Business as usual i Sverige

Om bara två dagar är det EU-val i Sverige och allt rullar på som vanligt

Hon skriver Sveriges första barnbok om mens. Kan inte läsa artikeln då den är låst men jag tolkar just barnbok som riktad till små barn, en bok med mycket kanske barnsligt ritade bilder osv. Varför en bok om mens riktad till dem? Hon vill ”bryta tystnaden” om mens säger hon. Som om det inte tjatats om just det i 10 års tid nu.

Det är nog bara i Sverige som en terrordömd islamist kan få anordna en demonstration FÖR andra terrorkramande islamister…

De ”svenska” kvinnliga IS-terroristerna vill följa med barnen och inte lämna dem ifrån sig OM barnen skulle tas till Sverige.

Ångrar du att du åkte till IS?

– Ja.

Är du emot de attentat som IS har genomfört?

– Ja.

Såg du alla hemska saker som IS gjorde man spetsade huvuden på staket, kastade homosexuella från hustak, vad tycker du om det?

– Det är så som sharia av Allah, det är det som står och jag följer islam.

Just det ja…

Man hör fortfarande den dånande tystnaden från SVT som körde med sin kampanj för Skråmobarnen och sen tystnade abrupt. Från att ha ägnat 50% av varje Aktuellt- och Rapportsändning i flera dagar så gick det från 50% till 0%. Just det, till NOLL procent av tiden. Från en dag till nästa. Det skedde när det avslöjades att barnens terrormormor hälsade på barnen på hotellet och spelade islamistsånger för dem på mobilen. Sen dess har det varit 0% sändningstid om dem…

Många, inkl jag själv, har ju undrat vem som betalade morfaderns resa till Irak, hotellboendet mm. Nu behöver vi inte undra längre, det var socialen i Göteborg som stod för fiolerna. Vågar nästan slå vad om vad som helst om att de även betalade Terrormormors resa till hotellet…

SVT går in i kampanjmode för Miljöpartiet med en smart fråga till företrädarna. För vem skulle några dagar innan valet säga att de är jävligt trötta på den sekten där okända vuxna, förutom hennes föräldrar, drar i trådarna? Vi vet inte vem som skriver hennes manus? Som säger att vi ska ha panik? Som inte har några lösningar själva? Som inte själva är beredda att kasta bort sina Iphones? Osv. Och vad ska ”rörelsen” göra när Greta inte ser ut som ett litet barn längre? Kommer de att ersätta henne med en ny yngre upplaga bara?

Frågorna SVT ställer är totalt ointressanta och säger absolut ingenting. Mer än att vi har massor av ryggradslösa politiker.

Men vi vet vilka som låg bakom från början, PR-kunnig kille och uppmärksamhetstörstande föräldrar och böcker som skulle krängas.

Lösningen är som de flesta vet inte att ansluta sig till en sekt utan teknisk utveckling.

Är verkligen Miljöpartiets överlevnad så viktig att man t o m är beredd att lura i svenska barn och skolungdomar att slutet är nära? Som en i mitt kommentarsfält skrev, så fort EU-valet är över så kommer de att släppa Greta som en använd kondom.

Jo det skulle man ju kunna tro att politikerna skulle göra. Eftersom det är Sverige vi pratar om och svenska politiker så vet vi naturligtvis med 100% säkerhet att ingen kommer att lära sig någonting.

Fan, de flesta partier i Sverige vill ju inte bara att alla kommuner ska få bli samma framgångssaga som Filipstad utan de vill ju också att alla länder i Europa ska bli samma succéer! Och om de inte vill ha framgången så ska de straffas! Så nej, ingen kommer att lära sig någonting av Filipstad…

Har inte läst pga betalvägg men gissar att ”Är du med barn eller är du verkligen så här fet på riktigt?” inte är en lämplig fråga. I alla fall inte om man tänkt sig att leva några år till.

Succén för några år sedan där folk med beundrande blickar såg starka kvinnor som tog plats i det offentliga rummet genom att galoppera och gnägga mot patriarkatet har spridit sig till Örebro.

För två år sedan när de galopperade.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

14 kommentarer

 1. MiT

   /  05/24/2019

  *https://www.facebook.com/sauk.se/videos/875415186136397/?__xts__%5B0%5D=68.ARBan6Im3gwJUFYaftkJoC10Xd8_IsvcmXNG-LfIzD4n6hfWMpAGLsxIlLjI895VQ1lnmKKgBxir-_6Xyqw33i3oPtVFL6rsWXyDO1_PePp-B8q_In-uG9s2BGVVwGry-n3uC9nlAFnDk5YzJDTKgGcrPZTNRusvrL-tsm4LoxCiuY9Z-1kUGxQlkSgXg6iJBepbyPITXhpohdPdBWPL_fGlFdhWLeQ5fR2F7P0V2_6H551OIlI5bniD1Y6MOuoxe2dGavlMCji-yrxTNHtKZOVj4hgJ20hY08RqnAwTfAC-jjZrvevFCa5dV61pJv-770PX9hXquoa5RfWrAT7czFgmUX-efFITJ9FvqzcqedQDX7O25zIUsYYtDwZo4KRFFikVDls2xVgByRKgTBMEUZTfVnvwB1vYQv7HnkksS9803OeNCT_87tZTjrWviLJd0zU6Ahtbs19NVUmUiyR3ECVgGETfKsRw9LeysRa3dzUlEPUx1WE-9sGe3lFzF4iqxx8rNc3WbqY3RqgOb2agEjYZrBShz4Q&__tn__=H-R*

  Svara
  • Kristian

    /  05/24/2019

   Fantastiskt.

   Någon i kommentarerna postade den här:

   Svara
  • Senior

    /  05/25/2019

   Sevärt!

   Har man varit runt i några länder under några år genomskådar man lögnen om världen bästa sjukvård, liksom lögnen om världens bästa skolor, liksom lögnen om……. etc. etc.

   Svara
 2. hllviken

   /  05/24/2019

  Fast rida anspelar väl på något sexigt där kvinnan är överlägsen mannen?

  Svara
 3. Rikard

   /  05/24/2019

  Hej.

  Jag har egentligen inget emot alla dessa i min mening rena dårhusprojekt, om det inte vore för ett par saker:

  Jag tvingas betala: kulturbidrag, föreningsbidrag, kommunalhen som köper dylik smörja av sina väninnor, och så vidare.

  Statens media, vilka jag tvingas betala, gör reklam för neurotiska tramsmajors navelskådande: det är naturligt för helt små barn att fascineras över kroppsfunktioner, pronomen och så vidare – men de växer ifrån det när de lär sig hur världen fungerar. Dessa kvinnor och en och annan kärring med Y-kromosom verkar sätta en ära i att regrediera så hårt och så mycket de kan.

  De är så väl representerade och förankrade i allehanda samhällsskikt att de utgör det normala, likriktaren, för alla former av kultur och via den vägen även normalisering av deras sinnessjuka värderingar, vansinniga logik och totala brist på kunskap.

  Om det enkom rörde sig om hjon som på egen tid för egna pengar i vuxen ålder sprang runt i Örebro och lekte häst; jamen låt dem, för all del om de blir glada och känner sig lite friskare i huvudet av det. Se bara till att de inte hamnar i trafiken.

  Men nej.

  Jag skall tvingas betala det, tvingas exponeras för det, och implicit tvingas tala vänligt och uppskattande om det.

  Fästingar räcker inte som jämförelse: de är lätta att ta dän och lätta att bekämpa (skjut av 90% av rådjur och vildsvin så minskar fästingbeståndet med över 90%). Men vad kan man annars likna dessa vid?

  Vårtor, kanske? Eller Quinckes ödem?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare
  PS Ja, jag blir arg när pengar som kunde använts bättre skall gå till tanter som verkar hoppat direkt från puberteten in i klimakteriet, både humör och mognadsmässigt. Varenda krona som går i kulturbidrag till dylikt är en krona som kunde gått till malariavaccin, tandvård för fattiga, eller annat som är på riktigt. DS

  Svara
 4. Motkraft

   /  05/25/2019

  Svenska IS-kvinnor i al-Hol-lägret säger till Ekot att de inte vill skicka hem sina barn till Sverige om de inte själva får komma med.

  Detta bekräftar min bild av att många IS-sympatisörer är extremt egoistiska människor. Normala föräldrar gör allt för sina barn och skulle givetvis skicka sina barn till Sverige då de älskar sina barn mer än sig själva och vill deras bästa även om själv skulle sakna dem något otroligt.

  Dessa mödrar är inte normala.

  Svara
 5. MiT

   /  05/25/2019

  Svara
 6. Gorby

   /  05/25/2019

  Svara
 7. MiT

   /  05/25/2019

  Svara
 8. MiT

   /  05/25/2019

  Svara
  • Senior

    /  05/25/2019

   Det är dessa du sponsrar med dina skattepengar. Vår regering skickar bistånd och annat till dessa svin.

   Regeringen Löfven har dessutom erkänt detta terrorriststyrda landområde som en egen stat.

   Svara
 9. MiT

   /  05/25/2019

  Svara
 1. Året som gick del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: