt i sina processer. Vuxna skulle kunna ställa in Vasaloppet vartannat år, flera andra stora koldioxidskapande aktiviteter skulle kunna dras ner till vartannat år och dess kunder kan då givetvis avstå något annat som skapar CO2.
    Men varken Greta eller politikerna verkar kunna tänka sig sådana åtaganden.

    Svara
 20. MiT

   /  04/23/2019

  Svara
 1. Året som gick del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: